Valborg

Tänkte bara önska er en underbar valborg, det har jag! Johan hälsar;)

Lite bilder

398582-49


Först är det ett vacker vår träd:) (hägg?)
Sen är det jag med bara ben och jag på väg hem på cykeln
Och sen är skorna från ÖB för 30kr som jag skrev om i först inlägget idag!

Sommar känslor

Var ut och sprang i linne och 3/4 byxor och det var så varmt! Helt underbart! Sprang exakt en halvtimme mer orkar jag inte ännu, men jag ska snart upp i 40minuter, eller ja om någon vecka! Försöka få med mamma ut sen när jag flyttar hem till sommaren igen. Hon älskar att springa men säger att hon inte har tid just nu, men jag ska nog få henne att ta sig lite tid! Håller på att packa lite för hemresan till helgen redan nu, kommer inte hinna fixa med det alls imorgon och på torsdag ska jag ha lite sovmorgon och sen åker jag med tåget vid två. Hoppas det är lika fint väder hemma, fast det lär knappast vara lika varmt;) Ska börja göra krovstroganoff snart, Jon har varit och spelat fotboll så han är nog hungrig. Sen är jag lite pensionär som Emelie och åker ner på stan med Jon och äter en glass och kollat på shorts åt honom och sen ikväll ska jag fixa lite mat till imorgon. Det jag ger järnet imorgon istället för att gå ut två dagar i rad, då skulle jag nog somna tidigt imorgon! Slänger upp lite bilder strax, sen hörs vi när jag kommer tillbaka från stan!

Tisdag

Underbart väder idag igen:) Känner egentligen inte för att sitta här men känner att jag i alla fall måste ge ett blogg inlägg, imorgon blir det nog sämre med det, men ja, ni får stå ut det är bara valborg en gång om året;) Funderar på att ge mig ut och springa en stund sen ta en dusch och laga lite mat. Sen ska jag och Jon ner på stan han ska köpa shorts och jag vill äta lite glass vid ån, sen får vi se om det dyker upp något annat att göra! Men ja jag ger mig ut och springer en runda så är jag träningsledig till fredag sen. Åh, det här med ledighet är så underbart! :D Nu ska jag byta om, skriver mer sen och lägger upp lite ny tagna kort. Bland annat på mina skor som jag fått så mycket kommentarer för idag, det kostade 30kr på ÖB;) Men ja, vi hörs om ett tag! 

Well

Alltså jag vet inte vad där är för fel på mig, jag vill bara dansa. Och nej man kan inte stå i sitt 19kvm till rum och dansa ensam, har någon tänkt på vad mina grannar ska tro?! ;) I för sig skulle jag inte alls bry mig men kanske grannarna. Grannarna är de i huset mitt emot, min grannar här skulle nog inte se att jag dansar eftersom det bor vägg i vägg med mig. Min granne Liz kommer hem från Polen ikväll, så nu är vi snart full korridor igen efter en gles vecka. Undra om det är för att det är valborg?! ;) En andra frågan efter varför jag vill dansa är, varför måste jag lyssnar på Sarah musik (ni som känner Sarah vet vad det är för musik, rättviksraggar musik). I för sig är det fest musik så det är kanske därför. Allts nu måste jag lugna ner mig lite annars kommer jag vara slutkörd tills valborg, eller?! Nej vet ni vad ska ta det lugnt ett tag, typ öhm, ladda ner mer musik från internet;)

Break the ice

Tillbaka från träningen är skit taggad inför onsdagen;) Jag blir det av sådan musik! Funderar på att tvinga med någon ut redan imorgon, längesen jag körde en två dagars fest, men det vore grymt! Ska dock med tåget halv tre på torsdag, så kanske inte borde gå ut så himla hårt, vore bra att komma hem och se lite levande ut i alla fall. Nej vet ni vad, ska äta lite kladdkaka igen för den kan inte bara stå där i kylskåpet sen ska jag köra Guitar hero! Måste klara medium. Ska förresten inför skaffa en till gitarr och Mario Kart i juni, när jag har hela sommaren på mig att spela menar jag;) Men nu kladdkaka!

Träning

Nu tar jag cykeln och cyklar till träningen i vår vädret! :) För jag har nästan valborgs ledigt!:) Skriver mer när jag är tillbaka igen, kanske går hem skulle vara skönt, jag men jag har ingen stress;)

Typ klar!

Jag är i princip klar med min uppgift nu:) Underbart! Nu ska jag ha sjukt mycket lov, kanske bara läsa lite lite litteratur och göra kamratgranskningen av hemsidan. Jag längtar så himla mycket efter att få komma hem också. Förresten så är jag leksing på papper igen. Det känns helt rätt! Jag tror mitt hjärta blir helt först när jag kommer hem till dalarna ordentligt igen, nu tycker ni kanske att jag är tråkig som vill bo i dalarna och så, men då kan ni tycka det! För jag vet fler med mig som tänker bo och leva sitt vuxna liv i Leksand och varför ska man göra något annat när man trivs där. Nej mitt liv kan bara bli mer underbart och det är så skönt! Nej nu ska jag bara slänga mig på sängen och lyssna på Kent och älska livet;D

Kladdkaka

Har kommit hem från skolan nu och sitter här och äter kladdkakan sen igår:) Laddar upp med den inför att jag ska börja plugga nu i två timmar, sen kommer den var klar och in skickad! Då ska jag fira med gröt och mackor till middag;) Sen ska jag och träna BT och ja, sen kan jag göra vad jag vill! Imorgon ska jag gå ut och promenera efter skolan om det är fint väder! Måste nämligen ta kort på alla denna grönskan:) Underbart med vitsippor, knoppar på träden, häggen som blommor, jag blir på underbart humör, super lycklig. Hoppas det håller i sig nu när jag börjar plugga också;)

Måndag

Sitter i skolan nu var ska fixa med våra hemsidor, alla som använder skolans datorer går det väldigt väldigt segt för. Det går lite fortare för mig som har tid över till annat, som att blogga till exempel;) Idag när jag vakande var det mulet och jag tog på mig jacka och allt, men sen när jag kom ut var det super varmt. Vill helst ha sol till valborg men okej, jag nöjer mig med att det i alla fall bara är varmt och inte regna. Nej nu ska jag inte blogga mer just nu, skriver mer när jag kommer hem till min kladdkaka:)

149

inlägg har jag skrivit sen 6e mars. Inte illa det här blir det 150. Sitter här och lyssnar på Daughtry i min ensamhet;) Nejdå, jag har varit över till Jons korridor och kollat på parlamentet och imorgon är det skola och sen kommer Jon på kvällen så då är jag inte så ensam längre. Det är tur att jag har varit ensam för annars skulle jag inte skrivit så mycket;) Tror för övrigt hela tiden att jag blir döv på vänstra örat men det är jag som lägger handen för högtalaren när jag skriver;) Nej vet ni vad ska fixa inför imorgon och så, sen ska jag sova är jätte trött! Sov så gott:)


Calleth you, Cometh I

Sitter här och lyssnar på The Ark allt för att slippa plugga;) Jag har verkligen ingen lust alls. Går lite trögt allt just nu, beror nog på att mitt humör sjönk när jag cyklade hem från träningen. Jag har som princip att försöka se det positiva, för ser man det negativa så blir det mer negativt. Men just nu, nej jag måste få vara lite negativ om så bara i fem minuter. Jag ska göra en kladdkaka sen och mumsa på den då blir jag glad och nöjd med livet igen ska ni se! Nu ska jag göra ett sista ryck innan jag bakar kladdkakan, hörs senare!

