Grönalund

Tanken är att vi ska till Görnalund idag, men jag är inte alls på humör, kan inte slappna av när jag har så mycket saker över mig. Borde städa, börja packa och skriva klart min debattartikel. Och jag blir så stressad över det så jag kan inte känna mig lycklig för något alls just nu. Idag skulle jag behövt sovit länge och sen plugga lite, ätit lunch, kanske tagit en sväng ner på stan med Jon och köpt en glass och sen pluggat lite till, ätit middag och sen kollat på tv med lite godis och sen sovit tidigt. Det är precis vad jag hade behövt, man behöver liksom inte känna sig super glad då. Nu känns det som att jag behöver lägga alla krafter på att springa runt och vara glad och det vill jag verkligen vara när jag är på Grönalund, men ja just nu kan jag inte det, för jag har för mycket i tankarna, jag vill gå på Grönalund när jag är glad på riktigt. Typ åka ner två dagar och mysa i Sthlm, japps det är vad jag vill! Hinner det i Juni också eftersom jag är ledig så mycket! Åsch, men jag antar att det bara är att bita ihop och andas, fast det känns tungt just nu...

Segt

Går jäkligt segt med mitt pluggande och nu har jag till råga på allt tagit en rast och ätit massa kakor;) Så nu är jag propp mätt och vill slänga mig på sängen, men nej;) Detta godisråtte liv måste få ett slut när jag flyttar hem igen:P Japps, ska börja idag med att ge resten av kakorna till Jon;) Jag är så snäll:P Nu är planerna för kvällen klara i alla fall, vi ska tydligen grilla upp på taket och så. Fast ja det blir inte så mycket dansa av på taket;) Jag hade nog gärna gått ut, men ja vi får se. Imorgon verkar det bli Grönalund också så kanske bäst att ta det lugnt, lär bli mycket festa av i sommar i alla fall;) Men ja ska försöka skriva lite till, lär inte hinna med det efter fem och inte att blogga heller;) Så ni får ha en trevlig sommar kväll:)

Sol och bad

Vi har cyklat ända till Mälaren idag, fast vi tog den snabba vägen så vart bara två mil idag. Men det fick duga som träning istället för löpturen. Jon och Joonas badade också, men jag gjorde det inte. Jag klarar inte av så kallt vatten;) Jag ska ha minst 21 gradit vatten;) När vi kom tillbaka så var vi ganska hungriga och jag är ganska trött också, det tar på krafterna när det så varmt. Så Jon skulle fixa lunch, men han gjorde bara nio fiskpinnar och jag var döds hungrig kunde ha ätit minst sju och fick fyra och en halv;) Men ja, hahaha, det fick duga jag fick i alla fall mat! Nu ska jag sätta igång med plugget, har faktiskt börjat och då brukar det kunna rulla på lite. Så jag sattsar på att lägga grunden idag och sen fixa till att under söndagen och sen slut fixet under nästa vecka, blir nog en bra plan. Men jag känner att jag måste kolla med de andra hur de har lagt upp sitt för jag är ganska lost i hur upplägget ska vara. Men men, det löser sig nog, nu blir det plugg!

God morgon

Eller förmiddag kanske;) Har precis ätit frukost och ska snart bege mig ut och springa, tänkte att jag kanske skulle hinna plugga lite först. Men min motivation är helt borta, vet inte alls vad jag ska skriva och det känns skit tråkigt. Men jag har i alla fall gått igenom litteraturen och det är ett framsteg. Det är jobbigt att man inte kan sitta ute med datorn och plugga för det är så fint väder. Men ja ikväll blir det inget plugg för då ska vi nog på Värmlands. Och imorgon var det prat om Grönalund så då blir det inte heller något plugga, fast jag ska avsätta hela söndagen till det, så jag borde få ihop det. Eller jag måste heter det;) Helst måste jag bli godkänd också eftersom jag byter till Falun i höst. Men ja nu ska jag göra någon nytta!

This is my life

Ibland skulle jag behöva någon som sparkade mig i baken och sa åt mig att sluta bry mig i massa strunt och göra något vettigt istället. Att sluta bry mig i vad alla andra tycker om mig och att jag ska sluta försöka passa in och bara vara jag. Jag har tänkt på det och just här är jag nog bara jag för det mesta. Jag menar här är jag bara en text så det är inte mycket att ändra på;) Nej men jag skulle verkligen behöva någon som sa att mig att lägga mitt fokus på rätt grejer och sluta vara så himla bitter ibland. Jag är bitter ibland och jag ältar saker väldigt ofta. Svårt att bestämma mig har jag också, istället för att bara följa mitt hjärta, det brukar bli bra då. Men jag tror faktiskt jag har gjort det mer på slutet, när jag bestämde mig för att flytta hem och nu när jag gör lite mer saker som jag vill och inte tänker på vad jag egentligen behöver. Som det där pengarna som jag egentligen behöver för att jag ska slippa ta några  min studier. Nu tänker jag ta 8 dagars semester vilket betyder mindre pengar, men följer jag mitt hjärta är det värt det. Följer jag mitt hjärta nu borde jag skita i att plugga och vara ute och springa runt i solen istället, det är bara det att det är sjuk tråkigt att springa runt ute ensam och vissa andra måste plugga för de har tillbringat hela dagen på ett slott eller något sånt....

Inget vettigt

Har suttit och spelat Guitar Hero i en halv timme, alltså jag vill vara ute i det fina vädret, men det är så lagom kul att springa runt ute själv;) Jag låg ut oh solade ett tag nu efter två, men en halv timme stod jag ut. Man blir svettig och  rastlöst. Inte ens en tidning eller bok hjälper mot den rastlösheten. Jag har tråkigt, helt sjukt tråkigt. Det är då man borde plugga men jag orkar verkligen inte, för det är ännu tråkigare. Nu har jag massa måste saker över mig igen, det är det värsta jag vet. Jag måste genast sluta med alla måsten. Efter på torsdag ska det inte finnas mer eller tusan också, man måste faktiskt åka till jobbet, det kommer jag nog inte ifrån. Men alla andra måsten, sådan som man skapar själv, såna där dryga;) Men ja, nu ska jag snart laga mat om typ en kvar. Innan dess kanske jag kan klippa lite bilder eller lägga mig i sängen och dö eller något liknande. Jag hatar att ha tråkigt!

Solning

Det gick sådär med min solning, skulle försöka plugga samtidigt och papperna bara blåst, så det var inte så lätt. Men trotts att jag bara vara ute i typ 20min så kan man se ränder från shortsen. Har försökt skriva lite på debattartikeln men jag vet inte alls hur jag ska lägga upp den, borde kanske gått på seminariet idag i alla fall. Då kanske man hade vetat hur man skulle skriva den. Jag får försöka hitta på något, men ja jag löser det nog. Orkar bara inte plugga nu, vill vara ute i solen! Överväger att skita i att plugga och gå ut igen faktiskt;) Jo jag gör nog så:P

Semester

Då var semestern klar bokad i mitt jobb schema också:D 5e juli till 13e juli, super skönt, jag längtar som en tok! Nu har jag ätit lite lunch och tänkte bege mig ut i solen, ligga och lyssna på musik och plugga. Ja idag kan man till och med uppskatta plugget om man kan göra det ute:) Så ja, nu ska jag gå!

Tillbaka

Ja nu har jag kört tredje löprundan den här veckan, kanske borde överväga att ställa upp i någon tävling nästa år;) Har kört lite styrka också vill inte tappa alla muskler i armar och så som jag skaffat mig under våren, finns riks nu när jag bara tränar löpning. Men ja nu har jag varit duktig och kör lite styrka också. Ska snart hoppa in i duschen och sen gå och värma en matlåda med linssoppa i:) Sen ska jag ta min svarta filt och bikini och gå ut och sätta mig och arbeta med debattartikeln i solen, underbart varmt ute. Det här vädret gör mig verkligen så lycklig;) Borde städat idag också, men det blir kanske imorgon istället. Får se vad jag hinner tror vi funderar på att gå ut imorgon, jag är absolut inte omöjlig på den punkten;) Jag har inget emot att få dansa lite;) Nej, nu ska jag hoppa in i duschen:)

Sol:D

Redan 20 grader! Klockan är liksom inte ens tio, det känns verkligen att det är sommar! När jag och Jon gick och la oss igår kväll vid tio, så var det fortfarande så ljust att inte persiennerna hjälpte ordentligt. Dessutom börjar det bli så varmt på nätterna nu så att man måste ha öppet fönster:D Jag älskar sommaren, den gör livet lite lättare;) Men ja nu ska jag borsta tänderna och fixa lite, sen ska jag ta min löprunda, sen är det nästan dags för lunch:P Dagarna går ganska fort;) Men när det är så här fint väder, kan man bara inte sitta inne! Så skriva på den där debattartikeln får jag gör på kvällarna:P Men ja nu ska jag kila!

God morgon

Sitter här och kollar igenom allt som jag brukar göra, fast jag har inte ätit frukost ännu och det borde jag verkligen göra. Men det är inte så roligt att äta frukost vårat kök är super äckligt, förstår inte att människor kan skita ner så mycket. Nej tackar vet jag det underbara köket jag flyttar hem till nästa fredag, då ska här bakas och pysslas och fixas:) Det blir toppen! Idag ser planerna ut så att först ska jag äta frukost, sen ska jag ta en löprunda, sen ska jag nog gå ut och sätta mig i solen och fundera över debattartikeln och sen kanske jag skriver lite på den till kvällen om ingen kommer på något annat roligt vi ska göra;) Vi får se, Jon är borta idag så jag har lite tid på mig att skriva. Alltid mycket svårare att skriva när man har sällskap. Men ja nu ska jag äta frukost innan jag hungrar ihjäl;)

Ingen tid

Nix, jag har ingen tid att sitta här och nörda, även om det ibland är riktigt trevligt. Blir mer imorgon, ska sitta här och skriva samtidigt så då brukar det bli några inlägg, allt för att slippa skriva;) Men ja nu ikväll har jag inte gjort så mycket kollat på en dokumentär om Stieg Larsson, den var intressant, handlade mest om hans arv, men ja det var intressant i alla fall. Ska ta och läsa de böckerna i sommar!

Pratade förresten med mamma idag och min lillasyster hade lyckats sälja min elgitarr till en av sin kompisar. Var nog bra, jag hade nog aldrig startat någon karriär i alla fall;) Så nu är jag skyldig pappsen mindre pengar och det betyder att jag är rikare:) Allt lika skönt att känna sig rik. Sen berättade hon också om semester planerna, vi ska ner till Varberg den 5e juli till 12e juli, sen kanske vi åker förbi moster och sover en natt i deras hus på vägen hem:) Vi skulle hur som helst åka förbi och hälsa på! Då får jag träffa Henry i alla fall en gång i sommar:) Han kommer upp till Leksand nu i helgen men då är inte jag hemma:( Men men, man kan inte få allt. I alla fall så hade hon berättat för mormor att vi skulle till Varberg igår och då berättade mormor att hon hade bokat hennes och morfars Varberg resa från den 6e juli till den 11e juli;) Utan att någon hade berättat för den andra, det var lite roligt. Sen hade min morbror ringt och sagt att han och kusin Frida kanske ville med till Varberg också, så det här blir en släkt resa fast det inte var tänkt så från början, jag gillar det:) Så nu har jag bestämt mig för att ta semester ska bara skriva det till chefen också;) Mamma sa att jag fick väll vara lite snål, innerst inne tror jag att hon vart ganska glad över att jag skulle med;)

Men nej ni, nu ska jag gå över till Jon och sova:)

Onsdag

Fullt ös som vanligt;) Sitter just nu och gör om en t-shirt till ett linne, inte riktigt min grej egentligen men just nu har jag idéer så det är bäst jag tar tillvara på dem. Såg också idag att mina grå chinos behöver sys in, jag har en klänning som behöver sys upp och en klänning jag inte vet vad jag ska göra med riktigt. Dock spar jag den där sy delen antingen till mamma eller så väntar jag till min egen stylist och designer kommer hem från USA igen;) Jag kommer med glädje festa med henne igen, det finns inte mycket bättre än att förbereda sig inför en fest med henne:) Men det är faktiskt inte långt kvar nu! :D

Idag har det för övrigt varit full fart, fast jag har bara gjort roliga saker så då älskar jag det! Först har jag varit i skolan oh jag tycker att vi på riktigt bra tid lyckades förbereda oss inför examinationerna nästa vecka, känns super bra:) Sen efter det susade jag ner på stan och gick runt på men Jon, Jonas och Augustin, vi satt på banken ett tag för Jonas skulle fixa något, det tog super lång tid. Sen gick vi runt lite i affärer, man ska inte shoppa med Jon han gör en negativ, jag hittade ingenting, bra för min plånbok, mindre kul för mig. Sen tog vi en fika på ett fik, som inte var så jätte trevligt. Men killarna fick sin glass och det var huvudsaken. Sen nu har jag och Jon varit ute och sprungit, skönt som tusan:D Nu ska jag springa över och äta mat med Jon, köttsoppa och macka:) Det är gott:) Tänkt vad mycket jag hunnit med idag, känner mig riktigt nöjd. Kanske hinner jag sitta lite ute i sista solen och njuta vi får se vad som händer.

