Fredag

Jag behöver verkligen komma igång med en förändring nu, för jag är så himla less på att bara gå här och vänta på att någon ska rädda mig från det här tråkiga livet, det kommer som sagt inte att hända, vill jag ha en förändring måste jag försöka ordna den själv. Men det känns som jag försökt flera gånger nu och det blir bara hela tiden fel. Men nu är jag hemma igen och kanske behöver jag försöka hitta ro här ett längre tag och samtidigt försöka hitta mig själv, för just nu vet jag inte vem jag är eller vad jag vill. Eller fan jag vet visst vad jag vill ibland men det funkar aldrig jag har någon som jobbar emot mig på den fronten. Planen just nu är i alla fall att börja träna, se till att få frisk luft, äta bra och sova bra, det är nog grund förutsättningarna för att jag så småningom ska komma att må sådär riktigt bra. Sen får jag se till att tjäna lite pengar så att jag har råd att åka iväg och resa lite, för det är något jag nu tänker kosta på mig att göra, måste hända något spännande i mitt liv. Sen får jag se till att börja umgås med människor just den punkten är alltid svårast, jag har aldrig haft så stort behov av det eftersom jag redan har min bästa vän i dig, det är faktiskt när jag är med dig som jag är som lyckligast, satan det här kommer bli jobbigare än jag trodde. Ännu en gång är det jag som blir kvar lämnad, jag förstår inte hur jag alltid lyckas bli det. Det jobbiga är att jag just nu inte ens har gnistan till att plugga, jag hoppas den kommer tillbaka i vår om inte till nästa delkurs som börjar nästa vecka. För alltså i våras visste jag att det var så rätt, jag var så himla nöjd, hamnade med en underbar grupp och på en underbar förskola. Nog för att jag känner att jag är rätt när jag ute på praktik nu också, i alla fall när jag med de yngre barnen för det är där jag ska vara jag ska inte jobba med barn över förskolklass åldern jag är inget för skolan, jag är mer för lärande i leken. Så ja jag får helt enkelt se till att få vara mest med de yngre under de kommande två och ett halvt åren. Jag vet att jag är rätt och jag antar att det bara är den här kursen som är konstig och knäpp, det blir roligare när jag får läsa språk och sen köra på min specialiseringar.

Nu ska jag i den snöiga värld försöka kämpa på med både livet och PMet inte mycket kvar nu!

Torsdag

Blä!

Nu borde jag ha börjat skriva på mitt PM, roligt va?! Jag har börjat, jag har skrivit 237ord, jag måste alltså bara skriva 2300ord till;) Ser jag fram emot att ägna två dagar till eller kanske inte, helst vill jag ligga i min säng och bara sova, just nu behöver jag bara sova. Det är bara dålig energi överallt det gör en så trött.

För övrigt vill jag bli som vanligt nu tack, jag är jäkligt trött på att vara trött, hängig, sur och allmänt less på allt. Det gör en inte så motiverad till något alls. Men ja, jag ska försöka att vara positiv nu det lovade jag mig själv igår, verkligen försöka göra roliga saker och njuta av livet. Jag måste ta tag i träningen också den är viktigtast den gör mig glad, men i morse hade jag ont i halsen igen...

Igår hade Jon och hans kompis kommit på att det kanske skulle åka till London nästa vecka och stanna och jobba där ett tag. Jag hade gärna följt med om jag inte måste plugga klart den här terminen först. Men det var tur att jag har mitt plugg, jag fick nämligen inte följa med i alla fall. Han slängde ur sig den smart kommentaren att han vill åka själv, som att man åker själv när man åker med en kompis! Så jag krävde att han skulle spendera hela helgen bara med mig om han skulle åka nästa vecka, då föreslog han att vi skulle åka till Uppsala. Ja, för i Uppsala får jag vara med bara dig?! Då vart jag sur och sa att det var inte så mycket begärt av mig och han svarade med att han inte skulle dö. Nej det förstod jag också men jag förstod inte heller det konstiga med att man efter 3år och 8månader kräver att få spendera en helg med någon som ska vara borta typ ett halv år. Som den människa jag är så fick jag i alla fall igenom mitt krav och jag tror han kom på att han kanske borde vara lite snällare även om han får göra vad han vill.

