Ledighet

Ja, idag går jag på 12dagars ledighet, ska bli skönt. Fast det hade inte skadat med lite mer jobb innan jag åker till Varberg på lördag, ska bli helt underbart. Ingen sommar utan att man har gått på en strand vid ett hav;) På fredag kommer Amanda hem också, ska försöka hinna träffa henne:) För sen åker jag till Varberg och hon till Afrika, fast sen ska vi jobba ihop, det blir bra:) Och för den delen riktigt kul:) Men nej vet ni vad, jag ska ut och springa nu så måste kila, mamma väntar. Ska till Jon ikväll men hinner nog slänga upp ett inlägg till i kväll!

Kärlek

Hela min värld har nu varit full av kärlek i hela tre dagar! Det känns lite tomt just nu men faktiskt också skönt, jag är trött det har blivit max 13 timmars sömn på tre dygn och det är lite för lite för mig;) Men det är värt det, så värt det! Borde nu egentligen berätta om dessa tre underbara dagar och om alla fantastiska artister jag sett, men jag känner mig lite för trött och har lite för många bilder att går igenom och en EM final att se. Men ja, höjdpunkterna var som väntat Kent och Håkan. Kan man annat än fullkomligt älska dem?! Mycket lyckligare än så lycklig som man är när man ser Håkan eller Kent kan man nog knappast bli, ja det är verkligen lite tomt nu. Nu när jag tänker tillbaka på känslan under Kent och på de gånger som Jocke bad oss klappa mer, så kommer jag fram till att jag hade nog gjort nästan vad som helst som han bett mig om, ja det är en ganska stark och knepig känsla;) Med andra ord, man är inte riktigt sig själv i det läget;) Nu låter det här knasligt och tokigt, men det kan jag leva med, för sån är jag;)

Nu ska jag kolla på bilderna och lyssna på Kent tills jag tröttnar, lär för övrigt aldrig hända;)

Gympa

Nu har jag varit och gympat det var riktigt roligt:) Så ser fram emot det nästa vecka också! Sen blir det ett litet uppehåll eftersom jag åker på semester till Varberg en vecka, men sen när jag kommer hem ska jag verkligen komma igång ordentligt igen, gympan en gång i veckan och löpning tre gånger i veckan, ska springa Limsjön runt på tid sen i September, jag och mamma ska gå ner det minst till 35min, jag ska nog försöka lägga ribban ännu högre;) Är så himla peppad:P Men ja, vi får se om det håller i sig;)

Imorgon är det Peace and love! Det är jag också så pepp inför:) Ska skynda mig hem från jobbet och sen åka här hemifrån senast vid fyra, hämta Jon och sen mot Borlänge:) Underbart:D Massa bra musik, kan inte bli annat än bra;) Jobbigt att jag ska upp halv sju dagen efter bara, men ja de som jobbar på Clas ska upp tidigare, så ska väll inte klaga;) Börjar nio på lördag och tio på söndag, så det blir inte fullt lika jobbigt i alla fall! Sen jobbar jag måndag och sen är jag som det ser ut nu med semestern ledig i 12dagar, det är sjukt mycket, jag behöver inte vara ledig så mycket. Jag behöver pengar! Men ja, det är bara att bita ihop, jag hittar ett bättre jobb där jag kanske får jobba mer så småningom:) Nu ska jag kila till duschen!

Onsdag

Idag fyller Jon 19år, så jag har gjort frukost på sängen och sen har han fått lite paket, från mig och min familj. Som mamma hade lämnat framme innan hon åkte till jobbet. Så nu ä han 19år och har fått en fin fjällräven ryggsäck av mig, en röd. Han gillade den och hade önskat sig den och jag hade ingen fantasi, men jag löst det bra ändå:) Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, mysa lite tror jag, fast Jons mamma verkar vara i städar tagen, bläää!;) Bara jag slipper hjälpa till att städa så! Klockan fyra kommer Jons bror och lite folk, vi ska grilla och så. Fast jag måste åka redan vid halv sex, för jag och mamma ska på gympan som är idag och jobbar jag imorgon så jag måste hem också. Har varit så skönt att vara ledig i tre dagar, nu ska jag jobba fem och kommer ha så fullt upp med jobb och Peace and love så kommer inte hinna med mycket annat alls faktiskt, skönt det också! Nu ska jag kila:)

Guitar Hero

Förstår inte var den här dagen har tagit vägen, gick upp sju och var hemma här tjugo över sju. Sen har jag bakat, promenerat, lagat lunch och varit in till banken och fixat så att jag kanske får tillbaka min skatt i Augusti i alla fall! Och nu är klockan halv fem, hur kan man göra så lite och tiden går så fort? Stressande i alla fall, jag tänker alltid at jag ska läsa och ta de lugnt när jag är ledig, det får bli till Allsång på skansen ikväll det kanske;) Eller ja, vi spelar faktiskt ltie Guitar Hero nu och det är också att ta de lite lugnt, ska göra Jon sällskap nu!


Tisdag

I morse vaknade jag av att Jons pappa knackade på Jons dör vid kvart över sex, Jon gick upp då men jag låg kvar ett tag. Jon ska nämligen testa att köra upp idag igen, han kör upp nu halv nio. Så för hans del var det bara att gå upp, jag gick också upp vid kvart i sju och tog bilen till Leksand, så nu har jag ätit frukost och nu sitter jag och tar igen det jag inte hann kolla här igår. Var till Borlänge igår, handlade ett bara bra tränings byxor att springa i och sen lite smink. Sen var vi ut och sprang och jag bara kände att jag inte behövde sitta något vid datorn alls. Blir nog väldigt tomt här hela veckan, för torsdag, fredag och lördag är det Peace and lov och då hinner jag inte skriva något alls;)

Idag kanske jag hinner skriva lite mer, ska nämligen mest fixa här hemma, baka lite ska jag göra nu, sen ska jag dammsuga, ta en promenad och lite så. Jon och jag kanske ska på relaxen men det är inge bestämt ännu, vi får helt enkelt se, men nu ska jag borsta tänderna och sen baka! Hoppas också på att det går vägen för Jon:)


Tänk att det bara krävs ord

Jag som har känt mig på bra humör och haft saker för mig hela dagarna sen i fredags, skönt har det faktiskt varit. Sen idag har jag blivit ledig och mina planer för nästa helg klaffade inte riktigt. Nu är jag på mindre bra humör igen, Jon kollar fotboll och jag sitter här och lyssnar på Kent som vanligt. Ska ta och sova tror jag, kanske vaknar på bättre humör imorgon. God natt.

Söndag

Jag är så seg och borde vara i duschen nu. Har varit ut och sprungit med mamma, vi ökade på med en kilometer idag så nu är vi upp i 8km. Ska väll upp i en mil under sommaren är det tänkt. På onsdag börjar friskis och svettis sommargympa också, så det ska jag passa på att gå på, det, tre löprundor i veckan och en promenad om dagen är målet;) Sen får vi se hur lång tid det tar innan jag kommit upp i det! Igår vart i alla fall en trevlig kväll. Min lilla kusin Henry, vill bara att man ska hålla honom i händerna så han kan spring /gå och så det roade jag mig med att göra ett tag, roligast var att gå in och ut över tröskeln till altanen. Man blir så lycklig av små barn:) Sen åt vi god mat och spelade kort på kvällen, så trevligt så. Men jag skriver lite mer sen om vi inte ska ut med båten, för nu ska jag duscha.

