20års kris

Finns det något sånt? I sådana fall har jag en 20års kris som vikarierande mamma på halv tid. Jag kan nämligen bara sitta här ett tag sen måste jag dammsuga nedervåningen (något som görs dagligen) och diska de två stekpannorna jag använt till lunchen. Jag har nyss hängt tvätten, kört två maskiner med tvätt, satt igång diskmaskinen, varit ut med soporna, lagat lunch till tre personer (sen vart vi bara två). Antar att jag lär fixa middagen också, de andra lär inte komma från Sälen förens lagom till middagen. Om jag tycker detta är jobbigt nu, hur ska det bli när jag själv har en familj på fem personer, inte något jag har planerat med vad vet man. Jag tänker nämligen ha max två barn, jag har faktiskt redan namn åt dem också, men de namnen gillar inte Jon så jag lär nog hitta en ny man när jag väl ska ha barn;) Nejdå, men jag tycker namn är intressant även om det gäller på en hund eller på ett barn!

Igår hände det förresten en hemsk sak med mina vita byxor (de jag köpte i våras och använt tre gånger med igår), det blåste så mycket när vi satt och fikade och när Malena skulle häll upp te så hamnade det inte i koppen utan på mig. Jag har försökt räddat dem nu, vi får se hur det går, jag är beredd att prova allt! Verkligen allt, kan inte köpa nya vita byxor mer än en gång om år heller. Okej om man är full och råkar trilla i en trapp, eller fan det var knappt en trapp det var ett trappsteg, typiskt att det var ett så lortigt trappsteg:P Det var det som dödade min förra vita jeans, men nu är det alltså te och det verkar inte heller ge sig;) Men ja, jag är inte bitter det är jag aldrig, eller?

Nej gott folk här kan man inte sitta och lyssna på massa skit musik, nu lär jag dammsuga!

Fast på tal om musik, nu ska jag faktiskt dissa min Kent musik en vecka eller två och bara lyssna på såndär glad musik, vi får se hur det går. Kommer gå två dagar och sen skriker hela jag efter Kent, de tillhör liksom mig;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0