Sommar tid

I natt blir det sommar tid, som om jag bryr mig?! Vad har jag gjort för fel, vad har jag inte gjort? Jag tänker inte ens försöka, jag vill inte ens ha vår, just nu vill jag bara här ifrån. Inte hem, nej bara här ifrån vart som helst. Åsch...

Har blivit mycket skrivande idag, men det blir så när det inte riktigt går min väg. Det så skönt att bara få skriva av sig om allt det där som jag tycker är jobbigt. Just nu är det en del, jag har ett stort känslokaos som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av. Kanske borde jag ut och springa av mig allt imorgon, det skulle vara ganska vettigt. Så länge är det Kent på hög volym som får vara min tröst, om det nu är till någon tröst, ibland gör Kent bara saken värre. Men det spelar ingen roll just nu, för Ken är det enda som funkar!



Det spelar ingen roll
om Du håller mig hårt
Ingen kommer att
minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra

Bestämt

Så hade någon bestämt sig och jag vill bara lägga mig under mitt täcker och äta två glasspaket. Seriöst så ska jag nog gå ner till Ica och köpa det, jag menar ibland får man trösta äta och idag får jag det! Ska dessutom och träna på måndag med Malcolm så får väll träna bort min glasspaket då!

Jag önskar jag var där nu

Åsch, Seth höll mitt humör upp i typ en timme. Nu känns allt bara väldigt tråkigt igen och jag undrar varför jag är kvar här, varför är jag det? Jag borde kanske flytta hemåt igen? Kanske skulle jag trivas bättre med det? Åsch, vilket himla känslokaos det här är, vet inte vem jag ska prata med om någonting. Nej borde verkligen inte skriva här alls, borde gå och lägga mig i sängen igen...

Adam Brody

398582-31

Ge mig den mannen;)



För övrig skulle den här bilden varit upp för 35min om det inte var för att blogg. se har allvarliga problem;)

Socker

Sitter här och lyssnar på Kent, finns inte mycket vettigare att göra, är snart klar med pluggandet, bra jobbat av mig! Dock mindre bra att sitta och lyssna på socker och tycka synd om sig själv, varför jag nu gör det. Usch, skulle verkligen behöva bli lite uppmuntrad, någon som kan muntra upp mig och tala om hur jag ska göra med min framtid? Gärna någon som är neutral också! Åsch, jag längtar tillbaka till Kent konserten, den känslan man har då är sjukt underbar, åh ge mig den kvällen tillbaka nu tack! Funderar på att boka biljetter till P&L snart också, måste se Kent då också! Är snart Håkan konsert också, ska bli trevligt! Det är vettigt att göra vettiga saker, jag borde göra något vettigt nu, som inte betyder lyssna på Kent eller kolla på i OC i längtan efter att ha en egen Seth. Fast det är vettigt att kolla på OC, Seth gör en på bra humör:) Hahaha, jag erkänner jag är ganska töntig som är kär i en serie karaktär, men jag gillar att vara töntig;) Nej nu ska jag skriva klart det sista sen blir det massa OC i alla fall. Kanske borde jag överväga att skaffa lite vänner här så jag inte känner mig så ensam?!

Lunch

Har nyss ätit lunch och ska nu fortsätta med pluggandet så jag blir klar till tre och kan göra något vettigare då! :) Typ spela Guitar Hero med mig själv, eftersom min pojkvän inte vill umgås med mig utan bara träna. Jag borde också träna men nej, jag är fortfarande förkyld och har ont i mina leder:( Men nästa vecka så ska jag skita i det och träna i alla fall, nästa vecka ska bli en bra vecka, utan en enda fest! Så det så! Jag kanske låter lite bitter på livet just nu och jag är det, för just nu är jag less på att inte veta något om min framtid jätte less, och jag vet att borde stanna här, men jag är rädd för att jag kommer bli så fruktansvärt ensam. Åsch just nu kan jag inte tänka klart, nu ska jag tröstäta godis och skriva klart den här grejen!

God morgon

Ska nu ta tag i mitt pluggande en gång för alla, ska sitta här i två timmar och bara skriva! Nu ska de bli klar så jag kan göra något annat den här helgen också! Annars ser planerna för dagen ut som att jag och Jon ska in till stan en sväng och sen ska nog jag, Jon och Jonas se på körslaget ikväll;) Augustin kom in igår när vi kollade på film och frågade varför vi kollade på film en fredag kväll och inte var ute, han ansåg att sin plugg anledning var ett bättre skäl för att inte gå ut;) Dock föredrar jag nog film framför fest, ännu ett tecken på att jag håller på att bli gammal;)

Nej nu blir det plugg i TVÅ timmar:/

Seg dag

Det har varit en väldigt, väldigt seg dag idag;) På många sätt och vis, inget pluggande eller något annat vettigt alls faktiskt, har blivit lite tv med Jonas och Jon och lite godis;) Ska nog ta och sova nu känner att jag inte riktigt är på mitt piggaste humör just idag, kanske borde överväga att sluta gå ut, just nu låter det som en bra plan och absolut när man koller på kameran, hahaha. Dock var jag inte ensam om att vara så full som jag var;) Det fanns flera!

Nej nu ger jag upp den här dagen och hoppas att jag lyckas bättre med allt jag ska göra imorgon;)
God natt!

Tidig helg

Idag är jag ledig, tur det kan jag tala om;) Kom ur sängen för typ en timme sen;) Vart en ganska galen kväll och jag kanske inte minns allt, riktigt illa! Ikväll ska vi kanske till Snerikes, fast jag ska vara nykter, verkligen! Borde också skriva klart min vfu-rapport idag och städa mitt rum, som ser ut som ett bombnedslag, eller lindrigt men ändå. Men först blir det en dusch, jag tror jag behöver det för att kunna fortsätta dagen utan hinder;) Kanske pallrar jag mig ner till Ica också och köper lite knäckbröd, får man inte äta godis så får man hitta på något annat;) Eller så skiter man i att man inte får äta godis och köper en Twix;) Hmmm, vi får se hur jag göra, men nu dusch!

Promenad

Tänkte ge mig ut att springa, men orkar verkligen inte. Men Liz frågade om jag vill med henne och Nina ut och gå, så jag nappar på den iden istället:) Trevligt att få en lite promenad med härliga tjejer:) Sen ska jag dusch, äta kvälls mat, sen en drink med Nina och Liz här, sen till Malcolm och sen på Stockholms;D

Vilken dag! Kommer bli super kul och längtar redan efter att få ta på mig min outfit för kvällen;) Så snygg, tycker jag då;) Nej något mer plugg hinner jag nog inte med idag, får bli imorgon istället! Kanske blir det här också dagens sista inlägg, det beror på hur lång tid promenaden tar!

