When it's love



Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more


What are words

Jag försöker ignorera min fruktansvärda ilska den får inte ta över, jag måste fixa det här om jag så ska få göra det själv, det kommer gå och jag kommer tacka mig själv i slutet när jag fått in det här arbetet och står med min examen i handen, bara att bita ihop. Och det går faktiskt rätt bra, innan nästa vecka är det inne!:) Sen får man hoppas på att hon är snabb på att rätta så jag hinner få in alla papper innan 1juli! Hoppas, hoppas, hoppas.

Annars har veckan gått fort hittills, Chanel har varit på rymmen en hela natt, jag har aldrig varit så orolig, men vilken lättnad när hon kom hem! Elmo har en strut på huvudet och får inte vara ute, det är en plåga så jag längtar till imorgon så att han får gå ut och ta av sig den där hemska struten. Annars är det jobb som gäller, plugg och lite träning, annars funkar jag inte riktigt så det är viktigt! Allt annat har jag puttat lite åt sidan, lär dock laga mat, handla och diska ibland!;)

Nej åter till plugget snart så!:)

Lördag

Jobbat 7-15, var rätt trött när jag kom hem, har så svårt att sova på nätterna just nu. Men ändå har jag hållit igång, bakat en tårta till examensfikat imorgon, lagat middag, handlar, fixat med tvätt och till slut däckat här i soffan, borde plugga men finns så mycket annat att göra. Se på lite tv, samtidigt som man slö surfar och äter lite godis, tar det lugnt helt enkelt. Men lite ska jag plugga, måste bli klar med allt, så jag med rätt kan firat min examen lite i förskott imorgon!:)

Ser på Sommarkväll, så intressant att höra människor berätta om sig själva. Därför ska jag börja följa sommarpratarna i P1 också, förstår inte varför jag inte lyssnat på det förut. Och så kände jag mig plötsligt lite gammal..;) Men hemmakvällar är grejen, speciellt när man jobbar. För gammal kan man inte kalla sig när man får visa leg för att byta in sin Trisslott mot en ny, ser jag verkligen ut som 17år?;)

Nej kanske kan jag plugga en kvart i alla fall!

Om sanningen ska fram...



Hon är så himla snygg, jag har säkert sagt de hundra gånger förut, men jag tvivlar på att det finns en snyggare kvinna!;) När det kommer till inspiration så är hon mycket, förutom att hon är snygg kan hon ta en publik med storm och hon är bara så otroligt duktig på det hon gör. Ålder som mig men erövrat världen lite mer!;)

Det började som vanligt med att jag letade hårfärg igen, jag kommer liksom aldrig riktigt till målet, men nu hänger håret och slänger igen och gör inte många knop, så nu är det kanske dags att göra nått igen!

Och när det kommer till utseende förändringar så slog det mig vad jag ska unna mig när allt det här är färdigt, alltså examensarbete och jobb. Min tredje tatuering, den ska givetvis förutom sitt syfte som för övrigt är hel fantastiskt få symbolisera lite lycka. Lycka att jag klart allt jag tar mig an, men hjälp av all er som ligger närmast mitt hjärta!:) Ni kommer förstå, den är underbar och jag har haft en på lager säkert ett år nu, vet inte bara varför den inte blivit av, kanske för att jag just skulle komma på det här tillfället!;) Sen väntar en fjärde det har jag säkert också nämnt, men den har jag bara sett en början på, får ta och fråga madam hur det går med den, jag menar snart är formen där för att den ska kunna sitta på plats. Tackar tjejklassikern och min motivation för det!:)

Lite notiser så där ja...;)


Fredag

Har hunnit med en del nytta idag, skönt att få undan lite hemmasysslor. Har hunnit förbi gymmet för ett 45min pass styrka också, skönt var det! Ska försöka få till två pass i veckan. Men lär simma lite också, hittade en våtdräkt idag på Clas, men måste byta till en medium, då small var som en för barn!;) Vi hittade fina underlägg till nya köksbordet (som vi inte köpt ännu) också, köket kommer gå i mycket grått. Så jag längtar till att få inreda och till att få fixa trädgården. Ja, jag ser fram emot allt som jag inte kommer se fram emot efter några år, men i början är nog allt kul. Vill att det ska bli augusti nu!!!:)

Idag ringde också en av mina nya kollegor, träffade henne på intervjun också och hon är så himla trevlig så det känns verkligen toppen att börja jobba där!:) Så ska träffa dem veckan efter P&L och sen börjar jag redan 8e innan alla inskolningar! Underbart ska det bli!:)

Tur det finns så mycket att se fram emot och längta till, för snart ska jag försöka ta tag i examensarbetet igen det måste bli klart innan midsommar så jag får ut min examen någon gång! Blir examensfika på söndag hur som helst, så långt bort är den ju inte!:)

Monster




I'll stop the whole world,
I'll stop the whole world from turning into a monster
and eating us alive,
Don't you ever wonder how we survived?
Well now that you're gone, the world is ours



Musik när den är som bäst....


