Torsdag

Är helt uppsvälld i bihålorna, har extra stora kinder känns det som! Vänstra sidan är värsta, hoppas verkligen det ger sig snart! Var till doktorn igår och fick en nässpray med cortison i som jag ska ta två gånger om dagen tills det ger sig. Kunde nästan hellre tagit penicillin trots att man inte får dricka då, bara för att få bort den här skiten. Två veckors förkylning, som sätter sig på örat och sen bihålorna. Det är riktigt drygt att jobba, jag känner mig seg och det gör ont i huvudet omch bihålorna när jag lutar mig framåt vilket jag göra när jag damsuger, dammar och moppar golvet. Får bli lite kortare dagar så jag inte behöver vara hemma och vara sjuk, hur skulle det då gå?!

Ikväll blir det vila, ligger till och med lite lågt med min promenader, orkar liksom inte. Måste vila så jag orkar vara med i helgen och hela nästa vecka! Viktiga saker! Mannen min är ute på egna äventyr, Volleyboll och några öl stod på schemat. Jag klagar inte även om det så klar är lite tomt, men jag slipper se på fotboll. Blir några avsnitt How I Met och godis istället!:) Sådär helg mysigt. Tänkte hinna måla naglarna och välja kläder till imorgon och också fortsätta klippa alla dessa bilder, vilken tid det tar!

Imorgon väntar nya tag på jobbet och sen middag vid fyra med mina kära vänner, blir toppen! Nu ska jag börja med något av allt jag ska göra;)


Utan dina andetag

Inte många som kan göra covers på Kent och det blir så fantastiskt bra! Här är en kvinna som lyckats, lyssna och njut och den är bättre än den som spelades på bröllops konserten!


Tisdag

Jag skulle gilla livet som hemmafru tror jag;) Idag har vi först hjälpts åt att städa lägenheten lite lätt, ingen idé att göra något mer eftersom det snart är flyttdags. Fredrik har också hunnit slänga glas och köpt flyttkartonger innan han åkte till jobbet. De fem flyttkartongerna har jag redan fyllt, mest med kläder, men det ska också flyttas;) Hunnit diska två gånger har jag sen gjort, men också passat på att sitta på balkongen och läsa tidning i solen, lite ny färg! Nu har jag ägnat den senaste timmen åt att göra mat, Grekiskabiffar med klyftpotatis och fetakräm och en sallad till det. Ska bli riktigt gott att hugga in, synd bara att man får äta själv. Efter maten blir det en stund till på balkongen tror jag, sen ska jag ut och promenera igen. Mitt mat och träningsschema funkar ännu efter två dagar;) Det är en bra början. Ikväll ska jag ägna mig åt att klippa bilder, har massor jag inte är klar med från mars till och med, så bilder blir det både här och på facebook hoppas jag!:)

Nu ska kolla till klyftpotatisarna, jag uppdaterar med något kort och en fantastisk cover senare!:)

Måndag

Men tredje lediga dag i rad nu, en till kvar sen väntar fyra dagars jobb igen. Men snart är det P&L, underbart!:) Ska ta och skriva ut spelschemana ikväll, så vi kan slåss om vad vi vill se;) Sen väntar flytt efter det, ska ta och städa av lägenheten lite ikväll om jag orkar så det blir lite mindre att städa när vi väl flyttat ut. Vi måste köpa flyttkartonger här någon dag så vi får ner alla. Sen måste vi lägga en beställning från IKEA på de stora sakerna vi ska ha så vi slipper släpa med dem från Valbo. Bra blir det! Bredband och tv är beställt idag i alla fall, önskar bara jag var med ledig så jag kunde fixa mer i början när vi flyttar in, men det är jobb i åtta dagar då. Lite tråkigt är det!

Annars så har jag och Stine varit och handlat massa mat på Ica maxi i idag, säkert nästan för en hel månad! Bra jobbat av oss. Sen blir det nog en promenad här snart också, har börjat med mitt mat och träningsschemat, kan blir tufft i början men det blir nog bra. Fast ännu är det bara promenader eftersom jag är förkyld ännu. Två veckors förkylning...men men. Skönt med sol ut också så kanske man kan bli lite brun när man är ute och promenerar.

