Rastlös

Rastlös igen, undra om det någonsin kommer gå över;) Men ska försöka plugga lite till, ska jobba imorgon så måste nästan ha gjort klart det här!

Irriterande

Skönt att min jacka fanns kvar när jag skulle hem igår! Undrar hur man kan ge en jacka till någon bara sådär och varför just min kära skinnjacka. Får beställa en ny från HM helt enkelt överlever inte riktigt utan en skinnjacka;) Annars var det en trevlig kväll igår, fast lite slirigt som vanligt, men ja så är det bara;)

Jag ska försöka plugga lite nu innan jag gör något mindre vettigt igen;)

Klättrar på väggarna

Hur kan jag vara så sjukt rastlös? Jag vill bara skutta runt, dansa runt och vara sådär oerhört lycklig, eller jag är det;) Men jag måste sitta still och plugga och det går inte det är helt sjukt tråkigt. Inte fick jag göra av med någon energi på gymmet heller, funderar på att hoppa lite studsmatta så jag kanske kommer ner i varv och kan skriva lite. Jag menar ikväll gör det inget alls att jag är såhär det är bara kul då, men när man ska skriva en uppsats fan, ja då kan man inte känna sig som en studsboll det är inte okej;) Nu ska jag verkligen kämpa, sen blir det lunch och sen lär jag in på systemet!

Stop this song

Tänkte ha sovmorgon till halv nio, men vaknade vid halv åtta och kunde inte sluta röra på mig, ville bara upp och hoppa och då var inte ens pappa som skulle till jobbet vid nio uppe;) Försökte somna om men insåg att det var ingen idé, så nu har jag ätit frukost och varit uppe ett tag, idag ska det inte solas så mycket. Ser nämligen ut som en kräfta på låren, het;) Eller inte! Tur det snart byter färg till brunt i alla fall och tur jag inte har planer på att ha någon kort klänning ikväll, i för sig ni som känner mig vet att det faktiskt inte är min grej alls;) Speciellt med tanke på att jag mest bor i ett par convers och det även på krogen, ikväll kan det dock bli ett par gladiatorsandaler. Och till brors student så har jag faktiskt köpt en klänning (randig) så hoppas på att det blir varmt så jag kan ha den då, mindre än två veckor kvar nu! Själv börjar jag i princip mitt sommarlov på måndag med min första jobb dag för sommaren!

Nej vet ni vad ska ta på mig lite kläder och sen ska jag nog skriva lite, sola lite, träna lite, äta lite, plugga lite till och sen tänker jag dricka vin i solen och gå på lucky och dansa runt hela natten;)

Yees;D

Gick utanför viken idag, nu ska jag bara lägga på benen sen ni kan det nog blir något av mig med, eller nja;) Men i alla fall är det en kul sport och en sjukt bra sysselsättning, jag får nöja med mig med att heja på syster. Ska försöka vara ledig över SM i höst så jag kan följa med ner till Göteborg och kolla:) Ser ut att bli sju dagars träning den här veckan, gym imorgon med sen rodd på söndag kväll, det är ganska bra jobbat för att ha varit tränings fri två veckor med förkylning. Har sådan energi, det känns så bra i hela kroppen! Och tränar man sju dagar i veckan ja, då kan man unna sig en bulle ikväll! Ska hoppa in i duschen och sen ska jag nog slänga mig i soffan en stund:)

Kan livet bli bättre?

Ligga på en filt, lyssna på musik, läsa en tidning och bara slappa. Hoppas på sånt här väder resten av sommaren, helt underbart! Man kan inte bara annat än hur uppåt som helst! Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva kom jag på;) Jag är bara så himla nöjd! Ni får helt enkelt göra som jag och lyssna på lite Paramore så blir livet fulländat;)



Fredag

Vilket väder! Jag struntade i pappas uppmaningar och tog med mig datorn ut och la mig på en filt nu på morgonen, har börjat skriva på examinationsuppgiften och jag menar att börja, det är en bra början. Ska väl försöka skriva lite på varje punkt idag och sen skriva lite mer imorgon, nästan gör klart allt på söndag och sen skicka in det efter jobbet på måndag! Det är planen, men det är så mycket annat att göra också! Jag måste in på noret en sväng och handla lite och in på banken och fixa lite. Sen har jag ett till två tränings pass idag och ja sen vill man vara ute i solen också och blir brun! Eller ja så brun som jag nu kan bli, brukar ta sin lilla tid. Sen har jag så svårt för att bara ligga och pressa också! Men jag kan leva med att vara lite blek också;) Jag kan leva med det mesta;)

Nu ska jag ta på mig ordentliga kläder och dra mig mot noret!

Shopaholic

Skulle med mormor och handla present till morfar. Råkade gå in på Kicks och köpa en ny parfym och nya rengörings grejer till ansiktet. När jag kom hem satt jag mig och googlade runt lite och hittade en hel sjukt snygg t-shirt, förhoppningsvis kommer den på måndag och jag kommer använda den flitigt, fanns en till otroligt snygg t-shirt också men bara i XL och det skulle nog blivit lite stort för mig;) Så hade jag köpt den och jag drunknat i den så hade jag juh fått lov att ge bort den och jag kommer inte på någon som skulle vilja ha en sån t-shirt som har XL;) Ska få sen om jag får en tid för min andra tatuering också, livet kan inte bli bra mycket bättre alltså! En lägenhet på det här och mitt liv är top notch;D

Nu ska jag försöka plugga lite igen, det enda som faktiskt går lite segt just nu. Men det löser sig nog!


Tattoo

Har bestämt text och ställe för min andra nu! Ni ska få en liten ledtråd...


Nostalgi

Introt är grymt, något mer att lära sig;)


Torsdag

Rullade ur sängen då magmusklerna är ur funktion(läs: har träningsvärk), men jag kom ur och nu ska jag inte gå och sova förens efter tio igen, dock ser jag inte fram emot att gå på gymmet, vad jag än ska göra kommer jag ha ont;) Ska jag fortsätta träna såhär kommer jag få lov att äta en häst till frukost för att inte vara hungrig efter in timme igen;) Trotts denna träningsvärk så vaknade jag på helt strålande humör i morse, insåg sen att yoghurten jag åt igår hade gått ut den 23maj, det var en mindre rolig upptäckt, men jag har inte dött än och lär inte göra det heller, fick bli mackor, ägg och te istället. Nu har jag suttit här och nördat ett tag, tar sitt lilla tag att gå igenom alla sidor och sånt. Ska klä på mig kläder nu och sen ska jag börja plugga, kommer gå hur bra som helst och det blir nog klart tills måndag! Har i för sig inte så mycket val heller;)

Innan te och kvällsmacka

Har haft lång dag i skolan idag från nio till fyra, har varit otroligt trevligt och vi fick tårta av våra kursansvariga också:) Sen åkte jag hemåt, hjälpte mamma med maten, såg att mina fina kläder hade kommit redan, åkte iväg på rodd. Men det blåste för mycket så vi sprang och körde lite styrka istället, får försöka ta mig ut på fredag eller söndag istället. Och nu har jag kommit hem tagit en dusch, fått papper på vilka som äger lägenheter i Leksand av morfar min. Tänk vad fort en dag kan gå, det otroligt! Ska snart göra en kopp te och en macka och lägga mig och andas i soffan. Imorgon hoppas vi på regn igen så jag kan sitta och plugga hela dagen, eller ska skjutsa mormor till Insjön för att hon ska handla present till morfar och sen ska jag kanske gymma också. Vi får se idag har jag haft sjuklig träningsvärk i bröstmusklerna, ibland krampar de till, det är grymt skönt;)

Nej nu lär jag ha te, kanske skriver mer senare om jag inte somnar i soffan!

