Tisdag

Nu var det ett tag sen igen! Det är det här med tid;) Vet inte vart jag ska börja eller vad jag tidigare nämnt, men något ska jag nog kunna hitta på att skriva. Ligger just nu död i våran soffa med huvudvärk, vart fan kom den ifrån?! Inget bra på tv heller, fotboll eller mythbusters, jippi! Jag tror inte jag har skrivit om att vi har tittat på ett litet hus som ligger på en gård här på Vattberget. Litet hus fast större än vi bor nu och då kan Chanel vara utekatt lite lättare också! Fredrik pratar med henne i telefon nu och det jobbiga är att det inte finns ett telefonjack med andra ord inget riktigt bra bredband och ingen telia box till tvn. Kostar 10 000 att sätta in det också, inte riktigt vad jag vill lägga min pengar på, ny bil står just nu på min önskelista. Så får se vad mannen kommer fram till nu, vi ska bestämma oss ikväll! Mig går det ingen nöd på i alla fall;)

Annars så har lilla Chanel fått ögoninflammation, så nu ska vi ge henne ögondroppar fyra gånger om dagen. Hon är inte glad då men det går. Just nu ligger hon inne i sitt lilla hus under klösbrädan, hon har varit rädd för att vara där inne förut, men nu tre kvällar i rad så kryper hon in där medan vi tittar på tv. Bättre det än att hon klättrar i mina blommor, har köpt tre nya blommor nu också får se hur länge de håller. Mina tulpaner fick vara i fred över helgen. Men hon är juh goast i världen för det mesta så!:)

För övrigt så känns det som det mesta flyter på, det går bra och jag blir klar med arbeten i tid och det blir bra det mesta! Sen är det äntligen vår och det gör att allt blir mycket lättare! Och jag känner att flyter på mycket bättre allt, Valborg till helgen, konfirmation nästa helg och sen dop helgen där på. Full fart och snart är det bara en månad kvar till det är slut på skolan och det blir sommar. Med massa jobb, men jag tänker unna mig själv att vara ledig också! Man måste få leva också!

Nu blir det sängen snart tror jag!

Lördag

Klockan är halv tio jag överväger att sova, Fredrik kollar på hockey. Mindre kul är det. Sen sist, livet rullar på och det känns bra att det blir vår, jag har planer för balkongen och lägenheten överlag i för sig. Men ingen tid, hur ska man då lyckas på ordning? När jag väl har fritid vill jag träna eller sova, det är ungefär det som hinns med. Dessutom har skolan ännu en gång gett mig ont i magen och fruktansvärd ångest. De handlar om att dyka, jag kan inte dyka och jag har fruktansvärda fobier för att dyka, att ha huvudet under vatten funkar liksom inte för mig. Vi ska ner på 3,8m och hämta en docka och dessutom ska jag ner så långt minst tre gånger. Jag börjar nästan gråta när jag ska dyka på 1,65m för att jag får vatten i hela andingssystemet och inte ser något alls det blir bara grumligt. Dessutom flyter jag som en kork vilket gör det ännu svårare, men det här är verkligen ångest, jag överväger att ge upp mitt betyg i Rörelselära 2 för att jag psykiskt inte kommer fixa det här. Det finns inga andra moment som är omöjliga för mig jag vet att jag kan klara allt men här är det tufft, så jag måste öva, öva, öva, men jag har ingen som vill öva med mig. Jag har försökt få med mig Fredrik imorgon till simhallen för att jag måste ha någon som stöttar mig, vill han följa med?! Nej det vill han inte! Så jag lär väl taska dit själv och lära mig dyka på 3m, det är djupet vi har i Leksand. Och ja, trots denna ångest vet jag att det kommer gå, det är fördelen med att vara envis, men inte utan att jag övar och inte utan att jag har någon med mig som kan rädda mig i fall att jag dör där ner.

Men det är inget att hänga upp sig på, man får göra sitt bästa!:) Med allt, för det mesta blir det bra även om det tar ett tag. Det kommer det göra att få ordning här och att få grepp om sommaren. Men bra blir det i alla fall! Nu ska jag återgå till soffan och katten och snart kanske sängen!