En plan

Jag har nu lyckats lägga upp en plan för min individuella uppgift så att jag kanske kan bli klar idag och renskriva imorgon! :) Jag är stolt över mig själv behöver bara minska ner lite tecken och så, då blir den perfekt:) Ska fixa lite med det nu, sen blir det middag, gröt idag igen, blir fjärde dagen på rad;) Under om det är hälsosamt är mer sugen på en pizza, för det är sååå mycket hälsosammare. Nej gröt får det bli det är billig och det blir bara en dag till sen är Jon tillbaka och då kanske han kan laga lite mat också! Efter det ska jag fixa klart med uppgiften och sen ska jag göra en kladdkaka! Så det blir kladdkaka och glass till parlamentet, mys! Nej nu ska jag plugga lite:)

SMHI

Sitter och nördar på SMHI igen;) Kan blir 20 grader imorgon! Ja tack! Fast det är varmt just nu också men ingen sol, jag vill ha sol på mig också:) Tänkte om det kan vara såhär hela maj och varmare, skulle vara riktigt skönt. För fortsätter det att bli så här varmt kan jag snart gå i shorts, jag vill gå shorts! Hittade i alla fall på kläder tills dopet sådär lagom uppklätt, så jag kan mysa med Henry också och det ska bo hemma hos oss i mitt rum, jag ska bo hos syster. Så då får jag tillbringa hela helgen med den underbara killen:) Jag längtar som en tok! Blir en toppen vecka nästa vecka! JAG LÄNGTAR! Den kan verkligen inte bli annat än underbar, ledighet, fest, att få komma hem och att vi får så fint besök;) Dessutom längtar jag efter mormor och morfar också det är alltid trevligt att träffa dom:) Morfar kommer dessutom bli glad när jag flyttar närmare också! Ja just nu finns det bara saker att se fram emot, nästa delkurs verkar helt underbar, jag får snart komma hem för en längre tid, jag ska busa med Maria hela sommaren, Peace and Love biljetterna ska snart bokas. En av de underbaraste människorna i världen äntrar svensk mark igen till sommaren också och jag får äran att jobba med henne i augusti, vilket förresten är den månaden jag fyller 20år, det gör Maria och Sarah också den månaden! Ja min framtid är så ljus och underbar så det finns inte ord;) Nu ska jag göra mig redo för träningen, det blir förresten också helt underbart:) Och jag är nästan klar med uppgiften, vilket också är helt underbart! Puss på er så länge!

Vilken underbar dag!

Sitte och lyssnar på Jimmy Jansson;) Jo men hans musik gör en faktiskt glad och det finns så himla mycket minnen runt hans musik. Som klassresan i 9an som för övrigt var evigheter sen;) Emanuel planerade nog att döda mig den klassresan. Men kunde jag rå för att jag hade Godmorgon världen på hjärnan;) Vilka tider, känns som det var nyss men det var flera år sen, tiden går fort, tur att man fortfarande är ung och har massa tid kvar här i livet! Tur att jag alltid är på så bra humör också:) Ska skriva lite mer nu, sen ska jag cykla och träna lite, sen blir det kvälls mat, lite plugg och parlamentet. Kanske, kanske orkar jag göra en kladdkaka också, har varit sugen på det sen i fredags;)

Sakta men säkert

Japps så går det med mitt pluggande just nu och det känns faktiskt som att jag kommer vara klar i stora drag när jag går till sängs ikväll, sen får jag se över det imorgon eftermiddag och sen är det bara att skicka in det och vara stolt över att jag klara ännu en uppgift:) Sen om jag få komplettera så är det inte hela världen, jag har tid med det också! Men jag ska skriva lite till nu innan jag hämtar tvätten och lagar mat!

Jag ska bara

Efter att jag gott med tvätten skulle jag börja plugga var det tänkt. Men då kom det lilla; "Jag ska bara" smygandes. Idag innebar det jag ska bara kolla min facebook, min bilddagbok, hundra andra bloggar (som knappt var intressanta) och skriva ett inlägg här;) Men jag ska plugga och har lagt upp en plan för dagen så det kommer gå jätte bra! Så nu ska jag göra det!

Dryg

Alltså jag vet att jag sa god natt för ett tag sen, men jag har inte kommit här ifrån ännu;) Så måste beklaga mig lite över hur sjukt seg jag är. Nej vad dryg jag är vet inte vad det är sockret? Vädret? Att jag är ensam? Uttråkad? Nej nog med förslag nu ska jag spela Guitar Hero och slå av den här datorn, god natt igen;)

Ny tag

Ja jag bestämde mig för en timme sen att inte skriva mer idag, blev inte så bra just nu i alla fall behöver tänka i huvudet först. Så nu har jag kollat lite på körslaget och ätit lite choklad. Jag ska göra ett litet test sen, fast jag tänker inte avslöja vad ännu;) Ni får se. Just nu sitter jag och ser fram emot onsdag är på världens party humör!;) Det blir nog en höjdar dag! Hoppas det är varmt så man kan ha något fint på sig också! Skulle behöva lite bra ny musik också men har inga idéer. Förslag? Skulle behöva sån musik som jag tränar till, man blir på bra humör då! Imorgon blir det step + core, det är skoj:) Sen ska jag tvätta och skriva. Sen är det måndag och skola igen;) Men sen är jag lång ledig efter tisdag förmiddag. Funderar på att lägga upp mitt träningsschema så jag kanske kan gå ut på tisdagen också, är faktiskt kvalborg;) Åhnej vilken fest prisse jag började låta som nu, det är våren som påverkar mig igen;) Nu ska jag inte drömma så mycket igen det kan jag göra i natt, men en sak som jag ska göra nu är att leta på kläder för dopet! Sov så gott sen:)

Ett litet tillägg bara;) Maria och jag kommer bli en oslagbar fest duo i höst<3


Seg

Är jag lite seg eller? Skulle börja plugga igen för en halv timme sen och det gick så jäkla bra, sitter här och kollar på andras blogga;) Mycket intressant nöje. Är sugen på godis nu igen, åt godis senaste för tre timmar sen typ;) Under hur bra min tänder mår av det?! Kanske kan slänga ihop en kladdkaka istället, men orkar inte om det är massa folk i köket får kolla senare;) Nej nu ska jag plugga och det kommer går super, har förresten bara 3500 tecken kvar. Så den ska inte vara så lång egentligen jag har nog gjort den för lång;)