Midsommardagen

Hann inte skriva något igår, vart till att gasa hem från Dalle i full fart, hoppa in i duschen och sen dra till Angelica. Fast det gick inte så bra när jag skulle gå till Angelica, det började spö regna, så jag fick springa in igen och vänta på att regnet skulle ge sig, tog bara några minuter. Sen hade vi sol hela kvällen:) Underbart! Satt hemma hos Angelica med Sarah, Malena och Marcus och åt massa god mat. De andra drack massa gott också;) Jag höll mig nykter och körde Sarahs Mazda på kvällen istället, det är en rättviksraggarbil;) Värsta ljudet, men ja det är grymt kul att köra då:) Sen gick de in på Lyckliga huset och jag hängde lite med Jon och Augustin, som fick vara med om en riktig svensk midsommar! Träffade massa folk gjorde man också, människor man inte sett på evigheter, trevligt var det även om vissa var så fulla att det nog knappt minns att det träffat mig;) Åkte i alla fall sen hem och la mig vid halv två. Sen var jag upp halv åtta i morse och nu har jag vart och slitit på jobbet. Nej då det var inte så farligt, men inte heller så roligt. Nu ska vi snart ha lite släkt middag eller vad man ska säga. Jag ska få träffa min lill kusin och det är det bäst hoppas han kommer snart jag längtar! :D Kanske hinner jag uppdatera lite senare, nu ska jag hjälp mamma att duka!

Om det här ska vara allt vi hann...

Jag mår illa och har ont i huvudet, ska nog sova snart, bara lägga mig i sängen och sova, jag skulle nog kunna sova länge. Sprin turen var bra, den gav mig kraft tyvärr bara för stunden, nu är jag helt slut. Imorgon är det midsommar och jag jobbar som sagt till tre, ska hem och duscha och försöka se lite till fixad ut fast jag inte klippt mig sen december och utväxten lyser med sin närvaro. Jag ska ta tag i det, men inte än. Precis som med mejlen jag ska svara på och allt jag ska fixa i mitt rum, men inte än. I alla fall ska jag, Sarah, Angelica, Malena och Marcus grilla och äta och prata strunt och det ska bli så trevligt! Jag saknar dem och jag behöver dem! Fast jag blir nykter och ska i säng tidigt, ska faktiskt upp och jobba på lördag också, då lär man vara seriös. Så imorgon blir det kanske bara ett blogg inlägg, mer hinner jag inte med. Lördagen blir förhoppningsvis också trevlig, släkten på mammas sida kommer hit och jag längtar efter lilla Henry, så himla mycket! Att få ett skratt av honom kommer göra mig tok lycklig i timmar! Fast ja det blir ännu en dag tidigt i säng, jobbar söndag också. Sen är jag ledig tre dagar som det ser ut nu, tre dagar! Sen är det Peace and love och jobb igen och jag kommer inte sova många timmar, men det är värt det, för det kommer också göra mig lycklig! Men nej ni, nu ska jag lägga mig ner, känns som jag ska spy. God natt!

du är precis så svag som jag

Sitter och tjatar Kent igen, borde ge mig ut och springa men har precis ätit så tänkte vänta en halv timme. Sen ska jag springa bort allt, vill helst bara ligga i min säng och lyssna på Kent men det är då jag måste ta mig i kragen och hitta på något. Saker blir inte bättre för att man ältar dem och tycker synd om sig själv, fast jag kan ändå inte släppa allt, vill bara ställa mig i skogen och skrika. Var på så bra humör tisdags och onsdags och sen började jag fundera för mycket igen. Men en spring tur brukar hjälpa ge en i knuff i rätt riktning. Andra saker som brukar hjälper är att prata med barn, kan man bli annat än glad? I alla fall om barnen är snälla! De var en tjej igår när jag jobbade som pratade mycket med mig och det sista hon sa innan hon skulle ner och hoppa studsmatta vid vårat Spa, var att hon tyckte att jag var duktig på att städa och att deras rum blivit så fint när jag varit in och städat. Det gjorde mig lycklig resten av arbetsdagen. Barn är ärliga och barn ger en lycka för det mesta, jag älskar barn och jag älskar att det är det jag ska jobba med! Hoppas på att kunna få lite vikariat dagar till hösten istället för att vara på Dalle, skulle betyda mycket för mig att få jobba med något så roligt. Djur är också något som gör en lycklig, idag har jag försökt få gå fram till Thyrill, fick bara lägga handen på rumpan idag, så vi har lite att jobba på under sommaren. Fast igår gick han villigt med mig in i stallet, men det ska går varje dag tycker jag! Så det ska jag jobba på som terapi för både honom och för mig. Fast jag avundas honom som är en så pass fri islänning som han är, han ser så stolt ut där han står med vinden i manen och kollar lite överlägset på mig, fast alltid snällt. Han och filmen Spirit får mig att inse att vissa djur och människor kan man inte tämja, de gillar att vara fria. En sån människa är inte jag, jag ska bara ha massa trygghet. Nu vart det här lite för djupt och långt inlägg, ska ge mig ut och springa!

Känns fortfarande lika

Jag är fortfarande sjukt less och vet inte vad jag ska göra åt det, vill bara att sommaren ska ta slut och jag får börja plugga igen, bara plugga och plugga. Jag älskar att plugga, för det är till något jag vill blir. Alltså jag måste verkligen försöka ta mig samman nu, för min egen skull. Jag undrar också varför killar verkar ha svårt att umgås med tjejens tjejkompisar, medan tjejen alltid följer med träffar killens kompisar och är trevlig. När ska killar börja vara lika trevliga? Hm, ja strunt samma det är killens fel att han inte får träffa tjejen på flera dagar, fast ja det är bara tjejen som kommer lida av det i alla fall. Usch, vad deppig jag är, nu ska jag lägga mig under mitt täcke och tycka fruktansvärt synd som mig själv, som jobbar och sliter och inte är ledig en helg:(

Klagande

Jag förstår inte varför jag inte bara kan vara nöjd över att jag är ledig idag. Nej då sitter jag och surar över att jag jobbar hela midsommar helgen. Fast ja det är surt, för jag ställer upp och jobbar jämt och vissa andra bara säger nej jag kan inte (vill inte) jobba och så bara slipper det och så har de lika många dagar som mig i juli. Kanske ska man sluta ställa upp, kanske vore jag lyckligare. Synd bara att jag inte kan säga nej, för allt handlar om att tjäna pengar och det gör jag inte på annat vis. Fast ja jag ska nog gör som mamma och försöka hitta något nytt till hösten, helst i Leksand kostar så jäkla mycket att åka bil nu så blir knappt rik på att åka fram och tillbaka till Tällberg och jobba. Nej fy tusan vad jag klagar, förstår inte varför jag har så himla svårt att vara nöjd med allt jag har. Jag har massa bra saker i mitt liv och ändå inte glad. Kommer inte hinna träffa Jon på hela juli, han jobbar vardagar och jag alla helger som finns till september, fast där kanske jag säger nej faktiskt, min 20års dag är viktigare än pengar faktiskt, dagen efter tänker jag nog inte jobba. Men ja vi får se, jag ska försöka släppa det här och hitta tillbaka till mitt positiva jag gillar livet humör igen. Jag ska verkligen det. Snart ska jag ta bilen och åka till Leksand igen, följa med mamma och handla och sen ut och springa lite. Ikväll kommer moster, Ulf och Henry upp till Leksand, fast vet inte om jag hinner se dem något idag. För barn är verkligen något som kan göra en glad, ja, jag behöver se en liten Henry:)

Säckpipa

Jag har inget emot säckpips musik egentligen, bara klockan halv tolv på morgonen. Fast morgon är det kanske inte men gick nyss upp, har inte ens borstat tänderna ännu;) Så det känns som på morgon och Jon är kanske inte bäst på att spela säckpipa;) Tänkte ta med mig Thyrill ut och gå en sväng strax, han har nämligen bara ståt i hagen flera dagar nu. Thyrill är för övrigt en häst om någon undrar, fast det känns som en hund när man är ut går med honom;) Ska bara borsta tänderna först och övertala Jon att följa med. Skriver mer senare när jag ätit lunch och badat badkar;D

Skit Sverige

Alltså, det är bland det värsta jag sett i mitt liv, vad tusan gjorde de på planen egentligen?! Skandal! Jons mamma tyckte jag kunde bli sport kommentator, undra om en sån för svär mycket;) I sånna fall skulle jobbet kanske kunna bli mitt, eller inte;) Nej men det där var skandal! Så nu mer håller jag på Holland;) Nu är Jon jätte less på mig och har gått och lagt sig för en kvart sen, men ja det är inte mitt fel att jag har ett jobb som tar upp alla min levande tid, jag måste få sitta vid datorn också;) Men ja nu ska jag sova i alla fall, imorgon ska jag klappa på Jons mammas hästar och vara lyckligt ledig! God natt!

