30november 2009<3

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!! Idag är dagen jag väntat på i månader, veckor, dagar! Och nu äntligen ska jag få se dem på Fryshuset, mitt kära Paramore!

Ja nu vet ni;) Nu ska jag ta och diska lite åt F så han slipper tänka på det och kan vila när han kommer hem från jobbet. Han är nämligen lite skadad efter att ha blivit ihop klälmd av två innebandyspelare igår! Sen ska jag bege mig hemåt och byta om sen bär det av!!!!!!!

Torsdag

Skolan gick helt okej, det här blir nog bra men stressad är jag lite ändå, jäkla fördjupningsuppgift som kommer förstöra hela julen! Men men. Var till Temple of Art idag, de hade byggt ut sen jag var där sist i januari, sjukt nice! Men Mårten som gjorde min första tatuering var i Malmö och jobbade, så ska dit på måndag igen innan vi åker på Paramore, killen jag pratade med trodde att han nog kunde trycka in en tid innan jul eftersom att den var så liten. Hade tatueringen varit större hade jag fått vänta till slutet av februari men jag nu blir det nog tidigare i alla fall. Mycket bra! Annars så sprang jag in på Gina och HM och brände pengar, mindre bra men är man shoppaholic så är man;) Nu ska jag till systemet och ladda för lördag, sen och träna. Sen ska jag hem till F!:)


Snö tack!

Det är tur det vänder, låg ett tag har i soffan bara och gjorde inget alls, behövde få ligga här och känna mig liten och ynklig ett tag. Sen tog jag ett ryck och bakade pepparkakor vart några stycken;) Sen så fick jag en liten putt i ryggen av Johanna och lyckades ta mig dit med lite fika till allt folk där! Var en hel hög. Lite fika och trevligt sällskap och prat om Lördag, ja sen var allt toppen igen!:) Och ja lördagen kommer vara en urspårning för många, det hörs redan;) Men tänkt vad kul man kan ha åt det efteråt;)

Nu ska jag försöka sätta upp julgranskulor fönstret och sen plugga lite, sen får det nog bli sängen! Imorgon blir det skola, ner på stan, till tatueringsstudion, hem, äta, träna och sen ska jag åka hem till min fining, jag längtar efter honom otroligt mycket. En hel vecka har jag sovit ensam nu, det är inte okej;)

The chosen pessimist

Jag flänger hit dit, springer runt hela dagen, barn blöder näsblod, pedagogerna går hem en efter en med förkylning och feber, jag tackar ja till vik på fredag vilket innehåller stängning, jag ska upp tidigt på lördag och jobba, julpynta, baka, träna, laga mat, på fest, städa, till skolan, massa skoluppgifter, ligger efter. Har hunnit vara hos doktorn, handlat och borde nu laga mat, för jag skulle ha tränat. Men så satte jag mig ner i soffan och jag bara kände att jag orkar inte! Det brast verkligen totalt nu, bara för att jag har energin tillbaka borde jag kanske inte ta för mig allt som kommer i min väg. Just nu vill jag bara lägga mig här och se på serier för den här dagen har varit skit. Barnen har varit upp i varv och jag har bara stressat runt på min sista praktik dag, kände knappt att jag kunde gå hem och lämna dem vid tre för det var sånt kaos, svetten rann. Skynda mig hem och till doktorn, finns inget fel på mig alls, jag är helt frisk och det saknas inte något alls. Med andra ord det är bara att hoppas att förkylningarna ger sig. Och ja det är väl bra att det inte är något fel på mig, men blir jag sjuk nu igen vet jag inte vad jag gör, jag är så less på det. Det gör mig hel deppig att går runt och snörvla, ha ont i halsen och känna mig trött. Nej ingen bra dag det här och känner bara för att bädda ner mig och det är jobbigt när det känns så. I alla fall när man är så positiv för det mesta! Men jag antar att man måste ha skit dagar ibland också, jag hoppas det känns bättre imorgon inför skolan. Jag orkar inte engagera mig så mycket i redovisningen imorgon, den får bli muntlig där jag bara berättar om mitt projekt och hur det gått. Jag orkar inte lägga det på en mer avancerad nivå, det finns ingen ork idag. Nu ska jag göra allt i slowmotion en stund. Börja med att äta lite, plugga lite, hem till mamma och pappa en sväng, sen baka pepparkakor och sen sova.....

Yeeeeeah!

Jag är taggad till tusen för måndag!!!!!!!!! Och jag har en sjukt snygg ny t-shirt! AWESOME!


