2009

En riktigt genomgång av året kommer så småning om, nu bjuder jag bara på en lista så här sista dagen! Gott nytt år!




1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag såg Paramore live, är nog det bästa jag kommer ihåg!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade nog inga nyårslöften faktiskt!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min moster räknas nog som min vän, så jag fick en till kusin, en Isabel den 18e september!
4. Dog någon som stod dig nära? Jo, min farbror gick bort i början av januari.
5. Vilka länder besökte du? Har varit i Sverige hela året!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Motivation till att plugga!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Det blir nog 30e oktober, då finingen blev min<3
8. Vad var din största framgång 2009? Jag är otroligt nöjd över att ha lyckats påbörja en karriär som roddare i Brudpiga!
9. Största misstaget? Man gör väl misstag till och från hela tiden, jag vet inget stort just nu.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Varit sjuk med feber och ihållande förkylning till och från under hela hösten, men inte värre än så!
11. Bästa köpet? Min ny gitarr tror jag det får bli!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mat och bensin förmodligen.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? När jag fick min lägenhet, när jag fick min prins och när jag fick se Paramore live!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Crushcrushcrush - Paramore
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har nog gått upp och ner, som vanlig.16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat och tränat.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Vet faktiskt inte, jobbat lite mindre kanske.
18. Hur tillbringade du julen? Först hos farmor och farfar, sen hemma hos mamma och pappa med mormor och morfar, sen en stund hos Fs föräldrar och sist här i Insjön hos F!
19. Blev du kär i år? Ja:)
20. Favoritprogram på TV? Gossip girl
21. Bästa boken du läste i år? Stige Larsson - Luftslottet som sprängdes
22. Största musikaliska upptäckten? Paramore!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar!
25. Något du önskade dig men inte fick? Var nog inget viktigt i så fall..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var på en fantastiskt trevlig kräftskiva i Åhlkilen!:)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej så här i slutet av året så tror jag faktiskt inte det, det kunde inte blivit bättre!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Jag tror den vart aningen rockigare igen, lite min inspirerad av Hayley i Paramore;)
29. Vem fick dig att må bra? F, han får mig alltid att må bra!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ed Westvick är fortfarande hetas;)
31. Vem saknade du? Jag har nog saknat olika personer under olika perioder av året, just nu saknas Lunkan!


Natt

Kärleken har precis lämnat mig ensam för JVM med grabbarna i Insjön, men jag ska upp sju så det gör mig inte så mycket. Har trotts allt spenderat hela dagen med karln, fast jag borde ha pluggat. Men har pluggat lite i alla fall! Sen har vi bytt strängar på min gitarr också, eller ja mest F, jag lagade mat så länge. Nu ska jag nog diska lite så jag inte blir less för att jag har massa disk imorgon, sen blir det till att sova tror jag. Fast är rätt pigg sitter här och äter choklad mitt i natten;) Imorgon blir det jobb igen, frukost och sen till att göra klart alla rummen till nyårsafton. Men räknar med att jag nog kommer hem senast tre imorgon, helt okej dag! Lär plugga lite imorgon bara känner jag, lite panik börjar komma. Men just nu är det mycket mysigare att pussas än att plugga! Jag fixar det nog ändå till 4e! Jag måste heter det!

Annars så jobbar jag nyårskvällen till halv elva ungefär, men sen vet jag inte vad som händer och ingen annan heller. Men jag åker bara dit alla andra är;) Med vinet i högsta hugg! Fast lär upp tidigt och plugga hela dagen efter! Så blir lugnt och det blir det nog ändå eftersom jag kommer så sent! Plugg, jobb och F, det är livet just nu, tur jag har F annars så vore det rätt tråkigt!

Funderar för övrigt också på om jag ska skriva ihop lite om 2009 imorgon, kan vara spännande att gå igenom året och se allt som hänt!:) Blir en kul grej!

Nu: God natt!


Nöjd

Jag lever! Julen har varit bra, med vissa undantag för juldagen, men kan inte alltid vara på topp och man kan inte alltid veta hur man ska reagerar på saker. Och det är okej att tycka att det är konstigt, men det är det inte för mig och även saker kan vara för hundra år sen, så kan det fortfarande vara öppna sår. Dessutom tror jag att vissa människor aldrig kan komma en för nära i livet igen utan att det känns! Men samtidigt fast det kan kännas och hugga till i hjärtat så vet man ändå alltid vad som känns starkast och vad man blir lycklig av. Jag vet det varje dag, varje morgon när jag vaknar, varje natt när jag somnar och nästan varje minut under dagen. För bättre än mig kan man knappast ha det och jag är inte lite kär i mannen som gör varje dag underbar heller!

