Fredag

Nu har jag skickat iväg 11 jobbansökningar, eller ja fyra av dem ligger fortfarande i kuverten och ska skickas, men ja det är en bra början i alla fall! Sen att det vart lite fult när jag klistrade in den i ett mejl hör inte hit;) Det var i alla fall bara i fyra av de sex mejlen;) Sen har jag en till jag ska skicka till men mamma har slarvat bort Leksands bladet så jag hittade i annonsen sitter nu och väntar på att hon ska komma hem och plocka fram den åt mig! Sen kanske jag ska in på noret och leta lite jobb också, vi får se, kanske blir ett i alla fall, det skulle vara en bra början får någon som är super nervös när det gäller sånt där;) Sen har jag sju ställen dit jag kan söka med då är det bara sommarjobb och jag behöver egentligen både sommarjobb och helgjobb som den fattiga student jag är, eller jag fattig var inte rätt ord, fattiga studenter köper in kläder från HM för 1600kr;)

En annan plan skulle vara att bara ha ett sommarjobb och sen försöka få vik på de dagar jag är ledig dock tror jag att jag måste anstränga mig och skriva ett mejl, ringa eller gå runt eller något sådant vet inte riktigt ännu. Verkar inte räcka med att stå i vikarepoolen, jag får försöka ta tag i det om jag inte lyckas med något annat.

Annars så borde jag plugga nu egentligen eller gå en promenad men det känns inte som jag orkar det fast jag verkligen borde få lite frisk luft, kanske få bli till kvällen eller natten eller något vi får se!

Måndag

Trötthet, åh det beskriver hela mitt liv nu för tiden, jag längtar sjukt mycket över att kunna sitta och spela tv-spel och bara skita i allt annat men neeej!

Just nu väntar massa saker på mig; Ta tag i att söka sommarjobb och helst ska det vara ett extrajobb också, läsa massa litteratur och skönlitterära böcker också för det ska vi tydligen också kunna, fixa så jag har alla böcker till kursen fram över(svårt att planera när man har schema till vecka sju!), skriva till min handledare om tider jag kommer under våren - ska göra 40h praktik, betala räkningarna som börjat bli en hög just nu, sen måste jag se till att min lön från dagen jag hade vik på förskolan hamnar på rätt konton också.

Dessutom ingår det matlagning i alla fall fyra dagar till, skola två dagar, en dag jag kommer få lov att springa och göra ärenden på noret och fem dagar av träning (i och för sig frivilligt!).

Ja mitt tv-spel får vänta några veckor till tror jag. Jag har också börjat fundera på hur jag i november hann med att jobba sex dagar extra också, vart fanns tiden?

I för sig för jag vid tvn vid åtta tiden, så då går det åt lite tid, åt att vara död i en soffa, men det ingår i alla springande och flängande;) Antar att livet kommer att gå till mer normala former när jag är klar med studierna och alltid har fasta arbetstider fast vad vet jag. Det är två och ett halv år kvar;)

Och sen en väldigt trevlig sak i alla fall, det var att jag kammade hem ytterligare ett VG idag! Vilket betyder, borde betyda att jag har VG i kursen! Bra gjort av mig som bara strävar efter G, nu får vi ser hur det går med denna kurs den är intressant i alla fall och att göra en teater av en saga känns faktiskt som min grej! Nu ska jag lägga mig i sängen och sova tror jag, så kanske jag orkar gå upp och duscha innan skolan imorgon;)

Fredag

Jag har inte hunnit skriva här på ett tag då skolan, träningen och annat tar upp min tid. Har helt enkelt fullt upp, har egentligen inte tid att sitta här nu heller, men jag kände för det;) Orkar inte plugga idag innan skolan känner jag, får bli ikväll istället! Har seminarium klockan ett så lära åka vid tolv, tur jag har bil i alla fall. Sen ska jag hem till Jon efter skolan och jag kommer somna i soffan vid nio tiden, jag är ständigt trött och har hundra saker för mig och nu börjar jag känna pressen att ta tag i mitt extrajobb och sommarjobbs sökande också, vilket betyder lite mindre tid men lite mer pengar, om jag får något vill säga. Går egentligen ingen nöd på mig just nu. Men om Jon åker till Skottland ska jag ha råd att åka dit över påsk och sen ska jag till Sthlm och Mandis när hon flyttat ner dit! Fast jag har räknat och köper jag inte allt för mycket litteratur och kläder i år så borde jag har råd även om jag inte skulle få något extra jobb, men sommarjobb är däremot ett måste! Men det oroar jag mig inte för heller det får jag på ett eller annat vis!