Och förutom det här så känns det inte som jag har något jätte viktigt att skriva;)


Torsdag

Dålig uppdatering igen, jag som trodde det skulle bli bättre än jag började jobba! Men man är så trött efter jobbet och så ska det fixas massa och promenader går jag varje dag också! Helgen var lugn vi kollade mest på fotboll, var förbi Lunkan och Ylva på söndag kväll och hängde lite. Sen har vi haft Patrik och Stine har lite då och då under veckan också, igår var vi med dem Trond och Johan och åt på Skutan och kollade på lite fotboll! Riktigt trevligt!:) Får se om det blir en Skutan kväll i helgen, jag måste egentligen försöka bli frisk. Ringde till vårdcentralen idag eftersom jag på grund av förkylningen har haft lock för vänster öra så jag inte hör något, inte roligt alls! Men jag fick order om att ta en viss nässpray och sen alvedon och ipren samtidigt, så får se om det ger sig!

Annars så jobbar jag mest och det bröllopsyra på jobbet just nu och inte bara för kronpinsessan, utan för alla bröllop vi har i sommar och för att M och S på jobbet har förlovat sig i dagarna. De är så söta!:) Det smittar så alla andra också blir glada! Just nu är det verkligen toppen att jobba alla är glad och jag tycker verkligen om mina arbetskollegor som kan ge så mycket glädje!:)

Och tänker jag efter är livet i det stora hela helt underbart! Jag trivs även om jag inte når alla mål jag vill nå, vad gör det när man trivs med sitt jobb, har så underbara vänner och familj. Och när man har en helt fantastisk pojkvän och katt, min lilla fina familj. Bättre kan man inte ha det! Och snart flyttar vi också till vårat lilla lilla hus, där vi ska bo några år i alla fall. Tills vi blivit lite rika och har råd att skaffa oss ett eget hus!

Nu ska jag stänga ner den här datorn och invänta att älsklingen kommer hem med något gott att äta, han skulle överraska mig;)

Torsdag

Melissa Horn, så himla underbar musik, det skapar sånt lugn här. Fast det gör den mest musiken jag lyssnar på just nu, lugnt ska det vara! Lite piggare idag, har jobbat i alla fall. Men fortfarande inte helt hundra, har ont i ryggen och snörvlar. Men bara att stå ut, snart ny vecka och det kan väl inte bli annat än bättre? Fredrik frågade nyss om vi ville är pizza med hans föräldrar, som tur var hade jag redan lagat mat. Inte en pizza till på mycket länge efter helgen som varit känner jag, vissa saker håller inte längden;) Dessutom tog jag i nu när jag sa att jag lagat mat, jag är lat såhär när jag är sjuk, det är tur det finns Carabonara på påse ibland, nu skäms jag, sånt lagar inte jag. Fast jo ibland, som med pyttipanna;) Och pizzan tog ut sig idag i alla fall eftersom jag nyss slängde ihop en kladdkaka, eftersom Fredriks föräldrar kanske skulle komma förbi sen och jag tänkte att jag då i alla fall kan bjuda på fika! Så lite dåligt samvete har jag nu, fast vi skattar och säger sambokilon, inte för att det syns på Fredrik som på mig, men det känns i alla fall lite bättre och lite vackrare så;) Sambokilon kan man leva med och har man tur trillar de av till slut;)

Igår lämnade jag in sist uppgiften i idrotts kursen förutom långfärdsskridskorna då som jag inte kan åka ännu;) Men bra gjort av mig var det, nu har jag bara en komplettering från förra våren som jag ska göra klart över helgen, sen är jag klar med allt! Jag kan känna mig stolt då och faktiskt vara ledig och bara invänta näst termin, det går fort nu 1½år! 23år och helt klar med min utbildning, skönt att ha det klart, läskigt att sluta plugga ibland är faktiskt helt underbart. Fast man blir lat när man bara är i Falun en dag i veckan och de andra dagarn traskar runt i mjukisdress;)

Men att vara hemma mycket betyder att man kan skaffa sig en hund, tycker jag. Vi delar tyvärr inte åsikt där. Det tar för mycket tid fick jag hör igår och det kanske det gör. Men jag skulle tycka det var väldigt trevligt, har trots allt drömt om det sen förra sommaren, men fick i för sig en katt som jag älskar väldigt mycket. Men vem säger att man inte kan ha både och?!;) Jag har en övertalningsförmåga som inte är att leka med, så vi får se!

På hemmaplan

Får hålla mig inne och hemma en dag till, bättre att bli helt frisk istället för att bli det halvt. Men imorgon blir det jobbet, måste fixa rummen till helgen ytterligare ett bröllop har vi! Fast har Elin med mig imorgon, allt blir mycket roligare om man är två eller åtminstone har mer folk där, vilket jag som tur har hellar sommaren. Jag trivs verkligen med alla mina kollegor och det är faktiskt riktigt lyxigt bara det!

