Skriva för att lära

Varför satte jag mig här egentligen? Jo just det var för att skriva färdigt texten om en lärare jag minns, det kom lite emellan som vanligt;) Måste bara skriva här;) Hahaha, jag är back on track! Ibland gör man mycket för att skjuta upp pluggande och jag älskar det! För jag vet att även om jag skjuter upp det gör jag det sen för det är jäkla kul egentligen och jag har haft den här inställningen till skolan sen jag började! Kanske betyder det att man har gjort rätt yrkesval, jag tror det, det känns så rätt. Det är en av de få saker som känns så där 100% just nu, så jag håller hårt i det. Skulle kunna sitta med böcker och läsa nätterna igenom och när jag läser så försvinner allt annat, skönt tycker jag. Jag måste bara fly från så mycket just nu. Det gör jag också genom att flytta till Falun, det blir bra jag behöver komma här ifrån igen och sen får man trevligt sällskap också det känns skönt, sitta och glo på massa TV-serier och gå ut och festa. Ja du Maria det blir nog toppen:) En lagom stor stad, lagom långt bort från det samhället som alltid kommer vara mitt hem och dit jag alltid kan åka om livet känns skit eller jag behöver middag;) Det var lite svårt i våras att bara åka hem, det blir det inte nu så det blir bra! Känns som jag för första gången idag fokuserar på det som känns bra, så kanske kan jag slappna av ikväll. En till sak som är bra med att inte bo så långt bort är att man alltid har Amanda i närheten, eller ja i alla fall så länge inte hon lämnar landet;) Det är bra hon är bra!

Nu blev det massa bra saker, så varför ska jag vara så arg och grinig jag har massa bra saker hela tiden, det gäller bara att minnas det, det kan man göra genom att skriva ner det som nu;) Nu ska jag fortsätta plugga!

Fredag

Så var min inne i plugget igen och jag har helt förträngt att jag jobbar imorgon, det känns skit! Jag vill gräva ner mig i mina böcker, skriva uppsatser och bara få ägna all min tid åt att plugga, flytta och festa. Livet skulle inte kunna bli bättre då! Jag älskar att plugga! Direkt man har sitt intresse så går det bara så lätt! Har hamnat i en seminariegrupp som verkar riktigt bra också! Fast samtidigt är jag lite lätt stressad, har jag börjat packa? Nej inte alls faktiskt, men ja, det är inte så långt hem att hämta saker, som tur är. Får se när flytten bli nu är det jobb och plugg som gäller i alla fall imorgon, ska jobba från sju, det är något jag måste sluta göra för jag har dåligt med sömn som det är! Mitt rum är fortfarande en katastrof också, det bor papper och annat viktigt överallt i höger, man orka bry sig!

Nu ringde Jon nu vart jag trött och less, god natt!

Torsdag

Vaken tidigt fast jag är ledig, ska se en föreläsning på internet bara jag borstat tänderna, sen tänkte jag ge mig ut och gå, den enda motionen jag kan ägna mig åt när jag fortfarande är sjuk. Sen kommer Jon en stund i alla fall. Det har blivit en liten krock med kvällen farmor och farfar ska komma hit och fika och samtidigt så fyller Jons mamma år så hon ska bjuda på middag. Så jag antar att han blir där fast han lovat att vara med och fika någon av dagarna, jag menar så mycket fika som jag bakat så vore det en skam om han inte smakade;)

Nej, nu ska jag borsta tänderna och sen börja plugga!


Första skoldagen

Ja, då har man börjat igen! Fast i en nu stad och så, fick massa information idag så nu känns huvudet helt fullproppat och det känns som om man tar ett andetag så kanske allt trillar ur;) Känns konstigt att sitta i en ny stad och plugga och jag har inte riktigt hunnit med förändringarna ännu, men det blir nog bra! Har suttit stilla hela dagen också först i bil och sen på föreläsning och det är nog inte heller så bra för kroppen;) Dessutom har jag inte tränat på en vecka eftersom jag blev sjuk och fortfarande är förkyld, men jag ska nog ta en promenad snart! Måste ut och få luft i lungorna!

Idag fick jag och Maria lägenhet också och vi får flytta in redan nästa vecka, det har jag inte heller hunnit smälta ännu, men det blir nog bra;) Jag är lite chocktillstånd över allt som är nytt, det känns både super bra och lite jobbigt. Fast ja, egentligen är jag bara svag för förändringar jag måste bara lära mig att leva med det, det blir alltid bra till slut!

