Fredag

Och snart bär det av mot Norrköping! Ska bara hinna fixa lite först, hem till mamma och pappa och lämna bilen också så den inte står kvar här på Noret! Hinna mysa lite med kusinerna då också!:) Men ja sen bär det av!:) Och nu insåg jag att jag inte hade så mycket att skriva;) Igår kollade vi alla fall på en skräckfilm och tro det eller ej jag kunde somna i natt, själv i min lägenhet;) Men roligast var nog mitt och Lottas spökprojekt, jag har ca 30marsmallows spöken i min kyl, kanske ska ta med några till Stine och Patrik:P

Nu dusch!

Kärlek

Åhhh, hela den här dagen har varit helt underbar! Är på så bra humör! Först att vakna upp bredvid finingen, det är lika underbart jämt, jag blir alltid lika glad:) Sen har dagen rullat på jag har gjort det mesta jag borde göra och fixat och pysslat. Fått in mitt PM och ja, det har känts bra som att skolan är på gång nu! Sen har jag varit en vända på Noret fixat lite knappar och sånt. Så sen åkte jag hem till mamma och pappa där ingen var hemma först, satt där och sydde, fixade med GPSn och lite sånt. Sen ramlade syster och hennes kompisar in och sen kom mamma och i samma veva kom moster och min två kusiner. Så fick hjälpa till att laga mat hemma och ja sen har jag prins Henry skuttat runt och lekt och han har gett mig massa energi vi har rullat runt på en matta och skrattat i kapp, han är fin han min tvååriga prins!<3 Sen har jag prata en stund med lilla lilla Isabel som log och pratade massor, inte ens två månader men hade så mycket att säga. Liten skrutt är hon allt, fast en väldigt lugn ännu! Så där ifrån hem hit tog jag mig när det skulle sovas för deras del. Rätt skönt ändå att komma hem hit till mitt lugn, underbara barn men på hel tid vill jag inte ha dem;)

Snart kommer Lotta vi ska göra marsmallows spöken och se på skräckfilm. Hoppas att Lunkis och Ylva kommer hit en sväng sen också! Sen är det sovadags efter det och sen är det fredag!! Underbart!

Tur jag har så mycket underbara människor runt omkring mig som förgyller min vardag så!:)

Torsdag

Bra start på dagen, fick lite sovmorgon med finingen:) Och då kan man inte annat än bli på bra humör och jag gissar på att det håller i sig hela helgen! Idag ska jag packa och fixa, lämna in lite uppgifter, fixa GPSn och ja lite sånt där. Träffa Lunkan och Ylva ska jag också göra, ja den här dagen kommer nog gå fort! Imorgon ska jag upp i tid så jag hinner träffa Isabel och Henry innan vi åker till Norrköping och spenderar helgen hos Stine och Patrik:) Ska bli så trevligt så, skönt att komma iväg lite också! Ja det här blir en toppen helg!:)

Nu ska jag dansa iväg och göra lite nytta! ;)

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Har varit lite duktig idag i alla fall och simmat 750m, tänkte ta 1000m först men märkte att jag vart ganska trött van. Förkylningen är väl inte helt borta så det kändes som det är dumt att ta ut sig helt direkt, jag menar det är en bra början med promenader och att simma. Nästa vecka ska jag nog ta ett spinning pass men ta det lugnt under passet. Det är bara att stå ut om man inte vill bli förkyld direkt igen! Sen har jag skrivit in ämnet för min fördjupningsuppgift och ska bara lägga in lite litteratur till bokkompletteringen så det blir klart imorgon! Kanske hinner titta lite på den där uppgiften som skulle varit inne för hur länge sen som helst också, får försöka få klart den på söndag när jag kommer hem! Det här blir bra, har några veckor på mig nu att ta igen lite innan fördjupningsuppgiften ska påbörjas, men det känns bra den kommer jag nog klara av och fixa tills dess att den ska vara inne och förhoppningsvis ha fått ett betyg i också. Och ja förhoppningsvis har jag alla mina poäng i Januari och då börjar en ny kurs, ny glädje! Det gäller att vara positiv även när det gäller skolan!

Nu kommer snart Maria hit vi ska ta en kvällsfika på Siljan och prata av oss, var ett tag sen nu. Borde vi egentligen gör varje vecka vi som tycker så lika och alltid har så mycket att prata om! En dag så kanske vi kan fika flera dagar i veckan om vi har tur, fast det lär väl dröja tills vi är hemma och är mammalediga och har all tid i världen, med andra ord om fler hundra år;) Men det vore rätt nice att kunna sitta så varje dag utan att behöva vara mammaledig;)

Men trevligt blir det nu att prata i några timmar och sen ikväll får jag förhoppningsvis trevligt sällskap till Sunes Jul, det är tur det finns fler som är som jag och gillar såna där svenska serier;)

It's gonna be LEGEND....

wait for it......

DARY!



Alltså min awesome outfit för lördag;) Nu har jag sett på för mycket How I met igen, det spårar alltid ut med dessa ord nu. Tyvärr var det ingen grön overall som jag kunde ha om jag skulle varit stridspilot. Nej mina damer och herrar, jag ska nu vara en kvinnlig variant av Luke Skywalker, en Jedi! Och ja outfiten i sig som jag sytt överdelen till själv är väl helt okej. Men det som gör allt helt awesome är min lightsabel som jag köpt på BR leksaker! Den låter och den lyser och någon kommer förmodligen ha haft ihjäl mig när jag lekt med den hela kvällen, eller så kommer någon har lyckat slå någon annan med den efter för många öl. Men det kan jag ta! Fast man fick inte slåss med den står det konstigt tycker jag eftersom den låter extra häftigt när man slår med den;) Kommer bli grymt i alla fall, så jag längtar till helgen nu men det kommer gå fort. Hela dagen idag gick åt till att fixa dressen och vara i Borlänge med sis, hittade en julgran och pynt till den också, så nu vill jag ha snö och jul också! Imorgon kommer Maria hit och fikar och en ska jag och simma en sväng. Till kvällen hoppas jag på efterlängtat besök och Sunes Jul! Sen är det torsdag och jag ska plugga det sista innan helgen och packa och fixa. Och sen är det äntligen fredag, upp i tid för en promenad, sen packa det sista, träffa min älskade kusiner och sen är vi på väg mot Norrköping!! Yeah!

Nu ska jag ta en dusch och plugga lite tror jag bestämt!











Halloween

Alltså jag borde sova, men nej jag sitter och klurar på min outfit inför lördag. Måste ha en reservplan minst, helt flera! Kom nyss på att man kanske kunde lyckas hitta något så man kunde vara prinsessan Leia, men försökte sen hitta en bra bild. Gick sådär och varför har inte hon en Lightsaber? Nej hon har pistol på alla bilder, ur töntigt, i för sig är det för att hon inte är en Jedi förmodar jag men ändå. Ska jag vara något från Star Wars ska jag ha en lightsaber! Frågan är varför jag inte kan vara något normalt som en häxa eller något sånt. Nej srtidspilot eller någon med lightsaber och outfiten ska vara klar till torsdag kväll. Bra jobbat fröken Lindeström;) Jag får väl spåna vidare och försöka hitta på något annat!