Trött

Alltså det går så himla segt för mitt pluggande, jag vill bara lägga mig i sängen och läsa tidning och mysa! Ikväll ska jag se på körslaget och Lost in translation, tror jag. Har inte sett den och känns som en filma jag borde ha sett. Men vi får se kanske somnar redan vid sju, känner mig helt död. Har i för sig suttit här en halv två också det är kanske inte så konstigt. Men jag har fördrivit tiden med lite annat än att plugga;) Nyss så slog jag på lite dressyr på tvn istället, åh vad jag saknar att mysa med hästar. Just nu vill jag inget hellre, det skulle räcka med att bara på borra näsan i manen på vilken häst som helst. Nu fick jag jätte längtan, vore underbart i detta vackra vädret! Det får bli till sommaren, det måste bli till sommaren annars dör jag, var snart ett halvår sen jag satt på en häst sist. Men men, jag får lösa det när jag har flyttat hem igen, jag har en pojkvän med en mamma som i alla fall har en häst och en Sarah som har två. Så till sommaren löser jag nog det! Nu ska jag sluta drömma och fortsätta plugga. Middag om 40min;)

Utsikt

Det är grymt intressant att sitta och kolla ut genom mitt fönster ibland;) Igår kollade jag på Jonas och Augustin när det fixade cyklar. Idag ser jag mest människor med systemet kassar och flak med öl;) De kanske laddar upp för Valborg;) Kollade på Smhi nu och det stod att det ska bli 13grader på onsdag och ja, det är väl helt okej! Fast får gärna vara lite sol också! Nej, nu ska jag plugga lite igen och sen blir det kvälls mat och kladdkaka!

God morgon:)

Sitte här i solen igen, en lika underbar morgon som det har varit nu i flera dag. Jag skulle vilja äta frukost på altanen hemma och njuta av solen. Men ja, balkongen här vill man inte äta frukost på så;) Jag ska gå ut i vårat mysiga kök istället och äta frukost, jippi;) Igår vart jag faktiskt inte så ensam satt och kolla på Talang och Nothing Hill med Jonas och Augustin, trevligt:) Idag blir det plugg plugg plugg, träning och mat;) Förmodligen lite tv till kvällen, körslaget ikväll:P Ja vi får se vad jag hittar på, blir en lugn helg i alla fall, laddar inför Valborg istället, blir nog en spännande upplevelse. Nej nu ska jag äta frukost och sen plugga, vi hörs senare under dagen!

18 grader

På min dator står det att det är 18 grader ute, skulle vara intressant att veta om det är det! Jag vill grilla och sitta i solen och mysa. Jag har kunskaps synen kvar efter det ska jag äta. Sen ska jag gå ner till ICA och köpa godis för hela helgen, ska jag skriva på det här kommer det bli mjukis byxor och godis, annars kommer det inte gå vägen. Tänkte vara seriös och ta på mig jeans efter träningen idag, men sen när jag satt mig kom jag på att det skulle bli så jobbigt, så då åkte mjukis byxorna på! Jag har kommit på en kul sak och det är att efter måndag så kan jag njuta av livet i sex hela dagar! Underbart! Hoppas solen bestämmer sig för att stanna! Pratade med mamma nyss och hon hade inte lyckats hitta alla delar till dräkten så nu ska jag hitta på något annat att ha på mig på dopet, blir nog det nya linnet med rosett och sen får vi se! Blir mysigt att Henry ska bo hos oss i alla fall, jag längtar så efter att få mysa med honom nu när han kan krypa! Nej nu ska jag kämpa ett tag till, är stolt över mig själv som gör det här seriöst och tacksam över att det finns brun utan sol eftersom jag inte kommer hinna gå ut;)

Jag vill ut

Nu har jag suttit i en timme och letat barn syner,  jag har lärande syn och kunskaps syn kvar. Och då har jag knappt börjat skriva på datorn ännu, undra vad jag ska göra hela kvällen;) Fast ja, det är nog ganska bra att läsa igenom alla anteckningar först och sen börjar skriva, ja vi får se det blir nog bra till slut. Förstår inte riktigt hur jag ska skriva men jag kommer nog på det så småningom. Nu ska jag hämta ett äpple och en kopp te och plugga lite till!


Plugg

Alltså nej det här var inte roligt, satte mig ner och skulle börja med den individuella uppgiften och kände hur jag ville hoppa ut genom fönstret, vad är det hon vill att vi ska göra?!?! Ahhhhhh! Okej, nu är det jag som ska lugna ner mig och fixa det här ändå, men det är lite svårt. Ska gå och laga mat nu så jag har mat direkt jag kommer från träningen sen blir det plugg hela eftermiddagen. Det kommer gå så bra, eller?!

Fredag

Gick upp redan för en timme sen men har ätit frukost och pysslat lite. Ska snart borsta tänderna också! Underbart väder idag igen och jag måste vara inne förutom när jag cyklar till träningen har min individuella uppgift att skriva och den ska vara helt klar på söndag så det är bara att ligga i. Är ensam kvar här i helgen då Jon skulle hem på jobbintervju och så. Kanske bra det så jag kan plugga. Han var nyss hit och lämnade sin nyckel med kommentaren; "Du kanske vill ha en öl någon kväll". Ja förmodligen;) Eller? Men jag kanske kan hitta något annat skojigt hos honom, typ sällskap! Nej nu lär jag plugga innan jag måste förbereda maten och så, ikväll blir en lugn kväll med Talang och Svensson Svensson tror jag, ibland behöver man lite tid för bara sig själv:) Men jag vi får se jag är öppen för förslag nu ska jag börja plugga, hörs senare!

Strunt

Jag är en sjuk människa som inte klara av när människor kraschar min dags planer, jag blir helt förstör och irriterad och sur. Nu är jag det jag är upp i varv och vet inte vad jag ska ta vägen och vem jag ska skälla på. Så just nu försöker jag kommer ner i varv och blir glad igen, så jag försöker andas lite. Enligt boken jag läser får man inte låta sånt här påverka en, då drar man till sig mer negativt. Men det är grymt svårt för en planerad människa, nu vet jag t ex inte vad jag ska äta till middag. Det är egentligen inget problem det är bara att laga lite gröt och ta en macka, det funkar mycket bra som middag. Så nu släpper jag det! Kollar ut på det fina vädret och lyssnar på Ramlar med Håkan, borde verkligen funka. Sen gör jag klart den här hemsidan så jag är av med det. Sen har jag hela helgen på mig att fixa individuella uppgiften så det fixar jag lätt. Sen får jag lite lov, skönt! :) Sådär jag nu känns alltid lite lättare, ska bara försöka förstår att saker inte kan vara som förr. Det är svårt jag gillar när saker för som "förr". Men men, ska dansa lite nu till Håkan så jag blir glad :D

Vår:)

Det är så varmt och skönt här, behövde inte ha jacka på mig idag:) Underbart! Jag blir så lycklig av det, fast jag har inte tid att vara ute riktigt, borde fixa lite på hemsidan nu när jag fick tid över. Så ska nog göra det, vi åker inte till Sthlm förens tjugo i sex, så det blir direkt ut till Solna och Råsunda. Lite synd, jag gillar Sthlm och det hade varit mysigt att ta en glass eller något i det underbara vädret, det får bli en annan dag! Nej nu ska jag plugga, hoppas helgen blir lika vacker:)

