Trötter

Eftersom jag ligger här i sängen och känner mig död, orkar jag inte skriva om P&L och lördagen, det får bli imorgon när jag förhoppningsvis är frisk igen:)

God natt!

Halsont

Alltså den här värmen, jag dör snart. Till råga på allt har jag fått halsont och börjar känna mig jätte hängig, skulle vara oerhört nice att ha feber i den här värmen också;) Nej jag ska nog klara mig, jag borde klara mig för det var mindre än två månader sen jag senast var sjuk och det i mer än två veckor. Men jag missar massa träning genom att han ont i halsen, men ja, det här får bli en vilodag med en lång promenad ikväll tror jag så får jag försöka kurera mig och vara redo imorgon igen. Kan man bli frisk på en dag? Om jag hoppas och tror det så borde det nog funka!

Annars idag har jag vara jobbat, det har gått bra, men varit för varmt. Till och med våra vida byxor klibbar mot benen, jag blir tokig och vill bara slänga mig i poolen, vilket jag inte kan gör eftersom då kanske jag blir mer sjuk;) Men jag är inte bitter. Var inte bitter halv ett i natt när min bror kommer hem med sina kompisar, öppnar bildörren och börjar spela musik, skitmusik dessutom, typ musik som är nere på dansgolvet på Lucky. Då ville jag gå ut och döda honom, men orkade inte. Så det är egentligen hans fel att jag har ont i halsen för det var då jag kände det;) När jag väl somnade så drömde jag om Harry Potter, han hade träffat en tjej och Ron var jätte avundsjuk och ja det var väl det hela drömmen gick ut på, förstod aldrig om jag själv var Ron eller Hermione. Men jag var så himla arg när jag vaknade, jag hatade Harry Potter. Det här låter helt sjuk nu, hahaha, men det var inte det när man drömde;)


P&L del 2 - Fredag

Fredag och man var lite segare en dagen innan. Men efter en cider hemma hos Patrik och Stine så var man hyfsat i farten igen. Vi han precis med tåget till Borlänge och jag och Stine valde att följa med Johan ett tag till Stines lägenhet för att sätta oss och ta det lite lugnt ett tag. Vi vart kvar tills det var förlängning i fotbollen;) Väl inne efter att Johan hämtat sitt band så vart det till att kolla lite på Pete och Babyshambles, störd kille det där, men tydligen var det inte lika illa som förut. Och då vinglade han bara, lindade mick sladden två varv runt halsen och la sig ner på scenen. Ja, det var det jag såg, jag missade när han puttade ner förstärkaren;) Efter det hittade vi Titti och Matilda och vi hamnade hyfsat långt fram på The Sounds som var riktigt grymma, men det vart för varmt efter ett tag så vi tog en drink på S2 istället;) Sen vart det lite väntan på Lars denna gång med rockband, mycket mer fart än torsdagens akustiska och det vart dagens höjdpunkt att få stå och sjunga med dansa och hoppa lite. Sånt är jag bra på;) Sen skulle vi se lite Mando men jag och Stine satte oss på en trottoarkant och lyssnade istället, vi trodde nog båda två vi skulle somna där;) Sen vart det bussen hem och var hemma halv fyra. Det var tur man hade sovmorgon dagen efter om man säger så;)

Lördagen och festivalens höjdpunkt får ni imorgon, bilder lika så:)

My heart

Dålig uppdatering idag, men jag har jobbar, började du min heltid idag! Ska nog gå hur bra som helst, man ska bara komma in i allt först, satt idag för mig själv en stund och gick igenom veckorna och lite hur veckan såg ut med jobb och så. Än så länge ser det lugnt ut, men ja vi får se om det droppar in mer.

Idag har jag kört ett dubbel pass, först cyklade jag en mil på 20 minuter och sen var jag på gymmet och körde triceps och bröst, bar jobbat av mig! Som det ser ut nu så blir det tre dubbel pass och två enkel pass den här veckan, men ja planerna kan ändras. Men blir en till bra träningsvecka, mitt nyttiga liv känns lite närmare, vart faktiskt bara några få cider i helgen. Hahaha, låter som en alkoholist;) Nej men det har varit för mycket fest, så är det bara.

Träffade Amanda igår och åkte med henne och Kalle hem från tennisplanen. De skulle köpa pizza och diskuterade jätte kort vilka och sen sa dem: "Äh, vi gör som vanligt" "Och med en extra kebabsås". Det lät så roligt så jag fick lov att sitta där och små fnittra, kändes som de varit tillsammans jämt när de sa sådär. Sen vart jag lite avundsjuk, det är mysigt att ha någon som man knappt behöver diskutera med utan att man förstår varandra så bra. Fast jag kom på sen när jag fick välja vilket godis jag skulle ha i påsen helt själv, att helt illa är det inte jämt att vara singel heller;) Fast lite mysigare att vara två.

Nu ska jag göra lite nytta, ni får en uppdatering om P&L och fredagen senare:)


Kom igen Sandra!

Den här dagen är en såndär väntans dag, som ska ta en tillbaka till verkligheten och man sitter mest bara lite halv sorgset och väntar in en ny vecka, nytt slit. Jag gör i alla fall det, tomheten är ett faktum och minnena snurrar runt i huvudet. Jag vet inte vart jag ska börja eller sluta. Framför allt vet jag inte vad jag ska göra åt den här dagen, är det ens någon idé att göra något? Funderar på att cykla en mil men än är det för varmt och för det, men ja kanske sen.

Ska nog ta tag i att laga mat nu innan Mandis hör av sig.


P&L del 1 - Torsdag

En sammanfattning av helgen vore kanske på sin plats, eller?! Men jag får nog lov att dela upp det har minne som en gulfisk i den här värmen;) Bilderna kommer när jag orkat klippa och fixa dem, har fortfarande inte fixat klart bilderna från min bror student;)

I alla fall, torsdagen började med att göra sig redo och det tar sitt tag att hitta en passande outfit för festival, men jag lyckades! Sen tog jag bilen till Stine i Insjön för att sen ta tåget från Insjön till Borlänge vid tre tiden. Första stoppet blev att hämta ut banden, vilket gick riktigt smidigt, vi var oroliga för att behöva stå i kö men de flesta verkade redan ha införskaffat sina band. Sen bar det av in på det stora (för stora) området. Vi bestämde oss för att ta det lite lugnt till en början, det tar på krafterna att springa runt och kolla på massa olika band och sen stå hela tiden också. Inte blir det bättre av att det är mer än 25grader och strålande sol heller, vatten var ett måste! Men vi hann se en hel del band/artister: Lars Winnerbäck akustiskt, var aningen segt. Sen lite Sofia Karlsson och Maria Mena, helt okej båda två, det kan i alla fall sjunga. Sen vart det Johnossi för hela slanten, stod bra till men kan tycka det var lite stor scen för dem, men de var grymma hade inte förväntat mig något annat heller så! Hann även se några låtar av Volbeat och Backyrad Babies, dock inget som intresserade de andra så fick nöja mig med att bara lyssna lite:) Efter tolv vart det Lykke Li och hon imponerade faktiskt, riktigt bra dans musik. Vi säg även lite på Kleerup som inte alls imponerade på mig, han gjorde inte många knopp, så vi gick och letade på bilen istället. Det gjorde vi bra jag och Stine för att inte hitta i Borlänge så bra alls. Men jag är i för sig en levande karta ibland, har jag varit en stad en gång och verkligen gått runt och sett mig omkring så brukar jag hitta sen. Därför jag är så bra på orientering också, fast det är i för sig ganska tråkigt;)

Japp, det får räcka för stunden. Ska träffa Mandis om ett tag!

