Döendes

Det där städandet höll på att ta livet av mig måste jag säga, städat hela dagen och sen städat hemma. Jag längtar till imorgon då ska jag städa lite, baka lite, vara lite spa-värdinna och sen ska hem kasta mig i duschen och sen åka på middag, kommer blir så trevligt så:) De enda som är irriterande nu är att jag ringt tre personer och ingen av dem svarar, jag menar varför? Hm, får försöka igen, se om jag i alla fall kan få tag i min jacka. Fast nu har jag två till;) En ny skinnjacka har jag, den är lite kortare än min förra i midjan, men det är en svart skinnjacka, som jag längtat efter att kunna ta på mig en sån, var två månader sen min förra vart stulen/gavs bort så det har saknats;) Sen vart det en höstigare jacka också, som min bror påstår ser manlig ut, i för sig påstår han att jag ser manlig ut för det mesta, jag får tydligen leva med det;) Sen kom min älskade svarta mössa med posten också, så nu ska jag bo i den! I alla fall överallt där man får ha mössa på sig;)

Men ja, gårdagens kväll var det ja, en lugn kväll, en mys kväll. Lite vin, en cider, en fantastisk spelning av Stiko Per och trevligt sällskap. Egentligen finns det inte så mycket mer än AWESOME att säga;) Men tjejerna kom förbi här innan vi drack vin och åt lite ost och kex, hahaha låter jätte sofistikerat;) Sen vart det Skutan, ett glas vin till och en cider innan Stiko Per kommer igång, totalt 26låtar tror jag han lyckades framför. Och så bra det var, fast det kändes mer som en höst kväll där man satt inlindad i en filt. Vilket tjat det är på mig och min höst;) Hahaha, men jag ser så himla mycket fram emot att sitta på min balkong inlindad i en filt, lyssna på bra musik, ha trevligt sällskap och drick vin;) Jag är som ett litet barn innan julafton, så mycket längtar jag efter den där balkongen eller ja, hela lägenheten tror jag. Det enda jag är rädd för att det blir tomt, men på något vis tror jag man vänjer sig eller helt enkelt lyckas få folk att komma förbi då och då. Yees det blir bra.

Nu tror jag att jag ska hämta lite äppelpaj och krypa ner i sängen och se på How I met och sen sova i tid. Tror det behövs om jag ska orka med morgondagen!


Afrikas vackraste sten

Vilken kväll det var igår, vilken vecka det här är! Känns som jag mest bara har haft trevligt hela tiden:) Tennis i tisdags, golf i onsdags, Skutan och Stiko Per igår, idag ska jag och bror städa klart nedervåningen, sen ska jag ligga och glo på How I met och äta glass, perfekt fredag i regnet. Jag längtar verkligen efter hösten, inlindad i filt på min balkong med ett glas vin, kvällar framför tvn, höstpromenader, spelandes på gitarren... Jepp det låter fint, kanske är det för att det är som höst ut som man känner såhär;) I alla fall är vädret ett bra skäl till att ha varmare jackor och mössor på sig, det gillar jag!

Nu ska jag ta och åka iväg och handla lite, berättar mer om kvällen igår sen:)

Mitt i natten;)

Stiko Per var grym! Och jag ska köpa en ny gitarr, dessutom borde jag sova. Någonstans så ringer det en klocka om att jag börjar åtta imorgon;)

Torsdag

Bror och jag städade övervåningen på en halv timme, bra gjort. Sen fastnade jag här med gitarr igen, livsfarligt att ens börja, helt plötsligt har det gått en timmer och det finns andra saker som verkligen borde gått före! Alltså det här med träning känns som jag kan glömma idag nu regnar det igen, jag borde laga mat och sen blir det Skutan och Stiko Per! Mitt hälsosamma liv är inte på topp just nu, men jag hoppas på förändring till hösten;) Längtar faktiskt efter hösten så alla turister försvinner också, jag undra hur många gånger jag svär och hatar människor innan jag tagit mig igenom Noret;) Tillräcklig många för att ta riks 70 hem istället och då fick jag en gubbe framför mig som inte kunde köra bil heller, det är då jag blir en livsfarlig chaufför, när alla på vägen irriterar mig;) Borde man ens få ha körkort när man är över 70, jag ställer mig skeptisk!

Nej ska väl göra någon nytta innan tjejerna kommer hit och dricker lite vin;)

Golf

Vad ska man säga, hahaha, jag var på väg att slänga klubban inte en utan flera gånger;) Men oroligt kul och trevligt! Ska göras om flera gånger kan jag lova! Börjar få träningsvärk i höger handen kan jag lova, golf och tennis hör inte till min vanliga sporter;) Åh, jag känner mig sådär otroligt lycklig idag, jag tycker väldigt bra om mitt nya hår och ja allt bara flytet på idag, underbart! Sen känner jag att imorgon också kommer bli underbar! Jobba, springa, laga mat, städa övervåningen, ett glas vin och sen Skutan och Stiko Per! Det ska sjungas tro mig, så nu sitter jag och lyssnar på skivorna, han är så bra! Sen kommer helgen bli helt underbar också, lördag framför allt, jag ser verkligen fram emot den! Inget Lucky bara mys, yes helt underbart! Ja nu skulle jag verkligen kunna skutta runt här och bara dansa, tror mig. Men jag ska nog gå och sova snart istället! Upp och jobba lite, fem dagar i rad den här gången, men det är sommar så lite timmar sömn hit eller dit är strunt. Åh vad jag tror att den här veckan kommer visa sig vara den bästa veckan på mycket länge! Kärlek till den här veckan helt enkelt;)

God natt!

Håret





Yees här har ni det, udda va? ;) Typiskt mig! Nu ska jag ta och göra mig redo för lite golf, hörs senare:)

God morgon!

Nu ska jag vara hos min frisör om 40min, yeah! Det kommer bli awesome, den nya hårfärgen alltså om jag nu vågar färga mitt hår till den;) Annars på schemat så finns lite träning och lite tvättning av bil sen förhoppningsvis lite golf i backa och blir det inte det då hittar jag på något annat vi kan göra! Jag menar sen ska jag slita på tills nästa tisdag då jag är ledig igen;) Sen är jag ledig helgen nästa vecka också, funderar på om jag ska ta mig till Sthlm, ska höra runt lite och se hur det blir, jag saknar staden och mest saknar jag vännen och pojkvännen (Alltså hennes;) ). Sen veckan efter det ser det ut som det kan blir Sandviken!

Men nu lär jag minsann göra mig klar för frissan!

Måste fånga dagen

Och här sitter jag försökte se på tv men koncentrationsförmågan är verkligen noll, jag undrar om den någonsin kommer tillbaka igen efter att den försvann helt i april. Måste säga att jag ibland känner mig tveksam, jag är liksom bara ett yrväder och ingenting kan riktigt fånga mitt fokus alltid på väg, aldrig nöjd, vill bara fortsätta framåt och hitta något nytt att göra. Det blir tråkigt efter en kvart och jag stampar runt på stället av rastlöshet. Jag tackar för att det finns träning som kan uppehålla mig mer än en kvart och lika så jobb och vänner. Kanske är det bara sommaren som gör det, vad vet jag. Men jag vet att tio veckor hos barnen kanske kan göra att jag få ro i kroppen. Eller så får jag det helt enkelt aldrig och kommer fortsätta göra femhundra saker på samma gång och bara slutför några och när jag samlat på mig för mycket att göra så slutar det i alla fall med att jag ligger här i soffan med min dator och vet inte var jag ska börja, vad jag ska göra först. Och så går dagar, veckor, månader och det är fortfarande inte gjort, ibland blir det inte ens klart. Och om det väl blir klart så är det sällan man blir nöjd. I för sig är jag kanske för det mesta inte nöjd heller vill bara ha mer, ha det annorlunda och helt tvärtemot. Ja, ibland skulle jag nog behöva stanna upp och inse att jag faktiskt är otroligt nöjd med det jag har och jag borde verkligen lära mig leva i nuet, jag har alltid nya planer och förväntar mig att alla mina planer ska funka och som jag sagt förut det funkar inte. Även om jag själv håller dem så sammarbetar inte alltid allt runt omkring, men ja det handlar väl om att acceptera och göra det bästa av det som blev.