6 dagar kvar!

Och de har släppt en ny fantastisk video!




Krossa allt

EN vecka kvar!!!!! Ja just nu om en vecka står jag på konserten, tänk känslan och lyckan! UNDERBART! Mindre underbart att köra hem mitt i natten med är okej!

För övrigt har dagen varit bra, lite trött i morse när jag skulle upp men det är att jag sovit sådär i helgen antar jag lite för mycket pyssel på nätterna och mycket jobb! Men det har gått bra och jag har mycket mer energi nu än jag haft på länge. Har varit och tränat idag och räknar kanske med fem pass den här veckan, vet att jag inte borde gå ut så hårt. Men har man väl börjat kan man inte sätta stopp, jag vill komma i form igen de här två månaderna med sjukdom har gjort mig trött och helt ur form, mina muskler och kondition har försvunnit. Men jag har grunden så borde gå lätt att jobba tillbaka om jag bara får vara frisk nu några månader, men det känns som det är på gång, jag hoppas, hoppas och hoppas lite till!

Annars har jag bokat bord för 17pers på Bygatan på lördag, kommer nog bli en helt otroligt trevlig kväll!:) Ser fram emot den mycket! På söndag kommer mamma, pappa och syster hit och fikar lite och hjälper mig med lite pyssel i lägenheten. Så blir en halv lång sovmorgon då och hoppas på att man inte är allt för sliten dagen efter;) Hoppas på att F känner att han har tid också innan matchen, de har nämligen inte träffat honom ännu! Ja blir skönt med helg även om jag ska avverka lite jobb på lördag! Går förhoppningsvis fört till helgen två dagars praktik kvar nu, sen en hel dag i skolan och jag ska ner på stan efter, förbi tatueraren! Sen är det fredag och jag ska försöka skriva klart massa skolarbete och kanske jobba lite, är oklart ännu ska julpynta klart också och städa lägenheten! Mycket man ska hinna med jämt!

För övrigt saknar jag min fining en del, har inte fått krama på honom sen i torsdags nu! Men jag antar att man får stå ut och längta lite! Hoppas på att träffa honom på onsdag, dit borde jag stå ut;)

Nej nu ska jag fortsätta plugga lite, snart klar med dubbelloggen!

Julstäming

Julstjärnorna sitter snett och lussekatterna är missbildade och en påse fick inte plats i frysen. Men vad gör det, med julmusik så vart det julstäming och jag är lika lycklig som nyss!  Dock borde jag sova snart, tur jag äter frukost på jobbet då behöver jag inte gå upp förens kvart över sju! Sitter här nyduschad, man känner sig så lagom mysig efter en dag på jobbet och sen ett lussekatts bak. Men nu känns det bättre och det blir skönt att krypa ni i sängen. Har inte blivit något pluggat idag heller hade Lotta här på besök en sväng också! Men ja det är lite svårt att få det att gå ihop när man jobbar så många timmar på rad hela dagen försvinner och sen har hela kvällen och nästan natten gått åt till att baka lussekatter och pysslat;) Bra jobbat av mig! Så länge jag orkar med det är så är det väl okej!

Får nog sätta lite tejp på julstjärnorna sen blir det toppen! Julstäming i min lilla lägenhet. Hade till och med publik när jag satte dit en julstjärna, stod ett par här utanför och kollade upp på mig där jag pysslade i mitt fönstret, mycket pinsamt när det inte går som man vill riktigt;) Men ja det blir bra det här, blir lite pyssel i veckan. Sen är det julstämning till helgen och dags för fest, ska bli kul! Fast så klart tråkigt att Lunkan ska till Afghanistan! Hittills är vi 17st som ska ut och äta på lördag, inte illa! Ser jag fram emot!

Nej nu börjar jag få ont i ryggen, ska göra mig redo för sängen och sen lägga mig och läsa lite!:)

9dagar!

Och jag har jobbat hela dagen och imorgon börjar jag åtta, frukost, kurbad och lunch! Sen är det praktik, skola, jobb, fest och sen är det första advent. Och SEN är det 30november! Kanske kan jag sova ut där på tisdagen;) Tills dess lever jag på glädje och har sjukt mycket energi och fullkomligt bara älskar livet, till och med när jag stressar på jobbet! Jag gillar mitt jobb det är kul att gå dit och det är kul att vara där och snart kan jag hela hotellet och det är en riktig merit! Det enda jag nog inte kan är att vara kock eller ha hand om ekonomin;) Men annars har jag snart lärt mig allt! Och det är motiverande att kunna så mycket! Jag hoppas verkligen min friskhet och min energi håller i sig, det här är vanliga Sandra så som hon ska vara!

