Onsdag

Usch vad jag är dålig på att skriva här, men har så mycket annat för mig. Kommer nog tillbringa mer tid här i höst igen när skolan börjat, blir lätt att man skriver här för att skjuta upp skolarbete;) Fast jag längtar faktiskt en hel del till att börja skolan igen och tro det eller ej, läsa massa litteratur! Helt sjukt låter det, jag är sjuk;)

Imorgon är det sista avsnittet av "Stjärnorna i psykbunkern", det känns riktigt vemodigt måste jag säga. Har förgyllt de 24a senaste dagarna. Nu tänkte jag skriva att jag vill att Kent skulle flytta in här med mig, fast det var inte riktigt sant, för jag tror det skulle bli lite jobbigt och trångt för den delen, jag menade var att det är trevligt att ha något att följa som en julkalender, lite tomhet. Fast ja det är inte alls i likhet med en konsert, för då är det tomt. Åh jag vill på konsert igen, nu!

Vad mycket jag lämnar ut om mig nu för tiden;) Men ja för er som vill vet så jobbar jag mest, läser lite, umgås med människor, sitter här;) Alltså allt det här som jag borde gör som att lägga in bilder på datorn, fixa mitt rum klart (har fortfarande inte bytt kort eller tidskriftssamlare), boka en klipp-tid, rensa min garderob... Listan kan bli lång, inte så intressant för er att veta kanske;) Jag har sommarlov säger vi, imorgon ska jag jobba sista dagen på mitt tre dagars pass, så jag blir ledig på fredag:) Skönt blir det! Sen att jag jobbar sju hela helgen det har jag förträngt. Nu ska jag hitta på något annat!

Måndag

Min trötthet sitter kvar, den har liksom klistrat sig fast i hela mig, det är med långsamma steg jag tar mig framåt, mina steg går helst emot sängen. Och trotts den här känslan har jag gjort massor sen i onsdags;) Jobbat fredag, lördag, söndag, festat, umgåtts med Mandis, varit hemma hos Jon. Ja, jag har verkligen gjort massor, hittills idag också fast jag är ledig och allt. Vaknade när Jon skulle upp vid kvart i sex, hans familj är bortrest vilket betyder att han är massa djur att gå mat och släppa ut;) Men jag somnade om en stund, sen kom han in och sa att han skulle åka till jobbet så då vaknade jag igen, sen precis när jag håller på att gå in i sömnen igen så ringer han, då har hans skjuts inte dykt upp ännu, så slängde på mig det kläderna jag hittade på golvet och sen körde jag rally till Insjön, Jon tyckte det inte gick så fort, men då ska det talas om att jag följer hastigheterna för det mest, vill åtminstone har kvar körkortet tills min prövotid är slut;) Sen åkte jag tillbaka till Djura och somnade om och sov tills klockan var halv tio åt lite frukost och gick ut och mockade hos hästarna. Så då slapp i alla fall Jon göra det! Sen nu har jag kommit hem och sitter här ska laga lunch snart tänkte jag, läsa lite bok och ta det lugnt idag. Blir en spring tur på kvällen dags att börja hårdträna igen nu! Blir skönt kanske kan det ge mig lite energi igen:) Men nej nu ska jag gå ner och kolla till Ebba och hennes kaka!


Torsdag

Det är blogg torka på alla bloggar jag brukar roa mig med att läsa, det är i för sig blogg torka här hos mig med. Jag gör inget vettigt mer än läser böcker, ser på film, sliter på mitt jobb och så;) Fast idag har jag åkt båt, varit ute sen klockan ett sen kom vi hem vid sex och sen har vi varit och handlat, vi har handlat men inte lyckats få någon mat till ikväll. Jag är döds hungrig och i den här familjen äter vi annars aldrig efter klockan sex, men ja det semester. Ska i alla fall äta en kebabtallrik utan sås nu, det är mjölk i såsen eller något sånt;) Men ja den här dagen har inte varit så intressant, den igår var lite roligare och underbar också:)

Först rid turen med Sarah, sen var jag till Borlänge och åt middag med Maria och sen fick jag ett sms från älskade Amanda, så hon satt här och pratade med mig i två timmar:) Det var en väldigt bra dag:) Men nej nu ska jag äta mat!