För övrigt är klumpen i magen lite kvar. Jag blir liksom inte klok på något och jag vet inte vart jag har saker och jag borde verkligen veta det nu och jag borde slappna av. Men det går liksom inte. Djupa andetag, det här löser sig, det blir bra!

God natt!


Flight suit

Hur ska jag lyckas hitta en, imorgon blir en letar dag tror jag bestämt. Annars måste jag hitta på något annat att ha på Halloween festen på lördag. Jag gillar verkligen inte det där med att klä ut sig, men jag får väl ställa upp;) Kan bli kul, dessutom ska jag nästa vara nykter så jag kan jobba på att min outfit ser bra ut hela kvällen också, jag som ska köra hem på söndag! Ja, det blir en bra helg, ska bli kul att komma iväg lite!

Annars så gick mormor, morfar och kusin Frida nyss hem, det har varit här och fikat lite och kollat på lägenheten! Så nu vet det vart jag bor, det var mer det visste också. Hahaha, min mamma har tydligen inte kunnat låta bli att skvallra om att jag inte skulle till Norrköping själv i helgen;) Hon är väl så nyfiken själv att hon måste berätta för mormor också så hon också blir jätte nyfiken och har något att diskutera på sitt jobb;) Hahaha, tänk att man som barnbarn kan vara ett samtals ämne på kafferasterna! Ja det är roliga de där;)

Nu ska jag snart börja laga middag tror jag bestämt, sen blir det lite plugg, pilates och sen är det kväll och dags att fastna i soffan igen!

Love Actually

Det är helt perfekt att den går på tv nu, det är vad jag behöver. Det och min kär vän Anna, allt blir bra, det handlar bara om inställning! Och ja ibland lär man fråga, undra, fundera och ställa krav för att komma vidare i livet. Och sen måste man acceptera saker också och lära sig att saker är olika. Och så måste man vara öppen med hur man själv är som person också! Det blir bra, imorgon ska jag ta nya tag och bjuda mormor och morfar på fika och gå på pilates, börja min uppbyggnad av träning. Har inte hunnit se på Sunes jul idag heller och ja känner jag mig det minsta less imorgon då ska jag se på det, då blir det bra!


Söndag

Åter igen, jag hatar söndagar! Varför kan de inte bara vara sådär lagom? Och ja jag skulle inte skriva här när jag var på sånt här humör. Men jag menar skriver jag inte här så blir det ännu värre, jag måste liksom ut med allt strunt! Det var månader sen jag kände så här nu, jag trodde knappt känslan fanns längre. Och jag trodde faktiskt orken var på väg tillbaka nu när förkylningen börjar släppa igen. Men nej då kommer det här istället och det skapar berg av disk, obäddade sängar och det blir inget gjort alls. För jag sitter bara här och stirrar ut över allt och längtar efter att återigen får gå och sova. Och varför jag känner så här vet jag egentligen inte helt fullt ut. För det räcker med att något går lite snett, att jag blir besviken på mig själv och då rasar allt, verkligen allt. Nog för att det är kortvarigt, det brukar gå över fort nu för tiden. Och kan människor stå ut med mig när jag är så här, när jag knappt står ut med mig själv! Åh, idag önskar jag livet var som förut när det bara var lätt. Fast samtidigt gör jag så klart inte det heller, elle jag vet inte. Men jag kan önska att det var lite lättare ibland, att jag inte behövde spendera så mycket tid åt att fundera hur jag är och hur jag beter mig. Fast det gör jag alltid istället för att bara tänka att jag är som jag är och det får folk ta. Hur kan det vara så svårt att acceptera sig själv som man är och att man ibland inte orkar vara glad eller lycklig. Och att man ibland gör massa galna saker och att man ibland tvivlar på sig själv och att man ibland är stolt över sig själv. Ja, varför accepterar jag inte bara mig själv?!

För övrigt måste jag fundera nu vart jag har mig själv och vad jag behöver och mår bra av. För i det här läget så blir allt kaos för mig när det inte finns raka riktlinjer. Ibland undrar jag vad jag egentlige lider av som måste ha livet så klart och verkligen veta hur saker och ting är, finns det en diagnos på det? Sjuklig struktur heter det kanske, även om jag släppt lite på det så mår jag som bäst när jag vet exakt hur dagen ser ut, jag gör saker på bestämda tider. Och när det är städat runt omkring mig och saker ligger på sin plats. Och när livet blir såhär då är det ännu viktigare jag måste verkligen vet.

Hm, nu låter jag i för sig helt störd. Det är jag nog dock inte;)

Last drop fall

Underbart att klockan är halv tre på natten, tur man ställer tillbaka den en timme för min del. Jag kommer sova bort min söndag. För just nu är jag trött och har jobbat sex dagar i sträck och ja, där någonstans tappade jag mig själv igen, försvann och vart en människa jag inte träffat på länge. Och mitt i allt önskade jag att någon kunde ge mig en kram och säga det löser sig igen, du behöver bara din sömn och du behöver ligga och kolla på film flera dagar i sträck och att någon kanske lagar middag och frukost åt dig och accepterar dig som du är när du är såhär och inte är dig själv. Men samtidigt som den känslomänniska jag är som bor själv i en lägenhet så behöver jag bara ge mig själv en spark i baken och säga du klarar det här också. Även om det inte går som du vill mot sm, i skolan, i livet, mot träningen, mot att vara du. För jag kan vara bara jag om jag vill, men ibland går det inte och ibland kan jag inte stå emot att vara så fel. Men jag måste påminna mig själv att jag sitter i MIN lägenhet själv och JAG lever själv, det är så bra jobbat för att vara jag, för det hade jag inte gjort för ett år sen. Men samtidigt önskar jag åter igen att någon bara kunde ta hand om mig i min trötthet och tala om gör mig att allt löser sig att jag kommer kunna sova snart igen, gilla livet och vara jag, den där positiva.

Jag är positiv, jag vet bara inte hur jag hamnade här igen. Fast samtidigt vet jag och en god vän sa för en stund sen att det handlade om mig, men samtidigt gör det verkligen det? Handlar mitt kämpande om bara mig? Som jag sagt hundra gånger förut en gång kämpade jag ihjäl mig, tappade bort mig själv och det vart bara strunt. Och ser jag till mig själv så tänker jag inte gör det något mer, jag tänker inte kämpa ihjäl mig själv för att få saker som jag vill. Så nu kämpar jag bara om jag verkligen måste och på vissa fronter behöver jag hjälp med att kämpa för annars tappar jag målen. Och just nu är det mycket och nu tänker jag gå att sova, med mobilen avstängd tills jag känner att jag orkar med omvärlden. Betyder det att jag blir borta flera dagar utan att skriva här och ingen vet något så är det så. De som behöver veta något om mig vet...

Tack för mig för en stund! Tills jag känner att mitt liv är värt att ta upp igen!

