Segt

Alltså jag borde verkligen ha läst klart nästan hela boken på hundra sidor i alla fall halva, och sen andra halvan ikväll. Men jag kommer bara på massa annat hela tiden, måste packa det, måst köpa det, måste ordna det, måste handla blomjord och plantera om blommorna i krukorna. Aaahh, jag blir helt matt, av allt jag borde hinna göra innan imorgon. Och ja, kunde jag inte sova i natt så kan jag tala om att jag verkligen inte kommer kunna sova i kväll, kommer komma på hundra saker jag borde ordna och så kommer jag vandra omkring hela natten. Har jag mycket som stör min koncentration just nu? Yes, en flytt, en resa till Göteborg och något som gör så man känner sig som en fnittrig fjortonåring igen. Så ska man försöka plugga läsa och vara seriös, jag är inte seriös för fem öre, sånt är så jobbigt, livet är mycket trevligare när man kan gör allt man vill och bara sitta i solen och le. Och på tal om väder, så var det en fantastisk himmel ute i natt, stjärnklart med bara några få moln. Eller så är det jag som tycker allt är vackert, vad vet jag.

Oj vilket inlägg, jag behöver bara skriva av mig mitt kaos, det har förmodligen lugnat ner sig till nästa vecka när jag inte bor i en röra, har börjat träna igen och pluggar mer än någonsin;) FÖRMODLIGEN!

Måndag

Nu ska min förläsning börja om två minuter, jag tycker att det är underbart att det alltid funkar. Funkar det inte idag kommer jag bli tokig! För jag är dödstrött, att nästan somna på en soffa ja det gick bra, men när jag väl kommer hem och ska lägga mig vid kvart över ett. Går det att sova då? Nej, sista gången jag kollade på klockan var den halv fyra, klockan sju började snickarna igen! Det är tur jag flyttar imorgon, en dag till med snickare utanför mitt fönster kanske jag står ut med. Eller jag har inget val heter det;)

Föreläsningen funkade inte, nu är det ingen idé att lägga sig igen heller. Nej borde väl ta tag i det där pluggandet, men min koncentration;) Nej jag måste skärpa mig hur ska det här annars gå?!

Söndag

Vart en mysig kväll igår i Djurmo med vin och massa tjejsnack:) Så vart kvar där och hade en välförtjänt (inte för att jag vet varför det var mig välförtjänt, men) sovmorgon till elva! Och nu håller på att packa kartong efter kartong, alla dessa kläder och skor, vad törs man packa ner idag, vad behöver man snart? Hur kan jag äga så mycket saker? Mitt rum är inget jätte fint stället att bo på just nu nej;) Har till och med tagit ner gardinerna så nu ser det ännu tråkigare ut här inne. Men knappt två dagar jag ska nog stå ut;) Kommer nog ta ett tag att komma på plats sen också, men jag har som mål att vara klar tills jag åker till Göteborg, så jag kan tvinga dem att stanna på Ikea om det är något jag saknat. Mamma försöker också förklara för mig att man kanske inte kan ha det perfekt från början utan kanske få köpa saker efter ett tag när man har råd;) Men jag vill liksom ha det precis som jag sett framför mig direkt, så typiskt mig.

Nej ska väl packa lite till, sen ta en dusch, äta lite middag, försöka få med mig någon och kolla på lite fotboll och sen är det kväll och jag har som vanligt inga planer. Det är tur jag har en ny gitarr:)


Lördag

Sitter här med min nya kärlek, en Yamaha i knäet, så nu kanske jag kan börja lära mig spela gitarr på riktigt! Den låter aningen bättre än min förra!;) Så ja lyckas jag inte skaffa mig något vettigt att göra så kanske det blir till att plinka på den hela kvällen. Första lördagen på en evighet jag inte har något planerat alls, känns så där faktiskt. Pappa målar, syster sover borta och mamma är inte hemma ännu, så där lagom kul för en sällskapssjuk Sandra;) Men jag ska nog lyckas skaffa mig något att göra. Lucky blir det inte, en vit helg, betyder att det förmodligen blir två vita helger på rad, helt okej! Kan nog vara nyttigt för kroppen ibland;)

För övrigt är jag rastlösast i världen och ja helt tossig(finns det ett ord som heter så?) Ja ni förstår, jag tror inte jag behöver förklara;)

Leva livet

Tänk vad nostalgisk man kan bli av Spotify ibland, sitter här med Gyllene Tider;) När jag var hundra år yngre än vad jag är nu, så var jag lite kär i Per Gessle. När jag så här fler hundra år senare tänker efter så undrar jag verkligen varför, han måste ha varit en gubbe redan när jag var liten;) Dessutom har han alltid blommig skjorta och det är nog inte snyggt på många människor, kan i alla fall inte tänka mig det;) Och nej hundra år var att ta i! Men jag känner mig som hundra, min syster kom och började göra massa saker som att böja sig ner och nudda tårna och sånt, jag kände mig som ett kylskåp. Har inte en aning om när jag slutade vara vig, har jag inte alltid kunna nå mina tår med sträckta armar?!

Nu har jag för övrigt hjälp pappa att måla massa plankor och hunnit med att gå en timmes promenad. Gick vägen jag gick hem i lördags natt, snarare söndags morse. Och frågan är hur tusan det ens gick, det var en jätte liten stig på ett ställe. Men allt går med lite vilja och en bra lampa på mobilen!

Ska för övrigt snart göra ett vettigt försök att övertala familjen att Sagan om ringen fortfarande är en bra film och att den går att se flera gånger och att det faktiskt var ett tag sen nu. Dock kommer de förmodligen inte gilla det ändå och jag kommer få se en tråkig, förutsägbar, romantisk, skit film! Ja ni det är tur det handlar om fyra dagar, sen får jag och bara jag välja film!

Och ett till för övrigt är att jag äntligen har tagit tag i problemet: gitarren jag köpte när jag var femton går faktiskt inte att spela på, den låter inte bra! Så jag ska köpa en ny, kanske kan jag lära mig till slut!

Nu: Övertala familjen att se på Sagan om ringen!

Helg

Så var det helg igen, så veckorna bara flyger fram, om fyra dagar flyttar jag! Så skönt det ska bli! Skulle sett en förläsning i morse men de hade slarvat bort salen så den gick inte att kolla på, så nu har jag suttit här med hårinpackning istället så min röda färg stannar kvar och så har jag målat naglarna, sånt där man annars inte har tid med. Fast jag borde plugga men jag kan verkligen inte koncentrera mig, mina tankar är på annat håll. Men det ska nog gå vägen ändå;) Nu ska jag anmäla mig till teckenspråks kursen:)

Det börjar visst bli höst

Jag är så stolt över mig själv, jag som alltid är livrädd för det förflutna och undviker att möta det in i det sista! Men jag har gjort det idag och det kändes faktiskt bara bra! Nu vet jag att livet går vidare och att allt inte behöver bara så jobbigt, även om det har känts lite jobbigt ibland innan! Oj, vad stolt jag är över mig själv!

