All I wanted

Borde sova nu igen, men vart yr när jag satte mig i soffan för en timme sen och hypokondrisk som jag är så törs jag inte gå och lägga mig;) Jag ska inte se på sjukhus serier eller läsa läskiga böcker. I natt ficka jag lov att tända en av lamporna i fönstret i köket för att det skulle bli lite ljusare ute i hallen, då hade jag läsa Isprinsessan;) Är kanske precis sova jag borde göra, tror att kroppen jobbar för fullt med att inse att det är daglig träning som gäller! Plus att jag bråkat med barnen tre dagar i rad också;) Imorgon ska jag ha sovmorgon till nio i alla fall, sen plugga hela dagen! Med undantag för mat och träning då och planeringsmötet jag ska på!

Med andra ord Sandra, nej du är inte dödligt sjuk för att du känner dig lite yr;) Och torr i halsen, det kommer dessutom inte att komma in någon mördare i lägenheten. Hahaha, ibland får man vara lite knäpp jag menar jag har nästan sovit här ensam alla nätter sen jag flyttade in, en del undantag för de nätter då det varit fest och folk blivit kvar. Dessutom är jag hypokondrisk max en gång i månaden;)

Ska se klart på Scrubs sen så!


Onsdag

Lika fullspäckad dag idag! Men fin är jag i håret och tränat har jag också hunnit gjort. Rott "scullertrea", när man ror tre i en scullerfyra:P Var inte så lätt att hamna i samma takt och få handlederna så raka som de ska vara, men det är nyttigt även om jag lät som en fjortis när jag skrek till och från;) När någon åra fastnade i vattnet eller kom snett;) Men det var kul! Nu har jag hunnit ät middag också, soppa och mackor, bra middag;) Sen borde jag ta en dusch och sen blir det nog bara tvn. Idol, oskyldigt dömd och sen något mer eller kanske sova i tid. Imorgon är jag ledig och ska alltså plugga nästa hela dagen är tanken och träna så klart. Sen är det skola på fredag och sen helg, böjar bli rutin på veckorna, men nästan för mycket rutin istället behöver att det händer något spännande också!


Bara en sak till;)





You can't be too careful anymore
When all that is waiting for you
Won't come any closer
You've got to reach a little more

The truth never set me free
So I'll do it myself


Två månader!

Borde sova nu, men insåg att Brand new eyes fanns på spotify och så vart jag sådär lycklig i hela kroppen och ville bara skutta runt och insåg att det är två månader kvar tills jag står där och känner mig nöjdast i världen med livet;) Så vad jag än sagt om att den här hösten kändes lite tung tar jag tillbaka det igen, ibland blir man bara gnällig för ett tag och det får man vara, bara det går över! Så åter igen det blir en awesome höst! Det enda jag inte gillar är att det är kallt ute nu igen, fast i för sig ska man inte klaga då är det ganska mysigt, man kan med gott samvete tända ljus och krypa ner under en filt i soffan:) Ja nu är jag pigg och bra humör, det är typiskt när man ska sova! Yees imorgon ska den där himla utväxten bort också, få tillbaka den röda färgen ordentligt igen!:) 

Jag borde verkligen sova nu;) För jag börjar halv åtta, men är man så här pigg nu så borde man vara pigg imorgon bitti också! Eller?! Undra om det är träningens fel också att man blir piggare och konstant hungrig;) Nej, sova var det!

Tisdag

Vaknade kvar i sju, ställde om klockan en kvart, frukost, förskolan 8-17, där ingick ett möte på två timmar om IUP, spännande men redan då var jag trött, hem kasta i mig en macka, spinning en timme, hem värma matlåda, dusch, skriva matlista till Idol och nu lär jag snart gå och handla! Sen lär jag kolla igenom pärmen jag har här inför mitt projekt och sen borde jag ha kollat lite vad vi ska göra på seminariet på fredag. Men jag orkar inte! Har till och med missat att lämna in böcker och beställt Brand new eyes så nu lär jag inte få den förens fredag eller måndag...

Det är tisdag och jag vill ha helg så jag kan göra lite mer det jag vill, jag ska baka bullar i helgen har jag bestämt. Har inte bakat ordentligt sen på jobbet i somras, bara någon kladdkaka efter det och jag som verkligen gillar att baka! Så i helgen ska jag göra det är nämligen kanelbullens dag på söndag!

Nu ska jag springa och handla!