Ja, jag är expert på att fundera på allt mellan himmel och jord mitt i natten;) Dock är det positivt funderande, men sånt man kommer på när man sitter konstant i två timmar och försöker lära sig en låt på gitarren som låter skit. Och tro mig där är jag nöjd för timmarna går utan att jag märker det! Låten sitter inte heller som den ska och jag är ingen sångerska, men just nu bryr jag mig inte och ser fördelen i att vara ensam i ett stor hus även om jag skulle ge mycket för att ha sällskap. Ännu en ska jag måste lära mig, vara själv, det är det svåraste. Jag har knappt varit ensam i hela mitt liv alltid haft en eller flera människor runt om mig. Men jag antar att det handlar om att bita ihop där och lära sig att se charmen i att vara ensam. Eller så skaffar men en hund och så är man inte ensam, då har man någon som sitter och tittar på tv med en i soffan och någon som säkert mer än gärna ligger i fotändan och sover, trygghet!

Ja nu ska jag gå och drömma om min underbara hund och min vackra lägenhet, lycka för mig och det kommer bara närmare! :)


The Script


Federer idag, Woods imorgon?

Vilken backhand jag har, eller not;) Trodde faktiskt på riktigt att någon skulle döda mig när jag ännu en gång sköt bollen åt skogen, men tror mig jag hade kul, men jag tog det inte så seriöst heller. Och platsade tyvärr inte heller i Insjön Open, men jag löser det till nästa sommar då ni har ni nog en ny Federer. Imorgon blir det golf i Backa tror jag bestämt, då ska jag visa mina Tiger Woods svingar, den ni;) Dessutom jobbar jag på min karriär som rockgitarrist, men nja det går inte så himla bra, gitarren är skit (inte alls den som spelar på den som inte kan;) ). Kanske borde jag hålla mig till sånt jag kan typ baka och ro (är inte så bra där heller ännu men det är i alla fall en sport jag skulle slå de flesta av min vänner i;) ).

Nej nu ska jag väl ta en dusch efter min cykeltur på en mil och de där slagen i Insjön.

Use somebody

Vad gör folk som är arbetslösa? Alltså det är för det första bara skit på tv, väder jag inte blir klok på och ja, nästan alla andra är på jobbet! Jag tar tillbaka det där om att jag skulle bli hemmafru;) Jag skulle vara sitta här och göra inte ett skit och det vore dumt! Fast jag har saker att göra, jag bara orkar inte, har betala räkningen i alla fall och fört över pengar till mitt andra konto, sen har jag lagar lunch också. Sen ska jag orka (måste) ta mig till gymmet och träna lite, sen försöka orkar cykla en mil också. Sen lär jag väl handla och jag jag borde tvätta bilen också, jag har saker att göra jag är bara slö kom jag fram till. Men ja man blir det nog av att inte gå upp i tid och sen bara glida runt;) Men nej gymmet kanske vore på sin plats nu!

Somna om nu igen

Godmorgon!

Alltså hur svårt kan det vara att ha sovmorgon? Ställde klockan på halv tio, vaknar upp med ett ryck kvart i nio av att telefonen ringer, skuttar ur sängen från en dröm där jag stått och skrikigt. Svarar i telefonen och kvinnan i andra änden säger: - Ingegerd, - Vaddå Ingegerd? -Ja, är Ingegerd där. -Öhm nej.  -Nej då har jag visst ringt fel, "klick". Tro mig jag stod där med luren i handen ett tag innan jag lyckades vakna till liv och fatta vad som egentligen hade hänt och i kroppen satt den där drömmen kvar, så det var bara att traska tillbaka till sängen och försöka hitta något nytt att drömma om något lite mer positivt, det är nämligen mycket bättre att vakna upp glad över att ha drömt om något underbart. Men jag lyckades aldrig somna men vända känslan ändå, jag tänkte på hunden jag ska skaffa i höst, den och lägenheten kan var den största lyckan jag har. Ska snart ta tag i att höra av mig till kenneln också!:) I alla fall när jag skulle lägga mig och drömma vidare så gick det bara ett litet tag så ringde E från jobbet och undrade om vi hade en nyckel till stugorna, där frågade hon dock fel person jag har faktiskt inte en aning om vi har det eftersom vi inte har hand om stugorna egentligen. Men ja det löste sig nog;)

Igår kom jag också på att det är inte alls idag jag ska färgar håret, det är imorgon. Här har jag gått och lurat mig själv flera dagar fast jag vet att min frisör alltid är ledig på tisdagar och har varit i fler år. Så blir till att längta en hel dag till! Imorgon blir det förhoppningsvis lite golf också ska ringa S sen och se om vi lyckats styra ihop något!

Förövrigt sitter jag här och inser att nagellack inte är någon ide att ha när man städar eller när man spelar gitarr. Ja. jag vet ibland tänker jag på helt sjukt onödiga saker, men det är en charm i sig. Jag är en sån person, en sån som tänker på sånt som inte spelar någon roll;) T ex om jag är helt knasig som tänker bo kvar här i Leksand i en lägenhet och skaffa en hund, andra pratar om vart de ska resa eller i vilken stad de ska plugga, själv blir jag kvar här. Fast ja i för sig så har jag ingen bättre plan heller, jag är för lite i skolan för att bo där jag pluggar då skulle jag bara sitta där i min lägenhet och glo. Jag har faktiskt testat;) Shit jag har verkligen lite klent med planer för hösten känner jag eller just det en utlandsresa var det också! Jag ska gå en teckenspråkskurs också! Hahaha, jag har visst lite att göra och sen ska jag jobba och träna också, spara pengar till min nya bil. Japp, nu kändes de bättre det är nog inte så tokigt att bo här ändå;)

Pressure

Jag kan sätta pengar på att jag har minst ett inlägg som redan heter såhär, men det är Paramore och ja när man ständigt lyssnar på deras musik och är kass på överskrifter så får det duga;) Nu hur jag spelat gitarr så jag är öm i fingrarna, vad tänkte jag på när jag var 16år och köpte en stålsträngad skit gitarr, men jag klagar inte;) Förutom det har jag diskuterat med L om hur vidare man borde få ha mössa överallt eller inte. Jag är för att ha mössa överallt i för sig så är jag för nästan allt just nu som betyder att man kan känna sig lite mer slapp. Eller vad jag har för baktanke jag verkligen inte, bara den här grejen med hårfärgen, jag det ska bli sjukt spännande imorgon;) Jag lovar ni kommer få se hur det blev;) Men jag lovar er det blir inte svart, när jag hade det såg jag så blek ut och det tog mer än ett år att få ur färgen ordentligt och bli brunhårig igen;) Ja ni det var tider det! Dock tror jag att det är bättre tider nu, bättre att bli äldre och klokare(?) eller det var ytterst tveksamt, jag blir nog aldrig riktigt klok och det är nog det som är charmen.

För övrigt sitter jag och funderar på hur svårt det kan vara att hitta ett par Convers light hi i vitt utan den röda randen ner till, skulle föredra svart, men det kanske inte finns. Sen var frågan behövde jag ett par till Convers, oh yes! På tal om kläder så är det ganska kul, min bror har på något vis lyckats bli inblandad i mitt val av kläder ibland. Jag kan ha sprungit förbi någon gång och frågat om det sett okej att gå ut på ett visst vis. Igår sprang jag in i rummet med mössa och min bror utbrister: Nej! Jag hade inte ens tanken att fråga, men ett svar fíck jag, tydligen passade inte tröjan till?! Öhm, inte ens jag skulle tänka på en sådan sak. Jag fick inte heller ha Convers på mig lördags, jag undra när min bror började bli min moderådgivar och jag vill inte veta hur det här kommer utvecklas om han fortsätter att få ha sin makt. Min lillebror är inget riktigt modelejon, den makten måste bort;)

Nej undra om jag ska gå och sova, jag menar varför sitta här och fördriva tid när det ändå bara är trist;) Jag väntar på att mina horoskop ska börja tala sanning också, förhoppningsvis snart, det lättaste är om man inte själv behöver engagera sig så mycket utan att det bara löser sig, I hope;)

Blicken är kär och dimmig

Jag har så himla tråkigt så snart börjar jag klättra på väggarna igen! I för sig kan jag plocka fram gitarren eller se på How I Met, men alltså jag blir så sällskapsjuk. Hur ska jag stå ut i min lägenhet sen? Jag menar min familj har varit borta sen i onsdags, Anna har varit här i helgen, bror springer förbi mig ibland och ja jag har umgåtts ganska mycket med folk;) Men ja, jag får väl plocka fram den där gitarren då! På onsdag hoppas jag på att vi åker och spelar golf i Backa, annars åker jag dit själv;) Fast jag har massor att göra som jag kanske borde passa på att ta tag i när jag inte har något att göra. Typ tvätta bilen, skriva klart uppsats fan(där kom erkännandet, jag har en sida kvar!), sen borde jag sy klart alla kläderna och åka en sväng till Borlänge också, måste ha en till svart tröja till jobbet! Och imorgon har jag faktiskt saker att göra, jag ska färgar håret och klippa mig, träna dubbelt pass och sen lär jag väl handla och hämta posten hos alla som det ska hämtas post åt, sen borde jag köpa en ny kalender så jag kan börja planera hösten! Underbar höst kommer det i alla fall bli, tio veckor i Insjön med min underbara barn, jo ibland låter man inte lika lycklig. Men i det stora hela så är underbara och ger alltid så otroligt mycket energi och glädje. Sen efter de veckorna så kanske det är på tiden att jag försöker skaffa mig en hund, för då blir jag nog hemma mer på dagarna så den slipper vara själv så mycket i början. Yes, det blir en bra plan;)