Jag klara tydligen allt jag och ja nu när målen jag satte upp innan sommaren börja bli avklarade också så är det väl dags att sätta nya kanske. Eller ja två är det kvar får satts på dem, hunden och en utlandsresa:) Det blir målen till jul, bra grej! Ska skutta ner till mamma i mitt lyckorus, livet är bara för bra!

Torsdag

Vilken dag;) Klockan ringde vid kvart över sex och jag är en sån som brukar skutta upp, men icke trycker på snooze och sover en kvart till;) Släpar mig sen ner för trappen, tar fram en kastrull lägger i ägget och ställer det på plattan. Börjar efter två minuter fundera på varför det luktar så mycket kastrull i köket och kommer på att jag försöker koka ett ägg utan att ha vatten i kastrullen. Mamma skakade på huvudet och tyckte det var rätt så bra att jag inte bodde själv just nu i morse;)

Var nog i för sig inte bara trötthet, har en svag aning om en förkylning eller något liknande. Är allmänt hängig och armen bråkar mer än någonsin, det är jobbigt att köra bil att växla, hålla i ratten och byta låt på stereon. Men ja, hoppas på zon-kuren och att iprenen hjälper mot det andra. För i övrigt är det en mycket bra dag hittills. Känner att det här med skolan kommer bli toppen och ja allt annat också för den delen den här hösten. Nu är det fem ynka dagar kvar tills jag flyttar och ni kan tro att det ska bli skönt att bara vara jag, alltså utan föräldrar, annars så uppskattar jag absolut sällskap!

Nej kanske borde plugga lite, packa lite eller åka och kolla om jag hittar ett våffeljärn;)

It started out with a kiss

Första skoldagen idag, oj så mycket det ska läsas och göras. Och vad gör jag? Jo jag sitter här och skriver fast jag borde plugga och läsa massor, men orken, den där orken vart är den? Jag är bara så trött och slut hela tiden, tror jag håller på att bli förkyld igen också, jag vill bara ligga i min säng äta godis och kolla på film. Åh hela min höst skulle kunna få vara så om den ville! Eller nej jag ska sitta på balkongen också i solen några dagar. Eller det är massa jag vill göra, det måste bli skärpning med den här tröttheten, jag borde träna igen jag blir pigg då. Men det går inte! Armen gör så ont idag har den varit helt fruktansvärd, jag måste lyfta den med vänster armen för att få den över spärren som gör att det gör skit ont. Ska ge zon-kuren en vecka och också armen en hel veckas vila från träning och så lite ansträngning som möjligt. Funkar inte det testar jag att köra på som vanligt och funkar inte det får jag ringa sjukstugan och få höra vad de tror jag kan göra åt det, någon sjukgymnast eller något sånt kanske kan nått!

För övrigt en bra dag, kan det vara annat när man har handlat kläder nu igen;) Hahaha, skulle bara ner på stan och kika;) För övrigt funderar jag på att ta och köpa mig den där gitarren nu också! Vi får se, kanske till helgen när jag har tid att verkligen provspela en gitarr och välja en bra, min som jag har nu ska jag skänka till syster yster tror jag! Den har aldrig varit bra och kommer aldrig att bli och borde skrotas men ja hon kan juh försöka lära sig spela på den;)

Nej nu ska jag kanske göra någon nytta eller sova;)

Jag vänder om och han bara ler...

Hur kan man vara så trött, jag har inte gjort ett strunt idag och skulle lätt kunna ligga med gitarren på magen hela dagen och försöka spela. Det jobbiga med den är bara att man måste stämma om den en gång i kvarten, jävla skit gitarr! Ett tag trodde jag till och med att jag skulle somna så. Inte nyttigt att inte gör något på en hel dag, skärpning imorgon! Har i för sig inget val heller eftersom skolan börjar då!;) Blir både kul och mindre kul, men ja det blir nog toppen i slutändan.

För övrigt har mitt känslokaos lugnat sig, just nu känner jag mig bara sådär fnittrigt lycklig, ni vet;) Nu ska jag nog gå ner och äta lite glass, låter som en vettig plan, yees! :)

Känslor

Idag har lite av man skulle kunna kalla ett kaos av känslor. Borde ha börjat plugga och fixa, men det har liksom inte riktigt gått. Jag hatar att jag är en så känslomänniska ibland, det är underbart ibland och ibland riktigt jobbigt. Fast samtidigt vet jag att verkligen vill ha mitt liv såhär, det är helt underbart, men samtidigt så kommer man inte alltid ifrån det förflutna och jag antar att det får kännas ibland, skaka om en lite ibland. Jag skulle ändå aldrig byta bort allt som hänt och jag skulle aldrig byta idag med imorgon. Och att just tänka såhär, det är stort för att var jag, så jag har vuxit den här sommaren, så stolt jag är över mig själv! Och vilken sommar sen, men på nått vis så står jag här den 25augusti och skulle aldrig någonsin önska mig en annan dag, ett annat liv eller en annan tid. Sen är jag otroligt nöjd och tror verkligen att den här hösten kommer bli helt fantastisk. Fast det finns alltid saker man inte vill göra, inte vill ta tag i, men samtidigt lär man gör det för man kommer förmodligen inte ångra sig i slutet, även om det känns jobbigt innan.

Ja det får helt enkelt var lite kaos ibland, känslan när jag går och lägger mig ändå alltid bara bra. Dessutom så finns det alltid underbara tankar man kan försvinna i även om det är kaos och oftast just nu så är det just dem som jag hakar upp mig på just nu. Att kunna vakna upp och faktiskt bara le även om man inte vet hur man ska gå vidare så vet man att det bli bra!

Dessutom har jag min underbara vän ifrån Sandviken som med sina två år längre här i livet bara är så otroligt klok när jag köra fast och inte vet hur jag ska göra och imorgon börja skolan och jag får träffa henne ännu oftare<3

Måndag

Alltså var länge sen jag skrattade så mycket tror jag, helt urspårade vänner har jag, men så skoj vi har. Det enda som inte är okej är när det börjas berättas historier om vad jag har gjort under lördagskvällarna, pratat oavbrutet mellan Åhlkilen och Leksand och allt annat tok, men jag bjuder på det! Man kan inte vara  i bästa skick jämt;) Men det viktiga är väl att man kan ha kul åt det sen, men får inte ta det så hårt;)

Funderar på om jag ska gå och lägga mig nu, imorgon måste jag börja förbereda inför skolan och sen försöka ta mig till gymmet eller nått, vart inget idag fick umgås med gänget istället, men många är på språng här ifrån så det var en bra grej. Annars den här veckan har jag skola två dagar, sen vet jag inte vad jag ska göra i helgen. Det är löningshelg men det känns bra jobbigt alltså, funderar på om det blir en helg då jag firar att jag inte jobbar och ser på film och serier istället, kan vara en bra grej!

Nej, god natt!

