Söndag

Nu har jag inte skrivit på två dagar igen;) Jon kom hem i torsdags så träffade honom i fredags det var trevligt då jag saknat honom:) Sen har jag försökt plugga lite, bakat pepparkakor och saffrans bullar, funderar på att bygga ihop pepparkakshuset nu! Ska se vad syster har för planer!

Igår var jag förresten ut och stökade också, var ganska lugnt och inget riktigt drag. Men ja, det är Leksand för tusan vad kan man begära alla känner alla och alla vet om allas problem;) Så är det om man går på Lucky, men ja förfesten var nog trevligast i alla fall;) Nu blir det nyktert i alla fall två helger tror jag, sen får vi se;) Juldagen blir nykter då jag ska köra till jobbet dagen efter och misstänker att det är aningen dumt att ens ta två öl och riskera körkortet dagen efter nej, det är dumt. Får ta igen det på nyår, hoppas verkligen att jag är ledig nyårsdagen annars blir jag lite less tror jag faktiskt.

Nej vet ni vad nu ska jag försökta ta tag i pepparkakshuset tror jag!

Tatueringen

Så här ser den då ut, fast ja nu ser man mest bara motivet, men ja mitt ben klär inte på bild just nu;) Då min vänstra fotknöl för tillfället inte syns;)



Onsdag

Så har jag då fått in hemtentan eller ja det var ett tag sen jag har hunnit baka och sett på tv nu också;) Imorgon väntar jobb igen, men det blir trevligt att träffa Mandis då det funkar bra och pengar får man för det som tur är! Sen tror jag vi ska och äta hos Yu Rong, sen tänkte jag försöka satsa på att träna ett pass också, men jag vi får se vad som hinns med. Kanske hinner läsa lite litteratur också annars får det vänta!

Imorgon kommer Jon hem:) Så på fredag blir det mys med honom, så jag längtar! Jag känner mig så lycklig och uppspel idag, bara så himla glad och lycklig. I för sig har jag knnt så ett tag, bara att hoppas att det håller i sig också, men ja det tror jag faktiskt det gör;)

Nu borde jag sova om jag ska orka upp imorgon. Men jag vet inte om jag ska sova med strumpan på eller inte, är rädd att jag ska skava av tejpen från tatueringen under natten, fast i för sig sa han att plasten satt som berg och att jag förmodligen skulle behöva ha vatten på för att få bort den. Ja det får nog bli utan strumpa är nog skönast för tatueringen. Längtar så himla mycket tills imorgon när jag får ta bort platsen och beundra den. Fast kanske tröttnar efter någon dag, ska stå och glo på den tre gånger om dagen när jag tvättare den nu i en vecka till tio dagars tid så;) Men fin är den, helt underbar! Jag är sjuk nöjd och får jag lust så småningom så skulle jag lätt göra en till, för det gjorde inte så ont, sved bara lite. Jag tror att det kommer bli värst när det blir skorvar upp på och börjar klia men det är fyra dagar kvar tills dess;)

Nej nu ska jag sova!

Tisdag

Ja den här hemtentan börjar verkligen lika något till slut ändå jag har en text och källhänvisningar på allt utom det sista som jag ska göra klart strax, jag ska bara orka;) Men har jag gjort klart det tills imorgon, så handlar det bara om fin justeringar när jag kommer hem från Falun vid ett! Och jag har till klockan tolv på natten på mig, det kommer gå galant, jag kommer skicka in något i alla fall. Sen om jag inte blir helt godkänd jag men visst då är det väll bara att komplettera då! Inget värre med det, men jag det brukar alltid gå vägen och jag siktar bara på att bli godkänd eftersom att jag inte tror att någon i alla fall kommer stå och kräva högre betyg av mig när jag ska ut och börja jobba, jag tror snarare det stå med öppna armar och tar emot mig bara jag har en examen. Ni vet inom mitt valda yrke kommer det vara lite brist på arbetskraft i när jag väl är utexaminerad;)

Hm, nog om det;) Jag snöar alltid in på massa annat när jag sitter här, eller ja jag har nog aldrig riktigt en tanke på vad jag ska skriva egentligen heller;) Nu sitter jag är och lyssnar på julmusik det är faktiskt första advent på söndag, så mysigt, jag älskar julen! Jag ska baka saffrans bullar till helgen och sen tänker jag köpa glögg och pepparkakor och bara fira att det snart är jul;) Fast julkänslan finns inte ännu, först måste jag sätta igång att julpynta här, det är jag som har börjat ta över den sysslan av någon anledning gillar inte mamma julen, jag antar att hon tycker att det mycket som måste göras och att den inte passar vårat stilrena hus riktigt;) Jag menar här vågar man inte riktigt sätta upp en julljusstake med något krimskrams runt ljusen, nej ni hel vita ska de vara, annat skulle bara våga komma in här;) Men ja de ger faktiskt lite stämning de också, bäst blir det när julgranen kommer fram och lite mer pynt med det kommer fram några dagar innan och försvinner när raketerna vid nyår har smällts av;) Just det nu kom jag på att jag måste skriva pepparkakshus på inhandlings listan också;)