Om det blir det så, får ni har en trevlig torsdag kväll:)

Gammal

Sitter här och kikar runt på lite olika bloggar och känner mig plötsligt gammal;) Och med gammal också lite klokare, mindre utseende fixerad och lite mer försiktig vad jag säger och gör;) Kände mig också gammal när jag satt på tåget hem förra veckan, i Gagnef kliver det på en klass som ska av stationen innan mig. Fyra tjejer sätter sig ute vid dörrarna, jag och Jon sitter inne i mitten av vagnen. Plötsligt utbrister den ena tjejen; att hon ska av på samma ställe som mig, hon måste nämligen till ungdomsmottagningen, då hon har haft oskyddat sex. Hon fortsätter att berätta om att hon är rädd att hon är gravid och att hon har skrivit till killen hon varit med när han var offline på msn. Hon berättar ingående om allt hon är rädd för och hur allt har gått till. Jag känner mig väldigt glad att jag inte är i den där åldern längre och istället kan sucka åt unga tjejer som är ute och festar två gånger i veckan på 3,5or eller 7,0or;) Men framför allt undrar jag hur man på ett tåg kan sitta och prata högt om sitt privat liv, om man nu vill prata om sitt privat liv kan man väll göra det lite lägre ton? Nej, tackar att dessa dumma fjortis dagar är över och jag har blivit så vuxen, fast ganska hemskt att känna sig gammal när man inte ens fyllt 20år;)

Nu ska jag fortsätta med maten, hörs senare;)

God morgon!

Sitter här och lyssnar på Sonata:) Har redan varit uppe i snart två timmar och tagit hand om tvätten, nu är den i torktumlaren så ska ner igen sen och ta upp den åt mig och Jon, då ha är på väg till skolan snart! Det är inte jag, jag börjar ett idag och slutar tre så jag tänkte försöka skriva lite på rapporten innan skolan, sen ska jag laga lunch också, lax i ugnen med potatis, mums:) Jag gillar lax och det är nyttigt så det är bra;) På tal om nyttigt så har jag slutat äta godis(tre dag), nej men jag ska verkligen lyckas den här gången. Dock blir det lite onyttigt att gå ut ikväll, men det är inte godis;) Borde förresten måla naglarna inför utgången, jag som inte har tid, borde plugga. Ska nog göra det ett tag nu, ska bara sminka mig och fixa håret förstå så jag är redo för skolan sen!

Men hinner nog skriva mer sen efter skola och träning:)

We sholud be dancing

Sitter här och lyssnar på BWO och försöker plugga lite, går sådär;) Tog en lång dusch istället och leta på kläder till utgången imorgon, jag är riktigt nöjd med min outfit;) Kanske lite väl taggad som letar på kläderna en dag innan, men har man inget bättre för sig så! Usch, jag försöker verkligen hitta på massa annat att göra för att skjuta upp den här rapporten, men ska bli nyttigt att jämföra med de andra imorgon. Fast risken finns att man känner sig lite dålig mot alla andra, för det har säkert gjort världens arbete. Vilket jag än så länge inte har, menj ag har hela helgen på mig;) Borde egentligen ta det lugnt i helgen och läsa lite kurslitteratur till nästa kurs. Som för övrigt börjar på måndag, ska bli skönt att börja med något nytt och då går vi mot våren:) Sen den sista delkursen vi läser ser jag mest fram emot, läsa om hälsa, kost och vara ute och göra olika grejer:) Det är verkligen mitt intresseområde, funderar faktiskt på att läsa Idrott och Hälsa och ha det som en av mina inriktningar, sen vill jag också ha specialpedagogik som en och sen är svenska och matte kurs obligatorisk, detta skulle innebära att jag skulle plugga ett halvår extra, kanske är det värt det för att få mer kompetens?

Nej, får funderar mer på det när jag vet vart jag ska bo och allt sånt. Just nu tycker jag inte så illa om Uppsala, skulle vara behöva ett nytt boende som jag blir kvar här!

Men det har får bli sista inlägget för idag, god natt!

Blåsväder

398582-30

Så här snygg var jag i håret efter att ha cyklat hem från skolan idag;)
Mitt diadem syns knappt;)

Första tränigen på länge

Ja, idag har jag struntat i det lilla av som förkylningen som är kvar och tränat lite. Kanske inte tog i allt jag hade, men det vågar jag inte efter ett så långt uppehåll igen! Imorgon blir det nog en löprunda, tror nämligen inte jag hinner träna innan vi ska ut annars! Ska bli sjuktkul med utgång:) Jag är taggad till tusen, hoppas bara det håller i sig till imorgon! När det väl löst mig med mitt cykel problem så är det ganska skönt att vara tillbaka i verkligheten igen, med skola träning och en utgång, det är trevligt med utgångar kanske borde man gå ut oftare när man bo i Uppsala?!

Nej nu ska jag duscha, sen blir det lite plugg igen och sen ska jag nog gå över till Jon!

Rapporten

Nu sitter jag här fast jag borde ta tag i den där jäkla rapporten, men det är så tråkigt så det går inte;) Nej jag bara måste! Tänk att mitt liv verkligen kretsar runt allt som har med skolan och göra, hela mitt liv är planerat efter skolan. Det är inte så roligt om man tänker efter, eller ja, det är ganska rolig eftersom jag går en rolig utbildning. Men man har sin plugg svackor och jag har en just nu. Men, om jag inte lyckas blir det bara en komplettering på det så det är inte hela världen. Måste tänka positivt!

Idag har jag varit i skolan hela dagen om tre timmar ska jag också köra mitt första träningspass på typ två veckor igen;) Kanske kan jag får hålla mig frisk efter det, vore väldigt snällt att låta mig träna så mycket som jag vill!

För övrigt ser jag fram emot morgon dagen, först ska jag tvätta, sen till skolan, sen träna och sen ut på Stockholms;) Blir nog trevligt, tror jag och hoppas jag! Jag behöver lite utgångar så jag kan använda alla min utgångskläder;) Annars bor de mest i garderoben, undra varför? Man kan faktiskt ha dem till vardags också. Sen vill jag ha sommar också, så jag kan ha alla min sommar kläder:) Och min fina nya vårkappa!