Imorgon ska Jon iväg med killarna i klassen, så jag ska plugga, antingen ute eller inne. Men ja jag ska plugga och kanske städa lite också. Då blir det inte lika mycket att städa nästa fredag och det är skönt! Oj, var mycket jag hade att skriva. Får nog skriv mer senare;)

Spiderpig

Har nu på kvällen sett på The Simpons movie, hemskt att jag sett den först nu. Jag som gillar Simpsons, men ja nu har jag sett den och den var bra;) Grisen var min favorit, en sådan vill jag ha här hemma:) Men ja, nu borde jag sova. Tur jag inte behöver gå upp förens klockan halv nio i alla fall:) Men ja Jon klagar så jag ska gå! Puss och god natt!


Mannen i den vita hatten

Sitter här lyssnar på live klipp av Mannen i den vita hatten på youtube! Jag längtar så mycket, jag blir alledess tossig när jag tänker på det;) Tossigt är för övrigt att mysigt ord det ska jag börja använda mer. Nu verkar Jon orka resa sig från sängen, han vill ha datorn. Jaha, är det inte plugg så är det datorn, roligt för mig;) Men han ska få den nu!

Hemma igen

Vart en halv dag borta från Flogsta, skönt. Dessutom har jag fått lite sol på mig också, men bara lite. Fyrishov var trevligt mest bubbelpoolarna:) Skulle kunna sitta där nästan en hel dag tror jag, om det inte var för att kroppen blir lite väl uttorkad efter ett tag. Brandlarmet gick när vi badade också, var dock bara falskt alarm. Jag hoppas det visste det från början för det bad oss nämligen att sätta oss på kanten och vänta, det hade inte jag velat göra om det brann;) Sen efter badet så skulle vi cykla till Gränby centrum, vi hade lite problem att hitta dit bara. Sen var det inget toppen ställe i alla fall, stan är mycket trevligare. Men ett linne från Gina slank med hem i alla fall;) Ett fint prickigt, men röda rosetter på och sen knappar fram, det har massa linnen med knappat fram just nu och jag vill ha alla! ;) Fast på vägen hem tappade jag mitt kära solglasögon fodral, det som gör min vardag sådär härligt, jag gillar att ha solglasögonen där i, dessutom slipper man repor där i också. Men ja, jag ska inte älta det. Jag är nämligen expert på att älta saker jag tappar bort och saker som jag har sönder eller få fläckar på. Jag blir alltid så arg på mig själv, speciellt om det något jag tycker mycket om. Men ja, jag ska inte älta det. Får köpa ett nytt någon dag när jag är nere på stan. Ska passa på att handla lite av smink jag brukar byta ut, då kanske jag slipper åka till Borlänge på ett tag. Men nu måste jag gå och hämta vatten, är sjukt törstig hela tiden!

Yeees;D

Jag är klar med min dagboksanteckning och den vart hela 661 ord, nu är jag stolt över mig själv. Nu ska jag ha roligt resten av dagen:) Jag är en liten livsnjutare ibland;) Igår pratade jag och Jon om tatueringen som jag förmodligen ska göra i höst, vill inte gör någon innan sommaren för då får man inte sola som man vill. Men i alla fall så har jag kommit på att det nog kommer gör skit ont och det är lite läskigt, om jag nu gör den så är det nog det bland det mest oväntade jag gjort i mitt liv;) Jag har liksom inte ens hål i öronen;) Kanske också något jag borde ändra på, vi får se:P Jon frågade nyss om jag vill med och se Sverige - Ukraina på söndag, det kanske vore mysigt och det kostade bara 120 och det var faktiskt inte så farligt. Jag får fundera lite, hoppas bara att det är en bättre match en igår.

Nu ska jag skriva mejl till min tre vänner upp i Dalarna, eller ja en är i Grekland för tillfället, jäkla Malena jag är så avis. Nej just nu är jag jäkligt trött på att plugga, men jag kör hösten sen ni får vi se;) Ska i alla fall hör med dem om vi kan träffas och dricka vin på lördagen när jag kommit hem, vore så mysigt, jag saknar dem så mycket och ska bli roligt att tillbringa sommaren med dem:) Nej nu ska jag göra det, sen ska jag hämta tvätten!

Slå min verklighet i bitar

Tisdag och jag är ledig och borde plugga. Tänkte jag göra det?!;) Nix, laga lunch vid halv tolv och sen ska vi dra till Fyrishov och bada:) Vill vara ute och sola också, men antar att jag får lägga lite tid på plugg nu om jag inte ska ha dåligt samvete när jag kommer hem senare ikväll och inser att jag inte hunnit göra allt jag tänkte, inte för att det låter så ovanligt för att vara mig men ändå;) Jag ska i alla fall borsta tänderna nu! Hörs senare!

Kväll

Nu har vi käkat pizza och kollat på fotboll, Sverige vann, men det var en dålig match;) Men ja det var ett bra tidsfördriv. Nu är det mycket rörelse i Jons korridor, Moa är galen som vanligt;) Imorgon ska vi och bada på Fyrishov och sen kanske vi ska ut till Gränby, nu har jag inte shoppat på länge, kanske jag kan får hitta en fin klänning till. Om det nu bara vill bli sommar;) Nu börjar det bli vattenkrig här, typisk de här att hålla på så här;) Men ja nu ska jag ropa på Jon, jag vill sova nu tror jag, får sova ett tag imorgon i alla fall. Sen blir det upp och tvätta! Men ja, god natt:)

Blä

Vart på dåligt humör av att plugga så nu skiter jag i det, har börjat på dagboks anteckningen, jag fixar klart den imorgon och sen börjar jag med debatt artikeln. Då har jag en vecka och minst en dag på mig att göra klart den, det borde jag fixa. Eller det heter det måste jag fixa. Måste börja packa till helgen också, känns som jag nyss packde upp. Men det var inte nyss, det var 13e januari, tiden går så fort, det är läskigt tycker jag. Men ja, dags att packa ner, blir inte lika mycket att packade upp eftersom jag redan har ett rum hemma, antar att det mesta får bo i garaget tills det ska användas igen. Allt det här känns lite konstigt när jag tänker efter och kommer alltid vara en påminnelse om att saker inte alltid blir som man tänkt. Hoppas att vissa någon gång i livet kommer till insickt om att en lägenhet med mig vore trevligt, lär inte inträffa på ett långt tag i alla fall, förmodligen inte på år. Nej nu måste jag sluta älta, jag är glad att komma hem, riktigt glad. Även fast jag ibland tänker att det är ett bakslag att flytta hem till mina föräldrar igen, jag tycker om att bo med dem men jag är snart 20år utflugen och sen flög jag tillbaka. Shit, nu måste jag sluta fundera över allt sånt här, det blir skit bra. Punkt.

Nu ska jag måla naglarna och läsa tidning och skita i pluggandet!

Du bara skrattar åt mig..

Sitter här och lyssnar på kent, nu är det inte långt kvar igen. Det är en månad och en dag, jag längtar så! Ja, det kommer bli underbara tre dagar:) Ibland undrar jag om kan vara lyckligare än när man står i ett folkvimmel och lyssnar på bra musik live, det är tveksamt! Jag kommer inte ens klaga om det spöregnar! Nej nu ska jag plugga lite igen, det går så segt, men lite nytta har jag gjort. Kanske kan jag sova i natt utan att känna mig stressad över allt jag ska göra, jag måste verkligen sluta med det!





"Något som flög in via TV:n
kan nuförtiden få mig ur balans
du slår min verklighet i bitar
och jag ser bara allt jag inte hann"


Fotboll

Jag brukar tycka om fotboll, och jag ser fram emot EM jätte mycket. Men just idag är jag sjukt less på fotboll, det är så mycket fotboll så jag vill bara spy på det. "Kan vi gå och äta pizza och kolla på fotboll", "Jag ska ner på stan och kolla på fotboll", "Jag ska och spela fotboll ikväll", "Han undra om jag skulle med och kolla på fotboll", bla bla bla bla bla......

Alltså! Jag orkar inte höra fotboll en gång till innan den 7e juni, då dör jag. Själv tänker jag spara mig med fotboll inför den 7e juni, det blir lite roligaer om hela ens liv inte kretsar runt fotboll. Nu ska jag gå och äta en macka, får nämligen inte mat förens sju. Vi ska gå och äta pizza och kolla på fotboll, kul, nu kommer jag börja ogilla pizza också;)

Trött

Jag orkar verkligen inte plugga, det är så tråkigt. Ligger hellre här med min Glamour, som snart är färdig läst. Sen har jag min bok också, vill läa ut den nu! Ligga och sträck läsa den till i natt, åh jag är så trött på att gå i skolan! Även fast man är ledig så hänger det liksom över en. Jobbigt.

Helgen var i alla fall underbar, som sagt. Vi har inte gjort så mycket alls, Jon har badat en jag tycker att tio grader är lite kallt. Jag bada möjligen om det är 19;) Annars har vi läst bok. fixat stranden, åkt lite båt, hjälpt Jons farmors bror att få i sin segelbåt i vattnet, Jons farmors segelbåt kommer nog i senare, den ska göras i ordning och oljas först. Jag har aldrig seglat så borde följa med ut i sommar och göra det. Eller jag har seglat i den lilla lilla båten, som jag fick lov att ligga ner klämd i fören för att inte få ett segel i huvudet. Jon tyckte jag skulle segla själv, det kan jag göra sen när jag törs trilla i vattnet utan att vara rädd för att frys ihjäl och då har Jon lovat att åka bredvid i roddbåten. Jag tror nämligen inte att jag kan lära mig segla utan instruktioner;) Ja vad har vi gjort mer, mest tagit det lugnt och sen har vi strosat runt i skogen och gått förbi militäranläggningen som finns där ut. Det fanns nämligen ryssar som härjade på ön. Men ja, det var en underbar helg i alla fall. Som började bra på fredag lunch, då jag, Fia och Johanna var till Frida på lunch, så gott det var! Och så fint hon bodde, som en artikel i en inredningstidning, med underbara möbler och god mat! Tre underbart söta pojkar har hon också:) Så ja det var en toppen helg och nu har jag delat med mig av den, nu ska jag ta tag i pluggandet igen!

Måndag

Idag är jag tillbaka till verkligheten igen, fast nu har jag suttit här vi datorn och slösat bort tid ett tag, men det är lite avkoppling för mig. Ska plugga sen och handla och göra lite nytta, kanske tvättar ikväll också vi får se. Men plugga borde jag framför allt med det är så sjuk tråkigt just nu, vill inte göra något alls bara läsa andra böcker och ta det lugnt. Men det är knappt en vecka kvar nu, så jag fixar det! Hade fått schemat för juni också, 10dagar, det var aningen klent tycker jag. Om jag sen ska med mamma och pappa på semester i juli så skulle jag behöva mer dagar. För då blir det sju som försvinner och jag vill verkligen med. De ska till Varberg och jag känner att jag vill till havet och ha semester! Bara sitta på en klippa och ta det lugnt. Jag får funderar över det. Nu ska jag i alla fall plugga, hör av mig senare!


Söndag

Nu är jag tillbaka i Uppsala igen, men just nu är jag på tok för trött för att berätta om min underbara helg. Har nyss stoppat i mig lite kladdkaka, det skulle vara glasyr på också men det var vi inte så duktiga på att göra;) Nu ska jag kolla lite på filmen sen ska jag sova är dödstrött. Imorgon är det skolan igen, bara sex skoldagar kvar nu. Skönt! Så god natt och så hörs vi imorgon istället!