Det blir förmodligen lite tomt för mig kvar här, men jag får i alla fall åka till London och det är inte så illa det heller! Jag klara mig nog, det är bara att hoppas att nästa termin blir lite roligare än den här annars kommer jag nog ge upp allt vad skola heter, för den är terminen hittills är bland det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv, är otroligt omotiverad. Men jag har inte kommit på något bättre att göra. Så jag får väll plugga och se vad som händer så länge jag slipper slita häcken av mig på Dalle så duger det mesta, men bara duger! Jag ska försöka göra det bästa av situationen, försöka tvinga med någon till Sthlm och hälsa på Malena i Sundsvall, träna, läsa böcker, se på film, spela wii och försöka planera in något roligt att göra till våren, är Jon i London blir det givetvis en sådan tripp. Nejdå det blir nog bra, det är bara man själv som styr över livet så det är bara jag som kan göra något av det. Kanske borde börja med det redan i helgen, efter det satans PMet är klart!

Nu ska jag klä på mig sen börja skriva!

Tisdag

Hur fördriver man en timme och en kvart i väntan på bussen hem? Alltså varför går det inga bussar vid lunch tid, varför är jag strandad i skolan? Om jag inte hade varit så seg och kollat upp hur bussarna gick typ kvart över elva hade jag förmodligen kommit hem vid ett nu blir det som vanligt kvart i tre, mycket nöje;)

När jag kommer hem ska jag i alla fall kanske träffa Jon, sen ska jag typ laga mat och tvätta innan mamma kommer hem, kanske plugga lite också om jag orkar. Måste nog springa lite ärenden på Noret också typ köpa yoghurt och gurka, kylskåpet lyser med sin frånvaro på grund av mammas frånvaro, men hon kommer hem ikväll så det är lugnt;)

Annars så är mitt huvud fortfarande inte riktigt okej precis som reste av kroppen och jag vet inte riktigt vad det beror på, kanske borde jag inte sitta här då det kan vara så att jag har någon nerv i kläm i nacken eller något, denna isande känsla är inge kul alls. Dessutom börjar jag alltid inbilla mig att kommer bli dödssjuk, typiskt mig.

Men jag skiter faktiskt i att min kropp inte är 100% okej, imorgon ska jag börja träna igen, jag har faktiskt inte ont i halsen längre och träning är precis vad jag behöver, jag ska bara tvinga med mamma också! Jag tror jag har bestämt mig för att köpa work-out kort på simhallen, för jag tror man får simma då också och det är helt underbart att simma ibland också. Det bästa är när man klarat av sin 1000m och sätter sig i bastun och pustar ut, underbar känsla är det! Ska ta och kika på lite träningspass nu! Jag har inget bättre för mig i alla fall;) Men ja nu är det snart bara 40 min kvar tills jag ska med bussen och det är inte såååå farligt i alla fall! Kanske ska se lite Gossip ligger efter två avsnitt nu!

Ska nog göra det nu! :)

Måndag

Ännu en trötthets period har kommit över mig, det isar sådär i huvudet också och jag har haft lite ont i magen också. Känner mig inte så pigg, antar att det är förkylningen som inte riktigt gett sig, men jag bara måste får börja träna igen snart, börjar bli en levande chokladboll;) Nej nu tog jag i men om jag fortsätter i den här takten står det faktisk inte på;) Därför blir det frukt och te till kvällen nu, den där kladdkakan som syster bakar får hon och Amanda har för sig själv.

En fördel med att vara trött är alla böcker man hinner läsa, nu menar jag inte kurslitteratur;) Utan jag tänker mer på min kär Stieg Larsson böcker, håller på med sista nu och kommer bli en pina när den tar slut, jag som inte ens är så mycket för kriminal romaner men den här serien har jag verkligen älskat! Men den här veckan kommer jag inte hinna läsa så mycket, måste nämligen skriva ett PM på torsdag och fredag, två dagar är allt vi har på oss, hur töntigt är inte det?;) Tackar vet jag uppgifterna i Uppsala som man kunde jobba på en vecka, men ja det är bara att bita ihop;) Som sagt med mig är det aldrig några problem jag klara allt galant, det tycker vår seminarieledare också så jag är nöjd;)

Nej nu ska jag röra mig ner mot tvn och mitt te:)