Nej nu ska jag hämta gitarren och sitta här i mitt stora hus;)

I only wanna be with you

Den där springturen dödade mig verkligen är helt slut och jag bara måste hämta posten hos mormor och morbror. Jaja, är väl bara till att hoppa ur min knallrosa mjukisdress och i något lite mer vardagligt och cyklar runt halv Leksand och ta in den där posten;) Jag älskar att jag går från knallrosa mjukisdress till slitna jeans med nitskärp i, hahaha lite motsatts kanske, vad vet jag;) Skriver mer sen när jag måste betala alla räkningar! Eller det var visst bara en;)


Söndag

Alltså veckorna var tar de vägen?;) Men vilken underbar helg, har varit toppen att ha Anna här och jag känner mig i mitt livs form igen! Nästa vecka ska jag äntligen börja träna ordentligt igen, underbart! Yees, nu hr jag ett flow igen och det kommer när jag som minst engagerar mig om hur det ska vara, ska nog bli min grej;) Sluta bry mig så mycket och ta en dag i taget, yees!

Nu ska jag stämma gitarren och försöka åstadkomma något;) Lär gå sådär, den behöver bytas ut akustiken är förfärlig. Och nej jag har inget vettigt att skriva;)

Rewind

Vad som hjälper mot trötthet och andra jobbiga saker: Musik så klart!!! Nu är jag på super humör och känner hur helgen kommer smygandes, underbart! Jag längtar otroligt mycket, ska bli så kul att ha Anna här och få visa henne Leksand. Lite nervös är jag dock, Leksand är juh Leksand;) Sen längtar jag efter att få festa lite igen, som Pink sjunger: I can't help it i like to party, it's genetic!  Och ja varje helg är verkligen en fest, men varför inte det är sommar och finns det något vettigare att göra?;) Denna gång blir dock inga idéer om att vi ska in i kaklet och sånt, jag verkar ta det på tok för seriöst;)

Nej nu ska jag fixa med lite bilder från Falsterbo, resan som jag inte berätta om ännu, men ja det kommer;)


Torsdag

Alltså jag har verkligen ingen motivation till att skriva något här egentligen är bara jätte trött efter en hektisk dag. Funderar på att ta en dusch krypa i min rosa mjukisdress och bara se på massa tv tills jag somnar. Finns så mycket annat jag borde göra men jag orkar verkligen inte. Jobbade först med att städa lite i morse och sen vart det bakning till Buffils mellan elva och två, sen full fart till tandläkaren och sen hem och kolla lite på det jag måste beställa imorgon. Sen fick jag till slut i mig lunch, klockan fyra på eftermiddagen, jag åt frukost vid halv åtta tiden, snacka om att min kropp kommer bli ur balans. Men ja det är kul att ha mycket att göra och ja nu borde jag typ träna, men det spöregnar ute så nej det blev inget. Ska följa planen och somna i soffan, hoppas bror kommer hem snart också så jag får lite sällskap inte så jätte kul att ha ett hus helt för sig själv jämt....

Onsdag

Nu är det tyst och tom i det här huset, lite tråkigt är det allt. Har haft Angelica, Malena och Sarah här på middag, känner att jag lyckades riktigt bra faktiskt med maten, otroligt nöjd:) Och otroligt trevligt att ha dem här och bara få prata om allt mellan himmel och jord och man vet aldrig när man ses igen så det är viktigt att ta tillfället i akt!

Nu har jag i alla fall bara två dagar kvar på mitt sju dagars pass och på fredag kommer Anna! :D Det ska blir så trevligt så att ha henne här över helgen, hon ska få uppleva Leksand, vad det nu är att uppleva;) Så det blir en trevlig helg, längtar så till att få vara ledig och ha huset för sig själv också! Även om det betyder en hel del att göra, måste komma ihåg att ta in posten åt mormor och morbror också och vattna lite blommor. Och jag har redan ett disk-berg, ja sånt som måste diskas för hand;) Kanske borde sattsa på att skaffa mig en diskmaskin till lägenheten, en liten, vore nog en bra grej;) Nu ska jag lägga mig i soffan som jag har för mig själv och se på något strunt på tv;)


Why don't you stand up, be a man about it?

Bara tre dagar kvar på mitt sju dagars pass, yeah! Sen ska jag vara tok nervös över att helgen klaffar för dem och det inte blir mer bokningar än beräknat jag hoppas verkligen det går vägen! Det måste göra det annars kommer jag få ett nervöst sammanbrott;)

Hunnit med att cykla en mil också, hemsk motvind mellan Häradsbyggden och Heden, kändes som man stod stilla i nerförsbackarna;) Men alltså jag har faktiskt inte tid att sitta här;) Ska hämta min systers 14-åriga kompisar snart och åka på Harry Potter, yeah! ;D

Bad Influence

I can't help it i like to party it's genetic!



Måndag

Som jag slet mig ur sängen i morse verkligen tvingade mig upp och jag tror det tog en kvart innan jag fattade att jag hade lyckats börja koka ett ägg och hämta tidningen;) Men vart lite piggare på jobbet i alla fall och det är en lugn vecka men en del pyssel, ska lyckas beställa nya städ grejer och saker imorgon, ska bli spännande, får nog ta en dubbel koll med Karin så det stämmer tror jag.

Annars idag så har jag bestämt ordentligt min nya hår färg, ska bli väldigt spännande jag kanske inte ens kan ha den, men vi det återstår att se;) Nästa tisdag blir det både klippning och färgning. Dessutom har jag nu beslutat vilken hundras jag ska ha helt och hållet, måste ha en som vill springa mycket så den kan följa med mig ut, så blir den Finsk lapphund:) Nu ska bara lägenheten bli klar och jag ska flytta in och se så ekonomin och allt funkar, gör den det så ska jag nog börja kika runt så jag kan skaffa mig en någon gång efter jul! :) Japp, den här dagen vart bra till slut också även om jag var på fruktansvärt humör när jag vaknade och bara ville sova mer och ogillade allt;) Härliga mornar jag har, måndagarna är för det mesta värst eller söndagarna, eller de är nog lika illa! Men den här måndagen vart faktiskt inte så illa har sprungit 8km också, första träningen på 3 veckor behöver jag säga att jag känner mig döendes nu?!;) Blir en dusch och sen till att försöka hitta något att äta! Just det måste hitta på mat till veckan och nästa vecka också eftersom de andra åker iväg på onsdag och jag och bror blir kvar hemma och tanken är att mamma ska fylla kylskåpet innan hon åker;) Sånt gillar vi!

Dalablå

Åh vad jag är sliten, har legat och sovit en halv timme i soffan ner bredvid mamma som också verkade sliten;) Hon har semester den här vecka, jag är inte alls avis, för jag har bara fem dagar kvar att jobba av det här passet;) Träning, jobb och sömn är vad den här veckan ska bestå av tills på fredag, då har jag ledig helg och ett hus för mig själv. Det har jag i för sig redan på onsdag, helt då också för bror är inte heller hemma, så ska sova i det här stora huset själv. Blir till att kolla alla garderober och sånt, så det inte står någon gömd där;) Bara till att träna på i september blir det allvar, helt själv på 44kvm, men så skönt också att kunna strosa runt och välja vad jag ska äta själv och inte vara under bevakning ständigt. Jag längtar verkligen till hösten, det kommer bli rehab på hög nivå, den här sommaren är galen och jag antar att ribban stannar där tills skolan kommer i antågande. Fast det skulle inte skada om jag kunde komma på att ta tag i mitt liv lite tidigare också! Typ nu på en gång innan det blir en totalt urspårning, men alltså man lär bjuda på sig själv eller nått;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen dö i sängen och hoppas att min bula är borta imorgon!