Surprise, surprise

Sitter och lyssnar på Bruce Springsteen, ganska oväntat måste jag säga. Men ja, varför inte liksom! Passar perfekt just nu i alla fall, på en sån där skön nivå.

För övrigt sitter jag och äter på en vattenmelon, men jag gjorde en för stor bit så snart får jag lov att stoppa ner hela ansiktet i den för att kunna äta;) Och då blir det så sulligt. Och så skvätter det på mina fina lönebesked, pengarna bara rullar in;) Det är tur det eftersom jag shoppade på internet igår igen, en klänning och en lite längre tröja, båda randig;) Inte helt oväntat för att vara jag va? ;) Men ja det är bra att köpa kläder man trivs i!

Funderar på att se ett avsnitt How I met you mother, vart så tomt utan kära Gossip Girl. Men ja, How I met your mother funkar bra istället, jag saknar bara en het Chuck! Eller kämpa med att stämma gitarr fan, går sådär lär jag säga;) Men det löser sig nog snart.

Ska sova om ett tag i alla fall, har lång skoldag imorgon. Kanske till fem, fast det kommer jag skita lite i jag måste hinna hem till rodden! Oj, vilket onödigt inlägg det här blev, men ja varför inte?!;)

Franklin

Jag och bro har varit ett bra team och lyckats sätta dit den nya strängen på gitarren, bara för att komma fram till att vi inte har någon stämmare och jag kan väl någorlunda få den att låta som en hyfsad stämd gitarr. Men jag vill verkligen ha det perfekt, det är mycket roligare då! Får helt enkelt leta på någon så jag kan börja spela nu igen!

Har varit i skolan nästan hela dagen idag, har varit skoj:) Eller vi är så himla trötta just nu och ingen orkar göra något alls egentligen så vi bara spårar ur;) Idag har vi hittat på ett nytt namn på en lek, "Ruska burken". Hahaha, det låter helt sjukt när man säger det. Sen har Jennie pratat norska och jag kommer förmodligen börja skratta om jag springer på en Norman;) Hahaha, åh vilka urspårningar jag har för mig dagligen;) Men kul är det och det är väl det livet går ut på?

Nu ska jag nog gå ner och skala lite potatis till potatisgratängen, sen ska jag förmodligen till gymmet och köra hårt, sen blir det lite plugga faktiskt, tro det eller ej;) Men mycket roligare att träna, längtar efter rodden imorgon också, bara jag får in rätt teknik med händerna så blir det kul och så jag får sluta sitta med raka ben också. Ja ni jag kan nog både spela gitarr och ro betydligt mycket bättre till Augusti! :) Yeees, det här blir en toppen sommar det känner jag på mig:) Två dagar i skolan kvar också sen är det faktiskt sommarlov, men jobb och det blir skönt, lättare att ta tag i jobbet än skolan! Skönt att jag är så bra på att rycka upp mig, jag är nog nästan proffs på det, en liten nergång och sen på topp. Det är bra jobbat!

Nej skala potatis var det ja!

Is this as hard as it gets?

Sitter här och känner mig lite ensam. Det blir så ibland, idag har jag tänkt på att jag förstår människor som bara spårar ur, men jag trodde nog inte att jag själv skulle bli en sån. Fast samtidigt är det acceptabelt, i alla fall tänker jag så. Jag tjatar på om att allting har en mening, jag hoppas verkligen och tror det! Jag hoppas allt blir till det bästa, kanske bara får ta och tagga ner lite, stanna upp lite ibland i fara runt som ett yrväder, även om jag är ett sånt. Jag tror den här perioden behövs för att jag ska bli människa igen faktiskt, det är okej att spår ur ibland, jag kommer igen! Men det skadar inte att kanske skaffa sig någon plan för urspårningen. Jag får ta och fixa det!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen sova kanske?!

Verklighet

Det är intressant att den alltid kommer ikapp mig på måndagar, måste vara så att jag verkligen stannar upp då och funderar. Stod och bläddrade i reklamen nere och såg att det var extrapris på araksbollar, fick mig ett le men samtidigt kändes det lite hårt. Minnen, det finns alltid där och antar att det enda man får göra är allt just le åt dem. Visst önskar jag ibland, men samtidigt så kan jag juh inte påstå att mitt liv just nu går ihop med några önskningar i den stilen. Men jag tror alltid att saker bli till det bästa av sig själv. Allt som händer har man faktiskt själv dragit till sig och det är bara att göra det bästa av situationen! Nu ska jag gå ner och fixa till maten helt, sen ska vi på rodd jag och sis, blir skönt att börja träna igen:)


Lose control

Hahaha, kom på mig själv med att komma på att jag faktiskt har svarta luckor från gårdagen också;) Nej den var inte så nice, nej. Minns liksom inte allt folk jag träffade, måste varit sjukt många jag missade att lägga på minnet, illa! Blir en ny satsning in för nästa lördag, då ska det inte vara svart och jätte slirigt och inte 4 cider inne på krogen;) Nej det får bli på en mer lagom nivå tror jag, får bli första målet;)

Imorgon ska jag ro vare sig den här jävla förkylningen har gett med sig eller ej. Jag ska öva på att vända ordentligt så jag inte hamnar mitt på siljan! Sen blir det en bra tränings vecka, det är målet! Måste verkligen skärpa mig, öl, cider, pizza, lösgodis, nej det är inte så nyttigt;) Dessutom har jag inte tränat på två veckor igen eftersom förkylningen aldrig släpper, men nu jäklar skiter jag i det! Nu ska det levas någorlunda sunt, i alla fall till lördag;) En dag i veckan är faktiskt okej;)

Borde verkligen plugga nu också, men jag orkar verkligen inte är så fruktansvärt tråkigt. Funderar på att lägga mig i soffan och sen en film istället, eller sova. Skulle lätt kunna somna nu på direkten tror jag, inte så konstigt med tanke på att det vart ytterligare en sen natt;) Nej ska försöka göra någon nytta idag!