Lördag

Sitter hemma hos Jon, ska till Leksand om ett tag och laga lunch och fixa, mamma och pappa jobbar nämligen idag! Jag ska dit och sätta mig i massage stolen som finns där också och sen ska jag nog ta med syster och handla lite lördags godis;) Sen ska jag börja fixa till mig lite inte för kvällen, duscha och måla naglarna och så. Idag blir de röda naglar eller svarta har inte bestämt mig ännu. Ska det vara svarta lär jag vänta tills pappa och jag hämtat mina saker i Falun, vilket vi också ska göra idag. Jag borde plugga också;) Kommer jag aldrig hinna;) Ikväll blir det utgång, ska träffa Stine innan:) Det blir super trevligt för det var inte igår, sen ska vi hem till Lunkis det blir också trevligt och jag får ha den nya klänningen som egentligen är en kjol och som jag köpte i torsdags den är jätte fin:) Såg nu också att Gina Tricot öppnat en webbshop, farligt!

Nu ska jag fixa lite med PMet!

Torsdag

Snart är det helg igen! Det går fort till helgerna, det är skönt just nu vill jag bar ha helg, för jag gör såååå mycket på min vardagar;) Nej men det är en annan känsla med helge i alla fall. Tanken var att jag skulle till Falun igår men ja så vart det inte, ska åka nu om ett tag istället har inte riktigt bestämt mig för när ännu. Måste egentligen införskaffa det där busskortet också eftersom jag ska börja pendla nu, det kostar 660kr, yeees en härlig utgift;) Dessutom tänkte jag springa en vända på stan idag också, hahaha varför gör jag av med så mycket pengar;) I alla fall gör det inte så mycket för mitt konto står på ungefär samma summa hela tiden, det går jämt upp varje månad och jag räknar med att gå med plus under våren så jag kan åka på en utlandsresa. Skulle vara så härligt.

Men men, idag ska jag försöka plugga lite och sen ska jag gå på stan också och så blir det nog lite tv tittande och Gossip för det sista avsnittet har jag inte sätt ännu. Imorgon är det skola igen, seminarium på tre timmar, yeees! Jag som har så mycket att komma med;) I helgen måst jag börja förbereda mig psykiskt för sista kursveckan i delkurs två som är nästa vecka, ett PM och en gestaltning ska avklaras då, det går nog bra hoppas jag!

Nu ska jag krypa upp ur sängen och börja klä på mig, skicka iväg syster till skolan ska jag gör också, hon hade tydligen sovmorgon till nio idag.

Som om jag bryr mig

Fan vad jag ska sluta bry mig, för alla andra människor bryr sig såååå himla mycket i vad som händer och vad man har sönder på vägen. Nej nu ger jag inte ett skit för det här samhället längre det bara strulas och ingen vet något om något, jag börjar misstänka att jordens undergång är närmare än vi tror i alla fall om alla ska börja tänka så här. Så nu slutar jag fan bry mig i vad folk gör, gör vad ni vill jag bryr mig bara om er som vill att jag ska bry mig om vad som händer i er liv. Jag vet vilka ni är och jag ger min fullaste kärlek till er! Men ni får fortfarande göra vad ni vill;) Det tänker jag nu, jag är så jävla less på att bry mig om vad andra människor tycker och tänker om mitt liv, vad jag göra fel och varför jag inte kan göra som jag vill eller ställa krav och ska anpassa mig. Varför människor ska låta mig vänta och bestämma över mitt liv, det känns så nu och jag bestämmer inget alls jag bara släpper allt överlåter mitt liv till någon annan, ska man göra så mot sig själv, hur högt värderar min sig själv då? Så ja just nu kan ni som vill resa vart tusan ni vill och göra vad tusan ni vill, jag tänker inte låtar mitt liv vara slutsatsen av någon annans val. Anntingen vet man eller så vet man inte, man kan inte går runt och halv känna saker.

Är det bara jag som känner av det eller är verkligen hela världen på väg att bli tokig? Det känns som hela världen vibrera jag bara väntar på vad som ska krascha här näst. Hela världen känns helt störd jag tror det var längesedan jag har märkt av så mycket oro samtidigt ingen verkar ha koll på något alls. Fast jag är inte orolig heller, för som sagt har även jag slutat bry mig, i alla fall den här veckan. Ni förstår givet vis att det är därför jag nyss satt och letade recept för att kanske göra en mysig middag till någon som just nu bryr sig mindre än lönnen här utanför. Jag kan i alla fall önska att jag inte brydde mig och ja om jag nu gör denna middagen göra jag nog den för att jag själv tycker det är så trevligt eller så bjuder jag in någon trevlig människa som inte heller vet vad hon vill i livet, men det går i alla fall inte ut över mig för i hennes ögon kommer jag alltid vara samma sak!