Sliten

Det ordet räcker inte, undra hur många timmar jag ligger efter med sömn nu?! Och huvudvärken är ett faktum, och jag har en fet bula på huvudet också, gjorde en snygg vurpa i hallen på klinkersgolvet. Oerhört smidigt, skulle vara toppen av dagen om jag har en hjärnskakning utan att veta om det eller något sånt. Hypokondriker är jag, så jag kommer tro att jag är döendes tills bulan försvinner. Men ja det kunde verkligen gott illa, tur det inte gjorde det och tack och lov har vi haft en lugn dag på jobbet idag och veckan ser också ut att bli lugn, så det blir skönt. Tanken är att jag ska börja träna igen imorgon efter mitt förkylnings och semester uppehåll på tre veckor. Men ja som jag känner mig idag kommer jag inte långt, men med lite sömn och vila kanske jag kan får bukt på det här. Ska nog lägga mig och kolla på How I met, var ett tag sen nu har haft så mycket annat för mig, eller jag det har jag jämt. Funderar på att ta en dusch först så jag kan krypa ner min fina, nya, knall rosa mjukisdress;) Låter som en ypperlig plan nu när jag tänker efter!

Hemma

Är hemma igen men har sjukt mycket att göra så allt om våran awesome roadtrip kommer imorgon, och ja jag glömde numret till mobil-bloggningen;) Bra gjort av mig jag vet! Men nu ska jag äta och fixa, imorgon blir en bättre dag för bloggande!

Äntligen

Ska ta en dusch, packa in mig i bilen fixa musiken och GPSn, hämta Lotta och sen hämta upp Stine i Insjön, sen bär det av! Första stopp blir Djurås, Stine sa något som systemet, andra stopp blir Borlänge, vi behöver färdkost och lite frukost! Sen ska vi väl stanna och äta, stanna och sträcka på benen och ja allt vad man nu ska göra på vägen. Men ja, det brukar gå fort och så till slut står man i Skåne och kan andas havsluft, jag får det i år igen! Jag är inte fullständig utan att ha varit vid havet en gång om året och tagit det lugnt! Ja det ska bli skönt och otroligt trevligt!

Men ja ni, ska jag komma iväg lär jag hoppa in i duschen nu! Men ja ni blir som sagt inte av med mig helt, jag dyker upp här när ni minst anar;)

Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag älskar att sitta i mitt fönster och blicka ut, till ljuv musik. Just nu blir det Melissa Horn eller Stiko Per Larsson eller så sitter jag där själv med min gitarr, men det blir aldrig lika vackert. Jag är ingen riktigt talang, men så rofyllt det är! En gång i tiden bodde jag i mitt fönster, en sommar för sex år sen, tänk vad tiden går. Jag satt där och funderade en hel sommar och vart verkligen inte klokare alls, antar att det är svårt att bli det när man är fjorton år och tror man är kär, olyckligt kär. Det är tur man vet bättre nu, nu mera sitter jag där bara för att det är underbart att känna fläkten i ansikte och för att det är så underbart att kunna blicka ut över något. Fast det blir inte så ofta skrivbordet står i vägen och jag antar att jag inte är lika smidig längre;) Bättre blir det med balkongen sen, den kommer bli mycket uppskattad, till och med långt in på hösten när man sitter inlindad i en filt med musiken från vardags/sovrummet och blickar ut över ett Leksand som är sådär lagom öde igen och inte som nu med alla turister som finns vart man än vänder och vrider sig. Vad underbart det lät att sitta på min balkong, nu vart jag att längta ännu mera!



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

GPS...

Alltså hur kan den redan ha gått mig på nerverna och varit på väg ut genom ett fönster?! Jag har bara försökt att lägga in vägen i Falsterbo dit vi ska men icke, hundra år tog det att fixa. Och sen vart det fel i alla fall så jag fick ropa på pappa som fick komma och fixa så man kunde se vart alla dessa kameror är också, vill inte få någon fin böter precis;) Men blir Örebro, Jönköping ner, tror det är bästa vägen. Sen bestämde vi oss för att starta vid fem så vi är där runt två och sen sova en stund i bilen tills campingen öppnar. Gäller att få några timmas sömn så vi orkar med dagen och inte blir griniga, tre griniga tjejer tillsammans är nog ingen bra grej;)

Blir hur kul som helst även om det är 74mil vi ska ta oss igenom och jag kommer säkert vara övertrött när klockan är tolv då jag misstänker att det blir ännu en stressig dag på jobbet, någonting bara säger mig det;) Men jag lär väl fortsätta packa annars kommer jag aldrig iväg eller i säng;)


Imorgon

Ja imorgon bär det äntligen av, från Leksand för en stund. Dock så måste jag packa, fixa, fundera och styra upp allt för att jag ska känna mig på den säkra sidan när jag lämna jobbet tre dagar. Jag tyckte det kändes kämpigt att bara vara borta två i helgen, jag är nog inte riktigt van den här rollen som den som har ansvaret ännu, men ja den är ganska trivsam ändå. Jag gillar listor och att planera. Men jag känner också att jag verkligen måste ha full kontroll och det har jag juh inte riktigt när jag ledig;) Men det ska nog gå bra! Annars är det bara att återställa kaoset igen, det har jag försökt göra idag;)

Undra nu bara vart jag ska börja i alla den röra som jag har här hemma också, måste fixa musik, gå igenom bilen med pappa, packa klart, tanka och försökta tänka efter vad man kan behöva ha med sig. Planerad, jo jag vet jag kan gå till överdrift med min planering jämt, men sån är jag;) Livet brukar dock inte alltid gå som min planer är tänkta, men i slutet blir det ändå alltid så bra som det kan bli. Dock behöver man inte planera livet hundra år framåt, jag ska försöka sluta med det;) Men lägenheten kan jag i alla fall planera, ska ner till pappa på jobbet och kolla lite på möbler någon dag också, hoppas verkligen de blir klara tidigare. Till min födelsedag kanske, det skulle vara en fin födelsedags present. Tyvärr kunde de inte ta bort väggen i köket som bara är i vägen, men man får göra det bästa av situationen:)

Ska nog börja med att leta fram gummistövlarna och sen slå en pling till Stine!

Törneros

Ja och vad har jag kastat bort den här dagen åt, jo verkligen inte ett skit. Jag bara sitter här och glor orkar inte börja med något, ta tag i något. Som vanligt bara väntar jag på att det ska gå av sig själv, att väskan ska packa sig, att skoluppgifter ska skriva sig själv, att min kropp ska åka och träna utan att jag behöver släpa mig iväg. Men vet n i vad det funkar inte riktigt;) Jag blir bara fast här och väntar, velar, funderar. Men för det mesta så sitter jag bara här och suckar åt människor, som inte vet vad de vill, tror saker och bara är allmänt konstiga, såna där som mig;) För när jag tänkt efter så är jag precis lika, jag vet inget, jag sitter mest här och väntar på att saker ska hända och det händer saker. Egentligen är jag inte så planerad som jag tror, egentligen väntar jag bara ut livet, att livet ska komma till mig att allt bara ska hända av sig själv. Jag tar några små steg ibland, en bil, en lägenhet, en början till ett liv. Men frågan är, blir man någonsin seriös? Jag tvivlar, en dunk vin på en helg och två fester, livet blir kanske inte mer seriöst än så och det är okej. Jag önskar bara jag var lite mindre engagera i hur det borde vara, ska vara. Istället skulle man kunna rycka på axlarna och dansa vidare. Men jag antar att det kommer och någonstans är jag klok och smart, det märks ibland;) Det handlar om att inte ta livet så himla hårt, det är trivsammare att bara spåra ur och vara kvar där, så jag stannar. Nu ska jag äta en hamburgare!

Söndag

Igen, veckorna går så himla fort och inge klokare blir man heller;) Det är sjukt att jag mår så himla bra dagen efter jämt, kroppen kanske börja vänja sig vid att ha sena nätter och vin på helgerna;) Fick sällskap hem i natt också, det bästa sällskapet jag kunde hittat att ta med mig hem;) Japp, jag tror helt på hundar och vänner som sällskap, jag menar killar, nej! 

Och snart är det tisdag:) Så jag längtar, ska bli så skönt att se något nytt, något annat än Leksand;) Sen att det bara är vi tjejer det blir helt underbart:) Ja det kommer bli awesome! Pappa håller på att byta tändstift på bilen nu så den går hela vägen också, min lilla skrot;)

Funderar på att gå ner och baka lite, är en perfekt bak dag när det bara fortsätter att regna ut. När ska det ta slut? Solen kom gärna tillbaka snart!