Playing god

Nu sitter jag här ännu tröttare, vart 10min på cykel och 10min på roddmaskinen, sen en timmes Pilates, inte riktigt lika jobbigt men var kul att göra något annat!:) Så idag kan jag känna mig duktig på träningsfronten och kämpa för att veckan blir lika bra! Insåg idag också att det inte blir någon lugn helg i helgen trots allt;) Stine kommer hem och Titti och Matilda också och av erfarenhet så blir det fullt drag;) Tänker bara på lördagen efter vi kommit hem från Falsterbo när jag skulle jobba åtta dagen efter, ur spårad kväll. Men jag skulle aldrig byta ut den kvällen i alla fall;) Och sen kvällen när jag var med ekonomerna på klassfest, frukten i bålen som var full med sprit och den där båtturen;) Det blir ingen lugn helg, men man lever bara en gång!:)

Nu ska jag fortsätta se på Svenska hollywoodfruar innan jag ska sova;) Plus till Maria hon har samma färg på mjukisbyxorna som jag på min dress som jag sitter här i nu. Den dagen jag blir rik ska jag också kasta pengar omkring mig;)


Måndag

När klockan ringde halv sju i morse var jag verkligen på väg att slå av larmet och vända mig om igen, men jag tog på må något vis upp och har varit med barnen hela dagen, höll på att somna i soffan när vi läste efter maten dock;) Jag kanske borde försöka skaffa mig till rutin i mitt liv snart, det var ett tag sen det var rutin i mitt liv. Den här veckan är målet att börja träna ordentligt och läsa i kapp lite plugg! Och så klart att göra klart mitt språk och lek projekt som startar nästa vecka och kommer pågå i sex veckor och jag tror det kommer bli grymt! Om barnen nu samarbetar;) Men jag hoppas på dem, sak gå igenom pärmen om känslor idag så jag kanske får lite mer idéer! Men jag är så seg och är riktigt sugen på att sova. Men icke ska ta och gå till gymmet och ro roddmaskin och sen med Lotta på ett Pilates pass, sen duschen, Idol, plugga lite och sen kanske jag får sova! Fast jag ska inte klaga jag får skylla mig själv att jag inte sover i tid, lördagen var onödigt sent och igår var det i för sig också sent, men då var det en sen kväll framför tvn med trevligt sällskap och det är bra mycket bättre än en sen kväll med för många öl;)

Nu ska jag värma en matlåda!

Lördag

Har städad lägenheten, bra jobbat! Jag lagat lunch och gjort massa matlådor, mycket bra! Bra start på en awesome dag! Ska nu vänta in att jag får tillbaka min bil som jag lånat ut till Lunkan, hur kommer man på något sånt?!;) Hoppas den är i samma skick som förut;) Sen ska jag hem till Mandis när jag duschat och pluggat lite, ska äta där och leta på lite kläder, den stora garderoben börjar komma hemma igen, yeah! Sen blir det nog en utgång tror jag är faktiskt löning! Blir bra hur som helst! Allt blir alltid bra, det handlar bara om inställning!:)

Ska väl börja med att ta tag i disken!



<3



Her prince finally came to save her
And the rest you can figure out
But it was a trick
And the clock struck twelve


30 november, 30 novmber!


Ensamhet

Ibland slås jag av en fruktansvärd ensamhets känsla när jag t ex sitter ensam i köket och äter middag och det börjar bli mörkt. Idag var det lite så, de hörde av sig från jobbet och avbokade min pass den här helgen, de visste inte om de hade råd att betala ut lön i oktober för de som jobbade extra i september, alla människor jag känner har planer, jag mötte en silverfiski köket i morse och skolan kändes skit. Kände mig som ensammast i världen då och tankarna bara snurrar och man tänker det var inte så här det skulle bli. September skulle faktiskt bli awesome och jag hoppades verkligen det. Men då gäller det verkligen att rycka upp sig och tro mig jag har lärt mig det! Jag men får jag inte vara kvar på mitt jobb, det är bara att söka nytt då och jag har aldrig haft svårt att få jobb förut! Och visste det är trist att alla människor har planer ikväll, men tänk allt man kan gör när man är ensam, man kan se alla de serier man vill se och man kan ha sin godispåse för sig själv och man kan dansa runt i lägenheten utan att någon tycker att man är knäpp;) Och silverfiskarna försvinner bara jag får något gift åt dem och skolan löser sig för jag vet att jag kan! Allt löser sig alltid till det bästa, hur kan jag glömma det ibland?! Jag menar det är dags att se målen igen, ibland överskuggas dem av annat, sånt som tar upp hela ens liv utan att man vill bara för att man blir blind av en känsla. Och vad gäller den känslan kan jag nog bara hoppas och tro och vänta. Är det meningen att det ska vara så, ja då blir det så!

Rosamjukisdress, ett glas juice, en påse godis och How I met your mother, blir det bättre?!:)

Fredag

Nu skulle jag börjat jobba om en timme om det inte var för att jag blivit avbokad, både idag och imorgon. Så nu vet jag inte vad jag ska göra hela dagen. Visst kan väl plugga men fy vad tråkigt jag vill sätta mig i solen och dricka kaffe och umgås med alla de vänner som är hemma den här helgen. Ett problem bara INGEN svara i telefonen när man ringer! Jo Lunkan så klart men han sitter liksom på tåget hem och är inte hemma ännu. Så jag antar att plugga eller städa lägenheten är det enda som gäller just nu.

En annan bra sak är att förkylningen har gett sig till bara lite snuvig och det gör att jag kan börja hård träna nästa vecka, jag måste! Den här livsstilen håller nämligen inte! Och ska det bli något SM lär jag sätta fart!

Nu vet jag inte ens varför jag skriver här, ska väl göra något nu!

