Onsdag

Sitter här och ska se en föreläsning över nätet, om fonetik i två timmar, det låter inte så jätte lockande och jag misstänker att jag kommer pyssla med annat under tiden, t ex måla naglarna;) Sen lägga in musik på mobilen och mammas mp3, betala räkningar. Jag har massor att göra;) Men jag ska nog hinna det också!

Som tur var har jag kommit fram till att föreläsare faktiskt var ganska rolig:) Fast ämnet var det inte;) Har hunnit med att fila naglarna nu i alla fall, det är en bra början till allt jag borde göra.

Men ja, jag ska ta tag i allt här vid sidan om och sen hinner jag nog knappt sitta här mer, så nästa inlägg blir förmodligen på fredag. Förhoppningsvis så blir det ett bild inlägg med våran roadtrip och valborg;)

Framtiden i sikte

Åh vart så lycklig nu, ska plocka och fixa och packa. Åker till Uppsala redan imorgon eftermiddag i en bil med människor jag tycker mycket om och sen kommer jag till Uppsala och människor jag tycker mycket om också. Det känns bara så bra! :) Helt underbart! Jag känner mig lycklig, jag tror det är lätt att bli lycklig för lite när man varit lite nere. Men ja det är bara bra. Åker imorgon och sen ska vi och kolla på lite fotboll när vi kommer fram och sova i tid och ladda för valborg:) Åhh, hoppas det blir lika bra väder som förra året och lika mysigt. Blir helt underbart att gå och lägga sig med den här känslan jag kommer sova gott eller så är jag för uppspelt för att sova. Men ja det känns bar så himla bra att få komma iväg och göra roliga saker, kanske hitta lite styrka igen! :)

Men ja nu ska jag sova och skriva en lista på att göra och på att packa!

Tisdag

Livet rullar på men inte så mycket mer, gör det jag måste göra och sen tar det lite lätt stopp i soffan. Men snäll som jag är så frågar jag faktiskt om de behöver hjälp här hemma och har faktiskt både klippt rosbuskarna och tvättat bilen. Nog för att det nästan är min bil men ja, inte riktigt;) Men jag pysslar hellre runt här hemma än att tag i skolarbetet, jag orkar verkligen inte just nu, grammatiken är så tråkig och jag fixar inte att göra tråkiga saker, jag vill bara och behöver bara gör sånt jag själv vill och bestämmer över. Jag vet att det kommer gå över och att jag kommer acceptera allt det här, men ja det är inte så lätt just nu. Och jag har bestämt mig för att låta det ta sitt tag.

Idag har jag varit i skolan och försökt mig på perfomansanalyser det var verkligen inte kul, men ja det kanske blir klarare sen om hur man gör;) Sen åkte jag förbi Lager 157 på vägen hem, men nej de hade inte så mycket. Jag hittade en grå tröja för hundra kronor sen åkte jag vidare hemåt och nu har jag tvättat bilen och lagat lunch. Borde ta tag i något vettigt eller gå en promenad nu, ja det är i för sig vettigt;) Sen laga middag, ut och springa och sen vet jag inte riktigt. Det låter som en vanlig dag helt enkelt. Det är nog bra, låta livet rulla på som vanligt.

Kanske borde jag fråga syster om hon vill att jag bakar något hon är faktiskt sjuk och fyller år idag! Eller så borde jag försöka lära mig min nya telefon, som faktiskt har mitt rätta nummer nu!

Time of your life

Jag borde verkligen inte skriva här, för det borde man inte när livet inte är kul. Men jag bara måste. Jag har precis tillbringat den sista timmen på mycket länge med en av de underbaraste människorna jag känner och sen skjutsat honom till det tåget som ska ta oss åt olika håll i livet. Och det för minst ett år fram över. Jag ska gå och sova nu, tar nya tag imorgon!

Revolt!

Jag är upprörd och inte vet jag ska göra åt det, och som vanligt blir jag bara raka motsatsen, trotsig! Jag vill som vanligt bara göra revolt, slita sönder fler jeans, göra min andra tatuering, klippa av mig håret, jag ni vet såna där drastiska saker som jag inte ens har övervägt först. Få min egen lägenhet och skaffa min hund, leva själv och inte ens umgås med människor. Låter helt oerhört trevligt att bli eremit, egentligen inte, men just nu vill jag inte annat än vara otrevlig och skita i vad alla andra tycker om mig. Eller ja förmodligen inte egentligen, det är nog bara en känsla jag har just nu.

Idag borde jag göra lite nytta, plugga grammatiken bland annat, det går helt sjukt segt med den men jag tror det löser sig ändå! Sen ska jag jobba mellan halv två och sex, det blir skönt! Förhoppningsvis slippa tänka på annat och bara jobba på, helt underbart faktiskt. Jobbar hela helgen det blir skönt, det kanske göra så att alla tankar försvinner. Fast jag vet att på måndag när jag kommer hem från barnen kommer det inte spela någon roll tyvärr..... Mer än att jag kommer få lov att ta nya tag och bege mig till skolan på tisdag. Men det finns faktiskt saker att se fram emot den veckan också, underbara Amanda kommer hem en sväng igen och det skadar inte just nu! Sen åker vi till Uppsala också och tills dess lär jag vara i bra form igen! Men det kommer nog!