Noll kontroll

Det var nu jag borde pallra mig till Borlänge, vet dock inte om jag är kör duglig;) Men bilen behöver nya tändstift tills vi åker på tisdag så Borlänge är ett måste;) Hahaha, sitter och tänker på gårdagen, det var en störd kväll som vanligt att man inte bara kan sätta gränsen;) Fast ja, jag sköter mig bättre än förut i alla fall, så det är helt okej! Men ja, jag är gott sällskap;)

Åh  varför kan folk inte bara svara när man ringer, känns som jag inte gör annat än att jaga folk via telefon hela dagarna;) Får väl fortsätta med det;)

Godmorgon

Det kan finnas tendenser till huvudvärk, men det skiter vi och köra hårt ikväll igen;) Dessutom har jag ett jätte blåmärke på ryggen, den fullaste killen på Bygatan lyckades naturligtvis kasta omkull både sig själv och mig på golvet. Tro mig det var ingen skön landning och nej tröjan var inte ren. Men ja det man inte dör av är helt okej;) Men ja det var en sjukt trevlig kväll, även om den slutade lite jobbigt. Men jag var hemma fyra och har sovit till halv elva, kunde verkligen inte sova längre, men får väl sova middag sen;)

Jag har tänkt på det här att man är sugen på så himla mycket udda när man är lite bakis, undra om det lika som folk säger att det bli när man är gravid;) Jag menar jag gillar inte ens att dricka cola, men när jag bakis tro mig då är det sjukt gott;) Precis som jag kan äta ett paket Brago kakor med choklad på en sån här dag, jag såg att de låg i skafferiet;)

Nej undra om man ska ta en dusch nu:)

Fika

Nu ska jag och fika med Maria och den här fredagen kanske inte bli stå tokig ändå. Och nu har jag gjort allt som står i min makt, det är inte mitt liv och inget jag kan påverka mer. Men jag hoppas att det ringer en klocka, jag gör verkligen det! Men det är dags att traska vidare i mitt liv och förstår att även om jag vill så kan jag inte påverka andra människor, det måste få sina insikter själva. Tur jag är klok nog att förstå det i alla fall, jag har växt, det är bra, jag duger ganska bra ibland!

Jag vet inte om jag är lycklig....

Men just nu gör det inget, jag vet att jag kommer klara allt. Klara jag det här, ja då klara jag verkligen allt, för det här tar på krafterna det här är en nära döden upplevelse. Men jag tror den behövs, jag önskar bra att det inte fick mig att se på dig med de här ögonen. Jag har varit urspårad, men ja vad gör du, du är inte du, jag om någon borde veta och nej man förändras inte så fort tro mig, i alla fall inte innerst inne. Man är alltid den man är, tro mig det finns anledningar till att jag aldrig någonsin gett upp hoppet om livet, jag är envisast i världen och inget kommer någonsin kunna knäck mig.

Nya tag fröken Lindeström, nya tag. Imorgon är det fika med Maria som gäller, jag vet att hon kommer ge mig den kraft jag behöver, det gör hon alltid<3 Och Anna har gett mig den nu, tack för det, jag tycker så mycket om dig! <3

Shopping

Jag har handlat kött och saker till min lägenhet, nu ska jag snart börja leta på lite kläder att ha på mig till kvällen. Jäkla skit väder varför kan det inte vara sol och varmt?! Men jag är inte bitter det ska bli jätte trevligt att komma hemifrån ikväll, sen imorgon blir det fika med Maria och bygatan, lördag är de mycket möjligt att det bli Pirates of Siljan vi får se, de visar sig. Sen jobb  två dagar och sen på tisdag kväll åker vi:) Tre tjejer, en bil, ett tält, hästar, havet, något glas vin (?)! Åhhh, det kommer bli så himla mysigt:)




Blir turkost i köket och badrummet, så fint! Till och med ett randig duschdraperi;)

Sen en tid tillbaka

Nu ligger hammaren och yxan i städförrådet istället, hahaha jag borde flytta på det. Jag får göra det imorgon, tror det hör till förrådet vid poolen men är osäker. Det var i alla fall någon som skulle byta däck på bilen som hade använt det tror jag, hahaha. Byta däck med en yxa, låter konstigt;)

Jobbat idag, lugn dag idag också. Nu borde jag träna men vet ni vad jag orkar inte och ja det är nog lika bra att verkligen låta förkylningen gå ur, har fortfarande lite snuva. Får ta ett nytt ryk nästa vecka med i alla fall tre tränings pass och sen ordentligt veckan där på. Men det är sommar och då blir det lätt såhär, det är tur jag har ett jobb man rör sig på;)

Satt och läste horoskop idag, idag var en bra dejting dag för mig;) Har inte märkt av det ännu men det kanske kommer eller ja jag har faktiskt ätit lunch med fyra tjejer på jobbet, kanske var det min dejt;) Hahaha, nej jag tror egentligen inte på sånt trams som horoskop men jag menar, står det något så spännande som att det skulle vara en bra dag för dejting så är det klart man måste tro lite;) Sen tror jag bara på sånt som är positivt, så det så! Vart faktiskt bjuden på middag ikväll nu, den ni;)

Varför det...

0-7b89bc8ef1637793cdf6a474044827fc.png

Kolla varifrån!

Varför det här ligger i vår reception är en bra fråga;)


FIERO!!!

Jag och min bror har nästan, nästan! Fått pappa att köpa en Fiero, bara mamma som sätter sig emot, typiskt henne. Hon måste naturligt vis ha en med cab som är lite mindre och rundare, helst en MG eller en Spider. Jag antar att jag får köpa den där Fieron i slutet av sommaren själv om det ska vara på det här viset, jag ska bara kräva förskott på mitt arv av pappa först;) Nej då, men ja det skulle inte vara helt fel om han köpte den och vi kunde ha ett schema över vems tur det var att ha den och jag kunde ta den till jobbet, pappa jag vet att du är sugen! Jag ska lägg upp en plan och plocka fram alla fördelar med att ha en Fiero, om jag jobbar med den där lilla extra charmen så kanske jag kan få över mamma och ja då är det givet. En Fiero är ett måste, pappa tänk på att du faktiskt velat ha en! :)


I för sig när jag tänker efter jag kan köra MGn och Spidern också, jag menar bara så ingen vänder det här emot mig nu och jag inte får köra de för att jag hellre ville ha en Fiero;) Tänk vilken energi jag får när jag börjar engagera mig, i för sig kan det vara en smyg taggning in för fredag också, men det är en hemlis;) Men jag menar det är helg och jag är inte annat en människa man lär få dricka någon öl och vara ute och dansa runt hela helgen;) Sen vad någon öl innebär och hur många dagar man kör, det hör inte hit, jag är faktiskt bara ledig varannan helg. Man lär passa på, för sen är jag inte alls ledig tre dagar nästa vecka och misstänker att det blir ett och annat glas vin på en Skånsk restaurang vid stranden;) 

Men jag är värd det! Helgen och Falsterbo gonna be LEDGEND.....wait for it.....DARY 

Träffad

Alltså den här låten slog omkull mig, precis som jag känner...Melissa Horn



Yees

Nu har jag både facebook i mobilen och kan blogga, med andra ord ni kommer till och med få följa med en sväng på semester till Falsterbo :) Nu började det åska här, mindre kul;)

test

0-250a4b00cc1578340afd0faf75053acf.png

Kolla varifrån!

test


That's what you get when you let your heart win

If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute



Hahaha, hade skrivit ett jätte långt inlägg och peppat mig själv så jag vart på bra humör men nu råkade jag ta bort det. Typiskt;) Kan nog inte skriva ett lika igen heller, för ja halva poängen var liksom att jag började med att må halv bra till att må toppen, eller ja det där läte mysko, skit samma;)

Nu är jag i alla fall på bra humör och känner mig starkast i världen, alltså starkast inombords. Det mycket tackvare lite bra Paramore låtar, får mig alltid att bli riktigt peppad att strunta i allt strunt. Bara se det positiva och att jag faktiskt är stark och kan stå på egna ben, även om jag många mornar vaknar upp och känner mig vilsen och ensam. Jag måste sluta med det, börja vakna upp och tänka att ingenting är omöjligt. För tänk hur bra det faktiskt gått hittills, det har varit urspårat och det fick det bara, jag har faktiskt lyckats vända det från att vara helt urspårat till att vara på en lagom nivå, för en galen sommar är helt okej! Jag är i en sån tid, det går över med hösten;)

Kom på en sak till jag ser fram emot:) Att färgar håret, det kommer bli awesome tro mig, men hur ja det får ni se när jag fått tid, de har nämligen semester just nu. Men ja, det kommer bli så fint så och jag längtar så efter en förändring! Dessutom kommer det pass bra till den svarta mössan jag beställt:) Hahaha, här sitter jag och längtar efter hösten, men ja det ska faktiskt bli mysigt;) Men ja, först kanske jag ska leva sommaren, en dag i taget som det heter:)

Det förra inlägget var bättre men ja, sånt är livet;)

All there lives

En tanke som slog mig: det är lätt att se hur mycket folk har sårat en, men ser man det så blir livet bara skit jobbigt, tro mig. Precis som att man inte bara kan se hur mycket det känns som man förlorat. Istället tror jag det handlar om att se hur mycket man fått från en människa, man får minnas det bra. Och jag lovar dig jag försöker även om det just nu känns så jävla tungt att kolla på alla dessa kort och minnas och sakna. Men längre än så får det inte gå. Det bara att tänka tack för alla minnen och lämna det där. Så tack för allt och tro det eller ej men jag saknar dig ibland vännen!