Nu kan du få mig så lätt...

Vad ska man säga, vart ska man börja, vad ska man göra? Åh, det är tomt i hela kroppen som vanligt, det blir alltid det när jag stått och sjungit med en hel helg eller bara för någon timme. Man vet aldrig riktigt vad man ska göra med dagen som vart kvar och vart dagen efter. Jag borde kanske sammanfatta helgen men jag har inte hunnit smälta allt ännu, jag lever fortfarande på Håkan konserten, för den var bäst, men de visste vi nog redan innan vi åkte dit. Eller jag visste det, Håkan kan det där med att få en att sjunga och nästan gråta. Tror mig det är sant när han avslutade med Nu kan du få mig så lätt, ja då var verkligen inte långt borta, jag kände mig verkligen blödigast i världen som stod där och trodde tårarna skulle börja rinna över en låt, men det var juh faktiskt inte vilken låt som helst och det var Håkan och det säger allt!

Han också om när han började ta musiklektioner för 15år sen och att han hade som dröm att få sjunga sin egna låtar, musikläraren så att det var svårt, ja näst intill omöjligt. Men där stod han efter 9år och vi stod kvar. Han sa att vi skulle fortsätta att drömma för det var som gjorde att man lyfta näsan och hakan lite mer i vädret och bara det är en bra början.

Usch vad tönt det lät när jag skulle skriva det, hahaha. Men det var helt fantastiskt sagt när han sa det, så nu fortsätter jag drömma mer än någonsin! Japp, Håkan var helt klart höjdpunkten på helgen och jag misstänker att det inte blir mycket den här sommaren som kan slå det;)

idag!




Ta mig till kärlek, ta mig till dans <3

Lördag

Godmorgon!

Vaknade vid halv elva och kunde inte somna om alla Håkan nerver i hela kroppen bara spritter;) Åh vad jag längtar till halv ett i natt! Titti och jag är jätte taggade att stå riktigt nära scenen:) Kommer bli awsome! Och idag är en fullspäckad dag med massa bra musik! Kommer inte ens hinna förbi ett öl-tält och ta en öl, så mycket är det som man ska se, kommer leva på det här tre dagarna länge. Ja eller i alla fall tills jag får chansen att se något bra band i höst (hoppas på att Kent kan göra klart skivan och dra på turné). Oj vad laddad jag är för idag, helt sjukt! Ja, nu ska jag leta på lite kläder och röra mig mot duschen står inte på förens det är dags att ta tåget, i för sig tre men ändå;)

Bättre uppdatering kommer med morgondagen!

Fredag

Godmorgon! Ni får nöja er med lite kort om gårdagen för jag har så himla mycket att göra innan det drar igång igen. Ska lunch med Malena och sen måste jag förbi systemet och köpa fyra cider eller så, ska vara lugn idag också men när man inte har någon bil alls att köra kan man faktiskt ta en cider eller två! Sen måste jag ta ut lite pengar inför kvällen också, de tar inga kort någonstans!

Gårdagen var mycket trevlig:) Johnossi var bäst, fick dansa runt lite! Och jag kan dansa om jag vill, tro mig, blir hög på bra musik;) Annars var det en ganska lugn dag, jag och Stine gled runt och softade mest. Kände att Lasses akustiska igår var lite väl segt och jag menar man ska se honom två dagar till, ser hellre storbandet och rockbandet. Rockband ikväll och då blir det till att se hela konserten och efter det blir det Mando på största scenen och den är sjukt stor ni ska få se kort sen! Annars så är det Peter och Babyshambles som man också måste se idag, karln lär väl vara hög som ett hus och flyga runt som en tok;)

Nu lär jag sätta lite fart, måste försöka rädda nagellacket också!;)

Festivalkläder

Hur svårt kan det vara?! Hahaha, provade kläder i en halv timme tills jag hittade det jag ville ha;) Vart vit skjorta nerstoppad i mina tajtare slitna jeans som är upprullade och till det Convers, pilotbrillor, svarta naglar och min rutiga jacka. Jag är nöjd, ser så där lagom härjad ut och känner mig festivalig, tänk att kläder kan vara så himla viktigt, nu ska jag sminka mig och fixa håret, blir inget avancerat;)

Gymmandet gick bra också, tog dock inte lika mycket som Lassi som var där också. Förmodligen inget jag någonsin kommer göra heller;) Han tyckte jag skulle skaffa lite fler roddare till klubben, dock så vet jag ingen som är intresserad av att ro. Men måste säg att har man inte testat så har man verkligen missat något för det sjukt kul, hoppas på att hinna med ett pass på söndag och då även en cykel vända tills dess blir det vila, eller ja, sjukt mycket dansande:)

Nu ska jag sminka mig:)

Torsdag, Dag 1!

Tjoho, idag kör vi:) Har precis ätit frukost ska hoppa i tränings kläder och bege mig till gymmet och köra axlar och mage själv idag, men det kommer gå fin fint:) Har gjorde en bra upphämtning efter att ha drömt mardrömmar som gjorde att jag vaknade upp och mådde piss, hade inte varit mardrömmar för någon annan men för mig var det verkligen det, men ja lite frukost och Johnossi löste det:) Johnossi är för mig dagens höjdpunkt och anar att det kommer vara tjockt vid scenen, men jag ska stå där i havet av folk:) Vet inte riktigt när vi beger oss idag, men jag har lite mycket att göra innan så jag antar att jag inte kommer hinna skriva här något innan vi åker. Men jag återkommer imorgon bitti innan jag ska äta lunch med Malena och då får ni en riktig redogörelse hinner jag så kanske jag får upp lite kort också. Min kamera är i för sig inte så bra, men det handlar om känslan:) Annars blir det söndag för bildvisning;)

Så ni får ha det lika bra som jag ska ha det i eftermiddag! :)

Imorgon

Imorgon, imorgon, imorgon :D :D :D!!!!!




