Söndag

Åh, det var nyss söndag, och nu är en ny söndag snart slut. Måste det gå så fort? Det finns alltid så mycket jag vill göra men jag hinner inte med;) Idag hade jag velat se minst två filmer nu hann jag se nästan en hel, fast den var sådär. Var mamma som ville se Nina Frisk, slutade lite konstigt. Jag sitter här och längtar efter att se Bolt, men det har inte hunnits med ännu, Jon bläddrar alltid skeptiskt förbi de tecknade filmerna jag har på disken. Jag älskar barn filmer och sen filmer som High School Musical och sånt annat som går på Disney Chanel;) Så jag Bolt får bli i dagarna, har det lugnt i skolan, eller ja en del att läsa men det har inte berättat vad ännu så det är lite svårt att göra det, dessutom hinner jag ta igen det över påsk, åh jag längtar efter påsk! Och då kommer min favorit kille förmodligen hit igen så vi kan leka med bilar hela morgonen och sen mysa ute och har han tur kanske han till och med kan gå en liten godis bit;) Barn och djur jag har sagt det för det finns inte bättre! Helt underbart att komma till barnen när jag är ute på praktik och så har man plötsligt fem stycken som sitter fast i en och ska kramas:) Inte fult lika mysigt när det kastar sig på magen i en lerpöl;) Men det är sånt man får ta!

Igår var en trevlig kväll, höll på att glömma att nämna det men nej det får jag inte göra! För det var så trevligt så, även om det inte vart lika lugnt som det var tänkt. Det bästa är när man får skratta en hel del;) Dock tyckte nog min bror inte det var lika kul när han inte kom in;) Hahaha, jag hade glömt nyckeln i dörren och då får man inte in någon annan nyckel i låset, stackarn trodde han skulle få sova i bilen;) Men mamma vaknade, inte jag däremot!

Nu ska jag hoppa in i duschen efter min löptur och sen ska jag äta lite glass och kolla på tv:)

Lördag

Hann inte ens med att skriva här igår, dog lite lätt i soffan när jag kom hem. Fast det är helt otroligt skönt med ett jobb där man alltid har saker att göra, det gör att tiden går hur fort som helst. Så blir jobb söndag, måndag och förmodligen någon mer dag också!

Med träningen ger det sämre;) Men ska försöka springa en runda idag eller på löpbandet eftersom det är hur mycket snö som helst, och sen får jag följa med mamma på Friskis och Svettis imorgon då är jag upp i fyra gånger den här vecka också, och det ä helt okej. Nästa vecka däremot måste jag upp i fem! Och jag måste börja löp träna ordentligt insåg precis att jag förmodligen har två lopp att springa i maj ett den 14e på 5km och ett den 16e 7km. Den 14e är det i Falun och då springer vi som ett lag för Brudpiga RK, det blir skoj, men det är verkligen dags att börja träna nu!

Men nu ska jag och Jon hitta på något skoj, skriver mer i eftermiddag!

Uppdatering

En löptur var det ja;) Efter inlägget började jag känna mig död och däckade i soffan framför Hannah Montana;) Sen vart jag liksom kvar där, upp till Gossip, ner till Värsta bilförarna och en kopp te och sen upp hit igen. Nu ska jag nog borsta tänderna och sen lägga mig och sova. Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Ser fram emot påsk, åh vad jag ska sova, äta godis och pyssla! Något under bild lektionen förr går fick mig att komma på att det kan vara riktigt kul att pyssla och måla. Jag tror jag ska göra påsk kort när man trycker tummen i färg och sen gör det till en kyckling, för er som nu inte förstod vad jag menar, jag får helt enkel göra en, ta kort på den och sen lägga upp här;)

Nej, sov dags!

Torsdag

Känner att jag egentligen inte har så mycket att bidra med, har varit med barnen hela dagen, det har varit mysigt! Det är alltid skönt att komma dit! :)