Careful

Har trots sovmorgon till halv elva gjort en del nytta idag! Har skickat in både planeringen för projektet och bilderboksanlysen, ska försöka läsa lite om IUP nu också har seminarium om det imorgon vid halv elva tiden. Har hunnit gå en promenad och handlat också, så lite nytta har jag gjort idag på min lediga dag. Imorgon är det skola, lunch, jobb och sen är jag sugen på att gå på bio måste bara hitta någon att ta med mig! Sen skulle jag jobbat lördag men vart ledig för det vart avbokningar, så då hinner jag plugga och städa. Sen är Mandis hemma en sväng så jag hoppas jag får med henne på lite utgång, är trotts allt löning! Men ska försöka ha en lugn utgång i alla fall!

Nej ska se klart på Idol nu och hoppa in i duschen sen!

Silverfiskar

Jag har nu sen jag flyttat hit dödat tre silverfiskar i mitt kök och eftersom jag har fobier för sånt där snusk så måste de dö! Om de kulle utöka sig och bli fler skulle jag få lov att flytta ut eftersom jag inte skulle kunna leva normalt. De lever nämligen på socker, vilket betyder att jag inte kommer kunna äta någon mat alls eftersom jag kommer vara besatt av att det lever i min mat! Ett bra bantningsknep kanske, men nej tack! Ahhh, jag kommer bli värre än Lily och Marshall när det hittar kackelacksråttan! Första steget blir att ringa HSB och se vad de tänker göra åt saken, jag hoppas det gör något fort innan jag svälter ihjäl eller något liknande! Annars får jag lov att skaffa en katt som äter upp dem och dödar dem! Eller så kommer jag själv få lov att gå lös med kniven mitt i natten med något som gör att jag kan se bra i mörker, ja ni vet sånt där man kan använda i dataspel, night vision;) Och får jag inte död på dem så måste jag flytta från min underbara lägenhet. Hahaha, vilken stor grej det här vart;) Men jag menar det är inte okej!

DÖD ÅT SILVERFISKARNA


747

Höll på att slumra till i soffa nyss men vaknade till av att jag hade Summer of´69, spelade ganska så högt. En nackdel med mina bland spellistor på Spotify, det är lugna låtar att somna till och sen kommer det musik man inte sover till. För tillfället har också Spotify damp eller jag tror mer det är mitt mobila bredband som om det fortsätter såhär kommer åka ut genom fönstret, kan jag får höra låtarna utan tysta avbrott tack! Lite lugnar dag idag, har haft mina små plåster som liksom klistrar fast sig och sen får man släpa på dem hela dagen eller ha dem som en svans efter sig;) Men lika söta för det, undra om man tycker barn är lika söta när man själv har små barn som är hysteriska över saker eller vägrar skrika. Eller ja förmodligen precis som i slutändan här, det är inte söta när det bråkar, men man tycker alltid om dem när man väl ska sova eller åka dit igen. Och får man inte kärlek av barn så vet inte jag, hundra kramar på en dag och ärlighet. De är fantastiska, men det ska bli skönt att få ha lite lugn nu resten av veckan så jag kan längta efter dem på måndag igen! Det roligaste just nu är att man varje dag innan det ska ätas ber barnen tvätta händerna och sen gå till den läraren som har "spriten". Måste låta riktigt kul när barnen springer runt och frågar "Vart är spriten?". Det gäller såklart handsprit men det måste låta kul.

Nu undrar jag om jag ska sova en stund eller om jag ska ta fram gitarren ett tag, gitarren vore en bra grej men sova är skönt!

Battlefield

Ligger här i sängen och kollar på Systrar i jeans och halv snyftar till alla deras problem. Det är inte okej att vara så trött och slut så man ligger och snyftar över en film. Hahaha jäkla förkylning, filmen är liksom inte ens så bra;) Ja, jag borde sov men nu måste jag se hur det går så kan inte sova ännu! Annars så hade jag nog inte så mycket vettigt att skriva;) Jag är bara i funderar tagen som alltid och det går lite segt med funderandet över projektet, men det löser sig! Tror jag, hoppas jag! Jag har en plan och det är alltid en början och jag ska ta tag i mitt liv, snart....


Tisdag

Lika trött idag, "jobbat" mellan åtta och fem, eller de sista två timmarna satt jag på kurs/möte. Men trött är jag och orkade laga mat gjorde jag inte, åkte hem till mamma och pappa istället och åt mat där, var en bra grej! Sen har jag i princip bara hunnit handla lite mat och hamnat här. Kan inte träna än eftersom jag fortfarande har ont i halsen och lever på alvedon just nu. Men så länge det bara är så, så är det liksom okej! Annars, går det segt med pluggandet och jag ska jobba fredag och lördag! Ja det blir mest en röra av hela veckorna. Men jag tar det just nu, det blir bra bara jag kommer in i praktiken och blir lite piggare, behöver lite bättre rutiner. Men jag vet att det löser sig! Nu är det Idol!