Johnossi P&L 2008

Onsdag

Har hunnit jobba, äta och cyklat 30min, satan vad bra gjort och skönt med något nytt! Tjejklassikern här kanske jag faktiskt kommer:) Riktig bra träningsvecka i alla fall ännu, får se om jag orkar ro eller följa med mamma på Friskis och Svettis ikväll;) Fick lov att kolla upp hur långt jag cyklade och det var ungefär en mil, bra cyklat för att aldrig ha cyklat förut;) Imorgon blir gym måste bara försöka ta reda på vad tredje och sista axelövningen vi körde var. Sen blir det Peace and Love när Stine slutat jobba till sena kvällen:) På fredag ska jag luncha med Malena som är hemma igen, underbart:) Sen blir det Peace and Love igen och resten av helgen. Eller nej inte söndag då ska jag sova sen ska jag följa med mamma och pappa ut med våran nya båt om det är så här fint väder och bara ligga i solen och läsa och mysa. Åh, vilken lycka, helt underbart:) Eller jag lär träna söndag också efter fredag och lördag som blir vilodagar, måste kämpa på om det ska bli något av mig;) Sen borde man sova i tid och äta nyttigt också, men just nu sattsar jag på träning, en sak i taget! 

Gick precis in på Peace and loves hemsida och såg något glädjande!!! Jonhossi kommer att komma, tjoho! Det här bli bara bättre och bättre:D Jag måste sluta skutta runt så här någon kommer tror at jag är störd snart;)

Sovdags

Har hittat på Morden i Midsommer och ätit jordgubbar med mjölk, knäckebröd och en kaka;) Man blir hungrig av att träna tro mig;) Vart dock inge spinning idag men fick fart på Montuainebiken så nu ska det börja cyklas! Lär testa om det är något jag kan, så jag verkligen kan göra den här tjejklassikern, det är ett mål:) Precis som hunden, den nya bilen och utlandsresan, det som står högst upp just nu! Gäller att ha nya mål att klara när det verkar gå så himla fort;) Bilen blir nog svårast men när den är min då ni kommer jag vara en riktig glidare;) Men tillsvidare duger Escorten ypperligt!

Imorgon blir det jobb till ungefär halv tre, sen lite träning och ja sen kanske det blir Borlänge en sväng vi får se vad jag hinner annars blir det till att ladda inför torsdagen, It's gonna be LEGEND....wait for it....DARY!

Sov så sött nu:)

Min hund

Jag och syster har letat hundras nu ett tag och vi har hittat den, en Pomeranian. Fantastiskt söt liten hund som jag vill ha i orange färg:) Så nu blir det till att övertala min familj att den kan bo här de dagar jag jobbar, när jag går i skolan så passar det perfekt att ha en hund är aldrig borta mer än några timmar. Så har jag tur så slipper jag bo själv så länge när jag flyttar in i lägenheten. Japp en hund blir ett mål och det skulle också betyda att mina helger skulle bli betydligt lugnar, en otroligt bra grej. Ja det finns bara fördelar så det borde gå att övertala, jag hoppas:)

Nu ska jag susa til gymmet tänkte jag! Hörs sen!


Tråk;)

Hahaha, jag har tråkigt men sysselsätter mig ändå;) Osminkad och ruffshår;)



Tisdag

Ytterligare en sovmorgon men jag är så värd det just nu;) Måste försöka hitta lite rutin i sovandet sen också men ja det löser sig nog så småningom:) En sak i taget! Ska snart hoppa i shorts och linne och skutta ut med datorn i det fina vädret, sen laga lunch, iväg till gymmet, på spinning och sen blir det en filt i solen och kolla på Leksand - Insjön när det spelar fotbollsmatch och Insjön bara måste vinna! Skönt att ha fullt upp jämt gör att dagarna går lite fortare och blir lite roligare!

För övrigt blir jag mer taggad för varje timme som går och dansar runt i mitt rum i brist på en scen att dansa framför just för tillfället. Men på torsdag då jäklar ska de dansas, hoppas och sjungas:) Nu kom jag på något mer att göra för att göra av med lite energi, jag kan hoppa lite studsmatta, då brukar jag bli trött efter några minuter;) Japp får bli några skutt!

awsome

Hade sånt flyt på rodden idag! Inte lika vågigt idag och solen lyste och jag kände att det började likna något, 45min var jag ute, fram och tillbaka till udden. Vilket är riktigt långt för att vara mig:) Handleder raka, axlar ner och sen jobba mer med ben så blir det här bra:) Ja bra pass, nu är jag helt färdig, först gym och sen det här;) Imorgon blir det gym och sen spinning och onsdag rodd och löpning, stenhård träning som gäller nu;) Funderar för övrigt på att försöka köra en tjejklassiker 2010 men har inte hitta någon som vill göra det med mig ännu, lite tråkigt att göra det själv. Men jag får försöka hitta på någon;)

Skulle inte skada att vara så här lycklig jämt;)

Oh boy

Åh, ni skulle se mig nu;) Hahaha, har skuttat runt i mitt rum till Miss Li och bara dansat runt, jag längtar så sjukt mycket till på torsdag eller om det nu blir onsdag kväll?!;) I alla fall så blir det grymt, 25graders värme, svarta naglar, convers och sådär festivalig som man ska vara;) Kommer dock sakna skinnjackan, den är också festival, ska köpa en ny sen! Har förresten gjort en spellista på Spotify som jag kan sitta och lyssna på till på torsdag, fast Håkan och Lasse fick ha egna spellistor och deras låtar sitter redan ganska bra;) Underbart är vad det här är, jag kommer längta ihjäl mig;)

Fast jag kommer ha lite att göra tills dess också, ska snart iväg på rodden och blåsten har lugnat ner sig lite det är bra. Sen imorgon blir det gym, spinning, solning och fotbolls tittande. Sen jobbar jag onsdag och sen kanske jag åker till Borlänge och hänger lite med Maria och de på kvällen. Sen ska ladda hela torsdagen inför eftermiddagen, det kommer bli awesom<3

Ska ses på P&L:
Håkan Hellström
Lars Winnerbäck - 3dagar:)
Miss Li
Volbeat
Razorlight
Laakso
Division of Laura Lee (ligger dock samtidigt som Winnerbäck:()
Mando diao
Sugarplum Fairy
The Sounds
Melody Club
Keane
A Camp
Backyard Babies
Kleerup
Florence Valentin
Moneybrother
Timbuktu
Sen måste man se Peter Doherty och Babyshambles bara för att;)

Och sen ska jag snäll som jag är också så klart hör med Stine och Titti vad de vill se;)

Förändring

Jag vet inte om jag sagt det förut? ;) Hahaha, klart jag har! Men just nu om jag ska komma vidare här ifrån så krävs det en förändring, visst det har varit kul det här två månaderna men nu får det faktiskt räcka. Och jag har nog behövt det här, men det är så mycket annat jag vill göra också och det utan att varje söndag och måndag tycka att livet är urspårat och inte alls speciellt kul. Idag är en bra dag för förändring jag bara känner det! :) Visst får man vara ute och festa runt, men det måste finnas att stopp och dessa cigaretter, nej det gör verkligen ingen nytta för varken min träning eller mitt liv och jag tror det fanns en anledning till att det faktiskt försvann för två lördagar sen! Jag menar visst jag är 20år så det är inte hela världen just nu, men jag måste kanske faktiskt tänka på vad folk får för bild av mig;) Och jag ska fortsätta att ha kul, jag ska bara ta ner nivån några snäpp. Och ja det här göra jag bara för mig själv för att jag är lite trött på att vara Sandra som är ute minst en gång i veckan och inte har kontroll över livet. Nu får jag ta tag i det här och börja ordna och fixa lite, planering skulle inte heller skada;)

Idag blir bra i alla fall, två träningspass, plugg(som snart är klart), lite tv och sen sova i tid. Blir fint det;)

<3

Snart så:)



Skulle gärna byta..