Men nog om det, julen var bra mer orkar jag inte dra. Det blir tråkigare destå äldre man blir men det är smällar man får ta antar jag. Jag lider inte i övrigt av att bli äldre och klokare, det är snarare skönt! För övrigt kämpar jag på med uppsatsen just nu, längtar efter att min karl ska komma hem från Borlänge och planerar veckan. Nej ni mitt liv blir inte intressantare än så här. Tråkigt nöjd tjej helt enkelt!;)


My heart

Synd de inte spelade den här låten när det var i Stockholm, fantastisk!



this heart, it beats
beats for only you

my heart is yours




Och för övrigt får jag önska god jul! Datorn kommer inte att vara speciellt använd imorgon...


Genus

Åh fantastiska genus vad jag tycker om dig! Eller verkligen inte för fem öre just nu... Visst det är jätte intressant men klockan halv tio på kvällen?! Skulle inte tro det, men gott folk jag har bara 90sidor kvar att läsa och fortsätter jag såhär är jag om jag har tur klar vid halv ett. Målet är nämligen att skriva en bakgrund imorgon, sen får vi se hur det går. Det betyder dock att jag måste städa lägenheten och göra kola på självaste juldagen innan festandet börjar. Vi småttingar får denna dag dock nöja oss med gamla hederliga Lucky, eftersom att det är 22år för att komma in på Arenan. Men vi är inte alls bittra, möjligen lite, ganska löjlig ålder att sätta, jag menar vill man ha äldre folk sätter man väl typ 25. Men som sagt inte alls bitter.

Men tillbaka till mitt fantastiska uppsatsskrivande som vi verkligen hoppas går vägen till 4e januari. Jag har insett att jag kommer få lov att tacka nej till så mycket jobb som möjligt för att kunna sitta med det här, det tar sjukt mycket tid! Men så är det, de får klara sig utan mig helt enkelt, funderar på att söka nytt till sommaren i alla fall. Har nästan bestämt mig heter det väl mer!

Och imorgon är det dan innan jul och jag har fortfarande inga julkänslor alls, jag är för gammal så enkelt är det. Men det blir bra ändå vi tjejor ska och äter frukost på Dalle, var snart ett år sen jag åt den fantastiska frukosten sist! Och sen blir det hem hit, eller hem eller vad det nu är, mitt andra boende kanske det heter. Blir till att bosätta mig här i köket igen och plugga, plugga, plugga. Sen laga middag tills F kommer hem och sen ska vi på uppesittarkväll och då tänker jag minsann ta en paus och glömma allt vad skola heter och det minst tills julafton är slut!

Men ja, nu ska jag inte det och övergå till pluggandet igen! Fantastiskt trevligt!

Så mörk är natten....

Julstämning? Nej ni den finns inte alls hur mycket snö det än kommer och hur mycket jag än pyntar. Det är nog bara att inse, jag börjar bli gammal och julen påverkar en inte på samma vis längre. Men på julafton har man förhoppningvis lite i alla fall. Men annars så kämpar jag på med uppsatsen, det går segt, jätte segt, men jag tror på mig själv som alltid det kommer gå. I morse borde jag dock gått upp tidigare och pluggat, men det är så svårt att komma upp när man är två som kan ha sovmorgon tillsammans;) Jag borde ha pluggat igår också massor, men på något vis lyckades jag ligga halv bakis hela dagen;) Hahaha, lite vin hos Klara skulle det var inte glögg spetsat med sprit. De andra drog på Lucky, själv vinglade jag hem och kastade mig i sängen bredvid F som haft en lugn kväll och kollat på hockey, stackarn fick nog höra mig prata för fem;) Nog för att han är van vid mitt prat så han led nog inte så mycket av det;)

Ja ni annars händer det inte så mycket i min värld som är aningen kaos som vanligt;) Ska laga mat nu, plugga, träna, plugga, baka, plugga och sen är det sängen som väntar. Imorgon blir det plugg hela dagen, lite träning och måste väl försöka städa lägenheten också till juldagen. Vore en bra grej! Hinner nog det med. Sen är de dan innan julafton och jag vet inte hur jag ska hinna med allt jag tänkt fixa. Det gör det liksom inte lättare att jag bor på två ställen heller, ett himla åkande! Men är man kär så går allt!

