Onsdag

Dålig uppdatering nu igen! Mycket i skolan och en hel del på hemmaplan också! Fritiden består mest av träning, jag är inne i ett riktigt tränings flow igen, underbart! På lördag blir det första längdpasset för i år, då är det bara tre månader kvar till tjejvasan, det gäller att ligga i!:) Sen så blir det lite pyssel här hemma, igår bakade jag lussekatter sent på kvällen, imorgon ska jag ge mig i kast med pepparkaksdegen. Sen ska den bakas ut på fredag och det ska pyntas, mysigt blir det då!:) Och på lördag ska vi och kolla på en katthane, en blandras, världens lurvigaste lilla boll såg han ut som på korten, sen hoppas vi på att få hämta hem honom nästa vecka, för jag tror redan bestämt att han är precis vad vi vill ha! Så då har vi två och då har de varandra det känns bra! Då slipper man känna sig själv så låst ibland. Sen väntar det lite fest på byn på lördag också, fast jag tror det blir en lugn kväll, jag är för rädd om formen och för förkylningar;)

Åker en del bil nu igen, eftersom jag måste åka över Borlänge, eller måste jag vill göra det, vägen är bättre! Det betyder också att det blir en del radio, RIX FM närmare bestämt. Lyssnade på Titti och Benji nu på vägen hem, Titti hade åkt buss och på bussen fanns en mamma med ett barn som var ledsen, så mamman kämpade med att få barnet lugnt och då kommer det fram en tant och börjar ge mamman råd. Jag reagerade precis som Titti, vad är de för fel på folk?! Varför kan man inte sköta sitt eget och låta andra sköta sitt?! Hade jag varit mamman hade den tanten vetat att den levt!;) Jag har tänkt mycket på det här på slutet, jag vill inte att någon talar om för mig hur jag ska leva eller vad jag ska göra med mitt liv, inte att någon på pekar att jag har för bråttom i livet eller talar om att jag borde börja skynda på innan jag blir gammal. Man gör för det mesta sådan man själv tror på och blir lycklig av. Och eftersom jag inte vill att någon tala om allt detta för mig så tänker inte jag berätta för någon annan hur den ska leva sitt liv heller, varken privat eller inom mitt kommande yrke. Förutsatt att livsstilen inte skadar någon annan eller ett barn vill säga. Bara en liten notis;)

En liten notis till;) Detta förutsätter dock inte att man får parkera hur man vill, köra bil som man vill bara för att det är ens liv, jag ser för mycket strunt nu när jag kör ofta, respektera andra människor i trafiken! 
Jag tycker också att alla som lämnar sin barn här på gården kan respektera min och Fredriks parkeringsplats, den är till för två, man får gärna parkera på den så länge en av våra bilar får plats, man får också gärna jätte gärna faktiskt låta bli att vissa dagar parkera in oss! Mitt störrsta iritations moment just nu (förutom när det inte finns varmvatten när jag ska duscha) och ni fick ta del av det här så kan jag kasta bort det nu. Nog för att Fredrik nyss också fick ta del av det när han fick ett sms där det stod: Jag vill flytta och ha en egen parkering (ungefär).

Nu ska jag äta mat och sen och träna!

Tisdag

Jag kom av mig lite här i och med förkylningen, men nu tror jag att jag är på gång igen! Är i för sig fortfarande lite snuvig och så, men ska börja lite lugnt den här veckan. Göra allt för att inte stressa något, det är verkligen något jag jobbar med just nu, för direkt jag stressar så blir allt bara fel och så blir jag sjuk igen.

Ska ta och börja plugga snart hinna läsa en bok innan lunchen tänkte jag, sen bege mig till skolan är det tänkt men vet inte om jag orkar, det är inte obligatoriskt och det tar 2timmar och en kvart att åka och ska vara där 1½ timme känns lite ovärt när jag inte hunnit räkna något hemma än så jag inte vet vad jag behöver hjälp med. Ska hinna läs en bok till sen också och på yoga. Så kanske tjänar mer på att vara hemma! Ska fundera lite på det!

Annars händer det inte så mycket här livet, det kanske är det som kallas vardag? Tråkigt tycker jag! Igår hade jag en känns av att det verkligen skulle hända något, bara en positiv känsla hela dagen, fast jag jobbade över på jobbet! Så jag sitter fortfarande och hoppas på att det ska hända något riktigt bra, vet inte vad, men det behövs under denna lite lätt tråkiga månad!

Nej nu ska jag ta tag i allt!

Söndag

Sitter här och kämpa i mig lite mat, halsen är svullen så man måste liksom ta i när man sväljer. Jätte konstigt, har inte ont och är inte förkyld, bara lite snuvig vilket jag är typ jämt. Känns mer som om någon står och håller ett lätt strypgrepp på en. Jätte mysigt eller hur;) Tror inte de är någon allergi heller eftersom det började i lite lätt i torsdags och var jobbigare igår kväll/natt. Får se när det tänker ge sig eller om jag lär ringa ner till vårdcentralen imorgon. Kanske gör lite alvedon susen:)

Nu ska jag plugga lite och sen gå en lugn promenad med Ylva och Lunkan och försöka få in lite frisk luft så kanske halsen känns lite bättre. Sen kolla på när Fredrik och grabbarn möter Ludvika i innebandy, bra söndags sysselsättning.

Imorgon ska jag börja ladda för matte kursen, ska bli spännande att se vad den innebär, nej ska försöka plugga lite nu så jag kan ta en dusch sen!