Onsdag

Kvällen började bra, men ja den spårade ur;) Orkar inte gå in på vad och sånt, orkar inte alls nu vill jag bara lägga mig och sova;) Men ja, vi var upp redan vid tio idag i alla fall sen har jag och Sarah tagit oss en ridtur. Det var lycka det, jag som inte suttit på en häst på ett halv år, var roligt att testa något nytt också, Sarahs hästar är nämligen Western ridna. Så det är fantastiskt känsliga och lyhörda, vilket jag bara tycker är roligt:) Så ja, det får vi ta och göra om någon dag är framöver:) Nej vet ni vad jag är för trött för att sitta här, ska ta en duscha, byta till ett nytt linne, sen ta en kopp te och sen kommer nog Jons pappa och hämtar mig! Ska till Borlänge och lämna in klockan och träffa Maria för middag, ska bli jätte trevligt:) Sen ska jag hem och sova och sova riktigt riktigt länge. Sen ska vi ut med båten imorgon hela dagen. Men ja nu ska jag duscha!


Tisdag

Sitter här i min morgonrock ska nämligen gå ner och stryka lite kläder som jag tänkte ta på mig sen. Sen måste jag också stryka skjortan som jag ska ha ikväll;) Jag, Sarah och Angelica ska ut i Rättvik, hoppas och tror att det kommer bli grymt kul, lite ledsen över att Malena inte blir med bara. Men ja, det får blir nästa gång:) Sen ska vi komma och fest hos henne i Sundsvall:) Men ja, jag har verkligen inte tid att sitta här egentligen;) Ska kila, skriver kanske mer hos Sarah sen:)



Sötnötterna;D

Måndag

Jag gör ingen nytta alls, bara jobbar och ligger och läser eller se på film. Jag är verkligen på tok för trött för att göra något annat. Eller ja, lite mörk choklad brukar det bli till att äta också. Idag tänkte jag att jag skulle ut och springa, men jag orkar inte, jag fick inge sällskap och då vart det ännu svårare. Mamma säger att hon ska börja igen sen när hennes semester är slut, det är nästa vecka;) Vi får se när jag tar tag i det, det får bli så småningom. Orken kommer nog snart, jag ska bara vänta i den. Nu går jag åter till min bok;)

Söndag

Lider av allmän trötthet just nu, jobbet håller på att köra slut på mig och det blir inte bättre av att alla inte jobbar. Har legat i sängen sen jag kom hem, förutom när jag åt middag. Har tydligen gnidit mig i ögonen också, mascaran är helt utkletad och jag orkar inte byta kläder, ser ut som ett troll med håret spretandes åt alla håll. I natt sover Jon här och jag tror jag kommer sova som en stock. Längtar tills onsdag och torsdag då ska jag sova fast ja på tisdag var det en sen utgång inplanerad, men jag ska nog orka med det också;) Har inte varit ut sen 5juni och då var jag nästan nykter, nyttigt för kroppen är det i alla fall. Nej ni, jag orkar verkligen inte blogg alls, ska sätta mig och kolla på tv!

Lördag

Min dator säger att det är sol och nitton grader i Leksand. Ha! Jag har själv stått och kolla på detmörka molnen ta över den knappt blå himlen, det spö regnar nu. Igen! Fast underbart vackra var molnen och jag tycker regn är mysigt, vill ligga under en filt, kolla på film och äta godis resten av mitt liv. Fast nu kom jag på att jag inte ens äter godis eller jo 70% mörk choklad för det är ingen mjölk i den. Första gången sen jag slutade i söndags som jag verkligen längtar efter en marabou bit, men nej nu ska jag testa det här fullt ut i minst fyra veckor. Stressen på jobbet gör lätt att man blir sugen på godis, man behöver en sockerkick för att ha energi på kvällen. Har varit en kämpig dag idag och jag börjar bli små irriterad på människor som inte jobbar, men ja de kanske helt enkelt inte vill jobba. Jag känner många människor som inte vill det och ja, det får de göra som de vill. Jag är glad jag har ett jobb medan jag väntar på min examen till mitt dröm jobb:)