Efter att ha varit på sitt liv första begravning så börjar man också tänka på att man kanske ska ta till vara på livet lite mer och inte hela tiden tänka på vad saker kostar, för det mesta löser det sig! Dessutom går det inte alltid att tänka att man hinner gör det senare i livet, det är inte säkert, vem vet hur gammal man blir. Vissa blir bara 54år, vilket inte är någon ålder...

Men ja, nog om den deppigheten det är sorligt men livet går vidare ändå! Jag hoppas bara att jag själv tar till vara på det livet jag har! Nu lära jag gör mig i ordning om jag ska komma iväg idag!

Måndag

Ny kurs idag! Ska se introduktionen på nätet strax, det blir skoj att se vad den ska handla om:) Började lästa lite litteratur igår och det verkade riktigt intressant! Ja det blir nog tipp topp. Annars idag ska jag försöka hinna med att laga middag och sen åka på Yogalates med Mandis, vi hoppas på att hon som har det inte är sjuk idag!

I fredags var vi på en musikal i Insjön och de steppade i ett av numren, så Jons mamma kollade upp om det fanns några kurser i det och det visade sig att det skulle börja i Rättvik på måndagar sen i februari, ska påminna Jon om att kolla hur det var med tid och pris jag vart riktigt riktigt sugen skulle vara hur kul som helst:) På tal om träning så börjar mitt tränings liv den här veckan vilket betyder fem träningspass och fyra promenader och det utan undantag. Jag har kommit på att det är lättast att börja med lite i taget förra veckan var jag ganska duktig på att inte äta massa onyttigt till torsdagen;) Men nu såg jag att det låg chokladbollar och mazariner i skåpet och jag vet hur det kommer sluta;)

Nu ska jag gå ner och äta gröt till lunch, sen ska jag ser introduktionsföreläsningen. Hoppas jag hinner läsa lite litteratur också!

Träningsvärk

Den känns ännu mer idag, skönt! Känns bra att vara igång har inte ätit något godis eller fika hittills den här veckan heller, kanske kan bli en nyttig Sandra trotts allt;) Vart inge Mjölby i helgen heller, vi orkade inte. Så nu kanske jag hinner springa en sväng i helgen också om det nu inte blir skit halt eller snö. Måste börja komma igång så tidigt som möjligt jag och mamma planerar att springa Tjejruset i maj, är bara 5km så borde inte vara några problem fast ja vill man ha en bra tid lär man träna lite i alla fall.

Just nu sitter jag för övrigt och försöker få klart min portfolio går jäkligt segt men har hela dagen på mig så borde funka. Fast jag har kommit på hundra andra saker jag vill göra idag också. Gå till bibblan, lägga in bilder på datorn, köpa tidning och lite annat. Sen borde jag se över min ekonomi och betala räkningar, vi får se vad jag hinner få bli i helgen annars!

Ska försöka skriva lite till!

Onsdag

"För hjältar och hjältinnor stannar kvar"


Jag kom på vad som saknades för att få igång lite feeling och orka plugga klart det här. Kent! Nu känns det lite lättare. Fast det går jäkligt segt, bara idag och imorgon på mig att lyckas med det här nu och jag kan inte sumpa det för det är det sista jag gör den här kursen. Sen börjar en ny! En ny, förhoppningsvis underbar kurs!

Annars så sitter träningsvärken bra, två pass på två dagar det är bra kämpat känner jag blir ett imorgon också sen får vi se om jag orkar ut och springa i helgen eller om vi ska till Mjölby min mamma kan inte bestämma sig;) Jag vet inte riktigt vad jag tycker det spelar inte så stor roll för mig, jag ska ha en lugn helg hur som helst. Fast kom på att jag har planer, ska på musikal/teater? på Fredag i Insjön hoppas det är något intressant, nu minns jag inte ens vilken tid eller något, men men;)

Nu ska jag plugga lite lite till eller halv natten!

Måndag

Har precis dragit igång min poker karriär och det gick faktiskt hyfsat tills jag vart lite trött;) Men ja, det gick jämt upp så jag är nöjd inga stora förluster;) Känner att jag kan få in flowet, lär bara träna ingång det först. Ingenting är omöjligt som man säger!

Annars så borde jag pluggat idag men jag har bara glidit runt med min pojkvän och hans arbetslösa(pokerspelande) bror och kompisar. Till och med en sväng till Borlänge bara för att köpa en kontakt till Tronds amerikanska kontakt;) Men ja Petter hittade en telefon som jag för övrigt betalade;) Hahaha, hoppas Jon fick pengarna, riktigt så snäll så jag ger bort telefoner är jag juh inte;)

Nu ska jag snart iväg på Yogalates med Amanda, låter så seriöst att gå på sånt;) Det är inte så seriöst med skönt! Imorgon blir det där emot step och lite hårdare träning. Och sen lär jag försöka plugga också ska lämna in skiten på fredag så då lär det liksom vara klart, Usch känns verkligen skit drygt! Men bara att tänka positivt snart ny kurs och det blir roligt!