Torsdag

Imorgon har jag helg:D Fast jag ha skit mycket att plugga men ändå kanske hinner jag med att titta på lite svensson svensson och läsa tidning, vore underbart att sitta ut i fin vädret och läsa lite. Nu ska jag snart göra mig i ordning för skolan och dra dit en sväng, vi ska jobba med arbetslaget idag också så hinner nog bara hem och vända innan jag ska med tåget till Sthlm. Var där senast i lördag, men det är alltid lika underbart att komma till Sthlm, vet inte varför men jag bara älskar den staden! Om några helger funderar förresten jag och Jon på att åka ut till Ornö också, vore underbart! Har inte varit ut dit sen 2005 i Maj, sen har jag alltid jobbat när de har varit ut dit, men i år ska jag med! Längtar så efter att åka båt och bara mys där ute, det är ett underbart ställe! Nej nu ska jag inte sitta här och drömma utan göra mig redo för skolan och matchen ikväll, det blir grymt skoj:)

Hoppas ni får en toppen dag som jag:)

Fotboll

Lånar Malcolms dator en sväng, man måste dock ligga på mattan för att kunna använda den;) Nätverkskabeln är för kort. Nu kanske det blir lite stavfel, brukar kolla i word annars, men det här är en mac och då hittar man verkligen ingenting;) Jag ska aldrig köpa en mac i hela mitt liv, vilket jag i för sig listade ut redan på mediatiden. Man blir helt handikappa. Imorgon blir det för övrigt inte mycket skrivet här alls, blir i skolan nästan hela dagen och sen blir det fotboll, så kanske blir ett inlägg på morgonen. Börjar bli lite beroende så det blir tråkigt. Nu orkar jag inte ligga på den här mattan längre, känns i ryggen, skulle inte bli förvånad om Jon måste lyfta upp mig här ifrån när matchen börjar igen. Ja,ja tänkte bara önska er god natt och så;)

Pannkakor

Har nyss ätit massa pannkakor och det var så gott så jag kunde inte sluta;) Så nu är jag proppmätt, borde lägga mig ner och vila lite;) Borde inte ätit så många! Om ett tag ska vi hem till Malcolm och kolla på fotboll, blir mycket fotboll nu;) Men det är trevligt, träffa folk och så. Jon tycker att jag är för positiv, han håller på att tycka synd om sig själv inför tentan igen;) Fast jag säger att det kommer att gå bra för det gör det jämt för honom och då säger han att jag är för positiv. Inte ofta folk klagar när man är för positiv;) Hahaha, men jag är positiv och glad, det är underbart väder och allt funkar fin fint så jag är verkligen hel nöjd med livet just nu, så varför inte vara positiv? ;) Nej jag ska göra klart hemsidan nu! Så skönt att bli av med det!

Soligt

Idag är en lite seg dag, vilket i för sig inte är något ovanligt i min värld, men ändå;) Hade lektion till ett idag, de vill verkligen att vi ska svälta ihjäl, så nu har jag nyss ätit, klockan två. Det är emot mina principer att äta klockan två;) Men men, det fick väll funkar. Nu ska jag ta tag i hemsidan så den bli klar idag, helt klar! Sen ska jag ut och springa en halv timme eller så i det underbara vädret. Sen blir det lite pannkaks mys och sen ska jag vila lite, lästa lite Glamour;D Men nu ska jag alltså ta tag i hemsidan!

God morgon:D

Sitter här vid fönstret och njuter av solen:) Börjar bli lite varmt så måste öppna fönstret lite, hoppas det blir super varmt idag vore underbart. Ska ut och springa idag också så det är skönt om det är lite varmt då så kanske man kan ha lite kortare byxor:) Jag är uppe lite tidigt idag, ska försöka skriva klart min studieplan så jag kan lämna in den och sen fila lite på hemsidan också, blir till att fila mycket på den ikväll så den blir klar. Måste börja med individuella uppgiften sen! Imorgon är jag rädd för att jag inte kommer hinna plugga något alls, tror vi åker till Sthlm redan vid fyra. Hoppas de tär lika fint väder då, kul blir det i alla fall:) Nu måste jag plugga och göra mig i ordning men vi hörs när jag är tillbaka hemma igen:)

En timme en minut

Sitter här med en kopp ört te och Kent:) Myyys! Jag ska snart gå och lägga mig och läsa tidning måste få ta det lugnt ett tag känner jag bara vila mig lite. Fick nyss reda på att det är Desperate på tv ikväll, synd bara att Indiern ska se på champions leauge! Jag blir lite tjurig av att inte kunna se på det jag vill, men men. Jag får läsa istället och bli klok;) Jag gillar livet ändå;) Eller? Jodå, jag får köpa boxarna sen så kan jag se på det hur mycket jag vill!



Lite av dagens inköp:
Ett vitt linne från HM med rosett och underbar rygg
Ett rött linne med knappar, ett vitt linne med knappar och en liten svart kofta från Gina

Köpte också denna svarta klänning från HM men lyckades inte ta någon bra bild:


Shopping

Jag skulle bara förbi apoteket på stan och köpa mina vitaminer och ett nytt läppsyl;) Det gick sådär om jag ska vara ärlig;) Råkade slinga med tre linnen, en klänning, en kofta, ett diadem, ett fodral till mina solglas ögon och en ansiktskräm och det var verkligen när att det slank ner ett par vita skor också men då fick jag lov att säga till mig själv; "Sandra nu äger du 30par skor och du kanske skulle börja använda det först, förresten har du ett par liknande fast det är svarta med vita stjärnor på!" Så jag köpte dem inte, men i mitt huvud har jag bara min tankar om att jag får tillbaka på skatten och är grymt rik;) Jag har redan börjat kolla på Wii spelen jag ska köpa;) Var sugen på att köpa en blommig klänning idag också, men jag är inte riktigt den söta typen så det funkar inte på mig, den svarta jag hittade nu passar bättre:) Men nej nu ska jag plugga lite innan jag ska lägga mig och läsa min nya Glamour:)

Dags att sova

Nu ska jag krypa ner i sängen, håller på att dö av trötthet. Min kropp är trött av all träning så den vill också bara sova;) Jon har gått upp och bastat, fattar inte varför de ska göra allt så sent. Jag orkar inte följa med på upptåg på en vardag kväll klockan tio, i alla fall inte när jag ska upp halv sju. Men det är sista dagen på ett tag nu, sen börjar vi tio och sådär. Fast nu kom jag på att jag ska upp halv sju då också, ska börja med lite morgon promenader;) Typiskt då fick jag inte sova då heller;) På fredag ska jag ha lite sov morgon, för då har vi kommit hem sent från fotbollen och jag är ledig hela fredagen. Har inga planer för helgen än heller, kanske bra det borde verkligen plugga då, skriva den individuella uppgiften, verkar svår. Men det fixar jag:) Blir nog klar med hemsidan senast på onsdag också, så då är den klar i alla fall:) Skönt att den här kursen snart är slut, den har varit lite dryg faktiskt. Hoppas nästa blir roligare då ska vi lära oss om mat och hälsa, mitt ämne:) Ser för övrigt fram emot sommar då jag kan läsa sen litteratur jag själv vill läsa, jag vet jag är konstig som tänker låna böcker och pyssla med saker i sommar, men det gör jag bara för att det är så kul och jag har en känsla av att jag inte kommer orka det när jag om några år börjar jobba hel tid;)

Funderar på at boka en resa till Australien till hösten vore trevligt, har fått för mig att det vore häftigt att lära sig surfa. Varför man måste göra det i Australien just det vet jag inte, bara någon ide jag skaffat mig.