Jon ringde på väg hem från Uppsala, de har varit dit och hämtat hans grejer och städat rummet. Det sticker lite i mitt hjärta när jag tänker på min korta tid där, men jag tänker förtränga det som gör mig ont. Det här blir bra, jag ska se till så att det här blir bra:) Nu ska jag ta en dusch, det kan förgylla livet en smula:)

Fredag

Känns inte alls som fredag, men ja det är det i alla fall. Börjar sju imorgon så jag ska sova tidigt, vi får se hur det går med det är i alla fall planen. Brukar gå ganska lätt att sova när jag läser lite innan så får lägga mig tidigt och läsa! Läser "Självkänsla nu!" innan jag somnar riktigt peppande inför dagen efter, en bra van jag ska hålla i. Bara läsa positiva böcker innan jag somnar. Förresten det här med att jag inte skulle lyssna på Kent funkade inte, men det var inte mitt fel det var radion på jobbet;) Var ganska lugnt på jobbet idag, men fasar för imorgon, men ja vi fixar det nog:) Har bara fyra dagar kvar sen är jag ledig två, inte illa;) Då har jag bestämt att det ska festas ska bara övertala de andra tre också, man måste leva livet medan man kan;) Det är synd att jag och Amanda har så mycket helg jobb, längtar efter att gå ut med henne också:) Hon kommer hem redan på Torsdag, jag längtar:)

Livet känns lätt igen nu, jag hoppas det håller i sig. Men ja, jag börjar få koll på vad som ska fixas och göras, dessutom har jag mycket att göra så hinner inte riktigt känna efter heller, det är nog bara nyttigt. Nu ska jag lägga in bilderna sen semestern:)

Svensson svensson och Kung fu panda

Det har jag ägnat kvällen åt att se på tills nu. Jag varierar lite i alla fall igår var det Desperate och OC, fast ja det var kvällen och natten. Men i natt ska jag sova, som en stock. Nu är alla hemma igen också så då kan jag känna mig lite mer säker;) Måste sova också har ett jobb att gå till imorgon. Fast så jag önskar att jag fick vara ledig, jag får helt enkelt satsa på att vinna pengar på en trisslott eller något så jag slipper jobba;) Behöver en bil också har letat lite, men jag är så kräsen jag vill bara ha nya, fina och sportiga bilar. Helst från 2008, det kan jag drömma om;) Men ja, drömma kan vara trevliga om man själv får bestämma vad de ska innehålla;) Ska försöka drömma trevligt i natt nu när min huvudvärk börjar släppa, ska låta den försvinna helt den här veckan, sen ska jag börja träna igen! Jag längtar, det är som en drog, jag känner mig bara fullständig när jag har fått hoppa och skuttat eller sprungit en rund, så jag längtar verkligen. Men nej vet ni vad nu ska jag gå och lägga mig och läsa!


20års kris

Finns det något sånt? I sådana fall har jag en 20års kris som vikarierande mamma på halv tid. Jag kan nämligen bara sitta här ett tag sen måste jag dammsuga nedervåningen (något som görs dagligen) och diska de två stekpannorna jag använt till lunchen. Jag har nyss hängt tvätten, kört två maskiner med tvätt, satt igång diskmaskinen, varit ut med soporna, lagat lunch till tre personer (sen vart vi bara två). Antar att jag lär fixa middagen också, de andra lär inte komma från Sälen förens lagom till middagen. Om jag tycker detta är jobbigt nu, hur ska det bli när jag själv har en familj på fem personer, inte något jag har planerat med vad vet man. Jag tänker nämligen ha max två barn, jag har faktiskt redan namn åt dem också, men de namnen gillar inte Jon så jag lär nog hitta en ny man när jag väl ska ha barn;) Nejdå, men jag tycker namn är intressant även om det gäller på en hund eller på ett barn!

Igår hände det förresten en hemsk sak med mina vita byxor (de jag köpte i våras och använt tre gånger med igår), det blåste så mycket när vi satt och fikade och när Malena skulle häll upp te så hamnade det inte i koppen utan på mig. Jag har försökt räddat dem nu, vi får se hur det går, jag är beredd att prova allt! Verkligen allt, kan inte köpa nya vita byxor mer än en gång om år heller. Okej om man är full och råkar trilla i en trapp, eller fan det var knappt en trapp det var ett trappsteg, typiskt att det var ett så lortigt trappsteg:P Det var det som dödade min förra vita jeans, men nu är det alltså te och det verkar inte heller ge sig;) Men ja, jag är inte bitter det är jag aldrig, eller?