Nej nu ska jag sluta drömma om sommar och sol, plugget väntar;)


Tillägg

398582-29

På torsdag ska jag dansa;D

Uppryckning

Nu har jag pluggat ganska bra idag, skaffat en ny cykel och fått en utgång på torsdag. Så nu måste jag rycka upp mig lite, för nu är det faktiskt ganska bra;) Synd bara att jag alltid hittar saker som är fel, typ sen här jävla hyran som jag betalde nyss, sen köpte jag cykeln också, så nu är kontot snart slut, känns det som. Men mamma skulle betala cykeln, så jag är inte fattig egentligen jag bara gillar att klaga;) Nejdå, livet känns lite lättare nu ska snart ta en dusch och sen plugga lite till, sen blir det till att sova så jag orkar med skolan imorgon! Sen imorgon blir det plugg och träning, ska börja träna lite försiktigt fast jag är lite snuvig ännu, jag står inte ut med att inte träna!

Nej nu blir det nog duschen!

Cykel problemet löst

Har nu lyckats införskaffa mig en ny cykel för 400kr och ett bamse lås för 200kr:P Så den som vågar ta min nya cykel, den får med mig och mitt och lås och göra. Okej, den här cykeln är inte alls lika fin, snygg, trevlig, vacker och jag har inga minnen med den alls, men, det får duga helt enkelt. Antar att min gamla cykel aldrig mer lär dyka upp i alla fall, och det är ingen ide att älta det, bara att släppa det. Bor man i Uppsala är det bara så det är, tyvärr.

Jag har pluggat lite idag, men måste plugga lite mer! Usch, det här är inte så tråkigt och går riktigt segt. Emelie hade lyckats skria klart hela rapporten, snacka om att jag ville krypa ner under ett täcke när jag hörde det, jag har typ inte ens kommit halvvägs och tänkte inte alls göra det lika komplicerat som henne, usch ångest! Men men, om jag inte fixar det får jag bara kompletter och det är inte hela världen! Faktiskt! Även om jag har så höga krav på mig själv så att jag kommer att tycka det i alla fall, men det skadar inte att försöka intala sig;)

Jon och de andra i hans korridor skulle upp och basta, skulle vara skönt men nej jag tror faktiskt inte att jag orkar! Ska gå och ta en kopp te och ett äpple istället, har börjat mitt nya nyttiga liv;) Synd bara att Malcolm tyckte vi skulle ut på torsdag, vet inte om det blir så nyttigt då;)

Men nej tillbaka till pluggandet!

På dåligt humör

Igår när jag kom till Uppsala och styrde stegen mot min kära cykel, så stod det ingen cykel där, jag och Jon letade överallt igår, men nej, någon har tagit den:( Var ner till stationen idag igen, men ingen cykel någonstans! Så nu letar jag ny cykel, ska få låna Jons farfars så länge. Man behöver verkligen en cykel här annars blir man ruinerad eller så får man lov att gå och om jag ska gå överallt jag ska, så kommer jag verkligen inte behöva träna, på tal om att träna, jag skulle vilja träna idag, men det känns som jag har lite annat att göra, så idag blir träningsfri dag! Kanske kan jag börja trotts förkylningen imorgon?! Skulle verkligen behöva röra på mig efter påsken;)

Nej nu måste jag ta tag i det här pluggandet en gång för alla!

Enda inlägget

Idag blir det bara ett inlägg, jag ska nämligen med tåget om ungefär en timme och sen blir det sov dags tror jag, kanske lite lite plugg. Idag har jag jobbat igen, en väldigt seg dag, men man har sådana ibland också! Sen har jag varit och fikat med Malena kul att träffa henne en sväng, kommer nog bli ett tag tills vi ses nu hon har nämligen väldigt mycket för sig;) Önskar jag kunde följa med henne, i alla fall till Tyskland och Grekland! Menjag får träffa henne sen till sommaren när vi båda kommer vara ett tag i Leksand!

En hemsk sak som jag snart måste betala är hyran på mitt rum som är på 3000kr!!!! De har nämligen höjt  hyran med 200kr den här månaden för att vi ska få städfirma som städar en gång i veckan! Men 3000kr för ett rum på 19kvm och gemensamt kök som man delar med tolva andra! Hur kan man ska behöva betala så mycket för att bo på ett skit stället som Flogsta?! Nej usch, nu blev jag ännu mer less på Uppsala, det är dyrt där, tar betalt av stackars fattiga studenter! Nej, just nu har jag verkligen igen lust att åka tillbaka, vill stanna kvar här hemma! Men men, snart nytt boende, ny ort eller sommarlov, vi får se i dagarna!

Nu ska jag pack, plugga och sen åka!


Vila

Nu har jag skrivit lite på min rapport, ska skriva mer imorgon, ska då också hinna läsa en halv bok, usch det här är lite tungt och jag som tycker att jag alltid har mycket tid:/ Blir inte så när man jobbar. Imorgon ska jag också försöka träffa tjejerna eller jag ska det. Vet bara inte hur jag ska hinna med allt imorgon innan tåget går, men men, det löser sig. Nu ska jag sy ihop ett par trasiga byxor, dricka te, se på tv och göra min fördelar och nackdelar lista! Så nu stänger jag av den här så får den vila tills imorgon efter jobbet och träffen med tjejerna!

Så god natt;)

Lite Riga bilder

Lägger upp några bilder från Riga och resan dit :)




Bilderna uppifrån från vänster; Jon, Domkyrkan, monument, vid vattnet, Moa vid vaktavlösning, jag och en tupp, våran båt, Jon, Jonas och jag vid vattnet och ett speciellt hus;)

God morgon

Jag är på språng till jobbet strax, hoppas de blir en lugn dag som igår. Jag kommer stressa där nog till sommaren;) Jag borde kanske söka ett lite roligare jobb, men jag är för lat och orkar verkligen inte ta tag i det, som med allt annat, just nu orkar jag inte ta tag i något, vill bara ligga i min säng och läsa böcker! Men nej jag måste ta och rycka upp mig, bara den här förkylningen är borta ska jag träna. det är nog nyttigt för mig, kanske kan bli lite piggare och gladare!

Nu släppt locket jag har för öronen, ganska häftigt när det gör det, tänk så mycket små ljud man missar annars! Nej, jag vill inte vara förkyld längre alls! Och just nu vill jag vara kvar här för alltid också, börjar av någon anledning bli väldigt trött och ledsen när jag tänker på att jag måste åka tillbaka till Uppsala imorgon, blä!

Nej nu måste jag gå, jobbet väntar!