Creep

Jag skulle då inte ut igår;) Jag skulle spara mig inför löningshelgen;) Hahaha, slutade efter några cider och öl på tre förfester, baren och lucky. Jag börjar bli sjuk jag;) Vaknar dessutom upp och mår bra dan efter, inge bakfull alls, men ja varför inte;) Hade i alla fall sjukt kul återigen, fast jag hängde runt med folk jag knappt känner! Dessutom blir oväntade utgångar faktiskt riktigt roliga också! Nu ska jag nog ta en dusch, sen plugga lite, kanske dags att ta tag i skiten nu även om det är mycket roligare att dricka öl;) Hörs senare!

Bara för att jag har ssååå tråkigt!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Yes
2. Är du lycklig?: Självklart :)
3. Är du uttråkad?: Helt sjukt uttråkad!
4. Är du ledsen?: Nej, inte ett dugg!
5. Är du italienare?: Nej, skulle inte vilja vara heller;)
6. Är du cool?: Häftigast i Sverige mer;)
7. Är du från Irland?: Nej, in det heller!
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Japp!


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV


1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja, eller nått sånt!
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja, tyvärr, men det är livet!
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Jo, förmodligen
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Nej faktiskt inte!
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Hur ska jag veta det, då var han inte hemlig;)
7. Är du kär?: Nej det är jag nog faktiskt inte
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja, självklart:)


TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken
2. Hår eller ögon?: Hår!
3. Katter eller hundar?: Båda, fast nu vill jag ha en hund!
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Jag gillar folk, men bästa vänner också!
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Inget alls, usch!
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Utekväll! ;D
7. Pengar eller lycka?: Både och, man blir lycklig av pengar!
8. Dag eller natt?: Dag, på vardagar, natt på helgen!
9. Msn eller mobil?: Msn


TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Har aldrig smitit!
2. Brutit nåt?: Mina egna förbud mot godis!
3. Gjort nåt du ångrar?: Ja, gör man inte det en gång i månaden minst;)
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, men kanske en dag!
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja, det har nog alla!
6. Ätit en hel tårta?:  Nej inte en hel
7. Gjort bort dig offentligt?: Yes, sånt är jag bra på, klump klump:)
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Det får framtiden visa!
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja, det är sorligt
10. Velat försvinna?: Ja, ta bara en av alla gånger man gjort bort sig;)


SENASTE


1. Telefonsamtalet du gjorde:
Till Lunkan förmodligen
2. Telefonsamtalet du fick: Av min killkompis pappa, men jag missade det;)
3. Personen du var med: Familjen
4. Roligaste grejen som hänt: När jag nyss insåg att jag hade massa pengar på kontot!
5. Personen du smsade: Amanda
6. Personen du tänkte på: Amanda, när jag skrev hennes namn precis;)
7. Du skrev till på myspace: Ingen alls, för det har jag inte
8. Du kommenterade: Jag vet inte, eller jag kommer bara på killen med håret som bara lockade sig i luggen;)
9. Du tillbringade natten med: Var väl min kära björn Molly:)
10. Du kramade: Var väl någon på baren i onsdags, man ska alltid kramas så mycket när man är full;)

Tråk!

Har helt sjukt tråkigt, borde verkligen vara ute och göra något vettigt. Men nej ska lägga mig och läsa en bok i tid istället, hur seriöst är inte det? ;) I för sig är kanske det som heter att göra något vettigt, men nej jag är hellre ut och röjer runt;) Får fixa en trevligare kväll imorgon, är faktiskt ledig på söndag! Och hela nästa helg, woho! ;) Men som min bror säger, krogen är för det som inte har sällskap;) Min bror är sjuk han, idag började han prata med en tant som stod och tog lök på Hemköp, ja, helt störd är killen, men ett gått skratt dagligen får man i alla fall:) Fast jag lyckas skratta åt mig själv ganska ofta också, lite urspårat är mitt liv nu, men jag menar bara att se det som en komedi då blir det sjukt kul;)

Nu ska jag lägga in bilder på datorn från i onsdags, blir skoj;)

Fredag

Känns som man borde göra något vettigt, men samtidigt ha en lugn helg. Men jag är liksom ingen riktig hänga med familjen tjej idag;) Jag måste verkligen få en egen lägenhet själv, så jag kan hänga med mig själv istället. Nej det lät inte heller skoj;) Jag borde helt enkelt bara skaffa mig någon att hänga med, men jag borde sova i tid också för jag jobbar imorgon också! Men ledig söndag! :) Men nej, jag borde inte gå ut, spara mig till lönings helgen istället!

Hände en sjukt kul grej idag. Hade ett missat samtal från ett okänt nummer så slår upp det och upptäcker förvånat att det är en killkompis pappas nummer;) Hahaha, undra vad han ville mig eller om han faktiskt bara av en slump hade ringt fel. Hahaha, var så fall en sjuk slump;)

Ska kanske ta och byta om från mina jobb kläder så jag inte skitar ner dem till imorgon. Sen så pratar mamma om att vi ska förtidsrösta idag;) Tydligen oerhört viktigt att rösta inom EU också, vad vet jag? Inte riktigt mitt intresse att sätta mig in i;)


Torsdag

Sitter här och mår faktiskt riktigt bra även om det kanske vart någon drink för mycket igen;) Hahaha, skulle bara dricka min vinare, men icke;) Men kul var det, sjukt trevligt! Sen kom jag inte hem förens tre men det är en annan historia;) Hahaha. Imorgon och på lördag blir det jobb, det ska bli skönt hinna bli lite normal igen, blir nog lugnt nu tills nästa helg, då är det faktiskt löningshelg;)

Idag så borde jag träna, men helt oväntat (inte) så sitter faktiskt förkylningen kvar;) Får se ikväll om det känns lite bättre då kanske jag kan ut och springa i alla fall! Vi får se annars har jag inte planer, ta en dusch kanske, se en film och så;) Vi får se!

heartache on the dancefloor

Har haft heldag i skolan idag, var så trevligt så! Har gjort en animerad film med lerfigurer, jag gillar faktiskt att vara i skolan! Det är tråkigt att vi inte är det oftare! Skönt att få träffa människor och skratta en hel del:) Ska jag nog fortsätta göra idag, ryktades om en utgång men jag vet inte riktigt. Borde verkligen inte, men samtidigt så är det mycket roligare än att sitta hemma och hoppas på att saker bara ska gå över av sig själv. Jag tror det är bättre att då ta tag i det själv och sen göra det bästa man kan av allt! Man behöver bara inte spåra ur så mycket jämt;) Får ringa min gode vän och kolla läget!

Skriver mer sen!

Pressure

Med lite träning så kan jag nog absolut sitta och spela såhär om en månad eller två;) Har förhoppningsvis grunden kvar och är det gitarren och jobbet jag ägnar mig åt så borde det går;) Man kan i alla fall drömma!