And no one makes me feel this way

Jobbat sista schemalagda dagen idag, nu kommer jag bara hoppa in när jag behövs igen! Lite skönt är det, fast ja blir ledig en dag och sen börjar faktiskt skolan igen. Och jag borde förbereda för skolan imorgon, eller jag måste! Men nu är det visst mat så ska väl lämna datorn och Kent och kila ner. För övrigt tycker jag att deras åttonde album kan komma nu!


Visioner i mitt huvud när du ler
Jag har hittat nånting vackert,
vännen, ser du vad jag ser?

Now I Believe In Miracles

Vilken dag, jag har inte gjort någon nytta alls. Legat i soffan och kollat på tvn och lyssnat på musik. Sovit en stund också, det var längesen jag var såhär sliten sist, har börjat komma igång först nu igen. Och då borde man gå och lägga sig snart igen, inte många timmar man var upp ur sängen idag. Mamma suckar mest åt mig och frågar om man inte har druckit för mycket om man är så sliten att man bara ligger i soffan, hon förstår i för sig inte grejen med att vara ut och ha kul heller. Man kan undra om ens varit ung ibland;) Fast jag är inte så engagera i att lyssna på henne heller, en vecka och två dagar kvar nu! :) Och dessutom är jag mest i min egen värld, living the dream! Undra förresten hur det blir med våran söndags tradition, har inte hört något från dem idag, är lite sliten så mig gör det inget om jag får stanna hemma och sova;)

Söndag

Har fått en chokladask av min bror i födelsedagspresent, idag är den väldigt uppskattad! Ligger här under en filt i soffan och är ganska så sliten ja! Måste varit det där jäkla snappsarna för jag brukar juh faktiskt inte vara sliten så ofta annars;) Men vilken kväll helt underbar! Och där skulle jag kunna skrivit hundra saker om varför den var det, men icke. Jag tänker istället sitta här i min ensamhet och känna mig nöjd och lycklig:)


Beautiful

Borde kanske sova, men var förbi L ett tag och vart så taggad för imorgon;) Tennisen var inställd som tur är, hur skulle jag annars ha hunnit målat naglarna och pyssla med allt innan, göra salladen. Men ja, nu vart det några timmar till. Har lovat att skriva ut lite låt texter också, vi ska tydligen ha allsång;) Jag är inte riktigt överens om alla låtar, men snäll som jag är skriver jag väl ut dem i alla fall.

Men ja sova var det, känns som dagen imorgon kommer bli bra, men mycket att göra! Vi får väl se om jag däckar efter tre glas vin;)

God natt!

Beat it

Hahaha, tur jag inte har snickare utanför fönstret nu;) Har precis skuttat omkring omklädd för rodden och sjungit på Bad;) Men är man på bra humör så är man, fikat med M var så trevligt så, man blir alltid så glad av att träffa henne:) Blir Harrys i Falun någon helg med henne, det är ett måste!

Nu borde jag kanske ta med mig syster yster och åka, träningen börjar faktiskt sex och vi ska i med båtarna också!


Fredag

Ja och så var det bara en dag kvar av den fina åldern 20 då. Har varit ett år av kaos så det gör inget att jag blir ett år äldre, 21 är nog bättre, jag tror det blir ett bättre år! Jag har förhoppningar att det blir det i alla fall;) Även fast den börjar med två timmar jobb, bara att bita ihop, Resten av dagen lär bli awesome;)

Men nu insåg jag precis något hemskt och det är att de har tagit bort Ignorace från Spotify, varför?!?! Kan det vara så mycket begärt att ha den där? Yees, jag hann dra över den till datorn, det var en himla tur. Tänker nämligen inte springa och köpa någon singel, nej jag tänker vänta till 29e september och köpa hela nya skivan!

Oj vilket svamligt inlägg, nu ska jag göra mig redo för fika med M. Lär bli underbart som vanligt:)

Bolt

Vilken kille, är han lite grym han eller?!?! Jag skulle ge mycket för att vara så häftig som han. Hahaha, vilken sportnörd jag låter som;) Men det är ganska kul för det är tjejerna i det här huset som kollar på sport, inte killarna, det är inte intresserade för fem öre;)

För övrigt sitter jag och för över musiken från Spotify till datorn så jag kan ha den i bilen sen. Vettigt med lite såndär musik så man taggar inför helgen. Fast jag ska i tagga för mycket då brukar det bli en vinflaska för mycket;) Men lite får man, lite! Imorgon ska jag slita på jobbet ett tag och sen fika med M, blir underbart, vi har alltid så mycket att prata om:) Sen hem, iväg på rodd, sen kommer farmor och farfar och äter middag och sen pratas det om att vi ska fiska;) På lördag blir det två och en halv timmes jobb, sen hem till lunch med mormor och morfar, sen iväg på tennis, sen hem, dusch, på kräftskivan som jag för övrigt ska göra en sallad till och ja lite annat pyssel. En nice sak med att fylla år på lördag är att jag får ha fin bilen:) Yeah! Mamma har bra musik i den också, så kan jag glida till och från jobbet och på tennis, nice!!!

Oj, vilket inlägg, sport och bilar, tur min lilla notis om vin kom in där och jag inte skrev om öl flaskorna i påsen också. Jag menar sport, bilar och öl hade nog lätt kunna låta lite för manligt;)

Nej nu blir nog sängen snart!

Sådär

Nu har jag varit och handlat och fattar inte att det inte finns sån där hattar någonstans, inte för att det är nödvändigt men alltså. Men det är en kul grej! Nu luktar min arm sprit också, nice;) Varför har man etanol i en salva? Men ja jag måste ge det ett försök i alla fall, gör det att jag slutar ha ont i armen är det värt mycket. Men blir liksom lite handikappad med en högerarm som inte vill, t ex när man ska växla eller allt jag gör i jobbet damma, pyssla fixa. Dessutom är det ruskigt jobbigt när man ligger med en skivstång och tränar triceps och armen skriker nej, inte helt okej nej;)

Nu borde jag nog laga lite mat, fast det är rätt trivsamt att sitta här och fundera;)

Torsdag

Slutade reda vid tolv idag så nu har jag liksom all tid i världen och göra någon nytta, göra jag det?! Nej jag sitter här och fördriver tiden och hoppas som vanligt att allt ska fixa sig själv när jag knäpper med fingrarna. Nej nu måste jag faktiskt ta tag i saker, typ åka och handla lite, in på Apoteket också och köpa Zon-salva, funkar den inte kommer jag nog kapa av armen snart. Det är inte en morgon i veckan jag vaknar upp och den är helt död det är nästan varje. Ändå har den funkat bra i sommar tills för typ tre veckor sen, kanske hade jag tränat upp musklerna hyfsat i våras. Fast nu hinner jag knappt testa misstänker att det går över direkt jag slutar jobba fem dagar i veckan!