Fast det känns tungt att vissa inte ens lyfter ett finger och undrar varför man flyttar eller vad det kommer bli kvar och jag vet att det är det som gör mig så jävla less, det har gjort mig less så länge att vad jag än gör om jag så flyger till månen så reagerar du inte ens. Jag reagerar på vart du tar över. Alltså fan, jag borde verkligen släppa den här skiten och inte heller bry mig, men det är så jävla svårt och jag är fortfarande så knäckt inuti. Ibland vill jag bara vända blad och börja om, borde man det?

Nu ska jag och Kent börja kolla lite mer på skolan!

Måndag

Känns som jag åtminstone lär tala om att jag lever;) Det gör jag, jag har bara inte orkat uppdatera något. Lördagen var galen och totalt urspårad, men sånt fick man leva med det blir fler fester och man kan göra något bättre av dem;) Men ja, jag har fått underbara presenter från underbara människor och är jätte glad att det kom hit så mycket folk:) Nu ska bara farmor och farfar komma hit och gratta mig och sen mormor och morfar, så det blir bra! Sen är mitt födelsedagande klart och jag kan gå in helt i min student roll igen! Var till Falun idag och kikade in lite på skolan, ska dit på onsdag ordentligt. Sen har jag och Maria varit och kolla på en jätte fin lägenhet! Så nu får vi se om vi får den! Får förmodligen veta det imorgon så det blir spännande!

Nu ska jag ta tag i något som har med skolan att göra typ kolla schema eller något, det känns som jag borde planera lite och fixa lite! Det kommer nog gå bra bara jag kommer in i det igen!

Dancing Queen

Sitter här och lyssnar på soundtracket till Mamma mia filmen, grymt bra musik! Har dammsugit och plockat och fixat, nu borde jag duscha, men jag, jag är lite seg;) Har varit och gjort min första shoppingrunda på systemet också, var inte så mycket, en flaska vin och lite så, ska göra lite drinkar sen när Amanda, Hanna och Erika dyker upp! Jag borde verkligen duscha nu om Amanda kommer vid tre;) Vi ska äta vid fem, sen kommer folket vid typ sju, sen blir det lucky lite senare på kvällen! Det här blir nice:D Ska ta massa kort så något dyker säkert upp här sen om jag är snabb nog att få in dem på datorn, det burkar gå grymt segt för mig att lägga in bilder på datorn;)

Nu ska jag sätta fart och duscha!

Ska bara fixa en sak

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/23848/sandra?claim=3pwy9qwmjty">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Skulle tydligen lägga in den här länken för att få min blogg registrerad på bloggkoll.com, om ni undrar varför den ligger här;)

Nu ska jag till systemet hörs senare!

20år

Idag är jag 20år gammal, fast ja just nu känns det som vilken dag som helst förutom att jag fått paket nu på morgonen, så idag kan jag ligga och spela Wii hel dagen. Efter att jag åkte på feber i onsdags kväll så är jag fortfarande aningen hängig så jag bli hemma från jobbet idag också, ska helt enkelt försöka vila upp mig inför imorgon då jag får gäster, men ja jag har ingen feber nu utan är bara trött och har ont i halsen, sådär slö som man blir efter att ha haft feber och varit krasslig. Så det blir en lugn dag och en tidig kväll. Imorgon blir det en sen morgon sen ska jag hemma till Amanda och leta i hennes garderob, sen in till systemet och köpa lite vin och så, sen ska vi äta lite middag och sen kommer folket vid halv sju, sju tiden. Det blir skoj, bara jag piggnar till så blir nog jag också peppad;)

Tanken för idag var att jag skulle jobba och sen skulle jag och Jon ut och äta och så. Men ja, det blir det tyvärr inget av, kanske får vi köpa hem pizza och ligga i soffan och käka godis istället tillsammans med min bror Anton och hans kompis Jörgen, känner jag dem rätt så kommer det sitta framför mitt Wii direkt jag vaknar;)

Nej nu kommer tröttheten igen, jag går ner till soffan och installerar mig framför tvn igen!

Tisdag

Det här med att ställa till med fest är verkligen inte så lätt;) Men ja, jag har i alla fall bjudit in sen folk sen om det dyker upp det är en annan sak;) Vi blir i alla fall några och jag fyller 20år och det ska firas om så ensam;) Eller ja Sarah säger att hon ska ta igen sitt födelsedags firande också, hahaha, den här kvällen kommer vara urspårad det är redan klart;) Förresten har jag snart bakat klart allt till torsdag, ska bara göra brownies och en sockerkaka som ska bli prinsesstårta, sen är det helt klart! Så ja torsdag, fredag och lördag är helt fullspäckade, helt toppen tycker jag!