True colors

Jag är arg på mig själv för att jag inte tänker klart och jag arg på att det inte blir som jag tänkt mig. Jag är så otroligt arg och less på allt. Jag vill inte annat än sova, se på Gossip eller läsa. Jag är trött på att det bara blir fel. Jag är arg över att jag kommer på att jag skulle gjort annorlunda och jag är arg på att du aldrig kan växa upp. Och jag är arg, för långt där inne så tycker jag om dig trotts alls. Och jag blir arg på mig själv när jag tror att jag gör saker bättre genom att spåra ur och skita i allt. Jag blir arg när jag tänker och tror att allt blir bra bara jag skiter i allt och kör på fullt ut, fast jag är helt medveten om att det kommer att slå tillbaka mot mig. Och grattis Sandra nu har det gått en månad och nu är det lika kul längre, kanske du hade kunnat listat ut om du var smart. Det säger kanske sig själv att det inte funkar att förtränga, för även om det funkar dagtid så kommer det ikapp, i natt slog det till och med mig i drömmarna. Varför blir det alltid såhär, varför kan man inte bara släppa saker, vakna upp och allt känns bra. Jag ska försöka med den imorgon, men jag vet att det inte går om man inte kämpar för det.

Så imorgon så ska jag göra allt för att det ska bli en bra dag och jag ska börja rensa ut livet, för att bara låta det vara som det är nu det kommer inte hålla. Känns hårt men jag menar så länge det finns kvar i mitt liv, på mina väggar i mitt minne så kan jag inte släppa det. Nu är det slut på det här klagande, de här urspårade helgerna, de här sorligheterna. Det här får bli en rehabiliterings vecka för mig själv. Måste försöka hitta mina mål och mina bra vanor igen, hitta mitt liv igen.

Jag har nog tagit det här mycket hårdare än vad jag trodde eller så har jag vetat om det och förträngt det...

Tisdag

Det är alltid lika intressant när man kommer på sig själv med att man inte känner igen sig själv längre. Skulle upp vid halv nio idag, gick inte så bra nej kom ur sängen vid tio över tio och då fick jag tvinga mig ur hade verkligen ingen lust att gå upp. Men jag antar att det bara är att göra det och försöka ändra på sånt man inte gillar. Så ska bädda sängen nu sen ska jag faktiskt plugga, gå in till noret och köpa en ny sträng till min gitarr sen stämma den och sen tänker jag nog faktiskt strunta i både tv, datorer och människor. Sätta mig ute på altanen och spela på gitarren istället!

Låter som en bra plan!

Bimbo

Gjorde nyss ett test på facebook, om vad jag skulle göra i framtiden. Enligt testet så var jag redan så gott som död, skööönt! ;) Min livsstil var tydligen inte hållbar. Det har gått en månad, en ynka månad och det har hunnit spåra ur så mycket;) Fast det är lite typiskt mig, jag ska alltid ta i och gör allt fullt ut. Men så länge jag orkar stå ut med mig själv, så är det väl okej, kommer väl på en dag jag med att det här inte är hållbart;) Så länge planerar jag min andra tatuering och fortsätter att spåra ur;) Nejdå, imorgon ska jag faktiskt plugga hela dagen och om halsen är bättre ska jag träna, jag ska i alla fall ut och gå! Sen är det skola på onsdag igen, blir skoj! Men kommer krävas socker för att orka en hel lång dag;) Är jag då frisk ska jag ut och ro på kvällen, jag längtar! Sen blir det till att plugga och jobba och sen är söndagen ledig, är det fint väder ska jag ligga ut och lyssna på musik hela dagen och blir brun. Det här blir en lugn och riktigt nice vecka! Det är tur jag är så positiv och kan bjuda på mig själv annars hade jag nog inte klivit ur sängen igen;)

Nej ni, nu ska jag läsa lite tidning och lyssna på bra musik!

The Climb

Igår satt jag och tänker på det här med ålder, jag fyller 21 i år och just nu känner jag mig ungefär att jag är på en 15årings nivå, sköööönt! Inte! Borde man inte börja bete sig vuxnare med åren, eller så har jag väl betet mig vuxet för länge och måste plötsligt spåra ur igen;) Hm, ingen bra grej tror jag.

För att inte tala om hur det går med skolan, hahaha. Hittade en anvisning till seminariet vi har idag igår och insåg att jag skulle läst sjukt mycket, men icke! Bra Sandra, bra! Jag måste verkligen skärpa mig snart, hoppas verkligen att mitt jobb kan ha en positiv effekt på mig! Kanske kan bli lite seriösare;) Det återstår att se!

Nu lär jag göra mig klar för skolan och så!

Whoa

Snart är det dags att sova, ska bli oerhört skönt kanske kan börja komma tillbaka till ett vanligt liv om bara den här visdomstanden ger sig och förkylningen! Fast jag betvivlar att det kommer bli ett normalt liv på länge, kanske till augusti när skolan börjar igen. Så länge kommer nog tyvärr den här urspårningen hålla i sig;)

Nu lär jag ser över skolarbetet för imorgon, hoppas jag har något vettigare att komma med imorgon;)


Dude, Where's My Keys?;)

Åhhh, urartning igen! Undra om jag kanske har en 20års kris? ;) Risken finns när urartningen börjar bli så här illa, svarta hål och mystiska idéer;) Hahaha, men jag bjuder på den! Kanske blir det bättre när man blir 21år och börjar bli gammal, förmodligen inte. Lunkan har precis fyllt 21 och visar glatt hur det blir då också. Nu är han utan alla sin nycklar. Fick glatt hör i natt att jag var den som var mest misstänkt efter Alexander att ha tagit dem;) Men jag har inte hittat dem här ännu i alla fall;) Jag kände mig som jag var med i filmen Dude, where's my car när Lunkan ringde nyss. Vaknar upp och vet inte riktigt vad man lagt saker, fast ja, det är okej så länge man i alla fall vet vilka som sover i ens rum;)

Hahaha, nu ska jag ta en dusch tror jag och dra på mig kläder misstänker att Lunkan kommer ringa och be mig hjälpa till att leta sen;)

Crush

Lite sliten är jag allt, har legat och sovit en halv timme och sen läst. Men jag försöker verkligen peppa igång mig själv, en alvedon, lite mat och sen vin borde kunna få mig att komma igång. Nu skulle jag bara vilja ha tillbaka min röst också! Känns inte nyttigt att äta så mycket medicin som jag gjort på slutet heller, hela kroppen blir helt förgiftad;)

Ännu en gång har livet bevisat för mig att det blir alltid bra i slutet! Hur dåligt det än känns först! För nu känns livet bra igen och jag bar inte så illa omtyckt som jag trodde heller, skönt!

Nej nu ska jag se om jag får tag i Mandis var snart en vecka sen jag pratade med henne igen!

Lördag

Orkade inte ta tag i att skriva ett inlägg igår när jag kom hem, var mer död än levande nämligen;) Men nu är bilen hemma och jag börjar se slutet på den här förkylningen, ska kurera mig och sen blir det en utgång, det enda som skulle stoppa mig är hög feber;) Och det har jag juh faktiskt inte!