Nu ska jag byta om och vila lite innan Mandis kommer.

Söndag

Sitter här och fick bara lov att skriva lite;) Jon ligger i min säng och vart helt plötsligt trött antar att man kan bli det efter en omgång urspårat Alfapet;) Det gick ganska bra i början, men sen vart det svårt att hitta på ord och sämst gick det för mig. Fredrik och Jon däremot var ganska duktiga måste jag faktiskt säga;) Annars idag så har vi kollat på film och sen varit på Clas Ohlson och letat efter en kabel så man kan omvandla amerikanska uttag till svenska, ja ni fattar;) Det urartade också lite lätt när de bara hade en stor kloss som kostade 448kr som kunde göra det;) Så inge plugg idag inte, måste kämpa på lite imorgon istället! Det är tur jag inte umgås med killar som inte har något att göra jämt, då skulle inte jag heller göra något;)

Nu ska jag hoppa på Jon så han blir pigg igen:)

Lördag

Har precis målat naglarna och fixat håret tänkte att jag kunde få vara lite vardags fin, då det i alla fall inte blir utgång ikväll. Både bra och dåligt. Sen har jag fixat till mig lite då jag faktiskt behöver en ny bild här, den jag har nu är sen oktober så den är inte helt ny;) Har en plan för den här bilden, ska bara se om jag lyckas genomför den också, spännande;) Ska försöka åstadkomma en snyggare design så småningom också, ska bara bestämma lite färger men det lutar åt rött dock en klarare än vad jag har nu. Tror det blir rött, svart, grått och vitt, skönt att bara ha standard färger.


Ja annars så ska jag åka till Jon sen ikväll när han har spelat färdigt fotbollen och jag borde ha pluggat lite mer man det är så jäkla tråkigt, jag och mamma var ute och gick en och en halv timme istället, man kunde nästan tror att det skulle till att bli vår. Det gav lite hopp om ljusare tider i alla fall! Får gärna vara snö om det är sol ut så man kan hitta på trevliga saker:)


Imorgon tror jag bara jag ska ta det lugn och sen försöka plugga lite, annars vet jag inte har lite små saker jag borde se över också och lite räkningar att betala, eller ja en i alla fall, den där jäkla kåravgiften;)


Nej nu ska jag gå ner och se till så det blir Tacos snart är helt sjukt hungrig!


Fryser

Sitter här och fryser så har satt på mig fuskpälsen för den låg på sägen, ser nog sjukt snyggt ut att sitta vid datorn och blogga i fuskpäls helt osminkad och med ett hal torrt hår som står åt alla håll och kanter. Hahaha kan bara tänka mig hur det ser ut;)

För övrigt är jag sugen på att festa men vet inte om min kropp klara det, den är helt slut och jag känner mig lite lätt yrslig blir inte idag i alla fall men kanske imorgon? Känner mig ganska sugen just nu! Fast tusan då måste man måla naglarna och fixa det låter för jobbigt;)

Vart ingen träning idag heller kroppen sa att den inte orkade får se på söndag eller måndag, ska försöka komma igång då i alla fall. Idag blir en lugn dag tror jag, om inte Amanda har hittat på något spännande vill säga. Fast film låter bäst tycker jag sen massa glass, måste åka och handla det och inte glömma syster för henne ska jag hämta från träningen klockan sju, måste komma ihåg det! Nej nu ska jag faktiskt fixa håret så här kan jag juh inte se ut;)

Fredag

Nu har jag skrivit 2177 ord men är det fyra sidor? Nej självklar inte och jag har inte ett skit mer att skriva om riklig språkanvändning tur att jag har tre timmar till på mig att sitta här och hitta på nya ord som jag kan tycka in i examinationsuppgiften. Alltså måste man skriva mer när man inte har mer att skriva. Snart skiter jag i det och skickar in den i alla fall tror jag, det är faktiskt över 2000 ord och det är det som är viktigt för mig;) Ett G räcker så vad tusan. Annars hade jag planer på att träna idag men vet inte riktigt om jag orkar, känns som mitt träningsliv får börja nästa vecka istället. Känns mer som att jag tänker åka och köpa någon god glass på Hemköp sen åka hem till Amanda och se på skräck film. Jag har laddat ner Barnhemmet och vet bara en vettig människa att sen den med, någon som inte blir rädd;) Och ja det är Amanda;)  I alla fall är det nog nya planen, sen ska jag nog ta en lång dusch och måla naglarna efter det. Man vet aldrig om det blir utgång imorgon, Jon svamlar om det men något mer vettigt sagt om det blir det inte;)

