Love your love the most

Jag har fruktansvärt tråkigt, det finns så mycket att göra men jag vet inte vart jag ska börja och jag orkar inte ta tag i något. Är trött efter hajken också, fast när jag tänker efter är jag nästan trött jämt och det blir inget gjort alls. Jag vill ha lust och ork att göra allt jag vill, framför allt att träna, men jag orkar inte det heller just nu, men snart är skolan över, det är bara fem dagar nu. Jag fixar det, sen är det jobbet och jag ska inte låta det ta över mitt liv jag ska hinna göra mer saker. Hitta tillbaka till mig själv igen, det behövs! Tycker lite synd om Fredrik just nu som får stå ut med mitt gnäll om allt jag inte orkar göra och hur less jag är och bara måste pyssla om mig hela tiden. Jag vill vara pigg och glad och orka göra allt jag ska göra. Det är bara att göra en att göra lista och börja stryka det kommer kännas skönt efter antar jag. Få bort allt jag ska göra och sen bara kunna fokusera på mig själv igen! Träning, ny hårfärg, tänk att bara ha tid att kunna fila naglarna och måla dem! Framför allt vill jag se pigg ut och inte trött och hängig och se ut som jag är 45, som min bror så fint sa att jag såg ut som igår, tackat och bockar för den! Så nu ska jag och katten göra en att göra lista, sen ska jag jobba lite hemifrån, utan lön, ibland är jag för snäll....

Onsdag

Hemtentan är klar, förkylningen är kvar. En mindre jobbig sak i livet i alla fall! Ska laga mat snart, sen tänkte jag kanske bege mig ut på en promenad, men jag blir så omotiverad när jag inte har sällskap, i alla fall tills jag kommer ut! Har för övrigt precis förklara Fredrik som min man på Ica, bra jobbat;) Hahaha. Jag ska förklara! På hemmaplan är han min man eller min karl och då inte min man bokstavligt talat utan mer mannen i mitt liv. Och han har på något vis mitt Ica kort i sin plånbok, kan bero på att han har handlat mest på slutet. Så hon i kassan frågar om jag inte har något Ica kort och det enklaste och mest smidiga är väl bara att säg nej, jag har inget Ica kort. Men eftersom jag är jag och alltid ska göra allt lite krångligare än var det är så ska jag försöka förklara att jag har ett men inte på mig och det här ska jag göra fort med andra ord tänker jag inte till och svara: Nej, det har min man. MIN MAN, sen när vart jag gift?! Lär dröja ett tiotal år till, precis som med barn! Det är alltså en liten stuga vi ska hyra, alltså gills det inte som ett hus. Stuga och katt räcker bra! (Bara ett litet inlägg utifrån kommentaren i förra inlägget).

Imorgon jobbar jag lite igen, sen så har jag en ledig helg. Ska hinna simma lite och träffa Maria också. Kanske hinna med en sväng förbi bygatan på fredag också och träffa Lotta och Ylva. Sen blir det dop på lördag för sötaste lilla Isabel:) Sen fyller Fredrik år på söndag, så då ska det bakas tårta, han vill ha en blå med ett Buffalo Sabres märke på, helst. Nej han fyller inte 5år utan 24år;) Men jag ska göra mitt bästa, den ska i alla fall inte vara rosa;)

Nej kanske att man skulle ta tag i matlagandet lite!

Tisdag

Jäkla förkylning den gör mig dödstrött! Jag vill bara sova, ligga i sängen och kolla på film, får jag då det?! Neej, för den här hemtentan gör att jag måste plugga och egentligen orkar jag inte göra det! Men ska försöka få ihop litteraturen idag och sen skriva klart diskussionerna imorgon låter som en bra plan frågan är om den funkar. Helst ska den gör det eftersom jag tänkte hinna med att träffa Lotta imorgon och sen träna på kvällen. Jag förutsätter att jag kan träna fast jag knappt kommer upp ur sängen på morgonen, typiskt mig! Men det går i perioder först är man dödstrött sen är man trött och sen är man dödstrött igen. Nu har jag druckit kaffe så nu är det okej, men motivationen att plugga är på noll, jag vill ha semester! Jag kommer aldrig få semester i alla fall inte på ett visst antal år så jag borde sluta tjata om det, men man kan önska i alla fall! I för sig önskar jag mycket jämt;) Precis som man tänker att man ska börja med massa saker jämt och sen går det inte alls som man tänkt, med t ex träning, det går inte alls som jag tänkt, inte alls det senaste året, mitt mål har gått till att bara försöka få rutiner och komma igång igen, för det senaste året har gått i perioder med träning, sjukdom, massa annat t ex skola och flytt. Mitt mål i livet får helt enkelt vara att få rutin lagom till sommaren och sen därifrån sätt ut nya mål! Om jag nu bara blir frisk så jag kan ut och ro imorgon! Jag har längtat hela vintern och sen blir jag sjuk! Inte alls bra.

Men man kan hela tiden ha massa mål också och jag tror inte alltid det handlar om att uppnå dem jämt heller, ibland handlar det nog mest om att må bra och trivas med sig själv, då kommer allt annat till en också. Dessutom lever man bara en gång och det är onödigt att gå runt och fundera på massa skit, då missar man massa kul. När jag tänker efter så gillar jag att bli gammal och klok. Det gör livet lite lättare, nog för att man nog aldrig blir det helt, men att man inte tar livet så allvarligt som när man var runt 15år och alla fel man gjorde, gjorde att man vil sjunka genom marken, omänskligt helt enkelt.

Nej jag är nöjd med min lilla tillvaro, en liten katt, snart en liten stuga, min andra hälft, 1½år kvar på utbildningen. husfru över sommaren och bosatt i Insjön. Kanske inte riktigt hur jag trodde mitt liv skulle se ut för ett år sedan, livet då gick ut på dricka på tok för mycket vin och spendera tiden med mina slö grabbar ;) Det var kul det också på sitt vis. Men nog är det här mer jag, jag gillar vardagar som går på rutin och har vissa inslag av festligheter ibland!

Nu borde jag åter gå till pluggandet istället för att sitta här och filosofera!

Måndag

Jag och Chanel ligger i soffan tillsammans, jag tror jag har feber och måste plugga men jag orkar verkligen inte, har snart tagit mig genom alla litteratur och hittat allt jag ska skriva om. Det får räcka för idag för jag orkar inte. Borde diska och laga mat också, men neeeej jag orkar inte. Typiskt att min andra hälft jobbar kväll! Idag har vi fått kontraktet på "vårat" lilla hus, ska bli underbart att flytta in där 1juli så Chanel får vara ute också, har börjat fundera på hur jag vill ha det med inredning och sånt. Fast det är ganska svårt när man bara varit där en gång! Men det blir toppen i alla fall! Dagarna går så fort så snart är det faktiskt juli! Nu orkar mitt huvud inte mer, måste vila...

RSS 2.0