Ge mig hunden och mannen tack;)





Love is my drug

Jag måste rycka upp mig och det är nu på en gång. Den här veckan har inte varit den bästa, men då kan nästa vecka bara bli bättre:) Om jag bara kunde sluta fundera på allt och varför det blir som det blir. Jag borde leva livet medan jag kan istället! Har inte tid att låta människor runt omkring påverka mig så här, jag är för lätt påverkad. Får ta till den lite hårdare attityden igen. Plocka upp planerna igen och bara göra massa kul, underbart:) På torsdag blir det Peace and love, helt underbart<3 Om det är något jag älskar så är det att stå i folkhav och bara sjunga/skrika med och bara älska livet. Den känslan kan faktiskt vara oslagbar ibland, det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det;) Mest ser jag så klart fram emot Håkan, tänker alltid på den underbara konserten i Fryshuset förra våren, så mycket folk, så kul! Nu kan jag sitta här och drömma hur länge som helst men borde hoppa in i duschen. Har varit ute på ett jätte vågigt Siljan, men det gick bra ändå, jag blir bara bättre och bättre det är kul och det har också blivit en lycka för mig, ett soligt Siljan i en singel sculler, blir inte så mycket bättre;) Hahaha, jag är rätt bra på att coacha mig själv till att må bra det är tur och funkar inte det kan man alltid se på How I met your mother:)

The Climb

Åh, det gör helt sjukt ont, min dag vart helt plötsligt ett kaos. Åh, jag skulle tycka det var okej om det var jag, men nu är det inte jag och då är det inte okej. Hur kan något gå över så fort? Jag borde väl vara glad för det är väl kul, men nej det känns bara jobbigt. Åh, kan någon inte bara ta med mig utomlands en vecka så jag får ladda om, jag kommer ha mardrömmar om allt vad kärlek, förälskelser och förhållanden heter resten av mitt liv...

Förmodligen inte, men det känns så nu. Ska gå ner och lägga mig i solen och förtränga allt!


Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom...
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum
det blir din tur om en liten stund

Beds are burning

Precis sett klart andra säsongen av How I met your mother, så nu har jag bara två säsonger till att se. Åh den serien är verkligen helt underbar! Och så skönt det har varit att ha hela huset för sig själv från åtta och kunna bädda ner sig sliten som man är och äta lite godis och bara ta det lugnt. Har i för sig varit på väg att somna lite till och från också;) Men ska sova ordentligt nu:) Upp igen vid halv sju... Men nästa vecka jobbar jag bara onsdag så ska inte klaga;)

Amanda visade mig skissen på tatueringen hon ritar åt mig också och den var så snygg och det var hon över hela den och det ska det vara också, jag blir till mig av lycka när jag kollar på den skissen som jag har här bredvid mig. Den är bara helt perfekt och så speciell, ingen människa kommer ha en likadan:)

Brännässelutslag och gårdagens smink;)

Japp det är jag just nu;) Och har varit jag hela dagen på jobbet från åtta. Sjuk kväll igår men dock helt sjukt kul:) Bastu klockan tre på natten och ett försök till att bada i Siljan. En bortslarvad skjorta och en ful t-shirt(som jag aldrig kommer ha på mig, i bastun var ett undantag). Armbrytning och vi var det bästa laget. Sjuk nominering, men något man får skoja om ibland;) Ja om jag mindes allt kul så skulle jag berätta, inte ens kameran var till riktig nytta;) Men brännässelutslagen kliar som tusan och jag lyckades "gå" in i en kohage med ström, sjukt skönt, eller inte. Inte kom jag hem heller utan fick sova på en soffa, en stackars mamma fick gå upp sju för att hämta mig och köra hem mig;) Arg som ett bi var jag när jag inte kom hem på natten, och som att det inte räckte kom jag på mig själv med att leende svara på sms, så då var jag arg på mig själv också;) Så att bråka med mig då gjorde Lunkan fel i, hoppas dock att han inte så långsynt så han kanske är snäll och trevlig om ett tag! Han har dock inte hört av sig ännu, även fast jag sagt förlåt.

Funderar på att ta en dusch nu!

Midsommar

Ja vad ska man säga, jag är sjukt sliten men det är väl bara till att ta ett glas vin och komma igång igen;) Vi skulle bara ta tre öl och går förbi Baren igår, jo tjena det gick juh sjukt bra, eller inte;) Sa halva kvällen bestod av "Frozen five" och "It´s gonna be LEDGEND...wait for it...DARY".

Något mer får ni inte höra av mig idag, jag drar hela storyn en annan dag;)

Freak out

En sak ska sägas och det är att det är en jäkla tur att fröken Lindeström har ett jobb i sommar och inte bara sommarlov. Jag menar det är inte okej att gå upp halv tio varje dag, sega sig ner och äta frukost och sen tar det två timmar att ta på sig kläder och borsta tänderna;) Nu har jag spenderat fyra dagar med att bara slapp och det inte lite heller, fast jag tror jag har varit värd det faktiskt! Eller ja det är klart jag har varit det, ibland får man faktiskt det om det gör livet lite lättare:) Fast det vore i för sig bra om man gjorde lite nytta också, men det kommer och det är faktiskt sommar och alltså helt okej att slappa runt:) Jag menar imorgon är det midsommar och sen kommer det bara rulla på i full fart tills jag börjar skolan igen! Sitter faktiskt redan här och försöker planera lite.

Först imorgon midsommar, som jag för övrigt måste checka av med Lunkan om.
Sen nästa vecka blir det P&L hela helgen med Stine :)
Två veckor efter det har jag en ledig helg så då funderar jag på att åka till Anna i Sandviken, men det är ett tag kvar men skönt att kolla på alternativ;)
Sen veckan efter det kanske jag och Stine ska till Falsterbo från Tisdag till Fredag.
Sen åker mamma, pappa och Ebba i väg en och halv vecka, vilket betyder att jag och Anton ska sköta huset;)
Sen är frågan om jag ska försöka ta mig till Sthlm första helgen i augusti också.