Nu ska jag försöka göra någon nytta innan jobbet!

Dagens bästa!!

"Vi har påbörjat inspelningarna av det som kommer att bli vårt åttonde album".

Älskade, älskade Kent! Hoppas med hela mitt hjärta att det kommer till hösten eller vintern och att det blir ordentligt med konserter då också! Idag räddade det mig från alla svarta tankar! Tänk att något sånt kan göra ens dag helt fantastiskt underbar!<3

Det får räcka för idag så det bara blir glädje:)

Onsdag

Fick ihop åtta timmar i natt, så det var helt okej sovet av mig, hoppas att jag kan komma ikapp lite mer nu när jag ska jobba. Då lära man sova i tid! Ska vara i skolan vid nio imorgon också så då måste jag också sova i tid, sånt är bra just nu! Har precis läst klart en av böckerna och ska snart börja kämpa lite med grammatiken, fast det kanske inte är så svårt trotts allt? ;) Sen blir det lunch till nya gossip, en promenad, lite mer plugg, kvällsmat och sen ska jag ut och springa med laget. Måste försöka ut och springa två dagar till om det ska bli nått av mig tills tjejruset.

Annars så har jag precis suttit och googlat på Ed Westwick en kvart och kommit fram till att han både sjunger i ett band och har tatueringar, det är lugnt jag kan ta honom;) Jag är inte den som säger nej!;) Hmm, det här låter illa jag borde nog byta hobby.

Har fått en Avi med posten också! Min telefon antar jag:D Nog för att den inte går att använda förens på måndag men den kan ligga här och bara sen fin ut så länge. Åh nu kommer jag inte plugga utan pilla på den istället, illa;) Nu blir det snart lunch!

Tisdag

Har haft PO(platsområdes?)-dag idag. Var trevligt och rätt så intressant och gratis fika på förmiddag och eftermiddag är aldrig fel! Sen var det en helt fantastisk numera lärare som pratade om sitt examensarbete, och var så positiv och det smittade av sig, jag fick motivation till att plugga och skuttade hemåt lycklig. Eller i alla fall ganska lycklig, så mycket som det går just nu! Det kändes bra, en bra dag helt enkelt. Sen har jag varit och tränat och det funkade också bra, nu smyger sig kvällen på och jag börjar bli sällskapssjuk igen, ska helst sitta och skratta med någon för att det inte ska kännas sådär tungt. Igår hade jag Alexander och Lunkan det var skönt även om de spelade dota så var det bara skönt att ha sällskap. Ikväll funderar jag på att se det nya Gossip girl, hoppas det är ett glatt och att Chuck är med mycket så jag kan sitta och titta på honom;)

Nu ska jag gå ner och ta en kopp te, imorgon blir en plugg dag!

But in the end is right

Vilken dag...hittills

Mamma hade hängt ut tvätten i morse, vet inte vad hon tänkte med när både jag och bror skulle till skolan idag. Var bara att plocka in den innan jag åkte och vad ser jag då på grannarnas gård. Jo, en kanin som hoppar runt, den hade rymt. Paniken kom, vad gör man, hur ska jag få tag i den?! Det slutade i alla fall bra grannen var hemma och var sjuk och vaknade efter ett tag och kom ut och så fångade vi den. Men det gjorde att jag inte hann sminka mig eller fixa håret, tur det finns slarviga knutar och solglasögon! Så jag hann tanka, komma i tid och slänga i mig lite lunch. Men jag kände mig ganska sliten när jag väl kom fram. Fast ja hela mitt liv är slitet just nu, det händer för mycket efter valborg räknar jag med att vara döendes i alla fall om allt fortsätter så här! Lite lugn skulle inte skada, både runt omkring och inuti mig.

Det är helt enkelt bara att bita ihop och komma igen!

Less

Ibland blir man bara less, min mobil har helt gett upp hoppet om livet. Eller ja den funkar till och från och den går att svara i men man ser inte vem som ringer. Det är värre när man inte ser smsen och man bara får några få av alla som skickas;) Så nu har jag beställt en ny, en rosa fin Samsung och bytt till Tre abonnemang. Hoppas att den kommer på onsdag eller torsdag, är rädd att jobbet inte får tag i mig vore illa ska nämligen jobba nästa helg! Får kanske skicka ett mejl så de är medvetna om det! Låter som en bra plan! Nu ska jag ta en dusch!



Broken strings

Åh, det gör lite ont just nu. Men samtidigt är det skönt och det enda rätta, fast nu är jag tveksam, jag antar att man får vara det till en början och jag önskar att det släpper sen. Det känns också så overkligt, som att jag verkligen inte har förstått vad det innebär ännu, fast det tror jag samtidigt att jag har. Det finns inga arga känslor bara ett gemensamt beslut så det borde vara det rätta, det är det rätta, men just nu känns det tungt. Men jag antar att det är så i början och att det får vara så, jag vet inte, jag har aldrig varit med om det förut. Och jag vet inte hur det ser ut om ett år heller, det vet ingen och det är det som är spännande med livet, försöker jag tänka i alla fall. Man vet aldrig vad som händer, men jag vet att om det ska vara vi så blir det vi igen.