Skärgården

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, måste gör mig klar innan halv elva så jag kan cykla då. Men jag oerhört seg idag faktiskt. Skulle ut och springa men nej jag orkade faktiskt inte, nu har jag dåligt samvete över det. Jag måste sluta ha dåligt samvete över saker och inse att jag fortfarande inte har superkrafter. Men kan liksom inte vara bra på allt. Så nu släpper jag allt krav, nu på en gång. Bort med dem! Sen tar jag en dusch och klär på mig. Sen cyklar jag till skolan och åker till Tierp på lunch, sen tar jag tåget med Jon till sthlm och sen ut till skärgården och Ornö. Yeees och där, där ska jag inte göra ett skit! Så nu ska jag ta tag i det! Ha en trevlig helg:)

Fläckar

Har lagat typ en tomatsås med morötter i nyss, de krossade tomaterna höll nämligen på att gå ut. Och det skvätte lite men tyckte inte jag såg några fläckar på kläderna. Men nu när jag satt mig så jag att min papegoj t-shirt har fått tre små fläckar. VARFÖR? Jag lyckas alltid spilla på mig, blir så less. Men men, det är som det är och det var i alla fall bara små. Har packat lite men nu men känns som jag behöver ha med mig godis ut också, kanske får gå ner och handla lite;) Jag tänker verkligen ta det här som en vilar helg, jag har fortfarande ont i magen och vet inte vad det år men jag känner att jag behöver lite semester, så resan till skärgården får funka som det. Det betyder inga kvar, ingen stress, inga måsten, en bra bok, en bra tidning, massor med godis, mys, tända ljus, solnedgången vid vattnet. Jag ska bara ta det så lugnt, jag ska möjligtvis ta en promenad i skogen. Nej jag ska ta det så lugnt och det kommer bli helt underbart:) Nu ska jag kila ner och köpa godis, sen ska jag gå över till Jons korridor och kolla på Eurovision med Jonas. Jon är nämligen på bio med grabbarn;) Så jag skriver nog inget mer nu, ni får sova så gott. Kanske blir det en uppdatering imorgon bitti innan jag åker till Frida. Men annars så får ni ha en trevlig helg också det ska jag ha:)

Ont i magen

Jag har haft halv ont i magen sen i söndags natt och nu gör det mycket ont. Tänkte gå ut och gå men nej det orkar jag verkligen inte. Ska börja packa inför skärgårds resan istället, känns som jag har lite att packa och så. Imorgon ska jag tvätta och ut och springa om det funkar med magen. Sen ska jag hem till Frida i Tierp och äte lunch:) Sen blir det tåget till Sthlm och sen ut till Ornö, men Jon och Jons farmor:) Det blir mysigt. Nej nu orkar jag inte sitta här längre, kanske skriver mer sen får se om jag orkar.


En dag med action

Ja vad ska man säg, blir lite små less;) Men har i alla fall varit i skolan idag från nio till tre. Fast var kanske inte den roligaste dagen hittills;) Att bli kallad tomte och idiot är kanske inte höjdpunkten på den här terminen;) Men efter att nu ha cyklat hem och slutat vara så arg så har jag insett att det här bara gör mig ännu jävligar och får mig att sitta på ännu högre hästar;) Jag har lärt mig att vända sånt här till något bra nu, istället för att se det som kritik som trycker ner mig, så ser jag det som kritik till att jag har något som inte personen har. Inte alltid lätt att vara 19år utan erfarenhet, men jag skaffar mig det under vägen. Man måste börja någonstans, annars lär man sig inget! Dessutom vet jag att jag är bra på det jag gör och det är något jag tycker är kul, det kan inte bli annan än bra;) Det blir i alla fall intressant två sista veckor, vi har bara några få lektioner kvar, så det går nog bra;) Och ingen lär putta ner mig från min höga häst;) Hahaha, jag har börjat gilla det här uttrycket;) Låter så överklassigt och det passar inte alls med mig;) Men ja nu har jag ältat det här lite, men kan man låta bli att bli sur? Nej, man kan får vara det i alla fall ett tag, nu är jag inte det längre utan känner mig bara ännu bättre;)

Typiskt

Det är övertid i fotbollen, noooo! Jag har varit dödstrött sen jag sprang och nu ska jag vänta en halv timme till på Jon. Javisst, jag kan gå och sova, men nej, jag sover faktiskt hellre senare än ensam;) Jag börjar bli liiiite övertrött, så om mina inlägg börjar spåra ur så vet ni varför;) Pratade nyss med min överseriös bror, han ska göra ett dataspel över sommaren. Han ska nämligen in på sen super KY-utbildning i Falun där man gör dataspel, jo jag vet min lillebror är ganska häftig! Jag ska nog be honom uppkalla ett spel efter mig eller en huvudkaraktär i alla fall, så jag blir lika häftig som Angelina Jolie i Tomb Raider. Bara ett problem hur tusan skulle jag som huvudkaraktär i ett spel bli häftig;) Förmodligen om man bortser att jag pluggar till förskollärare, bor i Leksand och gillar mina mjukisbyxor skarpt;)

Nej nu måste jag sluta med det här annars kommer jag snart inbilla mig att jag är Seth Cohen också, i för sig känner jag mig typ lika töntig som han just nu. Men det är gulligt att vara töntig, om man heter Seth Cohen ja;)

Sista Gossip Girl för den här gången.

Noooo, det var det sista på första säsongen, hur ska jag överleva?!?!?!?!? Jag kommer få allvarlig abstinens behov och få lov att se alla avsnitt hundra gånger i sommar. Hur ska jag överleva utan det drömlivet, för jag skulle inte tacka nej till att vara där;) Och jag skulle inte tacka nej till någon av killarna heller, faktiskt;) Nej nu måste jag sluta drömma, för jag heter faktiskt inte Blair;) Men god natt på er i alla fall!

Seg, segare, segast

Jag har så lite motivation, jag orkar inte skriva om rörelsens betydelse i mitt liv. Vad tusan kan man skriva om det. Jag har alltid gillar att röra på mig, förutom en period i 9an och 1an, för jag orkade inte;) Känns bara som jag skriver massa blaj, inget vettigt över huvudtaget, känns påhittat trevligt;) Nej jag är inte på humör för att plugga nu alls. Jag vill bara att det ska bli varmt och jag ska få vara ledig;) Synd bara att det inte lär hände den här sommaren;) Har inte fått schemat ännu men jag kan tänka mig;) Borde förresten få det den här veckan! Får skriva till Ingrid annars och be om det, fast ja det är kul och jobba också och skönt med pengar! Jag bokade i alla fall Peace and love biljetten igår:D Så det blir Kent en till gång i år. Underbart! Åh jag längtar så snart bara en månad kvar! När jag flyttar hem är det bara 21dagar kvar! Sen Håkan för andra gången i år också:) Underbara dagar, missar dock en efterskotts bröllopsmiddag, men ja jag hade redan planerat det här så! Sen vet man aldrig när Kent dyker upp på scenerna runt om i Sverige igen. Nej nu lär jag plugga färdigt så jag kan se på Desperate sen;)

Bonde söker fru

Hade helt glömt bort att de visar bönderna inför inspelningarna av Bonde söker fru idag på fyran;) Nu måste jag planera om planerna lite, får se hur fort jag blir klar med rörelsen i mitt liv texten, sen får jag planera. Bonde söker fru är för övrigt ett mysigt program  tycker jag;) Skulle personligen aldrig vara med i något sånt, men trevligt är det att titta på, som så mycket annat! Något om är mindre trevligt är de 400 bladlöss som följde med mig in från spring turen, de är överallt! Usch! Dessutom är det jobbigt att springa och jaga dem! Nu har jag inte tid med det, jag lär faktiskt plugga!

Kvällen

Nu har jag planerat min kväll;) Jag ska först nu gå och laga linssoppa tills Jon kommer hem vid halv sex. Sen efter det ska jag skriva klart texten om rörelse som ska vara inne i natt. Sen ska jag med en kopp te och en filt sätta mig och kolla på både Gossip och Desperate, har jag sen tid över ska jag måla naglarna och läsa Glamour. Mischa Barton ligger här och kollar på mig från framsidan, hon har underbart vacker hårfärg, jag undrar om jag skulle klara av att ha den. är lite sugen på att testa på att vara lite ljusare. För övrigt är hon underbart vacker hela hon, jag har min kvinnor jag avgudar;) Som hon, Rachel Bilson, Eva Longoria, Blake Lively, Leighton Meester och ja det finns fler men det är var de jag kom på så här;) Nej nu lär jag faktiskt laga lite middag:)


Yeeees!

Jag har bara väntat sen tio på att de skulle flytta bloggen;) Men nu är de äntligen klart och jag kan blogga igen;D Det är lite som en drog, jag har kommit på massor att skriva om när jag inte haft någon blogg. Konstigt nog har jag glömt allt nu;) Har i alla fall varit ut och sprungit och kört lite styrka efteråt, duktig Sandra;D Sen nu har jag ätit ett äpple och druckit lite te och nu borde jag duscha, men jag orkar inte just nu. Ska skriva klart plugget till imorgon också, ännu tråkigare! Men ikväll blir de Gossip och Desperat, Jon ska kolla på fotboll men det är tråkigt tycker jag;) Nej nu ska jag göra någon nytta!

Tisdag kväll

Nu har vi kollat på semifinal ett till Eurovison, en del bra låtar:) På torsdag blir det till att heja på Charlotte! Halva Jons korridor har suttit och kollat, trevligt! Så vi blir nog några som kollar på lördag också, synd bara att det är samtidigt som sommarkrysset, jag gillar det programet väldigt mycket också! Men det kanske går i repris sen, får kolla upp det! Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen imorgon blir det skolan en sväng! Sov så gott!

Gitarr

Sitter här och lyssnar på Broder Daniel och tänker på när jag spelade gitarr i ett band som inte vart mer än ett band som var i en replokal ett få tal gånger;) Men kul vare och gitarrerna har jag kvar. Min bror har tydligen börjat spela lite för skojs skull, så jag är glad att jag inte sålt den faktiskt! Jag ska nog själv ta och försöka att ta tag i min gitarr karriär igen i sommar när jag flyttat hem har alltid velat vara bra. Fast ja, jag är ganska duktig för att bara ha lärt mig själv;)

Alltså nu sitter jag här och skriver mest för att jag inte orkar med pluggande, känns som jag inte har något vettigt att skriva på mitt referat eller om rörelsen i mitt liv. Vad vill det veta liksom? :P Nej fy jag måste i alla fall försöka, men känner jag mig själv rätt sitter jag snart här med ett äpple och kollar på Desperate;D

Peace and love

Ska boka biljetten idag:D Jon ska bara komma hem från Micke, åh jag längtar så! Mest till Kent och Håkan det är givet. Längst fram på Kent blir det om jag så ska står där själv!;) Blir underbart i alla fall jag älskar att se saker live och speciellt utomhus, strunt samma om det regnar! Åh, nu när jag snart har biljetter vart längtan ännu större:)

Det som ska ses är:
Jason Mraz
Mando Diao
Miss Li
Sahara Hotnights
The Hives
Timo Räisänen
Kent
Takida
The Hellacopters
Björn Gustafsson, så klart! ;D
Christian Kjellvander
Håkan Hellström
Johnossi
Sugarplum Fairy

Japp, det är det jag ska se, sen om jag umgås med Maria blir det förmodligen lite annat. Maria är bra att umgås med hon ger en nu bra musik att lyssna på:)

Men jag nu lär jag sluta döma och börja plugga;D

Pyttipanna

Ska snart äta lunch, pyttipanna;) Känns som jag äter det ganska ofta, kanske för att det är så lätt att bara hällar ur påsen. Usch jag mår lite dåligt när jag tänker på det och den mat vi lagade igår, den var nog lite bättre än pyttipannan. Men att försöka få i Jon någon av de sopporna, nej ni det tänker jag inte ens försöka med kan jag tala om! Men ja nu lär jag göra pyttipannan är vrålhungrig efter spring turen!

Australien

Idag är en bättre dag och jag är piggare så jag ska ut och springa vid elva sen blir det lunch och plugg. Måste också se nästa avsnitt av Desperate var så spännande! Sen kommer det ett nytt Gossip avsnitt idag också :D Det slutade också hyfsat spännande! För övrigt funderar jag på att åka till Australien, har inte haft något behov av att resa förut men nu har jag och då vill jag resa dit. Tänkte först att jag inte skulle ha råd för jag har inga pengar, men då kom Mandis på den smarta idén åt mig att man kan faktiskt jobba där! Tur jag har en smart vän för jag hade säkert inte hittat på det själv;) Nu ska jag bara övertala henne att göra det med mig till våren, i början av Januari. Japps det är min plan just nu jag måste iväg från Sverige i alla fall ett tag och jag vet att jag skulle fixa det, trotts rädslan för äckliga djur och sånt;) Japps, det blir en bra plan. Bo hemma ett halvår och plugga och jobba och sen åka till Australien, jag är nöjd med min idé, jätte nöjd faktiskt! Nej nu ska jag borsta tänderna och sen ge mig ut och springa en runda.