Och jag menar sen är det typ två helger till och sen börjar jag skolan igen;) Och i samma veva blir det nog dags att börja flytta in i lägenheten:) Hahaha, vilken sommar, om det nu bara kunde bli varmt också:)

Torsdag

Drömt massa strunt i natt igen men ja det går över! Ska bara hitta min lycka och mitt lugn ordentligt, men jag känner faktiskt att jag redan är helt okej lugn, skulle kunnat spår ur;) Inget dumt som inte har något bra med sig:) Idag blir det till att plugga, laga lite mat, träna och sen vet jag faktiskt inte, ladda inför midsommar? ;) Nej blir faktiskt en otroligt lugn midsommar för min del, jobbar dan efter jag tar igen det senare i sommar:)

Får skriv mer sen kommer inte på så mycket vettigt;)

Arg

Jag är arg, men jag vet att den här ilskan inte tjänar något till eller jo lite jag blir en bitch och det är aldrig helt fel;) För jag tänker inte låta någon klampa på mig som att man kan det hur som helst, nej det kan folk glömma. Jag ser ner på såna människor så är det bara. Såna som inte kan stå upp för vad det tycker och tänker, som tur är tror jag inte alla människor är så. Men de finns tydligen och de tär synd att man råkar ut för dem... Men egentligen är det inte mig det är synd om mig jag reder mig och klarar mig fint, värre med dem som missar trevliga människor.

Och med detta min goda vänner så släpper jag nu det här och går vidare!

Onsdag

Åh veckorna går så himla fort, dagarna också för den delen. Två månader har bara flugit förbi men tänk vad bra det gått! Var förresten aldrig och kollade på lägenheten igår, min pappa var lite seg. Men idag skulle vi får nyckeln så vi kunde gå dit när vi ville och kolla, blir alltså ikväll:) Ska bli så spännande och helt underbart, det här det bästa som hänt mig på länge:)

För övrigt är jag i funderar fasen igen, jag menar det sjukt irriterande att människor inte bara säger hur det känner så att man själv kan släppa det och tänka, ja men vad bra då vet jag liksom. Nej istället ska man sitta och fundera på varför folk inte bara kan säga vad det känner, jag menar hur svårt kan det vara?! Som tur är så drar jag inte alla människor över samma kant utan jag tror fortfarande att alla människor faktiskt vill väl fast det blir lite fel ibland. Men inget lite dumt som inte har något gott med sig, jag hoppas och tror att jag själv kommer berätta att saker inte passar sig eller passar just nu, för det lättare att ta än att man inte vet något alls.

Men nog om det, ska klä på mig, plugga lite, laga lite mat och sen kanske träna beror på vad Lunkan tycker!


Barney Stinson<3


Lycka <3

Lycka:

Att få kolla på sin egna lägenhet
Att kunna skutta runt i rufsigt hår utan att bry sig om hur galet det ser ut
Att köpa glass till sin syster och hennes kompis bara för att man tycker om dem
Familjen
Vännerna
Att lyssna på hög musik i bilen och köra lite för fort
Att sitt här och fördriva tid och bara känna sig lycklig
Att längtar efter allt rolig som man ska göra till sommaren
Att känna att man med all energi skulle kunna förändra hela världen
Att man vet att alla mål går att uppnå och ingenting är omöjligt
Att veta att man alltid får allt precis som man vill ha det slutet

Och det var bara dagens lycka uppräknat på några minuter;)




Att ha en söt liten syster är lycka<3

Tisdag

Åh, jag känner sån kärlek till den här dagen, bara fullständigt super lycklig, kan inte bli lyckligare tror jag! Solen skiner för första gången på länge, ska ge mig ut i den snart. Sen ska jag kolla på lägenheten idag, äntligen, sen får jag börja välja tapeter och sånt, åhhh, lycka lycka lycka! Har redan börjat kolla på möbler på IKEA och bestämt vilka färger jag ska ha i de olika rummen som jag inte ens sett ännu;) Men ja det blir vitt, svart och grått och sen olika färger till det och det kommer bli den snyggaste lägenheter, ska försöka övertala pappa att få köpa det där fina utemöblerna och ha dem på balkongen också:) Helt fantastisk att en sån här sak kan göra att man blir på världens bästa humör jag riktigt känner hur jag bara vill ut och dansa runt i solen, jag är galen jag vet;) Men sån är jag, det finns nog en charm i det också;) Huvudsaken är att jag själv gillar att vara galen;) Och sen har jag kommit fram till att den här sommaren blir awesome:) Midsommar, P&L, Falsterbo, Stockholm, Sandviken och massa annat bus och jobb, åh det är tur jag ska träna idag, så mycket energi som jag har nu:)

Det är det här som är så bra med mig, jag kan vända allt dumt till något bra efter bara några dagar, idag har jag Anna att tack för att hon fick mig att förstå att vissa saker måste man låta ta sin tid det blir bra till slut:)<3 Så hon får extra mycket av min kärlek idag:)

Nu ska jag snart skjutsa bror till tåget, han åker till Malmö idag helt själv på intervju till skolan, fast vi hoppas förstås fortfarande att han kommer in i Falun så vi har honom nära:) Så nu ska jag skutta i väg och sminka mig lite så jag ser lite pigg ut:) Funderar på att höra om syster och Frida vill med in och äta en glass också, idag är jag sådär snäll så jag till och med uppskattar mina syskon otroligt mycket;)

awsomeness

Nu har jag kollat på fyra avsnitt av How I met och plötsligt känns livet mycket lättare:) Jag menar jag skulle kunna vara en sån serie, mitt liv skulle kunna vara en sån serie;) Jag är faktiskt en komedi, tänk vad skönt det känns när man tänker så! Hahaha, jag menar lördagen var i efterhand kanske inte den bästa, smartaste eller så, men tänk vad roligt man kan ha åt det så här två dagar efter;) Man behöver vara störd ibland annars skulle man inte ha något att skratta åt såhär i efterhand;) Dessutom hur roligt skulle min story om How I met your dad bli om jag bara hittat rätt direkt? ;) Måste juh faktiskt ha något att berätta om sen jag med;) Den har en sjukt bra start också, japp jag skulle bli en helt okej serie speciellt med alla människor jag har runt omkring mig, shit vad nöjd jag blev nu:) Egentligen borde jag börja blogg om det här, fast det kan man inte göra om man inte gör det anonymt;) Jag får skaffa en anonym blogg;) Kan bli sjukt kul, hahaha, ibland är jag störd, men hej det är jag som ska leva med det och jag kommer stå ut! Tänkt vad livet blir lätt när man tänker så här, jag är bra på att styra upp det här jag! :)

strunt

Åh varför bryr jag mig så förbannat om vad andra människor tycker och tänker om mig?! Vad är mitt problem och varför ältar jag det här? Jag kommer bryta ner mig själv om jag ältar sånt här och varför saknar jag alltid mitt gamla liv när det blir fel. I för sig vet jag svaret det är den där jävla tryggheten som jag saknar så förbannat mycket att vad man än gjorde så spelade det ingen roll man var uppskattad ändå! Jag är inge bra på det här nya livet, jag är på samma nivå som Ted i How I met, vi är lika bra på sånt där båda två. Eller fan han lyckas juh faktiskt i första säsongen, åh...  Jag är sämre än Ted! Okej Sandra det var nu vi inte skulle sitta och jämför oss med karaktärer i en serie! Det var nu jag fullständigt skulle skita i vad andra tyckte och tänkte, det är tur jag har Lunkan hörde han det minsta till självömkan så skulle han slå ner mig, i för sig kanske precis vad jag behöver!

Nu ska jag ta en paus i pluggandet och försöka få lite peppning med hjälpa av The Secret!

