Träning

Får inte jag träna snart kommer jag att deppa ihop tror jag bestämt, det är så mycket nu och jag bara snörvlar och snörvlar, det har krånglat sen juni med att komma igång. Det går ungefär tre veckor, max fyra sen kommer halsont, snuva eller något annat roligt och hälsar på. Som tur är har det inte påverkat kursen jag läser och det har varit så mycket att jag inte riktigt hinna tänka på att det inte går som jag vill på slutet. Men nu har jag tid över att fundera och det känns inge bra, mitt liv kretsar runt att kunna träna och det är så surt att inte kunna göra det när man vill. Hur ska man då lyckas med alla mål man har... och nej det gynnar inte kläderna i garderoben heller...

Är lite ledig nu och har lovat mig själv att inte stressa något alls, försöka göra allt för att komma tillbaka i form igen. För jag har förhoppningar om att kunna gå ut på Siljan i början av maj och det utan att få ont i halsen dagen efter! Och eftersom jag inte har fått någon hjälp av de där jäkla läkarna jag varit till så finns det inte mycket jag kan göra heller, jag är tydligen helt frisk! Men så kan det var! Ska spendera min ledighet åt att flytta allt som går utan släpvagn, hämta Chanel, vila och bara njuta! Då borde det gå vägen! Tänk att på fredag vid den här tiden bor det en liten katt här!:)

Nu ska jag snart fika med Maria, underbart blir det!

Tisdag

Nu var det längesen igen. Men skolan håller på att ta livet av mig och som att det inte räcker så passar jag på att ta på mig lite jobb och flyttar gör jag också! Träning och rutiner har utgått helt, satt och skrev ihop ett arbete till tolv i söndags natt och var sedan uppe halv sex för att hinna gå igenom det innan jag skulle till skolan, idag har jag jobbat och jag är verkligen inte människa. Men nu lär det lagas mat och tas hand om tvätt och sen lär jag skriva ihop en redovisning på 15min som jag ska ha klockan halv nio imorgon bitti, jippi! Men på torsdag då ska jag ha sovmorgon till nio om det så blir det sista jag gör i mitt i liv, sen ska det fixas här i lägenheten så gott det går, dammsugas och handla kattmat och kattpellets. För på fredag då kommer hon äntligen, våran fina katt! Så blir en vända till Västerås i helgen igen, var underbart att åka dit i lördags och få hålla henne i famnen och träffa hennes mamma och alla syskonen. Men hon var absolut finast!:) Så på fredag får hon åka lite bil, men sen blir det en lugn dag, oj vad vi ska mysa på fredagkväll, vi tre!

Så nu lovar jag att det blir lite mer uppdatering, jag ska nämligen vara lite mer ledig över påsk och lär väl berätta allt som händer här hemma med våran lilla fröken! Nu blir det mat!





<3


My destiny

Sitter har och dricker kaffe och glufsar i mig vingummin. Ingen ordning på den här veckan heller, men så är livet ibland, bara att leva med det. Har i alla fall tränat en gång den här veckan och imorgon ska jag ut och löpträna det för räcka, det är för mycket att göra den här veckan! Har suttit här en timme nu, borde plugga lite mer. Men har varit hos barnen och behöver verkligen bara sitta ner ett tag, underbart att träffa dem igen! Hoppas jag hinner det lite oftare snart! Sen blir det Örebro imorgon, vi ska hälsa på Lotta en sväng blir mycket trevligt!:) Fast blir hem i tid på söndag, måste plugga mer! Det går i ett fram till påsk men det är bara att gilla läget!

Vad gäller 3an vi var och kollade på i måndag så bestämde vi oss för att vi inte var intresserade av den. Sen kände vi att vi inte vill ta första bästa lägenhet heller och inte stressa. Så nu ska jag börja flytta in mina grejer här istället! Och det gör mig ännu mindre motiverad till att plugga. Så ska snart åka till Leksand och tvätta lite, hämta grejer och fixa lite. Sen lär jag väl plugga lite innan det är dags att göra hamburgare till middag och sen tina upp semlorna jag har i frysen och mumsa i mig en sån;) Blir en bra dag och det blir riktigt underbart att flytta hit, vem hade kunnat tro att jag skulle gilla att flytta till Insjön;) För övrigt bara två veckor kvar tills vi ska hämta Chanel, underbart det med! Hon har växt och blivit lite större, vacker är hon. Hon har faktiskt redan fått en borste och lite leksaker! Ska inhandlas mer nästa vecka:)

Nu ska jag ta tag i dagen igen!

Leva i nuet vad är det?