Ge mig en vinterdrog

Sitter och äter massa godis och lyssnar på Kent, är egentligen jätte mätt och borde egentligen inte lyssna på Kent alls. Men just nu orkar jag inte bry mig! Jag vill bara hitta en lösning på det här och bli nöjd men jag blir inte nöjd hur jag än funderar på att välja. Och alla har åsikter om jag hur jag ska göra, vilket i för sig är bra och förmodligen för att de är min vänner. Men om jag nu väljer känns det som att jag kommer göra människor besvikna, jag borde inte tänka så, jag borde tänka på mig själv. Men jag kan inte det, för jag bryr mig alltid om vad andra tycker och tänker. Usch, vad dyster jag låter, men jag antar att man får det ibland. I alla fall när det känns som man vill lägga sig i sängen och lyssna på Kent utan att sova en blund. Jag önskar jag kunde ringa någon, men jag vet inte vem. Åh, nu går det verkligen jätte trögt så jag borde inte skriva här, men jag fick bara lov att skriva av mig. Men ska låta bli att skriva mer ikväll, så god natt!


Du sa, "Gör ditt val, ta ett självständigt beslut"
Jag höll en hand då mot din varma hud
Du sa, "Stäng din dörr, vi har något att reda ut"

Pusselpyssel

Nu har vi byggt klart pusslet jag började med igår kväll, när varken mamma eller pappa orkade bygga med mig. Men när jag kom hem från jobbet vart det nästan klart;) Men jag fick i alla fall hjälpa till att bygga klart det! Så har fortfarande inte plugga, men jag ska gör det nu! Så det här blir ett kort inlägg, ska föresten sätta mig ner och göra en lista med för delar och nackdelar så jag kanske kommer fram till vart jag vill bo! Utan att ta hänsyn till vissa människor som ändå inte kan bestämma sig;)

Hörs senare!

Påskafton

Kom nyss hem från mitt kära städ jobb på Dalle;) Allt är sig likt förutom att en städerska slutat och vi har fått beiga handdukar istället för vita;) Jag har inte varit där på en och en halv månad:P Eller en sak till hade hänt de hade byggt om baren! Nu var den öppen och fin, men ljus grön tapet;) Men mitt jobb är inte så intressant i sig i alla fall inte, när det inte bor intressanta personer hos oss, de kan hända ibland! Som typ Per Gessle och Lars Winnerbäck eller för dem som gillar hockey Ed Belfour;) Kanske inte kändiseliten, men lite roligare än vanliga Svenssons;)

Nej, nu ska jag ta tag i allt det där som jag alltid säger att jag ska ta tag i;) Eller nej jag ska fika först!

Sovdags

Nu ska jag strax gå och lägga mig, upp imorgon vid halv åtta då jag ska jobba vi nio, det blir mindre kul;) Men men, pengar är pengar så är det bara. Och det handlar om tre fjuttiga dagar, sen har jag bara plugga och det är lite roligare, om man nu orkade plugga;) Men ja, imorgon ska jag ta tag i det seriöst, ska lägga upp en plan nu innan jag går och lägger mig! En plugg plan;) Nej men jag fixar det här bara jag tar mig tid det vet jag! Så jag ska ta mig tid! Så kanske blir det lite mindre bloggande, tv tittande och tidningsläsanden tills nästa helg, så jag kan gör färdigt lite och börja nästa delkurs med ny energi! Tiden går så fort gjorde nyss klart förra delkursen och nu är det dags för den tredje, ganska sjukt! Men men, jag ska fixa det här, bara jag klara allt utan underkänt så är jag nöjd, det är mitt mål! Fast jag har mycket lättare att få bra betyg i det här, för det är så kul! :) Eller ja det mesta, kanske inte när man ska läsa en text man inte fattar något av;)

Nej nu borde jag verkligen lägga mig har varit trött i flera timmar, tror det är påskgodiset;)

Påsklunch

Nu har vi varit hos mormor och morfar och ätit påsklunch, efterrätt, fika och sen fick vi påskägg;) Jag ska krypa i mjukisbyxorna nu igen! ;) Men det har varit trevligt, min lilla kusin är urgullig, skrattar och studsar men tycker inte om att klä på och av sig. Men han är så söt och vart väldigt förtjust i mamma, jag är förkyld så jag höll mig undan lite. Men det blir fler gånger, och till sommaren är han ännu större så man kan leka med honom mer:)

Idag är jag lite dålig på att skriva blogg, men det får vara så när man firar påsk;) Ska gå ner och kolla på en film med mamma istället! Sen ska vi laga tacos, lägga pussel och se på Lets dance;) Jag älskar att vara hemma! Kanske borde över väga att flytta hem igen?!

Skriver kanske lite senare, men måste sova i tid, jobb imorgon!

Godmorgon!

Jag har redan varit vaken i två timmar nu så vet inte om det är så mycket morgon längre;) Förstår inte vad det är men jag lyckas verkligen inte sova längre än åtta timmar just nu. Så när jag vaknade vid halv åtta började jag läsa min Glamour:) Så nu har jag läst färdigt den tidningen, synd att jag inte kan ha tentor och liknande på de, skulle nog gå ganska bra med tanke på vilket intresse jag lägger ner på tidningen;)

Klockan tolv ska vi till mormor och morfar, det blir gott med påskmat, förmodligen mycket bättre än det jag kommer få äta på jobbet i helgen;) Men men, jag har inte jobbat sen i januari så jag ska inte klaga, dessutom är det bra med pengar så jag slipper tar ut från mina spar pengar och då kan känna mig rik ett tag till. Jag är en ganska rik student och gör inte alls av med det pengarna som det var tänkt att jag skulle ha i början, bra gjort av mig! Jag lever fortfarande på mina jobbpengar sen julen!

Nej nu ska jag ta en dusch, sen ska jag plugga lite och sen ska jag försöka fixa till den här bloggen lite!

Beslutsångest

Sitter här och lyssnar på Sonata Arctica och känner mig lite nere. Vet inte riktigt hur jag ska göra till hösten; Uppsala eller Falun? Skulle vara skönt att vara närmare hem men skulle kännas lite som ett bakslag. Fast ja, usch jag vet inte och Jon gör mig inte riktigt klok på det heller. Men jag antar att jag måste utgå helt från mig själv..

Nej, jag måste sluta fundera på det här, det gör mig ledsen. Ser fram emot imorgon istället:) Äta påsklunch hos mormor och morfar och träffa lillkusinen:) Plus att man alltid brukar få ett stor påskägg från mormor! Så det blir nog lite godis imorgon också, men det är bara påsk en gång!

Nej, jag ska läsa lite Glamour nu innan jag lägger mig! God natt och så hörs vi imorgon igen:)





 

image19

Har förresten börjat klippa bilderna från Riga idag, så ska lägga upp några fler imorgon,
men här är en på mig vid vattnet, i bakgrunden har ni Jonas.