Nej vet ni vad ska byta musik på mp3n jag har i bilen nu och sen ska jag kanske kolla lite på skolmaterialet jag har som ligger här i en hög, är snart måndag;)

Taggad

Om jag började bli lite lätt taggad in för Lördag;) Det kommer bli super trevligt och roligt för den delen, dessutom ska jag till systemet på morgon och spendera pengar, tänk att något så onödigt kan vara så himla kul att få handla;) Det viktigaste är att man får handla själv och liksom kunna välja själv lite mer, hahaha, shit vad töntigt det här låter, men ändå sjukt kul;)

Så nu handlar allt bara om förberedelser, snart bakat klart allt jag ska baka. Sen ska tårtorna fixas och så inför det båda fikorna med släktingarna, se vart det inte så mycket mer med det. På fredag blir det bara jag och Jon med middag och så, blir bara mys. Sen på Lördag det är det viktigaste! För då blir det förfest och sen Lucky, nu är Lucky inte det optimala men ändå kul! ;) Hahaha, jag borde seriöst göra något annat än att längta till lördag, typ lägga in bilder på datorn;)

Ingenting kan stoppa mig

Frukost klockan nio, på med löpskorna klockan tio, sen var det ut i regn och blåst som gällde. Har förbättrat min löprund som jag springer ensam med nästan fem minuter, i alla fall fyra. Det var tur jag gav mig av tidigt annars hade jag varit blötare en jag vart, det har nämligen öst ner sen jag kom ut ur duschen. Men ja den bra start på dagen vart det, jag önskar att alla dagar var lika!

Efter dusch och så, åkte jag till Siljan och åt lunch med Jon, de andra drack bara kaffe, själv var jag döds hungrig! Sen har jag handlat lite inför det jag har var att baka och lite saker till tårtorna! Men jag hittade inte allt och glömde lite saker, men ja vi ska säkert handla igen innan torsdag! Så jag ska nog göra bottnarna till Biskvierna nu, ska träffa Maria för fika på Siljan vid kvart i fyra, det här vart ingen billig dag;) Men ja, sådana dagar får man leva med!

Om du var här...

Sitter här och lyssnar på Kent, det sorgligaste Kent låtarna jag hittar. Jag är bitter, jag är less. Att min flytt hem skulle bli så smärtsam hade jag inte räknat med, jag trodde verkligen allt skulle bli bra, jag är så lätt lurad. Allt blev inte bra, ensamheten vart mindre och vännerna vart fler. Men ändå finner jag ingen ro i min kropp, den är alltid så rastlös, hundra saker på gång, 7km fem gånger i veckan, promenader, jobb, tidningar, böcker, baka 19 kaksorter, planer, planer, planer. Jag gör allt jag kan för att inte vara rastlöst för att alltid vara på väg, jag är alltid på väg. De sa Erika redan i nian, att jag alltid var på väg, det är sant. Nu är jag på väg igen, för att åter igen hoppas finna ro, men jag tror faktiskt jag gör det den här gången, det bara känns så. Att flytta ihop med någon man tycker om känns bra, jag tycker om Maria! Jag tror vi kommer trivas bra ihop och jag tror att Falun blir bra, nära hem, men ändå inte Leksand. Leksand är alltid detsamma, jämt och ständigt. Fast jag kommer alltid gilla Leksand och här vill jag bo när jag är äldre, nu är jag ung och måste leva livet, bara få vara fri och på väg. Jag gillar att vara på väg, det är så jag lever mitt liv. Kanske får jag aldrig riktig ro, det är svårt för en planerad människa att få ro, planer spricker alltid, jag börjar vänja mig efter 20år. Tänk jag är snart 20år och framför allt är jag bara 20år, jag har nästan hela livet framför, jag måste sluta haka upp mig, sluta sörja att planer spricker. Jag sörjer för mycket, när jag kom hem sörjde jag Uppsala en del, det är en vacker stad och det var mitt liv nästan ett halv år, ja det är ett sorligt minne. Ett minne av att livet inte blir som man tänkte sig och det värsta är att jag bara kan beskylla dig för det och min bitterhet över dig släpper aldrig, bara stunder ibland. Jag vill inte vara bitter på dig, det är jobbigt att vara bitter. Nu är det bara jag som kan fixa det här, men ja, jag orkar inte gör det, jag är bitter på dig, men jag har varit det för länge nu, jag borde verkligen släppa det. Jag tror jag har varit bitter sen i juli förra året, sen släppte det ett tag mellan november och mars, sen är jag bitter igen. När ska jag ge mig?

Just nu ser jag bara en lösning på allt, jag flyr, jag flyr till Falun och blir lycklig! Blir jag det av att fly?