Nej mat var det!

Always

Och jag borde ha pluggat massor idag, men tiden finns inte, inte orken heller för den delen. Och imorgon jobbar jag 10-17! Hur ska jag hinna?! Men blir väl till att läsa en bok då på kvällen måste jag nästan göra annars kommer det här aldrig bli klart! Men måndag, tisdag och onsdag ska jag sitta och skriv konstant hela dygnen. Eller inte riktigt, på onsdag ska jag äta frukost med tjejorna på Dalle och på kvällen ska jag nog ta lite ledig från pluggandet och mysa med min prins istället och då menar jag min stora prins. Min lilla prins ska jag få mysa med lite på söndag hoppas jag och sen så klart hela julaftons kvällen, hoppas på att få mysa lite prinsessan också! Åh så jag längtar efter att träffa dem igen de bara växer och växer. Och lika lycklig blir jag varje gång de kommer och man får busa lite och leka med leksaksbilar;) Alltid bra att de finns små barn runt omkring eller på jobbet, det räcker liksom att ha dem lite ibland, det är liksom vad man orkar med, några timmar sen är man nöjd!;) Nej tackar vet jag en katt eller en hund! Något sånt skulle man ha som kunde sova i ens säng när man sov ensam och förgylla ens dag. Men mina planer på hund får ligga på is ett tag till, hade hoppats på nu till våren, men jag har inte tid alls, speciellt inte med idrotts kursen. Det får bli sen helt enkelt och katt kan jag inte heller ha, den skulle bli så ensam när jag inte är här så ofta och det är inget man bara flyttar runt heller, så får helt enkelt klara mig med mina silverfiskar och dammråttor. Så mysiga så;)

Nej gott folk lär väl sova om jag ska upp vid halv nio och kämpa på igen!


Det är så jag säger det

Så var det fredag igen, veckorna går på tok för fort! Idag har varit till Falun på handledarmöte gick helt okej, hon tyckte jag hade en bra plan och nu var det bara för mig att skriva, skriva och skriva, för lite bråttom tyckte hon nog att jag hade. Men nej jag gick dit med min positiva attityd och då blir det bara bra! Jag känner att jag inte orkar ta livet så himla hårt just nu, går det åt skogen gör man bara om det till det blir bra, det funkar med det mesta. Men lite ändringar blir det allt nu, träningen kommer nog inte igång förens efter jul, men tre dagar den här veckan får duga! Jag vet att jag kommer igång direkt jag är klar med allt i kursen och julen! Tills dess gott folk så får mina byxor sitta lite tajt;) Ni förstår man behöver nämligen äta en del godis för att orka sitta och skriva flera timmar om dagen! Misstänker att det nog bara är jag som lider av det för övrigt i alla fall;) Men ett senare problem!

Först är det uppsatsen som lär bli klar! Vart inte så mycket pluggat igår som jag tänkte eftersom det lätt blir världens mysdag i soffan istället, speciellt om man inte fått krama på varandra på tre dagar;) Otroligt lång tid, hahaha, det bara att tacka och ta emot den känslan helt enkelt! Och det är underbart att vara så lycklig hela tiden! Hahaha, ni lär snart tröttna på all min kärlek som jag har jämt och tjatar om, men det bara är så den tar upp hela ens liv;)

Nu ska jag slå in de sista julklapparna som jag handlat klart idag! Sen ska jag läsa lite, byta om, fika med Mallan, plugga lite till, äta middag, plugga lite till och sen ska jag nog sätta ihop pepparkakshuset och baka nya lussekatter!:) Blir en bra dag, imorgon ska jag jobba sex och en halv timme, det ser jag inte fram emot lika mycket, men det får gå!


I will follow wherever it might take us

Nu skulle jag egentligen sitta på Tempel of art och bli tatuerad av Mårten, men han var sjuk så jag fick vända i Djurås och nu sitter jag aningen bitter hemma hos F istället och längtar efter att han ska sluta jobba. Det är om två timmar innan dess borde jag hinna plugga lite, försöka skriva ihop lite på uppsatsen och sen läsa sånt som jag kan ha med i bakgrunden, kommer få lov att läsa lite under eftermiddag och kvällen också! Men ska skicka in det jag skrivit till min handledare vid ett eftersom jag ska dit imorgon och får handledning, får se hur det går! Men jag är på väg och jag har en plan så det borde gå vägen, jag hoppas!