Kvällen idag blir lugn, ska förmodligen ut och springa strax, sen ska jag se på gossip girl och sen blir det till att se på Värsta bilförarna, bara för att;) Sen börjar jag jobba imorgon klockan kvart i nio och jobbar på tills halv åtta, åtta på kvällen. Så det blir verkligen en hel dag, sen kommer nog Jon hit på kvällen och kollar på tv och äter godis med mig! Låter som en skön fredag kväll efter en lång jobbdag. Sen är jag ledig lördag den dagen ser jag mest fram emot, de andra ska till Sälen över dagen men jag känner verkligen att jag behöver få ta lite sov morgon, sen kanske åka och träna, köpa lite fika på vägen hem och ligga i soffan och se på Bolt, var så länge sen jag verkligen bara gjorde så. Sen blir det säkert en film till, skulle vara så skönt att bara hinna se på lite film. På kvällen ska vi hem till Fredrik en sväng, killarna ska dricka öl, själv ska jag jobba dagen efter så jag ska ta det lugnt! Sen söndag så ska det jobbas och sen hoppas jag på att vi kan ta tag i att åka till Sarah på eftermiddagen efter hennes valpkurs, ta med oss fika eller mat dit och bara vara vi tjejer! Ska kolla med de andra två och Sarah så klart! Så kanske vi kan planera in lite också för nästa helg och påsk och så:) Ja det blir fullt upp men det är som jag alltid säger bara kul;)

Och när vi väl är inne i April så kan det bara bli bättre och roligare! Nu ska jag byta om till löp kläder!

Onsdag

Jag har haft fullt upp med att avsluta den här delkursen därför så har jag varit tråkig och inte hunnit skriva något här;) Men det har varit så skoj! Vi har ritat, klippt, gjort ljud, rappat, lekt lekar och spelat teater för varandra! När jag gör sånt här så blir verkligen studierna meningsfulla. Nästa vecka blir det nya tag, ser inte jätte mycket fram emot grammatiken vi ska få lära oss och öva på, men jag hoppas att man kan det mesta. Ser där emot mycket fram emot att har bild, musik och drama igen och sen också mot slutet att få göra en animerad film med lerklumpar! Det blir otroligt skoj, sen har vi ingen jätte inlämnings uppgift och det är helt klart bättre med flera små! Har precis köpt böcker för 700kr, men sen behöver jag inte köpa mer och förhoppningsvis är det böcker som är kul och som man vill ha kvar!

Men det är några dagar kvar tills den delkursen börjar, först ska jag till barnen imorgon, sen jobba fredag, söndag och måndag, det blir trevligt! Jag gillar att ha mycket att göra:) Fast nu ska jag sova, för jag är så trött.

Saker som gör en glad

Snön gör det inte, inte det minst jag vill inte har mer snö! Nu ska det bli vår och vara varmt minst tills december!

Kollade precis igenom bilderna från helgen och om inte det här gör en glad, så vet inte jag;)


Måndag

Mitt liv går bra, jag är helt jätte nöjd. Första målet var en bil och vad stod i garaget när jag kom hem igår?! Jo en bil och fick jag köpa den, ja förmodligen! :) Och när jag kom hem hade pappa redan bytt växelspak och börjat ta bort rosten och börja fundera på att sätta i extra högtalare, nu ska jag bara själv investera i en CD-spelare och sen köpa den från pappa. Sen måste jag ställa på den och besiktiga den också, men sen så! Nya sommardäck var det med också! Så nu har vi fyra Fordar på våran gård! Min bror anser dock att den andra Ford escorten som är lite lyxigare men tillverkad samma år är hans, och det kan han drömma om. Den dagen han får en gratis bil, ska jag också ha det. Hm, nu var det möjligt att jag nästan har haft två stycken, men ja det hörde inte hit, de var inte mina på riktigt;) I alla fall var det fösta målet och jag har nästan klarat det, jag har inte betala den ännu!

Nu återstår några till, t ex den där utlandsresan jag ska spara till och lägenheten jag borde skaffa sen också. Men det är allt bra skönt att bo hemma;)

Frågan är om jag borde göra någon nytta nu, typ skriva vårat manus till gestaltningen eller fixa tvätten eller disken, men nej jag ska sitta här och känna mig nöjd först;)

Ikväll måste jag komma ihåg att ringa kära Mandis som fyller 21 idag:) Förhoppningsvis kommer hon hem till helgen också det blir trevligt:) Nog för att jag förmodligen jobbar halva helgen men i alla fall, jag hinner med allt!

