Måndag

Trötthet, åh det beskriver hela mitt liv nu för tiden, jag längtar sjukt mycket över att kunna sitta och spela tv-spel och bara skita i allt annat men neeej!

Just nu väntar massa saker på mig; Ta tag i att söka sommarjobb och helst ska det vara ett extrajobb också, läsa massa litteratur och skönlitterära böcker också för det ska vi tydligen också kunna, fixa så jag har alla böcker till kursen fram över(svårt att planera när man har schema till vecka sju!), skriva till min handledare om tider jag kommer under våren - ska göra 40h praktik, betala räkningarna som börjat bli en hög just nu, sen måste jag se till att min lön från dagen jag hade vik på förskolan hamnar på rätt konton också.

Dessutom ingår det matlagning i alla fall fyra dagar till, skola två dagar, en dag jag kommer få lov att springa och göra ärenden på noret och fem dagar av träning (i och för sig frivilligt!).

Ja mitt tv-spel får vänta några veckor till tror jag. Jag har också börjat fundera på hur jag i november hann med att jobba sex dagar extra också, vart fanns tiden?

I för sig för jag vid tvn vid åtta tiden, så då går det åt lite tid, åt att vara död i en soffa, men det ingår i alla springande och flängande;) Antar att livet kommer att gå till mer normala former när jag är klar med studierna och alltid har fasta arbetstider fast vad vet jag. Det är två och ett halv år kvar;)

Och sen en väldigt trevlig sak i alla fall, det var att jag kammade hem ytterligare ett VG idag! Vilket betyder, borde betyda att jag har VG i kursen! Bra gjort av mig som bara strävar efter G, nu får vi ser hur det går med denna kurs den är intressant i alla fall och att göra en teater av en saga känns faktiskt som min grej! Nu ska jag lägga mig i sängen och sova tror jag, så kanske jag orkar gå upp och duscha innan skolan imorgon;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0