Onsdag

Har äntligen fått tillbaka kraften efter helgen med melodifestivalen, utgång, min 1½-åringa kusin, tidiga mornar och sena nätter. Fast motivation är fortfarande inte på topp;) Orka träna eller plugga, nej det känns faktiskt skit tråkigt både och i alla fall innan man kommit iväg till träningen eller tänker på alla roliga saker man får tillbaka sen med skolan. Men tro mig det kommer, jag jobbar på det!

I helgen ska det jobbas, det blir skönt, pengar! Ska förhoppningsvis till Mandis i Sthlm nästa helg och då ska de shoppas och mysas, jag hoppas verkligen inte jag har något jobb då vill så gärna dit! Och på tal om shopping idag tvingade Jon mig att i min hemska outfit, ljus rosa mjukisbyxor, Uggs, sliten randig huvtröja, stökigt hår, osminkad och med min jätte jacka att gå in på Lager 70, funderade först på att gömma mig bakom hyllorna och alla kläder för det kändes verkligen inte som min kläd dag och eftersom jag var hos Jon innan hade jag inget att byta om till heller. Men tro det eller ej jag gick runt där och jag köpte ett par jeans för 99kr och en skjorta för 199kr, båda från Vila så jag var nöjd efteråt och hade juh faktiskt inte träffat någon jag kände;) Det är allt hemskt när man är på sånt där humör, egentligen borde man skita fullständigt i vad folk tycker, kanske blir man klokare med åren förmodligen inte.

Nu ska jag lägga mig och läsa Glamour!

Torsdag

Planen var att gå upp halv åtta idag och plugga och det gick så bra efter fyra öl och hemgång från Lunkan klockan kvart över ett. Verkligen jätte bra;) Kvart över nio kom jag upp men nu har jag flyttat ner mitt rum så moster och lill-kusinen kan flytta in i mitt över helgen. Och nu är jag helt slut och vill bara sova mer, men ja boken ska lämnas tillbaka idag så det är bara att ta det där 30 sidorna. Ikväll blir det lugnt jag ska nog sova vid tio, annars lär jag vara döendes om någon dag mer.

Nej ska plugga nu och kanske försöka ta mig och gymma sen, låter inte så jävla lockande just nu faktiskt. Jag sov dåligt när jag väl kom i säng, typ inget alls;) Men ja träningen kommer man faktiskt inte undan!

Onsdag

Jag skulle plugga hela dagen idag;) Jo visst absolut. Sen så råkade det bara bli så att jag ska fika med Lunkis, träna, följa med mamma och handla, sitt lite här och sen sova;) Jo just det ska laga middag också och det innan jag ska träffa Lunkis vid halv tre. Idag börjar det hända saker på våran lilla ort, vinterfestivalen börjar nämligen idag och det betyder melodifestivalen och tält på torget och grejer. Funderar på att gå och ta en öl imorgon i tältet men vi får se, känns som man måste passa på medan det händer något här. Imorgon kommer min lill-kusin Henry och moster också så ska hinna mys med dem lite i helgen också, passa på att åka pulka med Henry och så! Fast på lördag ska jag styra upp en utgång också tänkte jag, nu har jag inte varit ut ordentligt på två månader och jag vill verkligen ut och dansa lite nu. Det jobbiga är att de flesta kanske kommer gå på tältet och där kommer inte Jon in för han är några månader för liten;) Hm, men ja det löser sig nog! Blir nog en trevlig helg i alla fall:) Bara jag får gå ut så är jag nöjd;)

Sen blir det full fart nästa vecka ska jobba och plugga och fixa massor, en tuff vecka tror jag. Veckan där på är lite lugnare och jobbar jag inte den helgen ska jag nog ta och åka ner till Mandis i Sthlm, behöver ut och se Sverige lite. Jag hoppas att jag inte jobbar:)

Fast det är bra att jobba också måste nämligen försöka köpa en bil här någon månad fram över så jag har en egen. Det jobbiga är att jag inte har tillräcklig för att få en så fin som jag vill, men jag antar att jag får nöja mig med något i prisklassen under. Om jag väntar tills Maj så kanske jag har lyckats skramla ihop så jag har råd med något för 15 000, det är målet, då får jag i alla fall en hyfsad bil. Ska försöka ha det som mål, sen gör det inget om det går hela sommaren heller;)

Nu lära jag klä på mig och börja plugga igen så jag hinner med alla annat jag ska göra idag också!