To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly

Lördag

Vilken sovmorgon, eller ja den var behövlig lyckades somna vid tre, nätter är nätter och de är alltid värst. Men nu tar vi nya tag! Det är faktiskt lördag och jag tänkte bara plugga lite, sätta mig i solen en stund tror jag. Sen ta en promenad in till Noret måste köpa nytt läpsyl och bodyscrub, sen ska jag köpa mig lite glass på hemköp också så jag kan se på film ikväll! Måste lämna tillbaka en bok också, hoppas snart jag får de andra jag bokat på bibblan! Sen hoppas jag på att hinna träffa Mandis en sväng det vore underbart, pratade med henne igår och hon gjorde att jag såg saker klart, tur man har bästa vänner!

Sitter här och kollar på nyhetsmorgon där de nyss tog upp domen över The pirate bay, något som för övrigt får mig att fullt ut funderar på att rösta på Piratpartiet i nästa val. Är helt sjukt irriterad på den här lagen som gör att jag inte kan se det filmer jag vill också. Hahaha, här sitter jag och förespråkar att man ska få ladda ner;) Skönt att man kan engagera sig i sånt som inte handlar om ens eget liv;) hahaha.

Nu borde jag klä på mig och göra någon nytta:) Inte sitta bort hela dagen, ut i solen och hoppa lite på studsmattan, kan göra vem som helst lycklig!

Fredag

Åh, vet inte vad jag ska ta mig till! Mer än att jag ska ut och springa långt, mycket långt! Så långt som benen nu orkar, sen ska jag hoppa studsmatta och bara känna mig sådär fri, vilket jag verkligen inte är! Långt i från fri, fast i något strunt och jag har inte lyckats komma på hur jag ska ta mig loss. Gash, man blir så irriterad. Idag har jag till råga på allt hundra saker att välja på att göra, varför just samma dag? Funderar på att göra ett nytt alternativ och låsa in mig här och se på film och äta muffins! Själv, ensam, bara jag! Så länge man stänger ute den omvärld som stör så är det ganska lugnt! Nu ska jag snart ge mig ut sen får vi se!

Läggdags

Blir så pepp att göra min andra tatuering när jag pratar med Maria om det;) Den kommer bli sååååå snygg, ska bara köpa min bil först sen fick vi se, den står högt upp på önskelistan! Och så när man väl har gjort en andra så skulle jag inte bli förvånad om det vart en tredje, man är lite fast när man väl börjat!

Men nu borde jag verkligen sova, skolan imorgon och jag tänkte ligga lite på spikmattan först innan jag somnar. Imorgon blir ännu en dag med massa planer, men viktigas soffan, glass och en film! Så skönt att ha ett vardagsrum för sig själv!

Nu, godnatt!

We are broken

Åhhhhh, jag blir så less. Folk verkar tro att det alltid kommer vara lika, så lätt. Tror jag i för sig själv också, men så är inte fallet jag vet det nu. Tänk om jag bara skulle bryta mot allt, verkligen göra tvärtemot vad alla tror om mig, vad skönt det skulle vara just nu! Jag blir så trotsig ibland, skulle kunna slänga mig ut i gummistövlar och bara dansa runt i det lilla regnet vi har i hopp om att alla stenar i hjärtat ska försvinna. Men nej jag ska åka och träna jätte hårt istället, sen ska jag hem hit och plugga lite, sen blir det nog läggdags, ska faktiskt till skolan imorgon! Men det vore så skönt att göra tvärtemot, träna och sen sitta och se på film hela natten, skita i seminariet imorgon och i alla dessa saker man måste gör i skolan just nu. Jag är så less på allt vad skola heter och allt vad hjälpa till och vara snäll heter också! Men nej jag är för snäll för det och för ordentlig, jag kommer att åka till skolan imorgon och jag kommer till och med att vara förbered. Men jag vägrar att snällt sitta här och vänta, det är dags för en ny attityd!

Torsdag

Skulle gått upp en halv timme tidigare och varit ute och gått en promenad, men det får helt enkelt bli efter lunchen istället, nu börjar föreläsningen om en timme och innan det tänkte jag hinna läsa liter mer i boken jag håller på med. Sen efter promenaden och lunchen lära jag förbereda mig inför seminariet vi har imorgon, sen ska det lagas middag, tränas och sen är jag alltid så trött så antingen ser jag på en film eller så somnar jag.

För övrigt funderar jag över om jag lever i en fas där jag förtränger saker eller gör allt för att förtränga det går liksom inte fullt ut;) Men har man hundra bollar i luften så hinner man inte tänka så mycket det är skönt! Måste börja skaffa mig planer efter 28e också så jag inte behöver tänka då heller och som det ser ut nu så blir det Road trip till Uppsala vid valborg och det kan nog inte annat än vara nyttigt.