Ska ta en dusch och sen åka till systemet. Kanske åker och kollat på lite fotboll också i Insjön vi får se! Skriver mer i eftermiddag!

Frisk?

Hur vet man att fröken Lindeström börjar bli frisk? Jo det är när hon börjar tagga för att gå ut och fest järnet på lördag och dessutom bara lyssnar på sån där typiskt utgångs musik;) Nu är bara problemet den här hostan! Är rädd att om jag går ut hårt så kommer jag bli mer sjuk, men ja det är en dag kvar! Imorgon blir det upp vid sex och sen åker pappsen och jag till Göteborg, lunchar, hämtar bilen och sen hemåt igen. Men jag har packat med mina skivor och choklad så det blir nog toppen:) Hoppas på att kunna glida hemåt i solglasögonen också och känna mig som bortskämd unge som åker fin ny Saab;) Så får pappsen kör Mondeon istället!

Nu ska jag försöka göra klart den här performansanalysen, sen se på tv och sen blir det duschen och sen sängen!

Because I won't stop holding on

Vaknade upp med förhoppningar men icke, hostan var kvar, huvudvärken var kvar och jag känner mig fortfarande helt ur balans. Så blir en dag till inomhus, plugga och ta de lugnt. Lär vara klart med performansanalysen ikväll, pappa och jag ska nämligen till Göteborg imorgon och hämta våran nya Saab och jag ska givetvis få köra den hem;) I alla fall halva vägen, kul att få köra något nytt eller ja den är tre år men det känns nytt för någon som kör en Ford Escort från 94a;)

Skönt att det händer något spännande i alla fall, förhoppningsvis blir jag så frisk så jag orkar gå ut till helgen också! Men som det är nu skulle jag väl somna efter en halv öl;)

Nej lär väl plugga nu! Fast hade mycket hellre legat i sängen och kolla på någon bra film med sällskap. Åh, när var jag så sällskaps sjuk, när började jag sakna dig så mycket...

Brighter

Åh jag är rädd att jag får se mig besegrad idag. Har legat i sängen och läst en timme nu och det är med en rejäl ansträngning jag tog mig ur den igen. Men det finns en plan till och det är att trycka i mig en alvedon nu, hundra vitaminer och hostmedicin då kanske det går. Fast risken då är att jag bryter ner kroppen helt och så ligger jag sjuk flera dagar istället för att bli frisk imorgon, åh vilket dilemma.

Idag har det till råga på allt också känts tydligare att jag singel, ensam, ja ni vet;) Jag har inte haft någon att ringa till och beklaga mig, ingen som tycker synd om mig;) Ingen som kan komma hit med en påse godis och krypa ner bredvid mig och se en film eller så. I för sig hade det kanske inte spelat någon roll, jag hade förmodligen inte fått det så mysigt även om jag inte varit singel;) Man får helt enkelt klara sig själv, ja blir jag tröttare än så här så får jag väll be bror min baka äppelpaj och sen får jag lägga mig i soffan och se på Bolt medan de andra springer 5km. Åh det är så typiskt, jag blir så bitter;)

Och som att det inte vore nog så har jag den där performansanlysen som ska in på fredag och det går inte så jävla bra känner jag, men ja jag får lösa det men inte just nu! Ska gå ner och hitta nått att äta!

Envis

Jag hatar att känna mig sjuk, egentligen för sjuk för att springa ett tjejrus. Men samtidigt är jag envisast i stan just nu och tänker faktiskt stoppa i mig hostmedicin och springa det där loppet, det kommer inte bli någon super tid men jag ska banne mig göra det ändå! Jag tänker faktiskt inte låta någon liten larvig sjukdom som dyker upp på en kväll och sen försvinner och lämnar hosta kvar stoppa mig! Men den har tyvärr lyckats stoppa mitt nyttiga liv lite, i alla fall mina kostvanor. Fick för mig att det inte var nyttigt att strunta i kolhydrater helt så jag får nog ta tillbaka det igen men ska försöka tänka på vad jag äter i alla fall. Egentligen borde man juh bli frisk och jätte pigg av att träna regelbundet och äta bra, varför blir inte jag det? Fast ja det kanske var lite mycket som hände på samma gång;) Hahaha, typiskt mig att alltid gör allt samtidigt. Men ja jag får jobba på det i lagom takt och det blir kanske lättare sen när jag börjar jobba också och inte har massa skolarbete att kämpa med;)

Ja det här blir nog bra!


Inte den snyggaste tröjan precis;) Men är man ett lag så är man!

Onsdag

Idag är då tanken att jag ska springa tjejruset. Ja, just det vi fick se hur det blev med den saken. Hostar fortfarande massor och känner mig som ett element men har ingen feber. Borde plugga också, vet inte alls hur jag ska orka. Men ja, jag får försöka kurera mig på något smart sätt massa te och annat och hoppas att jag klockan fem mår som en prinsessa igen och är super pigg, men något bra lopp kan det nog inte ens bli, kroppen är helt slut efter det där illa mående igår. Hur lyckas man få sånt över en kväll? ;) Verkar i alla fall inte bli sämre så ja det är en fördel!

Ska nog ta en dusch nu och sen börja skriva på performansanalysen även om jag inte läst klart grammatik boken, det får bli som det blir helt enkelt! Har i alla fall två dagar till!

Influensa?

Efter min promenad skulle jag vara seriös och sätta mig och plugga. Har hostat hela dagen och kände att det bara vart värre, började känna mig febrig så la mig i soffan. Började då efter en kopp te må illa, så blev till att slänga mig i sängen, har nu lyckats sova en halv timme och känner mig lite piggare, orkar i alla fall ha den här på magen, men ska sova snart ändå! Det är tur man har bärbar i alla fall så man kan fördriva tiden i fall man blir sängliggandes länge;)

Tisdag

Har varit hos min kära barn idag, får se om jag hinner dit något mer innan hösten, har för mycket att göra nu de sista veckorna och sen börjar jag jobba i början av juni. Sen är det snart augusti igen;) Det är hemskt vad tiden går fort, speciellt när man vill ha längre tid till uppgifter och sånt. Men jag planen blir att jag ska börja imorgon med perfomansanalysen och ha den klar till fredag morgon! Funkar den planen ja då kommer jag vara en lycklig kvinna och gå ut och festa i helgen och vila och sen börja med den andra uppgiften på måndag! Jag och mina planer;) De funkar alltid halv bra, eller ja, jag blir alltid klar med uppgifter i alla fall.

Nu lär jag laga mat åt familjen!

Convers

Mina nya fina älsklingar;) Smalare sula än på mina svarta!