Nej gott folk här kan man inte sitta och lyssna på massa skit musik, nu lär jag dammsuga!

Fast på tal om musik, nu ska jag faktiskt dissa min Kent musik en vecka eller två och bara lyssna på såndär glad musik, vi får se hur det går. Kommer gå två dagar och sen skriker hela jag efter Kent, de tillhör liksom mig;)

Torsdag

Tur jag är ledig idag igen, har nämligen inte fått på mig något annat än morgonrocken ännu. Sov lite klent i natt, då jag fortfarande hade ont i huvudet och naturligt vis inbillade mig att jag skulle bli förlamad i halv kroppen, tror man kan bli det av hjärnblödningar. Men nu var faktiskt inte det här mer än inbillningar;) Men ja, jag har haft en ganska trevlig natt legat och kollat på OC och Adam Brody, tur man har honom som sällskap på nätterna om man behöver. Fast helt vill jag faktisk sova på nätterna, jag kanske få ta en eftermiddags tupplur senare idag;)

Har inga planer för idag alls, skulle till Jon egentligen men han hade träning så det kändes inte som en jätte bra plan att åka till Djura och sitta där ensam;) Får bli till att laga lite lunch, stekt potatis och falukorv, sen kanske se en film eller läsa tidning eller städa huset, känns som att det behövs men lite jobbigt att göra det själv;) Men ja, till att börja med ska jag klä på mig lite kläder och fixa till mig lite. Sen ska jag hänga ut tvätten!

Snälla sluta

Nu vill jag inte ha huvudvärk längre, det är så jobbigt och jag blir orolig, tror typ jag har tumör eller hjärnblödning eller något sånt, så får se om jag vågar sova i natt. Har ingen hos mig som kan rädda mig om jag blir döendes. Nej nu måste jag sluta inbilla mig massa strunt, ska nog hämta en filt och se på lite Desperate istället, det är mysigt. Sen lägga mig och läsa bok och somna som en stock! Man kan i alla fall drömma;D Nej, jag har inte så mycket vettigt att skriva. Har träffat tjejerna idag och det var trevligt, vi kanske ska ut på tisdag det vore kul:D Haha, vad mycket strunt jag skriver, ska roa mig med något annat;)

Onsdag

Min huvudvärk hade börja ge sig igår, skönt tänkte jag, kanske kan jag börja träna snart igen för jag längtar efter att få ta en spring tur. Så tänkte inte mitt huvud, igår kväll fick jag en sån där hemsk huvudvärks attack igen, visste inte vart jag skulle ta vägen, det känns som att huvudet ska sprängas. Och varje gång hjärtat slår så pulserar det upp till huvudet och man bara viker sig av smärta. Stackars Jon som sov här och skulle upp sex fick lite dåligt med sömn eftersom jag mest låg och vred på mig halva natten för att försöka få en lugn stund från huvudet. Det värsta är att fast jag har sovit åtta timmar, jag hade turen att ha sovmorgon idag, så sitter värken kvar, inte lika tung, men direkt jag går lite fort så pulsen och hjärtat ökar takten blir det jobbigt. Så nu så blir det varken träning eller en snabb promenad, jag måste helt enkel gör allt för att inte få upp pulsen, hoppas att det ger med sig under dagen så den blir lite lindrigare, ska träffa tjejerna och vill ha så här ont då. Tur jag är ledig från jobbet, hade nog inte fixat att jobba idag. Men nu ska jag klä på mig och plocka ur diskmaskinen och så.

Mat

Mat är lite svårt just nu, jag försöker låta bli mjölk och mjöl för att se om min arm slutar ha ont, gör den det är det värt det! Men eftersom jag får mat på jobbet är det lite krångligt, blir lite lite mat om jag hoppar över t ex makaronerna, så idag fick jag lov att äta dem. Men det är det enda sen har jag inte använt varken mjöl eller mjölk och då har jag till och med gjort chokladbollar;) Det vart på boveteflingor och mjölkfritt margarin. Ska smaka dem snart och se om de är goda. Ikväll är det Allsång på skansen och Morden i Midsommer så då lär man ha något gott att äta, så det blir chokladbollar och sen jordgubbar:) Blir mums! Nu ska jag gå och göra Jon sällskap, sen tv och sen sova!