Nu ska jag byta om och börja göra lussekatter, ett helt lass, vet inte hur det ska få plats i frysen bara. Men kan alltid skänka några till fining eftersom jag bor där till och från också! Måste finnas lite julgott på båda ställena och jag tvivlar starkt på att han kommer baka något;)

10 dagar!!!!!!!!!!!!!!!!

Om det inte var för att jag är så trött, skulle jag kunna skutta runt här och dansa hela kvällen. 10dagar, nu kan man börja räkna ner ordentligt och lyssna på Paramore konstant. Fast jag tror redan varje text sitter;) Oj vad bra det här kommer bli, lycka! Fyra förband och sen kliver dem på scenen och jag kan bara tänka mig hur alla 3500 personer som finns i Arenan på Fryshuset kommer låta! Oj vilket jubel och jag är hundra på att det här kommer bli det grymmaste jag sett i mitt liv! Jag kommer gå runt här i mitt lyckorus nu i 10dagar det är nog tur jag har det, har en känsla av att jobbet kommer trötta ut mig en del. Idag hade jag lunch i tio minuter mer hann jag inte sitta ner, kul, eller inte. Hoppas det blir bättre imorgon. Nu borde jag ha skrivit en dubbellogg men orkade verkligen inte när jag kom hem, sen har jag varit hos Johanna och Alexander en sväng och kollat på Idol trevligare det är än att plugga här ensam och nu kommer jag inte orkad, dags att sova tror jag. Om jag kan, är så toklycklig och snart är julen här och lyckligare blir jag! Yeees, kan livet blir bättre? Tveksamt! Dock kan nog den där lilla tomheten komma på tisdag, den som alltid smyger sig på när man har stått i ett totalt lyckorus det blir lite tomt då och jag tror garanterat Paramore kommer lämna den tomheten. Men det brukar bara vara tillfälligt efter upplevelsen;)

Ja ni mina damer och herrar den här hösten har bjudit på mer än jag kunnat drömma om. Kan knappt komma på något som skulle kunna göra den bättre. Glädje efter glädje! Och sjukan, den är på väg bort helt, lite lite lite lite lite snuva finns det på kvällen, men inget som gör det jobbigt på något vis. Så snart är jag där, vid mina mål och jag är glad jag är envis och inte ger upp. Man får allt man vill, det handlar bara om att se det så också! Tror man att saker löser sig så gör det alltid det också! Positiva tankar är grunden då blir hela livet positivt!

Nej nu ska jag skutta till sängs med ett leende på läpparna, det enda som saknas nu är F som sovsällskap. Men jag antar att det inte skadar att längta efter någon lite;)


Have you ever been in love

Har varit och tränat och precis tagit en dusch och nu slagit på lite julmusik ska göra ett försöka till att skriva klart självvärderingen helt, har mål för mitt pluggande till helgen och känner att det kommer klaffa vilket betyder att jag har en hel vecka till kompletteringar. För att sen ta tag i fördjupningsuppsatsen (B-uppsatsen). Vilket förhoppningsvis innebär att alla mina kurser kommer vara godkända senast i februari och allt är frid och fröjd!:) Nu återstår bara ett problem och det är kursen till våren, Idrotten, jag är inte hundra på att jag får läsa den. Ä rädd att man behöver Idrott B från gymnasiet vilket jag inte har!  Vilka problem, ska man inte kunna bli mer intresserad av idrott?

Nu ska väl jag plugga då tills tolv i natt eller nått sånt;) Skicka in den där jäkla självvärdering. Egentligen får jag skylla mig själv, igår vart det till att kolla på Sverige-Italien med F och jag lämnar alltid mina saker där när jag går till praktiken vilket alltid gör att jag blir fast där även hela eftermiddagen när jag slutat praktiken. Idag var det fjärde Johan Falk filmen och ja sen var det dags att åka och träna, inge plugg alls. Men samtidigt lär man bara får vara sådär nykär och spendera dagarna i soffan! Så det så!;)

Nej självvärdering var det!