Beautiful day

Kan idol sluta nu?! Jag vill sova men måste se vem som åker ut;) Brödet ligger i alla fall i frysen nu, bra jobbat av mig!:) Ja, mycket nytta, tyvärr lite för lite plugg men jag fixar det sen! Har hela nästa vecka på mig! Längtar i för sig lite efter att när jag har skickat in allt nästa vecka få ta en ledig helg i Norrköping, underbart!

Nu så är det snart slut, god natt!



Eller en sak till som är sådär bra med nästa vecka, och det är att jag tår träffa min favorit kille igen och hans lillasyster på två månader som jag aldrig träffat förut. Ja mina två sötnosar till kusiner som för övrigt också har en egen hemsida, så man kan hålla koll på deras upptåg!:) lindestrom.se

Fredag kväll

Nej, jag har ingen fantasi till överskrift. Väntar på degen som jäser, typ 40min kvar. Borde alltså plugga nu, men just nu så vill jag spela gitarr! Så jag tänker göra det bara det blir paus i Idol, jag är inte så himla intresserad men ändå så måste jag kolla på det;) Rock tema för övrigt, helt okej! Längtar till söndag, vill bara ha sovmorgon och få sova tills jag orkar gå upp, tänker nog göra så på söndag! Hoppas förkylningen kan ge sig om jag vilar ordentligt. Haft den i mer än två veckor nu, det är inte okej!

Alltså jag tror egentligen inte jag har något vettigt att skriva;) Bara kände för att skriva något, men kände nu när jag satte mig ner hur trött jag egentligen är. Skulle kunna somna nu tror jag, men nej ska baka klart först och så. Men bra att sova i tid när jag ska upp och jobba vid nio imorgon!


Fredag

Vakna, frukost, skolan, hem, matlåda till lunch, laga middag, gå med sopor, hämta biljetter till Hoffmaestro, jobba, hem, äta middag, baka bröd, plugga, sova.

Underbar dag, eller?! Jag kommer sova sött, för övrigt hoppas jag verkligen att jag är ledig på söndag, då ska jag sova och sen borde jag städa och just ja, jag borde baka fika tills mormor och morfar kommer och fikar på måndag och sen borde jag plocka mossa till krukan jag har på balkongen. Men en liten sovmorgon borde jag inte hinna med det?! Vad gäller morgondagen kändes det inte ens värt att ta upp vad jag ska göra, jag ska bara jobba:P Men det är pengar så det är bara att se glad ut, dags att förbereda in för jobbet så jag hinner hämta biljetterna innan jag åker till jobbet!

Torsdag

Kom på mig själv med att skutta hemåt från Johanna nyss, såg att det gick en kvinna med en hund på andra sidan gatan. Hon måste trott att jag var galen som skuttade runt på andra sidan vägen;) Jag bjuder på den! Men jag kände att den här förkylningen i alla fall börjar släppa greppet om min pigghet i alla fall. Det är rätt konstigt att jag är såhär pigg fast jag varit uppe sen halv sex i morse. I för sig har jag inte varit så aktiv heller, suttit och fikat i nästan tre timmar, legat i en soffa och kollat på Svensson Svensson filmen, ätit tårta med barnen och sen suttit hemma hos Johanna och kollat på tv och när Alexander bråkade med katterna;) Men ja nu borde jag ladda för seminarium imorgon och sen att jobba fyra timmar, på lördag blir det mellan nio och sju också. Söndag hoppas jag blir lugn, vill ha en lång sovmorgon då! Hoppas på det! Sen kan jag ha sovmorgon lite halvt hela nästa vecka, lyx!:)

Nej borde verkligen sova nu. Hoppas min lägenhet är varmare, för i natt har jag ingen att krypa närmare om jag vaknar och fryser....

Jag ska riva mina murar

Inget plugg och nej, jag har inte hämtat biljetterna ännu, tar det imorgon! Nu struntar jag i alla måsten och åker förbi mamma och pappa en sväng bara för att och sen åker jag till Insjön istället, mycket bättre än att plugga i alla fall;)

Hej så länge!

Onsdag

Mina barn har varit helt galna, det är precis som det vet att det är 10års kalas imorgon, de kan inte sitta still. Övervägde att sälja dem på Ebay;) Så ja, imorgon ska alltså jag vara där klockan halv sju på morgon, jag som knappt kommer upp halv sju när jag måste gå upp då ska upp så jag är där tillfixad klockan halv sju! Men jag har garderat så jag kommer upp och dessutom slipper stressa dit i bilen, bra va?! Så ska nog gå vägen! Blir en kul dag i övrigt tror jag, fast jag ska vara gris;) Får berätta mer om dagen imorgon!

Nu ska jag spela lite på gitarren, laga middag, hämta biljetterna till Hoffmaestro, skicka önskelistan till mormor, fixa inför imorgon och plugga. Känns som pluggandet kommer komma sist;) Imorgon blir det fika med Mallan också, nice! 

Someone like you

Nu kan jag klappa mig själv på axeln och faktiskt säga att jag varit duktig, har skickat in min dubbellogg och har bara lite kvar på min komplettering till boksamtals seminariet som jag missade när jag var sjuk. Imorgon blir den klar och då ska jag också läsa ut konflikt boken! Sen till helgen ta tag i läs och skrivsvårighets biten, tycker det är intressant så borde bli lätt! Sen nästa vecka är det fullt fokus på att få in PM om fördjupningsarbetet och kompletteringen till den Språkande. Sen ska jag faktisk ha helt ledig helg, inge plugg alls, möjligen söndag kväll när vi kommit hem från Norrköping igen. Men väl där i Norrköping tänker jag inte plugga något alls, bara ha det trevligt! Bokade Hoffmaestro idag, ja det blir nog en toppen helg:) I helgen blir det dock både plugg och jobb, men pengarna kommer lagom tills det är dags att införskaffa julklapparna och julpyntet, jag äger inget sånt alls! Borde ha något på balkongen, helst skulle man ha tallris och linda belysning i men jag har inga balkonglådor. Får linda belysningen runt balkongräcket istället kanske! Sen måste jag ha en liten julgran också som ska få plats vart?!;) Hahaha, vilka bekymmer, men jag menar det är snart bara två månader kvar;)

Nu ska jag spela igenom en låt på gitarren måste stilla mitt behov, sen ska jag sova. Imorgon blir det kyrkan med barnen och sen har jag känslokurs efter lunch!

40 dagar kvar nu!

Tänk vad tiden har gått fort, nu är det bara 40dagar kvar! Jag längtar otroligt mycket, ska bli helt fantastiskt. Har i för sig fortfarande inte kollat hur jag ska göra med boende och vem jag ska dra med mig. Lutar dock åt bror, skulle i så fall bli hans födelsedagspresent och julklapp! Grymt blir det hur som helst! Åhhhh, längtan!