Funderar faktiskt på att ta fram mitt jag som inte bryr sig alls och bara skita i alla som händer runt omkring mig. Känns nästan som det enda rätta är så trött på att anpassa mig och verkligen försöka, mina försök blir inte mer än just försök. Kanske är det lättare att bara se sig själv i livet, jag menar det är jobbigt nog ibland att bara ta hand om sig själv;) Just nu i alla fall, inte lätt när man inte vet vad man vill med livet och så ska man försöka involvera andra också, nej jag är tveksam.

Men nu ska jag återgå till pluggandet.

Onsdag

Usch, har drömt mardrömmar i natt eller inte bara utan konstiga också. Men jag ogillar att drömma drömmar där jag försöker övertala folk saker, sen blir det en mardröm om jag misslyckas. Jag tror det handlar om en omställning man behöver nog bearbeta det även när man sover. Men det är det här att man måste fatta beslut mitt i bearbetningen också, hur mycket ska man orka med?

Har i alla fall en plan för dagen, ska snart ta på mig kläder sen gå ut och gå en promenad, sen se en introduktion, laga lunch, läsa och läsa lite till, äta middag och ut och springa. Det gäller att ha sina planer för dagen så att det går fort! Blir mycket plugg den här veckan och sen hoppas jag hinna träffa Mandis i alla fall en kvart när hon är hemma på blixvisit;) Annars i helgen så tänker jag se på film, fler på rad!

Nej nu ska jag bege mig ut!


Love story

Samma låtar om och om igen, jag blir tröttare för varje timme som går. Har börjat överväga att lägga mig i sägen och bara ligga där ett tag. Har sovit mycket de senaste dagarna och blir bara tröttare och tröttare. Fast det här är en annan trötthet har jag kommit på, den känns igen från tiden i åttan när jag helst inte vill lämna sängen eller mitt fönster och det inte spelade någon roll hur fint väder det var ute. Usch sånt är inte kul, när man bara måste göra saker bara för att, fast man inte alls vill. Jag vill ligga och kolla på film nu, det är inte okej. Jag måste plugga, träna och lägga upp en plan för mitt plugg så jag inte hamnar så långt efter, är så mycket att läsa på en gång, nog för att det löser sig men ändå. Blä, nu kommer jag bli sådär dryg igen och sen kommer jag bara se hur mitt liv traskar på utan mig igen, eller så kommer det urarta. Och sen där här besluten, jag hatar beslut, kan någon annan ta besluten åt mig? Och framför allt, kan jag få vara mig själv igen? Nu är jag inte det, jag är smart gör inte massa dumt och bryr mig inte om vad alla andra tycker och tänker om mig. Jag är bara jag! Men jag antar att det kommer! Jag ska bara sitta här och lida lite först!

Nu ska jag lägga mig och lyssna på Kent, sen ska jag träna!



Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom...
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum
det blir din tur om en liten stund

Tisdag

Idag faller dödsdomen, eller ja nu tog jag i det är jag ganska bra på. Det är nästa helt klart så det är inge nytt alls faktiskt, det är bara en sista bekräftelse till att jag måste börja klara mig helt själv. Sköta mitt eget liv utan att ta hjälp av någon annan, tungt. Jag gillar att få ta hjälp av andra och ha någon att beklaga mig för och dela saker med, men kanske så vi människor är. Sjukt knäckande att känna så här och utan att ha respons på det. Och på tal om något helt annat borde jag sluta använda ordet knäckt, för det är knäckande att bara använda det. Och nu skulle jag rycka upp mig!

Hoppas på att bilen blir klart till nästa vecka så jag kan köpa den och verkligen bara få ha den som min! Vore grymt skönt, men just nu har han fullt upp med massa andra bilar, fast förhoppningsvis så har han bara en till och sen kanske han kan fixa min. Nästa sak att fixa borde verkligen vara att få en lägenhet och jag har förhoppningar, måste bara göra mig av med min konkurrent först;) Men det blir nog bra! Andra saker jag också måste göra är att snart boka P&L biljetter, få min andra tatuering skissad, boka en resa utomlands, det var något mer också men det har jag glömt;) Vad jag borde göra nu är att ta på mig kläder, börja plugga, laga lunch, plugga lite till, träna och sova, kul dag;)



And I was crying on the staircase
Begging you please don't go

Måndag

Sitter här och lyssnar på Kings Of Leon och väntar på bättre tider. Som att det ska sluta regna, bli soligt och att jag ska orka ta tag i skolarbetet som ligger på hög, men ja just nu är motivationen helt bort, men det brukar lösa sig ändå! Tur är väl det. Min utgång i lördags vart tyvärr inte lika lyckad;) Somnade vid halv tio, tio. Men det kan inte gå bra jämt, huvudsaken är att det löser sig! Och det gör det för det mesta. Nu väntar nästa jobbiga fas i livet, att Jon ska åka till Skottland i ett år och han åker redan om två veckor. Inget jag ser fram emot precis. Men det finns inte så mycket att göra åt bara att bita ihop. Måste helt enkelt försöka ta tag i mitt liv utan att jag ska påverkas av andra. Känns inte riktigt som min grej, men vad kan jag annars göra?