När en stjärna faller

Usch så trött jag är men så mycket saker jag har att göra! Men det börjar bli ordning, äntligen finns den energin jag saknat så länge igen! Den där jag behöver för att ta tag i skolan, träning och allt. Den har varit borta allt för länge och mitt liv har varit bra men rörigt. Nu behöver jag verkligen min ro igen för att kunna plugga så mycket som jag behöver göra! Och lite lugnare blir det nog, även om praktiken och jobbet inte riktigt gör att jag kan hitta en vardag, men så är det. Har man någonsin en vardag som student, jag ställer mig tveksam. För rutiner har jag nog inte levt med på mycket mycket länge. Men behöver man det när man är 21år? Jag fattar inte att jag jämt hakar upp mig på att ha massa rutiner och massa konstiga mål; träna då, äta då, plugga då, städa, lägenheten då, osv. Funkar det så någon gång? Undra vem jag ärvt det av?!;) Man borde faktiskt bara låta livet traska på göra det bästa av det och framför allt det man tycker är kul. Ibland blir jag lite trött på mig själv, jag ska alltid vara så vuxen och alltid ligga hundra steg före mig själv, istället för att bara ta varje dag som den är. Nej men det var inte det här jag skulle göra, jag ska skriva ut grejer och fixa lite inför imorgon sen sova!

Nu har vi visst fått första antagningsbeskedet till våren, håller tummarna för idrott!:)

No one is as lucky as us

Yeeeees! Nu är det bara 13dagar kvar! Så nu har jag skuttat runt här en kvart av glädje, tänkt att jag räknat ner sen 17e september! Då var det mer än 70dagar kvar, tiden har bara sprungit förbi och för det mesta har den varit underbar, det är en underbar höst i sin hel helt! Idag är jag ännu gladare ni förstår jag ska nämligen iväg och träna strax! Första gången på fler, flera veckor, ska köra slut på mig själv helt! Eller ja kanske inte, då kanske jag blir sjuk igen, men ja ska försöka med två pass den här veckan och sen lägga på ett till nästa vecka och fortsätta så tills jag har alla pass. Och vad arg jag kommer bli om jag blir sjuk igen! Men nej energin är här igen, kommer ha fullt upp hela veckan och ja det kommer hinnas med mycket!

Men ska springa och byta om nu!

Det finns inga ord

Jag lever! Jag har bara haft lite semester härifrån;) Ja, det har varit en riktigt lugn helg! Det jag gjort är i princip att kollat på en innebandymatch, lagat mat, släppt in en katt som redan var inne, haft jätte långa sovmornar och legat i en soffa och kollat på tv och myst;) Det blir så ibland, väldigt mycket just nu;) Och det blir helt enkelt inte så mycket bättre än så! Och ja det finns helt enkelt inga ord som kan beskriva det jag känner just nu, jag vet liksom inte vad jag ska skriva, jag sitter bara här och lycklig! Yeees, det går inte att beskriva hur lycklig man kan känna sig varje morgon man vaknar bredvid någon man tycker så mycket om! Men nu får jag längta efter honom några dagar, måste ta tag i skolan och har praktik tre dagar till och jobb hela helgen och ska börja träna imorgon också! Ge det ett riktigt försök, det får bära eller brista! Proverna visade inget så man får väl försöka, fast ska väl tillbaka till doktorn i alla fall, få se om han kan testa att sätta mig på en antibiotika kur, skulle vara värt att testa! Så ja en fullspäckad vecka, ska skriva en självbedömning och försöka ordna en uppsats också tänkte jag. Idag har jag haft en slapp dag med praktik och jobbmöte, så resten av vecka blir det till att hårdplugga!

Nu ska jag se över mitt kylskåp och planera lite mat för en här veckan! Och styra upp festandet för Lunkan som har sin sista helg hemma den 28e.

Torsdag

Tyckte jag var rätt pigg imorse och att jag faktiskt hade en hyfsad dag, höll väl till lunch. Sen var jag helt täppt igen, jippi! Hade jag någon nässpray med mig?! Icke, så gick runt och snörvlade sista delen av dagen och vid halv tre gick jag hem orkade verkligen inte mer. Men när jag kom hänger det en påse från Nelly på dörren. Min klänning till juldagen och gud vad fin den är! Så jag längtar efter att få använda den och som att posten inte bara bjöd på det underbara så låg det på golvet ett brev till mig från Amanda, men andra tatuering, alltså skissen till den! Och den är underbar jag är så kär i den skissen, jag längtar så tills den ska sitta på min handled! Och jag hade gärna visat skissen här om det inte var för att min kamera dött och sen när jag tänker efter tänker jag inte visa den förens den är på plats heller, mer spännande så. Och eftersom den är min, bara min så känns det bäst så också;) Så fick lite ny energi och tog en promenad. Nu ska jag fixa lite här hemma lite disk och sånt, sen ska jag träffa Maria en sväng!:) Sen ska jag åka till Insjön och umgås med F, så jag saknat att ha honom bredvid mig de här senaste nätterna!