Söndags tråk

Jag har tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Och se snöar!! Åh, jag som trodde våren var på intåg och jag såg så mycket fram emot det och bara den där känslan av att jag inte ens frös när jag gick hem från Baren i fredag, det var varmt fast klockan var halv två! Alltså varmt för att vara nu;) Fredagen var trevligt, lördagen var okej (jag var trött) och idag är segaste dagen på hur länge som helst, jag har alltid saker att göra en så plötsligt inte och jag vet liksom vad vart jag ska börja! Jag är ledig för en gångs skull och har inga krav på skolarbeten och då känns det som jag måste ta till vara på det men kan liksom inte göra något alls och för panik för att jag inte gör något och så känns hela dagen skit. Helt fantastiskt, det enda jag har planerat är att se på Beck är det inte helt fantastiskt?! Och jag känner inte riktigt att jag får någon respons från mannen som ligger i sängen och bara vill vila heller. Jag vill gör något vad som helst! Spela tv-spel är något annat skoj! Men nej är till råga på allt också fast i Djura, hur kunde jag inte ta bilen!?!?

Men nu borde jag verkligen inte vara sån utan ta tag i situationen, får försöka hitta på något, vi får se om jag lyckas!

Halvdöd

Det känns som jag ska somna snart. Grovstädning mellan nio och halv tre, med en fikapaus och en knäckebröd macka. Kanske inte riktigt vad jag står mig på i 5,5 timmar egentligen. Men nu har jag ätit som en varg, eller ja nästa i alla fall;) Men det känns lite lätt som jag ska somna här på stolen snart. Inge Borlänge och fika med Maria vart det heller:( Tråkigt jag såg fram emot det, men ja, ett jobb är ett jobb och det var trevligt att stå med hög musik och skura på allt man kunde skura på! Men mindre skönt nu;) Dessutom har jag sjuk träningsvärk, vilket kanske inte är så konstigt jag har  tränat tre pass på tre dagar och innan det ett på två veckor;) Men ja det bli ett till den här veckan, sen ska jag upp i fem nästa vecka, jag ska!! Ett väldigt viktigt mål!

Hm, borde hoppa in i duschen nu om jag ska orkar ta mig till systemet och handla vin! Sen måla naglarna, jag mitt smarta spån målade dem innan jag åkte till jobbet och nu har hälften försvunnit, mycket mycket smart! ;) Eller ja kanske, det är mindre risk att man har av någon då. Det där lät inge bra, jag lät precis som Blondinbella eller något. Jag menar vad gör det om man har av en nagel? Såklart inget!

Det känns som det var något mer jag borde göra också innan jag ska hem till Lunkan.. Jo att laga middag, fast ja det blir lite konstigt både jag och Anton åt lunch nu, det får bli något enkelt!

Nu ska jag duscha!


Gossip Girl

Åh, ännu ett fantastiskt avsnitt! Men ja, spar man lite så är det inte lika lång väntan till nästa tisdag! :) Vilket betyder mer Chuck Bass!!

Annars så börjar planerna för morgondagen att arta sig! Först blir det grovstäd på jobbet, fast bara mellan nio och ett så det är ett kort pass och dessutom gillar jag att jobba så det blir toppen! Sen ska jag hem kasta i mig lunch och duscha och sen ta bilen till Borlänge. Ska fika med Maria vid halv tre, tre är planen! Var längesen nu så det ska bli riktigt skoj:) Sen ska jag kolla om det har jeansen på Gina som jag så gärna vill ha, de fanns på hemsidan för någon dag sen men jag är osäker på vilken storlek och i dag är det i alla fall slut! Men ja, finns de inte där så får jag kanske kolla i Falun om jag orkar följa med dit på lördag. Vore jätte trevligt, men det blir utgång på baren imorgon och något säger mig att jag kommer vara trött dan efter;) Men vi får se! Trevligt blir det hur som helst!

Nu ska jag sova, så jag är pigg och glad imorgon:)

Torsdag

Ska snart ut på första löprundan för i år!! Jag är känner mig riktigt lycklig över det, blir helt underbart skönt att få komma ut igen! Då är det vår och då blir det snart sommar! Ja fast innan det blir det tjejruset i maj, mamma tror att de kommer bli tungt om vi inte börjar träna nu, jag tror att det är lugnt, 5km är ingenting;) Hahaha, det är tur jag har sådan super inställning. Nej nu lär jag byta om, hörs sen om inget kommer i vägen!

Lite till sen blir det helg!

En sida kvar att skriva, sen in med sidhänvisningar. Sen workshop imorgon och sen tar jag helg! SÅ jag längtade, det blir helt underbart med helg och jag ska inte jobba heller. Egentligen skulle man ha helg hela veckan, det vore det bästa, eller i alla fall trevligaste! Nyttigast, är tveksamt däremot!