OS

Jag som skulle ut och springa sen orkade jag inte och skulle ut och gå istället. Det slutade med att jag bakade en kladdkaka, som jag nu ätit en stor bit av och nu ligger jag och äter chips och choklad;) Jag kommer bli en boll snart. Jag som ska springa på tid den 13e, fast nu kom jag på att jag jobbar nog då, Typiskt, får diskutera det med mamma imorgon, ska bara komma ihåg det. Nejdå, men jag har sommarlov, jag ska skärpa mig när jag börjar skolan igen;)

SVT var och filmade här i Leksand i morse, när min syster och Lassis roddklubb Brudpiga var och kollade på honom på storbilds tv, så jag har lovat mamma att kolla om de är med på tv;) Fast ja det är inte så mycket annat att kolla på heller och jag orkar inte engagera mig i en film heller;) Jag känner mig så lat, men ja jag skyller på jobbet. Man blir trött av att går upp klockan kvart i sex!

Nej nu har jag inte så mycket vettigt att skriva, ska fortsätta kolla!

Lördag

Hemma efter en jobb dag igen, en tidig sådan, jag gillar inte att gå upp kvar i sex! Men men, det är inte så ofta så det får funka! Snart börjar skolan, det blir tipp topp! Fast det är sjukt hur mycket jag har att göra innan jag börjar! Mitt rum består av högar av olika slag. Högar med böcker, högar med anteckningar, högar med planeringar, högar med papper, högar med kläder, ja massa högar helt enkelt. Jag vet inte var jag ska börja och hittar alltid på något annat när jag ska börja ta itu med en av högarna. Får se om jag orkar ikväll, det är tveksamt. Jag har inte riktigt tid att ta itu med högarna i veckan heller för jag har fullt upp med att fixa inför att jag fyller 20, har snart bakat klart allt, men sen är det lite annat som ska fixas också, ja saker helt enkelt;) Igår var jag på 20års fest hos Maria, det var super trevligt och mysigt. Och Maria hade gjort så fint! Dukningen var super och muffinsarna var helt otroligt snyggaoch goda! Ja, det var en lyckade kväll fast jag fick lov att åka hem tidigt och inte kunde dricka något vin!

Men vet ni vad jag har inte tid med det här, för jag måste äta eller ta tag i en hög!

Torsdag

Ännu en dag på jobbet, men det var lugnt idag. Jag gick i min stilla takt och bara tog det lugnt,  tänkte att det var bäst så om man ska jobba från sju hela helgen. Annars har jag inte gjort något idag, känner mig lite trött och vemodig som vanligt, förstår inte varför den känslan har bitit sig fast i mig. Men jag tror det blir bra bara jag får sätta näsa i mina böcker igen, det är så skönt, då vet jag verkligen vad jag håller på med. Det är bara så rätt, eller jag hoppas att det ska kännas så nu också, jag tror det! Det brukar lösa sig, det där med vänner i klassen och så. Det har då löst sig jämt förut;) Det är bara att släppa taget om det och inte vela och fundera. Jag är här nu och ingen annan stans, det är bara till att göra det bästa av situationen. Jag fixar det!

Nej vet ni vad, ska gå ner och baka en kaka, för efter den är det bara nio sorter kvar;) Och 8dagar tills jag fyller 20!

Onsdag

En lika slapp dag idag, sovmorgon, OS och klippning. Är det jag har hunnit med idag, eller ja, jag har faktiskt bakat en kaka också! Gick grymt bra för Lassi i morse i rodden, så nu gäller det bara att lyckas ha en tv på lördag så jag kan kolla på honom då också!

Har som sagt klippt mig idag, men gjorde inget speciellt, bara rensade ur så att det kan växa ut lite till, jag trivs bäst i långt hår. Sen nu väntar jag bara på schemat för skolan, så jag kan boka tid för färgning, ska ta något som ligger lite närmare min nyans så inte utväxten syns så fort. Blir nog toppen för jag har en så bra frisör:) Sen måste jag börja klippa mig lite mer regelbundet också;)

Idag känns det verkligen som en bra dag, har lyckats sälja en av mina kursböcker från förra året det är i alla fall en början. Sen såg jag att nästan alla böcker jag ska ha den här terminen finns på bibblan, så då slipper jag köpa så mycket. Sen har jag lånat barn böcker också, för vi skulle hitta någon text som handlade om lärande till första seminariet, det är tur jag är inne i att plugga, det flesta andra jag börjar med nu har inte pluggat förut. Sen nu har jag bara åtta dagar kvar på jobbet tills skolan börjar, det känns skönt sen att jobba en helg då och då det går väll bra. Ska börja skriva jobbansökningar idag. Får se om jag hittar något roligare jobb, det ska förhoppningsvis inte vara några problem bara jag tar tag i det, tror jag i alla fall;) Så länge får jag slita vidare på Dalle, det är i alla fall pengar. På tal om pengar så får jag lön på fredag och jag fick tillbaka på skatten förra veckan(utan att jag visste om det), så just nu är jag riktigt rik;) Ska kanske hitta på något kul eller så ska jag vara skit snål och spara till en bil eller en lägenhet eller något, känns som att jag lätt skulle kunna komma upp i stora summor pengar, jag bor trotts allt hemma;)

Nej vet ni vad, ska byta om nu för sen ska jag på friskis och svettis och träna!