Åh, ska försöka skaka av mig det här innan jag blir tokig. Om man aldrig släpper det förflutna ordentligt hur ska man då kunna gå vidare ordentligt?


Speechless

Mamma och jag har suttit och kollat på minnesstunden för Michael Jackson, otroligt fint och vi satt nog där med små tårar i ögonen båda två. Förstår inte vad det är med mig nu för tiden jag är så lätt rör, jag brukar aldrig gråta över filmer och sånt, men ja nu om jag är riktigt blödig kan det räcka med att jag ser en kärleks film där de får varandra i slutet och tårarna bara rinner;) Kanske blir det så när man blir äldre. Just nu känner jag att om jag skulle lyssna på en vacker låt skulle jag förmodligen sitta här och stor grina. Kanske är den här tröttheten som spökar, idag orkade jag inte ge mig ut att cykla eller något alls, jag la mig i soffan fem och kom därifrån nu. Ibland får man helt enkelt inse att man inte kan orka göra allt och ha energi det är bara att ta nya tag sen, när man känner att man orkar och vill. Ibland får saker ta sin tid, jag låter det ta sin tid, det blir bra sen:)

Just nu är mina känslor ett kaos och det har varit de ett tag nu, det är bara att acceptera och försök få dem allt ligga någorlunda plant och inte flyga upp och ner som en bergochdalbana konstant;) För det mesta kan jag faktiskt samla mig och ta mig samman så det är helt okej! Man får försöka leva i nuet och älska det man har runt omkring sig, det finns så mycket bra:)

Nu ska jag snart sova, jobb imorgon igen!

LYCKA

Först ledig helg, två dagars jobb och sen Falsterbo med Stine och Lotta, underbart! Det är lycka på hög nivå:) Tur det är övervägande lycka i mitt liv:) Har jobbat och slit idag, eller slitit nej det är lite för lite jobb för det faktiskt, slutar alltid en till en och en halv timme tidigare. Men idag var det skönt för då hann jag med att lägga mig i solariet en kvart också, så himla skönt att bara ligga där, lyssna på musik och bara skita i att tänka på annat! Nu är jag dock aningen röd på näsan, men jag bjuder på det;) Annars idag så funderar jag på att cykla en mil, fortfarande snuvig så väntar lite med gymmet, till torsdag tror jag, men räknar inte med att komma igång ordentligt fören till vecka 30, blir ett uppehåll i och med Falsterbo resan. Men det är faktiskt sommar och ja, det går ingen nöd på mig.

Förresten tar jag tillbaka det där med att det kommer bli ensamt i höst, jag kommer ha massor att göra ändå slog det mig;) Blir träning, skola, jobb och fest som vanligt och ja då träffar man faktiskt folk dagligen, så det går nog ingen nöd på mig där heller. Fast jag gör gärna plats åt hunden sen efter januari, eller jag hoppas i alla fall att det blir då någon gång. Åh, det är en sån där underbar dröm jag har, kan verkligen känna lyckan av att det ligger en lite vovve i mitt knä när jag kollar på tv  på kvällarna:) Och jag är redan lite orolig för vilken liten bäbis det kommer bli;) åååhh, jag vill ha den nu!

Nu ska jag göra lite nytta!


Falsterbo

Nu har vi planerat inför vår resa nästa vecka:) Jag och Stine, ska på en lång roadtrip, åh det kommer bli som himla mysigt. Åker tisdag kväll och kommer hem fredag natt/lördag morgon. Tillbaka till jobbet igen, så blir en välförtjänt liten tripp. Jag har ett bra schema som hinner med så mycket skoj också:) Sommaren kommer verkligen flyga förbi och den kommer bli awsome, eller det är den faktiskt redan, har hunnit med massa kul hittills:)

Snart ska jag sova, jag är döds trött och imorgon är det jobb igen, fyra dagar bara i för sig. Sen har jag ledig helg:)


Känsla

Händerna luktar plast, knogarna på höger handen är aningen upprivna och armarna är helt slut. Underbar känsla! Jag fullständigt älskar att sitta i min singel sculler på Siljan och kämpa mot vågorna och kämpa för att bli bättre. Det är fantastiskt att lära sig nya saker och ta dem till sig! Och jag älskar att träna, så det är underbart att efter en vecka kunna börja igen, tur det var en kortvarig förkylning, eller lite snuva är det kvar, men inget som får stoppa mig. Imorgon ska jag ut och cykla en mil efter jobbet, det blir toppen:)

Nu ska jag slänga mig i duschen, hörs senare:)

29 September

Alltså September vilken månad;




Jag vill bli din

Sandra ser fram emot:

- Att Stine ska ringa så vi kan boka boende i Falsterbo, kommer bli underbart!
- Att träffa Maria på fredag!
- Att få börja träna igen efter en veckas förkylning
- Att få ett betyg i den här kursen, så jag kan ladda inför hösten
- Att börja läsa boken som legat här i mer än en månad nu
- Att Anna kommer hit
- Att jag ska lyckas sy klart mina kläder
- Att solen bestämmer sig för att titta fram igen
- Att Malena kommer hem en sväng igen
- Att åka till Stockholm
- Att åka till Sandviken
- Att ha 10 veckors praktik i höst
- Att få flytta in i lägenheten
- Att åka utomlands en vecka i höst
- Att köpa min hund
- Att du ska ta ditt förnuft till fånga
- Att hinna spela mer gitarr
- Att Kent släpper sitt nya album

Det finns mycket mer jag vet, men det var det jag kom på nu och det är bra att göra en sån lista, man blir så lycklig:)

Hela världen är så underbar!

Rätt inställning, det är halva grejen, sen kloka beslut och jag menar man måste faktiskt testa saker för göra man det inte så ångrar man sig sen. Det handlar om att ge allt eller inget och jag lovar jag kommer ge allt till det jag vill och tycker om! Blir fokus på jobbet och att försöka komma igång med lite träning den här vecka, förkylningen är nästan borta igen, men väntar i alla fall till imorgon med att gymma igen. Idag blir det nog bara lite rodd eller cykling beror på hur mycket det vågar, löpträning får jag också vänta lite med. Jag råkade dansa lite mycket i fredags och börja knäet snett, sånt som händer;)

Idag ska jag passa på att tvätta bilen och fixa lite, en bra dag blir det:)


Livet

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad......


Så sant, tänk om man struntade i att fundera så mycket och bara levde livet och inta stannade upp och ältade, diskuterade och allt man alltid gör. Jag funderar på att göra så som jag gjorde i Dala-floda i fredags jag bestämde mig att ingen skulle första min kväll när musiken fanns och sen släppt jag bara lös, dansade tills jag var helt slut och det var lycka det. Låssades som att problemen inte fanns, men som synd var kom det i kapp och ja man kanske får älta dem ett tag, men det knappt en minut;)

Skönt med ny vecka, ska bli helt underbart och ta nya tag, släppa allt det som varit. Tro mig jag ska försöka men det är lite svårt när man fastnar för saker;) Men ja försöka släppa det och låta livet ta mig åt rätt håll istället:)

God natt!