Otroligt ointressant liten bit men jag fick bara lov att skriva av lite av min glädje;) Helgen är nämligen efterlängtad!!

Onsdag

Yes, då var det sista dagen med den här skiten och jag känner mig inte stressad fast jag har minst en sida och lite till kvar att skriva dessutom känns det bara som det är massa hopp i texten och inte alls sammanhängande, men jag får försöka fixa den biten efter lunch och in med sidhänvisningar, i alla fall på vissa ställen och ja sen blir det middag och träning och sen kolla igenom den igen och lämna in den innan tio. Det är målet för dagen jag hoppas att den planen håller gör den det inte så får jag helt enkelt sitta till tolv. Sen får det bli ett G på den här tycker jag, bara jag slipper komplettera är jag nöjd, känns skönt att bli av med skiten och börja med något nytt. Hoppas verkligen att nästa delkurs är roligare och att min motivation kan komma tillbaka. Just nu vill jag bara kolla på film sent på nätterna, jobba och glida runt, kanske inte de bästa förutsättningarna för att plugga på ordentligt;) Imorgon har vi workshop i drama igen, vi ska göra en pjäs av en av våra sagor och ja det är faktiskt något jag kan tänka mig kan blir kul! I alla fall är det inte så jobbigt och sen är det snart påsk och då blir det lite ledig så jag ska nog stå ut och hinna ladda upp inför nästa delkurs. Dessutom har jag börjat komma in nya jobbet och det känns bra så snart släpper den där ny känslan med det också, då blir det mer vardag och lättare att handskas med.

Så ja det blir nog bra, det brukar gå bra för mig! Dessutom fick jag reda på idag att Malena ska ha praktik i Borlänge i fyra veckor och då vart jag riktigt glad, nu har jag inte träffat henne sen i julas så det blir underbart att ha henne här ett tag! Det blir trevligt!

Men nu lär jag faktiskt plugga om jag ska få göra något annat idag!


Jag är inte omöjlig;)



Skulle utan tvekan vara mitt frikort;D Ska snart kolla nya avsnittet och bli lite mer frälst;D

Måndag

Ge mig sommar, bra musik och sena kvällar nu tack!



Sitter och kollar på filmerna från Kent på P&L och har en såndär helt sjuk härlig känsla i kroppen, jag skulle ge mycket för att stå där igen nu på direkten. Istället sitter jag här med en tråkig hemtenta som det går sådär med. Jag borde tränat idag också men nej så blev det inte, jag får ta igen det imorgon! Ja både hemtentan och träningen;) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag förmodligen hjälpa Lunkis med tvätten!







Vad jag vill ha just nu!

Söndag

Har precis suttit ute i det fina vädret! Kanske kan våren komma på riktigt nu, jag vill det är trött på snön nu! Jag vill kunna ha skinnjacka och convers utan att frysa! Ja, jag vill verkligen glida runt i mina vår kläder, fast ja mest längtar jag efter sommaren. Sen kvällar utomhus och att kunna sitta ut och äta! Åh, det låter så underbart, jag får verkligen en sån känsla när jag kollar ut! Och sen vill jag på festival också! Det ska jag nog också, men jag vill gå med någon som är lite mer som jag och vill stå i mitten och bara njuta av den härliga känslan. Visst går det att stå där och känna sig toklycklig ändå, men det är inte riktigt samma sak. Sist jag hade den känslan var är jag och Malcolm var på Håkan när man stod där i mitten lagom långt fram och lagom trångt! Det var roligt!

Hahaha, vad jag drömmer mig bort;) Det krävs just nu faktiskt, måste se framåt lite. Måste gör lite roligt! Eller ja det gör jag juh nästan varje dag men i alla fall;) Igår kollade jag på melodifestivalen med 7 killar det var faktiskt riktigt trevligt. Jag och grabbarna;) Fast jag brukar också får vara grabb då, så det är helt okej;)

Jag kom precis på att jag känner mig sådär lyckligt urspårad och jag vet inte varför. Egentligen har jag en känsla av att man inte borde vara det när ens pojkvän kommer på att han kanske ska till Skottland i alla fall, men jag antar att det handlar om att jag inte orkar bry mig, hemskt men sant;)

