Onsdag

Ibland blir man arg på människor fast man inte riktigt vill. Igår vart jag det och jag skrek och sa hemska saker som jag inte gjort på länge. Men det gick ganska snabbt över i alla fall. Man måste få bli arg ibland, tyvärr har jag oturen att jag törs varken bli arg eller ledsen längre, det känns nämligen som att det kan bli lika med att man bli bortkastad och inte upp plockade igen. Det är min största skräck. Men vissa saker måste få vara känsliga och man måste få bli lite arg. Jag menar hade jag vetat att det bara handlat om ett halvår hade jag kanske stått ut om jag sen fått sällskap igen, men ett år det var liksom för långt. Men ja visst du gör som du vill, jag önskar bara att du ibland såg mig i det hela på samma vis som jag ser dig....

Hhhmm, nog om det. Imorgon åker jag till Uppsala, jag fick nöja mig med det;) Sthlm hade helt klart varit bäst men man kan liksom aldrig få allt, men det löser sig jag får åka dit senare. Jag hoppas det blir trevligt och att jag hinner rycka upp mig innan jag ska åka just nu känner jag mig inte så pigg och glad. Men jag antar att det går över om allt samarbetar!

Nu lär jag klä på mig för jag måste skriva klart en text, äta lunch och sen åka till Falun!

Lördag

Just nu känner jag mig lite pinsam;) Jag sitter och lyssnar på Kevin på YouTube, men jag rår inte för det jag tycker faktiskt han är ganska grym;) Hahaha, jag som inte följt idol på något år sitter nu klistrad framför tvn på fredagar och ser fram emot finalen nästa fredag;) Hahaha, jag är grymt pinsam!

Hhhmm, nog om det;) Ska hem till Jon snart och dricka glögg, mamma och pappa ska med också men sen lär jag hämta Ebba vid nio så blir bara en kortis. Jobbar imorgon också så orkar inte vara uppe så sent;) För övrigt har jag nog inte så mycket att säga, har ni inget bättre för er kan ni alltid kolla på Kevin på YouTube som jag;) hahaha!

Torsdag

Jag är helt sjukt lat, så egentligen orkar jag inte skriva här. Idag har jag gjort två ryck, det första att gå och klippa mig och jag är helt sjukt fin i håret;) Ibland får man tycka att man själv är lite snygg;) Och sen har jag följt med mamma och handlat, för övrigt har jag haft världens sovmorgon, legat i sängen och bara vila hela dagen, bakat en kaka, ätit choklad, läst en text (borde läst minst tre). Har ett tränings uppehåll igen tills söndag eller måndag, måste se om jag kan bli av med ryggvärk och huvudvärken som dyker upp ibland. Men ja, jag ska nog hålla mig i form ändå, tack vare bra ämnesomsättning och någon liten promenad. Sen kan jag köra hårt tills jul eller ja sådär;) Jag åker till Sthlm på torsdag så då blir det väl inte så mycket gjort och säkert på tok för mycket fika och känner jag Jons farmor rätt så finns det nog en del godis i skåpen också;) Men det är bara jul ibland;) Jag ska trotts allt träna under julen och ta ut Moa på någon ridtur och sen hoppas jag lill-kusinen kommer en sväng så vi kan busa i snön:)

Nej ni nu ska jag sova, imorgon har jag skola mellan 9 och halv fem, tur vi åker bil så vi i alla fall är hemma runt sex tiden, vill inte veta när jag skulle vara hemma om jag åkte buss. Men det är lite skandal att gå så länge på en fredag!

Tisdag

Nu är det snart tid för mig att rör mig mot träningen, ska gå in, det finns inte bilar så det räcker till här just nu! Och eftersom jag inte äger dem så får jag gå fast jag har längre att gå än vad min syster har att gå hem. Men ja ja, jag kan acceptera det. Dessutom behöver jag träna, skaka ur mig lite surhet. Jag vet inte riktigt vad jag är sur över, jag tror det handlar om folk som inte vill hitta på roliga saker för de har planer i januari och måste spara pengar och jag tror det handlar om vad jag vill men inte kan få. Men nu ska jag skaka av mig det här och glömma det, jag är inte sur längre jag är ingen sur människa det är slut med det, det har jag lovat mig själv och framför allt är jag inte bitter det är bara jobbigt att vara det.

Jag är glad och lycklig och jag har massa saker att se fram emot! Dessutom bryr jag mig inte om vad folk tycker och tänker för jag har annat jag tänker lägga min energi på! Så det så! Och jag tänker åka till Sthlm nästa vecka om jag så ska sova på gatan och gå dit! Jag behöver också lite miljöombyte ibland, Leksand kan bli aningen tråkigt i längden!

Nej nu lär jag gå om jag ska hinna förbi med böckerna också!

December

Ny månad, nya mål! :) Den här månaden har jag verkligen sett fram emot och jag tror den kommer bli helt underbar! Januari är inte fullt lika kul, jag måste hitta nytt jobb vilket jag just nu inte har ork att göra;) Jag antar att det löser sig!

Nå, den här veckan finns det inte så mycket planer för än att det ska tränas på ordentligt, min rygg är fortfarande stel, men nej det får inte stoppa mig;) Nog för att jag inte kommer nå riktigt dit jag tänkt innan jul, av någon anledning finns det godis vart man än vänder sig nu om dagarna;) Jag antar att man får leva med det när det är jul! Kan i alla fall träna för att motverka det lite;) Men ja nu till det lite roligare, tror jag ska till Sthlm nästa vecka och jul-shoppa:) Dessutom behöver jag massa saker, klänning, strumpbyxor, diadem, en väst, några t-shirtar, nya pumps, ljus jeans och säkert något mer också;) På tal om shopping, jag hoppas verkligen min fuskpäls kommer imorgon, längtar väldigt mycket efter den! Annars så har jag lovat Jon att vi ska gå på hockey när vi är i Sthlm också och sen vill jag på bio och så har jag planer på att åka förbi Uppsala på vägen hem på söndagen, har inte varit där på så lång tid och det känns lite dumt faktiskt. Men som sagt det är min hat-kärlek. Fast jag tror den håller på att släppa nu när jag har börjat bli så pigg och glad, det är krävt sin tid, men ja, jag förlåter staden för att jag inte hittade min plats och jag förlåter dig för att du inte ville vara kvar med mig, det finns viktigare saker än att vara sur! Och det är bara dumt att vara det länge!

Sen så blir de hem till bror min som fyller 18år, så det blir kalas och mys och sen är j det nästan jullov och det ska bli väldigt skönt, jag har nio dagars jobb så det är inte så farligt! Tyvärr både på annandagen och nyårsdagen, men jag får vara nykter, får ta igen det senare;) Jag jobbar i alla fall inte vid sju vad jag vet! Sen på jullovet kommer lill-kusinen upp och jag ska sätta mig på en häst igen, nu har det gått ytterligare ett halvår sen jag satt på en häst. Men ja det ska bli underbart det med, det saknas så ofta.

Ja ni den här månaden blir nog bara helt jätte bra;) Imorgon händer dock inte så mycket spännande, typ träning, promenad, plugg och sen träffa Jon, fast ja det är inte helt fel det heller jag tänkte åka dit och bråka med honom och katten;) Men nu ska jag lägga mig, god natt!

RSS 2.0