Right here

Usch så jag började frysa nu och vad trött jag vart och mest av allt vart jag kramsjuk! Fast förstår känslorna, eller inte tröttheten har sovit massor idag. Men det går liksom inte över, måste vara det där viruset i kroppen som gör det. Men ja, snart blir det till att sova igen! Sen till barnen och bråka med dem ett tag, sen hem ut på en promenad, träffa Maria, hem med lite tvätt och sen tror jag att jag tänker försöka hinna med att träffa F också, fast han jobbar skit sent! Alltså det är det kanske inte, men det känns så! Sen på fredag jobbar jag från elva till fyra, pengar! Men sen, sen ska jag ha helg om det så är det sista jag gör;)

Nej nu lär jag väl ta och engagera mig och gå och handla lite mat, mitt kylskåp ekar tomt igen!


Onsdag

Skulle egentligen ha varit på PO-dag idag, men mådde så illa igår kväll och i natt så har sovit sådär och dessutom haft kramp i magen, ingen höjdare direkt! Så bestämde mig för att stänga av larmet på klockan och ta sovmorgon! Och sov sen till kvart över elva så det var nog behövligt. Nu ska jag ta ett varmt bad och se om jag kan bli ännu piggar, sen får det bli pluggande, handlande av mat och lite tillfixning här. Det behövs dammsugas och fixas. Ja, den här dagen går nog fort ändå. Längtar bara efter helgen nu nämligen, sova ännu mer! Får helg imorgon efter tre, så det är okej;)

Nej badet var det!

Ignorance is you bestfriend

Jag vill trääääääääääna! Snart är jag beredd att träna och bli dödssjuk bra jag får träna. Promenader är tråkigt, det känns inte som man tränar alls! Fast det är bättre än inget, men jag vill skriva träningsscheman och lägga ner hela min själ i det. Jag menar hur kul är det att skriva, en promenad dagligen på en timme. Motiverande? Icke! Men jag ska gå det där promenaderna bara för att jag måste hålla igång kroppen och ger sig inte min förkylning snart ja då skiter jag i den och köra på i alla fall! Jag ger den veckan ut! Ibland är man lat och bara orkar inte och då är det okej att sitta här. Men när man vill nå sina mål, lyckas åstadkomma något men inte kan, då är skit! Visst lever jag inte nyttigast i Sverige just nu och har lite konstiga veckor och lite lite struktur. Men jag tror inte jag är ensam om att leva så!

Det är bara så himla jobbigt att sitta och känna att man vill springa en mil men inte kan, det här är något jag måste sitta och beklaga mig över. Jag tycker riktigt synd om mig själv!

För övrigt jobbar jag på att håla humöret uppe ändå och känner mig stolt över det här även om de tär ful bild;)
http://www3.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=365255

Jul

Jag vill ha jul, nu nu nu nu nu nu nu! Alltså jag måste vänta flera veckor innan jag kan börja julbaka och julpynt. Blä för november, ingen vettig månad förens efter första advent! Men då! Låg igår när jag skulle och funderad på vad jag saknade, var en hel del. Har igen adventsljusstake, inga julgranskulor som kan hänga i ena fönstret, inget glitter eller belysning till julgranen och helst skulle man ha haft balkonglådor så man kunde ha tallris och belysning i det också. Det får väl bli till nästa år. Tänkt om jag kunde börja plugga nu istället för att lägga ner energi på jul;) Men det är viktiga grejer! Det viktigaste just nu, det jag längtar mest efter! Inte för att jag kommer ha någon julfrid precis, jobb och B-uppsats är det som gäller över julen! Men lite lite lite julfrid borde man kanske hinna få! Hur tänker man när man lägger inlämning av den näst största uppsatsen jag ska skriva veckan efter jul, idioter!

För övrigt var det länge sen jag såg fram emot jul såhär mycket, kanske beror på att det är första gången på tre år jag är ledig julafton och juldagen! Ska bli underbart, även om det har funkat bra att jobba de tre åren jag gjort det. Brukar tänka så när det gäller jobb att jag kan jobba helger och högtider än så länge, det handlar om två år sen ska jag inte göra det mer i mitt liv vad jag vet;)

Nej ska väl plugga lite nu, promenad sen idag igen!