För övrigt blir det nog hemflytt till helgen för sen ska mamma iväg på kurs, med sitt nya jobba, min älskade mamma har fått en av de saker i världen hon förtjänar så väl! Sen så är det höstlov den veckan också och jag tror att någon måste vara hemma och ta hand om höstlovet;)  Annars den här veckan ska jag imorgon äta tårta med barnen på Akademin, de firar 9års kalas, det blir mys! Sen måste jag till skolan på fredag och innan det ska jag förbi Lina med filmen vi ska se till på fredag. Zozo var det, den var helt okej! Men inte lika bra som Juno som jag såg i lördags, den var super:) Ja sen på fredag tänkte jag laga lite middag och bjuda i någon vet inte vem ännu beror på vem som kan, sen funderar jag på att gå ut och festa loss igen, det spårar alltid ur men jag bryr mig faktiskt inte, det är bara jävligt skönt att spåra ur och dansa runt.

Nu ska jag se Gossip Girl, sen ska jag kanske plugga lite;)


Söndag

Jag är väldigt trött, har lyckats dra på mig någon förkylning som sätter sig i lederna, tack och lov att det finns voltaren så jag i alla fall orkar få och kan vrida på huvudet. Trodde jag skulle klara mig från sjukdomar ett tag eftersom jag var sjuk senast för två månader sen, men jag antar att allt runt omkring påverkar att man blir sjuk också, känns som det beror på det. Min kraft går till så mycket annat. Så ja den här helgen vart inte som jag tänkte, jag har bara vilat och ätit godis, men ja det har varit skönt det med.

Nu ska jag försöka plugga lite tror jag sen blir det nog en dusch, blir så varm i kroppen av att var så här förkyld.

Syns man inte, finns man inte

Ska dra täcket över huvudet nu igen, jag syns inte alltså finns jag inte. Jag försöker vara glad, trevlig, vara mig själv. Men det går inte jag orkar inte, jag är inte mig själv, den Sandra är inte där hon försvann för en månad sen och just nu är det svårt för henne att hitta tillbaka. Hon får inte mycket till hjälp heller, hon försöker göra allt bra men det är liksom ingen som vill hjälpa till och göra det bra.

Alltså nu behöver jag bara komma hem igen och det har gått en dag sen jag var hemma...

Torsdag

Usch och fy för gråa höst dagar, jag är verkligen inte på humör vill bara sova, ligga i soffan. Känner mig bara helt hängig inte deppigt hängig utan trött och slut.

Det har hänt så mycket på slutet, händer så mycket heter det nog och jag vet inte det gör mig bara slut, det blir en lugn helg i helgen har jag nästan bestämt mig för. Det är skönt att trotts allt som hänt och händer är jag ändå helt lugn i kroppen just nu, så där mysigt lugn, jag tror att allt går att lösa, det är tur annars skulle jag nog inte orka.

Vet ni vad, jag har inte så mycket at bidra med just nu. Jag behöver vila!

Onsdag

Trött, tröttare, tröttast! Alltså jag är helt slut och kommer inte orka lyfta ett finger till idag, ska käka glass och se på Bonde söker fru. Har jagat barn idag igen, det tar på krafterna;) Fast ger energi också, dessa underbara barn som man bara måste älska! Jag bara älskar mitt yrkesval det kan inte bli mer rätt, jag svävar på moln när jag tänker på min examen, vad kul det ska bli att komma ut i verkligheten. Skolan är just nu mindre kul, jag borde verkligen plugga men jag orkar inte alls, får ta tag i det i helgen, men jag tror jag vill ha en spel helg. Bara spela massa familjespel och så, har inte gjort det på så länge! Nej just nu är jag bara trött, så jag behöver bara få vila lite och samla kraft det kommer tillbaka då ska jag ta tag i mitt liv;)

Ha en trevlig kväll!

Orklös

Jag orkar inte göra något just nu, inte ta tag i en centimeter av mitt liv, jag bara flyter med. Jag måste börja fixa för hem flytten men orkar inte. Jag borde börja äta bra, leva bra, plugga, ta tag i saker. Men jag orkar inte! Det enda jag orkar är att springa med skor i handen och jaga bus barn som inte vill ha skorna på sig och älskar att testa mig;) Sen så klart att putta på fart på gungorna, skala frukt, läsa böcker, räkna fötter på monstret, måla fiskar och bara mysa runt och känna att man trivs. Jag trivs, jag vill bara flytta in hos bus barnen för alltid!