Annars rullar livet på, det går upp och det går ner. Igår var jag vaken till tolv och läste och var allmänt stressad, ett vanligt fenomen just nu. Jobbet tar sin tid och det gör att jag liksom hamnar efter med allt annat. För jobbar man mellan sju och fyra, åker och tränat, lagar mat, duschar, handlar och plockar där hemma så är klockan nio på kvällen och så ska man börja plugga då, motivationen på topp eller inte... Så nästa vecka ska jag försöka ha kommit så långt innan julafton att jag inte är stressad på julaftonen och juldagen!

Mamma tycker jag är aningen larvig som klagar på att det är mycket och att jag inte hinner. Igår tyckte hon att jag kunde prioritera bort träningen, då vart jag aningen irriterad. Tycker gott att hon kan skriva en uppsats på7,5hp och se hur mycket hon orkar jobba samtidigt!

Nu ska jag ringa och boka på Johanna på Lucky bordet på juldagen, så trevligt att hon också vill med!:)

Higher

Sitter här och lyssnar på Erik, jag rår inte för det men jag gillar låten skarpt! Den är sådär mysig på något vis;) Mitt senaste inlägg var inte lika uppiggande kanske, men nu ska jag jobbar imorgon och det känns helt okej, sen pyssla med massa annat två dagar. Mest uppsatsen och det känns bra! Hela jag är mest sådär lycklig ibland får jag bara komma ihåg att plocka fram det! Men nu är det snart jul! Då blir man nog lite sådär lycklig av sig själv och för övrigt är jag tokkär och det hjälper till det med;) Och snön gör att det känns lite bättre också, hoppas på att få testa min nyköpta längdskidor snart! Och att jag hinner med någon dag att skutta runt ut i snön och kanske göra en snöängel!:) Det enda som just nu känns lite tufft är min sömn, jag kan inte sova på nätterna jag ligger vaken och det går verkligen inte att somna och nu har jag gått upp sju två dagar i rad, vid tre är jag helt slut! Men bara sju en dag till, sen blir det till att gå upp vid åtta på torsdag, skriva lite, åka till Falun, tatuera mig!!! Sen införskaffa de sista julklapparna och sen åka hem till min kärlek och spendera eftermiddagen med honom och lite uppsats så klart också, har handledarmöte på fredag och kan vara bra att ha något att visa upp då!

Nu ska jag snart sova!

Söndag

Tog en riktigt ordentligt sovmorgon idag, tror klockan var kvart över ett innan vi klev upp, men det behövs ibland! Sen har jag inte gjort mycket nytta alls, ätit kikat runt här. Borde börja plugga. Borde passa på nu medan F sitter med elgitarren framför datorn och spelar Iron Maiden. Och man blir lika förvånad varje gång han bara kan spela allt han hör, duktig som få helt enkelt! Och jag skulle kunna sitta och lyssna en hel dag tror jag!

Men nej plugga var det, det går segt med allt. Men jag ska göra ett försök idag och sen att verkligen komma igång imorgon och låna lite böcker också. Tyvärr har jag fått jobb, måste typ börja sju imorgon bitti för att hinna med. Alla rum ska städas och jag vet inte hur jag ska hinna, det känns som världen press att få klart allt! Klockan halv två imorgon lär jag nämligen åka från Siljansnäs för jag ska klippa mig och färga håret. Sen jobbar jag tisdag och onsdag också, har sagt att jag förmodligen kan lördag också, men sen blir det inget förens i mellandagarna tror jag. Uppsatsen måste gå för helt enkelt! Usch, jag blir tok deppig bara jag tänker på allt det här, det känns inge bra alls. Har inte motivation nog att både hinna jobba och plugga....