Onsdag

Idag har jag haft fullt upp, därför detta sena blogg inlägg, lär snart skaffa så jag kan ha internet överallt. Jag får lite abstinens när jag inte uppdaterar;) Idag har jag i alla fall varit på jobbet, en super lugn dag och till eftermiddags fikat kom min chef Ingrid med Budapest bakelser;) Det var mums, fast inte så bra, jag försöker att inte äta mjölk och mjöl, så det gick sådär. Sen så skyndade jag mig hem, inte för att går att skynda sig så mycket när man kör bil, vill inte bli av med körkortet;) Men i alla fall så kom jag hem bytte om och cyklade till Siljan och träffade Maria:D Det var hur mysigt som helst att sitta över en chokladboll och te (det var vad jag åt) och bara prata massa strunt;) Ja helt underbart trevligt att träffa henne nu när jag inte jobbar varje dag med henne. Sen efter den trevliga träffen cyklade jag hem och ät middag och sen tog jag bilen till Djura och Jon där jag nu sitter. Jon tycker jag är tråkigt som sitter här så nu ska jag nog gå. Kanske ska vi ut och gå en promenad:) Mys! Men ja skriver lite ikväll efter fotbollen, ikväll gäller det!

En bild

Jag är sjukt seg på att lägga in bilder och vi var på Gröna lund i slutet av maj och i helgen klippte jag till bilderna;) Sjukt seg helt enkelt. Men ja eftersom jag är på sånt knas humör just nu ska jag bjuda på den snyggaste bilden ever och sen ska jag faktiskt sova;D Så varsågod!


Mora

Nu har jag spenderat min kväll i Mora och visat Jon alla vägar som man kan åka, eller ja det finns säkert fler. Men det jag åkte när jag gick på körskolan. Nu hoppas jag bara att han klara det på tisdag det skulle vara så underbart roligt och skönt att inte alltid vara den med bil;) Inte för att jag kör honom så ofta det är mest när vi båda ska till Djura och så och jag älskar och köra bil. Kör bil är också lite terapi för mig, t ex att man inte ska jaga bilar som kör sakat eller svära åt gamla kärringar som inte kan kör eller galningar som går ut mitt i gatan;) Jag över på att köra lugnt hem och lyssna på musiken och bara fundera. Att vara precis lika avslappnad som när jag är ute och går, att vara ut och gå är terapi men jag har tyvärr inte hunnit med någon promenad idag och vet inte om jag gör det imorgon heller faktiskt. Det beror på om jag ska ut och springa, fast ja motion är också terapi, det gör en så lugn efteråt. Jag älskar känslan i benen efter en springtur och den dusch på det när man knappt orkar ta sig upp för trappen, helt underbar känsla faktiskt. Men ja morgon dagen blev det jobb och sen ska jag träffa Maria på Siljan:D Sen kanske jag ska ut och springa eller så åker jag hem till Jon och går ut och går en promenad, tar ett bad (Jon äger ett badkar tyvärr inte jag:() och sen ser på Sverige när det möter Rysslan, Sverige bara måste vinna! Inte för att jag tror att det sen vinner mot Holland men ändå;) Vad mycket strut jag skriver men vad skönt det är att jag känner mig så lycklig när jag skriver, till och med jobbet känns lite roligare just nu. Kanske har jag börjat hitta lite rutin igen, det är skönt. Men vet ni vad, nu ska jag sova. Hinner jag blogg imorgon bitti så hörs vi då:) Sov så gott!

Extra mamma

Jag har egentligen två jobb, först mitt städ jobb och sen mitt jobb som vikarierande mamma. Min mamma har som jag säkert redan nämnt fördelat om sin tid då hon slutade jobba på lördagar och firman har dessutom också nyligen bytt lokaler. Detta gör att min kära mamma inte kommer hem för fyra en dag. Idag är hon ännu inte hemma, hon skulle nämligen fika med hopprepsfröken, min lillasyster ska på läger. Så nu har jag plockat i diskmaskinen, lagat middag och tvingat min bror att dammsuga, jag menar varför ska jag göra allt?! I alla fall så funderar jag ärligt talt just nu på att aldrig bli mamma och jag förstår mammor som ofta är sura, jag skulle nog ganska lätta bli det om jag fick lov att fixa så mycket varje dag, just det jag glömde att nämna att jag också fixat tvätten! Så ja nu skulle jag nästan kunna säga att jag jobbar hel tid. Men nu har pappa kommit hem och jag lär hjälpa honom att fixa klart middagen, för övrigt är det ovanligt att han är hemma för sex nu för tiden;) Men ja nu lär jag äta också kom jag på, ska med Jon till Mora, han ska övningsköra och kör upp för andra gången på tisdag, fast första var i för sig i Malung;) Men ja jag ska med och visa vart man kan få åka, tror jag kan alla ställen och vägar! Så nu lär jag kila, hör av mig när jag kommer hem.

Tisdag

Idag gick jag upp en kvart tidigare, alltså kvart över sex, för jag tänkte att jag skulle blogga lite innan jag åkte till jobbet. Blir alltid så dåligt med uppdateringar när jag jobbar, har liksom inte tillgång till dator på jobbet;) Fast det skulle inte vara helt fel att ha en dator på städ vagnen när man har lite tråkigt;) Men ja, istället för att blogg så tog jag det extra lugnt och läste tidningen lite saktar och vipps så var klockan halv åtta och jag fick lov att åka till jobbet. Var en mindre personal idag än vad vi skulle ha varit egentligen så jag får hoppa inte och jobba imorgon också, kanske inte det man ser mest fram emot, men det är pengar och pengar är viktigt i mitt liv just nu. Kanske för viktigt? Ibland önskar jag att man inte var så beroende av pengar som man är, jag är beroende av pengar för att slippa ta lån för mina studier något som jag faktiskt tror att jag kommer lyckas med också och det är jag väldigt stolt över! För när jag då är färdig efter de antal år jag kommer går (har inte bestämt mig för hur mycket jag ska läsa) så kommer jag förhoppningsvis kunna få en helt tids tjänst och då kunna lägga undan pengar till ett framtida hus eller något sånt och jag menar det är skönt att inte behöva låna allt för mycket till ett hus heller. Så jag är nöjd med min plan, min framtid ser ljus ut och jag nöjd över mina föräldrar som har sparat åt mig sen jag var liten:) Men ja nog pratat om pengar, jag ska gå ner och göra lite köttbullar och så tills mamma och Ebba kommer hem. Skriver lite mer sen!


Bokterapi

Idag har jag läst ut boken som jag har hållit på med i nästan en månad tror jag. Det är svårt att få tid till att läsa när man ska läsa kurslitteratur. Nog för att kurslitteraturen också är bra ibland, men det är alltid krav på att man ska läsa den så det blir ingen avslappning. Men nu till saken jag skulle berätta från början. Jag ska som sagt börja jobba med mig själv, så nu har jag plockat fram de här två böckerna. The Secret har jag läst och innehållet i den boken tror jag på, jag tror på att man drar till sig saker och jag tycker absolut att ni som inte har läst den ska läsa den, sen om ni tror på det eller inte det gör ni som ni vill. Jag tror på den och anser att livet blir lite enklare om man tror på den! Mia Törnbloms bok har jag börjat på efter att jag varit på en förläsning med henne, föreläsningen var helt fantastisk! Boken ja den började jag bara på sen tog jag sommarlov och glömde den. Men ja, nu ska jag läsa den och ta till mig det som står! Men jag tror att det är två böcker som är bra om man jobbar med sig själv, så jag ska testa det. Sen ska jag skaffa två fina böcker och anteckna i. Man får så mycket tankar och idéer när man läser såna här böcker och det är bra att skriva ner de idéerna så man inte glömmer bort dem.




Men ja, nu ska jag sova! God natt!