Jepp lite handling får det bli, sen borde jag laga middag också tills mamma kommer hem! Sen ska jag försökta ta mig till gymmet också, då blir det träning fyra gånger hittills, ett rodd pass på det imorgon också så är jag upp i fem pass den här veckan! Då ska jag vara lite stolt:) Jepp och snart är helg också skönt! Ska bara jobba två och en halv timme på lördag eftersom mormor och morfar kommer sen och jag ska hinna med och kolla på den viktiga tennismatchen också och sen blir det kräftskiva och sen ska jag vara död på söndag sova länge och se på tv, yees! Vilken toppen helg:)

Nej handla var det!

Wonderwall

Funderar på att gå och lägga mig, men vet inte om det är någon smart plan. Brukar aldrig lyckas somna direkt i alla fall, ligger och vrider och vänder på mig, funderar, tänker på allt och inget och försöker bygga på drömmarna innan jag somnar. Efter en timme brukar jag tänka skit samma, allt blir som det blir och somna. Men just det här att det varje kväll tar en timme!

För övrigt har det varit en bra dag, men jag är på tok för trött för att berätta mer om den;) Jag behöver helg, sen behöver jag sova bort mitt liv i en vecka eller något så jag kanske bli pigg, men ja få se helgen om fem veckor kanske jag har lite tid över;) Nej ursäkta min bitterhet, men jag är sjukt less på att jobba och har noll motivation till att börja plugga igen, jag vill helt enkelt ligga i min soffa under en filt och se på tv, det vad jag vill! Men nu orkar jag inte ens det, så det blir till att sova tidigt idag!

God natt!


Onsdag

Sitter här och pysslar med den fantastiska uppfinningen som gör att man kan ta musiken från Spotify, okej det kanske inte är något man borde erkänna såhär. Men jag är snål och lägger hellre mina pengar på kläder och inredning, jag menar när jag faktiskt kan få musiken gratis och dessutom så är det inte olagligt än vad jag vet;) För övrigt borde jag byta lite kläder och bege mig till Systemet och köpa vin och sen också till Clas Ohlson och kolla på blomlådor och en elvisp, låter som något jag gör när mamma kommer hem med andra bilen, yees! Sen lära jag ta och pallra mig iväg på träning med syster yster också, då är det tre dagar hittills så det är okej, sen torsdag och fredag också så har jag avverkat fem pass och det är en bra början. Så kan jag försöka lägga på dubbelpass nästa vecka, bra grej!

Först av allt ska jag nog ta och ringa min kära vän i Sthlm, var mer än en vecka sen jag pratade med henne nu!

Förhoppningar och regnbågar

Jobbade kort dag idag, bara tre och en halv timme sen har jag ätit lunch med dem på jobbet, det är skönt att vara kvar på jobbet när det börjar bli höst och mindre att göra, så man hinner prata lite mer och känna den där mysiga stämningen som faktiskt kan bli på mitt jobb när alla ljus och sånt är tända. Ska tillbaka dit vid sex, vi har nämligen Spa möte då och ska gå igenom hösten lite! Om det nu inte har varit höst hela sommaren;) Jag tror knappat jag sett till den i alla fall. Men ja så länge det är höst och inte vinter är det okej för mig, fast helst en solig höst. Gymmet har jag hunnit vara på också, 45min effektiv träning, nu ska jag hålla i den här veckan så är det bara! Som för övrigt är en otroligt hektisk vecka har jag kommit på, jag tror jag har något för mig varje dag konstant nästan hela dagarna till måndag. Och ja då lär jag börja läsa kurslitteraturen, jippi! Fast det gör inget, jag tror det blir en bra vecka ändå:) Eller jag vet! Helgen kan inte bli annat än bra trotts att jag får lov att jobba tre timmar på lördag, fast det är min lediga helg igen!

Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten!


Panik

Villkorligt behörig, varför? Varför har jag inte fullständig behörighet till min kurs? Och varför hamnade jag inte i rätt grupp? Ah, kaos! Jag hatar att jag måste fixa massor som jag inte ska behöva fixa egentligen. Jag lovar att jag inte ska lämna in en uppgift för sent bara jag får min behörighet och mitt studiebidrag och allt sånt! Fast CSN hade skickat papper så det verkar tycka att jag har behörighet. Men jag kan verkligen inte komma på varför jag inte har fullständig behörighet, skulle inte bli förvånad om det är den där jäkla Uppsala kursen som krånglar och de som sa att det inte skulle påverkar att jag bytte skola. Men ja, nu är det bara att bita ihop och komma ner i varv igen. Men just nu är det svårt att försöka få ordning på allt måste beställa litteratur och sånt idag också!

Ja det här löser sig, djupa andetag och sen var det bara att komma ihåg hur bra och lätt livet går förutom det här! Positivt tänkande, får se om jag orkar bege mig till gymmet snart, känns som jag skulle behöva tänka på något annat! Och det känns som jag skulle behöva mitt nyttiga liv igen!

Falling down

Jag borde inte få ha sovmorgon, eller ja det fick jag i för sig knappt heller. Klockan sju slängde de en slägga i väggen där jag har huvudet när jag sover, nice! Var bara till att hämta öronproppar och somna om! Nu har de fått upp fyra takstolar här ute och det börjar likna något, misstänker att min utsikt inte kommer bli lika vacker, men kom på att det blir min systers utsikt om ett lite tag! Ja, det är trevligt för pappa att få det här gjort i alla fall så han kan få pyssla med sin bilar ordentligt, som om han nu hade tid med det. I natt vid två tiden ringde telefonen också, vaknar man orolig då eller? Visade sig att larmet på pappas jobb gått, men ja har inte hunnit fråga ännu om det faktiskt var inbrott. Och nu tillbaka till varför jag inte borde ha sovmorgon, jag är sådär sjuk sprallig och det är ingen bra grej, för jag borde sitta här och planera inför skolstarten. Jag är mer på den nivån att jag bara vill dansa runt här eller ligga och fundera och känna mig sådär oerhört lycklig! Men jag borde planera och strukturer och sen dra mig till gymmet och sen ta mig ut på Siljan i en singel eller en dubbel och sen sova i tid. Sen ska jag jobba fyra dagar, sen är helg igen, underbart och jag tänker vägra in i det sista att jobba lördag, jag vill vara ledig! För övrigt tänkte jag att den här helgen skulle bli lite kluven i mitt inre, men jag har insett att det faktiskt inte rör mig så mycket längre. Nej det finns nog inget som riktigt kan rubba den här känslan, underbar är den:) Ja den går inte riktigt att beskriva faktiskt! Men man bara vet att livet inte kan bli annat är just perfekt!

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem



Jag vet vad som måste göras...

Det står att det blixtrar ute på min väder grej på datorn, har inte märkt något själv. Men jag hoppas faktiskt, underbart höstigt mysigt med regn och rusk och jag tänker med gott samvete ligga kvar i sängen tills jag vaknar imorgon, på min nya kudde! Fast jag kommer nog somna hur lätt som helst vad som händer runt omkring, börjar kännas i kroppen att man ligger några timmar efter;) Nej jag borde verkligen sova nu, nya tag imorgon. Tänkt att det redan är mitten av augusti, det är helt sjukt hur fort det går, men just nu är det bara kul för det mesta. Nu när jag tänker efter så skulle det faktiskt vara helt okej att stanna tiden ibland! Fast ändå inte eller jag vet inte;) Nej nu går jag och drömmer istället det är också helt okej!