Fredag

Ibland undrar jag varför jag inte tänker lite till och det undrade nog min mamma igår när jag ringde också;) Influensa vaccinet fick mig att ligga avdäckad hela onsdagen, orkade med en observation sen var jag bosatt i Fs soffa resten av dagen! Vaknade upp igår och mådde toppen, bra tänkte jag vaccinet har gått ut i kroppen och efter lunch tog jag beslutet om att träna. Så här i efterhand undrar jag verkligen vad jag tänkte med, har man legat död en hel dag borde man då inte låta kroppen återhämta sig? Nej då går man på 75min pass med både kondition och styrka, när det var en kvart kvar var jag säker på att jag skulle dö. Jag har aldrig i hela mitt liv mått illa på en träning, nu trodde jag att jag skulle spy och svimma. Fick skjuts hem av Lotta, orkade inte ens gå de få metrarna hemma. Dundrade sen i in i min lägenhet och totalt dog igen! Så nu får jag helt enkelt göra så lite ansträngande som möjligt den här helgen! Bara att lära av sin misstag antar jag, man är inte alltid odödlig som man tror;)

Igår hade jag världen mysigaste fika med Maria vi satt på P&L caféet och pratade i timmar om allt. Det är skönt att prata med henne för det finns aldrig något som är för stort och för tungt för att ta upp. Och hon förstår mig när det gäller skolan och hon fick mig att förstå igår att jag faktiskt inte är någon superkvinna, även om jag ibland tror det. Och att man dessutom måste säga nej när man känner att man inte orkar. Och jag antar att det bara är att göra det nu. Jag kommer inte orka jobba flera dagar i veckan när jag pluggar och dessutom efter jul ska upp i åtta tränings pass i veckan, dessutom vill man hinna göra massa kul också! Jobbet får helt enkelt komma sist nu och inte skolan som det så lätt blir. Men den här veckan har jag faktiskt bara jobbat en dag, det känns bra, men då har vaccinet gjort att jag knappt pluggat istället;) Nästa vecka ska jobba fyra dagar och ha skrivit ungefär halva uppsatsen vi får se hur det kommer gå med det! Jag blir matt bara av att tänka på det;) Har dessutom lyckat boka in både klippning, tatuering och ett handledar möte! Tur jag ska vara helt ledig över julafton och juldagen!

Nej nu ska jag lägga in mina filmer på datorn och göra mig redo för min sista observation, sen har jag allt material till uppsatsen!

Vaccinerad

Gick hur fort och smidigt som helst, så nu har jag fått det och det är bara att hoppas på att man inte får några biverkningar, helst inte ens ont i armen. Känns bra än så länge med det har bara gått typ tio minuter också;) Annars idag har jag haft sovmorgon, det här är en sovmorgon vecka får sova till tio alla vardagar och nästan hur länge jag vill i helgen i alla fall en dag för den andra borde jag åka till Borlänge och handla julklappar! En julklapp beställd och nu ska jag gå och inhandla fyra julklappar till, så jag i alla fall har börjat! Har beställt en till julklapp för ganska länge sen också för mina poäng från en undersöknings sida men den har jag inte fått ännu så vet inte hur länge jag ska våga vänta heller. Men det löser sig förhoppningvis! Sen är den julklapp jag inte riktigt är klar med vad jag ska köpa heller, men jag ska nog hitta på något! Ja osch sen har jag hunnit med att göra en observation idag också, bara tre kvar nu och sen har jag måndagen i reserv i fall jag skulle bli sjuk nu. Men jag är på väg. Nu ska jag ta en sväng på Noret och inhandla lite julklappar, några julblommor och lite sånt pyssel. Funderar på att sätta upp julgranen också får liksom ingen stämning här alls. Till helgen ska jag sätta ihop ett pepparkakshus och baka några till lussekatter och sen också saffransbullar. Sen ska jag skriva färdigt uppgiften som skulle varit inne för några dagar också men det är lugnt, det och träning borde jag hinna med idag. En fixar dag. Imorgon blir det till att leta böcker till uppsatsen och försöka få en uppställning på den så jag kan börja på torsdag kväll, sen lär jag försöka skriva en del på den i helgen så jag kan får lite okejat av min handledare inför mötet nästa vecka. Nästa vecka blir en lite stressigare vecka ska jobba två dagar och skriva på uppsatsen, klippa håret, gör min andra tatuering, börja fixa inför jul! Måste göras julgodis och sånt;) Mysigaste dagen i min lägenhet blir nog juldagen då vi ska vara här efter vi ätit på Lucky! Dricka glögg, äta julgodis och bara ha det tog mysigt och ladda som bara den för att göra Lucky osäkert!:)

Sjukt vad tiden går fort när jag tänker så, ibland har man allt lite för lite tid. 4e januari ska uppsatsen vara inskickad, bara att börja kämpa på! Nu ska jag göra en inköps lista!