Lördag

Jag har tränat för första gången på två veckor!!! Så skönt nu hoppas jag förkylningen kan ge sig av för alltid, eller i alla fall till nästa vinter så jag kan börja träna ordentligt! Det är väl inte så mycket begärt;) Jag har hunnit plugga lite också eller ja Jon mamma kollade på min reflektion, som i för sig var något jag precis slängt ihop och inte allas höll min vanliga standard, såg lite stav fel i efterhand också. Men jag orkar inte bry mig;) För man kunde bara får G i alla fall och ingen kan döma mina egna reflektioner, borde inte vara några problem. Och eftersom min motivation till att plugga just nu är på noll så får det gå sådär jag behöver bara G, jag kommer bli anställd ändå;) Fast sen blir jag glas när jag får VG för det motiverar lite mer. Nu borde jag börja skriva på hemtentan och ska nog göra det om ett jag tror jag, i alla fall överskrifterna sen får jag nog sitta hel måndag, tisdag och onsdag. Sen ska jag nog fira med att köpa ett par jeans;) hahaha, jag vill så gärna ha de ljusa med hål i från Gina!

Men ja hemtentan blir det till att jobba lite med idag, sen ska jag och jobba mellan fem och sju, sen hem till soffan tror jag. Fast egentligen vill jag ut, men jag jobbar imorgon också, en timme som det ser ut nu! Men ja det vore hur som helst trevligt att träffa lite människor, mer än min familj. Även om det är jätte trevligt att pappa sitter och kollar på utlandsresor, fast de är i maj och jag är nog inte ledig så jag kan följa med då! Ska själv boka min resa till höstlovet som kommer nu i höst, Gran Canaria tror jag, fast ja måste juh ha någon som följer med och det känns inte riktigt som Jons val;)

Nu ska jag plugga!

Tidsfördriv

Emelie gav mig ett tidsfördriv, bra när man inte vill plugga;)



1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?

kriterier, dvs avgörande kännetecken, man har som grund för sin

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Luft

3. Vad såg du senast på TV?

Leliah på landet

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?

19:10, vilket den också var..

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Anton som bläddrar i en bok, mamma och Ebba som pratar.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?

Gick till noret och lånade en bok och lämnade tillbaka en bok!

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?

Folks bloggar

8. Vad har du på dig?

Grå mjukisdress och svart tröja under.

9. Drömde du något inatt?

Tro det eller ej, men vad jag drömde i natt minns jag inte, annars minna jag jämt!

10. När skrattade du senast?

När jag försökte övertala Ebba att köpa National Geografic;)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Tavlor, ett fönster, tapet, en graderob som går in i väggen;)

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?

Konstigt vet jag inte;) Men när det kommer tio skogshuggare genom skogen samtidigt så tycker man nog det är lite små konstigt;)

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Bättre än att plugga!

14. Vilken var den senaste filmen du såg?

Det var i måndags, Twilight, var sådär.

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?

Först en bil, sen ett hus och sen skulle jag åka till NY och shoppa nya kläder och sen finns det massa mer, men det skulle ta hela dagen att skriva upp allt;)

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:

Vet inte folk allt om mig? ;)

17. George Bush?

Var ingen rolig prick!

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?

Pojke: Lancelot, som riddaren!
Flicka: Isola, men Jon vill inte..undra varför;)

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

Ja utan problem tror jag, i alla fall just nu, skit vinter!

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Tjenare!

Onsdag

Vet inte var det är men har en väldig oro i min mage och jag kan inte komma på varför. Men ja det känns bara jobbigt, kan vara skolan som inte går riktigt bra, men jag brukar inte hänga upp mig på sånt det löser sig alltid till det bästa för mig. Men usch, det känns verkligen inte bra. Hoppas jag kommer på varför snart. Kanske är det alla mål i livet som jag har men som jag aldrig riktigt når, jag blir aldrig riktigt nöjd känner jag. Det duger liksom med situationen men mer blir det liksom inte. Egentligen borde man verkligen ta vara på sin vardag och göra varje dag till det bästa, men jag vet verkligen inte hur. Drömmar har man alltid men de är liksom inte på en verklig nivå känner jag, det är bara tidsfördriv från verkligheten;) Det känns som jag bara går och väntar på att det ska hända något kul som vara för alltid, men icke, det traskar på i ett i samma takt. Kanske borde jag göra något spontant men det har jag försökt med hundra gånger det hjälper inte. Det roligaste just nu är liksom mitt nya jobb! Har jag tråkigt då eller?