Blogg beroende

Jag har på en vecka och lite till lyckats bli helt fast vid att blogga. Och att läsa bloggar;) Jag kan sitta i timmar och klickar runt på sånt jag tycker är intressant, men det är ganska farligt om man har annat att göra. Det blir lätt att skolarbete som inte är lika kul hamnar i andra hand;) Jag har verkligen en liten plugg svacka just nu, jag hoppas det blir bättre efter påsk och sen börjar vi snart med våran tredje delkurs, vilket betyder att det snart är sommar;) Snart kommer nog mamma och pappa hem, tror de jobbar kort dag, får se vad som händer här då, annars funderar jag på att åka till Jon, men ja vi får se. Jag ska börja med att gå ner och sköra kakorna i bitar och byta till seriösa kläder fån mjukiskläder. Synd bara att jag inte har så mycket kläder här;)

Bakat

Nu har jag städat övervåningen och bakat två kakor! Fast det är i ugnen nu;) Min bror och mamma blir nog nöjda, och jag har fått baka i ett riktigt kök! Lite svårt att baka i vårat gemensamma kök i korridoren, dessutom finns det myror och de vill man inte ha i kakorna! Så riktigt kö blir en prioritering om jag flyttar någon annan stans!

Nu ska jag ner och kolla kakorna, får se om de blir fina:)

God morgon:)

Jag som precis har börjat min påskledighet, har sovit ända tills tio i åtta idag;) Jag passar verkligen på att utnyttja min ledighet;) Nej men jag är så förkyld så det är bara jobbigt att ligga kvar i sängen och snörvla i alla fall! Funderar nu på vad jag ska göra idag, städa, baka en kaka, plugga och kanske åka till Jon? Fast jag gillar att vara hemma när jag väl är hemma, men det är trevligt att träffa Jons familj med, men det kanske får bli till sommaren;) Det är skönt att vara hemma, gruvar mig redan för att åka härifrån, kanske ett tecken på att jag borde flytta närmare hitåt, om min pojkvän bara kunde bestämma sig hur han vill ha sitt liv! Alltså jag vet att man kanske inte ska anpassa sig efter andra, men det är lättare sagt än gjort när man har varit ett par i tre år;)


Nej, nu ska jag borsta tänderna och börja städa lite, då blir mamma glad:) Skriver mer senare!


Damp

Ett tillägg:


Varför måste blogg.se vara seg och krångla?

Soffmys

Nu har jag legat i soffan i två timmar och bara glott på tv och läst tidning! Det var jag värd;) Jag ska nog snart sov har dragit på mig huvudvärk igen! Jag vill bara bli frisk ordentligt, så jag kan träna och vara pigg. Jätte jobbigt att ligga och snörvla, ha nackspärr, huvudvärk och jobbig hosta. Nej jag gillar inte förkylningar. Tydligen går det magsjuka också, då är jag hellre förkyld. Men får jag välja så vill jag vara helt frisk!

Min syster har nu bestämt sig för att åka till Lofsdalen med sin kompis tills på måndag, hon ska då alltid vara borta när jag väl är hemma:( Men men, jag ska jobba lördag, söndag, måndag i alla fall! Men ändå;) Jag håller på och fundera över mina bekymmer över hösten. När jag är hemma så vill jag verkligen flytta i från Uppsala, men när jag är i Uppsala så känns det helt okej att bo där. Men ja, jag vet inte i alla fall, för i Falun skulle jag ha Sarah och Maria och nära hem;) Tror det skulle vara skönt att ha bra tjejkompisar runt omkring mig. Hm, jag ska fundera ett tag till, svårt val just nu beror på Jon också. Typiskt honom att inte kunna bestämma sig!

Men jag ska sova nu så jag orkar upp och städa lite imorgon, eller om jag ska åka till Jon en sväng ska ringa honom nu och kolla läget!

Men sov så sött;)


Hemma

Har inte hunnit skriva något idag då jag har varit i skolan, suttit på tåget och varit med mamma och påskmat handlat;) Men nu är jag hem i mitt rumt, skönt att vara hemma! Slipper laga mat ikväll och tänker bara ta det lugnt! Borde egentligen plugga, men det är riktigt tråkigt. Tror jag klarade mina tentor, hann inte hämta ut dem men min lärare kollade lite åt mig;) Så då förtjänar jag lite vila idag! Sen imorgon kanske jag kanske skriva lite, fast mamma tyckte jag och bror kunde städa övervåningen som var lediga, det är tacken för att man kommer hem;) Min syster sa glatt att hon hade saknat mig och i andra meningen att hon kanske tänkte åka till Lofsdalen med en kompis;) Jag är kanske inte så saknad som jag tror;)

Men nu ska jag gå ner och lägga mig i våran sköna svart-gråa soffa som är super bra att ligga och slöa i;) Men nu när jag har tid så kan jag nog skriva lite mer idag;)

Läggdags

Det här får bli det sista inlägget för idag! Är ganska så trött efter Riga resan;) Var nere på ICA nyss och handlade lunch till imorgon (risifrutti och macka), höll inne på ICA på att välta en Kinder äggs ställning och tappa bort mitt kontokort;) Kommer nog att sova riktigt gott i natt när det inte vågar och bullrar i från motorn, nästa gång ska jag inte bo under bildäck när jag åker färja;)

Ska gå över till Jon strax, sova där i natt. Det är bra att ha sin pojkvän nära, hoppas att det blir lika nära till hösten, men vi får se!

God natt! :)

Busväder

Det är verkligen ett riktigt busväder här, lite aprilväder kanske man kan kalla det. Snö storm, ös regn och strålande sol om vart annat;) Men om aprilvädret kommer nu så kanske jag snart får vår, fast jag vill helst ha vår nu på en gång så jag kan använda mina mindre varma kläder och skor som man kan går barfota i! Borde inte sitta här och kolla ut genom mitt fönster eller skriva här;) Jag borde plugga, men det går verkligen jätte segt, att läsa ett ynka häfte tog en och en halv timme, för jag sitter bara och hostar och tänker på annat;) Sen hade jag Kent i bakgrunden så började sjunga med där lite då och då också;)

Men jag borde verkligen sätta lite fart med vfu-rapporten. Imorgon får jag tillbaka min tenta också, jag hoppas verkligen jag fixade det, annars blir det grymt kämpigt! Men nu ska jag ta tag i lite plugg, sen blir det kvällsmacka, dusch och packa lite för hemfärden, borde gå ner till ICA och köpa en yoghurt till imorgon också!

Shoppingen från i Lördags

Tänkte lägga upp lite bilder på det jag inhandlade i lördags, kanske inte det bästa bilderna men ändå;) Förutom dessa saker inhandlade jag också, ett svart linne med fickor på, ett nytt svart nagellack och ett svart diadem.