September

Jag vill ha det nu, nu, nu och min hund! Fick en jätte fin lampa att ha i hallen idag som mamma hittat på Åhlens, en sån här papp-lampa som är rund fast det var blommönster som hål i den. Hon tänkte att den skulle passa till tapeten i hallen som blir vit med silvriga rosor på, fantastiskt fin. Ska kanske ha den på ena väggen i köket också, beror lite på om det tar bort det där skåpet som står i vägen där eller inte. Hoppas verkligen att de gör det! Åh det kommer bli så himla fint:) Jag längtar så himla mycket till att få inreda. Ska införskaffa en ny tv här snart tänkte jag så jag slipper ta med mig den här klumpen någonstans;) Ska bli så skönt att får rensa ut allt jag äger och har också, blir lite som en ny start, bara synd att det ska dröja till september för att jag ska få en ordentlig ny start. Två månader kvar, går i för sig riktigt fort har jag lärt mig och ja, har en del att göra tills dess. Först är jag ledig i helgen just nu har jag ingen plan men jag hittar på något, jag har en känsla av att det kommer lösa sig helt perfekt, i alla fall så drömmer jag om det;) Sen blir det förhoppningsvis Falsterbo vecka 29, tre dagar i tält med två toppen tjejer bara slappa, ta det lugnt och kolla på hästar:) Sen kommer nog Anna helgen vecka 30, när jag och bror har huset för oss själva i en och en halv vecka:) Sen är det augusti och så ska jag förmodligen hinna med både Stockholm och Sandviken. Och sen börjar skolan igen och sen ska jag handla saker till lägenheten flytta in där, komma till rätta, hinna med skola och jobb, förhoppningsvis skaffa min hund och ja sen är det höst och så långt orkar jag inte tänk. En dag i taget Sandra, en dag i taget. Det handlar om att njuta av dagen man har ibland, jag glömmer lätt det. Men när jag kommer på det så hittar jag snabbt mitt lugn igen, det är tur det. Nu är jag helt lugn för första gången idag kände jag, idag har mina känslor varit kaos, jag har varit helt bort men jag antar att det okej ibland. Jag hoppas att en sak i alla fall klarnar nu i alla fall, eller jag bestämmer att den gör det. Tyvärr är jag för snäll och ger människor för många chanser men jag ska man få plats i mitt liv tror jag man måste göra sig värd det. Min tid är dyrbar som ni märker;) Mycket att göra!

Oj vilket långt inlägg vad mycket text. Men vad underbart att skriva ner allt det och att längta och bara kännas sig riktigt lugn. Nu ska jag gå ner och äta jordgubbar:) Mums!

Störd

Åker och handlar, ska ha glass, Ben and Jerry glass för att vara exakt. Springer på en tant som har haft min bil och undrar hur den går, den går bra.  Kommer in på affären ångrar mig och köper två bananer och torkade jordgubbar istället. Även en chokladkaka åt min bror, som han får av mig!? Ställer mig i kassan, betalar, går ut, sätter mig i bilen och kommer på att jag är värdelös på att handla och att den här handlingen hade en helt annan tanke egentligen. Ruskar bort tanken om att min handling inte var en handling och åker hem igen.

Ja, rubriken säger allt. Jag måste göra något vettigt snart!

We don't celebrate sundays

Nix, jag ogillar söndagar även fast jag inte har varit ut så känns det bara värdelösa. Går mest runt och bara väntar på att de ska ta slut. Fast nu funderar jag på att åka och köpa glass och krypa ner i sängen och kolla på How I met your mother. Men en viss mamma hade lämnat en lapp där det stod: "Det är ok att städa övervåningen", det är inte okej, för jag vill inte. Idag är ingen bra dag och då är det okej att bara ligga i sängen!

Nej borde faktiskt inte skriva här känner att det inte blir något vettigt skrivet i alla fall. Tänk om saker bara kunde bli som man tänkt sig...


Du frågar mig vad kärlek är
Men jag vet inget om det där
Bara sånt som man kan mäta kan jag förstå

Och jag vet mina planer var för två...

Vart minigolf med familjen och sen har vi kollat på Repmånad, var skönt jag är så trött så ska sova strax också! Sitter och lyssnar på Sticko Per Larsson och njuter av att ha lite lugn och ro. Fast ja, sällskapssjukan är ett faktum det är tur jag har familjen. Så ja, idag känns det skönt att jag faktiskt inte bor helt själv även om det ska bli skönt. Men jag har som sagt nära hem, men det känns verkligen som något vettigt att lära sig leva själv och försöka bli lite vuxen, eller ja det är tveksamt om jag någonsin blir det;) Men just det här att t ex sova själv, sköta sitt eget. Jag menar jag har alltid folk i huset när jag ska sova och har alltid haft det när jag inte bott hemma också, så det kan vara nyttigt att lära sig. Men sällskap är helt klart bättre. Jag vet att det är ett himla tjat om det, men tro mig jag föredrar att ha ett förhållande än att vara singel. Eller i alla fall så saknar jag det otroligt mycket och började göra redan efter mindre än en månad. Just det här att man alltid har sitt sällskap alltid har någon att krypa ner hos, skratta med och dela saker med. Men ja för det mesta gör jag det bästa av situationen och det är bara att fortsätta med det tror jag. Man får ta sig i kragen och inte ta saker så hårt, antingen vänjer man sig eller så slipper man det. Tiden får utvisa, så länge ska jag leva livet och det kan faktiskt inkludera att sitta och fundera ibland. Men ja jag känner det nu att en hund kommer bli ett måste, så man har någon att prata med när man sitter och äter och någon att dela soffan med :)

Nej vet ni jag tror jag är övertrött jag ska gå och sova innan jag blir nostalgisk, ångrar något eller bara deppar ihop;)

You don't know

Det får bära eller brista, jag har i alla fall testat, försökt. Och det gör inget hur det går, jag är samma Sandra förhoppningsvis bara lite klokare och ja, det blir bra. Det känns i alla fall bra i kroppen nu:) Det blir bra och jag längtar till September, har valt tapeter nu, det blir vitt. Fast en vägg eller hallen bli vit med silvriga rosor på, det var en himla fin tapet och jag bara måste ha den någonstans;) Men måste diskutera med mamma först också är hon som är mitt smakråd och lägger sig i allt vad inredning heter;) Har hittat en lila tv-bänk som jag vill ha också! Skulle passa perfekt i vardagsrummet, som blir lila och mörkrosa:)

Nu börjar jag bli jätte hungrig så hoppas verkligen maten är klart snart. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, vi får se. Nu ska jag gå ner till familjen och vara social:)

Vilken natt!

Var chaufför till Dala-floda igår kväll, av alla ställen men tro det eller ej det var sjuk kul där! Var längesen jag dansade så mycket och det nykter, jag röjde nog mest av oss i min bil och då ska det sägas att de andra vara tok fulla;) Var helt genom svettig efter bara två låtar;) Jag skulle utan att tveka göra om det! Var helt galen när vi kom ut och bandet slutat spela också och satt på F axlar och dansade runt;) P frågade vad jag gick på och ville ha samma sak, men ja det var nog bara ren lycka, man blir så lycklig med goda vänner:) Och så sjukt nöjd var jag med kvällen tills det skulle badas och fixas;) Vart lite urartat när de väl stängde och vissa var lite för fulla, någon irriterad upp mig till hundra genom att återigen göra samma sak. Lär sig inte folk någon gång? Och jag önskar så att jag kunde fortsätta vara så hård och arg som jag var då, men icke idag har jag smält och känner mig hemsk. Egentligen är jag verkligen inte det, jag tänker bara på hur jag själv mår, men jag antar att när man väl faller är det svårt att se något annat. Det är typiskt! Och jag vet att jag bara måste försöka släppa det här nu, för annars så kommer jag bara gå och vela hela tiden och längta, drömma. Ja ni förstår.

Men för att återgå till kvällen, bilfärden hem var helt sjuk. Började med att jaga en cyklist över en bro (jag tänkte inte på att han fick lov att cykla fortare än jag körde). P sa att jag körde som en biltjuv, fast det var lite coolt när en tjej gjorde det. E satt och sjöng "Sara", fast istället vart det "Åh, Sandra kom ut ikväll";) Andra P och F satt först och var sura över den däckande mannen i skuffen men släppt även de lös till musiken när vi började närma oss Leksand igen. Ja vad ska man säga, urartning. Men tänkt vad kul vi alltid har och tänk vad bra jag tycker om er som alltid förgyller min kväll. Och ja jag gillar även de som jag undra kvällen kan ha hotat med att köra över;)

Nu ska jag ta en dusch!

well you're just a mess

Ibland är det inte nyttigt att ha sån kolla på folk som man har med facebook, bilddagboken, ect. Plötsligt så ser man något man inte vill se och så blir man på skit humör. Jag gjorde det nyss, det liksom bara hög till. Det som är bra med mig att när jag blir på sånt humör då sätter jag bara på Paramore och så tänker att jag faktiskt inte bryr mig i skit i något. Och vipps så gör jag inte det heller, just det här att inget ska kunna komma över mig så lätt och får mig att ändra känslor. Att ingen någonsin ska kunna påverka mig så mycket att jag känner mig illa till mods, det är bara jag själv som ska kunna styra över något sånt. Så nu föll det liksom bara över mig att jag ibland låter människor stampa in i mitt liv påverka min vardag och jag bara står där och låter dem göra det och de får härja runt också utan att jag säger ifrån. Men just nu känner jag att sånt kan folk bara glömma, jag är trött på att vara trevlig och snäll och allt vad jag nu är och inte få samma sak tillbaka. Jag ska ha samma sak tillbaka! Det som är skönt när det kommer över mig såhär är att allting blir klart och det finns anledningar till att saker faktiskt är som det är nu och ja saker är bäst som det är nu:)

Ja nu känns det bättre, nu ska jag äta lite middag sen så ska jag och ro:)

Fredag

Jag hatar att inte veta vart jag ska börja vad jag ska försöka ta tag i. Usch och jag hatar att minnas och komma ihåg och bli på dåligt humör, så nu skiter jag i det här. Ja jag bryr mig inte om att det känns strunt och jag struntar i att människor inte kan förklara sig. Nu skiter jag i det här och sköter mig själv istället mycket trevligare och lättare.