Tisdag

Sitter hemma hos Jon nu, har inte orkat bloggat något idag, jag blir så trött när jag är ledig. Det är helt sjukt vill bara sova, imorgon ska jag sova tills Lassi kör semifinalen i rodd. Det går tio och tio och är det viktigaste under OS imorgon tror jag! Han ror faktiskt för samma klubb som min syster;) Fast till henne är jag en ganska dåligt stöttande syster, här ska hon ro SM och jag ska inte ens kolla;) Men som sagt, man fyller bara 20år en gång i livet och då ska det firas, har man då också ett helt hus för sig själv(min bror räknas inte) så gör det absolut inget!

Har varit ute och gått en promenad idag också, imorgon blir det friskis och svettis, känner att jag är inne i ett tränings flow just nu, hoppas det håller i sig! Sen har jag gått lite till också fast bara en kortis, Moa hästen får nämligen gå små, korta, lugna promenader, skönt för henne som stått inne hela sommaren!

Vad intressant det här inlägget vart;) Men men, jag gör inte så mycket intressant heller, imorgon ska jag klippa mig också. Så ja, det blir full fart imorgon med, sista dagen ledig, sen blir det jobb i fyra dagar igen, jobbigt!

Men nej orka sitta här, ska kolla lite på OS sammandraget nu!

Tränat

Har varit ute och sprungit idag, men det gick sådär, det behövs lite mer hård träning för att nå den formen jag vill ha i september. Ska man springa "Limsjön runt" så vill man gör det på en ganska bra tid. Jag kan om jag vill och jag kan, så jag kan nog köra sten hårt till september. För övrigt är jag lite sugen på att börja ro, se riktigt skoj ut när jag tittar på lilla syster och hennes kompisar. Kanske får jag satsa på en rodd karriär tills nästa vår;) Vi får se jag öppen för förslag, behöver något som verkligen tvingar och taggar mig till att träna. Det blir lite roligare då;)

Nu ska jag ta en kopp te och en macka och hoppas på att få min Alfa Romeo!

Måndag

Idag är jag ledig! :) Har sovit till halv elva, sen ätit frukost och bara legat och glott på OS. Så himla skönt att inte göra något alls, verkligen helt underbart. Har inge direkta planer för dagen heller, ska ut och springa, baka en kaka och äta middag, det är allt! Har inga planer för tisdag och onsdag heller, jag vill verkligen bara ta det lugnt och försöka komma tillbaka till en vardag, fast misstänker att det inte går förens skolan väl börjar. Jon säger att jag inte får jobba varje helg, kanske har han rätt man orkar nog inte det. I alla fall inte med mitt jobb, men hittar jag nytt så kanske det blir roligt att få dit och så länge det är roligt så kan man faktiskt jobba och komma hem på strålande humör. Nu för tiden kommer man bara hem grinig över ännu en dag med stress och på tok för lite folk som jobbar. Tråkigt att det ska vara så!

Ska försöka övertala pappa att ringa på bilen i dag också, jag vill så gärna ha den! Det skulle vara en dröm, jag menar jag är beredd att lägga 12 000kr på den och jag är ganska snål när det gäller sådana saker, eftersom jag inte är så rik annars. Men ja, just nu hellre bilen än mer kläder, inte det vanligaste för att vara mig kanske;) Pinsamt men sant!

Men nu ska jag fortsätta med mitt tv kollande, skriver mer sen!

Sliten

Jag är aningen sliten efter en party natt och sen jobb klockan tio till halv fyra! Men jag har orkat jobbat och jag har varit ut och sprungit så det är bra jobbat av mig ändå! ;) Trevlig utgång igår i alla fall, var nog faktiskt roligare än sist, det enda som kanske inte var så roligt var att bli uppslängd på Lunkans axel och runt buren på Lucky. Det var tur jag hade leggings, men jag lovar det var inte så snyggt i alla fall;) Ska slänga upp lite bilder sen, fast vet inte om jag hinner idag, vi ska nämligen på Mamma mia filmen om ett tag:) Mys!