Kofta från Gina Tricot
Kappa från New Yorker (Vart en kappa istället för skinnjacka)
Diadem från New Yorker
Byxa från Gina Tricot
Linne från HM
T-shirt från New Yorker



Tillbaka i Sverige

Så var man tillbaka i Sverige och i Uppsala igen! Har varit riktigt trevligt:) Men jag har inte shoppat så mycket, bara sånt som inte passar sig att ta upp här;) Riga var kanske inte den roligaste staden, men nu har jag varit där, nästa gång sattsar vi på en cykel tur på Åland eller en liten resa till Tallinn. Vi vill nämligen åka en finare båt nästa gång;)

Det tråkiga med resan är att jag nu igen har dragit på mig en förkylning, så jag snörvlar och det rinner från ögonen. Nu precis fick jag huvudvärk också, så idag blir det ingen träning som inplanerat, usch det går verkligen inte bra för mig alls:( Men jag ska vila ordentligt nu när jag åker hem och sen kanske jag kan försöka lyckas börja träna igen när jag kommer tillbaka hit på måndagen. Fast så mycket vila hem blir det kanske inte, på torsdag blir en lugn dag med plugga och promenad, på fredag ska vi äta påsklunch med släkten på mammas sida, på lördag, söndag och måndag ska jag jobba och plugga och promenera lite. Promenader är min och mammas tradition sen hösten, sist jag var hemma var mamma sjuk så då vart det inget, så nu ser jag fram emot nu när jag åker hem! Kanske borde jag också hälsa på Jons familj en sväng, vi får se vad jag hinner.

Ska lägga upp bilderna på mina inköp i lördags om ett tag också, men först måste jag plugga lite!

Lunch

Nu ska jag strax ta och fixa lite lunch till mig och Jon, tror det blir pastasås, pasta och köttbullar:) Har tagit kort på kläderna jag köpte igår med hinner inte lägga in dem innan vi åker. Så det får bli på tisdag när vi kommer hem igen, då kanske det kommer upp någon Riga bild också, om nu Riga är en fin stad;) Jag har hunnit plugga lite och tänkte försöka plugga lite på tåget också, sen lär det nog inte bli något gjort förens på tisdag, usch jag har lite dåligt samvete, men det blir plugga och jobb över påsk istället! Till påsk åker jag hem och då kommer även moster och min lilla kusin på 7månader upp från Mjölby, det blir trevligt då jag inte träffat dem sen i julas. Sen efter påsk ska jag börja med mitt nyttiga liv, kände att det inte var någon ide innan eftersom jag känner min mamma och mormor så väl, deras påsk är alltid välfyllda;) Men nej nu ska jag platta till min lugg, som jag för övrigt borde klippa sen blir de lunch och sen blir det Sthlm och Riga!

Hoppas ni har en trevlig söndag och måndag, så hörs vi igen på tisdag:)

Söndag

Det vart mycket att göra igår i alla fall, så jag hann inte sitta något här, vilket betyder att det varken blev något bloggande eller något pluggande. Usch, jag skäms över att jag inte pluggar så mycket just nu och idag lär jag inte hinna med så mycket heller! Men jag ska strunta i och ut och springa och plugga lite istället, sen måste jag packa eftersom vi planerar att åka till Sthlm redan vid ett. Dock ska jag inte shoppa något i Sthlm, råkade köpa lite för mycket nya kläder på stan igår;) Får visa upp mina kap sen;)

Synd bara att det går så dåligt för min träning, men men, jag kommer nog i gång sen. Just nu är det njutning här i livet som gäller. Alltså kläder, mat, tv och godis;)

Men nu vart jag stressad vi ska åka redan vid halv ett härifrån så jag lär kila, men kanske det hinner bli ett inlägg till innan jag lämnar Uppsala!

Lördag..

Idag är en ganska seg dag, och jag orkar inte göra något alls. Planen var att jag skulle och träna 10:30 varpå jag vaknar 10:40, så ja, det blev inget med det;) Dessutom är hostan dryg igen, så jag skiter i att träna idag! Kanske kan jag ta mig ut och springa imorgon innan vi åker till Sthlm och Riga. Borde börja packa in för Riga också men jag har inte orkat den än heller. Men jag har i alla fall tagit hand om tvätten och ätit frukost. Ska faktiskt ta en dusch snart också! Ikväll blir en lugn kväll, för kvällen igår var lite små jobbig;) Så jag ska se på melodifestivalen och äta god mat istället;) Jag är inte den som klarar att festa två dagar i rad! Jag tror att jag och Jon ska ner på stan en sväng nu vid två också kika lite i affärer och så! Jag ska kolla efter en skinnjacka, för jag känner faktiskt att jag behöver en;)

Nej, nu blir det en dusch så kanske jag kan göra lite nytta idag!

Slut med praktiken för den är gången.

Kom nyss hem från min sista praktik dag, nu ska jag bara ta de lugnt i fyra hela dagar:) Det ska så bli skönt! Så nu ska jag nog snart laga mat och läsa lite bok och bara mysa, sen får vi se om det blir en liten utgång eller ej ikväll! Åh, jag längtar verkligen efter att ta det lugnt och ha kul:) Jag är på bra humör just nu om det inte märks;) Vet inte riktigt varför, men så länge det är bra behöver man nog inte fundera så mycket över det heller! Nej nu ska jag nog lyssna på lite musik. Men skriver mer sen! :)


God morgon!

Jag är uppe tidigt idag fast jag inte ens börjar förens elva idag, men jag sov hos Jon och han skulle upp tidigt för han ska börja skriva sin tenta snart, hoppas det går bra för honom! Så ikväll kanske det blir en utgång med Jons klasskompisar vi får se, jag är i alla fall ganska sugen på att går ut! Fast ag gillar att kolla på tv och läsa böcker också, så jag kan göra det också om ingen ska ut;) Sen borde jag så klart plugga lite också och börja packa inför Riga resan på söndag, hoppas det har billiga kläder där, typ en skinnjacka;) Annars får jag kolla på det när jag kommer hem!

Det snöar ute idag fast bara sån där fjunsnö så den inte lägger sig på marken. Men jag gillar inte snö överhuvudtaget just nu, jag vill ha vår och sommar! Våren och sommaren är mycket mysigare när man kan vara ute utan att frysa!