Helt galen i dig..

Bara för att jag känner mig lika lycklig varje gång jag tittar på den här bilden;)







Måndag

Klockan ringde kvart i sju i morse. Jag stängde av den och låg kvar i sängen en halv timme till. Lite extra sovmorgon, men usch vad jobbigt det var att kämpa sig ur sängen där det var varmt och när någon annan fick ligga kvar några timmar till;) Men jag var på praktiken till åtta i alla fall, även om jag helst av allt hade velat ligga kvar! Men nu är jag trött igen, känner att jag fortfarande inte fått ikapp timmarna som jag tappade natten till söndagen, men man är bara ung en gång så man får nog stå ut. Förkylningen börjar ge sig nu igen i alla fall, bara lite lite snuvig! Jag hoppas den är på väg bort för en lång lång tid. Jag vill börja träna igen annars får jag snart skylla på att alla byxor har kympt;)

Nej nu ska jag byta om till mjukisbyxor, bäst så! Sen ska jag ta fram gitarren och spela lite, sen blir det middag, en promenad och lite plugg! Sen är det tid att sova igen. Usch dagarna och veckorna går så fort, fast längtar till helgen den blir ledig och jag hoppas på att inte behöva göra så mycket ansträngande, det bästa är helt klart om jag mest bara behöver ligga i en soffa och mysa hela helgen;)

Trött

Det är förnamnet;) Tror jag sovit tre timmar i natt, underbart! När klockan ringde halv nio ville jag dö, känner mig dessutom lite sliten efter de där ölen som jag inte skulle dricka igår men som jag drack, vart bara några men ändå. För övrigt en fantastiskt trevlig kväll! Det är såna där fester jag gillar, med gitarrer och sång!

Nej om jag skulle ta och sätta lite fart nu och ta en dusch och sen ta och åka hem till F igen. Får se om han ens klivit upp ur sängen ännu, jag var inte lite avis när han fick ligga kvar i morse och jag fick lov att åka till jobbet!

Fredagsmys

Har jag haft lite av i alla fall, har ätit hemmagjord pizza och bakat kladdkaka som jag sitter och äter nu! För övrigt har det blivit jobb, städning av lägenheten och lite bröd bakat. Rätt effektiv känner jag mig faktiskt, skönt att ha lite energi för en gångs skull! Fast bara idol är slut ska jag nog sova, om inget annat händer. Imorgon är det jobb igen, halv tio till sju, men tiden går rätt fort i alla fall som tur är! Ska nog till Insjön sen efter jobbet och följa med på fest, fast det blir lugnt för min del, ska som sagt vara nykter ett tag framöver för att se om min förkylning tänker ge sig om jag lever lite nyttigt! Måste försöka hinna med att träffa Lunkan också innan han åker tillbaka, han skulle tydligen inte komma hem något mer innan han åker till Afghanistan. Usch, fattar inte vad han ska dit och göra, men men.

Kom precis på varför jag inte ser på nyheterna så ofta, man blir helt deprimerad. Dödsfall i svininfluensa, dödsskjutningar i USA, sprängladdningar, osv. Nej nyheter ska jag verkligen sluta kolla på!


Nu ska jag ställa ifrån mig den här och lägga mig ner i soffan, ja så gott det går i den här lilla lilla soffan;)


Hjärta

Det är konstigt, hur mycket man kan gilla ett band och hur mycket ett band kan påverka ens liv. Skivan är bra och den blir bara bättre och bättre, innan dagen är slut kommer den vara grym, men den kräver sin lyssnar. Och jag gillar den, men samtidigt är det som att få ett knytnäveslag i magen, man tappar liksom andan och tänker, jävlar vart tog tiden vägen. Var tog dagarna vägen och sånt där gör mig nervös, det är ångest när man inser att dagarna bara försvinner och åren bara går. Man borde tänka att sånt är kul att tiden går och det händer saker, men jag slutar aldrig att oroa mig över att det går för fort. Och frågan är varför man alltid, alltid, alltid hamnar i konstant funderande när man lyssnar på Kent. Det är som att alla frågor, funderingar och tankar liksom stiger till ytan. Eller så är det lite så jag är just nu, behövs lite för att påverkas. Jag är nämligen aningen trött på detta gråa väder och att det blir mörkt så tidigt på dagen, lägg på en förkylning och konstant trötthet på det! Aningen tvivlande på mig själv i det mesta, men det är så ibland och man klarar av sånt också. Allt går att förändra till det positiva, det handlar bara om hur man ser det. Önskar jag kunde träna så mycket som jag ville, det får en alltid på topp humör! Men jag får glatt sitta här och vänta på mina provsvar ett tag till och hoppas de ger något. Ett lite svar! För träningen behövs snart, jag får ångest av att vara så otränad som jag är just nu, man liksom står och kollar in i garderoben och känner att man egentligen inte alls är på humör att ta på sig något alls, speciellt inget tajt. Men jag antar att livet även är så ibland, ibland är man otränad och ibland i topp form. Just nu är det bara att vänta och hoppas och hålla humöret uppe, försöka gå en promenad, fast det just nu är skit tråkigt, speciellt ensam! Ja, förkylningen lär väl ge sig till slut antar jag!