För övrigt försökta jag nyss ringa Mandis, minns inte exakt när det åker till Australien och skulle helst av allt vilja ha med henne när jag tatuerar hennes motiv, så hon får vara med och lägga sig i lite också. Annars får jag gör mitt bäst för att få dem att få motivet så som hon vill! Lär bli snyggt hur som helst. Kul att jag bara kommer på saker jag längtar till;)

Nu borde jag plugga lite, ska ta tag i att boka biljetter till Hoffmaestro också. Ja till Norrköping längtar jag också, men det är bara lite mer än en vecka kvar;)

Generation ex

Halv åtta till två, det är ingen lång dag. Men med harkel, hostattacker och snörvel hela tiden, så blir man helt slut. Igår efter jag ätit middag och tagit ett bad var jag verkligen helt slut. Somnade på en gång och sov hela natten, när klockan ringde vid halv sju så vill jag verkligen bara kasta ut den ur fönstret. Är så himla less på att vara trött och att det inte går över, för det gör att jag bara sitter här och då blir jag så arg på mig själv för att jag inte gör allt jag borde göra. Jag borde gå och handla, slänga soporna, dammsuga, plugga, fixa middag och planera inför kommande aktiviteter jag har. Men jag orkar liksom inte, hela kroppen bara sätter emot. Visst har jag varit trött av förkylningen på slutet, men jag brukar orka hålla humöret upp för det mesta ändå! Men idag, man orkar med barnen, men det var rörigt sista timmen, började tappa rösten och just nu vill jag verkligen bara dra ett täcke över huvudet. Jag är trött på att skolan inte går som jag vill och att jag ligger efter och jag är trött på att aldrig komma igång med träningen och jag är trött på att bli sjuk gång på gång och jag är trött på att jag har varit trött sen i maj och de aldrig går över. Jag ska verkligen försöka göra allt jag kan nu, för att få vara frisk längre än en månad i taget och för att få vara pigg. Jag är i för sig pigg ibland men jag menar en vecka i taget det är inte okej! Nej idag är ingen bra dag, funderar på att lägga mig i sängen och sova resten av dagen. Men då hinner jag inte med allt jag borde göra! Antar att det bara är att bryta ihop, stoppa i mig medicin och försöka komma igång igen och orka hålla mig vaken till tio. Ibland skulle det inte vara helt fel att vara fem år igen!


God natt

Vart inte alls så mycket gjort idag som jag tänkt, jag är så trött! Den här förkylningen gör att jag aldrig känner mig helt pigg! Jag skulle kunna ligga här i soffan hela dagarna. Nej det här håller inte vill bli frisk nu. Så ja nu när jag blir frisk igen så ska jag sakta men säkert börja träna, blir jag sjuk då igen. Ja, då ska jag ta tag i att gå till doktorn och kolla vad det är för fel på mig. Jag ska ro SM och ja då kan man inte vara sjuk hela tiden. Dessutom gör det att jag inte orkar något och så blir jag trött. Nu är jag sådär trött, less och arg på förkylningen och på allt annat och ja det blir inge kul. Har varit så här till och från ett halv år nu tror jag. Mer än ett halv år kanske. Ska ge det där med sova rätt, äta rätt och träna rätt en chans också. Så ska det håll ska jag väl gå och lägga mig nu. Ska bli skönt jag längtar efter sängen! Blir senast halv elva varje dag den här veckan tror jag! Sen nyttig mat, kanske mormor och morfar på fika en dag, men annars så! Imorgon måste jag komma ihåg att bok Hoffmaestro biljetter också! Norrköping, jag längtar det ska bli så mysigt att åka iväg och hälsa på och sen en ny stad. Innan jag åker på fredagen ska jag träffa Isabel och Henry också, jag gud så jag längtar efter v.44!

Nej sova var det nu, kommer somna på fem;) Fast jag kommer sakna sällskap måste jag erkänna, fast skadar aldrig att längta lite heller!


Och hur vill du leva när tiden går för fort?

Söndag, inte lika solig nu som i morse, inte lika vacker. Men ändå, jag gillar söndagar, även om det inte blir någon lång sovmorgon! Framför allt gillar jag så klart söndagar när jag slipper vakna upp själv! Och söndag mornar som är så där fantastiskt vackra. Vid kvar över åtta när jag kollade ut genom fönstret och det var frost på backen, solen lyste så fint på björken som bara hade gula löv och på radion var det Melissa Horn. Helt fantastiskt vackert var det då, ja då stod jag där och var nog faktiskt lyckligast i världen;) Det säger jag i för sig ofta nu för tiden att jag är, men det är skönt att kan kännas så ofta! Ibland är man faktiskt värd att bara få sitta och vara så där löjligt lycklig;)


Ska vi sammanfatta resan till Uppsala/Sthlm så ja, kaos är väl ett bra ord;) Men så kul man kan ha åt det i efterhand och så bra allt vart ändå. Jag fick åka stridsvagn så jag var lycklig, även om jag inte skulle klarat det i mer än 20min med den där hjälmen på huvudet. Så tung! I alla fall gick kaos resan jätte bra på fredagen, jag kom fram till Ylva och vi såg på Idol och hade det så trevligt så:) Lyckades också få Mats och Henrik att hämta oss på lördagen. Lördagen var mer kaos, upp halv åtta, ringa killarna som säger att de ska åka på E18 försöker förklara att E4 är närmare, men vi bestämmer var det ska hämta oss. Halv nio med nerpackade frukost ger jag och Ylva oss i väg i storm och spöregn för att gå till Statoil som ligger ut mot Gränby. Och som vinden piskade, för att ta oss till Statoil fick vi dessutom klättra i leriga backar, gå över åkrar och springa över motorvägar. Och jag hade hela min packning med mig. När vi är några meter från Statoil hör grabbarna grus av sig, de har åkt helt fel, de kan inte hämta oss. Två arga tjejer står då vid Statoil och funderar på hur ska det här gå?! Blev taxi till Uppsala tåg station, sen ståendes på ett tåg till Sthlm. Kommer fram skyndar oss mot pendeln, alla tåg mot Bålsta är inställda, får panik. Men som tur var så gick de ut till Bro och stannar alltså i Kungsängen också. Så på stående fot i väntan på pendeln äter vi våran frukost, halv elva! Kommer med pendeln och hundra lumpar, byter till bussen mot Livgardet i Kungsängen och kommer till slut fram. Om vi var lyckliga när vi kom fram? Ja vi var helt otroligt lyckliga! Men vi hade missat en och en halv timme av dagen. Men vi fick åka stridsvagn, se allt packning och vapen de har med sig, gratis lunch och fika och en riktigt trevlig dag. Och det var nyttigt att se, men lite obehagligt också, tror man nu först förstår allvaret med att åka tilll Afghanistan. Men Lunkan verkar vara i trygga händer och det är bara att hoppas att det inte blir oroligare än såhär! Blir i alla fall till att ha stenkoll på nyheter och sånt när han är där nere, lite nervös kommer man allt att vara! Och för er som undra, hemresan gick bättre, jag körde bilen hem, fick inte köra riktigt så som jag vill. Men tyckte jag gjorde en bra insatts och vi kom hem i tid! Och tro mig efter den dagen var det helt underbart att lägga sig i soffan och glo på tv hela kvällen med underbart sällskap!

Nu ska jag plugga lite!

Fredag

Oj vilken kaos helg det här såg ut att bli, men jag tror att jag har löst det nu! Åker ner till Uppsala och bor hos Ylva i natt, sen blir det ut till Lunkan i lumpen imorgon mellan tio och fyra och sen tar nog jag tåget hem, behöver vila för att få bort förkylningen och ja det känns som den smartaste planen just nu! Blir rätt sent jag kommer hem men, bättre än att försöka hitta någonstans att bo och krångla med utgångar och grejer. Dessutom har jag massor att plugga också.