Låg

Jag har lovat mig själv att ta allting lätt som en plätt och inte totalt gå ner mig över att det inte blir som man vill jämt. För det mesta blir det väl som jag vill? Just nu tveksam, ja... För den här fysiologi omtentan kan bara ta och dra åt skogen, jag kommer aldrig lära mig allt han vill att jag ska lära mig, så lär väl få göra om den igen den 9e juni, jippi! Och sen kommer jag förmodligen få jobba varenda helg hela sommaren igen medan alla andra som har lite bättre jobb än mig får vara ledig och gå ut varje helg och eftersom jag numer bor i Insjön, så betyder det att när alla andra är ute och roar sig på lördagarna lär jag vara hemma eftersom jag har 400mil till jobbet och måste köra. Nu ska man inte vara bitter egentligen, jag har ett jobb och det är juh bra! Men just nu är jag riktigt jäkla less på att aldrig vara ledig på riktigt och att man lär planera sina veckor in i minsta detalj och helger, för skulle jag få för mig att åka någonstans i sommar så lär jag vet det typ nu och sen vet man aldrig om man får vara ledig det finns inga garantier. Nej just nu kan jag spy på det här och som att det inte räcker är jag så jäkla less på att plugga, det är inte kul just nu. Jag är trött på att ägna min lediga timmar åt att läsa böcker och skriva uppsatser, flytta och jobba.

Men man ska som sagt inte vara bitter, nu har jag beklagat mig och framför allt fått ut alla känslor jag har. Nu är det bara att ta nya tag och läsa igenom lite inför tentan, som förhoppningsvis går vägen på onsdag! Det är tur jag har min fina katt här som kryper upp i knäet på en när man känner sig nere! Hon gör en glad och det är bara att kämpa på, det blir nog som man vill till slut! Hoppas jag! Och när jag väl har min examen och inga lån och verkligen har kämpat då kan jag vara så stolt över mig själv och då var det förhoppningsvis bärt allt slit och alla tårar! Jag har juh faktiskt gjort mer än hälften av min utbildning och det är helt fantastiskt bra! Och jag jobbar i alla fall inte kvällar och nätter, så sommaren blir nog rätt bra ändå. En positiv inställning så blir allt precis som man vill. Jag ska faktiskt inte klaga, jag har världens finaste katt, pojkvän, familj och vänner och det är inte fy skam!

Duktig

Känner mig faktiskt ganska duktig, har tagit tag i uppgiften som jag borde lämnat in i juni förra året men som jag på grund av massa saker inte lyckades gör klar då. Och det flyter på, nu fattas det ungefär en halv sida och lite rätta källhänvisningar sen ska jag skicka in den och sen om det är något mer jag måste komplettera för att blir godkänd i kursen jag läst förra våren, blir skönt att få det gjort och få mina poäng! Så ska skriva lite till nu, sen ska jag gå igenom arbetsfysiologin lite lätt, sen lär det pluggas massa på den senare under veckan och i början av nästa vecka. Annars så ska jag handla lite mat snart och sen blir träning ikväll:) Så jag är nöjd även om jag slappar lite väl mycket just nu;) Men lite påsklov måste man få ha också! Ska jobba fredag och lördag också så då hinner jag nog inte plugga så mycket, men det ska nog gå bra allt det här, bara att kämpa på!

Men nu lär jag återgå till pluggandet, fast helst skulle jag vilka ligga bredvid Chanel och Fredrik just nu!

Tisdag

Ny vecka och ny tag, kanske? Bara att bita ihop är inte långt kvar tills sommaren är här nu och jag kan strunta i allt vad skola heter, för jag är så less på den! Påsken har varit underbar, jag har varit ledig sen i torsdags, så himla skönt! Och sen i fredags har vi också haft våran fina tjej hemma hos oss! Hon ligger här i min famn nu!:) Hon är en riktig mystjej som ska vara med överallt! Fast visst är det en hel det bus också, fast det är roligast att busa med husse! Är som att ha en liten bäbis här hemma, man är lite orolig och undrar minsann vad tjejen gör när hon inte är i samma rum! Det är tur man glömmer sånt när man väl är borta, verkar gå hur bra som helst när vi inte här hemma! Hon sover nog en hel del även då! Finast Chanel!

Idag ska jag börja träna också, ska införskaffa gymkort och har bokat ett spinning pass! Så nu jäklar förkylningen om du kommer tillbaka blir jag galen! Nu ska jag minsann få träna hur mycket jag vill, när jag vill i flera månader innan jag bli sjuk igen! Snart är det dags att gå ut på Siljan igen och då tänker jag minsann ro även om jag är dödsjuk!

För övrigt så har jag besiktigat bilen, ombesiktning vart det, massa rost är det under bilen i stommen... Fast det visste vi i för sig om lite innan också, pappa får fixa det! Imorgon ska jag fylla i tatueringen, vi ska hinna flytta ut allt i veckan så det bara är städningen kvar nästa vecka i lägenheten för på fredag näst vecka flyttar det in en ny tjej i min lägenhet! Skönt att vi slipper stå med dubbla hyror så länge i alla fall! Sen blir det förhoppningsvis massa pluggat för min del, ska börja idag, om ett tag. Först ska jag gå till Ica och handla och sen ska det lagas mat!

RSS 2.0