Nej från och med nu ska jag göra något vettigt varje helg jag inte jobbar om jag så ska göra det själv. Åh det känns så himla tungt att behöva göra allt själv jämt!

Nu ska jag plugga lite till....


Tisdag

Jag är så himla trött! Sov sådär i helgen och sen gick jag och la mig tre igår, mycket smart drag, eller verkligen inte! Men ja, man lever bara en gång;) Och dessutom så är det trevligt att se på film, även om alla envisas med att trängas i samma hörn av soffan under samma täcke, det vart varm, tro mig! Såg Twilight och ja den var sådär, inte alls så bra som jag trodde den skulle vara efter alla lovord jag hört om den. Fast det kanske var jag som inte såg det där extra. Men ja nu har jag sett den i alla fall;)

Imorse vaknade jag när mamma och pappa skulle åka till jobbet, jag antog att de skulle åka tillsammans men nej, mamma åkte och pappa vart kvar. Jag vart nervös och sprang ner, ingen av dem hade förstått att jag skulle till skolan. Hur de nu kunde missa det?! I alla fall vart pappa på dåligt humör och började klaga på att jag kom hem sent, vad nu det hade att göra med bilen;) Ingen bra start på dagen för mig i alla fall så jag sov lite till;)

Nu står i alla fall bilen där ut, så jag ska bege mig till Falun vid tolv. Mindre kul eftersom det fortfarande går sådär med mitt pluggande men det löser sig! Nu ska jag börja göra mig i ordning!

Måndag

Nu är jag hemma igen, eller ja jag kom faktiskt hem igår men då såg jag på Beck sen försökte jag sova. Det gick sådär jag är så förkyld fortfarande och har en visdomstand som bråkar och en blås i munnen som jag fått av förkylningen, dessutom att hade medlet jag tog för att få bort blåsan gjort så att jag vart öm i tungan. Så ja det gick ren utsagt åt skogen med sovandet, men vart kanske tre-fyra timmar så det är okej. Sen har jag hunnit jobba också och nu borde jag plugga, har en uppgift som egentligen skulle vara inne idag men det ändrade så på söndag vart det. Vilken tur jag hade! Jag har nämligen skrivit typ tre meningar och såg framför mig hur jag skulle sitta vaken till tolv idag, men ja, jag har tur för det mesta;) Jag är inne i ett ganska trevligt flow känner jag! Igår när jag kom hem fanns det en nu bil här! Då vart jag glad, äntligen kan jag släppa att jag vart påkörd då det faktiskt är klart och vi ska få 10 000 från försäkrings bolaget och den nya kostade 5000 så den ska vi rusta upp nu ordentligt. Vart ännu en Ford dock ett år nyare och ingen kombi! Man kan säga att vi gick med vinst, fast ja det kanske inte var det trevligaste sättet att göra det på;)

Nu ska jag faktiskt plugga lite, sen ska jag kanske orka laga mat!

Fredag

Sitter här i min arbetskläder och väntar på att Amandas mamma ska dyka upp med några sladdar till datorn. Ja, alltså Amandas! Det var nämligen allt jag behövde ha med mig;) Eller ja Kalle tyckte i för sig ett gott humör, mycket pengar och tåliga kläder (Varför visste ingen?!).

Så nu ska jag jobba på mellan nio och tre, ja jag ska ha lunch också och sen blir det hem springa in i duschen, göra mig i ordning kasta i mig en macka eller två, sen se till att få skjuts ner till tåget av mammen och sen är jag på väg mot storstan:) Det blir trevligt så trevligt! Längtar verkligen tills jobb dagen är slut nog för att det är ganska trevligt också och arbetskläderna är mycket snyggare! Jag gillar dem skarpt:)

Nej ska göra mig i ordning nu så jag hinner till jobbet sen!