Dagen idag blir lugn, ska försöka ta mig ut och springa 7km, vart inte tränat fem gånger förra veckan, dagen igår var liksom inte att tänka på att ägna åt att springa;) Sen borde jag skriva klart mitt reflektionsprotokoll, men man borde få ha lite lov ibland också, fast det har jag nästan jämt;) Nej nu ska jag göra någon nytta, ska bara komma på vad först...

Påskafton

Jag lever ett stressigt liv just nu;) Har inte alls tid att skriva här egentligen, men ja vad göra man inte för att få uppdatera lite. Igår åt vi påskmiddag här med släkten på mammas sida, det var trevligt men så mätt har jag inte varit på länge;) Som tur var så var jag ut och sprang av mig lite i alla fall, ska försöka ta resten imorgon. Då kanske jag kan springa av mig ölen som jag ska dricka ikväll också. Ska till Rättvik först med Jons familj, var förslag på att vi skulle klä ut oss till påskkärringar jag tvär vägrade! Förstår inte alls meningen;) Sen blir det till att susa hem över och försöka hitta på vad jag ska ha på mig för kläder, står mellan min slitna jeans och ett linne eller en klänning, men nej jag kan inte bestämma mig faktiskt. Får se sen, ska försöka hitta på en förfest också och usch nu vart jag stressad;) Inte nyttigt att sitta upp sent på nätterna och spela dota när man behöver sova så man inte blir stressad och hinner upp i tid istället! Nu lär jag fixa håret!

Skärtorsdag

Åh vad jag borde plugga och vad lite pluggat det kommer bli den här helgen, ångest! Har varit uppe sen kvart i sju och fortfarande inte borstat tänderna, det går sakta men säkert framåt, har i alla fall redan hoppat i tränings kläderna och ska bege mig till gymmet vid tio. Det jobbiga kommer blir att få upp Lunkan har jag en känsla av! Men jag har i alla fall haft en bra morgon så känner att inget riktigt kan stoppa mig, jag och Henry har lekt med duplo, bilar och kollat på barnprogram. Hur mysigt som helst:) Jag helt enkelt bara älskar att ha honom här! Fast det blir sådär med sömnen eller det har blivit på slutet i alla fall, men det tar jag igen sen;)

Men jag har en plan över pluggandet och det är att i alla fall skriva klart reflektionen idag och sen försöka läsa klart en av böckerna till lördag, så jag kan börja med grammatik boken sen. Ja hoppas bara planen funkar. Ska träna snart, sen hem duscha och äta lunch, sen ska jag hjälpa Lunkan att tvätta (han lär sig aldrig!) och sen är det säkert kväll innan jag kommer därifrån och så har mina plugg planer inte allt funkat;) Eller ja vi får helt enkelt se!

Nu ska jag göra mig i ordning!

.....

Ska man bara hitta någon att stå ut med? Är det de som livet går ut på? Konstiga tankar tycker jag, jag trodde man levde tillsammans med någon för att man ville och för att man kanske hade tänkt att dela sitt liv med denna. Är det bara jag som har illusion om det? Känns jobbigt om det bara skulle vara jag i hela världen som hade tankar om att leva tillsammans med en människa och dela sitt liv med denna. Även fast man kan vara varsin individ såklart! Det måste man vara.

Åsch, först skrattade jag bara åt det nu sitter jag och funderar på det är jag som har konstiga tankar... eller hur det är? Hela min värld är upp och ner om alla människor tänker såhär.

Men humöret Sandra! Nu skulle vi se fram emot trevliga saker. Som att kusinen kommer idag och att jag ska gymma med Lunkis imorgon och  att jag ska äta påsklunch på fredag och festa på lördag. Bara massa kul! Då kan man inte vara less, skärpning!

Onsdag

Sitter här och kollar viner på systemet;) Det här låter värre än vad det är, hahaha;) Måste egentligen förbi bibblan också nu när jag går in och handlar, får försöka hinna med det först vill inte gå in med kassarna där! Sen får jag kasta i mig maten och styra min väg mot skolan och Falun. Sitter och tänker ut vad jag kan ta upp under seminariet idag, känns inte som jag har så mycket att delge just för tillfället, men det kommer nog! Förstår inte riktigt vad min omotivation(finns det ens ett ord som heter så?) kommer från. När jag väl är ute på praktik så är det helt självklart vad jag ska bli, men när jag måste sätta mig ner och plugga så finns det så mycket roligare saker att göra! Igår var jag med Lunkan och köpte däck sen umgicks jag med grabbarna hela kvällen, allt för att slippa plugga! Idag är dock målet minst 35 sidor i en bok som ser ganska tråkigt ut;) Sen den andra boken jag borde börja läsa nu under påsk har jag inte ännu, den jag måste inte och boka på bibblan, borde gjort det i fredags men jag är så himla seg just nu. Vill inte annat än träna, skutta runt, festa och se på film och det kan jag inte säga gynnar allt annat precis;)