Nej vet ni vad? Nu ska jag släpa mig till sänge

Jag kan få dig när du vill

Tillbaka från träningen borde hoppa in i duschen men fastnade här med Kent som sällskap:) Jag tror jag ska sitta här med en kopp te och plugga lite och lyssna på Kent hela kvällen:) Förresten vet jag vad jag ska tatuera nu, fast det är hemligt för dem som inte redan listat ut det;) Maria ska också tatuera sig, så vi kanske törs göra det tillsammans;) Vi är ett bra team hon och jag, vi kommer att vara det bästa team till hösten också. Så nu kommer mitt avslöjande för dem som inte redan vet det, jag packar mina kartonger igen i början av juni. Den här staden passar inte mig just nu och jag gillar inte ensamhet. Så jag tror det här blir bäst för mig just nu. Är Uppsala min stad så dyker jag upp igen när det är tid för det. Dessutom har jag människor här jag inte kommer glömma bort, så jag lär dyka upp på besök. Känns skönt just nu och jag har hela livet på mig att hitta vad som är rätt för mig, tänker inte stanna på ett ställe om det inte känns bra. Så ja, bara se till att klara alla grejer nu så jag slipper komplettera något, borde inte vara något problem.

Nej vet nu vad nu ska jag duscha och sjunga lite Kent;)


Mat

Nu har jag ätit kokt korv med bröd, fort. Jon skulle iväg och tenta plugga med Micke och Micke;) Själv ska jag och träna body toning! Det blir kul:) Förutom det blir det bara plugg, plugg, plugg. Måste försöka komma någon vart med hemsidan tror jag hinner fixa lite nu innan träningen, hoppas så. Fast jag är mest på mys humör just nu, vill helst bara göra massa roligt och trevligt, synd att livet inte funkar så jämt. Men jag är inte bitter för det;) Ska gå en sväng på stan imorgon efter praktiken och på torsdag ska vi till Sthlm och kolla på fotboll, sen är det helg igen och det betyder i alla fall lite vila, hoppas jag;) Nej ska fixa lite mer hemsidan så jag kanske kan bli klar tills imorgon. Skönt att vara klar med lite arbete! Skriver mer senare om jag hinner!

Fräknar

Jag har börjat få lite fräknar:) Idag är det varmt här och de säger att det ska bli varmare imorgon runt 15 grader:D Låter toppen, idag har vi ätit lunch och mellis ut och mest varit ute hela dagen, underbara jobb! Nu hinner jag inte skriva något mer måste över till Jon, men skriver innan jag sticker till träningen! Puss så länge;D

Tatuering

Jag har kommit på en lite knasig sak (för att vara mig)! Jag ska tatuera mig, jag kom fram till det igår efter att fått min stämpel på handleden, det skulle verkligen vara snyggt. Nu ska jag bara komma fram till vad det ska stå också. Det få ta sitt tag att komma på det;) Har massa sjuka idéer hela tiden, vill göra massa tokigt. Jag är egentligen rädd för tokiga saker så är lite chockad själv;) Idag när jag var och tränade så såg jag ett par tjejer som skulle klättra på klätterväggen som finns där, fick då för mig att det kanske jag också borde prova på. Det där med höga höjder är egentligen inte alls min grej heller, men ja kanske borde jag passa på att göra sånt där när jag plötsligt har fått ett ryck;)

För övrigt var nyss ute picknickade, så nu är jag proppmätt igen;) Vi hade inte sån jätte tur med vädret, solen gick i moln hela tiden, men det var trevligt:) Ikväll ska vi se på Parlamentet, hoppas Björn är med;) Annars borde jag städa och plugga lite till, men det här vädret lockar inte till att man ska göra det;) Jag vill hoppa runt i sommarklänning, tänk att jag har gått runt med den känslan nu konstant sen i onsdags, helt underbart. Fast det finns en risk med det;) Jag pratar som en tok om allt mellan himmel och jord, fast ja inte med vem som helst då;)

Sitter och lyssnar på underbara Kent också, skönt att lyssna på dem när man är på bra humör. Då blir det mer underbart än annars. Försöker se om det har något vettigt jag kan skriva på min handled, det har de jag vet det;)

Nej ni nu blir det lite plugg:)


Lillebror bli aldrig som jag

Sitter här vid mitt fönster och njuter av solen till tonerna av Håkan:) Den enda musiken som funnits i mitt huvud den igår kväll, det var grymt. Precis som med Kent går det inte att beskriva med ord, det måste upplevas. Nu blir det snart bokning av Peace and Love biljetter, så jag får uppleva lite igen:) Sen blir det nog en inbokning av Lasse i sommar också! Detta år blir ett riktigt konsert år, underbart! Nej nu har jag inte sitta här och drömma, måste fixa lite så jag kan plugga klart lite innan lunchen! Sen ska jag iväg och träna och sen ska vi ut i det underbara vädret och picknicka lite:) Underbar dag idag också med andra ord. Jag känner verkligen att den här våren var vad jag behövde, livet är lite lättare när man vaknar till strålande sol! Ser för övrigt fram emot sommaren och alla jag ska hinna med och göra. Fast med kommer jag jobba, men det är inte helt fel heller blir rik och sen får jag sitta i solglasögon och lyssnar på bra musik i bilen fram och tillbaka till jobbet. Ska bara lyckas få en ny bil till dess;)

Nej nu ska jag plugga. Funderar annars på hur varmt det är ute, folk går i shorts;)

Positiv

Inget eller ingen kan förstöra min dag idag, inte ens plugget! Tänka att ha den här känslan jämt, jag tror att det går och jag tror att det kommer bli så!:) Är för övrigt väldigt sugen på att shoppa lite idag, men det finns inte tid till det idag, vilket är väldig tur;) Inte bra att få tillbaka på skatten då tror man plötsligt att man är rikast i Sverige, fast ja det blir jag nästan också;) hahaha, i alla fall om man varit fattig student några månader nu, eller nej fattig student är jag nog inte precis, har pengar så jag klarar mig väldigt bra. Nu ska jag läsa klart boken, sen ska jag måla naglarna och gå ut på en promenix. Sen ska jag äta tidig middag och sen blir det Håkan:D Sitter här och lyssnar på honom nu det är riktigt trevligt. Så bilder från kvällen kommer upp imorgon! Nu får ni ha en toppen lördag, det ska jag!:)

Lördag

Det blir väldigt lite skrivet här hela tiden. Men har en del att göra, och då har man inte tid med sånt här;) Idag ska jag läsa klart den där boken lär knappt ta två timmar, sen tänker jag faktiskt ta ledigt för resten av dagen, har insett att jag ligger så bra till ändå. Ska ut och gå en timme i stället och sen ska jag bege mig av till huvudstaden och en Håkan konsert med Malcolm. Blir toppen. För övrigt har jag börjat läsa boken jag har pratat om tidigare och jag har bara lite att säga; läs den! The secret heter den och jag lovar allt blir mycket tydligare och lättare. Jag började läsa den i måndags kväll och livet är redan mycket lättare. Vet dock att ni är många som inte kommer tro på det som står i den. Men jag har fått mitt bevis igår och nu vet jag att det funkar! Nej nu ska jag plugga lite och ta hand om tvätten, hörs nog innan jag åker till Stockholm!