Tisdag

Fortfarande aningen snuvig och huvudvärken sitter liksom fast. Direkt jag får upp pulsen så sätter den sig i hela huvudet, sjukt jobbigt. Men sitter här och varvar ner lite med en kopp te, ledig imorgon och på torsdag. Imorgon ska jag träffa tjejerna vi ska till Malena och fika lite:) Så ska baka lite imorgon på förmiddagen och sen åka upp dit. Jag och lillebror blir ensam hemma då också, de andra ska upp till Sälen och kolla på stugan som de kanske ska köpa sen. Jag hoppas pappa bestämmer sig för att köpa den det vore toppen att kunna åka upp dit ibland, helt underbart:) Att bara få vara och ta de lugnt under halvåret det inte finns snö och sen att kunna åka skidor på vintern:) Ja, jag hoppas verkligen det blir så! Idag har jag fixat ännu mer inför min studier, det känns som det kommer bli bra, det är alltid lite jobbigt att böjar om på nytt och lära känna ny människor och så. Men det löser sig alltid så jag är inte så orolig, bara jag är igång igen med pluggandet och så, då löser sig nog allt annat. Det känns alltid lite lättare när jag börjat planer och få struktur och ordning i livet igen, jag är glad att jag alltid är ute i god tid med allt jag gör, livet blir lättare för mig då. Så ja, jag har bestämt mig för att det här blir bra, så det blir nog det. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Dags för sömn

Det vart ingen spring tur när jag stod i medicin skåpet och letade efter Alvedon och näs spray, så frågade mamma mig om jag var seriös när jag sa att jag skulle ut och springa. Det var jag, men hon övertalade mig att försöka bli frisk och pigg innan jag började träna igen. Jag var inte så svår övertalad, huvudvärken sitter nämligen kvar. Ska försöka sattsa på att gå på Friskis och Svettis på onsdag istället, om jag inte följer med till Sälen vill säga. Skulle träffa tjejerna på onsdag men nu har ingen av dem svarat inte ens Sarah, så jag vi får se. Jag ska bestämma mig imorgon efter jobbet! Nu ska jag sova, behöver verkligen sova ikapp lite timmar. Sov dåligt i natt också fast Jon sov här, konstigt.

Måndag

Jag känner mig fortfarande ganska hängig, lite av huvudvärken har suttit kvar hela dagen och jag är fortfarande snuvig. Men jag ska äta lite middag och sen är jag nog lite piggare igen:) Tänkte försöka orka ut och springa ikväll, känns som jag behöver det efter min semester vecka. Håller på att fixa mitt liv inför hösten lite, fixa tillgodoräkning av kursen, studiemedel, se till att jag hamnar på rätt högskola och sådär. Börjar bli lite mer planerat nu, fast ja, det kommer bli tuffa veckor är jag lite rädd för men hoppas jag kommer hinna plugga bra ändå. Pluggar heltid, kommer jobba extra på Dalle och vikariera på förskolor och skolor här i Leksand, dessutom ska jag pendla är det tänkt och jag klara mig inte utan min träning, så ja det bli fullspäckat känns det som. Men jag ska testa, sen får vi se om det funkar kan blir för jobbigt att både jobba så mycket och pendla. Då får jag fundera på att flytta till Falun, men just nu känns det som att det blir lite svårt att bo i Falun och vikariera i Leksand, och det känns viktigt för mig är här jag ska jobba sen. Men ja, hösten böjar få lite struktur så snart kanske det känns lite lättare igen:) Nu ska jag gå ner och äta skriver mer ikväll!

Trött

Eftersom jag nu är hemma så borde jag egentligen passa på att skiva lite igen, men just idag blir det inte mer än så här tror jag. Har nämligen sjukt ont i huvudet och känner mig ganska sliten efter sömnlösa nätter och en jobb dag. Men jag lovar att skriva mer när tid, lust och ork infinner sig igen!

Så länge tycker jag att ni ska kolla in "Stjärnorna i psykbunkern"!