Fredag

Har ont i nacken och känner mig lite vissen. Antar att det kanske känns så dagen efter, inte riktigt psykiskt stabil känner jag. Hände så mycket igår och idag ska jag jobba min två första timmar som spa-värdinna på ett nytt jobb. Känns tufft men är bara två timmar idag och tre imorgon och jag hoppas det känns mycket bättre sen när jag kommer hem igen ikväll. Känns så jobbigt att den lycka jag kände igår när jag körde hem från Siljansnäs bara kraschades. Men jag antar att den kommer tillbaka bara jag hunnit smälta allt lite och samla kraft. Förmodligen är jag full av energi lagom till klockan halv fyra och känner mig glad igen. Sen ska jag hem efter jobbet och äta mat och lite godis och godis kan alltid göra en på bra humör:) Så jag tror det blir toppen till slut i alla fall idag, inställning är det viktigaste! Och motgångar har man ibland det är bara att bita ihop och kämpa på. Ska göra det snart plugga, sen äta mat, plugga lite till och sen åka och jobba två timmar, det ser jag mesta fram emot idag trotts allt!

Nu känns det lite bättre och det är tur man har familj och vänner att prata av sig med! Nu ska jag plugga!

Torsdag

Krasch sa det och där satt jag med händerna kvar på ratten och tänkte vad fan händer nu. Tog ett tag innan jag kom på att jag skulle stänga av radion och vrida av täningen. Jag tror det kallas att vara i chock, men jag kom efter att tag att jag skulle ringa pappa och tackade för att han kan sånt med bilar som inte jag kan. Och sen att jag skulle ta mig ur bilen vilket betydde att man fick ta sig ur på passagerarsidan, min dörr gick nämligen inte att öppna. Det var egentligen inte en så farlig smäll, i alla fall inte när det hamnade på det stället och jag klarade mig med enbart späningssmärtor, jag spänner alltid hela kroppen när jag blir rädd och när det går ur så göra det liksom ont i hela kroppen. Och trotts att det går 35 - 45 km/h så blir det lite kraft för när jag kom ur stod den på trottoaren i en snö hög. Den fina bilen som vi endast haft i tre veckor och som pappa ägnat massa tid åt, första var han nog ganska arg som tur var gick det över, inget var heller mitt fel, jag åkta där i min 45 km/h och gjorde inte ett fel, det känns i alla fall skönt och mest skönt känns det att jag sitter här nu utan skador även om jag är helt slut och snart ska gå ner och ta en kopp te och bara kolla på tv, orkar inte göra så mycket mer. Sen är det jobbigt att bilen är helt förstörd och lillebror var inte så glad när han kom hem nu, han säger att han ska slå den som körde på mig eller åtminstone dra fingret varje gång han ser honom. Det tror jag inte han törs men han kan få vara arg det var jag också en stund, men ja, nu mest glad över att det var fronten som tog det och inte dörren då hade jag kanske haft någon mer skråma.

Vilken dag! Jag som tyckte det var en så underbar dag, min intervju hade gått väldigt bra och jag ska dit och provjobba på måndag och ja det lät bara hur bra som helst och de var så trevliga. Så jag satt där i mitt lilla lyckorus i en strålande vacker vinter dag på vägen hem från Siljansnäs, ja allting kändes perfekt och så kommer det en bil på min sida. När man är på så bra humör och så glad borde inte sånt hände, inte om man tror på The Secret i alla fall. Hoppas mamma har en förklaring till mig, annars börjar jag nog tvivla på det!