Ignorance is your new bestfriend

<3

Hey, do you mind telling me where to start?

Jag borde var helt döendes efter mina tre timmars sömn i natt, men det var det värt! Insjön imponerade och det vart en riktigt trevlig kväll!:) Sen är jag faktiskt inte döendes, något som inte uppskattades av min syster vissa stunder i bilen;) Det är underbart att hon är fjorton år och tycker allt är jätte pinsamt, t ex när hennes storasyster sitter och sjunger högt med radion i bilen eller de gånger den här storasystern kommer på att hon ska dansa runt i köket bara för att;) Ja det är sjukt kul hon skäms verkligen över det mesta, undra om jag var så när jag var fjorton, tur jag inte är fjorton år längre;) Och det är tur man kan ha kul åt lite, men ja är det inte så livet är?! Eller just nu i alla fall, jag är toknöjd som vanligt, men så länge det är så är jag nöjd och ja det kommer nog sitta i ett tag. I helgen blir jag ett år äldre, om det nu är något att fira, men ja det ska göras i alla fall, sitter här och funderar på vad jag ska ge mig själv i födelsedagspresent;) Ja man få faktiskt ge sig själv något om man vet att det är något man inte kommer få av någon annan;) Jag tror det står mellan en ny gitarr eller den där efterlängtade andra tatueringen, fast jag tror fortfarande jag ska vänta på den som A håller på med, för den kommer göra minst ont, får ringa och tjata lite på henne så hon gör klart den åt mig! Ja det lutar nog mer åt gitarren och det är väl inredning?!;)

Nej ni, nu ska jag slänga mig i sängen och vila lite, måste tydligen kika förbi i alla fall en kvart hos söndagsklubben;) Skulle tydligen bli ett jäkla liv annars, uteslutning och sånt där. Här vill jag i min ensamhet se en film och däcka i sängen vid tio, var det för mycket begärt? ;)




She says: Hey, do you mind me asking for a part of your love, of your world....

Tribute

Jobb, jobb, jobb, så less på allt var jobb heter. Tur jag är ledig två dagar! Sitter här och målar naglarna nu, svart, jag menar det är nästan höst nu faktiskt;) Ska väl hoppa in i duschen sen och göra mig i ordning för kvällens upptåg och sen åka hem till L och dricka lite öl innan vi beger oss till Insjön! Sen får vi se vart vi tar vägen efter Insjön det visar sig. Blir hem i hyfsad tid i alla fall ska faktiskt till Ikea imorgon;)

Men ja ha en trevlig kväll;)


Berätta hur man fångar en vind...

Det är sjukt vad saker man samlar på sig på bara några år och det är sjukt vad minnen det finns! Nu har jag gått igenom massa kartonger nu och mitt rum ser ut som en labyrint av kartonger, men det är underbart, jag är på väg! Dock behöver vissa ramar sen Uppsala tiden få lite nya foton och sånt, men det blir skönt. Känns som jag verkligen kan släppa allt som vart nu, rensa ur hela mitt liv, bara ta med mig de delar av livet jag vill ha med mig! Ja det här blir toppen:)

Men innan flytten så blir det en toppen helg hoppas jag! Imorgon blir det lite jobb sen ska jag försöka ta mig och gymma(Jag måste!), sen ska jag sätta mig i det fina vädret(jag tar för givet att det är fint väder) och kolla på lite fotboll i Insjön, sen ska jag nog spendera kvällen "hemma" hos S, spendera lite tid med henne innan hon flyttar och göra henne sällskap i mörkret! Sen blir det jobb på lördag igen, sen ska det tydligen drickas öl och sånt i Insjön igen, är Insjödagen tydligen mycket viktigt;) Hahaha, jag ger det en chans! Men en lugn chans jag lär ta mig till Ikea dagen efter! Då ska det shoppas:)

Nu ska jag sova!

Hemma

Yees nu är jag hemma igen och fortfarande på topp! Har varit skönt att komma iväg en sväng, men också skönt att komma hem igen till ett hyreskontrakt som berättar att jag äntligen får flytta in på mina 44kvm den 1september. Till en nyrenoverad lägenhet där jag valt tapeter och fått inreda allt med lite hjälpa av min mamma;) Fast det är okej att vänta tills dess, så jag hinner sluta jobba så mycket och fokusera mer på att flytta. Det spelar ingen roll att det bara är över bron det är toppen ändå! Åh, augusti har hittills bara varit bra och ja september kan inte bli annat än bra, så den här hösten kommer förmodligen bli fantastisk:) För övrigt kom vi fram till att hösten är här idag när vi vandrade runt på stan i Sandviken och nej det gör mig inget, jag gillar hösten. Jag gillar tanken på att jag ska få ägna en hel månad åt att sitta på min balkong i höstsolen! Ja skulle inte vilja ändra på något i mitt liv just nu och det är fantastiskt att känna så. Jag är otroligt stolt över att jag på fyra månader ha lyckats få livet att bli helt oroligt bra, från att ha varit ett totalt kaos där jag trodde att det här går aldrig, jag kommer aldrig ta mig här ifrån. Men här står jag, fortfarande ett yrväder, men för det mesta dels är det bara positivt jag är nöjd och det är ändå bara det som räknas!

Nu ska jag plocka fram gitarren jag har saknat den, berättar om mina äventyr i Sandviken sen;)

Åhhh

Jag kan visst inte skriva idag heller. När började det heta; "Det är inte svårt när det är lätt" ? Hahaha, det är inte lätt när det är svårt ska det juh var. Jag borde nog sova, börjar bli övertrött;)


En famn för mig

En halv Ben och Jerry´s senare och jag känner mig sådär lycklig igen. Kanske är hög på socker;) Som min söta barn på förskolan kan bli ibland, fast då är man själv helt matt och bara ser dem flyga runt. Men åh så jag saknar dem nu, deras glädje, tio veckor och jag vet att jag kommer sova gott på nätterna. Vara helt matt i armar och ben vissa dagar och irriterad, men för det mesta bara lycklig och glad, full av energi. Åh jag tänker på när en liten kille på tre år tvingade mig att gå över övergångsstället som det ritat upp på gården säkert hundra gånger så han kunde stanna och släppa över mig med cykeln, hahaha om man var lite less när man gått över det där övergångsstället femtio gånger. Eller den underbara lilla tjejen på tre år som jag vet tycker otroligt mycket om mig och att retas med mig, när hon i endast strumpor kollade på mig skrattade det där skrattet som jag hört så många gånger och sprang ut i regnet så och jag efter runt ladan, två varv för att till slut lyckas fånga henne och bestämt släpa in henne igen. Tänkt att spenderat ett år med dessa barn och kommer spendera minst två år till med många av dem:) Ja, jag längtar! Jag längtar till skolan också att få skratta med tjejerna igen, som när vi gjorde filmen om T-rex och Ekorren från Ice Age;) Sjukt kul, dessutom är jag grym på att rita så det var snygga bilder;)