Nej jag ska göra ett sista ryck nu hörs senare! eller ja någon dag;)

Segt

Mitt pluggande går så segt har skrivit 2000 ord om man räkna med litteratur listan;) Det var målet för dagen så det får fan duga, jag får ägna morgon dagen tills klockan fyra att få det klart sen ska jag ladda om med lite Guitar Hero och sen träna lite step, sen får vi se om jag orkar åka hem till Jon;) Tveksamt han ska upp spela fotbolls turnering i Mockfjärd klockan tio, jag ska sova minst till tio och vägrar ägna dagen åt att kolla på fotboll, min lediga dag. Eller ja, har jag inget för mig lär det bli en plugg dag det med, ska lämna in min portfolio nästa vecka. Okej om jag var konstnär eller något men en portfolio på texter, vem bryr sig och nej jag ser inte mitt eget lärande. Usch, just nu funderar jag på hur jag ska bli rik och bara kunna ha det är pluggandet som hobby. Ska börja min pokerkarriär nästa vecka har jag tänkte, annars får jag kämpa på med mina trisslotter;) Egentligen ska jag inte klaga för jag är inte så fattig som det låter, men det handlar om att kunna vara rik utan att slita arslet av sig på ett hotell eller liknande. Jag är liksom inte gjord för det egentligen, jag är menad att göra så mycket mer;) Typ sitta här och beställa utlandsresor och shoppa kläder på internet. Japp, en dag, EN DAG!

Nu ska jag läsa lite bok, Flyga drake närmare bestämt. Sen lär jag gå ner och tvätta av tatueringen också, verkar må mycket bättre nu en vecka efter ifyllningen. Den är fin och jag älskar den;) Jon tycker jag ska bygga vidare på den, men jag tror den får sitta där några månader innan jag kan fundera över den idén. Tur för honom att han kan sitta och tycka saker om vad jag ska pränta in i min kropp, skulle allt vilja se honom göra något liknande;) Han är för oskyldig för sånt här, fast det tyckte i för sig folk att jag var också;) Men så fel de hade;)

Hahaha, nej nu ska jag faktiskt lägga mig! Jag lär dyka upp här imorgon med, allt för att slippa skriva;)

Torsdag

Det finns en anledning till att jag skriver här och det är för att jag ska slippa skriva på min examinationsuppgift och det är bara därför i annat fall skulle jag känt mig stressad och skitit i att skriva något här, på slutet har jag varit stressad jämt varje dag. Konstigt att det blir så över ett jullov man bara stressar runt och kommer knappt ur sängen för att man är helt slut. Fast jag tror det börjar gå över, för ja, kan jag skriva här hinner jag med allt och igår var jag på Yoga så ja nu känns det som jag kanske hinner ha lite tid för mig också! Är på slutet av den här kursen så det är mycket att göra, men jag tror det blir bra så snart bara nästa vecka är över också. Har förhoppningar om att nästa kurs inte börjar i superfart. Tvivlar på det också och jag ser fram emot den så det blir bra:) Längtar efter boken jag har beställt men mest efter barnböckerna vi ska läsa, tänkt att få krypa ner under tecken och läsa en barnbok, lätt text och inga konstiga begrepp. Låter för bra för att vara sant;)

Annars så ska jag börja träna ordentligt igen nästa vecka, känns som alla förkylningar och liknande har gett sig nu, äntligen! Har varit sjuk till och från hela hösten, hoppas att våren med ljusare dagar kan gör så att jag slipper det. Dessutom kanske det till slut kan bli lite ro i mitt liv. Jag har en fast punkt och just nu pluggar jag bara. Jag ska leta nytt jobb men det får vänta i alla fall tills om två eller tre veckor.

Nej, nu ska jag fortsätta med det jag håller på med! (borde hålla på med)

2009

Jag har varit lite klen på att skriva nu ett tag, jag har för mycket jobb och för mycket plugg och sen är jag på tok för trött;) Men jag hoppas att när min jobb period är slut nu på tisdag så kommer kanske lite ny kraft, i alla fall kan jag lova att jag kommer få ny kraft och ny tid till den 17e, då är nämligen den här kursen slut och jag har en ledig helg innan min nya kurs börjar! Ska läsa om hur barn lär sig språk, "Den språkande människan". Ska bli otroligt intressant och jag känner mig jätte motiverad, det är tur det för den här kursen har verkligen varit hur tråkig som helst. Men ja jag lever i alla fall så ni vet, nu ska jag fortsätta kolla på föreläsningen som jag kollar på nu. Den är ganska intressant handlar om barns och ungdomars internet användning!

RSS 2.0