Onsdag

Sitter och googlar bilder på Ed Westwick, snyggare får man leta efter;) Jag är helt såld på honom i Gossip girl och ligger efter något avsnitt ska kanske ska se det nu och bli lite mer förälskad;) Egentligen är Chuck Bass inte alltid en så trevlig karaktär men jag lovar jag skulle kunna leva med det;) Hahaha, nejdå nog om honom och slut googlat för den del också, ska ta och sluta drömma;)

Idag har jag färgat håret lite mörkare brun och knall röda slingor, det ni;) Mamma undrar vad jag har gjort och säger att hon aldrig själv skulle göra det. Jag ser det mer som en kul grej det är inte för alltid och jag ville testa något nytt och det är kul när man låter frisörer experimentera lite, jag tycker i alla fall att det är skit cool och kanske inte min stil men ja jag får helt enkelt försöka leva upp till det lite;) Min tatuering passar i alla fall helt utmärkt till, lika så t-shirt, slitna jeans och convers;) Fast jag tror i för sig att det funkar med skjorta eller klänning till också och min rosa träningsdress funkade, det fick slingorna att se mer rosa ut så det funkade hel bra! Ni får se när jag har ett bättre kort;)

Imorgon ska jag på jobbintervju, kommer nog gå bra, det vill träffa mig och se hur jag är som person, referenser och så hade det redan kollat och jag antar att det bara var trevliga ord från dem! Men lite nervöst är det i alla fall, men ja det är bara att vara sig själv och trevlig och glad som jag är för det mesta så går det nog fin fint:) Jag hoppas jag får det, det är skönt att ha ett extrajobb och tjäna pengar, spar till en bil ska jag göra då så jag slipper slåss med resten av familjen för att kunna ha en. Sen ska jag nog spara till en resa till hösten också, skulle vara skönt att komma iväg lite!

Annars imorgon ska jag träffa Sarah och fika och sen plugga, laga mat, träna, ja ni vet det vanliga! Helgen blir lugn träning, plugg, födelsedags fika för nästa minsta kusinen som fyllde elva i januari blir det också då hon kommer upp på sitt lov. Ja, sen blir det full fart och jag ser fram emot veckan där på, melodifestivalen, moster och lill-kusinen kommer hit och ja det känns som en toppen vecka bara:)

Nu blir det nog inge gossip för jag orkar inte;) Ska läsa min bok istället!

Måndag

Kom hem igår från en Sälen tripp med Amanda som för övrigt flyttar till Sthlm imorgon, så ja det var mysigt att få umgås en hel helg:) Annars så hade jag blivit utmanad av Emelie och Johanna så tänkte ta det nu och sen kanske jag kan skriva något vettigare imorgon;)




Utmaning 1!


När började du blogga?
Började hösten 2007 men gav upp efter ett tag den här bloggen har jag haft i ett år i mars.

Varför började du blogga?
Skönt att skriva av sig ibland och ja mycket för att ha den som dagbok för mig själv;)

Vilken blogg läser du dagligen?
Vänners och sen typ blondinbella och kenzas ibland

Vad är det bästa och vad är det sämsta med att blogga?

Det är skönt att få skriva av sig och ja de sämsta är väll kanske att man ibland kan bli för privat.

Hur gammal är du?

20 år

Hur lång är du?

164 cm

Vad jobbar du med?

Just nu inget, studerar.

Vad gör du på fritiden?
Tränar, pluggar och umgås med folk.

Beskriv dig med 3 ord?
Just nu: glad, trött och hungrig

Hur ser din familj ut?

Mamma, pappa, syster, bror.

Hur bor du?
Hemma hos mamma och pappa.

Vad önskar du dig?
En utländsk saga!

Om du fick en resa vart du ville, vart skulle du resa då?
Just nu till något varmt stället!




Utmaning 2!



Den är från när jag och Jon var i Uppsala i December, jag och min Egopics;)


Gå in i din bildmapp:

· Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.

· Visa bilden på bloggen och skriv något om den.


RSS 2.0