Men ja nu borde jag sluta fly från pluggandet igen, förresten så hade Jon bokat biljett hem på torsdag och ja, jag misstänker att han faktiskt kommer hem då. Så ja på fredag får jag nog träffa honom igen:) Dock så får han inte störa mina planer på Lördag som betyder att jag antingen ska tvinga med Amanda ut eller är hon fortfarande sjuk tänker jag mysa hemma med henne istället, undra om hon har förstått den ännu;)

Måndag

Sitter här och försöker göra något åt hemtentan det går segt, tur att jag har två dygn till på mig, jag kommer fixa det, det vet jag:) Men den är jätte svårt, svårare än något jag skrivit tror jag, men ja hela den här kursen är jätte virrig. Det är bra att leva med det, den är snart slut! Och jag kommer bli godkänd och sen kommer jag börja en rolig kurs om hur barn lär sig språk istället:) Det är bara att se framåt, då blir allt bra!

Annars så sitter jag här och saknar Jon lite, jag vill bara slänga mig i hans famn och kramas, åhhh vad jag saknar det nu! Det skulle vara så mysigt att ha honom här, men har jag tur får jag göra det på fredag bara mysa in mig i hans famn! Ja då hoppas jag att jag får sova med en katt framför magen och en Jon mot ryggen, då kan man inte vara annat än så lycklig, det känns som man har så mycket kärlek runt sig då:)

Men ja det är tur han inte är hemma än heller hur skulle det då gå med hemtentan;) Inte så bra misstänker jag, nu har jag verkligen bara tid att sitta och fundera på det här och på vart våran plattång har rymt. Den är spårlöst försvunnen och vi har vänt upp och ner på hela huset! Misstänker att någon stulit den, men ja vi får se! Blir en spännande fortsättning! Ska gå ner och kolla om mamma kommit på något nytt;)

För övrigt så längtar jag efter min skönhet till fuskpäls kunde ta upp till två veckor att få den, det blir en lång längtan;) Och en lagom julklapp, snyggt att glida runt i till alla fester sen, nu behövs bara en ny klänning också;) Men ja nu ska jag gå!

Söndag

Nu har jag beställt min fuskpäls jacka:D Jag är mycket nöjd, den kommer sitta så fint och jag kommer nog att älska den! Funderar på att beställa lite julklappar också men det får nog bli imorgon eller under veckan, vi får se om det blir Sthlm också, Jon visste inte om han ville och hade råd än. Men det ser i alla fall ut som han kommer hem på torsdag, det blir trevligt:)

Får räcka så idag nu ska jag se klart på Wallander!

Lördag

Jag läste för ett tag sen en artikel i någon tidning där det stod att de personer som är lyckligast ser framåt istället för bakåt. Jag kom på nu när jag kollade på kort att det stämmer faktiskt, jag är van att alltid kolla bakåt och älta allt som inte vart som jag ville. Men de senaste veckorna har jag faktiskt bara sett framåt, planerat för vad som ska hända och sett de mål jag ska klara med skolan och så. Och det har faktiskt känts riktigt bra också! Och jag bra vet att jag har bytt attityd och att jag kommer hålla i den, det gäller bara att inte hamna i fällor som att kolla på kort eller läsa gammalt man skrivit. Det kan man göra först när man kommit över det. Just nu är jag så himla nöjd så varför ska jag se bakåt på sånt jag är missnöjd med? Just nu har jag mitt liv här hemma, med sällskap, billig hyra, gratis mat och tid till att göra saker, ja i alla fall se lite film ibland;) Det går bra i skolan, jag fattar inte alltid vad de vill ha ut av mig, men jag behöver tydligen inte det heller för ja min betyg visar att jag fattar allt till och med utan att jag vet det;) Jag hinner träna precis så mycket jag vill, nu saknas bara mina promenader sen är jag i topp from igen, för motivationen finns igen! Det jobbigaste är att jag inte har något jobb från februari, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag hitta ett ganska fort, det handlar faktiskt bara om någon helg och vardag ibland, det kan inte vara allt för svårt att skaffa sig;) Nog saknar jag Jon lite, men som det lät sist kommer han hem redan nästa vecka, med andra ord det är ingen ide att sakna;)