Förutom att det är så här kaos med det mesta just nu så är jag på bra humör. Genomförkyld men lycklig! Ja, livet blir inte mycket bättre än när man har sällskap att se en film med och sällskap till frukosten!:) Typiskt mig att sitta här och le för mig själv nu;) Men man blir så lycklig av sånt här!

Men jag borde återgå till pluggandet nu, inte sitta här och drömma;)

Kiss and tell

Vad jag gör upp mitt i natten?! Insåg precis att det nu handlar om 46dagar tills jag står i ett lyckorus utöver det vanliga! Dessutom är förbanden klara med andra ord bara att kolla upp dem! Gillar You me at six skarpt! Paper route har jag inte riktigt hunnit med att lyssna på ordentligt. Alltså nu borde jag verkligen gå och sova! Men ibland är de extra timmarna så här på nätterna riktigt viktiga! 

Men men, god natt!

Sverige...

Varför kunde ni inte vinna alla andra matcher, suck, typiskt Sverige!


Tänk om jag om möjligt kunde ägna lika mycket energi åt att plugga som jag den här kvällen har gjort åt fotboll och gitarr spelande;)

Jag kan inte skilja på...

Vilken jäkla dag, kom hem nu halv åtta och har nu lyckats äta! Blir väl inte så mycket mer än att kika lite på fotboll och klinka lite på gitarren! Men en bra dag har det allt varit idag, barnen har varit trevliga och snälla! Längtar till nästa vecka när ÅB firar 10år, ska bli riktigt kul! Åh vad jag önskar att jag ska ha pluggat färdigt och får börja jobba ordentligt! Bara få göra sånt där kul hela dagarna! Blir en kortare sovmorgon imorgon, Sarah kommer hit vid nio, trevligt att träffa henne, Ekka och Malena igen. Man saknar dem rätt bra ibland, jag menar i tre år förut så träffades man nästan jämt, tänk vad åren går och det är mer än två år sen den tiden tog slut! Inte för att jag på något vis saknar gymnasiet, men allt bus med tjejorna det saknar jag!

Sitter för övrigt just nu och ser på Bonde söker fru, vad ska man säga?!;) Skulle jag nog aldrig ställa upp något sånt här i hela mitt liv, jag menar då lever man nog hellre ensam, än att lämna ut sitt liv såhär;) Hahaha, pratade nu här om, om det lagt upp en plan för att få fortsatt intresse, hur lägger man upp en sån plan? Alltså jag menar hela mitt liv är ofta en plan, men en plan på fem minuter;) Åh vad pinsamt det här är, jag kommer att hinna dö femton gånger innan jag sett klart på det här. Alltså jag förstår att den här killen har varit singel i 42år;)

Nej ska väl göra någon nytta nu!

Jag kan få dig när du vill

Gävle eller Linköping, 3e mars eller 10e mars?! Det är den stora frågan just nu, känner att jag villl ha biljetterna här tryckt i mina ägor snart, så man kan längta, längta, längta och längta lite till! Åh, men vart ska jag se dem och vem ska jag tvinga med mig dessutom?! Borde kanske sova på saken, men alltså hur svårt kan det vara?! Sova på saken!


Feeling sorry

Favorit låten på skivan den här veckan!



Alltså hela skivan är grym, men just den här veckan har jag fastnat i en snutt från den här låten. Vilken? Jo de kan ni allt klura på;) För övrigt längtar jag till Norrköping då det blir lite upplevelse i konsert av Hoffmaestro! Lär bli sjukt kul! Den helgen kommer vara efterlängtad!

 


Fall fritt

Sitter här med höstsolen som lyser upp mitt vardagsrum till tonerna av Melissa Horns nya skiva! När hösten är så här då gillar jag den, var inte så kallt ute idag heller, i alla fall inte som igår. Eller så vart jag varm av bandy spelandet, hostig vart jag också, ogillar min förkylning men hoppas den ger sig nu snart! I vår ska jag ägna mig massor åt idrott, ska förhoppningsvis nämligen läsa idrottskursen! Tror jag kommer gilla den, ser i alla fall fram emot den nu! Nog för att det är ett tag till våren, men det går ganska så fort! Åren går alltid ganska fort, två år av plugg snart, två år kvar. Fast tänker man så här, ja då är man snart för vuxen och måste tänka på sånt där jobbigt som hus och grejer. Nej jag lever på att vara ung ett tag till;)

För övrigt så har jag kommit fram till att man ofta får hör att man ska göra si och så för att lyckas med saker i livet. Ibland ska man tydligen inte prata ihjäl folk eller vara för rakt fram, men jag har funderat på det där och är man en sån person borde man då inte vara så som man är?! Jag är fullt medveten om att jag är som jag är och ibland inte riktigt klok. Men jag menar tror man på något borde man då inte ge sin 100%? Så jag tror struntar helt i alla de där lagarna som finns, man får helt enkelt stå ut med att jag är som jag är;) Hahaha, dessutom kan jag ha ganska kul åt mig själv ibland som alltid lyckas vara som jag är och det är en charm att leva så här ibland också. Men går jag in för att klara något, få något, fixa det där jag vill fixa, då ger jag allt och sen får det bära eller brista! Hittills har då livet funkat bra sen jag mest bara ser till mig själv och gör det jag tycker är bra. Jag skulle inte sitt här annars med allt som jag har i mitt liv nu! Jag menar hur jag än gör så blir det alltid bra, förutom vissa saker man inte kan styra över då, t ex FÖRKYLNINGAR! Men tro det eller ej jag ska ro SM om jag så ska komma sist i mål och jag ska springa Lidingöloppet om jag så har brutit benet;) 

Nu ska jag fortsätta med att förbereda min känslokurs och sen skicka in bok kompletteringen, sen ska jag gå och handla och laga middag, sen ska jag nog plocka fram gitarren och spela bort någon timme av mitt liv;)


Lovesong

Har nu äntligen stannat upp här i soffan igen med min förkylning, sitter här och snörvlar och hostar. Mamma på pekade när jag var hem att jag skulle undvika att få bihåleinflammation eller något sånt, hur tusan man nu undviker det?!;) Var hem och försökte fixa mobilen med pappa, vi fixade batteriluckan men färgen på displayen lyckades vi inte med så måste försöka ta mig till Borlänge och lämna in den. Har bara haft den ett halvår så lite irriterande är det! Men bara de fixar det så blir jag nöjd!

Idag har jag varit rätt duktig ändå, har städat hela lägenheten, lagat middag så jag har fler matlådor och sen betalat in räkningar för över 4000kr den var mindre kul dock;) Måste verkligen lägga upp en budget snart, känner att jag egentligen knappt har råd att åka till Sthlm i helgen och dessutom har jag ingen koll alls på vad som händer, så oplanerat jag gillar inte planerade saker. Jag är i behov av struktur i mitt liv igen, det har varit lite rörigt nu sen jag flyttade! Men känns som det är på gång att bli lite mer struktur i alla fall, ska försöka börja med att komma i säng i tid den här veckan och göra lite nytta dagligen. Blir nog bra bara den här jäkla helgen kan lösa sig!