Damp

Bilddagboken har damp, jag har damp, allt har damp. Nu skiter jag i det här och ser på desperate istället. Så jäkla less på människor som inte lyssnar och som bara ska krångla och aldrig kan bestämma dig. Överväger att ta första bästa flyg till Mandis och NY. Eller så tar jag första bästa flyg med henne till Australien i höst, det är också en variant. Just nu bryr jag mig inte och du bryr dig inte, om du nu någonsin har brytt dig om vad jag tycker om saker och ting. Om vad jag tycker om att du bestämde dig för att flytta härifrån helt plötsligt och om vad jag tyckte när du slutet av juli bestämde dig för att flytta bort från mig. Men det slog dig aldrig va, att jag kanske också tar skada av dit velande? Och ändå står jag här och jag bara står här. Jag skiter i att det är larvig bio det handlar om, just nu är den allt för mig!

Vet inte ens varför jag skriver det här är bara så jäkla less, nu ska jag se på desperate och sen sova, så god natt på er:)

Sliten

Undra när man kan få vara sliten i fred och bara ta det väldigt lugnt, förmodligen aldrig. Jag vill bara gå under just nu, vart på skit dåligt humör, bara för att Jon typ tvingar med mig på bio. Alltså jag kan låta bli att gå men han vägrar att gå med mig någon annan dag, han sa att han kan gå med mig någon annan dag men jag vet att han inte vill det, det ser man på honom. Men jag överväger att stanna hemma ändå och se på Desperate för jag har lite ont i magen igen. Nej jag inte alls på humör så nu stannar jag hemma och tycker lite synd om mig själv, man måste få göra det ibland. Bättre jag går på bio när jag känner mig pigg och fräsch, just nu springer jag runt i mjukiskläder och kom knappt i något annat när jag skulle till skolan i morse. Imorgon är jag ledig, det blir vila om jag känner så här även, men det har nog gått över:) Nu ska jag ta och slänga mig på sängen och bara andas.

All is a game

Sitter här och lyssnar på Nada Surf, underbar musik! Ska ut och gå en promenad nu och njuta av livet, det jag gör när jag är ute och går. Ska gå en bit i skogen och andas den underbara skogsluften. Luften känns alltid så ren när det har varit regning och man vandrar i skogen. Pratade med mamma nyss, de hade fortfarande massa snö kvar, imorse hade det varit som en underbar vinterdag när hon cyklade till jobbet. Det är mitten av maj så det lite lustigt. Det kanske skulle till Sthlm redan i helgen pappa hade kollat på hotell, han behövde tydligen lite semester. Bra att han själv har kommit på det och att ingen annan behövde tala om det för honom. Han skulle behöva semester ofta, han bara förstår inte det;) Men kommer de till Sthlm i helgen så åker jag nog dit över dan på lördagen och umgås med dem, jag hoppas så för nu har ett gått några veckor sen jag var hemma igen! De hade kollat på semester i Varberg också, vore underbart! Mamma undrade om jag vill med då fast varken min bror eller Jon blev med. Klart jag ville med, jag behöver också lite semester! Jag hade fortfarande henne, pappa och Ebba att umgås med, så det är ett enkelt val! Nu fick jag lite hemlängtan, men nu är det faktiskt bara två veckor och tre dagar kvar. Lite konstigt det också, men det här blir bra:) Nu ska jag gå!

Måndag

Ny vecka igen, tiden går så fort och jag hinner inte med och alla planer jag har spricker hela tiden, jag ska sluta göra upp massa planer och planera;) För övrigt är jag helt slut idag, vaknade i natt och hade magknip och huvudvärk, kändes som jag skulle dö. Så jag sov inge bra och i dag har det hängt över mig. Jobbigt nog att gå upp halv sju men när huvudet känns helt segt och man har ont i ryggen och magen då vart det inte bättre. Men jag har varit i skolan idag från åtta till kvart över tre och det har gått bra man klara det mesta med vilja. Vi har lagat mat i skolan idag också, kanske borde man bli hemkunskapslärare istället;)

Nu på eftermiddagen och kvällen ska jag först skriva lite på vad rörelse har haft för betydelse för mig och sen ska jag äta lite gröt, får bli gröt för Jon är och spelar fotboll. Sen ska jag ut och gå, tänkte springa men när kroppen känns såhär så får jag låta bli bättre att kännas sig frisk och springa imorgon istället! Sen ska jag faktiskt inte göra något speciellt bara ta det lugnt och kolla på tv tror jag! Imorgon är jag ledig så ska bara ta det lugnt och skriva ett referat om Utomhuspedagogik boken, blir en lugn dag det också. Jag gillar lugna dagar och just nu behöver jag dem, känner mig jätte stressad hela tiden utan anledning, jobbigt för en som in klara av att vara stressad. Så just nu över jag på att ta det lugnt och släppa alla krav som jag alltid släpar runt på, vad ska det vara bra för?!

Låååång dag

Idag har varit en underbar men lång dag och nu är jag helt slut, ska läsa de sista tio sidorna i boken och sen sover jag förmodligen som en stock. Tänk imorgon är ny vecka igen och nya tag, längtar dock inte till skolan alls faktiskt om jag ska vara ärlig och det känns bara stressigt inför examination 2 och så. ICA har inte svar ännu heller så vet inget om krämen eller någonting och det ska tydligen vara en väldigt ingående föreläsning. Nej fy jag orkar inte ens tänka på det!

I alla fall åkte jag och Jon till sthlm idag vid tolv och när vi kom fram käkade vi en burgare på MAX;) Så nyttigt sen har vi sprungit runt lite på stan och varit på Medelhavsmuseet och kollat på mumier;) De var ganska äckliga, jag skulle inte vilja ta med en hem. Sen hittade vi något fik, det var verkligen inte så roligt, otrevlig personal och så, men jag fick i alla fall en bulle;) Sen åkte vi ut till Alvik strand och Jon farmor, hon hade gjort köttbullar och potatismos. Hennes köttbullar är det godast köttbullarna och sen hemgjort potatismos, det slår en hamburgare på MAX med hästlängder och till efterrätt fick vi hemgjord jordgubbsglass, även den underbart god. Sen ja, nu är vi tillbaka igen i Uppsala, vi har hunnit handla också och som tur var fick jag en matlåda av Jon farmor annars hade jag fått lagat mat nu på kvällen men jag slapp det. Så nu ska jag plugga och det får bli lite mindre en åtta timmars sömn händer inte så ofta i alla fall! Men god natt:)

Söndag

Lika grått idag igen, jag vill bra ligga i min säng. Men jag har inte tid, förstår inte att jag ska vara så stressad hela tiden, jag skulle verkligen bara behöva åka bort och andas. Skulle ut och springa i morse brukar får igång en på morgonen, men jag har ont i höften sen igår:/ Sånt har inte jag tid med heller, då kommer jag få allvarliga abstinens besvär:P Men jag vilar idag så får vi hoppas det är borta imorgon, skulle börja bli lite finare väder imorgon också. Idag borde jag plugga, men det kommer bara bli att läsa färdigt "Våga Språnget", kommer inte hinna mer men jag kanske kan fixa allt i veckan. Känner mig jätte stressad är så mycket jag borde gör och sen massor jag vill göra. Snart kommer Jon över och vi ska kolla på om vi ska gå på något museum med Jons farmor idag och sen ska vi äta middag, så nu lär jag borsta tänderna. Kanske hör jag av mig mer idag, annars så är jag i Sthlm hela dagen:P Vilket i alla fall är lite semester, Sthlm är en av det platser jag älskar mest i hela världen tror jag:) Har faktiskt lyckats vara där tre eller fyra gånger i år, det är ganska bra gjort. Mamma säger att hon ska bjuda med oss dit också och bo på hotell hoppas det blir så, sen kanske vi ska till Norge i sommar också och det skulle vara mysigt. Min mamma verkar ha fått lite ny energi vilket är väldigt roligt;D

Grått

Det är verkligen grått ut och jag vill bara mys under ett täcke, har hunnit läsa halva båga språnget och det var planen för dagen så jag nöjd! Imorgon ska jag läsa klart den och då är jag klar med all litteratur:) Borde ha skrivit lite dagboks anteckningar och så men jag orkar verkligen inte. Nu ska jag ta en kopp te hos Jon och äta lite kakor och sen är de middag klockan åtta:) Så ja det blir inget mer skrivet idag för jag har inte så mycket att skriva;) Imorgon åker vi till Sthlm och hälsar på Jons farmor som fyllt 75år det blir trevligt ska äta middag och så hos henne:) Vi ska förmodligen med henne ut till skärgården någon helg framöver också:) Blir hur mysigt som helst även om det spöregnar:) Ja men nu ska jag kila:) Ha en trevlig kväll!

Lördag

Har hunnit äta frukost, läst lite och varit ute och sprungit. Är helt slut efter spring turen och borde verkligen duscha nu, sa till Jon att vi skulle äta lunch vid kvart över ett. Vi får se när jag kommer in i duschen är så mycket att kolla här;) Pratade nyss med Jons mamma i telefon, de hade 1dm snö hemma!  Tur jag är i Uppsala annars vet jag inte vad jag skulle gjort! Här regnar det bara lite lätt och det kan jag leva med, värre för dem som ska på vårbalen idag! Ja idag blir det plugg och middag annars har jag inga planer och jag tror inte det behövs går segt för mig idag också;) Ska förmodligen kolla på Sverige - Finland, hoppas vi vinner så vi kan retas lite med Joonas;) Nej nu ska jag duscha! Vi hörs senare:)

Desperate Housewives

Sitter här och kollar ikapp lite Desperate avsnitt har hamnat efter, eftersom jag inte har 5an har en del serier att ta igen sen jag flyttade hit! Meen in trees står på listan för sommarens regn nöje. Tänk att man kan har så många serier man gillar, jag vill ha alla boxar på alla serier jag gillar, det blir ett litet mål här i livet;) Har en del av dem på datorn nu  men det är lite snyggare med riktiga boxar;) Fast det får bli födelsedags presenter och så, just nu ligger ett Wii spel högst på önskelistan. Mario Kart blir det nog snart och en till gitarr till Guitar Hero:) Men nu ska jag lyssna på lite musik och sen är jag så trött så jag lär nog sova snart! Så god natt:)


Hemma

Jag struntade faktiskt i att följa med ner till stan ska lyssna på P4 istället som förr i tiden;) Nej men stan klockan halv elva till kvart i två, nej tack! Jag orkade verkligen inte det, då skulle någon få släpa mig hem;) Dessutom är min cykelkorg döendes och det är jag lite smått också, har kanske ätit en choklad bit för mycket;) Det är ingen ovanlighet för att vara mig, imorgon sattsar jag nog på ett äpple eller något istället, då kanske man inte blir lika trött;) Imorgon ska jag ut och springa efter frukosten och sen ska jag plugga och sen vet jag faktiskt inte förens klockan åtta på kvällen, då Joonas bjuder på middag, han fyllde 21 i söndags. Blir gott gott, han skulle laga lax och han är fantastiskt duktig på att både laga mat och baka, så det kan inte bli annat än bra:) De andra ska nog dricka lite vin också, själv ska jag dricka vatten, efter min förra lördag har jag kommit fram till att livet som nykterist kanske passar mig bättre;) Nu lät det som jag dricker ofta men det gör jag verkligen inte!

Nu ska jag börja planera skolarbete, träning, mat och allt sånt inför nästa vecka kanske kan jag skaffa lite struktur på den veckan, skulle verkligen behövas! Borde se över min ekonomi också! Japps lite sånt får jag fixa nu när jag ska lyssna på hockeyn!

Hockey VM

Nu ska vi tydligen ägna hela kvällen på hockey VM, först hos Joonas för att han är från Finland och sen ner på stan halv elva, vi får se hur det blir med det sista;) Känns inte kul att ge sig ut mitt i natten. Men jag ska gå över till Jon och de andra nu och kolla på Finland - Ryssland, har köpt lite godis så jag är nöjd;) Sen ska jag läsa klart de fyra sista sidorna i utomhusdidaktiken, trodde en skulle vara mycket jobbigare än den var, men ja den har gått riktigt fort att läsa. Så nu i helgen så har jag bara Våga språnget kvar och sen ska jag skriva dagboksanteckningen och texten om rörelse, då har jag i alla fall kommit en bit på väg:) Nej, nu lär jag kila!