Jag orkar verkligen inte ta tag i mitt liv just nu! Men jag ska gå på Friskis och svettis idag och jag ska plugga lite, men bara lite!

Ta ett självständigt beslut

Saker jag inte borde gör: Festa, vara vaken så sent, ringa samtal mitt i natten, vara allmänt störd, dricka för mycket vin.

Saker jag borde göra: Ordna upp mitt liv, hälsa på människor jag saknar, ta tag i skolarbete, komma på en ny plan.

Kvällen igår var super kul, tills jag skulle hem och tog upp mobilen och ringde, det borde införas alkolås på mobiler! Det var inte bra så nu är jag less igen. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv....
Jag ska flytta hem, det är det enda jag vet just nu. Men jag måste försök lösa saker försöka ta tag i dem och inte bara fly från dem. Jag kommer lösa dem, jag vet bara inte hur eller när, men det blir bra, det är bara att hålla ut.

Men jag ångrar massa saker jag sa igår inte för att jag inte menade dem utan för att jag hade tänkt att inte säga dem. För att jag just nu är beredd att sätta mig själv i andra rummet för att få håll kvar vid allt det här. Jag känner mig liten och som jag bara hänger där i ditt byxben men gör allt för att få sitta kvar, det är kämpigt att hålla i sig så hårt. Och jag borde sätta mig själv först i allt, men jag kan inte för jag vill har kvar det som är min verklighet, mitt liv för tusan! Jag går med på att inte ringa varje dag och på att inte träffas så ofta, men jag undrar nu hur mycket värdighet jag ger mig själv i det här. Att låta bli sånt jag inte vill låta bli. Jag vill ringa och jag vill träffas. Jag vill var din värld som du är min!

Nu ska jag lägga mig ner och lyssna på Jocke Bergs stämma, inte för att den dövar något men jag klara mig inte utan den heller!


Segt

Det här med att fixa en fest gå så segt och Amanda har typ dött eller något sånt;) Hon är i alla fall okontaktbar, men jag antar att hon äter. Men jag vill vet nog nuuu! Vi kanske bara blir fem men ändå det blir skit skoj:) Jag har i för sig alltid skoj innan klockan slagit elva;) Brukar ha en tendens att spåra ur sen, efter för mycket vin, men inte idag, idag finns det inget som det kan spåra ur över, det kan bara blir trevligt:)

Nu ska jag försöka få tag i bruden så det händer något!





Fredag

Sitter hemma i Leksand och kollar på Idol, en soft fredagskväll med andra ord. Fast jag hade gärna haft sällskap av Jon också men han ska upp tidigt imorgon och åka till Sthlm för att göra vinter ut i skärgården. Själv ska jag städa hotellrum;) Wiiie! Fast jag imorgon så är det reunion med gamla gänget, fest och mys det blir skit skoj:) Hoppas bara att Kalle fixar uppgiften att styra upp något;) Jag var inte med förra sommaren så får ta igen det nu, brukar inte kunna bli annat än bra med så trevliga människor!

Ja annars så borde jag plugga och träna lite. Sen blir det VFU på måndag, det blir skoj att komma ut till verkligheten lite. Man kan lätt blir lite irriterad på alla begrepp som flyger runt utan att någon riktigt kan sätta ord på det. Då är det skönt att gå ut och få en syn på det! Fast just nu skulle jag helst var ledig några månader och resa, festa runt och bara ha allmänt skoj;)

Nej nu ska jag, inte sitta här och nörda, ska kolla på reklamen istället;)

Vy från ett luftslott

Jag har tråkigt och jag borde plugga, men nej jag vill verkligen inte. Jag ska ta det i helgen, efter jobbet! Kommer ändå bara spendera de timmarna i soffan, ja det som inte går till träning vill säga. Det här fixar jag så småningom;) Så länge våran lärare är nöjd med min insats är jag nöjd! Fast ja lite missnöjd är jag, hon har fått för sig att ändra våra studiegrupper, det gillas inte! Jag tycker om min grupp även om det är trams och flams, herregud har folk inte fattat att om man tramsar och flamsar och ändå lyckas bra får man tramsa och flams. Livet är för allvarligt ändå;)