Stop this song

Won't someone stop this song?
So I won't sing along
Someone stop this song
So I won't sing...


Stanna upp tänk och hitta på en bättre lösning. Det är vad jag borde göra idag, eller helt enkelt kasta bort alla dåliga tankar, skriva min uppsats, träna med Lunkan och bara vara nöjd:) Ska faktiskt och kolla på lägenheten imorgon så efter det kan jag börja planera vad jag ska köpa för möbler och ha för färger, fast det lutar åt lila och mörkare rosa som vanligt;) Trivs faktiskt med de färgarna så varför inte liksom;) Hoppas på att jag får välja tapeter snart också så jag kan hitta en fin fondvägg också, åh det här kommer bli så kul är jätte motiverad till att få fixa mitt eget:) Ta hand om bara mig själv! Tills jag skaffar mig en hund också vill säga;)

Ah, nu fick jag en sån här vettig insikt igen, det är tur jag faktiskt kan strunta i att ta livet så hårt ibland. Eller jag tar det lite hårt ibland men det brukar alltid gå över:) Det viktigaste är faktiskt att ha kul och det har jag i alla fall hela tiden;) Så nu ska jag dansa till badrummet och borsta tänderna och sen skriva klart den här en gång för alla, om nu inget stör min uppmärksamhet som vanligt;)

time

Åsch, det är jobbigt när allt kommer ikapp en, nu är jag inte på lika bra humör längre, borde verkligen sova nu också. Men åh man borde inte bry sig så mycket och man borde ta livet med en nypa salt och inse att livet går och upp och ner och ibland blir det lite fel. Jag hoppas att jag till slut lyckas inse det, att man inte kan hänga upp sig på massa strunt, jag menar det ödslar man bara massa energi i alla fall. Så nu blir det positivt istället!




"When I get sad, I stop being sad, and be awesome instead"

sommar 2009

Förutom skit vädret så har det börjat helt förträffligt bra, hade fantastisk trevligt igår:) Elle det har jag jämt nu för tiden i för sig. Och nu ser jag fram emot midsommar och sen P&L, riktiga sommar känslor. Men då får det se till att bli bra mycket bättre väder! Har haft en sliten dag i sängen med How I met your mother, men nu börjar det ta sig igen börjar få tillbaka energin igen;) Inte vettigt att vara vaken så sent jämt och inte heller att sova på en soffa med en filt;) Men det var det värt för att få ha en trevlig kväll! Men jag slår inte min bror som kom hem halv sju i morse efter att ha festat med massa norskar, hahaha han är lite störd han;)

Nej nu ska jag skutta runt lite här och sen äta lite middag!

Den bjuder jag på;)

Lördag

Åh vad alla verkar vara på tråk humör , bara jag som är taggad som vanligt så blir väl urspårat som vanligt men det är så det ska vara;) Ska snart hoppa in i duschen, sen äta mat och sen börja göra mig klart för kvällen, sen följer jag nog med Amanda och Erika till Amanda innan vi åker till Lotta:) Så har i alla fall vi en trevlig kväll, om vi så bara blir tjejer och Kalle:) Blir hur bra som helst! Nu ska jag bädda sängen!





Jag, Mandis och Erika i höstas;)

Fredagsmys

Jag, mamma och moster har kollat på film och ätit chips, jätte mysigt:) Skönt att bara vara tre tjejer som kollar på film också, och det är sånt man minns. Fast det var en hemsk film, Revolutionary Road. Tung film och går bara och se om man för övrigt är glad och sprallig. Hade jag varit på ledsamt humör och sett den hade jag förmodligen varit förstör nu, kunde lätt bli lite knäckande;) Tur jag är glad och sprallig! Längtar till imorgon gör jag också att få spendera tid med mina kära vänner som jag inte träffar så ofta längre, men i sommar så får man förhoppningsvis träffa dem mer:) Imorgon blir det jobb också och sen en promenad om det inte spöregnar, ska se om jag kan få med mig något sällskap också;)

Nu ska jag nog sova är så trött!


Just watch my wildest dreams come true

Nu har jag avverkat några timmar på jobbet, fanns inte så mycket att göra så gick hem redan halv två. Så nu kanske jag hinner ut och springa om en timme, sen hem och äta och sen hoppas jag vi ska ut och ro ikväll också. I så fall har jag tränat sex träningar på fem dagar och gått två långpromenader och då hade jag vilodag igår eller jag gick en promenad;) Flyt på träningen i alla fall, mindre flyt med att leva nyttigt, speciellt inte igår och inte på jobbet heller, varför måste det ligga kanelbullar som ingen ska äta där;) Men ja, det kommer nog det också, det nyttiga livet fullt ut;) Ja om man bortser från de där glasen vin som alltid dyker upp på helgerna;) Men det är okej! På tal om några glas vin så ska jag nog passa på att ringa Mandis en sväng nu, hahaha det där lät förresten inge bra;) Men ja vi ska ut på lördag det var därför;)

jag kan få dig när du vill...

Vart sjukt nostalgisk i när vi satt i kyrkan idag, var det verkligen två år sen jag tog studenten?! Shit det var juh! Ah vart tog tiden vägen, hur har allt förändras så himla mycket?! Bättre, sämre? I alla fall äldre förhoppningsvis smartare eller i alla fall på väg att blir smartare. Man lär av alla misstag och jag tror att man växer, eller jag vet att man växer jag har växt. Jag har mål i livet och det blir bara bättre, går bara bättre. Visste livet kan känns tungt ibland men jag tror jag börjar inse att för det mesta så är det faktiskt riktigt bra:) Och det blir vad man gör det till och jag gör det till något bra, jag gillar livet, det är kul att inte riktigt veta vart livet tar en heller, ska bli spännande att se vart man är om ett år eller om tio år. Har man hus, barn, man, combi och hund?! ;) Hahaha, sjuk känsla det är tur man inte vet och hur kul skulle det vara vad skulle man då fantisera och drömma om?

Nu ska jag ligga här ett tag till och bara njuta av att lyssna på musik, sen kommer jag somna sött efter den här dagen, full fart!

Torsdag

Regnet det bara öser ner.... Skit väder, måste bli bättre till eftermiddagen, annars blir det inte så mysigt att stå och vänta på att bror ska springa ut. Kommer förmodligen frysa som bara den. Har varit upp sen halv sju nu, då ringde Securitas och berättade att det varit inbrott på  pappas företag. Bara att kliva upp, kunde inte somna om då i alla fall. Så vart frukost och sen lekte vi med bilar och såg på fåret Shaun;) Nu börjar jag bli trött igen;)

Nu ska vi snart till kyrkan, sen hem för lunch, till skolan igen för att ta emot Anton, kolla på alla vagnarna, hem och fika, sen äta middag när morbror kommer. Sen var den här dagen också snart slut, hur kan jag ha så mycket att göra?