Ett sällsynt exemplar

Ligger här i soffan och tycker så synd om mig själv, får bara mer ont i halsen för varje minut som går. Och kommer snart vara helt övertygad om att jag har svininfluensan eller halsfluss! Jag förbannar helgen och allt detta vin drickande och det faktum att jag har en balkong som jag kommit på att man kan använda till att sitta ute och ta en cigarett på när man är i festar tagen och det skulle inte hänt om det inte var för att jag plötsligt har folk i min omgivning som feströker/röker igen. Men jag tycker om er och jag har faktiskt en egen fri vilja;) Jag som faktiskt sen slutet av juli inte hade feströkt, jävla balkong! Sånt gör faktiskt inte att immunförsvaret blir bättre eller kroppen piggare. Borde kanske ha en vit helg igen var ett tag sen nu igen, vit helg för mig är enbart fyra glas vin;) Eller så får jag helt enkelt springa till Hemköp och köpa femton apelsiner och hoppas att C-vitaminer är det bästa! Tur min mamma har köpt hela Apoteket åt mig i fall jag skulle bli sjuk, blir jag så sjuk som hon verkade tror att jag skulle kunna bli så tänker jag inte bo här själv;) Då flyttar jag hem så någon kan ta hand om mig! Undra om det finns halstabletter, det enda positiva med att ha ont i halsen är att man kanske inte kan ligga och trycka i sig godis vilket jag annars brukar bli riktigt bra på när jag sjuk. Jag menar är det synd om en så måste man få äta godis och se hundra avsnitt How I met!

Dessutom så har jag inte tid att bli sjuk jag vill vara med min älskade barn! De har gjort min dag idag, det är underbart att få vara med dem!

Ska försöka plugga lite innan jag däckar här helt och hållet!

Måndag

Om jag är trött? Jag är sjukt trött och har ont i halsen och jag borde verkligen träna! Men känns inte som jag ska utmana ödet och dra på mig en förkylning när jag är hos barnen. Känns som jag i för sig får skylla mig själv om jag blir förkyld eftersom jag var ute i helgen och var upp på tok för sent tror inte immunförsvaret blir bättre precis;) Men jag får panik över att jag inte tränat så bra på slutet känns som jag håller på att bli en köttbulle! Så måste i alla fall ge mig ut på en promenad! Jag menar det är okej att bygga muskler men inte en mage som inte består at muskler:P Nej hårdträningen börjar imorgon om jag inte har ont i halsen då också vill säga!

Får bli promenad nu sen skicka in bokanalys, börjar skriva på planeringen och sen också läsa klart kommunikations boken! Yees det är bara att sätta fart tror jag!

Söndag

Nu hatar jag söndag igen, jävla värdelös dag! I princip bara legat i den här soffan hel dagen, klinkat lite på gitarren har jag i för sig gjort också och tvättat. Men ändå usch jag är på mindre bra humör! Har försökt hålla humöret upp men det går liksom inte, jag är bara less och även om veckan på vissa plan har varit hur bra som helst så har den i det stora hela bara varit inget alls. Ge mig en ny vecka nu, funderar på att gå och sova bara för att få en ny vecka. En ny vecka hos mina barn som jag vet alltid gör mig glad, jag är ofta tacksam över att jag har haft dem att varit hos i jobbiga stunder. Man glömmer bort att livet är jobbigt när man är med dem. Nu gnäller jag igen men åsch jag vet inte var det är, jag är så less, trött, sällskaps sjuk och inte alls på humör. Funderar på att krypa ner under en filt och bara ligga där och skita i resten av den här dagen.

Nej uppryckning, ska ta och diska middags disken och sen ska jag sätta mig med gitarren ett tag till och sen ska jag ta mig själv i kragen jag menar, hur kan man vara en sån känslo-människa hur kan man låta sitt liv bli så känslosamt ibland. Och man kan inte få allt som man vill ha det jämt, dags att förstå det. Även om jag för det mesta får det i för sig! Man får göra det bästa av situationen helt enkelt! Inte fundera så himla mycket, jag skyller på tröttheten nu, jag är fruktansvärt trött och då blir det lite tyngre!



Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills your mind
You finally find, you and I collide


Fade to black

Jag lägger verkligen min energi på konstiga saker nu har jag suttit här och försökt lära mig introt till Fade to black i 50min, istället för att plugga, bra gjort fröken Lindeström! Behöver jag på peka att det gick sådär och att det förmodligen låter betydligt bättre på en elgitarr?;) Och att jag dessutom fick kämpa på med Sonatas cover på den eftersom Metallica inte ens finns på Spotify, vilket gör att jag inte är hundra på det låter exakt lika. Och hur intressant var det här att läsa på en skala ett till tio? Jag borde försöka ta tag den här dagen kanske, men jag har i alla fall tvättat bilen idag, jag lever på det! Nu kanske jag ska duscha eller nått sånt, ska med Johanna och kolla på lite hockey sen. Sen kommer Lotta hit och äter lite middag med mig och spelar lite tv-spel och dricker vin. Sen så tror jag att det är mycket möjligt att vi går en sväng till Baren, vi orkar nämligen inte med uttjatade Lucky som allt är detsamma i alla fall, nej bättre att kunna sitta och prata över en öl! Kanske får ta och satsa på att öppna ett uteställe med bättre musik och finare inredning. Skulle inte annat än kunna bli bättre än Lucky i alla fall!

Nej duschen var det!