Jag ska och träna om ett tag, själv som vanligt, det suger! Det ska bli skönt att komma hem och träna med mamma, det är så mycket mer givande och motiverande om man är två som tränar. Dessutom springer jag snabbar än henne så jag är nöjd. Det blir skönt att snart komma hem och få kör på ordentligt tillsammans med henne så kanske vi kan ta oss an någon tävling till våren:) Ja, jag längtar hem den del, tur jag ska hem i helgen annars hade jag förmodligen dött;) Dessutom är blir det synd om Jon som får ägna en och en halv timme varje dag åt att lyssna på mig;)

Nu ska jag fortsätta lägga upp bilder, snart är det bara 45min tills jag ska åka och träna;)

Torsdag

"Du har 4kr och 17öre på ditt kontantkort"  Gash! Måste Comviq bruden låta så tjatig, jag vet att jag borde fylla på pengar igen, men jag gjorde det nyss, jag får helt enkelt lov att sluta prata i telefon!

Nu till något roligare;) Den 26e November ska jag göra något roligt:) Något skit roligt, eller det vet jag inte. Men ja jag känner mig jätte laddad nu;) Jag ska nämligen tatuera mig!! Stjärnor på ankeln, det kommer bli grymt snyggt och tatueraren som ska göra det var super trevligt, så jag är mer än nöjd med att jag tar tag i det! Ser fram emot det som bara den!

Sen har vi sagt upp lägenheten idag också, fast det är tre månaders uppsägningstid så ja, vi har den till sista januari. Men jag tänker nog flytta ut redan i november, Maria går på praktik då i fyra eller fem veckor och det känns inge kul att bo här själv, så då är jag hellre hemma!

Ja, annars så händer det inte så mycket här idag, jag borde plugga, men orkar inte. Sen ska jag äta och sen ska jag träna!

Nej vet ni vad nu ska jag hitta på något;)

Uppdatering

I många meningar;) Jag skulle behöva uppdatera både mig själv, den här bloggen och mitt liv en smula. Funderar på att fixa en ny design under helgen till den, jag menar bilderna är för tusan från Mars och Maj, skärpning på mig;) Det är bara det att det går så segt för mig att ens få in bilderna på datorn;) Ska lägga in lite bilderna nu på datorn som är från mitten av september tills nu. Ja, jag är sjukt seg!

Har skickat in min reflektion nu, men jag har fortfarande fem texter kvar att läsa, men fan jag orkar inte;) Jag får ta det imorgon och på fredag och i helgen om det nu vill sig så illa, ska ändå inte skrivet ett PM med texterna i förens om två och en halv vecka, så det är lugna puckar!

Nu ska jag ta tag i det här och lägga in bilderna på datorn!

Onsdag

Har precis ätit lunch och sett en jätte bra föreläsning om hur ungdomar ställer sig till våldtäckt, det har lite med synen på genus att göra och kändes verkligen som ett jätte intressant ämne. Skönt med ett ämne som går att diskuterat lite mer än vad skolans historiska perspektiv gör. Kändes som jag behövde det här för motivationen. Nu ska jag bra läsa fem artiklar också;) Lär inte hinnas med idag, men ja till på fredag i alla fall! Kan nog skriva en reflektion om genus och etnicitet i alla fall!

Annars händer inte så mycket idag, jag ska träna och gå en promenad, sen börjar Bonde söker fru också, det ska jag kolla på;) Jag har ett så spännande liv! Eller kanske inte? Plugga, träning, mat, tv....typ.

Jag har inget vettigt att säga;) Ska återgå till plugget!

Tomhet

Det är konstigt hur mycket man kan reagera på att ha folk runt omkring sig, nu har jag haft Jon här under natten och sen spenderat förmiddagen och halva eftermiddagen med honom, sen åkte han hem och Maria är nere på stan. Så jag inte klara av denna tystnad och tomhet, jag blir helt knäpp. Så nu ska jag snart gå ut och gå en sväng, fast jag har massor att plugga, jag måste röra på mig lite idag också känner jag! Jag vet att jag klara det här med skolan också, man kan inte alltid ligga hundra steg före;) Jag ligger bra till och då är det bra!