Nej nu ska jag skriva färdigt inför seminariet sen ska jag göra mig klart, gå in till Noret, äta lunch, åka till skolan, laga middag, plugga, springa intervaller och sen får vi se hur det blir till kvällen. Moster, Henry och Ulf kommer till kvällen, det blir trevligt:)

It's complicated and stupid

Dålig uppdatering idag. Har varit med mina underbara barn hela dagen påskpysslat och myst:) Varit ute i solen hela eftermiddagen jag stannade till och med kvar längre bara för att det var så mysigt att vara där! Sen har jag varit med Lunkan och köpt däck och hälsat på Fredrik, jag och grabbarna;) Lika trevligt som vanligt! Ska hjälpa Lunkan och tvätta ikväll också tror jag, allt för att slippa pluggar är så himla less på att plugga. Jag vill bara vara ute i solen och leva livet:)

Fortfarande inte hört något om jobb till helgen så antar att jag är ledig? Då blir det utgång, ser fram emot det! Måste sluta med den här livsstilen egentligen men vad tusan! Ser mer fram emot det än påskgodiset och att Henry kommer. Vem är jag? Fjorton år igen? Kändes så igår med tjejerna sitta och flamsa och fnittra. Det gör jag i för sig nu också, tar livet med storm liksom. Det är kommer blir så bra, känns som jag har ett nytt liv, ingen arg Sandra här inte;) Om det här sen är positivt eller inte det vet jag i för sig inte, det återstår att se!

Nu ska jag ut och springa!

Grillning

Åh, vi hade det underbart mysigt:) Bara vi fyra tjejer det var så länge sen, först grillade vi och satt ute och åt! Sen har vi kollat på kort och filmer från våran underbara gymnasie tid! Massa roliga och hemska kort, värsta är filmerna när jag sitter och sjunger. Men vi kan i alla fall ha skoj! Blir lätt urspårat, som när vi hittar på nya moves;) Hoppas på utgång med dem till helgen. Och ja jag vet det blir den fjärde raka, illa;) Men man är bara tjugo en gång.



Den där planen om att dra ett täcke över huvudet försvann också helt, allt löser sig! Det har inget mer val än att lösa sig helt enkelt;)

Dagens i-lands problem

Vilka solglasögon ska jag ha till min nya vårjacka? ;) Hur töntigt är det inte ens att vela över det och frågan är om man har för många solglasögon då. Fast det kan man nog inte ha;) Dessutom är skorna ett problem när det inte överdrivet varmt än, det får bli Conversen så man gå i vattenpölar också! Kanske sitter jag och funderar på dess problem bara för att jag verkligen inte orkar ta tag i några större, de löser sig av sig själv hoppas jag! Även om jag i vissa lägen är tveksam om känslan jag har i magen någonsin kommer försvinna! Tur Sarah kommer och hämtar mig snart, blir underbart att får mysa med tjejorna i solen!

Vilka solglasögon det blir återstår att se;)

Godmorgon världen

Idag blir en bra dag, det har jag bestämt! Vart grillning med tjejorna ikväll så det kan inte bli annat än toppen:) Och på onsdag kommer kusin Henry hit, så vi kan busa och köra med bilar! :) Skönt med lite påsk ledig, nog för att jag misstänker att jag kommer få lov att plugga nästan hela tiden, men i alla fall! Hoppas på att få jobba lite också! Behöver mer pengar;)

Förutom att träffa tjejorna idag så lära jag plugga lite nu, sen se på föreläsningen, ta en promenad, äta lunch, handla te, plugga lite till. Sen hinner jag säkert inte med hälften förens de kommer men då var det bra plan i alla fall! ;) Det gäller att i alla fall försöka ha en plan! Fast ibland ska man inte ha massa planer jag har jämt massa planer och sen blir det inge bra. Men det var precis det här jag inte skulle tänka på;)

Resultaten på hemtentan har börjat trilla in för de andra i min studiegrupp mitt har inte dykt upp ännu. Det har gått så bra för de andra att nu är jag lite nervös vill också att det ska gå bra! Borde göra det! Har hittills inte fått någon komplettering och vill gärna inte få det den här gången heller! Men kommer säkert under dagen hoppas jag!

Nu ska jag plugga!

But you're pretty messed up too

Sitter här och väntar på att det ska komma någon super smart idé flygandes. Något som kan tala om för mig vad jag ska göra med mitt liv, så det händer något kul, är fruktansvärt sugen på att resa bort, om man nu hade sällskap... Åh jag blir så less! Jag har en sådan less dag idag;)

Men ringde Sarah för ett tag sen, var underbart att få prata en stund och sen ska vi ses imorgon, blir toppen! Hoppas det är fint väder då också så kanske vi kan gå och ta en glass, mitt nyttiga liv fick vänta lite till;) Sen gäller det att passa på när Malena är hemma också det är inte varje dag och sen dröjer det säkert ett tag igen.