Fredag

Helt fantastiskt väder idag!:) Gick upp redan halv åtta i morse fast jag är ledig, eller ja, ledig från att jobba ska plugga hela dagen och träna så klart! Fastnade här vid datorn ett tag i morse, satt och kolla igenom massa strunt som vanligt, man har sin sidor att gå igenom;) Mejlen, Facebook, Funbeat, Högskolan Dalarna, Hemnet, Blocket, Leksandsbladet, alla bloggar, osv... Smet in på HMs hemsida också har hittat jätte fina tallriksunderlägg, men måste rådfråga mannen i huset först också;) Sen vart det en 45min förmiddagspromenad, helt underbart! Imorgon hoppas jag på att få upp Fredrik i tid, vill så gärna gå en promenad på Dragsängarn men inte själv, jag har nämligen inget minne av att jag gått där under min vuxna år, så det ska jag lägga fram som önskemål;) Nu har jag beställt lite böcker, slängt in en tvätt och börjat med allt plugg, men usch så seg det går, tur att klockan bara är kvart i ett! Ska nog hinna plugga lite till innan fem då det blir lite Zumba, sen god mat och mys framför Idol, ska kolla vad Stine har för sig också, kanske vill de också kika på Idol!:)

För övrigt så längtar jag lite till julen känner jag, jag vill pynta nu;) Men jag tror man får börja lite smått redan om två veckor, är faktiskt första advent sista helgen i november!:) Helt klart mysigaste tid av vintern! Fast vintern är trevlig överlag tycker jag! Mamma och syster skulle åka slalom idag, lite avundsjuk är jag allt, fast jag längtar mer efter att åka längd tror jag! Får se om det blir en Sälen helg snart!

Nej nu ska jag plugga lite till och vänta på att min käre sambo kommer hem så vi kan äta lunch tillsammans!:)

Onsdag

Jag är på dåligt humör. Har haft en helt underbar dag som vikarie på en förskola här, trevlig personal, trevliga barn, det har varit hur bra som helst!:) Så borde inte vara irriterad, men nu har jag hetsat upp mig, det är tur jag ska iväg och träna då kan jag ta i som tusan! Jag är lite arg på mig själv som är snäll och bara tar på mig att göra saker åt andra. Man kan gör saker åt människor ibland, det är bara snällt. Men ibland blir det för mycket, just nu orkar jag inte fixa åt andra, jag har så mycket för mig själv. Jobb, masa plugg, träningar, mat, tvätt, jag ni vet det tar tid! Har uppgifter som ska in på fredag och jobbat två dagar nu. Sen vill man hinna med att hälsa på vänner ibland och se på tv, man måste få de också. Så just nu så känner jag att jag bara orkar fixa åt mig själv och människor som verkligen är tacksamma över det man gör!

Nej nu ska jag och träna och ta ut lite ilska!

Tisdag

Har sovit så himla bra i natt, ville verkligen inte gå upp. Men vaknade med en fruktansvärd smärta i högerarmen ingen, den har bråkat nu i flera veckor men det går att leva med, men i morse trodde jag verkligen jag skulle få lov att gå upp på grund av armen. Det är jobbigt när man får lite ondare och man knappt orkar växla bilen eller kan sova. Så nu får det blir en zon-kur igen få se om det är en inflammation som kan lägga sig. Irene som jobbar med mig och som också är massör berättade att det nog kan ha och göra med att jag får framåt med axeln, lite kutryggat. Och jag har ingen bra hållning det vet jag, så kanske därför jag haft ont där sen jag var 14år till och från. Brukar inte tycka att det är så farligt så har inte varit till doktorn med det heller. Bättre att lösa det själv, har fått lite massage tips och tur man har en snäll pojkvän som kan fixa det åt en!:)

Annars idag ska jag till Mora med Angelica och hälsa på Sarah, ska bli trevligt!:) Ikväll blir det yoga, så jag längtat nu två veckor!! Vart dock ingen morgonpromenad i morse som jag också sätt fram emot, ville inte plåga armen mer och sen var jag så himla trött. Ska börja jobba halv åtta onsdag och torsdag på en förskola i Leksand, ska bli kul men kämpigt att ta sig upp;) Bortskämd student som man är!

Nu ska jag leta på katten, har försökt busa lite med henne med en liten boll av folie det är bara kul när jag är med! Nu ska hon få lite kattgodis så hon känner sig lite uppskattad!;) Bortskämd katt det där, min lilla bäbis;)


Måndag

Ny vecka, den blir nog bra! Förkylningen sitter nu bara som lite snuva, så ikväll ska det tränas igen:) För övrigt har jag haft en helt underbar helg, jätte mysigt och fint hotellrum, helt underbar frukost, ätit massa god mat, shoppat lite julklappar, två tröjor och lite små saker på Ikea, träffat Malena och fått spendera massa tid med Fredrik! Ja hur bra helg som helst verkligen, man kan inte ha det så mycket bättre!:)

Idag har jag avklarat en muntlig examination och sen inte gjort så mycket alls, lagat lite mat, kollat på tv, fått massage, varit ut med katten som fortfarande inte fattar att man kan springa hur som helst och nu druckit kaffe och ätit lite glass. Kanske hinner plugga lite sen vem vet! Annars står middag och träning på schemat! Imorgon ska jag och Angelica till Mora och hälsa på Sarah, nu råkar det bara vara så att jag lagt in fel nummer till Angelica i Iphonen, ringde upp en man istället och frågade hur det var, ofta man ringer upp någon som skickat ett sms fel?! Så kan det gå i alla fall;)

Nu ska jag nog lägga mig och vila en stund till i soffan så jag orkar träna sen;)

RSS 2.0