Fredag

Har varit i skolan och sen följde jag med Jon och Micke bort till ICA Maxi, mest för att jag inte hade något att göra;) Jag har lite tråkigt borde plugga men nej jag orkar verkligen inte alls, men jag kanske ska göra det snart. Annars vet jag inte vad jag ska göra ikväll, Jon vill kolla på hockeyn den börjar halv elva, det är skit sent! Nej vet inte alls vad jag vill är inte på humör, har fått huvudvärk också så kanske borde fundera lite på att sova eller gå en promenad, det brukar hjälpa. Annars har jag massor att göra som vanligt. Jag tänkte på de när jag tvättade i morse tänk vad mycket mer saker man gör när man bor själv än hemma, vilken lyx det är att bo hemma. Nog för att det var jag som städade när jag bodde hemma i höstas, men det var mitt sätt att betala för mig. Men ändå allt är mycket mindre jobbigt att göra hemma än här. Jag älskar att baka men här, nej det går bara inte. Dessutom finns det risk att myrorna äter upp det och det vore inte så trevligt. Nej nu ska jag faktiskt plugga!

Godmorgon!

Seg idag, som alla andra dagar den här vecka med andra ord. Vill bara sova! Men var tvungen att tvätta lite idag, så har varit ner och fixat med det ska hämta den ur torktumlaren vid elva och så ska jag laga mat och dra på mig andra kläder en mjukisbyxor. Sen har vi föreläsning mellan tolv och tre, låter sådär lagom rolig;) Hoppas det är intressant och en bra föreläsare, annars kanske jag somnar;) Nej nu ska jag bädda sängen och plugga lite, ska försöka läsa klart Utomhusdidaktiken idag, då har jag bara den där boken om naturvetenskap kvar! Så då kan jag läsa den i helgen och sen är jag klar med all litteratur, vore skönt! Bara den här delkursen kvar nu de andra tre är godkända och inga bekymmer med:)


Smile like you mean it

Jag vart godkänd på min individuella uppgift, är så jäkla nöjd! Nu kan jag med glädje och utan nervositet ta en lång och skön dusch, jag ska bara ta mig dit. Var så seg nu när jag satt mig. Sen efter duschen ska jag läsa några sidor till och sen GOSSIP:)


Middag

Har precis ätit lax, skogspanna och ris:) Ska sätta mig ner och läsa utomhusdidaktik och sen ska jag sticka och träna. Sen händer det bästa på hela dagen jag ska se det senaste avsnittet av Gossip:D Dagens höjdpunkt lätt. Nej nu ska jag hämta en kopp te och sätta mig ner och plugga en stund!

Torsdag

Skolan hela dagen tills nu, vet egentligen inte riktigt vad jag gjort där, men ja det var trevligt;) Jag vet egentligen inte alls vad jag håller på med i skolan alls just nu allt känns bara flummigt och luddigt. Men ja, jag ska göra mina uppgifter och hoppas jag klara det, bara jag blir godkänd är jag nöjd:) Nu ska jag leta lite fakta om jordgubbskrämen är ganska sugen på att äta upp den också, men nej! Sen ska jag skriva lite på vad rörelse har haft för betydelse för mig, hoppas det inte behöver vara så avancerat med massa begrepp, kanske borde jag läsa Utomhusdidaktiken innan jag börjar skriva det. Hm, vi får se vad jag orkar och hinner, måste laga mat snart och sen ska jag träna och idag är jag värd att se på Gossip avsnittet, så det ska jag också hinna med. Tur Jon är teater med sin farfar! Nej nu ska jag börja med ICA uppdraget!

Beställning

Så har jag då gjort min beställning i från HMs höstkatalog, nu är det bara några veckor kvar;) Skulle komma runt vecka 31, jag längtar redan efter mina två par nya jeans, hoppas att det blir en bra sommar så jag slipper göra det! Nu ska jag med och kolla på hockey i alla fall är tråkigt att sitta här ensam och kolla på film. Men ja, det blir kanske trevligt;) Men ja ska ta och redigera lite bilder, kanske skriver mer när jag kommer hem beror på när jag kommer hem, om inte så god natt!;)

Trött

Har varit ut och gott, sen duschat och nu varit ner och handlat de som jag inte hittade i måndags. Äpplen, smör och lök. Handlade även krämen som vi ska ha till våran examination. Måste skriva till ICA någon dag och ställa frågor om den, hoppas man får svar annars får man lov att ringa och jag hatar telefoner. Men det löser sig nog. Är för övrigt super trött nu, antar att det är vädret, vill bara ligga under en filt och kolla på film hela kvällen. Sen vill jag se Leila, hon är underbar och bakar gott. Men jag lovar att någon kommer ha tvn som vanligt. Kanske kan man ladda ner det?! Jon han vill bara se på hockey och vara med grabbarna, kul för mig. Hur som helst ska jag trotts att han inte vill se på film med mig gå över och äta soppa och macka med honom. Skriver mer sen!

Fortfarande konstigt

Sidan ser fortfarande inte helt okej ut, men jag ska gå över en sväng till Jon, det får duga så länge. Det här är inte heller den slutgiltiga designen, min bror ska byggen en åt mig men det blir nog inte klar förens i jag har flyttat hem i juni!

Konstigt

Min blogg kommer att se lite konstig ut under dagen, jag jobbar på att byta lite färger och liknande!

The Killers

Sitter här och lyssnar på The Killers, de är väldigt bra! Har lagat mat och städat mitt rum, känner mig ganska duktig. Maten vart god, funderar på vad jag ska göra nu. Plugga?! Jon tyckte vi skulle till Fyrishov någon dag när det var finare väder, om det nu blir det. Så nu känns hela dagen helt oplanerad och jag funderar på att se på Gossip Girl och Desperate, men jag borde plugga klart så jag kan vara ledig i helgen, men ja, orka;) Vill spela Guitar Hero också, ja det är mycket jag vill göra. Och äta ett kilo godis;) Yees! Nej nu ska jag nog hitta på något, berättare sen vad jag kom på, en promenad kanske;)

Bra mat i förskolan

Yes, nu är jag klar med den också:) Bara tre saker kvar att läsa, förmodligen de jobbigaste men i alla fall, jag är nöjd med mig själv. Till helgen kommer jag vara helt kvar med litteraturen och det betyder att jag bara har examinationerna och det individuella kvar att fokusera på den är det snart sommar och lov:) Det ska bli underbart! Nu ska jag städa mitt rum, blir så hemskt mycket damm, fort!

Onsdag

Undra om blogg.se har lite lätt med damp;) Min statistik stämmer då inte alls, står att jag hade en besökare igår, när jag gick och la mig hade jag haft lite fler;) Men ja, om den tycker att det är kul så ja visst! Nu ska jag plugga lite, sen kanske städa mitt rum, jag borde göra det min vi får se vad jag hinner. Sen ska jag nämligen laga lunch och sen ska vi till Fyrishov och bada, förstår inte hur jag skaffar mig så mycket att göra varje dag;) Igår såg vi på Love Actually, som vi redan sett typ hundra gånger, men det är lika bra varje gång en av det bästa filmerna både jag och Jon vet:) Jon hade varit ner och köpt bullar också, myspys. Inte så nyttigt men just nu bryr jag mig inte, man måste njuta av livet ibland också. Idag ska jag beställa kläder från HMs höst katalog, det är också njutning;) Vart över 2000 fas det berodde på jackan och jeansen. Men det betyder att jag har 5000kr kvar till sommaren, hahaha, det kommer aldrig funka även om jag bor hemma och mamma betalar maten;) Nej, nu lär jag verkligen plugga lite!

Film

Nu sitter Jon och väntar på mig vi ska se på film. Men jag fick bara lov att kika runt lite och skriva lite här;) Borde plugga men ja, jag har kanske 300sidor kvar att läsa och det är inte så farligt, det fixar jag klart till helgen! Nej nu måste jag springa över! Sov så gott!

Lätt irriterad

Varför kan inte människor uppföra sig trevligt i trafiken, varför är det sådan stress? Jag tänkte snällt låta en bil åka före mig eftersom han skulle åt samma håll och jag cyklar saktare än honom, nej då kommer det en gubbe i full fart och bara korsar vägen. Eller människor som lägger sig på tutan när de ska svänga höger och har grönt samtidigt som jag som cyklar över vägen har grönt, men det är faktiskt den på övergångs stället som har företräde och jag har företräde när jag är på en cykel överfart, ska det vara så jäkla svårt. När man har haft körkort i tio år borde man får gå en teori kurs igen! Och ska man cykla borde man egentligen också ha körkort och när man går också, jag har märkt att människor inte längre kan gå, en tjej kliver ut mitt i gatan bara, det fanns inte ens ett övergångstället. Alltså jag blir så less.

Sen har jag suttit och läst den där ät smart hela dagen, 6-8 brödskivor om dagen! Nej nej, det tror jag inte ett skit på faktiskt, skulle jag äta det skulle jag magknip och en uppsvälld mage. Mjöl är inte nyttigt att äta för mycket av, jag blir så less. Fast ja, vem säger att jag har rätt jag har bara erfarenhet utifrån mig själv och min släkt. Dessutom är det här något jag är intresserad av och nej jag håller inte alls med, tur det inte står i läroplanen så jag skita i att berätta det för någon;)

En sak till, jag skulle äta en macka nu, Jon kommer nämligen hem först vid sex så vi ska äta då och jag har varit och tränat och behöver äta något nu direkt annats dör jag nästan;) I alla fall så skulle jag ha ost på, för jag äter ost även om den där jäkla texten säger att det är massa fett och grejer, fett är nyttigt på sitt vis! I alla fall så fanns inte osthyveln och jag kan ge mig tusan på att det är någon här som har tagit med sig den in på sitt rum och sitter här och håller på den. Om det någon som har gjort det ska jag personligen köra över den med min cykel, jag blir så fruktansvärt less.

Tack gud att jag ska köpa ett par ljus rosa mjukisbyxor och ladda ner nya Gossip avsnittet, min dag kommer att bli räddad!

HM

Japp, nu har jag fått den HMs höstkatalog, fast ja det var inte så mycket. Lite bas grejer, mjukis byxor och ett par jeans. Men det är alltid kul att få den! Jag verkar inte vara den enda som har problem med posten, Falun hade inte fått min ansökan om byte av studie ort, verkligen tur att jag skrev och frågade. Ska skicka in en ny idag eller imorgon. Hoppas en kommer rätt den här gången annars blir jag arg. Tror jag fixar det imorgon måste gå ner och väga brevet så det blir rätt med frimärken och så. Måste ändå ner och handla lite imorgon, de hade varken äpplen, lök eller smör när jag var ner igår och veckohandlade. Men nej, nu ska jag fortsätta läsa lite och sen ska jag och träna en sväng, hörs senare!

Promenad

Har varit ute och promenerat en stund och nu heller jag på att koka potatis. Jag älskar verkligen att vara ute och gå, det är så underbart, jag kanske ska börja med morgon promenader det skulle vara en bra start på dagen! Får fundera på det. Sitter nu och läser "ät smart" står att man kan äta en bulle om dagen;) Låter rimligt, det kan jag gå med på;) Eller ja, man måste inte äta just en bulle men något onyttigt menar dem.

Jag har ett tag haft krångel med min post i och med att jag bytt adress och massor, så har inte fått min HM höstkatalog och inte heller vykortet från Malena som hon skickade när hon var på bröllopsresa. Hoppas att jag får se massa bilder i alla fall sen när vi båda kommer hem för sommaren, hon åker nämligen till Grekland på bartender kurs på fredag i två veckor, jag är inte alls avundsjuk;) Bara helt sjuk mycket jag vill också åka till Grekland, jag måste ut och resa snart annars dör jag nog. Jag och Jon pratar om att åka någon stans, vi har bara lite olika önskemål;) Men ja vi får se hur det blir med det, nu ska jag laga mat!

Tisdag

Det ser ut att vara så fint väder ute, men tydligen är det bara nio grader. Jag ska plugga lite nu, läsa "Ät smart" den går nog ganska fort att läsa, ligger inte så mycket efter i mitt läsande nu det är bra! Men jag ska läsa den nu i alla fall sen ska jag ut och gå en promenad, laga lunch, plugga lite mer, träna, laga middag och sen plugga lite till också eller så lite på tv. Igår så satt jag och kollade på fotbolls kväll, det pratade om EM så det bar intressant, börjar redan 7juni. Precis när jag har kommit hem så då vet jag vad jag ska göra på lördagen:) Sen efter det är det OS, det blir med andra ord en riktigt sport sommar;) Det är bra då har jag något att kolla på när jag städar!:)

Jag är ledlig imorgon också så då ska jag och Jon och kanske Jonas till Fyrishov. Har en gratisbiljett dit och har aldrig varit där så det blir mysigt jag älskar vatten så länge jag slipper vara under det med huvudet. Men det blir mysigt och sen är det vara två skoldagar och sen är jag ledig igen! Helgen är helt oplanerad så vad som händer då återstår och se blir nog en toppen helg:) Nej nu måste jag plugga!