De vi hyr av har satt upp en lapp i våran korridor om att det tycker att det är stökigt här och att vi har för mycket saker ut i korridoren. Jag undrar vad det kan göra om vi inte fixar det? Sen är det varken min städ vecka eller min saker så jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt saken heller. Nej usch, att man ens vill bo såhär är konstigt! Fast ja, man slipper vara ensam. Jag bor här just nu för att jag inte riktigt vet hur min höst ser ut och att diskutera det med någon är svårt då ingen är neutral;) Alla har sin åsikter.

Nej nu ska jag göra mig i ordning och sen plugga lite!

Andra inlägget

Jag känner mig duktig som orkar skriva ett inlägg till idag! Fast jag har nog inte så mycket att skriva om, sitter här och lyssnar på Kent och längtar till sommaren, så jag kan se dem på P&L:D Om jag hade råd skulle jag gå på Kent varje vecka, men nu har jag inte den budgeten och jag vill fruktansvärt gärna ha en skinnjacka, så jag spara till det;) Har precis varit och tränat också, det var sååå jobbigt, det märks att jag inte tränat på länge! Sen har hostan blivit värre igen så jag ska nog ta och vila lite med slutet på min bok jag håller på att läsa men det först blir det en dusch!

God natt!

Tidig dag

Idag slutade jag redan vid ett! Skönt att komma hem i tid, men ännu har jag inte hunnit gör någon nytta, mitt dagliga data tittande tar så lång tid;) Men jag ska snart ta tag i mina studier, sen ska jag laga mat och sen blir det träning igen! Idag blir det powerstep och core, så skönt att träna igen, det gör mig lugn, annars blir jag så rastlös;) Fast jag har massor med saker att göra men jag anser att man måste få göra roliga saker också! Imorgon kanske det blir utgång för Jon ska skriva tenta så de ska nog ut och jag ska säkert med, ska jag inte med så blir det nog till att baka en kladdkaka och ta det hel lugnt hela kvällen!

Men nu ska jag ta tag i studierna, måste hålla i mina bra betyg;) Nog för att jag bara fått ett en men ändå;) Skriver mer ikväll, börjar nämligen inte förens elva imorgon!

Trött

Jag är riktigt riktigt trött, har sovit som en stock de senaste nätterna. Igår sov jag till och med ensam och jag somnade direkt jag la mig, brukar inte kunna sova ensam. Idag blir de ännu ett kort inlägg, jag hinner verkligen inte med allt jag ska när jag "jobbar". Undrar hur det kommer bli när jag börjar jobba på riktigt, jag kanske inte borde jobba hel tid;) Så mycket annat jag vill hinna med också! Idag har det först blivit en heldag på förskolan, sen lite mat och sen träning. Sen efter träningen stod jag och kollade på Jon och Micke som lyfte massa tyngder, inga tyngder jag någonsin planerar att lyfta i hela mitt liv;) Jag håller mig till det jag klara av, planerar faktisk inte att bli någon Hulken;)

Men men, nu måste jag ta tag i min studieplan igen, det kommer bli mer skrivet nästa vecka när jag är tillbaka i skolan och sen på onsdag åker jag hem till Leksand en sväng och äter påskgodis:)

God natt!

Skönt att vara igång igen

Nu har jag varit och tränat mitt första pass på två veckor! Så otrolig skönt att vara igång igen! Fast det gick riktigt riktigt trögt men det fick det gå så här första passet, nu ska jag bara låta bli att bli sjuk eller stäcka något så jag kan få träna utan att ha uppehåll ett tag!

Jag borde ta en dusch och gå och lägga mig, men jag tycker det är så trevligt att sitt här;) Fast nu borde jag verkligen komma i säng, praktik imorgon igen!

God natt!

Tisdag

Idag har jag haft en lagom lång dag, fast den är inte slut än. Jag ska iväg och träna om en och en halv timme, blir första gången på två veckor! Hostan är inte helt borta än men om jag ska vänta ut den så kommer jag nog få vänta ett tag till och det orkar jag inte. Har varit jobbigt nog att inte träna på två veckor när man är van att träna minst fyra gånger i veckan. Så idag blir det ett pass Body toning, det är riktigt roligt:)

Imorgon ska jag vara på praktiken till klockan halv fyra, så det blir en lite längre dag mot idag. Men det är kul och barnen har börjat kalla mig fröken nu;) Det är så söta, har fått tre teckningar idag och imorgon ska jag läsa saga för dem:) Jag har också fått en super bra handledare som berättar om allt hon gör och förklara pedagogiken i det, så jag är jätte nöjd med vart jag hamnat!

Så den här veckan kommer gå fort, för på lördag ska vi kolla på melodifestivalen inne i Jons korridor och sen på söndag åker vi till Riga. Den resan kostar 95kr, jag gillar egentligen inte att åka båt men vill man se saker här i värden så får man strunta i sånt! Sen är det snart påks och då åker jag hem till familjen i Leksand några dagar, det ska bli skönt, det är alltid skönt att vara hemma!

Nu måste jag försöka plugga lite igen, så jag har tid att cykla till träningen sen. Jag undrar hur många mil man cyklar under en veckas tid i den här staden;) Skriver när jag kommer tillbaka!

Lång dag

Idag åkte jag härifrån klockan halv åtta och kom tillbaka hit tio över åtta;) Så länge har jag aldrig "jobbat" i hela mitt liv. Jag har haft min första praktik dag och idag var jag också med på deras personalmöte, så det har blivit en väldigt lång dag! Så jag är jätte trött och orkar inte skriva något längre här i min blogg, ska nog krypa ner i sängen så jag orkar med morgon dagen också! Det är jätte intressant och kul men det är mycket intryck och sånt. Jag har också massor att planera men jag känner att jag inte orkar det just nu med jag måste nog det i alla fall. Så nu ska jag dra mig här ifrån.

Imorgon slutar jag två så blir ett längre inlägg då! God natt!

Dåligt

Jag förstår mig inte på det här med att blogga än;) Bilderna hamnade huller om buller, inte alls som jag ville ha det. Men jag kanske kommer på det så småningom, förhoppningsvis! Jag får försöka fixa lite imorgon om jag hinner. Jag ska nämligen börja träna imorgon igen efter 2 veckors hosta. Jag har fortfarande lite hosta kvar, men jag känner att det kan ta fler månader om jag måste vänta på den. Så imorgon blir det i alla fall ett försök. Nu ska jag fixa inför imorgon sen blir det sängen!

Bilder från fredagen


Konstiga färger

Om ni tycker att min blogg ser lite konstig ut så är det för att den är under tillfixning;)

Söndagsväder

Idag är det regning och grått ute, typiskt söndagsväder. Sitter inne hos Jon och äter på ett äpple, han sitter och kollar på Star Wars så jag passar på att skriva lite här. Skrev igår att jag skulle lägga upp bilder och skriva lite här på kvällen, orkade dock inte göra det efter att jag sett klart på andra chansen, som för övrig var en skandal! Och nu sitter jag alltså på Jons dator och här finns inte mina bilder;) Men jag ska över till mig sen och förbereda mig inför min praktik som jag ska på imorgon, kanske kan jag passa på att lägga upp lite bilder då!