Nu gäller det att se målen igen och inte låta något stoppa mig det är då det går bäst! Jag är en kämpe och tänker faktiskt inte bara ge upp nu! Nu ska jag köpa min bil, gå klart min utbildning, skaffa min lägenhet, åka på de resor jag vill och framför allt leva mitt liv för mig och inte vänta massor hela tiden! Dags för en ordentlig förändring!

Nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen har lite mer att ge mig!

ååååhhh

Nu har jag lyssnat på Erik Hassles Hurtful mer än hundra gånger tror jag. Jag känner mig inte på alls på bra humör vill lägga mig under ett täck och bara ligga där. Men jag borde verkligen plugga även om fokus inte alls hamnar på det utan bara på hur onödig den här dagen är. Jag ska börja hoppa över söndagar de gör verkligen ingen nytta! Och vad har jag för rätt att prata och döma folk? Ingen alls har jag kommit på, är säkert precis likadan i alla fall.

Men skit samma, kan inte sitta och fundera på sånt;) Borde ta tag i pluggande har egentligen 80 sidor att läsa idag, men kan nog ändra lite så jag kan läsa 40 imorgon! Jag måste börja bli lite effektiv! Idag ska jag i alla fall ut och springa skönt det i alla fall! Bara jag får in fler promenader, slutar gå ut så ofta och nästan sluta äta godis så ska nog det här kunna bli riktigt bra! Det kommer!

Nu ska jag verkligen försöka plugga!

Hurtful

Nästan plan: att inte vara ut varje helg!


Nu ska jag laga mat och hoppas jag blir ett bättre jag....


Äntligen! :D

Nu har jag hittat mina jeans med hål i från Gina och jag är mer än lycklig för jag lyckades hitta en jacka och en tröja också:) Lyckad shopping med andra ord! Och sen fick jag gott ficka hos gammelmormor! Toppen eftermiddag helt enkelt, nu hoppas jag bara att det kan hända något kul ikväll också. Har ingen jätte motivation till att sitta hemma och inte gör något alls! Men först ska jag hjälpa till med middagen, blir grillat:)

Hope and glory

Dagen började hyfsat, fast tidigt. Har städat klart nästan hela nedervåningen, halva köket kvar ungefär! Men fick lov att ta en paus vart lite trött och frukost energin tog slut. Tur att man kan få tillbaka energin så snabbt med choklad;) Det är förresten lördag så det är okej!

Dagen var inte fullt lika kul sen när min älskade pojkvän ringde och pratade om Skottland och Norge en kvart, måste vara oerhört motiverande att prata om sånt med mig;) "Jag kanske ska på möte om Skottlands grejen i Stockholm på Tisdag". Brukar sluta med att jag suckar och säger: "Åk till Norge". Det känns i alla fall inte lika långt bort och jag kanske inte måste flyga, mamma påstår dock det, hon säger att det inte går att åka bil till Norge, eller det går med det är livsfarligt om man ska så långt norr ut. Vi fick se, var trotts allt inget som vart klart ännu. Och nej jag orkar inte riktigt bry mig heller. Man blir bara trött på alla idéer och jag har fullt upp med alla mina idéer och alla ställen jag ska åka till.

Men nu sitter jag och lyssnar på bra musik så nu är jag åter på bra humör igen. Hoppas bara på att jeansen på Gina finns kvar nu, då skulle dagen vara fulländad. Eller jag funderar på att faktiskt följa med Lunkan ut ikväll trotts allt också, det skulle kanske också vara kul, fast det skulle vara tredje helgen i rad;) Vilket börjar kännas som att jag är ut lite för ofta;) Dessutom tror jag det blir fest nästa helg också och det låter lite jobbigt;) Fast sen kommer man trotts allt inte vara tjugo för alltid heller!

Nu ska jag gå ner och plocka ur diskmaskinen och sen laga lunch och sen åker jag till Falun med mammsen och mormor:)

Fredag

Har haft en helt underbart skön dag idag! Tog sov morgon till halv tio, riktigt lyxigt, jag brukar vara så duktig och gå upp och plugga i tid annars;) Men man måste få ha sovmorgon ibland också;) Imorgon ska jag upp i tid och hjälpa mamma och städa, så snällt av mig;) Idag har i alla fall hunnit med att baka en super god chokladkolakaka, pluggat (ska plugga lite mer), gått en promenad och inhandlat nya spring skor! Vart ett par Asics igen, men det är det som funkar på mina fötter. Hade varit kul med att par Nike så man hade kunnat vara med i Men vs. Women, men det skorna gjorde att jag sprang inåt med fötterna. Ny skor ger ny motivation, så det är toppen, ser fram emot löp rundan imorgon:) Men det bästa av allt i dag var att sitta ut på altanen och äta av kakan med Jon i den helt underbara solen! Jag vill bara vara ute hela tiden och det här ger verkligen hopp om vår och sommar!

Imorgon blir det full fart med städning, löpning, fika med gammelmormor, förhoppningsvis lite shopping och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Jon säger att han kanske ska och kolla på fotboll tråkigt tycker jag! Jag vill inte kolla på fotboll;)

Och nu vill jag inte sitta här längre ska kanske sätta mig och plugga lite till nu!