På riktigt

Livet är galet, jag är galen och känner att jag inte alls har något koll på något eller egentligen vet vad jag vill åstadkomma med allt. Men planen är att inte vara så jäkla engagerad jämt, utan istället bara släppa och liksom bara flyta med. Se vad som händer! Problemet med mig är att när jag går in för något så blir det liksom fullt fokus och så glömmer jag andra saker och så kan det liksom bli för mycket och minsta sak som blir fel känns som att världen ska rasa i bitar. Men så är det aldrig och man får inte låta ett fokus ta över hela livet heller. Samtidigt så ska man kämpa för saker men lagom.

Men så länge man är på bra humör och inte funderar så mycket så blir nog saker precis som man vill, jag tror det i alla fall! "Hela livet är så underbart när man är korkad, tom och glad". Och ja är det inte sant så som Krunegård sjunger då!

Nu kanske jag ska plugga lite!


Fredagsmys

Yees! Lotta kommer hit vid sex vi ska dricka lite vin och snacka strunt innan vi beger oss till Ejendalsarena för lite hockey! Ja lite blir det nog kanske, hemma här finns nämligen Idol och vin som hägrar;) Misstänker att vi slutar här med lite mer vin, Idol och förmodligen också lite Guitar hero! Men lite hockey blir det i alla fall, spana på hockey killarna, i alla fall åt Lotta;) Jag ser nämligen ingen anledning att spana på killar;) Blir en toppen fredagskväll det här tror jag!:)

Fredagen den 18e september

Välkommen till världen Isabel Lindeström!


Tro det eller ej men min mamma skickade faktiskt ett SMS och berättade att jag fått en ny liten kusin i Mjölby! Ett SMS! Fast det viktigaste var förstås att jag fått en ny liten kusin. Så nu har min älskade Henry blivit storebror, två år och 20dagar mellan dem. Så nu har min kusin skara växt till fyra kusiner;) Så nu har jag en fundering på hur långt det är mellan Norrköping och Mjölby, för om jag åker till Norrköping nästa helg kanske jag skulle kunna åka förbi Möjlby också! Jag får kolla upp det.

Idag ska jag plugga, åka förbi Clas och kolla om jag hittar alla saker jag ska ha och sen får vi se hur kvällen blir, kanske ska med Lotta på hockey!

Hörs senare!

Out of my hands

Trots att det kan vara en av de bästa dagarna på hela det här året hittills, så har en liten oroskänsla legat i magen sen i morse. Jag har verkligen försökt kasta iväg den, men det där att vakna upp ur vissa drömmar kan verkligen förstör den underbara känslan borde ha när man vaknar. Det kan liksom hänga över mig en hel dag och jag kommer på sånt jag inte tänkt på, på väldigt länge. Ja och direkt man släpper iväg tankarna lite till det förflutna så kan man ibland tyvärr hamna lite där och det förflutna ska man inte låta tankarna fastna i har jag lärt mig. Man ska blicka framåt det är då det går bra. Fast samtidigt måste det vara okej att vara människa ibland och det måste vara okej att sitta och känna sig liten, ensam och aningen borttappad ibland. Det bestämmer jag nu att man får.

Och egentligen handlar allt det här om att kämpa, att dra och slita. Verkligen försöka, hoppas och varje gång är man lika rädd för att bli besviken att man har kämpat för inget alls. Jag kämpade ihjäl mig en gång och tappade bort vem jag var. Jag ägnade så mycket tid att kämpa och till slut orkade jag inte och gav upp och sket i allt. Och ja så mycket kämpar jag nog aldrig igen tror jag, inte utan att få hjälp.

Ibland är det riktigt skönt att skriva här och göra saker klart för sig, ännu en ska utklarade. Nu ska jag nog snart sova är helt slut!

Well I'll still say that you shine brighter

than anyone....

Första stopp på den här resan, 29e september, Brand new eyes. Ska gå varm i min bil, i min lägenhet, i hela mitt liv. Som det föregående skivorna så ofta gör! Efter det blir det två månader av längtan, två månader! Fast det går nog fort, hoppas jag! Sen den 30e november, det är tur jag inte har skola varken då eller tisdag för jag hade inte varit där i alla fall. Dock har jag än så länge inga planer alls för sällskap, boende, resan till Sthlm. Men just nu är det viktigaste att jag har två biljetter och ska dit! Om jag så får lov att gå ensam, sova på en parkbänk och gå fram och tillbaka till Sthlm! Jag slutar aldrig över att förvånas över hur mycket flyt jag har i mitt liv. En liten önskning och jag får det efter bara ett litet tag, det är sjukt! Så önskar jag nu at jag vore helt sjukt rik så borde jag förmodligen bli det också?! Ja ibland har jag oförskämt bra flyt! Och att det blev bra så fort, när livet var ett svart kaos i april så trodde jag nog aldrig att jag i september, fem månader senare skulle säga att livet blir inte mycket bättre än såhär! Men samtidigt så hade jag aldrig varit här heller om jag inte haft mitt kaos, så nej jag skulle nog inte byta bort det heller... Nu ska jag plugga!