Kom på nu också att jag borde bjuda hit mormor och morfar på fika så det får se lägenheten också, undra när jag ska klämma in det;)

Åhhh, jäkla förkylning!


Måndag

Dålig uppdatering två dagar nu. Men i alla fall så vandrade jag hem till Johanna när jag väl skrev så i Fredags, vi åt pizza och såg på Idol och hade katterna som myste med oss också. Sen kom Lunkan som helt utan att berätta att han var hemma ner till Johanna och på något vis så fick han med mig till Insjön på fest, kan inte påstå att det ens var så att han kämpade. Så jag som hade legat sjuk på dagen fick alltså för mig att jag skulle med på fest, mindre smart kan tyckas. Men vad gör man inte ibland, speciellt när man har sovplats i Insjön och allt;) Vart rätt sent också tror vi började varandra från festen först vid halv tre. Men fick i alla fall ha sovmorgon till elva dan efter, sen kom snälla Johanna och hämtade mig så jag han hem hit och fixa lite innan jag skulle jobba, så på lördagen vart det sen bara jobb och lite fotboll, somnade i soffan innan matchen var slut;) Kan ha varit lite trött, igår var det också jobb, hem till mamma och pappa och äta lite och sen tog jag med mig Johanna och kollade på innebandy där Insjön vann över Gagnef, mycket bra spelat av dem! Sen vart jag kvar i Insjön på kvällen och vi hann med att se två filmer också, precis så som söndagskvällarna ska vara och det är då jag önskar att de aldrig ska ta slut;) Som om jag nu någonsin önskar att något ska ta slut när jag spenderar tid med dig;) Men kom hem hit innan halv tolv i alla fall så vart lagom sent men nog tyckte jag klockan ringde för tidigt när den ringde vid halv sju! Så har varit med barnen och snörvlat idag, spenderat två timmar på Vattberget och jag förs så snart blir det täckbyxor och täckjacka på måndagarna!

I alla falla sitter jag här nu i långkalsonger, min stora Paramore t-shirt och tofflor, sådär halv charmigt men bor man själv så göra man;) Dessutom ska jag försöka städa lägenheten och laga mat tänkte jag, måste ligga lågt med träningen nu ett tag, i alla fall till fredag!

Born to run

Har halv sovit två timmar nu var behövligt! Är ganska så pigg när jag väl sitter eller ligger här, men det är bra kämpigt när man reser på sig. Fast jag har nu bestämt mig för att jag är frisk och ska jobba imorgon. Har precis stoppa i mig en ny alvedon och halstablett. Ska snart gå hem till Johanna och katterna, spendera kvällen där innan jag ska hem och sova och ladda för att jobba imorgon! Skönt att slippa spendera kvällen ensam, är jobbigt nog att ligga här och vara tyst hela dagen;) Dessutom har Johanna ont i ryggen så hon är också halv invalid och kommer ligga lika dött som jag och kolla på idol;)

Så ska väl ta och traska dit, lär ta lite längre tid än vanligt;)

Fredag

Jippi eller kanske, inte skulle varit i skolan nu om en halv timme, men eftersom jag fortfarande inte är frisk och nog inte alls skulle kunna kört till Falun får jag minsann hålla mig hemma. Känns bättre än igår, men börjar bli trött nu igen efter att ha tagit en dusch och diskat och fixat lite. Sånt där man måste gör fast man inte orkar liksom, så är det att bo själv. Skulle egentligen ha städat lägenheten nu innan helgen, men där får jag nog se mig besegrad, kanske kan dammsuga om jag samlar ordentligt med kraft! Har i alla fall matlådor i frysen så jag slipper i alla fall laga lunch, till middag får vi se! Börjar bli rastlös nu är tråkigt att mest ligga här och glo i min lilla soffa, man kan inte ens ligga raklång. Ny soffa är något jag kanske borde införskaffa sen! Jag menar jag med mina 1,64cm är för lång för att ligga raklång i den!

Nu har jag gjort ett ryck till och fixat håret, så nu blir det lite paus här igen! Orkar i alla fall sitta här och spela gitarr, ett klart plus! Kanske det kan blir någon ny låt lärd eller nått! För övrigt tror jag bra om den här helgen, kommer bli den lugnaste på länge, nyttigt för mig. Fast jag tänker hålla i det tror att jag behöver det! Möjligen lite vin till sista helgen i oktober då jag planerar en resa till Norrköping och hälsa på Stine oc Patrik!

Så dagen idag, ska äta lunch snart och försöka dammsuga, sen vet jag faktiskt inte vad jag mer ska orka göra, se på fler avsnitt How I met och spela gitarr kanske. Försöka skaffa mig lite trevligt sällskap till kvällen så jag slipper sitt här och se på tv själv i alla fall, låter som en bra plan!

Beautiful

Ligger här i soffan och ser en föreläsning om bilderböcker som jag borde ha sett för länge sen, men bättre sent än aldrig, right?! Borde laga middag snart, men vet inte om jag orkar resa på mig. Är helt slut verkligen, orkade i alla fall gå och handla men började svettas och flåsade när jag gick upp för trappen. Nej frisk är jag inte, halsen känns helt uppsvälld, mysig;) Har knarkat vitaminer, hoppas det hjälper. Ingen idé att åka hem och bli ompysslad heller är ingen som har tid där hemma;) Försöker pyssla om mig själv så gått det går, godis var en självklarhet när jag handlade! Ska nog linda in mig i en filt sen och se på film och tända lite ljus också så kanske det känns lite bättre! Borde verkligen orka ta mig till skolan imorgon så jag inte får en komplettering och på lördag ska jag jobba! Åh, har inte tid med sånt här! På söndag kanske jag ska med Tone ut och rida en sväng också, det skulle vara så trevligt. Har nu igen inte suttit på en häst sen i vintras!

Ååååhhhh, vad less jag är just nu. Vill inte sova än heller fast jag inte orkar gör annat än att ligga här! Tur jag i fall jag blir ännu sjukar inte bor så långt ifrån hemma!

Jävla förkylningar

Har knappt gått två veckor och nu sitter jag här med halsont igen, måste försöka komma på vad det är som gör att jag är förkyld hela tiden. Blir inget sm eller Lidingölopp om jag fortsätter vara förkyld två gånger varje månad! Snuva kan jag överleva men att ha ont i halsen det orkar man inte ha varannan vecka, eftersom man inte ska träna när man har det. Funderar dock på att skita i det och träna ikväll i alla fall, blir så less. Fast helst av allt vill jag ligga under en filt och kolla på tv! Mamma ringde så försökt få lite medlidande, hon tyckte jag skulle gå till apotket och köpa vitaminer. Men ja, fortsätter det så här kommer jag behöva uppsöka doktorn snart tror jag. Jag som tyckte det var jobbigt att vara sjuk varannan månad som jag varit sen förra sommaren och nu börjar det bli varannan vecka. Dåligt immunförsvar?! Men innan jag besöker någon doktor ska jag nog testa lite annat. Inte vara ute varje helg, sova mycket, äta vettigt. Jag menar träningen sköter jag bara jag är frisk och frisk luft får jag också nästan dagligen! Jag blir så arg!