Sitter nu också och räknar ner dagarna tills jag ska hem igen, bara tre nätter kvar tills jag får sova hemma igen;) Tror inte jag tänker utsätta mig för att känna så här i tre månader till bara för att uppsägnings tiden är så lång, det är nog lika bra att flytta hem snart och börja jobba på att hitta rätt i mig själv istället.

Det går fortfarande lite upp och ner, jag tror att förra veckan har lämnat en del oro och just nu behöver jag bara en fast punkt. Och jag tror den är hemma! Känner att jag just nu inte har kolla på så mycket och det ganska jobbigt men jag tror att det löser sig bara jag hittar en fast punkt och lite motivation igen. Den finns där den väljer bara att inte titta fram just den här timmen!

Nej nu ska jag ut och gå innan det blir mörkt, när jag kommer tillbaka ska jag se en föreläsning och plugga!

Måndag

Har varit ut och gått en timmes promenad nu och är på strålande humör igen! Var på skit humör igår av någon anledning, förmodligen för att jag typ har sjukt mycket att läsa och ja sen vart jag oplanerat ensam här i natt, men ja de gick bra det med till slut. Fast försov mig, men det gick bra det med, man kan se föreläsningarna live över internet:) Vilket gör att jag knappt behöver gå i skolan, typ en dag i veckan, med andra ord jag behöver inte ens den här lägenhet, jag sitter mest här ensam i alla fall, så bra val att flytta hem, ja!

När jag var ut och gick tänkte jag på hur ofta jag bryr mig om vad andra tycker och ofta på vad andra ska tänka om beslut jag fattar och så. Jag förstår inte ens varför jag gör det, jag tror förra veckan var nyttig för mig, den fick mig att förstå att allt jag gör börja göra för mig och bara mig, sen ska man så klart ta hänsyn till människor runt omkring när man ser till sina behov. Det står i etik och moral boken jag läser nu;) Det är inte bara en nyttig kurslitteratur bok det är en bra bok för sådana som mig, som inte riktigt vet vad de vill i livet. Men jag har en plan nu och det är att bara lyssna till mig själv, jag gör inte bara fel även om det ofta känns så! Kanske tar jag sned steg men jag brukar lösa dem, till det bästa för mig själv. Och jag är 20år jag behöver inte veta vad jag vill med hela livet ännu. Jag vill bli förskollärare och leva livet, kunna resa runt och inte sitta fast någonstans. Så bara jag kommer hem igen är det full ändat, jag sitter inte fast något alls då!

Det är tur att jag alltid innerst inne kan hitta det här positiva, det hjälper mig genom det mesta! Nu skulle jag bara behöva hitta övertygelsen om att jag fortfarande är ung, jag tror för ofta att jag är äldre än jag är och måste ha koll på allt och komma någonstans. Det är strunt jag behöver inte komma så mycket framåt med att ha eget boende och annat i alla fall inte om jag inte har behov av det.

Ibland är jag klok;) Nu lär jag plugga igen!

Lördag

Hemma igen, skönt! Just nu vill jag bara spendera alla mina icke skoldagar här hemma och ja så kanske jag gör också, vi får se. Ikväll blir det jag, syster och TVn för mamma och pappa är bort bjudna så vi får se när de kommer hem ikväll. Bra ide av mig att åka hem i alla fall, annars hade hon fått lov att vara ensam, men nu får hon vara med mig istället;)

Jag känner mig verkligen på topp och de här månaderna fram över kan nog bara bli bra:) Ja för er som inte vet, så blir det också så att jag flyttar hem, förmodligen i December då mamma har semester! Falun var inte min grej och ja, jag kanske är velig men jag struntar i det, för jag måste tänka på mig själv i allt jag gör! Jag har förstått det ännu mer den här veckan, hur viktigt det är att jag sätter mig själv och mina känslor först!

Åh, jag känner mig verkligen bara lycklig just nu! Skolan går bra, träningen går bra, livet går bra! På tal om träning, nu ska jag och mamma ut och springa, hörs kanske senare, vi får se, jag borde plugga!

:)

Jag tror på livet igen! Jag känner lycka igen, jag går inte mot en säker undergång, det här blir bra! Jag tror verkligen det!


Nu ska jag ta en dusch, sen koka te och slå mig ner med min godispåse (det var 39kr/kg på ICA!) och kolla på Idol. Jag skiter i att det inte är fredag, det här tänker jag fira!