Nu är jag sjukt stolt över mig själv, jag har verkligen ordnat upp det här bra för mig, lite tid till så är allt precis som jag vill ha det! Jag funderar på att köpa fuskpäls jackan jag kollat på till mig själv i julklapp för att jag bara är bra stolt över mig själv och sen är den det snyggaste jag sett på länge. Jag tror det blir så får fundera tills imorgon;)

Imorgon har jag sovmorgon till halv nio, sen ska jag jobba. Sen ska jag hem och jag tror jag ska följa med mamma på friskis och svettis så jag kommer upp i mina fem pass;) Sen ska jag läsa om lite kända pedagoger så jag är förberedd att diskutera dem på fredag. Sen blir det vila in för tre hemtenta dagar, kämpigt men de kommer gå så bra så;)

Nu ska jag läsa lite bok eller se på Desperate. Sov så gott!

Fredag

Det går sådär med mitt tillfixande av blogg, men jag har mycket för mig. Jobb, plugg, träning, tv;) Alltså dagarna går så fort och jag ligger varje kväll och tänker på de hundra sakerna jag borde gjort, men ja livet verkar funka fast jag inte gör allt;)

Ser för övrigt inte ut att bli någon London resan då det låter på Jon som han kommer hem redan nästa vecka. Typiskt jag ville dit och shoppa, men ja det blir kanske Sthlm istället, ska övertala och bjuda på hockey då borde det funka, sen ska jag förslå att vi tar söndagen förbi i Uppsala innan vi åker hem. Var fruktansvärt längesen jag var där nu! Jag är en sådan planerar;) Den här planerade Sthlms resan vet då Jon inte om och ja, om jag ska vara ärlig tar jag nog det först när jag verkligen ser att han är hemma igen;)

Ja vad har jag mer för planer här i livet, först att klara hemtentan, jobbet, gestaltningen och träningen nästa vecka;) Just det jag ska faktiskt göra något skoj på onsdagen den 26e också;) Ni får se och höra sen hur det blev;) Sen är det julmarknad i Leksand och sen ska jag baka lussekatter och fixa och sen har jag på förslag att det blir en utgång och tänker tvinga med Amanda ut och parta järnet;) Det här vet inte hon heller om, men ja hon är aldrig omöjlig, ska övertala henne på träningen på måndag! Sen kommer tiden bara rinna iväg och sen är det jul, eller något;)

Nu ska jag se på Gossip;D

Söndag

Ja som ni ser, så ser det aningen konstigt ut här, men det får göra det ett tag tills jag kommit på hur jag vill ha det;)
Tänkte bara meddela det, nu ska jag gå ner och äta middag;)

Fredag

Jag har egentligen inte tid till det här, men jag kände bara att jag behövde skriva lite här, så ni vet att jag lever;) Har precis varit och kört ett box pass med Amanda, är helt slut, men nu känns det så himla bra. Jag känner mig gladare än på länge! Kanske beror på de fyra tränings passen jag hunnit med, det känsn bra att ha kommit igång på riktigt igen, det är sånt här jag ska hålla på med! Känns som jag bara har saker att se fram emot nu också! Det kan liksom bara bli bättre än vad det varit!!!! Just nu känner jag inte av någon saknad heller det har trotts allt bara gått två dagar också så det är inte så länge, men jag tror inte jag kommer ha tid att känna efter heller, vilket känns bra! Fullt upp som alltid här och det är så jag gillar! Dessutom är det underbart att träffa Amanda nästan varje dag, det är bra att ha vänner!

Ja jag skulle som sagt bara säga att jag lever, ska hämta syster nu! Ska försöka fixa till en ny design här också. Räkan inte heller med att höra av mig under helgen, jag lär läsa, träna, spela wii och sova;)