Torsdag

Sitter och läser om barns skapande av bilder i förskolan, går lite segt. Har sett en seg föreläsning som var inspelad först och nu har jag läst snart 40 sidor, man blir så himla trött. Fast jag blir ännu tröttare om jag sitter framför en dator hela dagen och skriver så det är tur jag inte gör det. Och det är tur att jag inte har valt det som jobb, utan istället får röra på mig och vara ute och leka! Ska snart gå ut och går ska bara försöka få i gång ryggen först. Den har krånglat lite den här veckan, men jag har legat på spikmattan två dagar nu så jag hoppas det ska hjälpa den att ge med sig. Fast, det kan blir värre först och det känns, det är jobbigt att sitta upp! Men jag har bara som mål att läsa 10sidor till i boken idag, sen ska jag laga mat och ut och springa idag igen och sen ta de lugnt. En ganska tråkig dag känner jag!

Men fredagen ser jag fram emot, vet inte varför händer inget speciellt då heller vad jag vet, men det känns bara skönt;) Tänkte gå en promenad på morgonen plugga lite och sen se på Gossip, baka en kaka, följa med mamma och syster in på Noret för att kolla på nya spring skor, mina börjar bli lite slitna;) Det kommer helt enkelt bara bli en dag som känns skön eftersom det blir helg och jag är ledig, ska fortfarande inte göra något speciellt eller jo träffa gammelmormor med det är det enda, men ja det känns bara skönt med helg! Fast jag kommer få plugga då också så det kommer se ut ungefär som det här dagarna;)

Men snart är det i alla fall påsk och det ser jag mest fram emot, på onsdagen innan påsk kommer lill-kusin Henry, Moster och Ulf hit, det blir skoj! Sen ser jag fram emot att det blir lite vårigt och massa god mat och godis:) Tänk att jag bara är så otroligt nöjd hela tiden, det är riktigt skönt. Fast jag har så mycket saker jag vill göra också, får se vad jag hinner med. Ska förhoppningsvis hinna med att åka skidor i Lofsdalen här någon helg, sen till Mjölby, Sthlm igen och sen borde jag hälsa på Malena upp i Sundsvall också! Sen om Jon är kvar i Sverige borde jag åka ut till skärgården i början av juni också och till Oslo! Sen blir det sommaren i Leksand på jobbet;)

Känns som den som är kvar av våren kommer gå ganska fort;)

Deklarationen

Damp ner i min brevlåda idag och jag är mer än nöjd:) 4500kr tillbaka, inte lika bra som förra året när jag fick 11000, men jag är inte bitter;) Bara jag får tillbaka pengar är jag nöjd, jag är villig att betala lite för mycket skatt så jag slipper betala tillbaka något! Slog mig nu också att jag måste kolla hur mycket man får tjäna under ett år utan att studiebidraget minskas. Hade tjänat 67 000 förra året och har en känsla av att det blir ännu mer i år eftersom jag jobbar hela tiden nu! Ja det får helt enkelt bli ett projekt för dagen att kolla upp. Mina kolla upp saker växer hela tiden;) Men det är lugnt jag tar tag i det när jag orkar;) Nu ska jag plugga en liten stund till sen blir det gröt och macka till lunch orkar inte anstränga mig mer än så!

Onsdag

Dålig uppdatering nu igen! Men jag jobbade i måndags och igår var jag i Djura och där blir det inte till att sitta framför datorn så mycket, det gör jag mest när jag är själv eller när jag måste plugga. Ska snart ta på mig lite kläder och gå ut och gå en promenad i det fina, fast ännu inte så varma vädret, sen ska jag hem och läsa om hur barns språk påverkas av musik, sen händer det inte så mycket förens jag ska ut med de andra i mitt lag och springa 7km. Vad stort det låter att vara ett lag, det är det däremot kanske inte;) Laget består av tre snart 14åringa tjejer deras mammor och sen jag den 20-åringa systern och dottern, ja inte till alla dock;) Men lite press har jag allt på mig, kan absolut inte komma sist, det vore skandal, jag borde minst slå de yngre och mamma!;) Men jag vi får se, det tag kvar till 13e maj!

Annars så sitter jag här och funderar verkligen på att köpa mina P&L biljetter nu! Men ja, jag ska bara övertala Stine klart först, men det blir skoj! Känns som sommarens höjdpunkt för sen blir det mest jobb, då blir jag rik så det är bra. Så jag har råd med min utlandsresa! Sen får vi se vad jag ska hitta på med alla andra pengar som blir kvar;)

Men nu ser jag mest fram emot våren som faktiskt ser ut att komma! Det ska bli otroligt skönt, med lite sol och värme! Plus att det betyder vår kläder:) Mina vårjackor får komma ut ur garderoben, skinnjackan är mest efterlängtad! Och sen så klart vårskorna fast de har jag redan börjat använda i alla fall, fast de vita är lite riskabla om man inte vill ha bruna skor;)

Nej, nu ska jag ut och gå!

RSS 2.0