Stenbrott

Hela jag är jävla låt, hela jag är helt ur funktion och trasig och jag har inte en aning om hur jag ska fixa det här. Skönt med semester tänkte jag, hjärnan stängde av och plötsligt satt jag i en bil på väg hem och allting bara skrek åt mig att göra något åt mitt liv. Så just nu vill jag bara ställa mig upp och skrika och sen bara få falla ihop. I bilen på väg hem insåg jag att musiken på radion var skit, så jag plockade fram mina kära Kent låtar som jag tänker släpa med mig ner i graven som jag så behöver. Jag kommer aldrig lämna ifrån mig dem, de är bland det käraste jag har. Jag började hur som helst låtlistan från början efter några låtar kom "En helt ny karriär" och mitt hjärta brast. Jag insåg att jag inte kan ta itu med någon karriär alls, vad har jag gjort med mig liv? Tankarna for till Pojken som lyssnade på Kent i sin deppighet om vad han skulle göra med flickvännen som knappt såg att han fanns och jag insåg att på något vis så tappar jag alltid människor jag tycker mycket om på vägen. Vilket gjorde att hjärtat brast ännu mer, sen kom skiten ikapp mig den som gjorde att jag dog inombords förra sommaren. Ditt svek, vi som skulle göra världen, vi som skulle leva livet och du bara for, ditt andra svek om att för andra gången lämna mig ensam och jag insåg att de kommer bli tredje gången och då krossar du mig och jag vill inte bli krossad för jag är inte ens en sten. Plötsligt hamnar jag på "En timme, en minut" och inser att jag just bara är ljud, just nu. Inte mer än rösten orkar bära mig fram. Men samtidigt känner jag att det är dags att säga stopp nu och stanna upp, bara ta det där djupa andetaget, resa mig upp. Börja rensa upp mitt rum, mitt liv, mitt hjärta och slänga sånt jag inte vill ha kvar. Och ta det jag vill ha med mig ännu närmare, för jag tror att det går att rädda saker som inte riktigt fallit ur händerna på en och ibland tror jag att man kan plocka upp saker. Nu ska jag också börja ställa krav för att rädda mig själv från att må så här. Så nu blir det "Mannen i den vita hatten", ett djupt andetag och en lång natt med tuffa beslut, imorgon väntar en ny arbetsdag, jag kommer klara den lika bra som vanligt, när jag kommer hem ska jag skapa mig en bättre värld, givetvis med Kent i varje steg. Konstigt inlägg, jag vet, men det måste bara ut.

God natt!

Semester

Ja då har jag då åtta dagars semester, sitter här och känner hur skönt det känns:) Äter lite godis, fast bara lite resten ska jag ha imorgon i bilen. Funderar på att se på lite tv eller läsa klart min bok, har inte bestämt mig ännu men hittar nog på något snart, för övrigt känns de grymt skönt att bara sitta och dega:) Imorgon ska jag upp typ sex, för vi ska åka vid sju eftersom vi vill undvika att bli kokta i bilen, inte för att det brukar vara någon risk nu för tiden när man har AC, annat var det när jag var liten då var det varmt i bilen;)

Nej men vet ni vad nu ska jag ha semester både härifrån, från jobbet och från Leksand så tänker stänga av den här och ge den till min bror han ville ha något spel på den.

Fast kan berätta lite vad vi tänker göra, vi åker då till Varberg ett mysigt ställe:) Jag har varit där två gånger förut faktiskt, men i år ska min morbror och kusin med, de har inte varit med till Varberg förut;) Dessutom ska mormor och morfar bo på Spaet i Varberg från söndag till fredag, så vi massa släktingar;) Blir mysigt! Vi hoppas på att det blir fint väder så vi kan bada, om inte så ska vi bland annat på Liseberg:D Just den dagen gör det inget om det inte är strålande sol faktiskt. Ja jag vet inte riktigt annars, vi får se vad vi hittar på, blir skönt vad vi än gör vila och äta gott och leva gott;)

Nej nu ger jag mig, hörs igen lördag den 12/7;)

Fredag

Min bror sitter och lyssnar på Hjalle och Heavy, där har vi nostalgi. Jag och Anna var kär i dem när vi var små, hahaha;) Fast inte som vi var i Per Gessle, men nästan lika;) Det är typiskt min bror att lyssna på massa gamal musik han har lyssnat på Aqua och sånt för ett tag sen också, han har inget liv nu när han är ledig hela sommaren;)