Paramore, Arenan, Fryshuset 30 November 2009

Ja, ska väl så här fyra dagar senare försöka sammanfatta den bästa konserten jag varit på i mitt liv! Den slår verkligen allt!!!! Om inte annat så för min egen del, räknar dock med att se dem snart igen, det gäller att hoppas. Drömmen skulle vara att få dem till Borlänge i sommar, man kan alltid drömma, misstänker att det skulle göra succé även om jag tror Arenan är en bättre scen för alla typ av musik. Att få ihop 3500personer på en sån liten yta gör stämningen lite bättre, det kan jag nu konstatera efter att ha sett två konserter där. Förra var Håkan, också en riktigt bra konsert. Men en sammanfattning var det, kan spåra in på så mycket annat;) Lite kort från konserten får ni imorgon när jag lagt in alla bilderna på datorn. Ska bli spännande att se det jag spelade in också!

I alla fall började resan mot Sthlm redan vid halv ett då jag och min bror hade pappa med oss ner som skulle hämta en ny bil i Åkersberga, som vart vårt första stopp. Sen skulle jag alltså ta våran gammla bil och nej det är ingen gammal bil det heller. Våran fina Saab som jag för övrigt har som min bil just nu då min bil inte riktigt funkar som jag vill. Så med GPS ska Sandra köra i Sthlm, förstår ni paniken!! Jag åkte fel också och hamnade mitt innerstan vid Central stationen, men på något vis kom jag till Fryshuset och lite stolt är jag och anser nog att jag kan köra överallt nu;) Sen såg vi kön och vilken kö! Två timmar stod vi där, bland på tok för mycket fjortisar. Och på backen vid en trapp låg också en ihjäl trampad råtta och en ganska stor råtta också. Och trött som man var när man stod där så kunde jag inte sluta skratta på en kvart heller;) Vi missade första förbandet också på grund av kön. Men ganska så fort efter vi kommit in kom Kadawatha in på scenen, helt okej band, de fick inte riktigt med publiken, men till en mindre publik hade de nog varit ännu bättre. Sen efter dem var det Paper Route, inte lika bra, lite udda på något vis, men texterna har sin mening och är vackra så jag gillade dem ändå. Men bästa av förbanden var sista You Me At Six, har lyssnat lite på dem innan på Spotify så två låtar de spelade kunde jag redan och ja de fick mig att börja gilla dem ännu mer, och sångaren var en publikfriare. De fick riktigt drag i publiken till covern av Lady Gagas Pokerface. Så publiken var i toppform inför väntan på Paramore. Och svetten rann redan och jag var redan helt slut, men beredd att ge allt! Och när Hayley och de andra kommer ut på scenen så får man den där sista energi kicken och Introt är en bra start även om jag inte kan texten, men till Ignorance har de alla med sig, tror knappt det är någon som står still det går helt enkelt inte. När Hayley tackar för sig till Decode så känner man bara att man vill ha mer samtidigt som rösten är på väg att försvinna av törst och skrik och man är lika varm som när man har feber och benen finns typ inte. Och man är beredd att ge mer! Och efter att ha skrikigt One more time, ett flertal gånger kommer de äntligen ute på scen och börjar lugnt. För att sen gå in på låten som verkligen alla kan och  då är publiken med till tusen, för att även hålla ut till Brick By Boring Brick. Och sen är det slut och man känner sig aningen tom men aningen lättad. För vatten är ett behov om inte huvudvärken och halsen ska känna sig sliten och kylan är behövlig för att få tillbaka kroppstempen. Och att få sätta sig i bilen är inte heller helt fel även om jag skulle köra hem i tre timmar och de var snöstorm mellan Borlänge och Insjön. Men det var en helt otroligt nöjd Sandra som tyst försökte smyga in och lägga sig bredvid sin man klockan tre på natten. Vilken kväll!