Sådär

Nu har jag köpt en födelsedags present till Jon, vad kan jag inte skriva här;) Men jag gjorde det lätt för mig och kollade på önskelistan han skrivit. Det är inte alltid så lätt att hitta på något personligt, jag vill alltid att det ska vara så speciellt, men ja det är bara att förstår att man inte alltid kan vara speciell, nu får han i alla fall något han önskat sig och då kan man räkna med att han blir glad:) Så ja, nu är det bara att vänta på att det dyker upp och sen slå in det. Nu ska jag byta om och sticka ut och springa!

Födelsedag

Jon fyller år den 25e, så det är knappt en vecka kvar och jag har inte en aning om vad jag ska ge honom i present. Jag har verkligen slut på idéer, brukar kunna hitta på bra saker men jag vet verkligen inte. Mamma har redan kommit på vad hon ska köpa åt honom, med lite hjälp från mig. Men det var ändå inget jag ville ge honom, som flickvän vill man hitta på något speciellt. Försöker leta runt på internet, ska vara något för ett lagom pris också eftersom jag inte är super rik just nu. Jag ska leta vidare på internet, men kom gärna med förslag!

Att jobba med sig själv

Jag har kommit på att jag måste börja jobba lite med mig själv, dels för att jag behöver bli nöjd med det jag har och för att kunna ta tag i saker och sätta upp mål utan att det känns som det i alla fall inte kommer gå. Igår när jag hade så sjukt tråkigt så bestämde jag mig för att gå ut och gå. Så istället för att sitta här och tycka sjukt synd om mig själv som hade så tråkigt så skaffade jag mig något att göra. Från och med den promenaden finns det en lista över saker att göra om jag har tråkigt, allt för att jag blir så less på mig själv när jag har tråkigt. Det är något som jag känner att jag inte får bli, då tappar jag all självkänsla. Det har varit lite tungt sen jag kommit hem och jag tror det handlar om att jag alltid målar upp en bild om hur allt blir och sen blir det inte så, dessutom tar ett tag för mig att vänja mig vid nya situationer. Jag har insett att det får ta sitt lilla tag men att jag för den delen inte behöver ligga och tycka att livet är värdelöst, för det är det verkligen inte! Så nu ska jag börja jobba med mig själv, allt för att få lite frid i mitt liv och en positiv attityd, jag älskar mig själv när jag är positiv livet är så sjukt mycket bättre och jag vet verkligen att jag kan vara en positiv människa om jag vill. Så nu ska jag ta itu med några böcker och sen börja sätta upp lite mål. Men först nu ska jag ta hand om mina nyttiga kokostoppar som behöver läggas i en burk!

Tråkigt

Jag har jätte tråkigt och vet inte vad jag ska göra. Jag har inga idéer alls så snart ger jag mig ut och springer bara för att jag har så tråkigt. Jon han bara tränar och spelar matcher, med andra ord är han inte så mycket att umgås med. Med andra ord är det precis som vanligt och jag hatar det. Jag måste förändra mitt liv och det är fort innan jag dör av tråkighet. Det är tråkigt att kliv upp när jag ska till jobbet för det är skit tråkigt att jobba och det är tråkigt att stiga upp när jag inte jobbar för jag har ändå inget att göra. Nu ska jag lägga mig och läsa bok och hoppas på ett bättre liv.

Jag är bara ljud

Jag skulle behöva en lång semester ensam och reda ut alla tankarna i mitt huvud. Jag vet inte vad jag göra längre, det känns som jag står vid sidan av mig själv och ser mig själv göra grejer av ren vana och det är inte riktigt så jag vill känna. Skulle vilja vara lite mer delaktig. Antar att det blir vad man gör det till, men jag då behöver jag göra något och det ganska omgående, jag behöver en förändring något som skakar om och göra så att alla bitar trillar på plats. Jag behöver helt enkelt jobba med mig själv, så ja det lär inte bli mer skrivet här. Det blir bara massa funderingar då. Nu ska jag äta mat och se på Sverige:) Ni får ha en trevlig kväll!


Sova

Jag borde ligga i min säng nu, men sitter här och lyssnar på Kent istället, funderar på att lägga in bara Kent på mobilen. Kanske kan jag somna då. Jag vet inget alls just nu och det jag skriver här blir bara massa strunt så nu skriver jag inte mer.

God natt!

Rensning

Mamma kollade på alla mina kläder och sa att man faktiskt inte behövde så mycket kläder, speciellt när allt inte går in i garderoben och man måste ha lådor under sängen där man har tröjorna. Hon kanske har lite rätt, men jag kan inte låta bli att köpa alla fina kläder jag hittar. Just nu vill jag ha en snygg klänning och ett par lite högklackade skor i sandal stuk. Ingen pumps de har jag redan. Det jobbiga med alla kläder jag har är att på vägen fram och tillbaka till mitt städ jobb behöver man inte vara fin kläd och inte när man är hos Jon i Djura heller, där träffar man knappt folk. Så ja, jag hinner inte använda så mycket kläder som jag vill. Så nu ska jag gå igenom mina kläder, plocka ut det som jag behöver sy upp och fixa till lite och fixa det;) Ja sen är det alltid bra och bli påmind om vad man har. Så nu ska jag sätta på bra musik och fixa det:)

Fredag

Mina dagar går så fort när jag jobbar och jag hinner verkligen inte skriva här, så när det blir tomt så vet ni vad jag gör. Jobbar imorgon också, åtta till tre. Tur det i alla fall bara är åtta till tre. Men sen kommer jag hem, går ut och går, äter middag, dammsuger, springer, koller på tv och sen är det sängen. Just nu är det inte kul, just nu vill jag göra något mer. Jag vill göra något mer av mitt liv, jag har aldrig känt så förut, jag har alltid känt mig så nöjd med min val. Sen kom hösten och den var okej, fast lite tråkig. Och sen våren och jag ångrade att jag flyttat, mest för mitt boende och för att Jon bestämde sig i februari, om inte tidigare för att vara kvar. Och nu sitter jag här och önskar att jag inte satt här utan var ut och levde livet, jag vill leva livet! Hur ska jag göra för att lyckas leva livet?! I Jag ska börja med att träffa människor, alla mina vänner jag faktiskt har. På söndag ska jag till Sarah vare sig Malena eller Angelica ska med. För jag vill träffa Sarah. Och någon dag ska jag träffa Maria för livet är mycket roligare med henne! Så vilken dag passar Maria? Sen ska jag chocka världen genom att börja vara upp sen trotts att jag jobbar eller inte orkar. Jag ska inte säga att jag inte orkar eller inte har tid. Det finns inte längre för jag har tid, jag sa aldrig förut att jag inte hade tid och inte orkade. Och det var kul, så nu har jag tid! Och jobbar jag dagen efter så har jag tid men kanske inte till tre på natten. Ja nu vill jag göra roliga saker i mitt liv! I vår åker jag till Australien om jag så ska åka ensam, jag vill lära mig surfa!

Jag känner mig så less på mig själv;) Men det ska jag sluta med! Nu ska jag ut och springa eller klippa gräsmattan vi får se.


Kväll

Ska snart krypa ner i sängen och läsa min Glamour, ska upp imorgon och jobba så det gäller att vara lite pigg. Jobbar från åtta på lördag också så det blir en tidig fredag kväll också! Sen på Lördag blir det fotboll, funderar på att se om Jon vill gå på lucky med mig också, måste träffa lite folk nu när jag är hemma igen! Är ledig söndag och måndag som det ser ut just nu också. På söndag ska jag till Sarah om jag så ska åka ensam, men hoppas i alla fall på att få med mig Malena! Sen blir det en lugn midsommar börjar sju dan efter;) Jag får ta igen det festandet sen när Mandis är hemma igen ordentligt tror jag. Bestämde idag att jag ska träffa henne en stund på kvällen den 4e när hon kommer hem:) Det blir underbart. Jag längtar, men ja nu ska jag ta och ringa Jon sen ska jag sova!