Trött

Just nu stämmer det väldigt bra in på hur jag känner mig;) Kom hem från praktiken kvart i fyra och sen drog jag på min jogging skorna och be gav mig ut på en runda. Så nu har jag varit ut i 25min, bra för att vara första gången jag springer på typ fem veckor! Så nu sitter jag här och dricker massa vatten, har stoppat i mig en banan också. Vi ska inte grilla förens vid sex, halv sju. Så jag måste ha något i magen tills dess. Jätte fint väder här, så blir mysigt med grillning, sen kanske vi ska ut:) Vi får se. Imorgon är det Håkan det blir grymt. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs:)

Torsdag

Hemma från praktiken nu, lika bra och trevlig dag som igår. Vi har varit till skogen en sväng idag och sen har vi mest pysslat och myst, var inte så många barn idag så det var väldigt lugnt! Tänkt vad ovan man är detta tempot;) Jag är helt slut nu, vill bara lägga mig och sova. Men det har jag inte tid med måste försöka komma någonstans med min hemsida, har en plan att den ska vara klar tills på måndag men vi får se, kanske kanske att det går. Har min individuella uppgift att jobba på sen har dock till den 29e på mig men ändå, så skönt att göra saker i tid! Men det kommer att gå bra, det här är min grej så det går bra och får man göra om det är det inte hela världen! Men nu ska jag fortsätta med hemsidan, hörs senare!

Från fakta till fantasi

Den boken verkar inte så super lockande att läsa, men det ska nog gå vägen, den är på 90sidor så borde inte ta för lång tid! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa lite på hemsidan och sen ska jag vila, för det är jag värd! Imorgon blir det tillbaka till förskolan:) Så mysigt och roligt, ja helt underbart, jag har valt så rätt yrke! Hoppas det är fint väder imorgon också mycket mysigare att vara ut då, vi kanske ska gå till skogen på förmiddagen. En till fördel med att ha praktik är att jag kommer sova så bra i natt och dagarna går fort, det är ganska kul när dagarna går fort för då gör man något roligt. Men man måste ta tillvara på det när det går fort också! Nej nu ska jag kila i duschen.

Vi hörs imorgon:)

Onsdag

Idag har jag haft min första praktik dag på den här andra praktik perioden:) Så skönt, jag längtar verkligen tills jag får börja jobba, barnen är så söta och jag lär mig så mycket vettigt! Min handledare är fantastisk! Nu blir det lite plugg och sen ska jag äta lite kvälls mat och sen och träna. Fullt ös som vanligt, fast ikväll ska jag nog ta det lugnt efter träningen dricka lite te och kolla på svensson svensson eller läsa lite. Man måste ta sig tid till att göra roliga saker också!

Strul

Min hemsida funkar inte som jag vill, så nu är jag sur. Dåligt program, funkar det inte imorgon ska jag pimma data nissen. För övrigt skulle jag så mysig gå in på HM och beställa kläder, kul att alla kläder var slut! Så nu är jag på ännu sämre humör, men fortfarande rik. Imorgon ska jag köpa boken vi ska läsa i arbetslaget och ett busskort för hundra kronor. Fast jag kommer vara rik efter det ändå! Nu ska jag gå ut till fransmannen, finnen och Jon, vad de gör vet man aldrig, det har så mycket konstigt för sig;) Dricka vin bara för att det tar plats i kylskåpet, bara en dålig ursäkt för att få dricka vin och slippa plugga tror jag;)

God natt!

Regn

Varför regnar det? Jag vill ha fint väder imorgon också när jag ska på praktiken. Typiskt april väder, men det är lite bra också för blir det sol imorgon så blir det grönar ut:) Hade visst få mycket mer i lön än jag skulle ha nu när jag kollade det också. Pengar dyker upp lite här och där när man börjar känna sig fattig;) Kanske borde klaga på det oftare så jag vinner en miljon då ska jag också åka utomlands! Till Italien skulle jag vilja åka, kanske får försöka övertala mamma hon vill också åka dit, låter som en bra plan. Jobbar lite på hemsidan, det går framåt så det är bra. Nu ska jag se över allt inför VFUn imorgon, sen ska jag läsa klart texten om Vygotskij. Sen ska jag ta en kopp te och äpple och kolla på HMs sida och sen börja läsa The secret. Sen blir det läggdags, sova i tid idag, måste upp vid sex!

Håkan

Sitter här och lyssnar på Håkan och ska börja fixa med hemsidan igen. Har kommit en bit så kanske kan jag bil kvar i veckan! Hoppas så! Men det är ett jobbigt program att jobba i, men man fixar nog det också! Har hunnit med och träna idag också, det var skönt. Fast de tär jäkligt tråkigt att träna ensam, jag gillar inte att vara ensam alls så, bara när jag pluggar;) Har kommit fram till att jag kan köpa ett nytt spel till Wii nu också när jag får tillbaka på skatten, tror det blir Mari kart och en till gitarr till Guitar Hero, låter som en bra plan. Sen råkade HM har lite nya kläder så ska råka göra en beställning där ifrån också;) Men nu ska jag vara duktig och plugga först!

Tisdag

Så var man tillbaka här igen, ganska skönt, fint väder och allt. Skönt att vara i skolan också, jag trivs med att plugga! :) Nu ska jag och Jon snart gå ner och handla mat. Behöver lite mat nu, för det är ganska tomt i våra skåp. Har precis deklarerat också, ska få tillbaka 10 000kr på skatten:) Det kan jag behöva! Det var verkligen en lycka! Så kanske kan jag gå på Peace and love i alla fall:) För övrigt pratade jag med mamma nyss, hon har köpt en bok till mig, The secret, hon säger att när jag har läst den så kanske jag kan bestämma mig för hur jag ska göra, med mitt boende, med vart jag ska bo. Det är så typiskt jag har alltid en plan för hur jag ska göra livet men nu vet jag inte alls. Jag får har deadline tills nästa vecka. Kanske är det ändå ett tecken att jag alltid tycker att det är jobbigt att åka hemifrån, att borde stanna kvar hemma. Åsch, vi får se hur det blir. Nu lär jag gå!

Tillbaka till Uppsala

Alltså jag måste sluta vela och bestämma mig för saker och ångra mig! Jag vet inte vad jag vill, så är det bara nu ska jag ta en riktigt funderare seriöst. Hade bestämt mig för Uppsala, men varför egentligen? Nej fundera, fundera. Nu ska jag packa och duscha, sen drar jagtillbaka! En stund i alla fall;)

Ny bostad

Jag har suttit en halv timme nu och kika runt på alla sidor där jag vet att man kan hitta bostäder, hittat någon? Nej, inte som jag har råd med att leva själv i! Åsch, det gör mig ledsen vill inte bo kvar ute i skit Flogsta, men vill ha dusch och toalett. Det göra mig på dåligt humör och på humör för att flytta hem igen. Verkligen! Så just nu vill jag flytta hem igen. Vet egentligen inte varför jag hittat på att jag ska vara kvar men ja, nej usch jag vet ingenting just nu. Blä! Nu ska jag plugga istället och skita i det här!