Tills vidare får man leva på allt det positiva man har i livet! Som den känslan man har när man med gott samvete spenderar en hel eftermiddag i en soffa med en underbar människa och bara mår tok bra!<3

RÖD <3

Har kommit igenom fyra låtar nu och Töntarna och Svarta Linjer har man hört innan. Men det bådar gott, jag är ingen analytiker alls. Men de berör och skapar minnen så jag de har träffat rätt igen. Man får helt enkelt tänka sig lite för när man lyssnar på skivorna som vanligt, man ska inte vara på skit humör, för jag känner att man lätt kan bli ännu mer nere då;) Vissa låtar är allt lite mörka! Eller mörka, de är Kent helt enkelt! Och visst känns det att det är två år sen jag satt här sist med Tillbaka till samtiden och det var lika grått ute då som nu. Lite sol skulle inte skada just nu känner jag!

Hahaha, det var just sånt här jag inte skulle fundera på till den här skivan! ;)

24dagar

24 ynka dagar kvar!<3  Så jag längtar, så underbart det ska bli! Lyckligare människa på denna jord kommer man knappast hitta då, eller ja nästan inte i alla fall;) 30november och den här hösten har varit den bästa på länge i många kategorier. Två toppen album, eller jag tror det Kent släpper imorgon också är det;) En sjukt grym konsert, det kan jag sätta pengar på att den blir! Jag har fått en underbar lägenhet, den har blivit så fin och jag trivs så bra! Jag är dessutom träffat en underbar kille! Ja en bra höst på många vis! Förkylningen är ett minus, lika så tröttheten, träningen och skolan. Men man kan inte lyckas jämt;)

Men nej nu ska jag ta och åka till F en sväng istället för att sitta här och fördriva tiden;) Mycket bättre tidsfördriv!


Snö

Ja utanför fönstret faller snön och jag sitter här i mitt lugn och går igenom jullåtar, redan! Jag vet men jag behöver något att längta efter känner jag. Min lediga dag idag, men vart till att skutta upp i tid i alla fall, har varit och tagit prover. Fem rör med blod, så var ganska så slut när jag gick där ifrån, dessutom hade de stoppat ner en pinne i näsan och i halsen på mig. Förbannat äckligt det kliar och kittlas och usch, nej det var ingen kul grej. Bara till att hoppas att det hittar något, näs och hals provet skulle skickas till Gävle för analys. Ja, jag håller tummarna, för mig är det värt mycket att bli pigg igen! För när jag nyss stod och kollade ut genom fönstret tänkte jag på hur segt jag tycker allt går och hur orklös jag så ofta är, har liksom inte riktigt njutit av hösten. Är alltid trött, spelar ingen roll hur mycket jag sover. Men jag hoppas att det löser sig bara jag blir frisk ordentligt för jag menar, det är bara det som är jobbigt just nu, annars är jag nöjd med livet! Jag måste helt enkelt försöka släppa alla måsten jag har, med att jag måste städa lägenheten varannan vecka och dammsuga varannan dag, fixa och pyssla. Sätter alltid upp så mycket krav på vad jag borde hinna göra på dagarna och så slutar det med att jag somnar i soffan och har inte gjort något alls. Borde väl istället bara lyssna på kroppen och tänka att jag kanske inte kan orka allt just nu. Önskar dock jag tänkt till lite tidigare på den vad gäller att vara ute och ränna på helgerna och så. Men ja det är bättre sent än aldrig!

Nu ska jag plugga lite, sen blir det lunch och ja sen får vi se om jag åker till Insjön en sväng känns som jag skulle behöva en kram eller två!

Nu jävlar!