Måndag

Alltså jag förstår inte varför jag inte kan gå och lägga mig i tid, mina planer funkar aldrig;) Men jag fick sova nästan åtta timmar så det är helt okej, fast jag känner mig fortfaraden sliten och så ser jag lite sliten ut också. Jag vill ha sommar så jag kan bli brun! Nej får helt enkelt bli solariet istället i veckan, är så trött på att vara blek! Och jag har varit ganska effektiv hittills har nästan läst allt jag ska läsa i Tankarna springer före, sen är det den där jävla grammatik boken, men ja det får gå om det går. Imorgon ska jag till barnen igen och förbereda mig inför sista uppgiften, så ja det blir nog sista dagen med barnen innan hösten då det blir praktik i tio veckor:) Sen kommer jag bo här onsdag, torsdag, fredag. Ja förutom när jag ska springa tjejruset, träna, äta eller till tandläkaren;) Sen på lördag tänker jag styra upp en fest, yees, för nu har det snart gått två veckor igen;) Man lär passa på medan man är ung!

Nej ska fortsätta plugga lite, dyker säkert upp om ett tag igen;)

Konstigt

Såg nu att det blivit dubbla inlägg på förra, undra varför! Var i alla fall inte meningen, men kan inte komma på hur man tar bort inlägg heller;) Men ja sånt är livet. Nu har jag äntligen rensat klart min garderob, vad gäller kläder;) Skor och väskor har jag inte orkat gå igenom ännu, men det får bli någon kväll i veckan tror jag. Så jag blir klar med i alla fall det projektet. Projektet veckan där på får bli att sy klart mina kläder, har sprättat klart och fixat nu ska det bara sys nya bra sömmar och sättas dit någon knapp och så, bra jobbat av mig! Ja det är det roliga jag får göra utöver pluggandet som måste gå i första hand hela veckan! Kul att man nu i tre veckor inte kommer göra något, men ja sen är sommar i alla fall:) Blir jobb hel tid men just nu är det trevligare! Måste hitta på saker jag vill göra till sommaren också, när man faktiskt kanske har tid. Kul att ha projekt faktiskt, funderar på att plocka fram gitarren och ge den ett försök till, kanske får bli sommar grejen, eller att faktiskt läsa något man själv tycker är intressant inom med läraryrket, typ om pyssel, barnmassage eller något sånt. Eller helt enkelt pyssla ihop lite flarnosagor eller nått sånt! Hahaha, vi får se, jag hittar nog på något!

Ganska udda färger på det jag ska sy för övrigt;)


Let this go

Det är typiskt mig att tro att det faktiskt kommer blir bra det här och precis när man sitter och känner sig nöjd så får man naturligtvis något nytt att fundera över. Jag vet att jag gjorde fel, är väldigt medveten om det. Fast helt fel var det faktiskt inte heller, jag men det är inte precis så att någon äger mig. Och jag var faktiskt med på allt helt själv. Jobbigt bara att det ska bli så mycket skit efteråt. Men jag antar att det löser sig. Och jag får helt enkelt leva med att vara illa omtyckt av vissa, fast självklart hoppas jag det går över med tiden. Man måste kunna göra fel ibland också, ett fel och inget vanligt av mig heller så jag tror jag kan leva med det. Eller jag har bestämt att jag kan leva med det heter det!

Fast ja, jag skulle ge mycket för att få tillbaka mitt gamla liv just nu;) Nu ska jag gå och hämta min Convers på Ica!

Let this go

Det är typiskt mig att tro att det faktiskt kommer blir bra det här och precis när man sitter och känner sig nöjd så får man naturligtvis något nytt att fundera över. Jag vet att jag gjorde fel, är väldigt medveten om det. Fast helt fel var det faktiskt inte heller, jag men det är inte precis så att någon äger mig. Och jag var faktiskt med på allt helt själv. Jobbigt bara att det ska bli så mycket skit efteråt. Men jag antar att det löser sig. Och jag får helt enkelt leva med att vara illa omtyckt av vissa, fast självklart hoppas jag det går över med tiden. Man måste kunna göra fel ibland också, ett fel och inget vanligt av mig heller så jag tror jag kan leva med det. Eller jag har bestämt att jag kan leva med det heter det!

Fast ja, jag skulle ge mycket för att få tillbaka mitt gamla liv just nu;) Nu ska jag gå och hämta min Convers på Ica!

Söndag

Vilken kväll jag hade igår, helt konstig som vanligt, varför kan inte alla människor bara vara som vanligt? Hur svårt kan det vara? Jag börjar snart klättra på vägarna blir helt störd eller något liknande, jag orkar inte!

Men jag är positivt till den här dagen i alla fall! Ska försöka ta mig ut och springa, sen äta lunch, åka på workshopen och sen blir det plugg till fredag nästa vecka! Jag vet att jag kommer klara den här uppgiften att det bara känns så här segt nu, men ja det löser sig nog!

Nej nu ska jag göra någon nytta, skriver säkert mer ikväll!

Kvinnor med makt

Lunkan påstår att man inte kan vara rik och ha makt som kvinna utan att vara män till lags. Mycket irriteranden diskussion, men samtidig peppande. Jag tror det går eller jag vet att går, det handlar om mål och attityd. Inte för att livet går ut på att ha makt och vara rik, eller jo bara i sitt eget liv, fast då heter det nog mer kontroll. Att ha det som man själv vill, undra när jag själv började tänka så här. Måste varit när jag insåg att jag måste klara livet själv. För jag är trött på allt velande! Nu är det bara jag, bara bara bara jag. Så länge någon inte kommer på att jag är så viktig att han är beredd att resa runt jorden för att få vara med mig, då möjligen kan jag tänka på det! Men annars så förstår jag faktiskt inte alls varför jag skulle kämpa och flytta och fixa, nej det handlar om att ge och ta!

Hm, vad jag funderar och försöker övertyga mig själv;)

Lördag

Inte lika bra uppdatering idag, har jobbar från nio till fem så man hinner inte riktigt med det;) Imorgon blir det lugnare ska ut på promenad på morgonen och sen lär jag plugga en del innan jag har workshop på jobbet vid ett. Ska bli trevligt att få testa qigong, sen ska jag nog sola efteråt också, måste blir lite brun;) Sen blir det all kraft på performansanlysen nästa vecka.

Sen är det den här andra veliga saken. Jag blir så trött på att det ska ta så lång tid för människor att komma på saker och sen när det väl kommer på hur de var så kan de ändå inte ändra något. Så jag känner nästan att jag måste låta det vara och ta tag i det här livet själv. Fixa det jag vill, gå dit jag vill. Men usch det är inge kul heller...



Tills jag har något vettigare att skriva sen så får ni hålla till goda med den fantastiska musiken istället!

Natt

Tänk att man ska behöva göra något dumt och något stort för att människor ska förstår att det är allvar. Sjukt egentligen. Inte precis då man tror att människor ska börja älska en som mest. Men ja, jag slutar aldrig att förvånas. Nu känns det som jag suttit vid den här datorn i en evighet och hela kroppen verkar ha slutat att fungera. Ska som tur är gå och lägga mig och sen jobba mellan nio och fem imorgon, ska bli skönt. Annars så vet jag inte med något, sitter och kollar på flyg och funderar vad det är för fel på mig, på dig. Hm, jaja. Ska sova nu som sagt!