Kväll

Jag har som vanligt ingen fantasi till överskrift ska nu plugga färdigt det sista för idag. Jag och Jon hade bestämt att vi skulle se på film, nu sitter han och killarna i sin korridor och han frågar varför jag så ofta blir sur på honom. Kan det vara för att han alltid säger en ska och gör en annan? Blir så less så nu ska jag plugga och sen ska jag faktiskt sova. God natt!

Seg

Suttit här och kikat runt igen, tänk om jag kunde ligga alla mina kika runt på internet kvartar på plugg istället vad effektivt det skulle bli. Men jag ska plugga nu och då kommer jag bli så stolt över mig själv! Sen ska jag och Jon göra pannkakor till middag och sen ska jag dra och träna! Sen påstod Jon att vi ska äta tårta, Jonas fyllde nämligen 21 igår och kommer hem från kryssningen idag. Typiskt att det ska bakas tårtor och grejer. Mitt nyttiga liv funkar aldrig;)

Måndag

Då var det ny vecka och nya tag igen! Det kommer nog gå bra, fast det kommer vara dåligt med uppdateringar hör och överallt annars där jag håller till också. Måste läsa en hel del den här veckan så jag blir av med det. Jag får ta mig tid till sånt här sen när jag har sommar ledig. Jobbet tar bara upp den tid jag är där sen är jag ledig, så jag ser fram emot det! Nu ska jag laga lunch och sen ska jag till skolan!

Parlamentet

Nu har jag läst klart en litteratur och det är bättre än inget i alla fall! Fast ja, så mycket mer blir det inte idag är jag rädd för! Nu ska jag gå över till Jon och äta knäckebröd macka och dricka te:) Vi ska se på parlamentet också och sen kanske någon film också:) Det blir skönt! Imorgon är det måndag igen och det är bara att ta i igen. Nu vecka nya tag! Nej nu ska jag gå! God natt och så:)

Plugg

Jag skulle som sagt plugga nyss, men så vart det inte nej;) Har kollat på Desperate istället ligger lite efter eftersom jag inte har femman. Tur att internet finns! Nej nu ska jag faktiskt plugga innan Jon kommer hem igen!

Lars Winnerbäck

Nu är solen borta och vädret bara skriker att det kommer bli skit väder! Så jag har bytt om till mjukisdress, har i alla fall fått lite färg dessa dagar! Kanske tur att det blir skit väder så jag kan plugga lite. Fast på tisdag ska vi och bada på Fyrishov, så då blir det inge plugg heller;) Måste faktiskt passa på att göra lite saker nu innan jag flyttar härifrån. Inte ens en månad kvar nu. Shit vad fort det går, dagarna och åren bara rusar förbi. Här om dagen satt jag och tänkte på när jag sjuk anmälde mig efter en lektion för jag kände mig trött och sen vart kvar i skolan för att en kille satte fast ett hänglås i min jacka. Självklart var Amanda med i gruppen jag satt och hängde med istället för att vara på lektion. Den tjejen har fått en till att göra mycket bus, jag längtar så tills när hon kommer hem! För övrigt så var kille med hänglåset Jon och händelsen var för ungefär 3½år. Om jag har blivit så mycket klokare på dom åren det är riktigt tveksamt;)

Något annat som får en ett minnas är Lars Winnerbäck, sitter här och lyssnar på honom nu, det var längesen jag lyssnade på honom. Jag minns konserten i Säter, det var för snart 3år sen, det kom fram en kille och tog mig på rumpan, han berättade att det var för att den såg så fast ut. Hahaha, undra hur den kunde gör det, jag har knappt någon rumpa;)

Nej nu ska jag plugga lite igen!

Trött

Idag har jag en mindre bra dag och då låter jag nog faktiskt bli att skriva så mycket här. Annars blir det lätt så mycket klagande! Men jag ska gå ut i solen igen och plugga nu! Mamma sa att det skulle komma moln för det var tydligen molnigt i Leksand nu, tråkigt! Ska bli kallt redan imorgon bara tio grader, usch och fy! Nej nu ska jag ut i solen!

Söndag

Nu vart det inga bilder igår heller, det vart en fest på taket och sen drinkar med fulla fransmän. Fy tusan sånt här måste jag absolut sluta med. Nu skulle jag kunna somna på en filt ute i solen, jag lovar! Jag ska faktiskt gå ut och lägga mig och läsa lite etik. Så ja, jag skriver mer sen om jag orkar just nu är jag inte på humör för något;)


Tillbaka från en underbar eftermiddag!

Nu har vi varit och gått Pelles svanslös vandringen, var sådär faktiskt. Sen var vi och fikade på Fågelsången åt en chokladmuffins:) Sen gick vi vid ån en sväng och nu har vi nyss ätit middag och druckit cider på Norrlands. Och ja nu vet vi inte, tillbaka i Flogsta och det tog liksom bara stopp;) Jag är sugen på utgång men som vanligt ingen annan människa som är det. Blir bättre i Falun Maria kommer att ställa upp;) hahaha, det blir kul! Skulle lägga upp bilder också men vi får se om jag orkar med det, Jon sitter här och ser uttråkat på mig så ska kolla tillbaka på honom och tvinga ur honom vad han vill göra;)

På språng

Nu är jag på språng igen;) Jag är alltid på språng känns det som, jag kanske borde lägga mig ner och ta det lite lugnt någon dag fram över. Men vi får se den tiden kanske kommer när jag kommer hem. Det är bra att jag har saker att göra om jag bara slapp det här plugget. Ligger 100sidor efter i mina beräkningar men jag löser det, jag måste lösa det! Imorgon ska jag läsa böcker så kanske kan jag ligga ute på gräsmattan och läs och samtidigt njuta av solen. Två flugor i en smäll:) Japps så får det bli! Nu ska jag sminka mig och sen ska vi dra ner på stan skriver mer när jag kommer hem och lägger upp bilder från igår och kanske också idag. Bilderna från igår finns i alla fall på datorn så det kommer upp:)

Arg

Jag bad Jon att laga mat för en gång skulle tills jag skulle komma hem från träningen! Han är ut och springer och här sitter jag hungrig som en varg maten är inne hos honom, jag är så arg! Jag lagar mat jämt, och han kan inte ens värma lite gröt till klockan tolv. Alltså killar! Nu ska jag gå och duscha bort min ilska i en halv timme så kan han gott vänta på mig! Jag blir så arg!

Lördag

Godmorgon! Har precis ätit frukost nu ska jag borsta tänderna och bädda sängen. Ska och träna vid halv elva, tror inte jag hinner plugga innan fast jag borde verkligen plugga för nu ligger jag efter i mitt schema, det är bara det att jag inte vill plugga i det här vädret, jag kan plugga sen om det blir regn;) Visade sig att vi igår cyklade 2,7mil inte illa och det på två timmar och då cyklade vi inte så fort. Bra sån där lagom motion, lugntoch skönt. Lägger in lite bilder när jag kommer tillbaka från träningen, ska försöka vara bättre på att uppdatera idag, vi ska få Pelle Svanslös vandringen idag och sen kanske det blir en liten fika också vi får se, ute i det underbara vädret ska vi i alla fall vara. Underbart att kunna cykla till träningen i linne och korta byxor:) Nej nu måste jag bädda sängen! Hörs senare!

Tillbaka från att ha cyklat mer än två mil;)

Vi är lite sjuka vi, cyklat mer än två mil bara för att se Mälaren, fast ja, Moa har badat och jagat en tjäder. Fy sjutton vad jag skrattade då, den stackars tjädern sprang så fort. Men Moa skulle bara kolla om en kunde flyga:P Kan tjäder flyga? Kanske får googla och ta reda på det;) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske gå ner och köpa en chokladbit yeees, det låter toppen:) Ska hör med Jonas om han ska ha något! Får de när Jon kommer hem vill helst inte sova här det luktar rök, de röker med balkongdörren öppen och sen så låter de mycket. Men ja vi får se. Något pluggande vart det inte idag men man orkar inte i det fina vädret!;) Nu ska jag kila!

Till Mälaren

Jag har haft fullt upp idag först skolan och sen vart det stan i alla fall med Jon köpte ett par badshorts och flipp-flopps, lägger upp kort senare ikväll. Nu ska nämligen jag, Jonas och Moa cykla till Mälaren är ungefär en mil dit men är så underbart väder så det blir jätte mysigt och bra. Jon ska som sagt ta en öl med grabbarna så jag få roa mig med hans korridorare, jag är nöjd! Blir mysigt att cykla i skogen och värmen. Har varit 30grader i solen idag, men det har blåsts så det har inte varit för varm, hoppas jag kan få lite färg också. Nej nu ska jag ta väskan och springa över!:) Hörs när jag kommer tillbaka!


God morgon

Såg precis att mina blommor behövde vattnas lite, alltså jag vet inte om det riktigt trivs här men tänkte i alla fall att det skulle överleva flytten, sen kan mamma rädda dem! För övrigt håller jag på att packa väskan, sminka, mig strycka mina shorts och bloggar;) Alltså varför sitter jag och bloggar när jag har andra saker att göra? Jo för att jag fick lov att skriva ett nu innan jag går till skolan eftersom jag blir där till fyra, skulle kunna ta med mig datorn men jag orkar faktiskt inte;) Idag var den en sån där jobbig dag att äta frukost, vårat kök ser ut som ett bombnedslag så middag det blir hos Jon! Blir nog inge stan idag får oss heller Jon kände sig stressad om jag kom dit vid först halv fem, han ska faktisk dricka öl med grabbarna efter klockan sex, jaja, kul för honom i alla fall. Själv ska dricka te och läsa, det är också rolig. Nej nu måste jag stressa vidare hörs senare, i eftermiddag!


Skrik

Nu skriks det här igen, klockan är med andra ord tio. Någon idiotisk Flogsta idé, jag har aldrig skrikit och tänker inte gör heller! Jag sitter här och har läst 6sidor det är bättre än ingenting och resten tar jag imorgon så duktigt som jag är;) Det var positivt tänkande! För övrigt tänker jag sova hos Jon i natt hatar när folk festar här där det hörs överallt och jag ska faktiskt upp halv sju imorgon eftersom jag har skola klockan åtta. Kommer sen vara i skolan till klockan fyra, sen ska jag ner på stan. Ni kanske får räkna med att inte hör så mycket ifrån mig;) Men ja nu ska jag borsta tänderna, sov så gott:)

Avis

Först var jag avis på Amanda för att hon hade 25grader och strålande sol. Nu har vi det också så då kan jag leva med det, nu har hon 30grader det kan jag också leva med. Herregud vi är i Sverige 25grader är tipp topp. Fast sen om det håller i sig, det får man se. Svensk sommar den är som den är. Förra sommaren tror jag att jag hade en toppen vecka och det var studentveckan fy tusan vad underbar den var, kommer ihåg när vi stod utanför Dalle på balen, det var så varmt! Inte vart man snygg på kort in och sminket bara rann;) Sen var jag mest inomhus under sommaren och när jag väl var i Skåne på semester var det kallt och mulet och vissa dagar regn. I år kanske vi ska till Norge upp mot fjordarna och så. Låter faktiskt riktigt mysigt i mina öron och jag tänker på vilka kort jag kan ta! :) Jag kommer ihåg när jag var yngre och var fast besluten om att jag aldrig skulle med på en familjesemester till någonsin;) Jag slutade dock aldrig att följa med och nu fasar jag för att någon ska tvinga mig att avstå från att följa med, jag är faktiskt bara 19år och inte så jätte vuxen jämt jag får åka på familje semester. Hahaha. nu svävade jag iväg tillbaka till min avundsjuka. Amanda berättade att det var perfekt där hon bor de har en jätte tomt så hon kan minsann sola i bikini utan att går förbi en person i minuten och kollar på en, jag har inte testa ännu men jag kan tänka mig;) Men i alla fall så var det enda som kanske inte var helt perfekt att det var aningen kallt i poolen. Alltså om jag ens hade en pool så skulle jag vara riktigt riktigt nöjd. Vi har en pool hemma en sån där i plast som man plockar fram på sommaren;) Nu pratar vi riktiga pooler, jag vill ha en riktigt pool, det ska jag ha när jag har ett eget hus det lovar jag er;) Nu vart det här ett långt inlägg så jag ska avsluta det nu och läsa lite lite lite och sen sova.