Onsdag

Jobbat idag igen, fast har varit en soft dag:) Hann med att sola efteråt också, så nu bränner det lite på näsan;) Men vill man ha klänning imorgon och inte se ut som ett lik så vill man;) Dessutom så är det perfekt att bara ligga där och inte göra något, lite avslappning. Nu håller jag på och lagar mat igen, ovanligt va? Gör jag juh bara fem dagar i veckan, ska bli oerhört skönt att stämpla ut från den här "tjänsten" som extra mamma i september och bara sköta mitt eget! Sen skulle jag ha rott idag också men det regnar så, ska vänta ut det lite och sen dra ut och springa en vända istället, sen blir det potatis skalning och plugg hela kvällen, mindre kul men nödvändigt;) Och på tal om att sköta mitt eget i september så ska jag och pappa och kolla på lägenheten på tisdag och få börja välja lite tapeter och så inför renoveringen sen:) Åh, jag längtar helt otroligt mycket!

Låg och funderade över mina mål i natt och insåg att det är dags att sätta upp fler som jag kan beta av, jag menar ska det gå så här lätt så lära jag hinna med ganska många under ett år;) Att skaffa en hund är ett mål, men vet inte om jag vill göra det ännu, då ska man helst vara två så man kan ta hand om den tillsammans i fall någon jobbar sent. Japp det får bli ett senare mål. Nu lära jag kolla till maten lite och sen måste jag flytta ner resten av grejerna till Ebba också eftersom moster och Henry kommer sen:) Myyyys! Fast Anton tyckte jag kunde flytta hem till någon annan istället för att flytta ner, störd bror;)

Tisdag

Lika fullspäckad dag idag, ska ut på morgonpromenad snart, sen hem plugga, till gymmet, lunch, plugga, på Antons bal, middag, plugga. Kul liv;) Eller ja gymmet och balen blir i för sig kul:)

För övrigt snurrar tankarna bara runt i huvudet på mig, har drömt så konstigt de senaste två nätterna. Och kommit på hur fort livet går och att jag vet vad jag vill med livet men ändå inte eller? Shit, en promenad är verkligen behövligt tror jag, rensa tankarna. Egentligen handlar det nog om att inte ha så himla bråttom att ta en dag idag taget! Något att tänka på för mig som alltid ska planera mitt liv fler veckor framåt, det går inte alltid, kanske dags att börja förstå det nu!

Nu ska jag ut och gå!


I guess I'm dreaming again

Passar på och skriver lite i väntan på duschen, mamma ska in före mig också! Två träningspass idag det är bra jobbat, har en känsla av att jag kommer ha ganska mycket träningsvärk i armarna imorgon;)

Åh ni vet känslan när allt känns helt sjukt bra och så blir man orolig att det bara är för stunden, idag har jag gått och tänkt så och funderar och funderat. Det under tiden jag städat, går liksom lite av sig själv att städa;) Men jag har kommit på att så kan man inte tänka heller, jobbigt att jämt gå och oroa sig för att livet inte ska kännas lika bra. Men får helt enkelt gör så att livet känns lika bra jämt eller ha hundra saker att göra;) Det har jag den här veckan och sen kommer min lycka till kusin på onsdag och jag kommer med nöje gå upp sju på Torsdag bara för att få köra med bilar i soffan. Det är tur han kommer med jämna mellanrum och göra livet ännu mer underbart och om bara några månader så har jag en till plutt till kusin det ska bli hur mysigt som helst:) Sen kommer Amanda hem på onsdag också och jag hoppas för henne skull att hon har tid att träffa mig;) Annars får hon med mig att göra!

Nu borde jag hoppa in i duschen och sen ta några mackor och börja skriva på skiten igen!

Måndag

Vakna-frukost-jobba-laga middag-gym-äta middag-rodd-plugg-sova....

Möjligt att jag kan ta mig tid att skriva ner något vettigt när jag pluggar ikväll, men jag annars så ser i princip varje dag den här veckan ut så här fullspäckade, jag kommer vara död på söndag, tur jag är ledig! Och tur det är kul att träna så man i alla fall känner att man har lite vila då!

Crushcrushcrush

Hur svårt kan det vara att tag i saker? ;) Hur svårt kan det vara att bara fokusera!?! Hahaha, vad är problemet liksom. Vilken början till ett inlägg förresten, jag har egentligen inget vettigt att komma med alls, men jag bara måste skriva av mig för annars vet jag inte vad jag ska göra! Jag är överallt och ingenstans;)

Hahaha, det är roligt att tänka på vilka vändningar livet tar. Jag hade aldrig kunnat tro för två månader sen att jag skulle ha sånt flyt i mitt liv som jag har haft och fortfarande har. Men otroligt skönt är det:) Och nu längtar jag bara efter att det ska bli ordentligt varmt och ordentlig sommar så man hinner göra lite kul också, kanske ska göra klart den här jävla uppsatsen så jag få ordentligt med lov. På onsdag kommer lill-kusinen det blir första nöjet som är inplanerat, sen är det brors student, sen är det midsommar, sen P&L och sen ska nog jag och Stine försöka åka till Falsterbo i mitten av jli tre dagar, vore helt underbart:) Och förutom det så hoppas jag på mycket sol och tid till att läsa lite böcker och tid till att vara njuta och mysa runt;) Men, ja en sak i taget kanske;)

Nu ska jag snart sova om jag nu kommer kunna somna vill säga;)

Söndag

Dålig uppdatering igår, jobbade hela dagen och när jag väl kom till från jobbet så vart det till att äta, dusch och sen dra till Alexander och kika på fotbollen, som för övrigt kan ha varit bland det sämsta jag sett på länge! Sen var jag förbi Lucky på vägen hem och fick pengar för min skinnjacka, men de ringde idag igen och sa att min pojkvän(?) hade hämtat ut den och hade den hemma hos sig. Märkligt tyckte jag vad jag vet har jag ingen pojkvän;) Tydligen hette han Rickard och bad om ursäkt för att han fått med sig den hem, men han hade inte tagit med sig sen. Så då sa jag att när det hade min jacka och jag bara kunde hämta den då kom jag tillbaka med pengarna, tänker inte leta efter någon Rickard själv precis;) Sjukt grej det här vart, men det är tur jag har sånt jäkla flyt så allt alltid blir bra! Efter att ha fått pengarna så åkte jag i alla fall hem hit och sen blev det några avsnitt How I met your mother, hur mysigt som helst;) Och sen fick jag sovmorgon till halv elva idag också, kan knappast bli bättre, fast så tycker jag det är i mitt liv för det mesta nu för tiden! Allt flyter på otroligt bra! Ska väl vara träningen och skolan som går lite segt kanske, men det är liksom inte hela världen;) Ska ta mig ut och springa idag! Sen blir det nya tag inför nästa vecka!

Nu ska jag ta tag i bakandet och sen pluggandet, sen är det snart kväll igen, illa att sova bort dagarna så här;) Eller nej det var i för sig värt!


Fredag

Ska vara hos tandläkaren prick, annars hade jag gärna legat kvar i sängen ett tag till! Såg att jag i inlägget igår skrivit att jag skulle till brors student, det skulle givetvis stå att jag skulle baka till brors student, ingen tar väl studenten på en söndag;) Haha, ord kan fall bort ibland! Idag ska pappsen besiktiga våran Rod också, kommer givetvis inte får köra den ändå, men drömma kan man alltid;) Nej ska göra mig klar nu och sen åka till tandis, hörs senare!