Onsdag

Försöker förstå att det här ska vara bland den bästa tiden i mitt liv...försöker förstå att det inte går som man vill jämt...försöker gör allt för att tröttheten inte ska ta över hela mig. Just nu är det bara en kamp, mot hela livet och jag vill bara stoppa in musiken i öronen och gå två mil, stänga av då jag inte orkar.

Det handlar bara om att orka två veckor av otroligt slit och det handlar bara om att orka en och en halv månad med sådant jag inte vill göra. Men det ska inte handlar om att orka med, så ska inte livet vara. Förstår inte meningen med att stå ut, livet handlar om att leva livet. Och jag är trött på att höra att jag ska orka med och ställa upp och allt livet är så för alla och det bara är att stå ut. Jag köper det inte! Livet handlar om så mycket mer än så...

Varje dag ska vara glädje ,så vart är den just nu....

Tills jag hittar den igen och orkar göra om i bloggen så blir det tyst.....det här är inte jag...

A fighter

Idag är en rätt grå dag, det har det i för sig varit med åska och allt. Men jag tänker mer för mig. Det kändes bra hela vägen till Falun faktiskt, första opponeringen också. Sen var det som att någon slog undan fötterna på en, det har känts tungt sen dess. När man lägger ner flera timmar och sin själ i något och vet att det är rätt bra och så talar någon om för en att man har fel, så himla bra är det inte och det har inte ens ett klart syfte, vilket påverkar hela arbetet. Varför gör alltid folk som bestämmer så här? Sist var det mitt projektarbete på gymnasiet som jag visst höll topp klass, vad fick jag för det? Och det är inge fel på det här arbetet heller, jag vet det! Det är ett lotteri vem man får som examinator och vi drog en nitlott, så klart! Jag skulle kunna svära en lång ramsa men jag låter faktiskt bli. Vi ska ta tag i det, men just nu så vill jag inte se skiten, är så himla less. Man ser slutet, det är så nära och så talar någon om för en att glöm det ett tag fram över...

Usch vilket negativt inlägg, jag har försökt rycka upp mig efter ett samtal med världens bästa mamma och uppmuntrande ord från sambon. Legat i soffan och lyssnat på åskan, gått en promenad och handlat, lagat mat, slängt ihop en äppelpaj och börja förbereda mig inför lördagen. Som inte får påverkas av det här, det får inte förstöra min motivation inför min cykling. Men jag hittar den nog igen bara jag får i mig lite äppelpaj, sambon kommer hem och kramas lite och sen har jag honom hela vägen i bilen och bättre än så blir det inte. Vi ska stanna och äta på IKEA imorgon också, kanske får jag shoppa några ljus eller nått till huset, så jag kan drömma lite om det. Det står inte på! Positiva tankar!:)

Wild wild west...



Country så här på morgon kvisten!:)
Vi är för övrigt inte alls avundsjuka på Jonas som snart sitter på ett plan till Nashville för att gå på Country festival...
INTE ALLS!
Kanske ska jag ta och skrapa min trisslott och hoppas på vinst så vi kan ta flyget ikväll!;)


Onsdag

Sitter här och känner mig rätt nöjd! Fast än är det mycket kvar för att ha ett 100% resultat, något som det i för sig är tveksamt om det ens blir!;) Fast det är väl inte ofta det blir det kan jag tror, lik förbannat så är jag ändå alltid så jäkla petig och vill ditåt, i alla fall när det är saker jag brinner för. Ta exempel tjejvasan, genomförkyld och mindre bra spår, tre timmar=bra för omständigheterna. Men var jag riktigt nöjd med resultatet? Never. Efter det sa jag; Sandra sätt inte upp massa mål bara flyt med i allt. Finns det ett mål för tjejvättern? Ohja, runt 5 timmar och jag är nöjd! På tal om den är jag kanske inte hundra förbered, men inte ett dugg orolig.

Nu till en annan typiskt Sandra grej, egoistiska inlägg, i för sig kanske ingen ovanlighet!;) Jag gillar inte att vänta på saker, det jag ser fram emot vill jag ska hända just nu, på en gång! I förrgår började jag leta inredningsgrejer till huset, jag tro Fredrik tycker jag är knäpp, det är inte ens klart när vi ska flytta in!;) Att vi ska flytta in är givetvis klart, annars skulle jag inte skriva det här!;) Men sen har vi några månader på oss, jag hr sagt innan jag börjar jobba för då kommer jag inte orka ha två saker i huvudet!;) I alla fall så har detta resulterat i att det finns små att köpa listor, små att göra listor och förmodligen snart en liten kartong för prylar som jag råkar köpa alledess för tidigt!;) Det resulterar också i ett lite nytt bloggfokus så småningom tror jag bestämt, så var beredda på att följa renoveringar och annat tok, det är nämligen det som kommer bli min nya hobby!:)



RSS 2.0