Tillbaka

Det vart en Power step + Core på stallet och nu känner jag mig så duktigt! Ska hoppa in i duschen och sen ska jag dricka lite grönt te:) Borde plugga lite också vi får se om jag orkar;) Jag orkar egentligen inte mycket i det fina vädret, jag vill bara ligga på en filt, kanske får bli hela helgen förutom när jag tränar och går Pelle Svanslös vandringen, låter mysigt. Imorgon ska jag och Jon förresten ner till stan, ska kolla efter ett par flipp-flopps och en ny bikini, den jag köpte från HMs vår katalog trivs jag inte alls i känns nästan som att springa runt naken. Jag är verkligen urdålig på att hitta bikinis. Ska leta på typ Stadium imorgon, min bästa bikini någonsin kom där ifrån. Nåväl, nu ska jag dusch skriver mer sen:)

Stressad

Jag kan inte bestämma mig om jag ska träna på Stallet eller springa, ska jag träna på Stallet måste jag cykla typ nu:P Åsch, har inte hunnit plugga något sen jag kom hem heller och jag känner att jag har en del att plugg, kanske får göra det imorgon kväll när jag är ensam i det fina vädret. Jon ska ut och ta en öl med grabbarna;) Låter ur töntigt tycker jag. Men ja, jag får någon berätta mer om min dag när jag antingen har sprungit eller kommer hem från Stallet! Stallet är för övrigt ett lustigt namn på ett gym, men jag tror det är för att det typ ser ut som ett Stall eller något i den stilen;)


Sådär

Så gick det med mitt plugg, jag läste det jätte fort genom att bara läsa några ord här och där, men men jag får ta igen det när jag har tid! Nu ska jag laga lunch och sen ska jag ta mina solglasögon och ta cykeln till skolan:) Hörs när jag kommer hem där ifrån vid fyra!


Torsdag

Samma sak idag, skulle gå upp vid sju och börja plugga i tid;) Jag sov till kvart i nio, jag får nog sluta med det där att borde gå upp i tid det funkar inte, jag ska faktiskt göra det hela sommaren så det så;) Men jag ska plugga lite snart ska bara borsta tänderna och sminka mig och fixa håret som inte riktigt har velat samarbeta på slutet men kanske idag! Sen ska jag äta pyttipanna och dra mig mot skolan! Önskar att jag kunde vara ute i solen redan nu och skita i att plugga, men nej så lätt är det inte. Men shit vad varmt det är sitter vi fönstret och bara känner hur varm jag blir, måste öppna fönstret mer. Nej nu ska jag borsta tänderna skriver mer innan lunchen!

Rik

Jag har kommit på att när jag är färdig utbildad kommer jag vara rik, tror i alla fall jag blir det nu när jag börjar plugga i Falun istället. Ja, det låter faktiskt hur bra som helst, pluggat i mer än 3,5år och är rik! Jag är mer än nöjd! Jag längtar för övrigt tills imorgon, det ska bli 20grader säger smhi, fast dem kan man inte riktigt lita på, sa att det skulle regna idag, det har då inte jag sett något av. Men imorgon får det gärna ha rätt så jag kan ha mina chinos och mitt hallonröda linne med knappar på, jag älskar linnen med knappar på. Alla min senaste linnen är det knappar på men det har jag kanske nämnt förut?! Nu ska jag stänga av den här datorn och gå över till Jon och kolla på lite tv (på datorn) och måla naglarna tänkte jag också hinna med att göra, livet känns lite roligare med målade naglar;) God natt!

Trött

Om jag var sjukt trött så var det lugnt;) Sprang en hel halv timme och stannade inte en endast gång, jag är så stolt över mig själv, håller på att få riktigt bra kondition! Kan behövas när mitt träningskort går ut nästa vecka och jag bara kan spring, det kommer bli kämpigt men med bra musik så lär jag fixa det! Nu ska jag ta ett välförtjänt äpple och en stor kopp örtte:) Sen ska jag plugga en stund.

Well

Ska snart ge mig ut och springa, ska bara lägga in nu musik på mobilen först! Behöver lite nu pepp musik, man ledsnar på den man har efter ett tag. Borde ha plugga lite också men hinner inte det innan eller jag orkar inte heter det;) Men ska läsa 30 sidor till och sen har jag resten kvar tills imorgon innan skolan då vi inte börjar förens tolv. Ska se tre filmer mellan tolv och tre, låter lite jobbigt att sitta och se på film så länge men det går nog bra. Måste också kopiera lite böcker imorgon eller på fredag, så jag har något att läsa över helgen! På fredag ska jag och Jon ner på stan en sväng också jag ska köpa en bok och han ett par nya badbyxor igen, han glömde nämligen de han köpte i torsdags på tåget hem! Sen på lördag ska jag gå Pelle svanslös vandringen med Liz och Niina, Niina ska nämligen flytta här ifrån redan på måndag:( Så kommer bli lite tråkigt utan en ordningsam granne. Sen kommer det bara att droppa av här har jag förstått. Var tydligen nästan bara Osman som skulle bo kvar här;) Eller så tog han i lite, man vet aldrig med honom. Men ja, nu ska jag byta om och dricka lite vatten innan jag ger mig ut i en halv timme!

Grått

Det är gråa moln ute inte alls som i förmiddags när jag var ute och gick! Jag som ska ut och springa sen, det skulle bara våga börja regna sen. Har lite tråkigt just nu sitter och läser andras bloggar medan Jon ligger och pluggar. Jag har redan pluggat en hel del och tänkte ha paus tills middagen, varmkorv med bröd;) Vi är så engagerade;) Nej men alltså jag orkar verkligen inte laga seriös mat jämt, så idag så får det bli så här. Jag för äta massa grönsaker till så det väger upp det onyttiga och det faktiskt fullkornsbröd till också:P Nej nu ska jag börja smida lite planer inför månaden som är kvar här, finns lite jag tänkte hinna med och göra!

Lunch

Nu är jag tillbaka från min timmes promenad, vart lite mer också, underbart att strosa runt i skogen bland allt det gröna och blommorna:) Nu ska jag laga lunch tror jag bestämt, något pluggande nej det har det faktiskt inte blivit ännu:P Men jag hinner med det också!

Promenad

Japps, nu ska jag ge mig ut på min timmes promenad, sen ska jag hämta tvätten och plugga lite. Sen ska jag fixa mat tills Jon kommer hem från skolan, jag är så snäll;) Får de hur det blir med mat ikväll det beror på hur jag ska träna har inte bestämt mig ännu. Funderar att ut och springa och träna på Stallet imorgon istället, det är ett roligare pass då så då kanske man blir mer motiverad. Såg också att det var ett dans pass kanske borde testa på det istället! Ja vi får se, jag ska i alla fall träna idag! Men nej ska dricka upp teet nu och ge mig ut!

Onsdag

Jag skulle gå upp sju i morse för att tvätta tidigt ut och gå tidigt och så. Men när klockan ringde fem över sju så stängde jag bara av den och la mig ner igen. Hade jag varit ensam hade jag förmodligen kommit ur sängen lätt som en plätt. Men när jag såg att Jon inte hade några planer på att gå upp så var det bara att lägga sig ner igen;) Så jag sov en timme till, men jag har hunnit ätit frukost nu och varit ner med tvätten också, så jag ligger ganska bra till med mitt dags schema! Ska snart gå ner och stoppa in tvätten i torktumlaren och då ta ett äpple och lite te och sen ta en timmes promenad, jag älskar att gå! Och det måste in i mina dagliga rutiner igen om jag inte ska börja se ut som en köttbulle. Ja, ja jag vet vad ni tänker nu;) Men faktiskt sen jag flyttade hit så är jag inte riktigt lika hälsosam längre, något som ska ändras på nu! Sen får vi se hur det går! Måste börja springa lite mer nu också, fick mamma att bli sugen på att börja springa igen när jag var hemma i helgen, fast hon ville inte springa med mig då hon ansåg att jag orkade mycket mer och det har inte hänt många gånger;) Men ja, i alla fall ska vi börja springa när jag flyttat hem så då gäller det att vara vältränade så jag hänger med i hennes tempo. Nej nu ska jag borsta tänderna och börja kolla lite på plugget!

Kväll

Nu har Jon kommit tillbaka hit igen:) Jag själv har pluggat allt jag skulle plugga idag! Stolt över mig själv! Förutom det så har jag sett på Gossip, det slutade så sjukt spännande så jag kommer avlida tills nästa tisdag  och om någon inte lägger upp avsnittet då så dör jag förmodligen;) Alltså ja, just nu finns det inte mycket bättre än det. Men nu ska jag och Jon gå och sova, imorgon ska jag tvätta, plugga, träna, promenera och ta det lugnt:) Sov så gott!

Gamla tider

Sitter och kollar på gamla bilder. Känns konstigt att det som var länge sen känns så nyss men kanske också bra. Jag menar, det känns inte som Mandis har varit bort länge alls, fast det har hon sen augusti, men jag menar det är mindre än två månader kvar tills hon kommer hem nu, när jag har flyttat hem är det bara en. Sjukt vad tiden går fort. Har bott här sen 13e januari och det känns som jag nyss flyttade in, bra det för då blir inte jobbigt att flytta här ifrån. Nej det blir verkligen inte det, det känns skönt för jag följer mitt hjärta. Det trodde jag nog att jag gjorde när jag flyttade hit också, fast jag hade nog inte förstått att det var ett stort steg att flytta hit och det hade nog inte varit lika stort om jag bott i en fin lägenhet med Jon och han hade velat stanna. Nej det här vart fel från början, men det är då man måste tänka att det är tur att allt går att ändra. Man vet aldrig vad som blir bra förens man testat, jag vet inte om det blir bra att flytta hem heller, men jag tror det. För där finns då Jon, min familj, Sarah, Angelica, Malena (i alla fall över sommaren), Stine, Maria och ja, massor med annat som gör mig glad. Alltså det finns människor här som gör mig glad också;) Men jag tror inte att jag klara av att vara så ensam. Undra varför jag började fundera över det här;) Bara för att jag kom in på att tiden går fort ibland och det är lite läskigt;) Nej vet ni vad ska plugga lite och sen blir det Gossip vid åtta:)

Avsnitt 16

Har precis fått ner avsnittet av Gossip från igår, min dag är räddad! Det är den bästa serien efter OC, helt klart. En liten rolig kommentar jag fick av min bror i lördags, verkar som han också ser på Gossip. När jag kom ut först ur huset och sen min kusin och syster skriker han; "Har du gjort Blair kopior?!!" Så illa var det inte;) Vi råkade bara ha diadem alla tre;)

398582-76

Bilder från helgen



Först har vi dopbarnet och min sötnos till kusin Henry
Sen är det jag;)
Mina andra kusin Frida
Min emo-bror Anton
Henry efter dopet med mamma Ewa(moster) och pappa Ulf
Igen
Sen min syster Ebba
Henry
Henrys fasters hund Tiara
och Leksands laget när vi spelade kubb; morbror, pappa, mamma, morfar och bror


Bilder från valborg



Det vart några bilder;)
Först är det från morgon med champange frukosten och forsränningen,
sen är det från Ekonomikum
och sist från när jag och Jon var hos Johan och grillade.
Jag orkar inte rabbla upp alla på korten skulle ta för lång tid;)

Bilder

Jag har lagt in dem här på arkivet på bloggen nu, men jag hinner inte lägga upp dem och skriva texter till dem. Jag ska dra och träna nu så jag tar det när jag kommer hem:) Hörs igen då!