Rock away

Dags för en upp ryckning och det som tusan. Dags att börja leva livet och göra roliga saker. Har suttit och kollat på desperate och prata med Mandis på skype så har blivit på bättre humör. Sen har jag också skrivit ut spelscheman till Peace and love, så jag vet vad jag ska se och vart! Blir sena kvällar, till två på nätterna, både Håkan och Kent spelar efter tolv, men jag tänker stå långt fram och sjunga med som att jag inte alls ska upp och jobba dagen efter;) För tusan man lever bara en gång och det tänker jag ta tillvara på nu. Så idag ska jag ge mig ut och springa en runda och sen ska jag kolla om det är något roligt på tv, annars ska jag spela Guitar hero. Men ja först en spring tur.

Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad

En grå dag, men jag ska ändå ge mig ut och gå en timme bara för att! Sen ska jag ligga i soffan och fundera över livet, det gör jag redan men ändå. Jag vet inte vad jag vill med mitt liv längre och jag har alltid varit så säker. Just nu vill jag så på konsert och lyssna på Håkan och Kent resten av mitt liv och vara lycklig. Det är bland den bästa känslan jag vet att stå i en folkmassa och bara sjunga med och bara vara där och ingen annan stans i tankarna, ett sånt enkelt fokus. Men det är inte långt kvar nu, till den 27e med Kent och den 28e med Håkan och det spelar ingen roll att jag har jobb dagen efter jag ska stå där och jag ska stå så långt fram! Och jag ska inte låta ett minne eller tanke passera, för det är det jag önskar nu att bra vara här och inte vela massa skit som alltid. För jag är så bra på det att vela och att ha massa dumma idéer om hur allt ska bli och det blir aldrig så, så jag blir alltid besviken. Just nu känns det som ett bakslag att gå och städa hotellrum igen, vart jag inte mer än så här, det här är inte vad jag vill göra med mitt liv. Det blir min tredje sommar och de frågar om jag kommer ihåg saker som är självklara, det är för tusan som att cykla har du en gång lärt dig så glömmer du inte. Jag jobbade senast i påskas men jag har för tusan inte dåligt minne. Jag lovar det sitter kvar i kroppen om man har jobbar där så mycket som jag ändå gjort. Alltså jag borde verkligen inte sitta här och deppa över allt jag borde gå ut och gå nu, jag fick bara lov att skriva av mig. Kanske blir min promenad med Kent inte fult lika jobbig då. Det enda man inte blir av med är saknad efter människor, människor man alltid tappar på vägen, fast man inte vill. Jag vill inte, nej nu ska jag gå innan jag kryper ner i sängen igen.

sliten

Ännu en dag på jobbet, jag kan inte säga att det är det roligaste jag vet;) Men ja vad tusan det duger, fast jag saknar Maria, nu är jag yngst igen;) Fast ja bara en stund innan Stella och Jelena börjar jobba. Men ja ändå, jag saknar Maria hon och jag var teamet hela hösten;) Men ja, skönt med pengar i alla fall! Vart ingen åkt tur till Sarah idag, fick inte tag i Ekka förens nyss, så jag visste inte hur vi skulle göra. Men ja, jag kanske tar och åker till Sarah en sväng imorgon istället, skulle vara trevligt att träffa henne:) Ja, vad händer annars i mitt liv. Jobb och sen extra knäcker jag som mamma här hemma, lagar middag och dammsuger och fixar. Mamma kommer hem så sent och pappa ännu senare. Det jobbar som tusan med den där firman, men ja hur kul kan det vara att jobba så mycket;) Jag skulle inte göra det;) Jag vill hellre ha det som morfar, han har varit pensionär nu i snart två veckor och verkar hade jätte skönt. Imorgon ska jag vara pensionär på förmiddagen kolla på film och läsa bok. Jag tänker passa på när jag är ledig, snart är det juli och då lär jag inte vara det mer än semestern. Fast ja, juli är en kul månad, Mandis kommer hem och så:) Det här inlägget var inte så intressant nu ska jag gå ner till mamma och Ebba och kolla vad de gör!

Zlatan är gud

Jo man skulle kunna tro det;) Visst är han bra, men jag menar direkt han får bollen så börja kommentatorerna skrika, han behöver inte ens vara nära mål, de skriker ändå. Nu gjorde han ändå ett mål och det var ett fint sådant och han är bra! Men inte gud;) Men ja, Sverige vann jag är glad och laddar inför Lördag! Sjukt kul med EM! Imorgon blir det en jobb dag, jobbar mellan åtta och tre så blir lite blogg torka;) Sen ska jag upp till Sarah i Rättvik hon har fått hem en ny häst som hon ska rida in tydligen värd lite pengar, ska bli super skoj att se:) Inte bara hästen, utan också Sarah och Ekka var ett tag sen nu! Hoppas bara Ekka svara på mitt sms, annars får jag åka själv till Rättvik, men det går bra det med. Åka dit och lukta lite på hästarna. Det är först idag när jag har klappat på Moa hemma hos Jon som jag förstår hur mycket jag saknar hästar. Jag vill bara slänga mig upp och rida i väg i full galopp. Får kolla med Sarah om jag kan får komma upp någon dag och rida lite var så himla länge sen. Kanske borde ta tag i det igen till hösten, vi får se. Men ja, jag saknar det på tok för mycket! Nu ska jag i alla fall sova, ska upp halv sju imorgon! Så sov så gott:)

Tog i

Okej, jag kanske överdrev ilskan lite, vart bara så frustrerad! Men ja, nu har jag lugnat ner mig spelat lite Mari Kart på Nintendo 64 med Jon istället och kommit fram till att jag ska försöka klara alla nivåer på Guitar Hero och läsa massa böcker i sommar istället. Så får jag min skatt i Augusti och kan köpa det då, den som väntar på något gott! Har faktiskt spel som jag kan spela så länge och behöver egentligen inga nya kläder heller fast jag är jätte sugen på en ny klänning. Har gjort en lista på det som jag faktiskt får köpa, typ raklödder och liknande, sen så måste jag har lite pengar till semestern i Varberg och till bensinen, som verkligen inte är gratis. Men ja jag ska nog fixa det här och tänkte på att jag är miljövänlig som inte shoppar så mycket. Nej vet ni vad jag är lite vikarierande mamma igen, som jag brukar bli när jag kommer hem så nu ska jag gå ner och laga middag har precis dammsugit och tagit in tvätten, men sen slipper jag betala för mig hemma också!

Helvetes jävla skit skatt

Jag är arg och jag är inte lite arg heller, jag är så inåt helvete arg! Varför kan det inte säga att de inte har mitt konto nummer och att det behöver det, det står ingen stans på mina papper som jag fått, kul att jag har 525kr kvar att leva på till 15juli, jätte roligt! Kul att jag kommer få lov att låna pengarna av pappa som jag trodde att jag skulle slippa vara skyldig honom och kul att jag är skyldig Jon pengar. Åh jag är så förbannad, varför kan de inte tala om det åh, nu ska jag äta femton chokladbollar bli tjocka och tycka synd om mig själv resten av den här dagen! Så om det inte händer ett under så lär jag inte dyka upp här mer under dagen heller!

Tisdag

Haha, fick lov att fundera ett tag innan jag kom på vad det var för dag idag;) Alla dagar går in i varandra när man inte har skola utan bara är ledig och jobbar. Jobba kan jag göra varje dag så det påverkar inte vilken dag det är. Men ja, jag kom fram till att det var tisdag idag. Och att alla började få tillbaka återbäringen på skatten förra veckan, jag har inte fått min ännu och börjar bli ruskigt irriterad! Jag vill köpa nu underkläder och Mario Kart, varför kan inte jag få tillbaka mina pengar! Orättvist om alla andra får! Ja ja, idag har jag varit ut och gått sen har jag tagit hand om Jons mammas häst Moa lite, hon är svullen på alla benen så vi har spolat med kallt vatten, hon går jätte kravligt, hoppas inte det är någon fara med henne. Sen har vi varit förbi Insjön Jon skulle fixa ID kort till jobbet på Clas. Sen har vi ätii lunch och ja nu vet jag inte vad jag ska göra;) Jon ligger och pratar med Trond, pratar om Sverige matchen och jobb tror jag. Men ja jag ska fråga honom vad han vill hitta på nu! Så skriver mer senare!