Men nu lär jag väl plugga lite och sen gå till apoteket och sen borde jag träna, men törs man det?!


Breathing

Mitt Sonata lyssnande går i perioder, men med att jag insåg om de nu var i måndags att det släppt en ny skiva så är jag inne i en sån period igen! För övrigt ska jag nu efter en timmes gitarrspelande nog gå och lägga mig. Känns som till och med gitarrspelandet går vägen just nu! Men jag är i för sig nöjd med allt i livet just nu!;) Bara att tacka och ta emot, livet blir oftast så bra som man vill om inte bättre! Fast det handlar om inställning också har jag lärt mig annars skulle jag aldrig vara där jag är nu!



Favoriten från nya skivan!


Onsdag

Underbart att dörren stod på glänt när jag kom hem efter att ha varit borta på träning i en och en halv timme?! Men inget borta och ingen här, försöker intala mig själv att jag stängt den slarvigt! Men lite rädd att jag allt, finns det någon med en extra nyckel?!

Barnen har varit uppe i varv idag, jag var helt slut när klockan var tre! De hade lyckats ha sönder saker och bara sprungit runt och jag hatar alla dessa pinnar de är livsfarliga! Men känslan av en rörig dag försvann snabbt när jag hann spendera lite tid mot en axel i en soffa! Man blir inte annat än lugn och på bra humör då;)

Nu ska jag ta en dusch om jag törs, kanske någon som bryter sig in då, hur tusan ska jag våga sova här:P

Spöken

Johanna ringde och var lite rädd det lät konstigt i sovrummet hos dem. Jag som alltid var rädd för att vara själv förut traskade raskt dit i mörkret, fast när hon sa att det lät som det var någon på balkongen så tog jag en omväg och gick inte där under faktiskt;) Det fanns som tur var inge spöken eller liknande det bara blåste för mycket så ventilen vid fönstret darrade! Dock förstår jag inte hur man törs ha balkongdörren öppen hela tiden, då skulle jag nog lätt bli lite rädd av mig. Men på något vis är jag inte rädd för mycket längre, är bara några få nätter jag fått tända lampan i köket och då är det oftast för att jag läst något halv läskigt innan;) Det här skulle vara jag förra året eller ja kanske senast i mars, då hade jag förmodligen skrämt upp mig själv oftare och inte varit så förtjust i idén att bo själv. Nu somnade jag som en stock här första natten och det är inte ofta jag är rädd för saker när jag väl är här inne. Brukar till och med ta bakvägen vid Sveasalen när jag går från Johanna, ja jag har växt på många vis. Självständig kanske det heter! Fast sak tilläggas att det trots det är mycket bättre att inte sova själv;)

Dock har Johanna lyckats skrämma upp mig lite nu, har aldrig tänkt på det där med att någon kan klättra upp på balkongen förut;) Men ska nog inte låta mig skrämmas av det heller;) Inte av att lamporna blinkar heller;) Fast det slog mig precis att tänk om det skulle bli strömavbrott, där har vi något jag skulle få panik över. Mörker gillas inte, hahaha nu sitter jag har och skrämmer upp mig själv;)


It's not a dream anymore

Jag borde ha pluggat, men jag har suttit här och lyssnat på bra musik och sen skuttat runt i min egen lycka en kvart eller nått till bra musik! Fast lite nytta har jag gjort också;) Beställt böcker och så, men det är så tråkigt att plugga jag är inte alls på humör för det. Jag skuttar mycket hellre runt här och är lycklig, mycket bättre grej;) Men ska väl äta snart och ta mig och träna lite och sen hem och plugga lite i alla fall! Boken ska lämnas tillbaka imorgon så måste väl försöka läsa klart den;) Får se om det ens går att få mig fokuserad, jag liksom mest bara längtar och längtar lite till och sen får jag ett ryck och sitter för mig själv och ler;) Hahaha, jag kan inte låta riktigt klok det är jag inte heller i för sig. Men ja, jag sitter väl här och längtar lite till tills jag lär laga mat:P


Jag byggde upp dig bit för bit igen



Bättre sent än aldrig! Underbara Kent<3


Töntarna

"Jag är född till tönt"

Jag ska lägga en länk till klippet på youtube snart! Men de har verkligen gjort det igen, fantastisk låt av fantastiskt band! Och jag har så mycket jag känslor för allt just nu, men allt jag kan tänka är att livet blir inte så mycket bättre än så här! Och det inte bara i musik väg så klart;) Om det blir mycket nytta gjord, nej ni, jag har inte tid att plugga jag är för upptagen med att vara sådär löjligt lycklig;)

Klippet kommer snart!

LYCKA x 1000

Jag är helt säker nu livet blir inte bättre än så här! Andra musik lyckoruset på mindre än en månad! LYCKA LYCKA LYCKA, som jag väntat, sen april! Ett nytt underbart album och sen ska jag på älskade Paramore samma månad och sen ska jag längta ihjäl mig till mars och då äntligen kan jag stå där igen framför ytterligare ett band som inte för annat än bra musik! ÄLSKADE ÄLSKADE KENT!


And her head in the clouds

Trött och aningen sliten efter vindrickandet igår, galen kväll som alltid;) Hahaha men man lever bara en gång! För övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva;) Överskriften förklarar läget ganska bra! Jag är så rolig som vissa söndagar hatar söndagarna fullständigt och andra söndagar älskar söndagarna. Idag älskar jag söndagarna och tyckte gott att det kunnat får vara söndag mycket längre. En otroligt lugn söndag, när man inte behöver gå upp i tid och kan spendera söndagen i en soffa och det med trevligt sällskap! Det blir inte mycket bättre än så kan jag tala om. Det är fantastiskt hur livet blir ibland och det är fantastiskt hur jag tycker att allt är fantastiskt;) Ni får stå ut med det!

Funderar på att ta en dusch och sen kanske faktiskt krypa ner i sängen och somna igen, gud vilken slö dag;) Men ibland får man ha det!

Imorgon är det praktik med barnen som gäller igen och innan dess ska jag hem och slänga in en tvätt. Hann liksom inte tvätta något idag!



Nej jag får nog ge mig där orkar inte hitta den där perfekta låt biten som beskriver allt;) Lyckades istället hitta ett nytt album av Sonata och älskade så klart den sorligaste låten;) God natt!

Lördag

Somnade kvart i ett och är vaken redan, ganska bra grej! Det kanske betyder att jag hinner göra lite nytta idag! Vet dock inte vad jag ska träna ännu har beslutsångest.. Får fundera på det! En rolig grej som hände i morse när klockan var sex och jag vaknade och inser att jag har hela min rosamjukisdress på mig, jag undrar varför i hela friden jag har tagit på mig den mitt i natten och det var sjukt vad varmt det var med den på. Den, t-shirt och ett tjockt täcke över, nej ni det var ingen hit tro mig;)

Nej dags att lägga upp en strategi för dagen! Funderar på att nu först diska undan frukosten och så dra på mig tränings kläder, hinna läsa ett kapitel i en bok, ge mig ut och springa 7km, hem duscha och sen plugga samtidigt som jag lagar mat och sen får vi se vad jag gör efter det beror på vad alla andra ha för planer:P Johanna var och kollade på western tävlingar i Insjön får se hur länge de håller på skulle vara kul att se!