Nyss hoppade jag en halvmeter upp i luften, precis som i tältet i Falsterbo när någon hade ett signalhorn som det fick lov att använda mitt i natten. Men ja nu var det någon som började skrika och kastade en cykel, ja inte lite rädd jag blev. Jävla ligister, varför ska man kasta cyklar och sånt för. Och varför utan för min gård där jag har mitt öppna fönster. Usch, nu ska jag gå och lägga mig istället för att sitta här och vara nervös;)

Out of control

Jag borde packa men jag har återigen hamnat i den där världen då jag bara sitter här med gitarren och vägrar ge upp även fast det inte låter som jag vill. Hahaha, det är inte svårt när det är lätt;) Och jag hatar att inte veta hur jag ska gå vidare i livet, det finns ingen plan att bara följa. Men jag måste försöka förstå att det är en charm i sig att inte veta. Nu borde jag verkligen packa om jag ska komma iväg imorgon. GPSn är i alla fall fixat. Kanske hinner slänga upp ett inlägg innan jag åker om inte så blir det först på torsdag antar jag;)


So you give up every chance you get

Det finns inte ord för hur trött jag är just nu och hur jag än försöker kommer jag inte ner i varv, vet inte vart jag ska börja eller sluta, jag är bara så trött. Sjukdomar, krångel med schemat, man får hundra sms och mejl om saker som ska göras, jag har både bakat, städat, haft kurbad, imorgon har jag lunch och i höst ska jag lära mig receptionen. Det är kul, när jag är pigg nu är jag slut och jag skulle kunna ge min högra arm för att det ska gå två veckor och jag ska börja skolan igen. Nu var det inte så illa att ge min högra arm den funkar inte riktigt som den ska i alla fall och gör så att jag inte sover på nätterna. Nej usch vad jag klagar, men jag är så himla trött och vet inte vad jag håller på med. Det ska bli skönt att ta bilen till Sandviken imorgon, hela två dagar ledigt! Jobbet ska vara långt borta i mitt huvud, man behöver verkligen släppa det ibland. Det där hundra sakerna man borde ha koll på men inte alltid har koll på.

Men dagen har inte bara varit dryg faktiskt, jag har varit på massage efter jobbet, en välförtjänt sådan. Mamma hade dessutom hunnit laga mat åt oss när jag kom hem. Och nu lär jag göra lite nytta och efter jag gjort det kommer livet kännas ännu bättre, ska sätta mig och sy de där kläderna jag började fixa i slutet av april. Sen ska jag nog lägga mer ner och se på How I met och äta glass, jag känner att jag är värd det!

Lev för att brinna

Har sett på Remember the Titans, otroligt bra film:) Sen i sällskap med "söndagsklubben" så var det grymt! En bra söndag helt enkelt, så jag förväntar mig att den här veckan som kommer fortsätter att vara på samma vis, det enda som faktiskt är lite jobbigt är att jobba så mycket som man gör. Det går liksom aldrig att släppa även om man vill, men jag ska släppa det om två veckor, det är två veckor kvar sen ska jag släppa det i alla fall lite. Då tar plugget över istället, men det är okej! Jag är nöjd med livet och då rullar allt annat bara på! Det blir alltid bra fast man inte tror det först, allt löser sig alltid och i slutet så minns man ändå bara det som var bra, tror jag. För det som inte gick som man ville varför ska man ens ägna tankar åt det? För att fast det inte vart som man ville då så tror jag att det ändå finns en mening med det! Hahaha vad jag låter nöjd, det är jag som ni vet eller kan läsa er till här inte alltid. Men på slutet känns det som jag är det för det mesta. För någonstans i det här kaoset så har jag lyckats hitta mig själv igen och blivit klokare. Man behöver inte alltid ta livet så hårt, ibland kan man faktiskt bara få skita i allt och sitta och spela på sin gitarr tills man har ont i fingrarna och ibland kan man behöva sitta upp hela nätterna och fundera och vela, det där med sömn brukar lösa sig i alla fall. Fast vissa saker är svåra det har jag också lärt mig, sånt man trodde var lätt för att man har sluppit tänka på det förut över huvudtaget. Men jag tror det är en charm i sig att inte vet hur man gör eller vad man borde göra, är det meningen att det ska gå ja då går det nog av sig själv. Man får bara alltid i allt man gör komma ihåg att om man inte försöker så lyckas man inte och det värsta man kan gör är faktiskt att misslyckas och det är inte hela världen för det går faktiskt över.

Nu blir det ett sånt här inlägg igen, jag förstår inte hur jag lyckats. Men ja, man funderar och bearbetar på olika vis, jag skriver här och så känns allting klart igen:) Nu ska nog jag gå och sova, det är skönt att somna när man bara är nöjd. Imorgon måste jag börja gå igenom vad jag ska köpa på Ikea i helgen, tänkt att jag ska flytta till en etta helt själv. Det är stort men jag vet att det kommer gå hur bra som helst, det går som sagt att lära sig allt och dessutom har jag allt vänner och bekanta runt omkring, jag får helt enkelt hyra in dem när nätterna känns ovanligt mörka och ensamma!


Första på länge

Jepp, nu ska jag ut på Siljan och köra första rodd-passet på mycket länge! Har varit ltie fusk på tränings fronten även den här veckan ska jag komma i form lär jag verkligen skärpa mig nu! Den här sommaren har inte varit den sommaren som har gynnat min hälsa om man säger så;) Men ja ny vecka imorgon, nya tag! Eller vi får se har massor att göra nästa vecka också! Har juh planer på att åka till Sandviken på Tisdag kväll och stannat till Torsdag och sen också att åka till Ikea på söndag, måste bara få ledig! Nu vill jag faktiskt ha skola igen och lite rutiner, tillbaka till verkligheten, det blir skönt:)

Idag har jag för övrigt varit otroligt duktig tycker jag och rensat i mitt rum från pappers högar och sånt och börja rensa datorn lite, spelar massa gitarr och fixat, planerat, styrt upp! Sånt man behöver göra för att få koll på saker, får se om jag hinner sy lite kläder idag också! :) Nej nu lär jag ta med syster och åka!

Söndag...

Är skottpengar på den här dagen, eller jag börjar så sakta bli levande igen. Jag ogillar myggbett och öl-spel! Sen också att åka båt och att jobba. Alltså jag undrar hur många veckor i sträck jag kommer behöva sova för att sova i kapp alla timmar jag saknar. Idag lite andningspaus imorgon är det bara att gå upp klockan sex och bege sig till jobbet till halv åtta och ställa i ordning en konferenssal. Men det är bara att bita ihop!