I Djura

Sitter i Djura nu har precis ätit lite middag. Jon ska strax och spela fotboll, själv tänkte jag bänka mig framför Frankrike - Rumänien, hoppas på att det blir en bra match. Jons syster Tone ska på fest där temat är Grease och hon ser ut som tagen ur den filmen, helt underbart fin klänning och lockigt hår! Jag vill också gå på något sånt roligt! Kanske får ta och sluta nian igen;) Men nej ni nu lär jag kila!

Sådär

Nu har jag gått en timme, städat klart huset och ätit lunch och klockan är bara tjugo i ett. Det betyder att jag kommer hinna göra mer saker idag har inte riktigt bestämt mig för vad ännu. Ska till att börja med göra mig i ordning, dra på lite smink och snyggar kläder. Sitter nämligen i promenad kläderna ännu. Funderar på om det bli uppvikta jeans idag, det var lite kalt ute idag, blåser rejält. När jag väl har fått på mig kläder så kanske det blir så att vi åker till Djura och hittar på något mys där. Sen imorgon är det bara en sak jag har planerat in och det är att kolla på Sveriges match mot Grekland! Sen på onsdag skulle jag ha träffat Sarah och Ekka, men jag har fått jobb. Fast jobbar bara till tre så hinner träffa dem på kvällen om de har tid! Så ja nu är jag upp i 13 jobb dagar, jag kanske blir rik i sommar trotts allt. Nu ska jag gå och göra mig i ordning uppdaterar igen, sen;)

God morgon

Nu ska jag ut och gå en morgon promenad! Måste försöka få inte lite bra vanor! Sen ska jag städa de två rummen som mamma inte hann städa klart igår, sen blir det lunch och sen kanske vi åker till Djura en sväng. Jon har fotbollsträning ikväll så han måste dit. Idag känns som den första dagen på länge det kommer blir några uppdateringar här igen:) Har fått mer jobb också, två dagar till, så nu är jag upp i 12dagar i juni och det är bättre än 9 som jag hade i torsdags. Kommer förmodligen också att får helg jobb till hösten! Så ja, idag känns livet bra. Nu ska jag ut och gå!

Söndag

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera men ni vet det blir så mycket när man flyttat. Har nu äntligen kommit i ordning i mitt rum och fått in min säng och så. Känns skönt. Sen igår jobbade jag första dagen, kändes som vanligt och var precis som vanligt. Det är som att köra bil, man glömmer inte hur man gör på två månader! Sen har jag umgåtts med min familj, idag har vi varit ut på sjön med båten ett tag. Helt enkelt försöker jag ta det lugnt och komma till rätta igen, det blir en omställning att flytta även om det är hem. Men ja just nu känner jag att jag behöver ta det lugnt och bara tänka på mig själv! Men slita sig från bloggandet är svårt, det blir ett beroende;) Så ni lär inte bli av med mig bara jag har kommit till rätta här hemma, på jobbet, helt enkelt skapat mig lite vardags rutiner igen så kommer jag tillbringa lika mycket tid här som förut om inte mer, det beror på vad det blir för väder i sommar och hur mycket jobb jag får och vad jag känner att jag vill lägga tiden på. Imorgon ska jag i alla fall försöka gå tillbaka till mina gamla bra mat vanor och tränings vanor, jag mår inte bra av att känna att jag mest sitter och jäser. Jag vet vad ni tänker nu, men jag vet vad som har hänt sen jag flyttade till Uppsala. Det handlar om att få tillbaka alla kraft jag hade förut. Nu blev det mycket skrivet de tär mycket jag tänker på just nu, mycket funderingar om hur allt blir nu, men ja det löser sig. I veckan ska som kommer ska jag träffa Sarah och Ekka är det tänkt. Sen ska jag försöka hinna med att träffa Jon också, kommer bli konstigt att inte umgås med honom varje dag som nu under våren, om det är bra eller dåligt kan bara tiden utvisa. Borde försöka hinna med och träffa Maria också, tänkte göra det igår med då fick jag jobb. Men jag ska nog hinna det också, jobbar faktiskt bara fredag nästa vecka som det ser ut just nu. Ja, det här blir i alla fall det ända inlägget idag, för nu ska jag samla kraft att sätta in mitt Wii i tvn och fixa vidare här hemma!

Fredag

Sitter hemma i Leksand nu, ja nu är det mitt hem igen. Först just nu en himla röra, vet inte var jag ska göra av alla min saker jag samlat på mig. Orkar egentligen inte skriva här heller, ska upp och jobba klockan nio imorgon och det har varit en tuff dag med mycket intryck. Vi får se hur helgen blir. Just nu behöver jag ägna tid åt mig själv, min familj och framför allt Jon som jag önskar inte var i Stockholm just nu. Önskar att jag kunde klappa på honom, framför allt önskar jag att det inte blir en för sen natt för honom och de andra. Jag försöker alltid se världen som god och underbar, men ibland vet jag faktiskt inte om jag tror på det själv. Inte idag i alla fall, idag blir jag arg när jag tänker på världen, riktigt arg. Men jag kan inte göra något åt den bara tänka på er som världen jävlas med idag! Nu ska jag gå ner till min syster, sen ska jag sova, ska upp tidigt. Imorgon blir det alltså jobb och har Jon sen kommit hem från Stockholm i natt och känner att han orkar träffa mig så spenderar jag nog kvällen där med honom! Så det kanske blir lite dåligt uppdatering, men jag kommer igen när allt här är lite mer på sin plats!

God natt!

Fest

Nu ska vi snart käka hamburgare och dricka öl;) Mamma och pappa kommer vid nio imorgon så ska bara dricka några få. Sen ska vi försöka ta oss in på en nation till kvällen och festa lite en sista gång. Det blir nog trevligt, Joonas ska göra kanelbullar också;) Så ja nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det full fart, imorgon hinner jag nog inte höra av mig förens jag kommer hem och det blir nog först vid tre, fyra tiden. Så ni får alla ha en trevlig kväll och så:) Imorgon är jag Leksands bo igen. Tack till er som gjort min tid som Uppsala bo trevligare! :)

Lunch

Har precis ätit lunch nu! Så nu tänkte jag fixa till mitt hår och ta en filt och lägga mig ute på gräsmattan och läsa lite! Njuta av solen och sista dagen här. Kanske går jag ner och köper en glass också, det är mysigt med glass i solen! Men ja, jag ska bara njuta i alla fall det är en sak som är säker!:)

Sommarlov

Nu har jag skickat in debattartikeln, så nu har jag sommarlov på riktigt! Idag tar 3orna på Leksands gymnasium studenten. På lördag den 7e juni, var det ett helt år sen jag tog studenten! Helt sjukt! Ett år har gått fort och jag har lyckats ta mig igenom en hel termin på universitet i en okänd stad. De är nog den största meriten under året sen jag tog studenten. Sommaren som kommer nu kommer förmodligen se ut precis som förra, jobb, fest, semester med familjen! Fast tydligen mindre jobb än förra sommaren;) En av sommarens höjdpunkter blir i alla fall Peace and love, dit det inte alls är långt kvar nu och sen att Mandis kommer hem igen efter tio månader i USA. Känns som det var nyss hon åkte! Men nej ni nu ska jag borsta tänderna och sen ge mig ut och springa!

God morgon

Jon gick upp sju för att hinna äta frukost och så innan tentan. Sen dess har jag inte riktigt kunnat somna om, så jag gick upp för en kvart sen kanske. Idag är det sista dagen i Uppsala, planen hittills för dagen är att jag först ska äta frukost, sen ska jag ut och springa en runda.  Sen ska jag äta lunch;) Sen har jag inte en aning, det mesta är ner packat så det är inte så mycket att packa och fixa heller. Ja vi får helt enkelt se. Nu ska jag äta frukost!

God natt

Nu ska jag sova, kanske sista gången i mitt rum! Vi brukar köra att den som har sovmorgon får sova i sitt rum så att den andre kan smyga upp;) Jag är nog den som går upp först på fredag! Vi såg Elphant (tror det stavas så), den var sådär, seg tycker jag. Jag föredrog dokumentären om det hemska som hände i Cloumbine mer, för den gjorde verkligen som man förstod vad som hänt. Tycker att sånt kan vara hemskt att kolla på men samtidigt viktigt, hur tänker man när man gör något så hemskt, man måste vara helt psykiskt förstörd. Det framgick också väldigt tydligt i dokumentären att det båda var. Kanske kan man stoppa någon med hjälp av att sprida budskap. Vad vet jag. Nu börjar jag fundera lite för mycket. Nu vill Jon sova så nu ska vi sova;) God natt!