Jag kollar min kalender och blir matt, hur kan det finnas så mycket att göra och varför kan jag inte bara leva här i nuet just nu. Varför är jag alltid på väg? Men der går liksom inte att leva här och nu ska på massa festligheter och liknande, måste handla kläder, måste handla allt till Chanel innan hon ska hämtas också! Ja det går verkligen i ett! Ska till Örebro i helgen, helgen efter ska vi ut och äta med farmor och farfar, det är klassfest med min gamla mediaklass och kanske ska vi ner och hälsa på Chanel, helgen efter det är det påsk och hon ska hämtas, helgen efter det är faktiskt lugn! Sen ska vi fira pappa som fyller hela 50år och sen är det sista april, som jag räknar med blir lite speciell. Helgen efter det ska syster konfirmeras och helgen efter det ska Isabel döpas. Då är vi i mitten av maj, jag har en ledig helg till mitten av maj, det är helt sjukt!

För övrigt har vi varit och kollat på en trea idag, den var fin! Fast han var inte så positiv till husdjur och jag vet inte om jag vill ha Chanel som innekatt i flera år. För det som blir våran bostad blir juh det några år, så är i alla fall tanken! Men vi har inte diskuterat igenom det ännu eftersom Fredrik precis kom innan för dörren! Jag borde duscha och jag borde ha pluggat, skola imorgon igen! Upp vid sex, fy fan! Nu ska jag äta godis, för just nu orkar jag inte tänka på det där!

Ramis

Det går sådär för mig att skriva här! Men jag har allt mina skäl, speciellt just nu. Jag är som jag säkert redan nämt på vinterutbildning med klassen vilket innebär att jag spenderar ungefär åtta timmar om dagen åt att på något vis träna!! Och jag har nu gjort det sen i måndags, i söndags var vi bara ute och åkte längd 2,5km. Jag som är sjuk till och från och hit och dit. Har inte hunnit tränat igång varken men styrka eller kondition på det två veckor jag varit igång igen innan jag åkte, så jag är verkligen död på kvällarna. De andra har varit ute och druckit öl på kvällarna, det finns inte en chans till att jag skulle orka det på kvällarna. De dagar vi har åkt längd har jag somnat vid tio och nu det har två dagarna med slalom i alla fall innan tolv! Och jag kommer vara så trött när jag kommer hem på söndag. Men det är kul! Riktigt kul! Fast jag längtar hem ganska bra nu också. Efter att få krypa ner hos min andra halva och bara somna. Åh, hur underbart låter inte det! Ska bli skönt att komma hem på söndag, tillbaka till verkligeheten igen. Fast bara i fem dagar sen blir det Örebro. Fast jag är förkyld igen och går inte det över i veckan så får vi se hur det blir med allt! Sen är det snart dags att hämta Chanel också, förhoppningsvis ett till lugnt moment i mitt annars just nu jätte hetsiga liv. Det går i hundra! Men det är tur jag är ledig i sex dagar efter att vi hämtat henne så hon får sällskap! Underbart ska det bli! Nu ska jag klaga på min andra halva att han minsann får ta sig tid att ring och säga god natt till mig och sluta spela tv-spel med Mats! För nu vill jag sova!


Fredag

Usch vad jag är trött, det går i ett som vanligt! Den här veckan har rusat förbi, har jobbat, tränat skridskor, åkt längd, varit i skolan och pluggat helt sjukt mycket. Men nu är jag äntligen godkänd i skridskoåkningen och tentan jag skrev idag får vi inte reda på resultat på förens om några veckor, så den får man släppa så länge. Hoppas i alla fall på att jag blir godkänd! Och ÄNTLIGEN är det fredag och jag har unnat mig att ta en lång dusch och ätit kakor, det är jag mer än värd och nu sitter jag har och njuter av Melissa Horns ljuva stämma! Och när jag lyssnar på henne så tänker jag på en solig eftermiddag i Borlänge, ja det är så man hoppas det blir i sommar när hon gästar P&L. Men underbart är de redan nu att solen fortfarande syns fast klockan är kvar i sex och det töade lite ut idag. Vi går åt rätt håll och jag kan inte vara annat än så där otroligt positiv. Och det kan bara blir bättre som alltid, för jag får alltid som jag vill och det blir alltid hur bra som helst och jag slutar aldrig att förvånas över det, att man kan få allt man vill!

Och det bästa just nu är så klart underbara lilla Cocco Chanel, som är våran, jag har verkligen inte fattat det ännu! Att vi v.13 ska till Västerås och hämta världens sötast lilla katt av rasen Maine Coon att hon ska bo med oss! Fast först här i Insjön tills vi får en ny lägenhet, hur svår nu det kan vara?! Får ringa och tjata snart, är trött på att ha två lägenhet och min står tom ibland hela veckor! Men det får gå så länge, Chanel kommer nog trivas med oss vart hon än bor, Fredrik oroar sig dock för att han måste ta bort några av gitarrerna och att hon kommer att klösa på soffan;)

Men nu kommer snart mannen i mitt liv, vi ska åka och handla tacos, blir gott!:) Vill ni se bilder på min nya bäbis kan ni allt kolla in här!:)

RSS 2.0