För övrigt var det en sjukt trevlig kväll igår, tills vi kom till Leksand, jag tror aldrig jag varit så trött och sugen på att gå hem någonsin, gjorde ett tappert försök att gå in på Lucky och dans men insåg att det bara var att ge upp och vandra hemåt. 45min och jag trodde jag skulle somna ståendes;) Nej Lucky är tydligen inget för mig just nu;)

Nu ska jag väl kanske orka ta på mig några vettiga kläder och gå en promenad in till Noret och köpa lite godis sen lägga mig här och se på How I met och klinka lite på gitarren, sen får vi se om det blir söndagsklubben idag också eller så!

FEST

Alltså jag undrar hur jag vart så här taggad för att festa;) Var nog efter min lilla powernap i solariet nyss;) Nu är jag pigg och taggad till tusen för att dansa runt och ha en trevlig kväll! Kommer vara ett vrak imorgon efter att ha jobbat mer än jag skulle, sovit mindre än jag borde och varit på drickat två dagar den här veckan också;) Börjar bli en dålig vana det där! Men har man roligt är det ingen idé att klaga, sova kan man göra senare! Eller ja imorgon ska jag sova tills jag vaknar och ingen ska få väcka mig innan!

Igår var det paintball och Skutan. Jäklar vilka blåmärken jag har och knäet det känns när man går, kanske beror på att det är aningen uppsvällt;) Men sjukt kul var det jag kände mig som en CS gubbe;) Jepp mitt knä visar att jag har varit i krig!;) Skutan var också trevligt alltid trevligt att bara ta ett glas vin prata lite strunt och skratta, det är livet! Ja mer nöjd med livet än vad jag är kan man nog knappast vara, det är sådär topnotch;D

Nu lär jag väl duscha, leta på kläder och börja göra någon nytta. Klockan sex ska vi var i Tällberg på middag! Sen får vi se vart vi hamnar ikväll, Lucky, Skutan, Baren...jepp vi får se :)

Hold on

Tog en dusch och nu är jag död, kommer somna på fem sekunder. Förstår inte hur tröttheten aldrig går över, kanske är för att jag alltid har hundra saker för mig;) Men nu blir det snart sängen måste ladda för helgen, imorgon ska det skjutas;) Vad fan har jag gett mig in på det är frågan! Men ja, jag får leva med blåmärkena antar jag. Vi är två tjejer och 14 killar, låter helt livsfarligt! Men samtidigt hur kul som helst, blir en bra dag och sen ta några glas vin på Skutan på kvällen i det fina sommarvädret! Åh, jag gillar verkligen sommar och augusti är en bra månad tror jag, känner jag, vet jag;) Längtar lite till helgen som kommer om två veckor också då blir det en viktigt tennismatch, som det ska tittas på alltså. Skulle just se ut om jag skulle spela tennismatch, jag är inte så bra nej;) Sen fyller jag år den helgen också och så pratar vi om kräftskiva, jepp det låter toppen:) Den här sommaren har verkligen gått hur fort som helst nu när jag tänker efter! Skönt tror jag, tror mest jag kommer minnas att det vart ordning och reda i livet till slut!

Nej sova var det! God natt:)


Torsdag

En ynka dag kvar till en ledig helg, jag längtar som få! Ikväll blir det tennis lir i Insjön, ladda lite för Paintball imorgon, kommer bli awesome! Sen ska vi nog dra till Skutan och dricka lite öl efteråt, helt okej! I för sig skulle jag kunna tänka mig att sätta mig på skutan och dricka en öl ikväll också, så fint väder! Vi får se vad som händer. Ingen nytta i alla fall det är givet, hela helgen kommer vara ett rent nöje! Yees! Men jag borde pyssla med lite nytta också, verkligen! Men ja, det kommer kanske av sig själv att man vill göra nytta? Eller förmodligen inte...

Nu ska jag gå ner till min hetsiga familj och hjälpa till med maten, det var ett himla gnäll på dem. De som har semester och allt i det fantastiska väder. Förväntar sig också att jag ska kunna allt om CSN och Adressändring, nej tyvärr jag jobbar inte extra där. Nej det var sånt här som inte skulle göra mig irriterad, andas!


Onsdag

Oj vad sent det blir skrivet! Sitter här med gitarren och bara spelar på, skulle nog kunna sitt här med den hela natten (även om den låter skit). Men nej borde sova  snart, jobbet väntar imorgon. Två dagar till, sen äntligen ännu en ledig helg! Jag borde verkligen försöka sova ut, jag kan inte somna på nätterna, jag bara vrider och vänder på mig, rastlöshet heter det nog. Som alltid den rastlöshet istället för att ta tag i saker och ting, jag borde, jag måste. Imorgon ska jag sy de där kläderna, på fredag ska jag ge den där uppsatsen en riktig chans. Jag vet redan att det kommer komma saker i vägen i alla fall för uppsatsen, men den måste bli klar inför att jag måste ta tag i min nya kurs. Usch, sånt här får en verkligen att känna sig mindre glad. Fast nej inget får förstör min kväll! För den har varit bra:) J och jag tog bilen till Insjön, det är underbart att sitta där med vinden i håret, jag älskar den bilen, verkligen! Sen är det otroligt trevligt att sitta och kolla på fotboll och prata lite strunt;) När jag kom hem slängde jag ihop en kladdkaka allt för att kvällen verkligen skulle bli hur bra som helst! Fast det blir bättre, jag bara vet det. Jepp, den här våren och delar av sommaren ha varit kaos, men tillvaron blir bara bättre och lugnar juh närmare hösten jag kommer. Ordning och reda blir det:) Jag är nöjd!

Var tal om tältning först på fredag, men ja nu vart det tal om Paintball istället, bättre tycker jag! Men vi får se, tror i alla fall att vi två tjejer skulle vara grymma;) På lördag kanske jag ska med på en klassfest, inte min klass, men en trevlig klass och jag har juh faktiskt inget bättre för mig;)

För övrigt sitter jag och lyssnar på Håkan, åh den kvällen, det var också en underbar kväll. Tänk att kunna somna så lycklig, fast ändå så tom. I natt somnar jag bara lycklig, för livet är bara så underbart!


Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Underbart!

Livet är underbart, jag borde sova men det går inte jag vill bra skutta runt av lycka! Annledning: nej det finns någon ingen speciell är bara så nöjd med livet! Dagen idag har varit underbar, vaknade upp från en underbar dröm, lyckades ta mig till gymmet, fikade med Maria, tog en tur med fin bilen och hämtade syster och sen har jag suttit här lagt in bilder fördrivit tiden. Ha även insett att dagen imorgon blir lika awesome, lagom med jobb, en löprunda och sen ska jag och J ta fin bilen till Insjön och kolla på fotboll. Så sol imorgon är ett måste! Åh blir mysigt, dessutom är det grymt att sitta två tjejer i fin bilen, det kan vara det snyggaste, även om man lätt listar ut att dottern har lånat pappas bil;) Men det är strunt samma, den är kul att köra och jag älskar den! För övrigt så om man mår så här tipp topp ja då kan det bara gå bra, helt underbart, yees! För övrigt måste man våga för att vinna, jag laddar!