Förresten så har jag hittat bilen jag vill ha det är bara det att jag måste åka tjugo mil och ta hem den med släp eftersom motorn inte funkar. Men om det bara kostade 10 000kr, så var det värt det. Jag försökte övertala min pappa att åka imorgon, han påstår att han inte kan ta ledig från jobbet. Sen kände jag ingen annan som ville köra tjugo mil och köra hem den, jag är inte överförtjust i iden att köra en bil på ett släpp. Jag har aldrig kört med släp!

Nej nu lär jag göra mig klar för bion, hörs senare!

Tuff träning

Jag, mamma och Vivianne har kört back intervall, det var tufft vill jag lova men envis som jag är så klarade jag det fint. Tur att min träning flyter på i alla fall, det är värre med det där med att sluta äta godis och kakor så ofta. Ska ta och se över om jag kan försöka sätta upp några mål över det. Jag och mina mål;)

Imorgon ska jag umgås med Amanda, hjälpa henne att städa sen äta lite mat och sen ska vi nog på Lucky, fast denna gång kanske vi inte ska dricka så mycket;) Har trotts allt ett jobb att sköta på söndag;) Men det blir nog trevligt jag ser fram emot det! Men mest av allt till 23e, inget jobb dagen efter, det kan bli galet, eller ja kanske dumt att gå in med den inställningen, måste faktiskt tänka på att inte förstöra min träning för mycket;)




Nej nu ska jag, göra någon nytta och sen sova! Hörs imorgon efter jobbet, när jag förmodligen sitter hemma hos Mandis och nördar;D

Förresten, imorgon kanske pappa ska fixa en bil åt mig, jag håller tummarna och då ska jag nästan bli i klass med Sarah;D Bra ljud är halva grejen!

Fredag

Har som vanligt varit på jobbet och sen nu fastnade jag i soffan för att se Sverige gå in i OS arenan, kul att man fick se typ två sekunder av deras intåg. Men men, jag orkade inte göra så mycket ändå, så jag satt bra där i min soffa. Den soffan är verkligen underbar, jag skulle kunna bo i den. Men jag hinner faktiskt inte skriva mer nu, ska ut och springa. Men jag lovar att skriva mer sen när jag kommer tillbaka!


Glamour

Igår fick jag denna lilla söta inbjudan från min vän Maria




Temat var dock lite svårt, glamour. Jag äger knappt en klänning och smycken är inte alls min grej, får förmodligen ta hjälpa av min stylist, hon brukar motvilligt ställa upp. Dessutom är hon den enda människan jag känner som har så mycket klänningar, ja kläder över huvudtaget;)

Men ja, nu ska jag sova tror jag! God natt och sov sött!

Låt mig gå i bitar

Har varit ut och gått en promenad med mamma nyss, skönt att få röra på sig! Imorgon ska vi springa, blir nog tre träningspass den här veckan också, bra gjort av mig:) Jag har hunnit med och bakat en kaka också, saffran och apelsin sockerkaka, sen ska det vara glasyr upp på också men det fixar jag först till själva fikat! Nu har jag bakat åtta sorter, bara tolv sorter kvar. Jag ska jämt överdriva;) hahaha, kommer finnas kakor kvar i frysen lagom tills december när det ska bakas nya för att min bror fyller år;) Nejdå, men nästan. Men jag hittade så mycket roligt som jag ville baka så kunde liksom inte hoppa över något;) Fast ja, vem tusan orkar äta 20 olika sorters kakor och sen tårta på det? Kommer bli en kämpig hel helg; kakor, tårtor, mat, sprit och massa dans;) Vi fick se om jag överlevde!

Nej ni ska gå ner med lite disk och stoppa in kakan i frysen, jag återkommer!

Torsdag

Hemma från en lång arbetsdag, sju till fyra. Jag är annars ganska bortskämd med åtta till tre, vilket är riktigt sköna arbetstider. Jobbar så imorgon, det blir skönt:) Lugn dag idag var det också, så vi till och med hann med en liten kort fika! Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra resten av dagen, mamma tyckte jag skulle klippa gräsmattan när jag sa att jag skulle ta en promenad och ja varför inte, klippa gräsmattan är också motion! Sen ska jag bocka av någon mer kaksort från min lista och sen är det nog dags att sova;) Dagarna bara försvinner när man jobb, både bra och dåligt. Ibland ganska tråkigt, tänk vad mycket annat roligt man kunde göra om man var ledig. Jag har massor jag vill göra! Nu ska jag hjälpa mamma med maten!