Beslut

Jag har kommit fram till att jag inte mår bättre av att sitta här och fundera och skriva massa tankar och tänker därför inte gör det mer, nu kommer jag läsa The Secret, plugga, träna och kolla på film istället:)

Jag ska helt enkelt gör sånt som jag mår bra av, så vi hörs igen om ett tag!

Och om jag inte orkar?

Jag står inte ut, det har gått fyra dagar och det handlar om kanske tio dagar till. Jag vill inte utsätta mig för det här mer, tänkt om jag ändå bara får ett negativt besked sen, då kommer jag aldrig förlåta mig själv för att jag utsatte mig för det här!

En timmes promenad vart det och jag hade förmodligen kunnat gå hur långt som helst, det är så skönt att bara låta benen gå, de går liksom av sig själv och resten av kroppen kan bara domna bort, man behöver inte tänka så mycket. Det är underbart! Men jag kan inte gå bort alla mina dagar heller, det kommer göra mig orklös sen.

Åhhh, jag bara längtar till fredag nu, jag vill bara hem, hem till allt som är bekant och mysigt. Bara få sitta i en soffa och kolla på tv med de man älskar och bara ha det skönt. Ha folk som tänker åt en, fixar mat åt en och bara tycker om en.

Sitter här med en lista på saker jag måste få svar på sen och lista på saker jag vill säga och en lista på saker jag vill göra sen. Åh, jag vet inte hur jag ska klara av det här, det sliter så fruktansvärt på mig. Det värsta är att det inte ens hjälper att sova för alla jävla drömmar handlar om dig eller något som berör oss, så det är bara jobbigt att vakna upp sen också. Och det är jobbigt att vara vaken för jag bara tänker.

Idag gjorde jag tacos till lunch, och jag hade köpt så mycket köttfärs för vi skulle vara två som åt det i fredags, men så vart det inte. Så nu har jag massa rester och jag kommer säkert låta dem ligga där i frysen och ruttna för det kommer ge mig så hemska minnen. Jag tänker på all musik jag inte kommer kunna lyssna på och på alla ställen jag inte kommer kunna besöka och alla maträtter jag inte kommer kunna äta för att det kommer påminna och jag vill inte minnas, det är för vacker för att minnas. Och nu tar jag ut allt i förskott, det borde jag inte för jag vet inget egentligen...

Nu måste jag försöka sluta lyssna på Kent och börja plugga lite istället!

Första oktober

Nu har ytterligare en månad gått det är sjukt vad tiden går fort. Det var ungefär två år sen du var till Uganda nu, två år! Då var jag på praktik i Ullvi och sen tog jag körkort, det var tur jag hade mycket att göra så jag inte saknade dig så mycket, dessutom visste jag att du skulle komma hem igen. De två veckorna gick bra, jag fick skicka sms då och vi kunde sakna varandra. De här två veckorna kommer inte gå lika lätt, nu får jag inte skicka något sms och jag vet inte ens om du saknar mig tillbaka jag har ingen praktik och jag har inget körkort att kämpa med. Satan vad jobbigt det här är! Jag vill så gärna få skicka ett sms, jag vill så gärna veta allt innan nästa helg, mycket för att jag då ska till ett jobb och sen ut på praktik veckan efter. Då vill man så gärna vara glad! Om jag nu kommer bli glad, det vet jag inte heller. Allt jag kan hoppas nu är att du saknar mig också, att du längtar lika mycket efter mig som jag längtar efter dig och att du vill försöka lika mycket som jag! Det är hemskt, jag har så många frågor jag vill ställa men jag kan inte, just nu vill jag bara skicka ett mejl med de hundra frågorna som virvlar omkring.

Nätterna är värst så kommer mest frågor och det gör verkligen att jag inte kan sova och när jag väl sover drömmer jag bara massa mardrömmar. Vilket gör att jag börjar oroa mig för saker som jag vet att jag inte ska oroa mig för, för jag litar på dig så mycket! Men jag antar att man blir tokig av sånt här och därför börjar tror massa hemskheter och just nu vill jag bara har bekräftelse på att det inte finns hemsketer (jag vet det innerst inne). Men jag tror så mycket nu, känner så mycket nu. Det är så jobbigt!

Vet ni vad, nu ska jag ut och gå i höst vädret ett tag. Fördriva tiden, nu längtar jag bara till helgen och att få komma hem och samla kraft och bara vara jag!

RSS 2.0