Torsdag

Borde verkligen börja plugga nu, men måste få sitta av mig lite här, så jag kan lägga kraften på att plugga och inte dra mig hit sen igen. Måste nog börja på reflektionen på fältuppgiften har som mål att den ska vara inne på måndag, så jag kan sattsa helhjärtat på hemtentan sen. Det är bara ett problem jag ligger lite efter med litteraturen men ja det är tre texter kvar jag borde blir klar med det snart! Jag som hade en så bra plan och det var att jag skulle lästa klart allt för en och en halv vecka sen;) Hahaha, gick juh sådär. Idag måste jag packa också och gå och hämta mina biljetter! Imorgon efter jobbet åker jag! Det blir kul! :) Pratade med Mandis igår och hon hade redan massa planer för vad vi skulle göra så det är skoj. För när jag kom på fredag kväll skulle vi äta middag och lördagen ska vi ägna större delen åt att springa i second hand butiker! Lär vara några kronor fattigare när jag kommer hem, men det är det värt, jag är juh så rik så det lugnt;) Men som sagt att skaffa en bil är också en plan och en resa till hösten och sen blir målet helt klart eget boende, men det får ta sitt tag, måste ha lite mer tills dess. Den bästa av alla planer är att jag inte ska ha några studielån att betala tillbaka när jag är klar och inte heller ha tagit pengar från det som mina kära släktingar har sparat åt mig. Vilken sen kommer betyda att jag inte behöver ta något jätte lån på ett hus! Hahaha, vilken lång siktig plan det här blev;) Vi fick se hur det blev med den, bilen är prio ett! Nu ska jag plugga!

Sådär

Det får duga så länge, nu orkar jag inte fixa med det här mer idag, även fast det ibland är väldigt kul!

Ska gå ner och plugga lite, sen ska jag nog ta en lite promenad, fast bara en kort jag för förkyld för att orka göra något mer ansträngande, jag hoppas den försvinner eller bara håller sig på den här nivån över helgen. Bokade biljetterna idag och ska ta och ringa Amanda snart. Skulle vara framme i Stockholm vid tjugo över åtta tror jag och hon har säkert SL-kort så hon kan komma och möta mig, till Sundbyberg hittar jag inte. Sen åker jag tillbaka hit på söndag, blir en kortis men ändå otroligt trevligt:) Sen jobbar jag minst tre dagar nästa vecka, går i skolan en och sen lär det kämpas på med hemtentan! Ja det är späckat schema som vanligt och nu lär jag faktiskt plugga!

Ursäkta röran, vi bygger om

Okej det ser knas ut just nu, men tro mig det blir bra, snart;)

Måndag

Idag firade jag och Jon fyra år genom att jobba på fritids tre timmar;) Hahaha, vi tänkte ha en mysig dag här hemma och inte göra så mycket kanske spela lite tv-spel. Men först fick Jon ett samtal om att vika på fritids här uppe på Åkerö, så han tackade ja. Så jag vart lite tjurig men sen ringde de till mig efter tjugo minuter och frågade samma sak;) Hahaha så mellan ett och fyra var vi där och lekte, eller ja när man inte känner barnen är man mest som en polis som står och överbevakar så det inte händer något;) Så ja nu har jag kört på hårt den här helgen och måndagen har sammanlagt jobbat 20 timmar inte illa för någon som också pluggar 100%, jag är stolt i alla fall och sen hoppas jag att studierna också blir bra är lite slö just nu men det ska nog gå vägen!

Annars så var vi på bio igår och såg Män som hatar kvinnor, den var bra men inte alls i klass med boken och sen hade de missa massa så ja jag vart lite besviken faktiskt. Jag satt och funderade flera gånger vad de som det missat att ta med skulle dyka upp någonstans med det dök aldrig upp. Fast ja hade jag inte läst boken hade jag nog varit nöjd i alla fall!

Nu kör jag hårt den här veckan med två dagar skola, en dag studier hemma, en dag jobb och sen på fredag kväll efter jobbet så drar jag till storstan och Mandis! :) Jag längtar helt otroligt mycket, efter Mandis och efter Stockholm, den älskade staden! Jag har längtat dit hela hösten och nu äntligen tar jag mig dit! Då ska det shoppas och mysas:) Ja det blir en toppen helg de vet jag redan;)

Sen har jag ont i foten, tappade min proppfulla vattenflaska från Lärarförbundet på den och nu är den helt blå där och jag är helt om när jag går till och med, så jag kan inte ha mina tajta träningsskor på mig för det gör ont så nu blev det inget gymmande, mamma hade ont i ryggen också så hon kunde inte heller, tråkigt tycker jag. Men jag ska försöka gå ut och gå med min onda fot istället en timmer promenad eller så! Har i alla fall ätit nyttigt än idag det är en bra början, jag måste verkligen skärpa mig om mina byxor inte ska kännas som korvskinn;)

Nu ska jag plugga lite och använda mitt älskade Spotify!

RSS 2.0