Gossip girl

Kan någon vara snäll och lägga upp avsnitt 16 innan jag får allvarlig abstinens;) Lyckades hitta en men den var tydligen dålig, kanske borde testa ändå? Har för övrigt massor med Desperate avsnitt att ta igen eftersom jag inte har femman. Bättre att ha allt på datorn då kan man kolla när man vill! För övrigt så ska jag plugga lite snart och sen ska jag plugga nu och sen ska jag iväg och träna. Bilderna får komma upp efter träningen och middagen, som jag inte har planer ännu för Jon vet inte när han kommer tillbaka hit än. Han sa att han skulle ringa snart, så hoppas han gör det! Nej nu ska jag plugga:)

Tisdag

Har precis ätit frukost ut i äckel köket, jag vill att Jon kommer hit nu så vi kan äta i hans kök som inte är ett äckel kök! För övrigt är jag väldigt seg idag också fast jag sovit 8 timmar. Men ja, man har såna perioder ibland. Idag ska jag lägga upp lite bilder fast det får bli först när jag kommer hem vid tolv för nu lär jag snart sminka mig och fixa håret. Inte för att jag orkar vara så seriös idag heller, jag är trött och nöjer mig med att få på mascara och kläder;) Solen ligger på och det blir sådär halv varmt idag med, i Metro igår skrev det om super väder till helgen. Synd bara att om man ska tro smhi så gäller det inte Uppsala;) Imorgon ska det till råga på allt regna också, tur att jag är ledig och kan stanna inne när det regnar! Nej nu ska jag bädda sängen och fixa lite, får se om jag kanske somnar innan jag tar mig iväg;)


Generation x

Har suttit här i en halv timme nu eller mer och lyssnat på Kent och klippt bilder. Alla är klippta men orkar verkligen inte ladda upp dem nu. Sängen ropar på mig så jag lär gå dit, jag kommer förmodligen slockna på två minuter. Är så sjukt trött. Nej det här får räcka för idag, en ny dag imorgon! Sov så gott:)

Huvudvärk

Jag har lite ont i huvudet, så jag överväger att plugga en halvtimme till och sen gå och sova. Känner mig verkligen helt slut. Men då hinner jag inte klippa några bilder. Har lagt in dem på datorn nu det är ett framsteg;) Har massor jag tänker skriva hela tiden men jag glömmer alltid bort det när jag väl sitter här;) Imorgon kommer Jon tillbaka hit vilket ska bli skönt jag saknar att ha någon bredvid mig i sängen. Det går bra när man är hemma där har man hela familjen, här är man lite ensam fast man har hela korridoren. Det är faktiskt inte ens familj;) Usch, jag hatar att känna mig små sjuk och vara ensam jag hittar alltid på massa sjukdomar jag har och sen blir allt skit jobbigt! Så blir jag irriterade och dryg. Jag vart det nu för att jag är trött och har huvudvärk. Nu måste jag lyssna på någon bra musik och bli pigg och glad igen. Jag är nog lite sällskapssjuk också, jag är glad nästan jämt när jag är bland människor. Ja, det är underbart att vara med människor för det mesta speciellt när man får skratta:) Tur jag har skola imorgon, då brukar man få skratta:) Och tur Jon kommer imorgon, så kan jag gå över till hans korridor och skratta lite;) Jag kan skratta med honom också, men han är inte så mycket för att skratta nu för tiden. Hhhmm, ja, strunt samma nu ska jag plugga lite till får se om huvudvärken går över om inte, så god natt:)

Segast

Det går så segt för mig, skulle duscha direkt när jag kom hem, men nej fastnade här. Sitter och kollar på Henrys blogg, när han äter på kottar och är allmänt söt:) Ska lägga in korten vara jag kommer ut från duschen också, så jag kan ha en nu skärmbild:) Åhhh, jag saknar honom så jag dör! Är det något man blir jätte glad av så är det glada bebisar och djur! Jag vill ha en hund på tal om djur, men ja, det får bli när min Jon har bestämt sig för att bo ihop med mig någonstans;) Nej nu ska jag duscha!

Genus

Sitter och läser om jämställdhet, hemskt att man tydligen gör så stor skillnad på killar och tjejer utan att man tänker på det. Undra om jag gör det också? Skulle vara intressant att veta. Ska och träna lite nu så får läsa vidare när jag kommer hem, är faktiskt ganska intressant så det går fort! Ska lägga in bilderna när jag kommer hem också och sen läsa lite bok och så! Sen blir det läggdags. Var något mer jag tänkte skriva men nu minns jag inte vad det var. Måste byta om nu vi hörs senare! :)

Tillbaka igen

När jag kom tillbaka igår kväll vid tio, så var det som att kliva ut från en flygplats när jag klev av tåget. Det var så varmt fast klockan var tjugo i  tio. Underbart! Fast det var inte lika underbart att sen stå och vänta på bussen som gick tio, var så lagom trött. Det är jag i för sig nu också, vill helst bara sova, sov dåligt i natt nämligen hade magknip. Usch det var jätte jobbigt, hoppas jag slipper det i natt, behöver verkligen sova. Ska nog sova redan vid tio!

Var inte lika fint väder när jag cyklade till skolan som där är nu, men jag tycker inte att det är så varmt. Fast det kanske bara är jag som är knasig. Men det gör inget att det inte är varmt för det är underbart grönt, mycket grönare än hemma. Fast när jag kommer hem nästa gång är det nog grönt där också;)

Idag har vi börjat en ny delkurs; Lärande för hållbar utveckling. Blir nog en väldigt intressant och lärorik kurs, jag ser fram emot att ha rörelse och få prova mat:) På tal om skola så borde jag plugga lite innan jag sticker och tränar, dags att köra i gång med träningen igen, vart lite dåligt i helgen. Men det är svårt att ta sig tid när det finns annat man hellre gör. Idag lovar jag förresten att lägga upp bilder från Valborg och Dopet, i alla fall några!

Nu ska jag plugga lite, hörs senare!


Seg;)

Det här med att jag skulle ut och springa det vart det inget av;) Fast vi har varit ute och gått och sen hyrt en film. Så nu har jag legat i våran underbara soffa och kollat på Förtrollade och ätit massa fikabröd. Jag måste sluta med det här, jag kommer snart att se ut som en köttbulle;) Så när jag kommer tillbaka till Uppsala ikväll så ska jag tillbaka till verkligheten och tränandet. Fast bara för en månad sen blir det här min verklighet, fast utan kakor och sånt då;) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag äta lite middag och ja, sen är det snart dags att ta tåget igen, så jag antar att det inte blir något mer skrivet idag;)

God morgon

Eller ja, jag har redan varit uppe en timme och lite till. Kan som vanligt inte sova i mer än åtta timmar, men det är bra. Imorgon är det måndag igen och jag är tillbaka i Uppsala, en månad sen är jag tillbaka här igen. Jag ångrar in det valet alls faktiskt, det känns bara bra. Börjar ny delkurs imorgon också ska bli så himla kul! Så idag lära jag läsa två texter också, men det lär jag hinna på tåget om inte annat, åker vid sju som vanligt. Måste kolla hur bussen går, vi åkte buss ner till stationen eftersom Jon cykel pajade skönt att slippa cykla hem själv ikväll i alla fall:) Jon kommer först på tisdag så blir ensam ett litet tag. Fast jag ska plugga och träna i alla fall så, kanske inte har tid med honom;) Hoppas vädret hinner bli bättre också snart igen, vill ha sommar och mys.

Men ja, nu ska vi fika lite och sen ska jag läsa en text och sen ut och springa lite. Sen ska jag ta en dusch och äta lunch och ja sen får vi se;) Hörs senare!

Dop

Nu ska jag börja göra mig i ordning för dopet. Henry ligger och sover just nu, snart ska han på men Leksandsdräkten:) Och nu håller min bror på att mobba mig, han säger att det är larvigt att blogga, det är han som är larvig;) Nej sen blir det fika och sen ska vi grilla och så här på kvällen så det här blir sista blogginlägget för idag!

Mys pys :D

Jag tänkte bara skriva lite kort ska gå och mysa med lillkusinen i soffan sen:) Får skriva mer sen när han sover förmiddag;) Mysig kväll igår och blir en mysig dag idag, klockan två blir det dop. Det kommer bli mycket bilder sen när jag väl lägger in dem på datorn;) Men ja, ni får se några i alla fall:) Nu ska jag kila till soffan!

Trött

Jag har inget att göra och det göra mig skit slö. I för sig så har jag saker att göra kan plugga och klippa bilder. Men nej jag orkar inte, funderar på att se på mina nya Gossip Girl avsnitt istället, låter som en underbar plan. Min kusin Frida är här med syster nu så det vart inge Singstar. Har grymt tråkigt, men är så när mamma och pappa jobbar, bror nördar dator och jag har en pojkvän som ringde klockan nio i morse och frågade om jag ville med till Rättvik om en kvar, jo just det, för jag äter frukost på fem minuter och kläder på mig på tio?! Verkligen inte! Han kanske skulle komma förbi sen, men det var förmodligen bara något han sa för att vara trevlig;) Nej Gossip!


Singstar

Nu har jag varit ut och sprungit, ätit lunch och fixat lite åt mamma här hemma. Ulf och Ewa hade visst varit förbi med massa saker, så jag har burit upp det till mitt rum. Det ser ut som det ska flytta hit i minst tre veckor;) Jon som brukar klaga på min packning jag har lite mot dessa tre och det är kanske accepterat när man har en 8månaders Henry. Synd att jag inte var hemma när det var förbi, nu lär det dröja några timmar till innan de dyker upp de skulle och träffa prästen. Jag har för övrigt varken hunnit plugga eller lägga in bilderna jag är sjukt seg, men jag har hela dagen på mig;) Nu ska jag tvinga syster att spela singstar med mig, lite roligare än att plugga och så. Jag har förresten en anledning till, till att det blir lite dåligt uppdaterat min bror ligger alltid och tar upp hela bredbandet här, i bland i gott syfte som när han drar ner Gossip girl åt mig, har nu fått ett nytt avsnitt jag längtar redan efter att se det! Men man måste ha något roligt att göra när man kommer tillbaka till Uppsala igen.

Dålig uppdatering

Ursäkta min dåliga uppdatering, det blir så när jag kommer hem;) Igår hade min syster massa tjej kompisar som sov över, hon fyllde 13år i måndags, då tyckte jag att jag var stor;) Hon är liten;) Men i alla fall resulterade det i att vi åt god mat och efterrätt och sen såg jag, mamma och pappa på humorgalan, som för övrigt var det tråkigaste jag sett på väldigt länge. Men ja, jag blir en sån umgås människa när jag kommer hem;) Nu lär jag snart gå igen också för jag ska ut och springa innan lunchen. Sen dyker lillkusin, moster och Ulf upp efter lunch och jag lär nog ha städat upp här lite tills dess. Så jag ska hinna flytta ner till syster också! Men ja, jag ska lägga in bilder från valborg snart vid lunch kanske. Vi hörs mer då:)

Som en romeo i jeans på din balkong

Sitter här och tittar ut genom mitt fönster. Och det känns så där dagen efter så som det kan göra. Det är inte många ut och rör på sig och det grått. Sitter och kolar på smhi igen, det står att det ska bli sol här lagom till kvällen. Fast då är jag i Leksand så jag borde kanske kolla vädret där istället;) Bara halv soligt och elva grader! Nu har man vant sig vid att ha över 15 på dagarna, jag vill har varmt året runt allt blir mycket lättare då! Imorgon skulle det regna i Leksand, men på lördag skulle det vara mulet och 13 grader det får funka. Fast det underbaraste skulle vara om det var sol när Henry döps! Min mamma ringde för ett tag sen och frågade om jag satt i fängelset;) De hade tydligen tagit många igår;) Inte så konstigt med tanke på hur många det var i den här staden igår;) Nu kommer förresten solen och kickar in genom mitt fönster, synd att jag ska spendera eftermiddagen på ett tåg. Nej nu ska jag göra mig i ordning och sen packa klart, hör av mig igen när jag kommer är hemma i Leksand!

Första maj

Jag är lite trött;) Det var en lång lång dag igår och jag inte riktigt jätte peppad att skriva så mycket här. Men det var en trevlig dag! Somnade redan vid elva, men det är bra för då är jag inte helt död idag, ska snart ta en dusch, sen lägga inte bilderna sen igår på datorn sen packa lite till, sen äta lunch och sen ska jag med tåget till Leksand:) Skönt att komma hem! Helt underbart att få komma hem och ta lugnt! Men ja, jag lär berätta lite om dagen igår nu också faktiskt och sen kanske jag kan lägga upp några kort senare idag!

Vi började i alla fall dagen redan klockan åtta igår morse med frukost och mousserande vin (skriver jag champagne så kommer bara Augustin klaga;) ), sen cyklade vi ner till stan och kollade på forsränningen och då kom solen fram också, helt underbart varmt vart det! Som Augustin skulle ha sagt; Vädret är uppmärksamt. Han är en tokig fransman;) Sen picknickade vi i ekonomikum, där var det folk kan jag lova! Hur många som helst! Sen drog de andra på champagnegalopp, men jag och Jon cyklade hit för att hämta grill grejer som vi kunde ta med hem till Johan sen. Fast Jons tejpade cykel gick sönder igen så sen fick vi lov att åka buss, så idag åker jag buss ner till stationen och Jon får ha min cykel över helgen, jag är så snäll;) Sen tillbringade vi kvällen till halv tio hos Johan med massa folk och grillade. Sen åkte vi hem vid halv tio och sen gick jag och la mig i sängen och dog;) Hahaha, nej men nästan. Nu ska jag ta den där duschen, den är behövlig;)

RSS 2.0