Nu borde jag verkligen sova men min kropp vill mer dansa runt och bara känna sig lycklig, jag får nog göra det lite tyst så kanske den lugnar ner sig sen;) Japp, livet är underbart det finns inte mer att säga;)

Många tror men få förstår...

Alltså nu tappade jag bort allt jag skulle skriva, hahaha. L hade ringt ett videosamtal och jag fattade ingenting när jag försökte ringa honom nu, men men. Så nu sitter jag här och ser ut som ett stort frågetecken;)

Men det var inte det jag skulle skriva, hahaha. Har varit och fikat med Maria nyss, underbart! Vi pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord, underbart var det att få prata av sig och hon är så bra på att peppa mig:) Yees! Alltså jag är så rolig ibland, vet verkligen inte hur man göra vissa saker ha jag kommit på, har aldrig varit med om dem;)

Men nog tramsat, action!


Ignorance

Vilken låt! Sitter här i mitt luckyorus och har lyssnat på den fyra gånger på rad;) Ska snart ta tag i något annat, dra mig till gymmet sen cykla en mil;) Idag ska jag träna och det ska inte finnas en undanflykt!

För övrigt vaknade jag redan vid sju i morse, hur pigg som helst ur en underbar dröm. Kom tyvärr på att det bara var en dröm, så jag blundade igen och lyckades få drömmen att fortsätta. Ja jag kände mig verkligen tok lycklig när jag vaknade ordentligt sen vid kvart över nio, det är så typiskt bara att det var en dröm, men vem säger att drömmar inte kan bli sanna;) Jag har lyckats förut och borde kunna göra det igen om jag sätter den sidan till! Yes, positiva tankar!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och åka och träna!


Just watch my wildest dreams come true


Well, you treat me just like another stranger..

Kärlek, kärlek!!!


Hittade ingen bättre, eller orkade inte leta. http://www.paramore.net/video/ignorance/ - Där är den bäst eller på spotify;)

...

Vad jag än har sagt om att jag gillar höst, jag tar tillbaka det!!! Ahhhh, har kollat på mitt schema ordentligt nu och alltså nej, usch! Vi ses igen v.3 2010 kändes det som. Så vad jag än har sagt om att jag är rädd att det blir ensamt i min lägenhet, jag tar tillbaka det också! Jag kommer inte ha några problem med att fördriva tiden alls faktiskt. Och vad jag än har sagt om att jag längtar efter skola och sånt, jag tar tillbaka det också! Nu får vi se hur det går med min plan att det ska jobbas en del också. Jag är inte van att leva som en fattig student, då flyttar jag hem igen;) Eller nej, jag kommer inte ens ha mitt rum kvar kom jag på, syster ska få det, glad som få är hon;) Jag är i för sig glad som få över att jag ska få en lägenhet också så! Så jag får nog stå ut med att vara en fattig student, för själv vill jag nog faktiskt bo!

Nu ska nog jag sova lite tror jag, har inget vettigare för mig i alla fall;)

Tonight

Vilken dag, det här runt springandet tar aldrig slut! Mamma ringde och frågade om jag kom från jobbet tidigare så jag kunde följa med till Borlänge sagt och gjort och med en macka i farten så hann jag hem i tid och kunde följa med. Skulle INTE shopp, jo tjenare, fyra affärer senare mer än tusen kronor fattigare, men otroligt nöjd. Tänk att man aldrig får nog, tänk att jag aldrig får nog av randiga tröjor och inredning till lägenheten. Turkosa smörknivar otroligt viktigt;) Sen susade vi hemåt och jag och syster bytte bil och åkte runt och gled lite, lyssnade på Pink på hög volym och njöt av livet med vinden i håret! Sen middag och nu sitter jag här. Nu vet jag exakt vad jag ska göra i fortsättningen när livet känns lite grått och trist, då ska jag sätt mig i våran Mercedes SLK 200 och köra en vända, man kan inte bli på annat än bra humör:)

Nu ska jag försöka hitta på något vettigt att göra, borde träna men det går lite segt, är för trött;)

Söndag

Ännu en trevlig söndag med söndagsklubben;) Får se om vi ska och tält på fredag, kan bli galet;) Ja det här har trotts vissa klumpigheter under gårdagen blivit en fin vecka, tennis, golf, Skutan, middag och söndagsklubben. Ja nästan något kul varje dag! Den här veckan blir det mer fokus på träning, men ska nog hinna med att åka en del bil, kolla på lite fotboll, tälta och sen ut och äta, ska blir skönt att vara ledig över helgen sen jobbar jag bara en helg till som husfru, sista helgen när jag fyller år är jag ledig, hoppas jag får lägenheten då:)

Sen hoppas vi på fint väder hela augusti så jag kan ut och glida mycket i bilen, syster vill säkert åka med mer, våran tur runt kvarteret var trevlig;) Ja man ska inte klaga livet är fint även om det inte allt blir som man tänkt, men ja det är bara att tänka positivt så blir allt bra till slut i alla fall:) Kan faktiskt inte få allt på ett fat, ibland behöver man kämpa lite för det också;)

God natt!

My stupid feet keep movin'

How I met your mother, alltså hur kan så många avsnitt träffa så rätt? Barney Stinson första avsnittet säsong 4, det räcker med att säga det tror jag. Fast tänk inte exakt utan mer just det här att går från en person till en annan;) Ja det får räcka så, borde hjälpa syster att plocka hallon och sen be pappa att får köra den nya bilen runt kvarterae i 30km/h med  honom i passagerarsätet, som att börja övningsköra på nytt;) Undra varför våra två fin bilar är som bäbisar? ;)

Yrväder

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och träna på att bara vara still och inte hetsa runt, det blir liksom inte bra;) Igår spillde jag ut ett och ett halvt glas vin, tappade bröd, jordnötter och gjorde ett bra försök till att elda upp ett bord. Som om det inte räckte tappade jag ett glas i golvet idag. Tror ni jag får låna pappas nya bil?! Hahaha, jag skulle inte låna ut den till mig själv i alla fall. Jag vet inte vad det är för fel, måste vara att jag har för högt tempo eller nått. Och nej jag kände verkligen inte igen mig själv igår, så idag ska resten av sakerna jag göra gå jätte sakta ingen stress ingen hetts. För övrigt är jag ingen person som blir nervös och jag är socialast i världen, nu ställer jag mig tveksam i alla fall till det första. Åsch vad är det för fel! Hahaha, det här fyra månaderna som gått har verkligen varit galna och det verkar liksom aldrig ta slut. Jag borde verkligen försöka komma ner i varv och börja göra något vettigt istället för att bara, vara just ett yrväder. Ge mig höst! Så jag kan stanna inne, borde jag i för sig kanske göra just nu i alla fall;) Eller så får folket i min närhet ta det helt enkelt, det får stå ut, jag ska nog lyckas lugna ner mig lite jag till slut också, eller jag hoppas i alla fall!

Nu ska jag lägga mig ner och försöka ta det lite lugn, går inte det får jag försöka med gitarr spelande istället!

RSS 2.0