Måndag

Jag börjar alltid ganska bra med att blogga på morgonen, brukar bli lite sämre framåt kvällen, i alla fall nu när jag är hemma. Sitter hellre nere i soffan med mamma och pappa och kollar på tv. Ikväll däremot kommer jag sitta på ett tåg, så då kommer jag inte ha tid att blogga heller;) Nu ska jag strax ut på en promenad, sen lär jag försöka plugga lite, duscha och fixa lite innan det är dags för lunch. Sen har jag faktisk inga planer för dagen. Borde väl plugga en del, men vi får se. Nu ska jag klä på mig och gå på min lilla promenad! Hörs senare!

Mys

Idag har jag en sån där super bra dag, var och simmade vid tio, sen satt jag länge i bastun och tog det lite lugnt. Skönt att bara ta det lugnt, en väldigt bra start på min dag, något jag borde göra om minst en gång i veckan, vart jätte harmonisk. Sen kom jag hem och fixade pappas tårta, den vart fin och sen har jag värmt på lunchen tills mamma och pappa kom hem. Sen har jag hunnit plugga lite också och nu har jag hela eftermiddagen, till att kanske plugga, om jag orkar. Ska fixa med hemsidan lite tror jag, men det kan jag göra nere framför tvn också! Så ska dra på mig mjukis byxor och lägga mig med datorn framför tvn i våran sköna soffa där ner. En riktigt skönt söndag, helt underbar faktiskt! Behövde inte ens sol idag för att bli på bra humör. Men ja, ska traska ner till soffan nu! Skriver mer senare!

Söndag

Är uppe tidigt idag igen, men det blir så med allt man borde hinna med att göra;) Ska klä på mig och sen försöka läsa klart den där himla boken, den är väldigt bra men väldigt lång. Fast den pedagogik som de beskriver skulle jag nog själv också vilja jobba efter, verkligen ett underbart sätt. Handlar väldigt mycket om att lyssna på barnen! Men ja, ska läsa färdigt den! Sen ska jag nog och simma en sväng, en härlig sysselsättning på en söndag förmiddag, sen kan man sitta i bastun länge och bara njuta också:) Sen blir det hem till lunch och lite fixning av hemsida, sen ska vi äta tårta för pappa fyller 48år idag! Blir dock intressant att se hur tårtan blir;) Den såg ganska platt ut. Men ja, nu ska jag klä på mig och börja göra lite nytta!

Dags att krypa ner i sängen

Så var den här dagen också slut och jag har ännu en dag inte hunnit med allt jag skulle göra! Hur ska man hinna allt man vill göra?! Har i alla fall färgat håret, hm det duger;) Sen har jag testat dräkten och insett att jag måste börja hård träna för att komma i den. Alltså den är sjukt liten, för så stor är jag inte;) Men ja moster kanske kan ta den och jag hennes, ska upp till mormor och prova den imorgon. Annars blir det ut och löp träna fem gånger i veckan och styrketräna tre;) Hahaha, skulle jag aldrig palla, jag kämpar på just nu som jag gör. Svårt att träna när man är hemma och det kostar massa pengar. Nu är det snö också så man kan inte springa. Men men, finns annat i livet än att träna man vill göra ibland också!

Nu ska jag sova är jätte trött!

Lördag

Som sagt har jag massor att göra nu när jag väl är hem;) Nu ska jag nämligen springa ner och göra i ordning min pizza, sen äta den och sen färga håret. Borde också plugga och fixa massa saker, vi får se vad jag hinner. Vill mysa framför tvn också! Så ja om jag ska hinna något måste jag springa redan nu;) Men jag kanske kanske med lite tur hinner skriva mer sen!

God natt;)

Har inte hunnit skriva så mycket idag;) Första har jag pluggat lite, sen varit och simmat, sen bakat tre olika sorters kakor, sen vart med mamma och syster på Noret och sen har jag hjälp mamma och pappa att fixa med deras nya lokaler. Mamma och jag har fixat in för ut försäljningen. Så nu är jag helt slut, vill bara sova. Men måste börja välja en mall till min hemsida som vi ska göra i skolan och så. Orkar egentligen inte men snart är april och då ska det vara klart! Imorgon är en full späckad dag igen. Först ska jag antingen hjälpa mamma och pappa i lokalerna eller träna, jag borde träna med jag har verkligen ingen lust, sen ska jag passa på att läsa klart de sista i boken, sen är det lunch, sen ska jag hem till Jon en sväng, sen ska jag hem och äta middag, vi ska göra hembakt pizza och sen är det kväll och jag ska fixa lite med hemsidan igen;) Jag ska förresten också prova dräkten imorgon eftersom jag inte hann det och färg håret, har en hemsk utväxt. Usch jag vill verkligen sova, blir trött av att bara tänka på allt jag borde och ska göra;)

Men god natt på er!

Godmorgon!

Har nyss ätit frukost och tänkte sitta här en stund nu och kika runt lite. Sen måste jag ta tag i lite skolarbete medan det ändå bara är jag hemma. Sen ska jag och simma, det var så länge sen! Ska bli skönt kanske inte orkar lika mycket som förut då jag simmade två gånger i veckan, men jag kan i alla fall simma lite och känna mig lite duktig över att i alla fall ha rört på mig lite. Efter det ska jag med mamma och syster på Noret och kolla på någon klänning som syster ville ha på min kusins dop. Själv ska jag precis som kusinen och moster ha dräkt:) Faktiskt så är det hur snyggt som helst, ska prova den idag:) Kanske kan ta en bild och lägga upp på mig sen när jag testar den idag! Fast den är inte helt fullständig just nu, men vi  ska ordna det tills tredje maj! Hoppas bara jag har några skor till det, kanske kan jag ha min svarta ballerinaskor, tror det är viktigast att skona är svarta:P

Vilka funderingar;) NU ska jag plugga!
Hörs senare:)

Hemma

Nu är jag hemma, så det här blir sista inlägget för dagen, ska ta en macka med ost på och en stor kopp te och sätta mig nere i våran underbara soffa och kolla på tv hela kvällen med Mami. Pappa är i de nya lokalerna och målar, kanske får jag följa med och måla lite imorgon:) Det är kul att måla och skönt att vara hemma. Imorgon ska jag nog annars bara gå och simma. Sen ska jag nog backa någon kaka åt min bror, så himla skönt att ha ett riktigt kök så jag kan baka som jag vill:) Ja, det här blir en skön helg och nu blir det mackor och te!

Vi hörs imorgon!:)

Leksand

Nu åker jag till Leksand i eftermiddag i alla fall. Bokade en biljett nyss, jag kommer bara sitta här och vara sur om jag stannar kvar här;) Så klockan fem är jag hemma i Leksand igen, lagom till kvällsmaten:) Så skönt! Så nu ska jag läsa, pack, laga lunch och ta hand om tvätten och sen ska jag till skolan vid tolv. Blir mycket att hinna med, så kanske hinner jag inte hela boken. Men det jag hinner blir jag nöjd med! Nej lär kila nu om jag ska hinna något! Hörs när jag är i Leksand ikväll!