Musiken som ständig spelas

Jag kan inte sluta lyssna på det här bandet helt enkelt;)

Horoskop

Fokus ligger på nära relationer.
Det blir en känslosam tid.
Överreagera inte på vad andra säger.


Alltså visste tidningen exakt hur jag kände när jag vaknade i morse?




Sådär ja

Det här kanske inte går helt åt skogen trotts allt, börjar se slutet på fonetikuppgiften ska gå ner och äta lunch och sen göra klart den och skicka in den. Sen får det bli en liten promenad tror jag, måste få lite frisk luft. Sen ska jag nog hinna ta och läsa något kapitel i grammatik boken. Blir nog bra det här till slut i alla fall. Sen är det bara att kämpa på är som tur är snart sommarlov, ett välbehövligt! Jag sattsar på att ta nya tag över sommaren och göra så skolan kanske känns lite kul igen till hösten igen! Ja, sommaren får bli min uppladdnings period, hittills har det hänt för mycket och känner inte igen mig själv riktigt, men jag ska nog hitta mig själv där någonstans igen. Det här blir bra! Man måste som människa kunna göra fel ibland och förhoppningsvis lära sig av sina misstag, jag hoppas jag gör det. Men jag tror i alla fall fortfarande att allt har en mening och att allt alltid blir till det bästa i slutet! :)

Fredag

Fan att man inte ska kunna sova, vad är problemet liksom. Jag kommer bli en zombie, fem och en halv timme ja det kommer man juh mycket långt på. Men det är väl bara att äta frukost och ta tag i den där fonetikuppgiften. Sen borde jag hämta min kalender hos Lunkan, vi fick se om jag orkade. Har massor att plugga och sen ska jag träna också och sen kommer jag somna någonstans. Åsch, om allt bara kunde bli bra.

Ett ögonblick

Ibland blir man bara sådär fundersam och den här kvällen har varit en sån kväll. Det har varit ilska, glädje, sorg, lycka och så mycket mer. Jag vet att när jag går och lägger mig snart kommer jag sova hela natten, det känns så som kroppen är helt slut och jag bara kommer slockna. Jag hoppas det så drömmarna kanske tar slut.

Jag skulle verkligen behöva min sömn och blir normal igen. Ta nya tag med allt. Ja, vi får helt enkelt hoppas på det. En ny dag imorgon, plugg och rodd, det blir nog bra!

Sov så gott!

Nya hårfärgen

Det röda kommer att gå ur lite efter att jag tvättat det, så det kommer bli lite mer inne i håret! Men ja, det vart lite som sist, fast den mörkbruna färgen är i en rödare nyans, jag är nöjd som alltid!


Torsdag

Hm, har inte sovit något bra i natt heller, förstår inte när det ska vända och jag bara ska få börja sova, hur svårt kan det vara? Fast ja, jag kom inte i säng förens ett heller, blir lätt så när man ska hjälpa Alexander och Lunkan att tvätta. Men jag tog mig upp halv nio i morse det är helt okej och sen har jag hunnit med en promenad också och läsa ett kapitel i grammatik boken. Nästa grej blir att börja skriva på fonetikuppgiften och få klart den så jag kan skicka in den och sen ta tag i att läsa ut grammatik boken och den andra boken så jag kan börja på min perfomansanalys sen. Men börjar jag med den söndag kväll borde den utan problem vara klar till fredag och då borde jag ha hunnit med att göra uppgifterna till sista skriv uppgiften som jag sen efter fredag har två veckor på mig att skriva, men sen efter det då är jag helt klar med såna stora arbeten den här kursen och har förhoppningsvis klarat det med godkänt och så kan jag släppa den här kursen och ta nya tag över sommaren! Ska bli oerhört skönt att få jobba lite istället, känns mer som min grej just nu!

Det är tur jag alltid har en plan, fast just nu har jag inte min almanacka och det är lite jobbigt, den vart kvar hos Lunkan igår så måste försöka hämta den sen så jag kan se alla min träningspass och allt.

Just det, rodden igår gick hyfsat efter att ha varit på väg över halva Siljan utan att lyckats vända så vart jag riktigt irriterad och tog tag med hela min kraft och lyckades vända båten och ta mig in till viken igen där jag egentligen skulle vara. Så där var det bara till att träna på att vända och det antar jag att jag får fortsätta göra imorgon, känns som det viktigaste;) Det och att sen inte trilla ur båten, fast det göra jag nog förr eller senare;) Men ja, jag tänker inte ge mig jag ska ut på Siljan och ro hyfsade tag innan maj är slut!

Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite innan jag ska äta lite lunch och sen åka och färga håret:) Får se vad jag väl har för färg när jag kommer hem;)


Onsdag

Jag tror ni får leva med den här designen ett tag har precis kommit på att jag har sjuk mycket att ta tag i;) Råkade dessutom boka tid för färgning av mitt hår imorgon, tror det blir något helt nytt, eller ja lite åt det hållet har jag väl haft förut men inte riktigt! Blir spännande om hon tror hon kan fixa om mitt hår så, då blir i alla fall jag lycklig;) Eller jag är redan lycklig, var ner på Gina på lunchen och köpte ett par nya slitna jeans och en ny randig tröja, så mycket Sandra just nu! Sen köpte jag faktiskt ringar också, var något jag fick för mig här om dagen. Jag som verkligen inte är någon smyckes människa, men ja sånt kan man kanske ändra på. Dessutom borde mina nya Convers komma i veckan också:)

Nu ska jag snart ta tag i att laga mat tills mamma och Ebba kommer hem och sen ska vi och ro! Antar att jag är sjukt dålig på det, men det är absolut värt ett försök. Sen ska jag hjälpa Lunkis med tvätten igen, undrar om han någonsin ska lära sig. Blir i alla fall säkert en trevlig stund!

Nej, mat var det!

;)

Okej, jag är inte helt nöjd och det finns fortfarande massor att fixa. Men detta får duga tills imorgon, jag lär duscha nu och förbereda mig inför skolan imorgon!

Wow;)

Vad mycket jag det blev nu;) Får fixa resten när jag kommer hem, ska ut och springa nu!

This may not last but this is now

Åh, idag vaknade jag på fel sida, jag som har varit så lycklig på slutet. Och så i morse så kände jag mig helt tom och kollade på min säng och insåg att den var helt tom, det kändes otroligt jobbigt. Jag drömmer så mycket på nätterna och då hjälper inte de där åtta timmarna så mycket, vaknar var tredje timme och har drömt något sjukt. Men jag kom upp och jag gav mig i väg till praktiken. Väl där så visade sig att barnen var hysterisk och inte en utan alla, de klättrar på vägarna och det nästan bokstavligt talat. Det har varit ett jäkla bråkande hela dagen, jag är helt matt. "Nej, du kan inte gå ut utan jacka." " Nej du kan inte gå ut utan någon vuxen." "Sätt ner den där!" Åh, jag blir helt matt av att tänka på det.