Idag har jag och syster hunnit med att varit till Insjön och shoppat lite, jag behövde mina rengörings grejer till ansiktet och sen sprang jag på att par shorts, hon hittade ett par jeans i kortare modell. Så vi var nöjda när vi åkte hem;) Nu har vi ätit lunch och ska väl spela lite kort, sen ska vi gå in till Leksand och fika lite, sen ska vi laga middag och sen ska vi på rodd. Blir en hel dag med syster yster:)

-------------------------------

Det där skrev jag för lite mer än en timme sen, sen kom det nämligen två killar och kidnappade mig och min syster och tog med oss och badade, så nu har även jag badat första gången i år:)

Nu blir det fika!

....

Alltså jag och sport eller jag och tävlingar alls just nu;) Jag är faktiskt helt kass förlorar allt jag ger mig in på, men vad tusan det är kul! Och brukar man inte säga otur i spel, tur i kärlek?! Hej, kan jag få se det ordentligt också?;) Ge mig lite tur på den sidan tack! Eller alltså otur har jag väl inte heller eller det är just det jag vet inte vad jag har, om jag ens har något;)

I alla fall något jag vet är att de är i min lägenhet och pysslar nu, skönt att det händer något och som jag längtar. Det ska bli så himla skönt att få vara bara jag och sen är det bara att traska hem när jag känner mig ensam och äta lite mat eller så;) Sen får jag skaffa den där hunden någorlunda fort eller har tur i kärlek så jag får dela lite av min vardag med någon. Fast jag tror på hunden mer, de är lättare att förstå och då får jag fortfarande välja helst själv vad jag ska äta och vilken sida av sängen jag ska sova i. Och var det någon som undrade så skrev jag bara det där för att det lät bra, ser bra ut. Egentligen älskar jag det där med att ha min sida i sängen och tvingas äta en viss mat ofta för att det är någon annans favorit mat. Men som tur är så klarar jag mig med att vara själv också:)

Nu kanske jag borde sova lite, så jag är pigg till imorgon. Inte för att det finns så mycket planer då heller eller jag och syster ska till Insjön och sen ville hon vara med mig hela dagen;)

Stop

I've gone too far to come back from here
But you don't have a clue
You don't know what you do to me



Nu ska jag bege mig ut i sommarkvällen och hitta på något trevligt:) Vissa saker får man helt enkelt bara inte veta...

Värd att ha

Skulle ringa och boka klipp tid tänkte jag, men icke min frisör hade semester till 20juli. Så jag får stå ut med mitt ruffs och en hårfärg som just nu inte är den snyggaste. Jag som vill ha något nytt;) Men får vänta till början av augusti lär gå fort i alla fall:) Har försökt legat i solen hela dagen också, men usch det är inte så kul. Så har spelat kort med min syster och hennes kompis, hur roligt som helst:) Skönt att det bli äldre så man kan umgås med dem fast det är sju år mellan oss, jag menar jag tror fortfarande jag är 14år ibland så vi är väl på samma nivå;)

Ikväll blir det förhoppningsvis lite minigolf och sen en tidig kväll, hoppas jag faktiskt är aningen trött efter gårdagen som inte var så lugn som det var tänkt;) Men det är för tusan sommar! ;) Nu ska jag laga lite middag:)

P&L del 3 - Lördag

Lördagen var mycket segare än föregående två dagar, vi bestämde oss för att ta bilen till Borlänge så kunde Patrik och Stine ta den hem sen eftersom det skulle sova kvar i Borlänge. Sen hämtade vi Johan och åkte och kollade på när Brage spelade, satt där i värmen och höll på att dö mer;) Brage spelade oavgjort och det var riktigt spännande på slutet:) Sen lämnade vi Johan inge och åkte till Fredriks systers hus där Patrik och Stine skulle sova och lämna bilen, vi fastnade där ganska länge och jagade katter;) Den katten som faktiskt gick in direkt var stor och super mysig, skulle gärna fått följa med mig hem kan jag lova, men jag får vänta på min hund;) I alla fall så missade vi Razorlight, lite synd men det gjorde egentligen inte så mycket, var så trött ändå. Men det tog ett tag att gå in till festivalen och vi hörde när Laakso spelade Västerbron och då var vi inte inne på området ännu, men tro det eller ej vi han se kanske fem låtar Laakso och det var fantastiskt bra:) Sen åt vi lite mat och fastnade i ett öltält lite för länge, missade början och lite mer på Lars tredje spelning, då vi även skulle kika lite på Division of Laura Lee, dock så var de bara okej så det vart Lars och han var bra det jag såg. Jag föredrar dock att stå lite närmare scenen;) Sen vart det bara uppladdning inför Håkan. Och jag vet inte om jag behöver skriva det igen, han var underbar. Han var bäst av dem alla, han var hela festivalen. Nästan i alla fall och han tog mig till kärlek och dans:) Sen var det bara att vandra till bussen för min del och bege mig hemåt. Det var en lycklig Sandra som såg solen gå upp när hon vandrade gatan ner till sitt hur:) Ja, nu är det bara ett år kvar till nästa festival;)



Notis: Såg nu att jag skrivit hel galet i del 2, Stine har ingen lägenhet i Borlänge. Det skulle så Adam, hur kan man skriva så fel?

Torsdag

Sandra:  - Vi skulle juh bara ta en öl och vara lugna!
L:  - Men det var du som la ribban.
S:  - Jag?!
L:  - Ja, här tänkte jag ta en öl. Men du, du skulle ha något starkt.
S:  - Ja just det, den där drinken som var en sexa.


Det finns ett ord för såna som mig;) Hahaha, jag är störd och kass på att vara lugn, fast ja mina utgångar blir bättre och bättre det är ett framsteg:)

Idag ska jag uppdatera om P&L, jag lovar:)

Juli

Redan juli, panik! Vad har jag gjort av de senaste månaderna?! Hur kan det gå så fort? Känns som jag inte gjort någon nytta alls och har haft "sommarlov" i snart en månad;) Dags att börja ta tag i något kanske. Som idag skulle det vara riktigt skoj om det hände något kul, jag har försökt få Lunkan att spela minigolf med mig, kändes inte som han vart så övertygad, men det kanske han blir sen;) Blir i alla fall till att vilja idag med snörvlar och har fortfarande ont i halsen, tur jag är ledig två dagar nu, ska bli otroligt skönt. Ska ligga ute och sola och bara ta det lugnt. Det där med att ta det lugnt är en order från mamma, tror att hon är trött på att jag klagar på att jag är sjuk varannan månad;) Men jag inget jag kan göra något åt, vet inte varför jag blir det;)

Idag kom jag på hur man vänder tunga mornar till riktigt bra dagar, men lyssnar på den gladaste musiken man kan hitta högt i bilen på väg till jobbet. Jag var på så himla bra humör när jag satt där och sjöng med, måste vara en rolig syn att se mig köra bil;) Nu önskar jag bara alla saker kunde klarna för mig, snälla gör dem klara för mig, för jag fattar inte;) Vet inte om jag är otroligt seg eller så, men nej jag blir galen på att inte förstå. Jag som alltid har mina planer och vet hur jag ska gå vidare till nästa steg, i den har situationen vet jag verkligen inte. Och andra säger att ja men så är det bara, så lär väl ta mig i kragen och låta det visa sig. Får sluta vara så sjukt planerad jämt;) Men hej, en liten vink skulle inte skada;)

Nu ska jag duscha och byta till shorts!:)

RSS 2.0