Spring

Nu har jag tagit en spring tur och kört lite styrka och känner mig väldigt stolt över mig själv som vanligt. Jag känner mig ofta stolt över mig själv, det tror jag är bra. Idag känner jag mig stolt över spring turen, att jag har gjort ren garderoberna, varit i skolan och gjort projekt redovisning, skrivit klart artikeln och sen känner jag mig stolt över att jag nu tänker ta min Nobless ask och kolla på film med Jon, Joonas, Augustin och Kaisa. Det är en konst i sig att kunna ta det lugnt ibland också, i alla fall för mig. Så det ska jag göra nu. Skriver lite innan jag går till sängs!

Fix

Har nu hunnit både mumsat i mig pannkakor och middag i form av fiskpinnar och mos. Andra gången den här veckan, men ja det var vad vi hade i frysen. Imorgon blir det köttbullar till lunch för min del, Jon skriver sin sista tenta imorgon så han äter ut. Till kvällen blir lite blandad kompott, eller ja Joonas sa något om att Augustin ville äta middag. Vi får sen finns lite små saker kvar i frysen bland annat lite frusen dill;) Känns som jag mest bara äter hela dagarna för att allt ska ta slut åt alla, känner mig lite lätt som en köttbulle;) Men ja, jag ska faktiskt ge mi ut och springa strax och jag har faktiskt gjort ren garderoberna och tagit ner gardinstången, så jag äter inte hela tiden, bara nästan;) Men ja nu ska jag göra mig redo för spring turen. Sen blir det nog film, tror nämligen jag är klar med artikeln, ska kolla den en sista gång imorgon bitti sen så. Blir nog till att sola, läsa lite bok som inte har med skolan att göra, blogg lite, packa lite, äta lite imorgon, har inte fått tillbaka mina pengar rån skatteverket ännu så det blir inge shopping;) Men ja nu skulle jag gå!

Pannkakor

Ska snart springa över till Jon och Joonas och äta pannkakor. Joonas fick lov att ta slut på mjölken så det bli pannkakor. Börjar bli tomt i allas skåp nu och i korridoren också för den delen! Har nästan skrivit klart min debattartikel nu lite fin fix sen är den klar:D Med lite choklad går allt bra, tack Frida! Ska ta och skruva ner gardinerna också, börjar bli sjukt tomt här. Äjag klar med artikeln ikväll så blir det en sista slapp dag i Uppsala imorgon, ska kolla om jag fått tillbaka på skatten snart också, skulle vilja shoppa en sista gång i Uppsala för den här gången också! Men ja nu blir det pannkakor!

Onsdag

Skolan från åtta till tolv idag, trevlig, fast sorglig dag. Idag har jag klarat av två avsked. Jag har faktiskt gjorde det riktigt bra också, jag hatar avsked jag vet att jag träffar människor och platser igen, men jag har fobier för avsked. Det kan verkligen vara avsked från allt, typ en soffa eller en tröja som gått sönder. Det är alltid lika jobbigt, direkt det är ett minne eller något man tycker om. Men ja, nu har jag klarat två och då återstår snart bara några till, men det blir först på fredag. Nu ska jag skriva klart artikeln och ta hand om tvätten. Ikväll ska jag ut och springa en sväng och sen ska jag börja torka ur garderoberna! Skriver mer senare!

Trött

Jag borde sova nu ska upp halv sju imorgon, börjar kvart över åtta. Vi ska presentera vårat projekt imorgon, går nog super bra:) Sen ja sen är det slut. Artikel skrivandet idag har gått uselt men jag får ta och fixa det imorgon;) Tränande har också gått usel, sparkade lite fotboll med Jon och sen kom Liz som bor bredvid mig ner och så var vi med och spelade eld fotboll. Var något märkligt material som man har i skyddsvästar eller något liknande, som man sen eldade på så det var en liten eldboll, gick bra att sparka på men man fick akta kläderna. Riktigt intressant och roligt faktiskt, kanske min nya sport jag ska introducera och blir rik på, yeees där har jag det;) Sen har vi varit ner på stan och käkat glass, åkte förbi Snärkan och kollade kön, tänkte att vi kunde gått in två timmar om det var lite folk, men det var det inte;) Nu ska jag nog gå och sova tänkte jag! Så god natt!

Hemma igen

Varit i skolan en kortis, vet inte om vi gjorde så mycket vettigt men det var i alla fall roligt och det är huvudsaken:) Imorgon är det sista dagen i skolan sen blir det till att skriva på torsdag och pack det sista sen kommer mamma och pappa på fredag och hämtar mig. Så sen blir det tillbaka till gamla Leksand;)

Fick en kommentar angående att jag inte gillar att det ska bli nationella prov i årskurs 3, jag står givet vis fast vid det och tror att det finns bättre lösningar på att ta reda på om någon elev behöver extra stöd eller inte. Om ja så ska komma fram till den lösningen själv. Fick i den kommentaren också kommentar på den kommentar jag lämnade i Blondinbellas blogg i morse där jag också tog upp hur fel jag tycker att det är att man ska välja yrke när man är 15-16år gammal. Regeringen har på förslag att bara vissa linjer på gymnasiet ska leda till att man kan söka högskola/universitet. Jag kan bara se till mig själv när jag var i den åldern och vad jag valde för linje. Jag gick media fast besluten om att bli journalist eller fotograf, helst både och. Jag insåg under de tre åren vilket misstag jag gjort, för det första var det en usel utbildning och för det andra så tappade jag intresset efter ett och ett halv år. Jag började istället fundera på att bli lärare och efter att ha testat det ett tag och kommit fram till vilken ålder jag ville jobba med. Så här är jag idag och studerar till förskollärare, det har inget alls med media att göra. Så min personliga åsikt är att man ska kunna ångra sig, 14,15,16år är känsliga åldrar man vet knappt vem man är och hur ska man kunna veta vad man vill bli. Självklart vet vissa det, men jag visste inte det och anser att man ska kunna ångra sig!

Nu ska jag gå och laga middag!


Skola

Ska snart göra mig redo för att åka till skolan. Idag ska vi göra ett experiment med ballonger och ljus;) Mycket spännande. Sen efter skolan blir det till att laga mat, springa och plugga. Full fart som vanligt;) Men ja det är bra, jag gillar att ha full fart i mitt liv. Så nu ska jag göra mig redo för skolan, hörs senare!

Saker som påverkar mig

Jag vet inte om det har blivit värre sen jag började plugga till förskollärare eller om jag alltid varit sådan;) Men just kan jag gå runt och störa mig på människor som inte tänker på sina barn i första hand och på skit regeringar som hittar på massa skit införanden i skolan. Idag står det på aftonbladet om nationella prov i årskurs tre och jag kan inte annat än att vilja avsätta denna regering och det fort som fan;) Nationella prov i årskurs tre, jag tyckte det satte press på en i trean på gymnasiet, tänkte då vilken press det sätter på en människa som är 9-10år. Visst det kanske är bra för att upptäcka barn som har det svårt i skolan, men jag tror inte det behövs ett prov, jag tror att om man är uppmärksam som lärare så märker man det ändå. Så lägg mer krut på att utbilda ordentliga lärare istället! Lärare som tar en seriöst och gillar sitt yrke, som lärare har man ett ofantligt viktigt yrke och där kan man ställa krav. Kanske borde man fundera på att bli politiker, just nu börjar jag nämligen bli orolig för vad dessa borgare tänker hitta på här näst! Nej ni hade jag makten skulle det inte vara någon borgerlig regering, det är något som är säkert!