För övrigt har det varit nyttigt att få vara hemma och inte göra mer än att diska och laga middag. Man kan sitta och fundera se en film och bara vara! Har en liten att göra lista den här veckan, det kommer göra att jag äntligen får lite ordning. Där stå faktiskt roligt och tråkigt, det står bland annat att städa lägenheten, skicka in miniundersökning och uppgiften i den språkande människan, putsa fönster, klippa klart alla bilder, säga upp elen, beställa nytt bredband och beställa nu tv-leverantör. Vi har faktiskt fixat med adressbytet redan förra veckan, det känns bra, nu är det inte långt kvar. Ser verkligen fram att flytta till något som är vårat och större! Fast innan dess ska vi och äta middag på Rältagården med farmor och farfar på lördag, sen har jag en ledig helg helgen där på och så hoppas jag få göra lite kul, sen är det midsommar, jag jobbar massor men vad gör det?! Då börjar Fredrik också sin semester, fusk är det! Fast jag får vara ledig sex dagar med honom under P&L i alla fall!:) Och efter det är det flytt som står på schemat ett tag! Annars så ska vi försöka ta oss till Kolmården, Sundsvall och Sälen, till Sälen ska vi förhoppningsvis flera vändor! Jag ska försöka till mig till Stockholm också tänkte jag, saknar min Amanda! Borde passa på att ringa henne idag!

Nej, nu lär jag återgå till maten! Ost- och skinkpaj!:) Mums!

When you fall

Fy fan vad underbart att ha så ont i halsen att man till och från inte kan prata och svälja vill man helst inte heller göra om det inte är glass som är iskall och gör att halsen domnar bort ett tag. För övrigt äter jag helst alvedon, strepsils och bafucin. Mamma har fått mig att ta någon allergi medicin, jag betvivlar dock att det är det som är felet, det är väl en av alla min underbara förkylningar. Hur många jag haft det senaste året går inte ens att räkna på båda händerna, man behöver säkert minst sex stycken händer!

Skulle ha jobbar idag, men så vart det inte, fick slänga iväg ett sms i morse eftersom jag inte kunde prata. Men jag har inte tid att vara sjuk mer än en dag, så imorgon lär jag upp även om det inte går och ta bilen till jobbet och det om jag så lär vara hög på alvedon. Träningen är också mil bort, igen... Underbart är vad det här är, eller så är det inte det.

Men jag är inte bitter, jag menar det finns inga fel på mig så vad tusan kan jag göra?! Helt enkelt bara fortsätta kämpa mot alla förkylningar! Man får se fram emot annat helt enkelt sånt man orkar gör när man är förkyld och har feber, kolla på film och sitta här. Sen får man hoppas man är frisk lite mer över sommaren! Ja det är bara att kämpa på!

And what you are is beautiful

Först jobbdagen för sommaren, inte för att det är så mycket skillnad. Fast jag känner att jag kan göra skillnad och äntligen få styra och ställa själv. Jag tror verkligen att det kan bli bra det här och det är skönt att känna så, det gör allt lite lättare. Känns som det äntligen kan bli lite ordning i livet också, eller ja så mycket som det går när man ska flytta igen. Snart dags att gå igenom hela förrådet och börja lägga upp saker vi vill bli av med på blocket. Har beställt nu säng av pappa idag också, en 180cm, lyx! Katten bli nog glad då hon också får plats i sängen då, eller det blir snarare så att jag och Fredrik slipper ligga på 50cm när hon har 70cm! Blir bra det där med flytt, hoppas att jag har fått ordning på allt annat. Ska lägga schemat klart för juni bara jag ätit och sen ska jag hinna med att duscha och fixa en bild till hemsidan, ska tydligen vara månadensprofil också;) Sen tänkt jag hinna med att lägga ett träningsschema och får ordning på matvanorna igen. Det gäller att komma i form till Lidingöloppet som är den 26 september och just nu är den formen vääääääldigt långt borta eftersom det senaste året, framför allt halvåret har fått mig att inte alls komma dit jag vill. Med andra ord ett SM i rodd är förmodligen helt omöjlig då jag tränat en gång i år. Nu sitter jag också med halsont och örvärk, det är underbart att vara sjuk jämt! Men jag fixar det och min kära man sa en gång när jag klagade på att jag var så otränad att man måste ha något att jobba på också. Så nu är det dags att böja kämpa arslet av sig, för det här håller inte och jag blir bara less på mig själv och på att vara förkyld jämt, nu ska jag tillbaka till min träning och få lite ordning i mitt kaos till liv. Vilket det varit de senaste månaderna, fast det är oftast rätt bra också, så klart jag har katten, mannen, familjen, vännerna och jag har också haft en väldigt bra klass den här terminen!:)

Men nu blir det alltså nya tag och dags att börja stryka saker på min att göra lista!

RSS 2.0