Ramla

Åh, jag skulle kunna somna på en gång nu om jag la mig, plötsligt så himla trött! Kanske gymmandet tog på krafterna ändå, kände mig mycket svagare än vanligt idag orkade verkligen ingenting;) Imorgon blir det återigen ett pass får hoppas jag har lite mer ork. Kanske fått lite mer sömn också! Fullspäckad dag imorgon; till tandläkaren plugga, lunch med Maria, gymma, sen blir det film eller nått på kvällen. Har en fullspäckad helg slog det mig nu eller ja det beror på hur jag jobbar på lördag också, kanske kan försöka plugga klart det mesta på lördag så jag kan se på How I met your mother hela söndagen. Eller jag ska till brors student och sen ska jag ha en ordentlig sovmorgon också;) Ja det blir nog en toppen helg:)

Förstår inte att det här pluggandet inte flyter på som vanligt, det går så segt. Sitter bara och dagdrömmer istället. Och motivationen är på noll. Men imorgon då är det skärpning då ska jag skriva så mycket jag kan under de timmarna jag har från tandläkaren till lunchen. Jag ska skriva ner allt jag hittar på hur oväsentligt det än är;) Ska försöka skriva lite mer nu, sen blir det nog snart sängen, hur kan jag vara så trött?

P&L

Jag ocg Stine bokade biljetterna i tisdags, vilket jag säkert redan nämnt;) Men i alla fall, kom på nu hur mycket jag längtar, så sitter redan och tittar ut vad jag ska se och sen får man hoppas att det inte ligger samtidigt! Jepp blir grymt och det har inte släppt alla artister ännu. Drömmen skulle vara Kent, men det händer nog tyvärr inte det har full upp med nya skivan får helt enkelt åka runt Sverige sen när den är släppt och njuta av deras musik då:) Tänk om jag kunde göra något lite vettigare än att sitta här och funderar på vilka artister jag ska se;) Typ plugga, men nej det är sjukt tråkigt! Jag ska och gymma istället, men jag måste verkligen ta tag i den här skiten, men jag vet inte vad jag ska skriva;) Men kan inte ha det hängandes över mig hela sommaren heller, måst juh få mitt betyg;)

Ska väl i alla fall klicka upp dokumenten;)

Torsdag

Skulle kunna legat kvar och haft sovmorgon nu, men kände faktiskt att det inte var någon idé att ligga kvar, så gick faktiskt upp vid halv nio. Borde börja plugga nu, men det står en hårddisk här med tre säsonger How I met your mother och det lockar inte lite heller;) Hann se fyra avsnitt igår kväll, eller natt mer;) Hann även se näsan hela Twilight igen, den var mycket bättre den här gången! Får se klart den helt i helgen. Efter jag jobbar klart på lördag blir det fotboll och sen film, sen kan jag ligga och kolla på film nästan hela söndagen;) Blir otroligt skönt, ska hinna med att baka lite till studenten också, men annars så är det helt lugnt. Om jag nu skrivit klart den här jäkla uppsatsen snart;) Men det finns bra mycket trevligare saker att göra!

Nej ska i alla fall hoppa i lite kläder så jag göra någon nytta! Blir en bra dag det här, bättre start på dagen kan man i alla fall knappast ha! ;)

Onsdag

Har jobbat idag, går bra, snart kan jag nog det mesta så jag klarar husfru rollen över sommaren. Har hunnit med att vara förbi banken och köpa nytt läppsyl och så också, känner mig riktigt effektiv. Men mat orkade jag verkligen inte lag alls, dessutom fick jag besök och det var bra mycket trevligare än att laga mat;) Nu borde jag verkligen plugga, men koncentrationen är på noll, jag förstår inte att den inte finns. Idag vart det inge rodd heller, kan bero på att det nästan blåser storm, så får bli vilodag idag. Imorgon gym, fredag lika så, sen löpning lördag eller söndag, då är jag upp i fem träningar och det är helt okej! Skulle vilja träna mer, men finns inte riktigt tid eller ork, tur jag har ett bra jobb där jag får röra på mig!

Nej ska försöka plugga lite, annars får nästan hela dagen imorgon gå åt till det! Innan jag åker och hjälper mamma att handla i alla fall;)


Min kära vän Maria fick mig för övrigt att förstå igår hur långt jag faktiskt har kommit med mina mål och hur bra jag klara mig själv! Så hon gjorde verkligen min dag perfekt igår, tack för det gumman och jag längtar som en tok till fredag och våran lunch:D

Flyt

Jag har verkligen grymt flyt! Skaffade mig några mål här under hösten, först var det egen bil, den var lätt fixad. Sen var det egen lägenhet och nu är den också fixad:) Kommer bli helt underbart, skönt att för vara själv men fortfarande ha nära hem och roligast blir att fixa med allt i den. Vad jag ska ha för inredning och allt, blir toppen:)

Har bokat Peace and love biljett nu också:) Åh, idag är en sån där toppen dag verkligen, synd bara att jag borde plugga och sova i tid. Skulle mycket hellre gör något skoj, eller i alla fall lägga mig och kolla på film, men det får bli till helgen antar jag!

Måste ut och springa idag också, eftersom det inte vart till att gymma, de hade nämligen stängt för höst planering;) Men får försöka hinna med två gånger den här veckan i alla fall. Sen rodd imorgon och en till löpträning, då blir det rätt okej ändå;)

Nej, ska försöka göra någon nytta nu!

Tisdag

Sista skoldagen för den här terminen! Skönt! Eller jag kommer i för sig sakna alla skratten över sommaren och att leka "Ruska burken" och sånt där;) Skulle dock kunnat få vara finare väder än vad det är nu, jag har ingen varm jacka att ta på mig heller...

Men nej nu lär jag göra mig klar och åka! Är rädd för att bilen behöver tankas också;)

Ta mig tillbaka!


Stolt;)

Gjordet ett grymt rodd pass;) Eller nu tog jag i men det flyter på helt otroligt bra och det kan nog faktist bli en hyfsad roddare av mig! På onsdag får det bli en längre tur, sen får jag sätta någon på att träna min teknik för den är väl inte den bästa. Försöker få min syster att ge mig lite tips här hemma, men tycker inte jag riktigt fått några;) Skulle velat följa med och kolla när det tävlar i Farsta på lördag, men ska jobba och får nästan huset för mig själv, med undantag för bror min, så jag ska nog stå ut;) För följa med och kolla i Göteborg när det är SM istället!

Nu borde jag ta tag i uppsatsen som skulle vara inne idag klockan fem. Men jag har som mål att lämna in den på fredag, så det löser sig. Imorgon blir det skolan några timmar och sen jobbar jag onsdag. Såg att jag fått en hel del jobb i sommar, blir trevligt:) Och så blir jag rik så det är helt okej;)

RSS 2.0