Har suttit och kollat på bilder från rodden och jag kunde bara tänka en sak: Nu jävlar! Den här förkylningen ska bort om det så är det sista jag gör. Den ska väck, jag ska kunna träna snart igen, jag ska göra allt som står i min makt. Ska ta en dusch snart sen ska det minsann göras scheman och grejer. Innan januari är slut så ska ha kommit upp i alla min pass igen, så det så! Jag ska läsa min idrotts kurs i vår också och det utan att vara sjuk. Jag ska ro mitt SM nästa höst och jag ska börja på min tjejklassiker nästa höst om det så blir det sista jag göra. Uppryckning, jag är så jävla trött på att vara förkyld nu blir det en kamp! Även om det betyder att jag måste sluta vara ute på helgerna, äta onyttigt ibland och bara få gå promenader som enda träning i veckor! Jag är beredd att leva så nyttigt man kan leva nästan och ha fruktansvärd struktur på min vardag bara jag får vara frisk ett tag nu!

Tur allt annat i livet går bra just nu, tur att jag är så positiv! Tur att det finns så mycket kärlek i mitt liv så jag lätt blir så där underbart glad!

Förkylning

Börjar fundera på om jag är döendes eller något sånt, immunförsvaret kanske håller på att dö ut. Jag är förkyld igen nu! En vecka gick det! Det är faktiskt riktigt jobbigt, har inte ont i halsen men är snuvig och harklar och nyser och har mig, helt underbart! Blir så arg, jag kan inte göra allt jag vill och kommer inte dit jag vill heller. Dessutom äter man ungefär som när man tränar vilket innebär att jag snart kommer väga dubbelt så mycket som jag gör nu och det är inte okej för då kommer inte mina kläder att passa och det betyder att jag nu måste lägga om min kost. På grund av att jag inte kan träna! Promenader är väl det som går an men det lockar inte riktigt när det regnar ute och blir mörkt direkt på kvällarna! Var så nöjd förra veckan när den försvann, tänkte att nu äntligen skulle jag böja träna igen och komma upp i de pass jag ville. Jo just det, kunde jag drömma om! Ringde mamma nyss och hon tyckte inte ens jag skulle fundera på att träna då kanske jag skulle ligga med feber eller något snart igen. 

Usch nu vart jag riktigt nere igen. Men jag antar att det bara är att försöka göra allt som står i min makt för att bli av med det här. Det första blir att det inte blir en utekväll innan juldagen, tidiga kvällar och mycket vila. Funkar inte allt läsa idrott i vår om jag ska vara såhär! Dessutom lär jag väl gå och ta prover och se om det är så att jag har någon brist eller så. Får ta tag i det imorgon, att boka tid hos läkaren! Måste vara frisk tills jag tar influensavaccinet också var tydligen ingen bra grej att ta det om man var förkyld då kunde man blir ännu sjukare!
Nej nu vart jag på riktigt strunt humör ska väl gå och lämna tillbaka boken på bibblan och handla lite, sen bädda ner mig här i soffan och tycka synd om mig själv....

Måndag

Lika trött fortfarande som igår och då har jag ändå spenderat tiden i soffan med F hela eftermiddagen. Vi var nog lika trött båda två, han hade dock gått upp kvart över fem och skulle på innebandy träning nu på kvällen. Jag har varit med barnen några timmar;) Jag skyller på att jag är snuvig igen och därför är trött och lat;) Jag borde verkligen ta mig i kragen nu och gå och handla en yoghurt så jag har frukost! Imorgon lär jag plugga och städa lägenheten tror jag, gå en promenad eller simma borde jag också hinna med! Ja vi får se helt enkelt hur det blir, lider just nu av syndromen: jag ligger mycket hellre i en soffa och myser!;)

Nej handla var det!

Svarta linjer

Ja vart ska man börja, vad ska man säga om helgen?! Den har varit så trevlig så!:) Skönt att få komma iväg lite och se något nytt, se hur Patrik och Stine har det. Ja det har varit kul, något urspårat en kväll men det bjuder jag på;) Just nu är jag fruktansvärt trött, för lite sömn och mycket skräpmat, kommer somna på tio sekunder sen när jag går och lägger mig;) Ska tillbaka till barnen imorgon igen efter en veckas ledighet därifrån blir trevligt att få bråka lite med dem igen:)

För övrigt har jag mest bara en känsla i kroppen hela tiden och den tar upp större delen av mitt liv just nu! Kärlek så klart;)


RSS 2.0