Ska bli kul att komma upp på praktik imorgon och få testa på yrkeslivet lite, fast det blir jobbigt också vi har nämligen en observations uppgift att göra under praktiken. Men jag tror det kommer gå bra, hittills har det mesta i skolan i alla fall gått bra!

Pratade med mamma en stund idag också, hon undrade om jag hade flyttat in hos Jon;) Det har jag i för sig lite också jag trivs bättre här! Nästa vecka åker jag och Jon med några av hans korridorare till Riga, det ska också blir en spännande upplevelse. Ja, ibland gillar jag Uppsala, men tyvärr så tappar det nog allt om Jon flyttar härifrån. Har nog därför beslutat att inte vara kvar här i hösten, just nu känns det som det enda rätta valet. Men jag ska fundera tills jag åker hem över påsk!

Nu ska jag kolla igenom min studiehandledning inför imorgon!

Låtlista från gårdagen!

Låtlista:
Vy från ett luftslott
Max 500
Socker
En timme en minut
Palace and Main
Sundance Kid
Columbus
Romeo återvänder ensam
LSD, någon?
Generation EX
Den döda vinkeln
Musik non stop
Kärleken väntar
Ingenting
Om du var här
Dom andra

Berlin
VinterNoll2
747

Mannen i den vita hatten


Jag lägger upp bilder och skriver lite mer ikväll, nu ska jag ut på en promenad! :)


Lycka

Vad ska man säga, lyckan vart fulländad igår. Jag finner inga ord, det vara bara så bra som det kan vara, men det är Kent! Dock är jag besviken på att det var klent med folk och jag tycker aldrig att jag kom in i den där riktiga stämningen. Sen har jag alltid gillat utomhus konserter bättre än inomhus, så det slog inte tältturnén 2005. Men det spelar egentligen ingen roll för det var bra och det var lycka och det räcker bra för mig. Fast nu känns det tomt, det kändes tomt redan när jag satte mig på bussen från Läkerolarena och undrade när jag skulle få se detta underbara band igen. Just nu ser planerna ut så att det bli först i sommar på P&L ska nog boka biljetter till det snart! Förstår bara inte hur jag ska stå ut!

Jag hoppades på att bli fri från min förkylning tills nästa vecka, men efter allt mitt skrikande och sjungande igår så tror jag tyvärr att det blir tvärtom! Men det är värt det, allt är värt det! Nu ska jag lägga in bilderna på datorn och njuta lite till, bilder och låtlista dyker upp under dagen!

Miss

Jag hade kollat på fel tåg, trodde tåget till Gävle skulle gå vid 14:19, men det var på lördag;) Så nu får jag vänta en timme till, har massor att planera men jag orkar bara sitta här och ta det lugnt och ladda inför kvällen!

När jag kommer till Gävle ska jag ta bussen till Sätra där Lisa bor, sen ska vi beställa pizza:) Sen blir det pizza mys och Kent och sen blir det till att bege sig till Läkerolarena! Åh, det kommer bli helt sjukt underbart, fast risken finns att jag står och är stressad på Mannen i den vita hatten, för jag är livrädd att inte hinna med tåget. Nog för att det går ett vid 01:55 också, men jag är inte så sugen på att komma hem vi tre i natt;)

Nej nu ska jag ta ett äpple och en kopp te sen blir det långsam cykling ner till stan och tåget!

7/3-08

Idag är det en stor dag! För idag ska jag se Kent! :D Det kommer bli helt sjukt grymt och jag känner mig redan full av energi in för kvällen, hoppas bara att det håller i sig de timmarna som är kvar! Finns bara ett problem och det är att jag inte ska hinna med tåget hem till Uppsala ikväll, det går 23:00 och bussen går 22:30 från Läkerolarena och då ska jag på en kvart ha lyckats få med mig jacka och allt och trängt mig på bussen, det blir spännande, får se om Lisa och Maria kan lägga upp en plan åt mig;) Jag hittar nämligen inte från rådhuset till stationen heller, jag har nämligen bara varit i Gävle en gång;)

För övrigt lyser solen idag och snön som föll igår natt är nästan helt borta. Utan för min skola har vårblommorna börjat komma fram, de ska jag ta kort på någon dag bara för att det ser så trevligt ut:) Fast när vädret håller på såhär är det svårt att välja hur varm jack man ska ha och så. Igår var det minus grader när jag cyklade till skolan, när jag cyklade hem vart det 10 plus grader, då var det lite varmt att cykla med fleeace fodret i.

Idag ska jag bara vara lycklig och tänka på positiva saker! Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag börja städa mitt rum, sen blir det lunch och tåget till Gävle! :D

6/3-08

Jag och mina blogg försök, att jag inte bara ger upp. Men så får jag ett ryck som idag och får för mig att jag ska skriva lite igen;)

Imorgon ska jag till Gävle och se på Kent! Det kommer nog bli hur trevligt som helst och trotts att det inte blev som det var tänkt så vart det väldigt bra! Sitter här och laddar upp lite, fast ja det kan man egentligen inte gör förens imorgon, den riktiga uppladdningen blir hos Lisa innan tror jag! Jag ser verkligen fram emot det och kommer nog ha en väldigt bra dag imorgon när jag städar mitt rum till Kent och försöker gör lite nytta inför min VFU-vecka som börjar nästa vecka. Ska bli kul att komma ut och test på arbetslivet på riktigt men svårt också med den rapport vi ska skriva under tiden.

Just nu är det lite veligt med hur jag ska göra med mina forsatta studier, eller jag ska fortsätta plugga, men vet inte vart. Just nu är det många plus till att jag ska börja i Falun till hösten, känner mig ofta väldigt ensam här nämligen. I Falun känner jag människor och börja Sarah där till hösten känner jag ännu fler. Flyttar Jon härifrån till hösten lär det bli ganska ensamt här för min del. Men jag är väldigt nöjd med min utbildning så det är lite svårt att välja men jag tror att man måste trivas för att allt ska funka och jag gillar egentligen inte att vara ensam fast jag har lärt mig det sen jag flyttade hit. Har kanske varit lite ensamt hem i Leksand under hösten också men jag har alltid haft Maria på jobbet!

Nej nu ska jag sluta fundera och ta en dusch och hoppas att Jon snart bestämmer sig!

RSS 2.0