Kärlek<3


Crushcrushcrush

Paramore på högsta volym! När jag väl sover en hel natt så drömmer jag massa strunt, så nu ska jag sitta här med Paramore och få ur mig det! För jag är på helt sjukt dåligt humör just nu, irriterad, frustrerad, vet inte vad jag ska göra av allt... Ett sånt där tillfället då man bara vill kasta saker runt omkring sig, skrika och sen bara lägga sig på golvet och ligga där och fundera över vad man ska göra här näst. Jag är ganska farlig när jag är så här det betyder att jag tar konstiga beslut och skiter i att göra något en hel dag.

Glöm det jag skrev, jag är lyckligast i världen förresten!!!!!!!!! 30november jag längtar mest i hela världen, tro mig! PARAMORE<3

Just like heaven

Idag är på något vis en speciell dag, jag vet inte varför med det känns bara bra. På något mysko upprors vis. Skolan vart kort, läraren vi skulle haft på eftermiddagen var sjuk, så jag tog bilen med en nostalgisk skiva som jag var frälst av när jag var 15år och styrde min väg mot Borlänge i det helt sjukt underbart fina vädret. Åkte och hämtade M och vi gick till det helt underbart mysiga Peace and Love caféet. Varför har vi inget sånt i Leksand där man kan sitta till sent på kvällarna och snacka strunt och lyssna på bra musik?! Tur jag inte bor i Borlänge jag och M skulle nog sitta där jämt. Det var helt underbar stämning och jag skulle kunnat sitta där hela dagen om jag inte kände behovet av att komma hem och åka och träna och så. Det är kul vilka minnen man kan få av att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord! Förresten älskar jag verkligen hösten, det betyder att man kan ha sin mössa på sig konstant;) Yes, jag önskar jag kunde fika bort mina dagar, bara sitta och kolla på folk och prata strunt! Jag vill vara rik så jag kan göra det!!!!

Skolan, den har jag förträngt och kommer göra tills jag verkligen måste ta tag i den!

Vackert

Det är kul att jag kommer på nu vad jag tänkte skriva här förut, men jag glömde det i farten när jag började tänka på allt jag ska hinna göra den här veckan. För Siljan idag var obeskrivligt vacker, de dagar man kan gå ut och träna och det är sådär höst fint och solen lyser mellan träden och vattnet ser så helt klart ut. Då tränar man med glädje, ja eftersom har en sån bra träningsdag så känns allt kul. Nu är känns det lite tungt faktiskt att det blir Oktober snart och det blir vinter vila med rodden, en roddmaskin på gymmet är inte riktigt samma sak som att sitta vara ute på Siljan. Men det är bara till att kämpa på och invänta April! Yeah!

Nu ska nog jag bädda ner mig, skola imorgon!

Måndag

Borde man inte bli trött och slö efter 45min spinning och sen 45min rodd på det?! Jag är piggare än jag varit på hur länge som helst, tror aldrig jag haft så mycket energi en kväll efter klockan åtta på månader! Hoppas det håller sig den här veckan ska nämligen bli en toppen bra träningsvecka! Ja, idag får jag faktiskt vara riktigt stolt över mig själv gick upp i hyfsad tid och har pluggat på ganska så bra idag också och sen tränat två pass. Imorgon är det skola mellan tio och halv fem så då får det nästan räcka som pluggande! Nu ska jag se klart på Färjan sen duscha, diska, kolla lite i skolböckerna och sen kanske lite Guitar Hero och sen blir det nog till att sova faktiskt!

Söndag

Tänk alla söndagar jag vaknat upp och känt mig sådär less den här sommaren. Men nu är det höst istället och då är det okej att vakna upp sliten på en söndag, jag är lika nöjd med livet ändå;) Ja just nu är jag verkligen sådär löjligt nöjd med tillvaron igen. Finns inte mycket som kan ändra på det heller! Nu ska jag snart skutta hem till paret som bor några hus härifrån och höra om det hittat på något bra att äta, tänkte nämligen gör dem sällskap bättre än att äta själv;) Och bokstavligt tala skutta, för nu har verkligen all trötthet gått ur och skutta är en bra grej:)

Tidig morgon

Varför har jag Ignorance jätte högt som ringsignal? Vaknade med ett ryck kollade på klockan tar mobilen och hinner tänka varför i hela friden ringer L mig klockan sju på morgonen. I för sig var det bland det första jag frågade också var det var för jäkla fel på honom. Visade sig att han bara hade blivit väckt av Y och helt enkelt inte kunde somna om. Och så såg han att jag ringt igår kväll och tyckte det var en smart idé att ringa mig. Hade jag svårt att somna om sen? Ja har halv sovit till kvart över nio sen var det bara att ge upp och gå upp! Nu tänkte jag klä på mig något annat än mjukisbyxor och sen bege mig hem till mamma och pappa och fixa lite saker, konstigt det låter; hem till mamma och pappa. Ah men så är det, skönt ändå! Jag trivs rätt så bra här faktiskt och blir nog bara bättre! Sen har jag tvättid och då ska jag hinna plugga lite också och sen lär det väl bli instormning här;)

Lördag

Ja det är det;) Jippi! Kanske man borde sova så det blir morgon snart?! Men är sånt jäkla liv här utanför! Åh, jag vill också vara ute och skutta runt och ha sällskap! Jag längtar till imorgon så jag får sällskap! Har ni hört, hur kommer det här att bli, har varit i skolan hela dagen men det har tydligen inte hjälpt helt och hållet. Och hela kvällen har jag spenderat i en soffa nu har jag sett sex stycken avsnitt av How I Met! Fick lov att stoppa annars hade jag förmodligen varit upp till fem eller något har inte alls någon lust att sova. Men, men är väl bara att tvinga sig antar jag!