Nu blir jag arg

Jag hade ett ägg för mycket för att jag skulle hinna äta alla till frukost innan fredag, nu hade jag tre kvar. Jag hade 4 kravbananer, fanns det kvar i mitt kylskåp?! Nej! Sen hade jag två förpackningar med nudlar nu finns det en kvar. Vad har människor för problem? Kan man inte ens vara i sin pojkväns korridor utan att folk tar saker för en. Nu är jag så jäkla glad att jag ska flytta ifrån den här skiten! Människor verkar tror att man är gjord av pengar och att det bara är att ta av alla andra när den böjar bli tom hos en själv. Jävla människor säger jag bara, hur kan man vara så tarv och äcklig. Nej jag är för trevlig och har det för städat för att bo i ett sånt här råtthål. Det värsta är att det verkar vara lika lite överallt, speciellt att folk är äckliga;) Hur kan man lämna en kastrull i två veckor med mat rester i?! När Emelie visade bilden igår, det var så äckligt! Åh äckliga människor, jag har verkligen börjat förstår att jag ordentlig och mogen för min ålder! Nu ska jag plugga och släppa denna ilska!

Inte borta

Han var inte så långt borta, satt bara hos en kille i hans korridor och spelade tv-spel, dumt bara att det inte lämnat dörren öppen eller att han tagit med sig mobilen;) Men ja, jag har fått mat och så så jag är nöjd. Sen har jag också suttit och löst korsord med Augustin, allt för att slippa plugga;) Tänkte också jag skulle ut och springa idag, men nej ni, jag orkar inte:P Så istället ska jag plugga lite nu, sen ska jag gå ner till Ica och köpa en korsordstidning och lite godis och njuta av livet. Lite roligare det:D Men ja, först ska jag plugga lite!

Alltså

Jag kommer hem, ser att Jons cykel står där, jag ringer ingen svara, jag plingar på och höra att hans dörr är öppen, en i hans korridor öppnar, hans dörr står på vid gavel, alla skor är där, datorn är på och mobilen ligger i där. Men var är Jon? Ingenstans kan jag hitta honom, jag hoppas för hans skulle att han är tillbaka vid fyra, annars ska jag köra över honom med cykeln eller börja bli orolig. Jag får seriöst jätte damp på honom när han inte kan använda sin mobil, jätte damp! Nu kommer jag blir arg och det har jag inte tid med. Jag behövde liksom hjälp med cykeln! Sadeln krånglar så jag behöver hjälp, vill inte hamra sönder den;) Men ja, jag ska försöka få tag i honom och sen plugga tills jag ska laga mat vid fyra!

Ahhhhhh

Debattartikeln jag skriver skulle vara minst 2 sidor och max 5, jag är i chock. Jag som trodde en och halv till två räckte. Ja, nu vet jag vad jag ska göra i alla fall;) Så nu ska jag skriv, sen ska jag äta lunch, sen ska jag till skolan och ha examination i rörelse. Så ja det blir inte många inlägg idag det kan jag lova!

Filmtajm

Jag och Jon håller på att se på filmen på fyran, men jag gick över hit för att borsta tänderna råkade visst fastna här;) Men ja, nu ska jag nog gå över igen, tänkte bara säga god natt:)

Riesen

Sitter här och äter riesen, har man varit duktig och sprungit så får man det;) Dessutom kände jag att jag behövde lite godis en mysig söndag som denna! Ska se klart the secret nu och sen ska jag se lite desperate:) Om jag hinner innan Jon kommer hem vill säga:P Han borde vara hemma om ett tag och då vill jag umgås med honom och han vill inte se på desperate det kan jag lova;) Han vägrar att se på alla mina favorit serier, han säger att han inte tycker om dem;) Men han har inte ens kollat på dem en gång så han kan inte veta om han gör det egentligen eller inte;) Typiska kill-fasoner;) Ja men nu ska jag fortsätta kolla, plugget skjuter jag nog upp till imorgon;)

The secret

Har suttit och kollat lite på The secret, boken som jag även har läst och tror att man kan läsa många gånger för att verkligen förstå. Jag vet att det inte är många som tror på det här, men jag gör verkligen det! Den gör i alla fall så att mitt liv känns lite lättare att leva!

För övrigt lyssnar jag lite på fotbollen nu, Ukraina leder. Synd för Jon han hade nog gärna sätta några mål från Sverige. Tanken är att jag ska ha skrivit klart nästan allt idag när Jon är borta, men jag vet inte jag det går lite segt och jag vet inte riktigt hur de vill ha det. Få kolla med tjejerna imorgon, kanske har de någon bra ide på hur man ska skriva! Imorgon ska vi har examination i rörelse, gå skottkärra och sådär;) Det blir skoj! Bara tre dagar kvar i skolan och det kommer gå jätte bra med alla de tre examinationerna tror jag:) Nu ska jag dricka lite vatten och sen springa en runda:)


Färdig städat

Japps nu har jag städat rummet och det luktar ny städat här inne:) Önskar att det kunde gå lika bra med skrivandet, men det gör det inte. Har skrivit mer än en hel sida och det står bara massa skit och jag har inte ens hittat allt jag skrivit i litteraturen;) Men men, jag ska sätta mig ner och försöka skiva en timme nu igen, sen ska jag gå ner till Ica och handla lite. Kanske köper jag lite mörk choklad, är sugen på godis men borde inte äta så mycket som jag göra. Nog för att jag tror att det löser sig när jag kommer hem, men i alla fall;) För att bli av med mitt socker beroende måste jag börja någonstans! Ja, jag ska försöka skriva lite nu igen!

Städning

Nu har jag dammat hela mitt rum, tänkte skriva nu till klockan två sen ta en kopp te och ett äpple och en dammsuga rummet. Kändes som det behövdes städa och dessutom blir det lättare att städa ur det på fredag då också. Mamma, pappa och Ebba skulle dyka upp vid tio tiden, så då är det bara att vara redo;) Har packat ner en hel del faktiskt, är det jag göra när jag inte orkar skriva, fast ja det är så klart en del kvar, har en hel del grejer;) Så ja det blir packar och plugg vecka tror jag bestämt. Rummet känns så himla tomt nu när jag tagit ner alla tavlor och så. Jon tänker inte flytta ut allt ännu så jag får vara där så länge, för hans rum känns lite mer levande än mitt;) Nej nu ska jag skriva lite igen;)

Lunch

Har precis ätit lunch, korv och makaroner, just nu håller vi på att äta upp det vi har i frysen så det blir tomt. Så det blir sådär halv rolig mat, men det får funkar. Lär bli roligare mat när jag kommer hem igen;) Har nästan skrivit en sida på min debattartikel men jag tycker att det är svårt och det känns inte alls som jag har med det jag ska ha med, men ja vi får se, jag har till på torsdag på mig. Ska skriva lite mer nu tänkte jag, sen ska jag nog städa lite, se blir det lite mer skriva, sen middag, sen lite skriva, sen en spring tur och sen ska jag nog kolla på Desperate. Sen får vi se vad jag hinner med mer;) Men ja nu ska jag skriva lite till!

Söndag

Vart Grönalund igår i alla fall och det var super kul, så det var tur jag ryckte upp mig och följde med, annars hade jag nog ångrat mig. Så vi var där från halv tre till halv tio ungefär, verkligen en hel dag, det var lite synd att det var långa köer, men ja vi hann åka det vi vill och det var skoj så:D Fast Joonas och Jon åkte inte alla grejer de vill inte bli åksjuka:P Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte var roligast, men jag tror det kan ha varit kvasten, bergodalbanan som man hänger under:P Den var inte så läskig och mest bara härlig! Läskigast var katapulten:P Inte så läskigt att åka uppåt, men när man var längst upp några sekunder innan det släppte ner, det var inte roligt hahaha. Fast jag är riktigt stolt att åkte den, den det var skoj när man väl kommit ner igen;) En liten sak som var dumt igår, det var att jag inte tänkte på att jag var så mycket i solen och smörjde då inte in mig med solkräm;) Min axlar var aningen röda när jag kom hem och det syns precis var jag har haft linnet;)

Men vet ni vad, nu ska jag plugga hela dagen nästan. Blir lite mat pauser, städpaus och sen också en löppaus. Kanske en bloggpaus också;)

RSS 2.0