Dags att ta tag i det här då!


Trött?

Så har jag ätit två bullar och en kaka och bakat och tagit fram lax till lunchen imorgon och diskat och fixat, borde man inte vara trött då? Jag är hur pigg som helst, sitter här och sätter upp mina mål! Bra mål, roliga mål, sånt som jag ser fram emot. Lite mindre än ett år kvar tills jag ska ro SM och sen springa Lidingöloppet vilket kommer bli starten för den tjejklassikern som jag tänker klara av tills 2011! Nu får ni inte tro att det är alla min mål, jag har fler men jag delar inte med mig av alla här;) Jo hunden som jag tjata om länge att jag ska skaffa ska jag skaffa så småningom, problemet där sitter i att jag inte vet om jag har tid ännu spenderar för mycket tid på förskolan just nu och till våren funderar jag på att läsa idrotts kursen och då kommer jag förmodligen var i skolan nästan fyra dagar i veckan. Något som i för sig känns jätte kul annars skulle jag inte valt den kursen. Får helt enkelt vänta med att skaffa hund tills tiden finns! Och vad gäller skolan är det bara att kämpa på, hoppas på att idrotts kursen kan ge mig lite motivation, ska med den trots allt klara av fyra terminer till det känns som det aldrig tar slut. Fast åren går i för sig fort när man tänker efter. Jag har snart pluggat i två år och jag har redan bott här en månad igår. Och det går riktigt bra, även om det ibland är tråkigt att inte ha någon att prata ihjäl, det är tur jag har folk runt omkring mig för det mesta. Sällskapssjuk person som jag är;)

Ja ska väl invänta sömnen med Milow. Gå upp i tid imorgon, plugga lite, träna och sen vet jag inte vad planen vart. Tror vi ska till Matilda och äta i alla fall, sen ska jag och Stine gå ut i alla fall, vet inte hur det andra gör. Passar på att gå ut med Stine, det händer inte varje dag längre;) Men planen är att jag ska ner till Norrköping sista helgen i Oktober!:) Kan behöva lite semester här ifrån ibland, Leksand kan bli lite för mycket Leksand ibland fast det alltid är bäst i slutet, jag som för flera år sen aldrig skulle bo här när jag slutade gymnasiet och men jag har liksom inte hittat en bättre plats än här. Man behöver inte vara tråkig för det, för att man blir kvar här. Mitt liv är mycket av ett äventyr för det mesta måste jag säga och att jag sitter här själv i mitt kök det har varit allt annat än tråkigt att ta sig hit, men att det nu äntligen är höst och jag kan sitta här i mitt rosa förklädde och vicka på tårna det är väldigt trivsamt! Sen vet man aldrig vart livet tar en och det har varit inställningen sen i Juni, jag sitter inte fast någonstans, allt går att förändra om man inte är nöjd. Men jag oroar mig inte längre för att det inte blir bra och för att jag ska bli ensammast i världen för det händer aldrig. Man har alltid människor i livet som dyker upp när man väl behöver det har jag också lärt mig!

Hahaha, nu håller det på att bli ett sånt där långt funderar inlägg igen, men jag gillar att skriva dem livet blir så klart;) Jag kom på en ska jag måste lära mig och det är inte få spunk direkt saker går sakta, jag måste lära mig att ta livet lite lugnt.

Bullar

Först tänkte jag baka imorgon, men så slog det mig att varför ska jag vänta tills imorgon när jag ändå inte har något alls att göra, så var och köpte mjölk och grejer, glömde dock kvar vispen:P Men ja i alla fall har varit igång nu ett tag, bulldegen på jäsning och dumlegrottor i ugnen, snart ska de ut och snart har degen jäst klart! Sånt här borde jag ägna mina kvällar åt oftare än att fastna framför tvn! Det och åt sånt där annat pyssel som jag gillar:) Känner mig som en riktig hemmafru;) Imorgon ska jag laga lax till lunch också, vet inte hur jag ska få plats i frysen med allt, jag behöver nog ett hus. Så jag kan baka, laga mat och pyssla som jag vill;) Alltså det går juh bra i köket i sig, men frysen, jag skulle behöva två eftersom det alltid blir tre matlådor av all mat jag lagar och nu bullpåsar som ska in också! Men men, det blir bra.

En nackdel med att baka dock är att det bara är jag som bor i den här lägenheten;) Vilket betyder att det är jag som kommer äta det mesta;) Hahaha, mindre nyttigt! Jag borde ha ett fik istället eller någon att baka åt så jag slipper äta allt själv!;) Då tänker jag på min träningsform, tror inte den gynnas av det här!

Nu är i alla fall dumlegrottorna ute ur ugnen och det vart så vackra:) Super nöjd hoppas bullarna nu blir lika awesome!

Fantastisk cover!




I för sig beundrar jag allt detta band gör just nu, men det finns få jag avgudar så mycket nu, 58dagar kvar!


Fredag

Lång skoldag idag, mellan halv nio och halv tre, så nu vill jag inte plugga mer idag;) Kanske blir ett ryck sen ikväll om jag inte hittar på något vettigt att göra, baka kanelbullar och plugga. Men nu ska jag gå hem till Johanna istället, mycket trevligare än att sitta här själv!

Oktober

Skönt att jag lagt märket till att det är oktober först nu;) Hahaha, jag är inte riktigt med på noterna just nu känner jag! Dessutom är jag helt upp i varv efter träningen och sen mat, skulle kunna skutta runt här men klockan är faktiskt elva;) Men jag menar varför ska man sova om man inte är trött? Alltså nu borde jag lyssna på lite lugn musik och sova sött, ska faktiskt upp halv sju! Men hela jag tänker bara: HELG HELG HELG! Som att jag inte borde plugga massor i helgen;) Alltså hahaha, slog mig nu att jag kanske inte är pigg jag kanske snarare är övertrött;) Eller tusan jag vet inte vad det är med mig idag, bara tanken att jag ska klä ut mig till gris på 10års jubileet och ha en känslo "kurs" med barnen får mig att börja skratta;)

Vi säger så här, vi hörs imorgon istället! ;)

Torsdag

Idag trillade Brand new eyes ner i brevlådan!:) Jag ha i för sig redan hört den ett antal gånger men det är viktigt att verkligen just ha skivan i handen så man sen kan ha den i bilen och sitta och beundra den! Helt klart ännu ett mästerverk och jag kan verkligen inte annat än längta till sista november! Risken finns dock att jag tjatar sönder skivan tills dess;) Nej, det kan man inte med Paramores låtar, nu väntar jag bara på min nya t-shirt också som kanske inte är som ett hus;)

Nej ska göra mig klar för att åka till Insjön på möte om ett litet tag!





No one is as lucky as us


RSS 2.0