Vi mot världen

Borde gå och duscha, har varit och skuttat på friskis och svettis, bra jobbat av mig. Nu sitter jag och nördar Kent och funderar över livet. Kent skapar alltid sådan fundersamhet i mitt huvud, jag borde inte lyssna på Kent jämt, jag kan blir så sjuk av Kent. Men samtidigt kan man bli så lycklig, åh vad jag ältar Kent här till och från, kanske borde jag skaffa mig en annan hobby. Jag har det nu i för sig, jag ska börja träna massor igen, dagarna går fort då. Jobba, träna, plugga, äta och sova. Kan det blir lättare? Kan det blir tråkigare? Jag borde göra något av nytta, sattsa på något, glömma det som var. Strunt i att jag mår skit av tappa kontakten med människor, kanske ge fan i att tappa människor. Suck, nu ska jag rycka upp mig.

För jag blir så trött på mitt jävla gnäll...

Ska ta en dusch och sen äta ett äpple eller så och sen ska jag ringa Jon, sen ska jag sova bort ännu flera timmar. Tills jag vaknar vid sex och kastar bort åtta värdefulla timmar på ett skit jobb. Jag lovar här i bloggen mig själv att börja söka nytt jobb nästa vecka, så nu vet även ni att jag lovat!

God natt då!

Som om det handlade om mod

Nu har jag bakat fyra olika sorters kakor, jag är alltså upp i totalt sju stycken på tre dagar. Sen verkar det vara lag på att man måste provsmaka lite av alla och som att inte det var nog så blev det pannkakor till lunch. Alltså jag börjar skolan om mindre än två veckor och jag tänker inte under några omständigheter rulla dit, så nu är det skärpning från min sida om jag så kommer få lov att låsa kylskåpen eller låsa in mig själv. Det blir dock lite svårt när man har ett jobb att sköta. Nej ni jag ska nog minsann lyckas med det här att bli lite vältränad igen, är upp i fyra dagar i veckan igen och det är en bra början i alla fall. Får se om jag utökar till fem i höst, beror på hur mycket jag kommer jobba och plugga. Första veckan är en hel vecka, fyra skoldagar, tre jobb dagar, jag tänker inte fortsätta så under hösten, det skulle bli döden för mig;) Nej men, lite för jobbigt i alla fall. Nu ska jag skriva ett träningsschema i alla fall, sådär grymt seriöst. Jag är grymt seriös när jag skriver mina listor, det är bara det att det inte jämt funkar i praktiken;) Men ja, jag löser det!

För övrigt är jag sådär slapp idag igen. Inget smink och mjukisbyxor, frågan är om jag någonsin kommer komma ur den här outfiten och i mina jeans till hösten;)




Upp och hoppa

I natt vid kvart i ett började en eller två brandvarnare tjuta, hela huset flög upp, pappa konstaterade att det inte fanns varken brand eller rök. Så det var bara till att försöka återgå till sömnen, lättare sagt än gjort;) För lite mer än en timme sen så började det tjuta igen, tydligen någon som inte tyckte jag skulle ha lång sovmorgon;) Det fanns ingen rök eller brand nu heller, jag kollade. Funderar på om det är batteriet som är slut i någon av dem, mamma skulle ta med sig nya batterier hem, men lite obehagligt var det allt. Men ja, någon väckarklocka behöver jag tydligen inte i alla fall;)

Nu ska jag hoppa ur morgonrocken och klä på mig mjukis kläder, sen ska jag in till Konsum och handla mjölk och ägg, syster ska göra pannkakor till lunch och jag ska baka vidare! Hörs senare!

Sockerkakor

Jag är bra på att baka det mest, men just olika typer av sockerkakor brukar jag ha en tendens att misslyckas med. Idag har jag lyckats med två stycken, jag vara ganska stolt då;D Sen var det bara det att jag hade den tredje i ugnen och när jag skulle vända på den så gick det inte riktigt vägen, hahaha. Kaksmulor på en tallrik var vad som återstod, lite less man blir. Men men, nu kan jag i alla fall lägga mig och kolla på tv och ha något att äta på till teet;) Jag har i alla fall gjort tre kaksorter sen igår och det är en bra början!