Men men, idag har jag varit på jobbet igen, var helt okej. Men bäst var att åka därifrån och veta att man har semester i hela åtta dagar, kommer gå super fort men ja, det blir skönt:) Så ja jag ska försöka packa klart, stryka lite kläder och fixa till rummet lite, är så mycket trevligare att komma hem till ett städat rum! Sen ska jag och bror in och handla lite godis till bil resan imorgon också och jag ska fixa lite fler desperate avsnitt som jag kan kolla på i bilen, om jag nu inte blir åka sjuk av det. Ja jag ska nog börja fixa med något nu, skriver lite senare!

Nu blir jag arg

Alltså, min bror kommer snart att ligga under våran gräsklippare här ute! Han ligger och tar upp hela bredbandet, jag kan knappt, efter typ fem minuter komma in på min blogg, när jag väl tar mig tid att blogga! Egentligen är det här ett i-lands problem, som så mycket annat. Hur jag ska få plats med fyra par skor till Varberg till exempel, när jag skriver det här låter det faktiskt he ltsjukt, vad ska jag med fyra par skor till under en vecka? Jon såg min väska idag och frågade som vanligt vart jag skulle flytta, han är rolig han;) Vad han dock inte visst var att ett par av skorna inte gick ner i väskan så det åker löst i bilen och att jag ska ha min svarta väska, där jag bukar ha min plånbok och kamera och så i, med mig också. Den rymmer lite mer än en kamera och plånbok, man behöver nästan bara den som man ska bort över helgen, men ja den lilla grejen höll jag för mig själv;) Det är bra med stora väskor, Amanda hade alltid stora väskor till Lucky förra sommaren, så hon fick plats med en helt extra klädsel i fall det var kallt när man skulle hem, smart av henne tyckte jag. Jon där emot han skulle nog inte förstå den principen, men ja han är kille;)

Men ja, nu ett till I-lands problem att sova ordentligt, jag måste skärpa mig speciellt nu när jag är så förkyld och min högra arm håller på att säga upp sig. Jag burkar inte känna av mina leder så ofta,men den här veckan har varit hemsk, kanske får köra på mammas grej och sluta äta mjölk och mjöl, det har i alla fall tagit bort både hennes och mormors ledverk och mormor har ändå ms. Har men sett dem så tror man faktiskt på att funkar, dock har jag inte så jätte jätte ont och sen orkar jag inte sluta med både mjölk och mjöl nu innan semestern får blir när jag kommer hem, nu ska jag sova!

Jag är inte gjord av sten
















Inga super bilder kanske, men det är Kent och jag älskar dem;)

Damp

Åh, mitt liv och min dator är så jäkla seg, blir så less. Jag är helt slut, kanske beror på min förkylning också. Idag har jag jobbat hela dagen, inte en fika rast! Så ville bara sova när jag kom hem, men det första jag hörde när jag öppnade dörren var; "Du ska laga mat och ringa mamma!". Yees tänkte jag då vad roligt. Men ja, det vara bara att göra det och acceptera att jag är extra mamma, men som extra mamma betalar jag inget hemma;) Så jag har lagat mat, suttit lite i solen, sen ätit mat och ja, nu skulle jag och Jon till Djura men så sket sig allt det så nu vart det inget fika och jag var så sugen på att fika på gårdsfiket i Djura. Men men, får inte sova med honom i natt heller:( Så nu blir det lång tid tills vi får umgås igen, tråkigt tycker jag. Men ja, eftersom han är här nu så borde jag inte sitta här, utan gå och umgås med Jon. Slänger upp lite Kent bilder senare:)

Sliten

Jag har den där jobbiga snart bli förkyld känslan kvar i kroppen ännu, men jag ignorerar den, Ska träna, vill träna! Så mycket äppelpaj som jag åt till eftermiddags fika måste jag träna;) Jag måste verkligen sluta äta så här mycket onyttigt annars kommer jag bli en köttbulle och det vore inte så roligt;) Det är tur jag har det jobb jag har, man rör på sig en hel del! Men ja, ska testa att gå på gympan får se om det blir för jobbigt, tänkte gå och lägga mig tidigt inför jobbet imorgon, det är tur det bara är på torsdag och fredag kvar jag behöver verkligen få sova mer och ta det lugnt. Har tagit det lugnt idag och sovit ända tills tio, men en dag då och då räcker inte för att bli helt utvilad känner jag. Ser verkligen fram emot semestern:) Men nu ska jag gå och byta om och så är så seg så det kan ta sitt lilla tag;)