För övrigt finns det ett ord för vad jag håller på att bli; galen!


Turn up the music

Åh min lägenhet är så fin nu har städat den nu och är liksom bara så fin!;) Tog ett bad också det gick inte lika bra, översvämning i badrummet, men jag fixar allt så det funkar okej nu i alla fall;) Sen vart det inpackning av håret, idol, öl och chips. Nu har jag gått över på en Smirnoff. Börjar dock funderar på om det är riktigt illa att sitta själv och dricka, men vad tusan jag bor här själv så jag får göra vad jag vill! Får också dansa runt här i vardagsrummet i mjukisbyxor om jag vill;) Typiskt mig att alltid tagga järnet för utgångar det är då jag alltid tar två öl för mycket, men så är livet! Det gäller att inte ta allt så hårt, tro mig jag gör det för ofta. Och hade jag inte bestämt mig för att tro att allt alltid blir som jag vill så skulle jag just nu sitta här och tänka på hur vidare jag skulle gå vidare med allt det här. Men vet ni vad, eftersom det alltid blir som jag tänkt mig så behöver jag inte det;)

Ska försöka få tag i L nu, skönt att ha honom hemma lite igen, det blir lite mer drag här då!

Fredag

Lång skoldag idag, jag har varit helt slut och kroppen är inte alls på humör, jävla skit arm! Så idag är jag aningen less, men har börjat städa lägenheten, köket och badrummet kvar, sen så är det fint här! Funderar på vad man ska hitta på ikväll, har inga planer alls känns skit tråkigt faktiskt! Funderar på att öppna en öl för att gör dagen lite roligare, har man tråkigt då eller? Vilket gnäll det är på mig förresten, jag skyller på att jag sovit dåligt! Det har jag faktiskt gjort, första natten som kändes sådär ensam och armen gjorde ont, men det är bara att bita ihop. Lyckas jag inte hitta på något vettigt idag så får jag väl se fram emot imorgon istället, blir nog en bättre dag!

1000 nålar

Det är helt otroligt vad trött man blir av att fixa och pyssla med lägenheten. Men nu är den nästan helt klar, hur fin som helst och mysig:) Lite less på armen är jag däremot, den gör lite ont igen, men jag ignorerar! Förstår inte heller hur jag kan vara så trött fast jag sovit mer än åtta timmar i natt och kommer förmodligen gör i natt också. Så nu får det här tröttheten också ge sig tack, hur ska jag annars orka börja träna?!

Har för övrigt varit en bra dag, förutom att plugget har halkat efter igen, men ny tag imorgon. Eller inte, skola mellan nio och tre och sen hem äta, ta med syster till rodden och köra ett pass och sen hem och dö i soffan, det är planen! Borde städa också! Ja, det kanske jag hinner innan rodden om jag verkligen skyndar mig!

Nej vad gnällig jag lät igen nu, men jag är trött! Ska ta och rycka upp mig nu! Fixa korten jag ska ha i ramarna som är tomma, bara det en till lampa och lite sånt smått som saknas sen så, är jag nöjd för tillfället!:)


Den döda vinkeln

Har lagt mig till rätta i soffan och tryckt på Ken på Spotify, vilket underbart lugn! Har suttit ett tag på balkongen och druckit kaffe också, lika underbart det! Livet får gärna vara så här resten av mitt liv så här avslappnat och bara hur bra som helst! Tralalala;) Jag är lite tramsig just nu, vet inte var det är! Ska nog orka gå till systemet nu och inhandla lite vin och någon cider, sen blir det middag! Alltså inte på vinet och ciderna, vissa här har faktiskt skola imorgon;)

Yes!

Om jag är grym, ja det är helt sjukt! Nej nu tog jag i, men jag lyckades precis komma på vad det egentligen var för låt jag satt och spelade på gitarren, det tog bara en kvart, hade jag inte kommit på det hade jag förmodligen blivit tokigt. Det är inte okej att kunna ett riff ur en låt och inte veta vad det är för låt;) Men nu har jag det och det var Sonata - My land! Hur det går med mitt plugg? Gitarren har tagit över den tiden;)