Livrädd med stil

Hade en riktigt dålig kväll igår, kände att jag verkligen inte göra sådant i mitt liv som jag tycker är kul. Så nu måste jag ändra på det här, ska försöka börja idag. De enda som känns kul just nu är att jag snart börjar skolan, tänk att något sånt bara kan kännas så himla rätt. Det är tur man hittar rätt i livet ibland i alla fall;) Jag känne mig alltid lycklig bland min litteratur och tankarna om att jag gör något vettigt av mitt liv och har möjlighet att påverka i alla fall en liten del av framtiden genom dessa små människor. Nej, det känns bara mycket bättre än att bädda sängar åt överklass människor som ändå inte bli nöjda, klagar på flugor i lamporna och liknande, tror att man har all tid i världen. Nej, att vara städare är verkligen inte dröm jobbet. r

Så just nu sitter jag här med min målplanering, saker jag ska fixa inom en snar framtid allt för att göra livet lite lättare. Ett mål som inte känns så avlägset är att skaffa en egen bil, ska bara övertala pappa att ha tid att fixa den. Den jag har kollat på är nämligen inte körbar för tillfället;) En Ford Mondeo från 1993, alltså det är absolut inte min drömbil, men jag är 20år och kanske inte borde ha så himla höga krav, jag menar jag inte miljonär ännu så jag får nöja mig med det jag kan hitta, den såg i alla fall väldigt fin ut bilden. Drömbilen införskaffas när jag väl har mina miljoner att leka med.

En annan punkt som känns lite avlägsen i alla fall om man bor i Leksand är införskaffningen av lägenhet, jag är 20år snart och jag vill inte bo hemma så länge till faktiskt, då bor jag faktiskt hellre själv;) En annan plan är att bo i Falun, men det vill jag bara om jag hittar ett helgjobb där. Vi får se, den här punkten känns inte så säker alls ännu;) Jag är i alla fall i rätt del av Sverige för vart jag vill bo;)

Nej, vet ni vad ska ta och skriva det här i min bok istället, sen ska jag baka lite!

Tänk att det bara krävs ord

Jag är sjukt dålig på att skriva här, jag kommer alltid på massa vettigt jag ska skriva. Men sen när jag väl sitter här går luften bara ur mig, som med så mycket annat;) Men idag har jag bakat två kakor, det gäller att vara ute i god tid inför min 20års dag som det i för sig är 18dagar kvar till, men det går fort! Det är skönt att allt man gör inte känns jobbigt! Det känns aldrig jobbigt att äta godis till exempel, jag måste verkligen skärpa mig;) Men det är som sagt sommarlov och snart är hösten här då får jag mer tid till allt hoppas jag, underbart med skola igen! Eller ja det tror jag i alla fall, men vad vet jag;) Känns lite vemodigt också att bo hemma igen och pendla till 45min om dagen, men ja det här löser sig till det bästa bara jag tror det och det tror jag. Mår jag bättre av något annat så hamnar jag där till slut.

Imorgon är jag ledig och på onsdag också, jag ska läsa, träna, baka, se på tv och kanske kanske, om jag orkar börja förbereda mig med lite litteratur och så. Men vi får se om jag orkar;) Ta det lugnt är i alla fall en viktig sak att göra, fast idag var jobbet inte så farligt faktiskt, inte alls som helgen. Men jag överlever allt och det bevisar alltid för mig själv hur stark jag är.

Sitter för övrigt här och lyssnar igenom Kent låtar, har lite svårt att bestämma mig för texten till tatueringen. Men ja, jag har ett tag på mig att bestämma mig. Men funderar faktiskt på att göra det i september/oktober, skulle vara helt rätt känner jag. Ska dock inte diskutera det med min familj först;) hahaha, tror inte de är tatuerings fän precis, men det blir snyggt det vet jag. Ska bara ha ett grymt teckensnitt också. Ja, det här ska jag ta tag i nu:) Är bara lite orolig att det kommer göra sjukt ont med alla blodådrorna och allt;)

Ja nu ska jag fundera vidare, räkna med uppdatering imorgon:)


Fredag

Gick upp redan halv nio i morse fast jag var ledig, sen åt jag frukost hos Jon och sen begav jag mig hemåt och tog en löprunda. Skit bra start på dagen, sen var det som alla kraft tog slut, tog två timmar för mig att komma in i duschen;) Men när jag väl gjorde det hade jag i alla fall ätit lunch och kollat upp saker inför skolan. Bara 25dagar kvar nu och knappt 22 tills jag fyller år;D Augusti blir nog en bra månad! Skönt att börja skolan igen, jag längtar helt sjukt mycket, att får göra något man tycker om och slippa slita på ett tråk jobb;) Ska börja leta nytt jobb snart, ska bara samla kraft att göra det. När jag väl är ledig går allt så himla segt för mig, idag hade jag lite saker jag skulle fixa men ja, så blir det inte;) Håller på att baka brownies och sen kommer Amanda och hämtar mig vid fyra, vi ska till Erika på inflyttningsfest! Det blir trevligt!

Men nej ni, lär kolla till mina brownies nu!

RSS 2.0