Segt

Vårat internet går sjukt segt idag, så irriterande när detta är enda dagen jag verkligen kan sitta här och nörda. Jag trodde nämligen att det skulle var jätte varmt och fint väder idag, men där fick jag fel. Sitter här i jeans shorts och linne bara för sakens skull, men så varmt är det inte, så jag håller mig inne. Det får bli jeans när jag går in till Noret och fixar allt det jag ska. Någon klipp tid har jag inte lyckats få, de hade nämligen stängt idag så kunde inte boka tid, det är typiskt när man väl tar tag i det;) Får försöka komma ihåg att ringa efter jobbet imorgon, måste ha en klipp tid! Jag har nämligen inte klippt mig sen i December och jag har en grymt läcker utväxt också;) Men jag kände att det inte var någon idé att gör något åt saken innan jag åker till Varberg, kommer jag bada i havet så blir det så himla slitet ändå;) Min början till förkylning vill inte riktigt ge med sig, men jag tänkte träna ikväll för är bara lite snörvlig, vi får väll se hur det går;) Nej vet ni vad nu ska jag byta kläder och gå inte till Noret, hörs senare!


Sjukt trött

Sitter här och lyssnar på Johnossi och snörvlar, håller nog på att bli förkyld, inget jag har tid med nu när jag har två jobb dagar och en semester framför mig. Så jag ska ta det lugnt idag, fast jag vill gå på gympan ikväll, vå får se hur jag gör, det beror på om halsen ger upp helt;)

Igår var jag till Sarah på kvällen med Malena. Vi grillade och pratade och planerade in lite dagar då vi skulle ses, vi är så dåliga på att ses annars;) Så jag har en fest inplanerad under hela sommaren nu;) Den 29e juli, för då är det Classic Car i Rättvik, brukar vara ett väldigt drag, fast var inte där förra året. Vi brukar vara där med pappas bil annars, fast den går inte att köa med;) Dagen efter vet jag nämligen att jag är ledig för annars blir det för många dagar i rad;) Var ute och gick med Sarahs hästar också, kanske får rida någon annan dag, jag menar jag har inte suttit på en häst på ett halv år och det börjar bli lite jobbigt nu!

Men nej vet ni vad, jag måste ta på mig kläder nu känner jag och kolla vädret. Idag ska jag boka klipp tid, gå in och handla lite saker jag behöver till semestern och sen fixa med min vikarie papper, läsa bok, packa och ja sen få vi se kanske gympa!

Ny månad

Ny månad, ny tag;) Skulle varit ledig 12 dagar på rad nu egentligen men fick precis två dagars jobb, bra för min ekonomi, minde kul för mitt lediga liv;) Men ja, det är bra! I natt har jag och Jon sovit i hans tält som han fick när han fyllde år, gick bra, fast det var lite väl många djur här som förde oväsen;) Speciellt kossorna och sen några fåglar. Men ja, jag sov bra, tror jag skulle sova bra vart som helst är så himla trött av mig just nu. Tror jag ska gå ner till Jon nu och börja sen en film, sen blir det lite lunch och sen ska jag åka hemåt, ska nämligen åka upp till Sarah i Rättvik runt tre tiden idag, det blir trevligt vi ska grilla och hade mysigt:)

Förresten så har jag blivit uppskriven som vikarie på förskolor, förskoleklasser, fritids och sen lågstadiet, hoppas på att få lite jobb där till hösten när jag inte plugga:) Vart riktigt glad när hon ringde och bad mig komma och fylla i papper någon dag, alltså det är väl inte så stort att bli vikarie, men jag tycker i alla fall att det ska bli kul:) Gav mig en positiv kick:)

Men ja nu ska jag gå ner och se på film, som vanligt har jag mycket för mig, så får se hur det blir med bloggandet idag;)

RSS 2.0