Torsdag

Det är sjukt vad veckorna går fort, var på väg till Göteborg för en vecka sen och känns som jag nyss kom hem. Och jag är så trött hela tiden, jag gick och la mig direkt jag kom hem efter att ha kollat på fotbollen som var bland det sämsta jag sett och Idol, så klockan kan inte varit mer än tjugo i elva kanske och har sovit nästan hela natten tills halv nio och jag sitter här och är jätte trött! Ska bli skönt med helg!:) Då kan man sova länge med gott samvete! Idag ska jag försöka ta tag i att läsa en bok om konflikthantering och se lite föreläsningar, sen kommer mamma och pappa och sätter upp alla skåp, hyllor, tavlor och speglar också. Så då blir det så klart här som det kan bli!:) Blir otroligt skönt, så jag kan städa och fixa och få de sådär fint som jag vill ha det!:) Sen är fredag igen och jag ska vara i skolan halv dagen och sen ska jag nog ligga här hela kvällen och kolla på film, känns som fredagen inte ka bli bättre än så. Hahaha, nu låter jag sådär nöjd igen;) Sådär tossig, ordet som Anna inte alls förstod igår när jag sa att jag var det;) Men så är det och nu ska jag inte dra mer om det, vissa känslor är bättre man håller för sig själv;)

Och eftersom jag ska plugga idag, så dyker jag nog upp här snart igen;)

God morgon!

Har knappt sovit i natt känns det som och är snuvig igen, hur svårt kan det vara att inte få vara snuvig varannan vecka? Nej jag ska inte klaga för övrigt är jag nöjd och så trött är jag faktiskt inte fast klockan var fem när jag sist tittade på klockan, då hade jag bara sovit till och från. Men jag var riktigt lycklig över att jag inte skulle upp fem måste jag säga! Nu borde jag göra mig redo för skolan, men först för att följa med pappa och införskaffa ett badrumsskåp, en hatthylla och ny duchsslang till badkaret! Sen ska får det komma och hjälpa mig att sätta upp allt på Torsdag, så det blir så klart som det kan bli! Tavlorna väntar på bilder, men de får vänta ett tag till!

För övrigt är det 21dagar kvar tills Brand new eyes släpp, om jag längtar? Jag längtar mer än någon kan tro! Jag får liksom aldrig nog av det här bandet;)


Thinking of you

Sitter här i mitt lugn ska snart göra matlådor till imorgon och sen någon att frysa in, det är grymt med storkok;) Har hunnit spela lite på gitarren också och läst det jag skulle läst till seminariet imorgon, ska göra frågor till frukosten imorgon. Så lite duktig har jag varit idag trotts att jag spenderat eftermiddagen i en soffa. Ja just nu är jag otroligt nöjd med tillvaron igen. Men ja ska väl göra klart de där matlådorna och bege mig mot sängen sen! Somna i mitt lugn, som jag trodde den här hösten blir den bästa på länge! På torsdag blir det klart här i lägenheten också:)

Hahaha, det är otroligt hur svårt det blir att gå och sova när man är på så här bra humör;) Men nu ett försök!

Tisdag

Försöker laga mat som jag kan ha i matlådan imorgon och se på Idol samtidigt går sådär;) Men ja, man får offra saker för att ligga på en soffan en hel eftermiddag, det är värt det! Ska hinna plugga lite sen också, spela lite gitarr också tänkte, stackaren har snart stått en hel vecka, men jag har så mycket för mig. Men det här blir bra, idag är jag på topp igen:) Dock har jag inte tränat idag, men ja man ska inte gå ut för hårt heller;)

Sen undrar jag vad det är för fel på folk, borde man inte kunna veta lite om man kan sjunga eller inte;)

Måndag

Hur kan man ha så mycket att göra och hinna med så lite?! Nu är det liksom kväll igen, jag borde duscha och plugga men är helt slut! Jag vill verkligen bara sova. Har varit i skolan mellan nio och halv fyra, skyndat mig hem, handlat, lagat mat, skyndat mig iväg ut för ett rodd pass i en ny båt(det gick inge vidare nej). Imorgon skolan nio, slutar tolv, hem, äta, åka till Insjön och hälsa på barnen, försöka hitta en lampa på Clas, hem, plugga, äta, träna, plugga, sova. Åh, hur kan man ha så mycket att göra?! Hur ska man hinna med andra saker som att diska alla tallrikar och glas och fixa och pyssla och bara se en film?!

Kanske ska försöka göra lite nytta nu!

SM 2010

Det är planen, nu ska det köras hårt under vintern. Armen funkar igen så på måndag då börjas det;)

För övrigt tog Brudpiga ett guld(Lassi) och ett silver! :) Nu ska jag sov!

Onsdag

Jag lever! I fall ni undrade vill säga;) Men jag har lite mycket att göra, just nu är projektet att få klar balkongen och sen också att diska rent allt porslin som legat i alla kartonger, sen borde jag dammsuga, eller nej är nog ingen idé förens pappa skruvat upp alla mina hyllor! Men det börjar bli rätt fint här faktiskt, helt okej, sen dröjer det väl flera månader tills man fått allt man saknat. Just nu saknar jag balkonglådor till balkongen, vore lite trevligare än att den bara är gul och ful som nu;) Ah, en lampa saknar jag också, skulle behöva en likadan som jag har från Clas Ohlson måste bara ta mig tid att åka dit och leta efter en också! Ah det är mycket att tänka på, men jag kan bo här så jag är nöjd:)

Ska nog slå på tvn nu och äta lite middag, alltså mackor, yoghurt och te;)


RSS 2.0