Om jag måste klaga på något är det mängden förband, det blir för mycket, man blir för trött. Jag skulle önskat någon mer låt av Paramore istället. Man behöver orken i benen till dem när man stått så många timmar! Jag skulle nog nöjt mig med You Me At Six som drog igång publiken och att Paramore sen klivit på! För övrigt är jag riktigt nöjd med allt tror jag. Och det går inte att beskriva de var en oslagbar kväll! Ja den här hösten som nu går mot vinter har verkligen slagit mycket. Allt tjat och gnat som dyker upp här ibland kommer jag nog inte minnas när jag tänker tillbaka det är nog bara det bra! Nu är det en ny tatuering, jul och nyår som gäller!


Setlist från konserten:

Intro
Ignorance
I Caught Myself
That’s What You Get
Looking Up
Emergency
Crushcrushcrush
Turn it Off
The Only Exception
Pressure
Careful
Where the Lines Overlap
Decode

Encore;

Misguided Ghosts
Misery Business
Brick By Boring Brick


Nu ska jag sova, frukost jobb som gäller imorgon. Sen blir de hem städa klart lägenheten och på middag hos Lotta. Blir en bra dag sen är det söndag med jobb och förhoppningsvis lite vila till kvällen! God natt!


4e december

Jag misstänker att jag lovade en uppdatering om Paramore till i onsdags;) Men jobb och skola tar upp min tid. Och dessutom vill man hinna göra andra roligare saker också och där går datorn bort. För då är det roligare att träna och att spendera tid med F, han gör varje dag till en bra dag! Men idag har jag en fixar dag nu efter skolan, har varit hos tatueraren och fick tid inbokad till den 17e december, min julklapp till mig själv!! Dansade glatt till bilen i kylan då, det ska blir så kul att göra min andra! Sen nu har jag kommit hem och lagat mat, skrivit matlista till nästa vecka också så jag kan gå och handla sen! Tänkte egentligen träna nu ikväll men är lite för trött känner jag och då är det så, blir tre pass den här veckan i alla fall, ska ut och springa på söndag i kylan tänkte jag;) Sen sattsar jag på fem nästa vecka, då börjar det likna något. Har jag sex pass veckan innan jul så är jag jätte nöjd med den uppryckningen sen gäller det bara att försöka hålla under jul och ge allt efter jul! Blir bra det här, då ska jag börja äta bättre, ingen idé att gör det tre veckor innan jul;) När jag varit och handlat snart ska jag städa hela lägenheten så den blir så ren som den kan vara sen fixa och pyssla lite med tavlor, julpynt och blommorna. Sen blir det en lussekatt och till att däcka i soffan framför idol, sen sängen. Jobbar frukost från sju imorgon, ska bli spännande!;)

Och just ja uppdateringen om Paramore, jag skriver den under Idol ni ska få veta allt!

KÄRLEK

Det har tagit några timmar att smälta, att förstå vad jag varit med om! Och jag tror inte jag riktigt förstår det ännu. Det var sånt drag, man var helt i en annan värld, det var så kul och allt var bara lycka! OSLAGBART! Lite synd är det att jag är kort måste jag säga, såg inte riktigt allt, men ibland räckte det med att höra! Hayley slår det mesta, den energin hon har, vore jag kille skulle jag inte säga nej till henne, hon är sjukt snygg också! Ja jag sitter här och kan verkligen inte få grepp om det, det är liksom inte verkligt ännu och jag är inte tillbaka i verkligheten ännu. Om det nu beror på att jag sovit 2½ timme i natt eller om jag bara är kvar på konserten i mitt huvud vet jag inte;) Jag tror jag får beskriva den mer ingående imorgon när jag hunnit smälta allt och fått lite sömn. Någon bild får ni också men det är inte några jätte bra, jag är som sagt kort och står en bit från scenen.

Ja ni får en ordentlig uppdatering imorgon. Nu ska jag ta en dusch snart och sen kanske hinna kolla på lite plugg annars blir det sömn, känner att jag börjar känna mig som en zombie och att det är nära till tårar bara jag tänker på skolan. Tänk om det bara kunde gå så lätt som det gick i början....

Men nej PARAMORE, tänker jag på det finns bara kärlek till allt. Jag skulle göra mycket för att få göra om det, kan helt enkelt bara önska de är här snart igen!






För övrigt säger det här allt om hur fantastiskt Hayley är:

john säger: Hi awesome to have you in sweden. I heard somewhere that you like kent and wondering wich is your favorite song with them?

Hayley Williams, Paramore säger: kent rules. "things she said" is my favorite.


RSS 2.0