Söndag

Ärligt så håller jag faktiskt på att somna här sittandes vid datorn för jag är helt sjukt trött, jag undrar när jag ska få tid att sova igen?!?! Och jag undrar när lärare ska börja tänka att vi kanske vill ha helg och inte ägna hela våra liv åt att plugga, jag kan bara hoppas på en förändring till våren, jag hoppas verkligen. I alla fall så har jag nu bestämt mig för att bli kvar i Sverige och plugga, jag beslutade det idag för det är mycket jag vill se så då åker jag hellre korta resor till många ställen:) Just nu är jag lite snål också, hoppas på att kunna åka till London i december, det är min plan! Dit och julshoppa, ja det vore trevligt! Sen får vi ser hur allt är efter jul om det blir London en sväng till eller om jag får med mig någon till Italien en sväng, vore mer än trevligt att åka dit! Sen skulle det vara jäkligt kul att åka på en riktigt party resa någon gång, kanske ett mål för sommaren. Ja och sen blir det givetvis weekends i Sthlm är lite less just nu för att jag trodde faktiskt jag skulle få åka dit till helgen och jag saknar staden som tusan, men så försvann mitt fria boende till London, nog för att jag säkert får sova där ändå, men ja det skulle kännas lite konstigt. Men åsch så jag saknar den staden, jag var där säkert över åtta gånger under våren! Den älskade staden saknas otroligt mycket, jag måste helt enkelt övertala någon att åka dit med mig snarast! Sen borde jag åka till Uppsala också, åsch jag känner skam över att jag inte varit dit sen jag flyttade där ifrån, men ja det är nog min hat-kärlek och minnen som gör det lite tufft, jag behöver nog lite tid.

Nej vet ni vad jag ska skriva lite till, sen ska jag störta i säng och sova tills klockan sju, sen måste jag nog upp och försöka fixa det sista innan åtta, för jag kommer inte fixa det ikväll. Men fixar det göra jag, som allt annat. T ex onsdagen som jag har lovat mig själv att inte känna så mycket över, det är bara att bita ihop och åka till Mora på föreläsning och sen ta med Amanda och träna, underbart att jag har hittat en träningsvän! Underbart att jag kommer träffa hennes så ofta, hon kan alltid göra mig glad:) Glädje kommer behövas en vecka fram över till den där känslan i magen har lagt sig igen.

Nej, nu ska jag gå!

Onsdag

Att ni orkar gå in här och kolla varje dag;) Jag är sämst på att uppdatera jag har varken tid eller ork speciellt ofta. Just nu försöker jag spendera tid med han som åter igen planerar att lämna mig kvar. Jag undrar när den dagen kommer då någon väljer att flytt efter mig, eller om det bara är jag som är jäkligt dum som inte bara ger mig. Men nej jag tror inte jag ska flytta efter den här gången, jag tror jag blir kvar här i mitt lugn, som förhoppningsvis infinner sig snart. Idag stannade jag kvar på min praktik en halv timme extra, bara för att jag tycker det är skönt att vara där. Det är mysigt och mitt fokus är på barnen, det är så skönt man slipper tänka och de är bara för underbara! Det är tur vi har så mycket praktik och jag kommer säkert vara där och springa en del under våren också fast jag bara har 40timmar som ska göras, det gör att man orkar med tråk plugget just nu och just nu så man orkar med allt. Det ska bli skönt att få vara där på Tisdag när tåget går och sen ska jag nog och träna när flyget går, för jag tänker faktiskt inte orka bry mig i att du lämnar Sverige, det blir bara jobbigt. Jag orkar inte med farväl eller ledsamhet just nu, det har funnits för mycket av det ett tag i alla fall, nu behöver jag hitta tillbaka till mig och få bli hel. Jag ska bara ut och semestra om jag ska någonstans nu, jag tänker försöka bo på samma ställe ett tag nu, jag tror det blir lättare att komma till ro då!

Men vet ni vad, den har bloggen kommer inte handla om det här mer nu, inte mitt liv heller. Jag är trött på det som har pågått under mer än ett år nu. Jag känner att jag åter igen tänker försöka att hitta en fast punkt, men jag tänker också acceptera att det som hänt har hänt, och ja jag ångrar mycket ibland. Men samtidigt så för det bra saker med sig! Jag ångrar inte att jag var kvar här förra hösten för det var då jag lärde mig uppskatta att ha ett jobb, att träna och också min familj! Och jag ångrar inte att jag flyttade till Uppsala, för jag träffade så underbara människor där och minnen skapade jag mig också! Jag ångrar inte heller att jag flyttade hem, jag behövde ha min familj och jag vill inte vara kvar själv. Jag ångrar inte att jag flyttade till Falun heller, för jag trodde det var en bra grej och det var skönt att sitta i soffan med Maria när allt var som värst! Och jag ångrar inte nu att jag flyttat hem igen, det var jobbigt att gå i skolan så lite och ha en stor tom lägenhet och det är här jag behöver vara just nu, de är allt detta hemma jag behöver, mitt rum, min familj, saker man kan utan till!

Så nu ska jag försöka igen och jag vet att det kommer att gå! Det kommer bli bra, jag kommer sakna dig otroligt mycket men det är bara en timmes flygresa jag hälsar på och räknar med att du kommer hem till mig så småningom, kanske kan vi lära oss att uppskatta varandra mer också!

Nu ska jag sova, god natt ni!

RSS 2.0