Dessutom glömde jag ta medicinen mot pollen i morse, jag tror i alla fall det är den jag känner av. Sen har jag börjat äta annorlunda och plockat bort alla kolhydrater för att se om jag kan sluta bli så uppsvälld av allt jag äter, det kanske också kan påverka det hela. Nej ingen toppen dag;)

Meeen, jag ska göra allt för att den ska bli bra! Jag ska plugga färdigt min saker, träna, laga och äta middag och sen ska jag se på lite tv och sen sova i tid, då kan den inte bli annat än bra! Sen har vi en lång skoldag imorgon, men jag ska nog orka med den också. Torsdag och fredag blir pluggdagar och ja det blir lite tid till att vila också, ha lite sovmorgon i alla fall. Jag är i behov av det nu! Annars så vet jag inte riktigt vad livet kommer att ta mig känns det som, plötsligt känns allt så himla oplanerat och lite jobbigt att man måste ta sig ut på helgerna och allt sånt där annat. Jag är väldigt bekväm av mig så lite slitsamt är det faktiskt, känns inte lika lättsamt som när man gick i 7an och var kär i tio killar samtidigt och kunde gå och spana i skolan;) Hm, antar att det bara är att gilla läget och hoppas att det löser sig. Var ändå inte det som var det viktiga nu, det var en egen lägenhet! Så jag får bo helt själv!

Nu lär jag börja laga mat igen, jag hatar att laga mat!

Grammatik

Alltså jag verkligen verkligen verkligen borde plugga, men det är mycket roligare att klippa i kläder och rensa garderoben, jag har insett att allt gulligt måste bort;) Jag är inte gullig, är en tjej i jeans och t-shirt;) Och just nu bara älskar jag slitna jeans också, har mina underbara ifrån Gina och sen har jag slitit sönder ett par svarta jeans också som i alla fall var så himla slitna. Ett par jeans har blivit shorts också och sen har en klänning blivit en t-shirt och jag jobbar fortfarande på att göra om klänningen från Beyond Retro som ska bli en blus och som kommer var skit häftig till mina slitna jeans;) Insåg precis att det var en till klänning jag borde göra om, den är blommig och på tok för söt, borde bli en tubklänning istället, har bara inte kommit på hur jag ska sätta om dragkedjan;) Sen behöver jag sy fast en knapp på  fuskpälsen också insåg jag precis. Sen är frågan varför jag äger hur många jackor och kavajer som helst;) Ja min garderob behövs verkligen rensas ur och göras om. Men nu borde jag verkligen plugga;)

Måndag

Idag ska jag inte fastna här, det är ett krav! Jag ska ut och gå en timme istället och det innan åtta! Sen ska jag plugga, äta ett äpple, plugga mer, hitta något till lunch, plugga mer, laga middag, äta jätte tidigt middag, träna, komma hem och vara döendes och sen sova i tid! Yes, det är dags att ställa dygnet till rätta igen och allt annat också för den delen och maj känns som en bra månad, jag tror på den!  Nej nu lär jag dra på mig kläder om jag faktiskt ska komma iväg;)

Söndag

Känner mig fortfarande jätte seg och vill bara ligga och sova. Men jag ska laga lunch nu och sen ska jag plugga lite, ut och springa, äta middag och sen sätta mig och kolla på lite fotboll. Sen blir det faktiskt till att sova i tid, imorgon är en ny vecka med nya tag. Jag har en bra plan och jag hoppas det här kommer funka bra:) Eftersom jag alltid känner mig så seg så är faktiskt något som behöver förändras t ex sömn, mat och träning. Så vi får se om den har planen kommer funka, det återstår att se.

Sitter precis och läser om Svenska Hälsocampen, skulle vara kul att vara med till hösten, typiskt mig att gilla sånt här;) Funderar på att lägga pengarna på det i stället för på en utlandsresa, eller så blir det både och;) Fast ja det är så mycket jag vill nu, först ska jag betala bilen så det blir klart och den verkligen blir min! Sen vill jag ha en helt egen lägenhet som jag kan fixa som jag vill med, en liten etta till bara mig skull funka hur bra som helst:) Sen var det den där hunden också och jag har faktiskt tid att ha den när jag studerar jag tror det är nu jag kommer ha mest tid och det behövs som man ska ha en valp. Men ja, hund kan jag inte ha förens jag flyttar hemifrån.

Känner mig jätte nöjd med livet just nu, det känns helt rätt för mig och det känns faktiskt riktigt bra att stå på egna ben. Det känns som det behövs, just den här stunden att hitta sig själv och veta vad man själv vill i livet:) Att kunna sätta upp massa mål utan att behöva ta hänsyn till någon annan, ja det känns riktigt bra och jag ser fram emot sommaren och att få jobba och tjäna pengar. Fast jag ser fram emot allt framöver, jag har en känsla av att allt kommer bli fantastiskt bra:)

Nu ska jag fortsätta med lunchen, skriver kanske mer sen:)

Ett tidsfördriv att dö för;)

Ja att googla på Ed Westwick är ett sjukt bra tidsfördriv. Och han blir bara snyggare för varje gång;) Jag menar skinnjacka, tatueringar, har ett eget band och är bara allmänt skit snygg. Hahaha, snacka om nya hög krav jag precis skaffade mig;)



Nej ska kanske göra något vettigt som att krypa ner under en filt i soffan och hoppas att jag inte blir sjuk. Vill verkligen inte bli förkyld eller något sånt, men halsen gör verkligen ont. Men förhoppningsvis är det bara tröttheten som sätter sina spår eller en kort förkylning, skulle vara typiskt mig att få halsfluss eller något sånt och inte kunna springa tjejruset om en och en halv vecka;)

Ja nu får det bli tvn;)

Lördag

Valborg tar ut sin rätt;) Hals ont och inflammerad tumme;) Dessutom så vill jag inte annat än ligga i solen och sova, eller jag somnar i alla fall när jag lägger mig där. Borde verkligen plugga, men det är så himla tråkigt och jag orkar verkligen inte, ser fram emot at vi ska grilla sen ikväll, annars vet jag inte;) Känns som man borde göra något vettigt men vet verkligen inte riktigt vad, blir ingen utgång i alla fall;)

Vi får helt enkelt se vad som händer, jag uppdaterar er;)

Slitet

Har legat på en filt i solen med musik i öronen i två timmar nu, var på väg att somna också, så himla trött och sliten. Somnade runt fem och åkte hem från Uppsala vid halv elva, men jäklar vilken rolig resa! Underbart rolig, fast ganska urspårad också;) Det går helt enkelt inte att förklara, det måste upplevas;)

Ikväll ska jag träffa Amanda, det blir mysigt, sen tror jag på en tidig kväll med mycket sömn. Så kanske jag kan blir mig själv imorgon igen. Bilder kommer när jag orkar;)

RSS 2.0