Godmorgon:)

Sitter på tradera nu och försöker få den där himla tåg biljetten! Har gett 51kr för den nu och hoppas att det inte blir mer, men jag är beredd att gå så länge den är under 100, det blir billigare än att på tåget. Men jag har lärt mig en sak och det är att aldrig boka biljett för många dagar innan, eftersom lärarna brukar vara experter på att inte förklara våra schema! Men, den första maj kan jag boka biljett till innan för då är vi lediga! Sen ska jag nog inte hem något mer förens jag flyttar hem till sommaren, så då behöver jag inte fundera så mycket över det, troligen kommer mamma och pappa och hämtar mig då, har lite saker jag behöver ha med mig hem;) Alla mina kläder som jag kan ha under sommaren! Allt annat får vara kvar! Nej nu ska jag kolla auktionen igen!

Ha en fortsatt trevlig dag:)

Tåg biljetter

Kanske kan åka hem imorgon i alla fall:) Försöker nämligen få tag i biljetter från tradera, för en krona. Det betyder att jag inte skulle gå så mycket minus, skönt! Skulle göra mig lycklig att komma hem tidigare än fredag! Just nu sitter vi sex personer inne på Jons rum;) Augustin som fyller år idag vilar i Jons säng, Moa retas med Augustin om hans "kompis", Jonas sitter mest och skrattar, Jon och Daniel spelar fotboll på X-boxet och jag sitter här;) Vi har det grymt trevligt faktiskt! Kul att få skratt lite;)

Får se hur det blir med träningen när jag åker hem, kanske simma lite, det var länge sen! Blir nog bra, skönt att komma hem. Det blir intressant att veta varför mamma har Björn Gustavsson på kylskåpet;) Sen får jag äta tårta också eftersom pappa fyller år på söndag! Men jag ser lite fram emot att komma tillbaka hit också, så vi kan sitta här i korridoren och dricka öl, dessa människor är galna;)

Men nu säger jag tack och adjö!
God natt!

Segt

Mitt pluggande går så segt orkar inte gör något alls. Vill bara sova, imorgon börjar inte skolan förens klockan 12!! Men jag måste upp och tvätta innan, det är lite drygt. Men sånt man bara måste göra. Just nu har jag för övrigt lite ont i magen känsla över att jag ska vara kvar här ensam. Jag gillar inte att vara ensam juh! Men åsch, nej orkar inte tänka på något just nu. Måste ta en dag i taget och idag blir det sammanfattning och läsa lite bok, ska fortsätta med det nu!

Onsdag

Trodde jag skulle gå i skolan till fyra idag, men visade sig att lektionen inte var obligatorisk. Precis som lektionen på fredag som jag har bokat min tåg biljett hem efter. Jag blir så irriterad! Precis som på den här jäkla snön, det är april sluta snöa! Nej nu vart jag på skit dåligt humör, så nu fick Jon massa skit för vädret och min ilska över lektionen på fredag. Nej så här kan jag inte hålla på, var på strålande humör nyss och nu vill jag bara lägga mig ner och gråta. Men, ska plugga nu så får försöka fokusera på det. Bara att lyssna på lite bra musik så jag blir glad igen! För jag var glad nyss! Skriver mer efter middagen, som jag för övrigt ska äta själv. Bara att vänja sig? Nej nu ska jag släppa det här!

Sova

Jag vill bara sova!!! Är extremt trött nu. Försöker skriva på sammanfattningen men det går verkligen inte, kanske borde jag ge upp och fortsätta imorgon, men det känns som jag inte kommer hinna med min super långa dag. Usch, borde skriva på sammanfattningen och inte här! Så nu borde jag fortsätta.

Sov så sött, det kommer jag att göra!

Dåligt med uppdateringar idag

Jag hinner tyvärr inte blogga så mycket som jag vill och önskar att jag skulle hinna blogga. Kanske skulle jag hinna blogga mer om jag släpade runt på datorn. Vilket i alla fall verkar vara en plan för att hinna göra så mycket som möjligt även på rasterna i skolan. Jag kommer vara helt död när jag sitter på tåget hem på fredag, verkligen helt död. Vi har så mycket i skolan och så mycket att läsa. Men jag ska nog klara det här också! Så just nu händer det i alla fall inte så mycket intressant i mitt liv. Det är bara plugg, träning, mat och sömn som gäller! Men efter den 29 april så lovar jag er att det kommer vara lite mer aktivitet här och förhoppningsvis en lite fräschare blogg. Jag ser fram emot at ha tid med detta:)

För övrigt är det skit väder här just nu, det blåser och SNÖAR! Jag som vill ha vår! Tur jag i alla fal ska sitta inne hela kvällen och skriva på min sammanfattning. Kanske hinner jag med en uppdatering innan jag ska gå till sängs om inte annat så hörs vi till kvällen imorgon, går nämligen från åtta till fyra imorgon;) Det ser jag fram emot! Inte.

Dags att sova

Jag börjar kvart över åtta imorgon igen! :( Jag undrar förresten vem det är som har kommit på kvart systemet och vad det systemet är bra för? Alltså det gör mig inte så mycket men jag förstår ändå inte principen;) Men ja, nu ska jag gå ut i Jon korridor kanske en kvart, sen måste jag sova. För övrigt är jag jätte hungrig, men nu är det för sent för att äta, så nu längtar jag till frukost, måste sova snart så jag få gå upp och äta frukost!

God natt!

Sol

Nu när jag cyklade hem från träningen tittade solen fram:) Lycka! Varför kan det inte vara sol jämt?! Nu ska jag i alla fall äta en apelsin och dricka en kopp te. Sen hoppa in i duschen och sen måste jag plugga, fast jag inte orkar! Jag blir så glad av fint väder märks det?!:) Om ni inte hör av mig mer idag, så hoppas jag att ni för ha en trevlig kväll och inte så  mycket plugg:)

Måndag eftermiddag

Har precis tryckt i mig en tallrik gröt och en banan, måste ha lite energi till träningen. Men förutom maten så vet jag verkligen inte om jag har energi egentligen, men det är bara att kämpa på. Är jätte trött, fryser och vill bara krypa ner under en filt och kolla på tv. Men jag har inte tid, har fortfarande åtta sidor kvar i mitt häfte att läsa. Så min kväll är ganska planerad;) Imorgon lär jag inte hinna med mer då jag har en bok på 144 sidor och sen sammanfattning jag verkligen borde göra klart och skicka inte. Jag förstår mig inte på den här läraren, vilken dag ska jag ha tid att göra något annat än att plugga? Kanske jag får vara ledig om 4år, det vore trevligt! Nej fy nu ska jag byta om och dra mig här ifrån, slipper plugg i två timmar;)

Regn

I morse när jag vaknade var det inte vår känslor som mötte mig. Det var krypa ner i sängen igen känslor;) Det regnade massor, var grått och trist, sen var klockan bara halv sju vilket kanske också påverkade. Men jag tvingade iväg mig till föreläsningen om didaktik, sen satt jag och kämpade med att hålla upp ögonen i en timme och fyrtiofem minuter;) Jag lyckades! Men inte var det intressant inte, allt är jätte krångligt och jag har massor att läsa. Det roligaste den här delkursen blir praktiken, skönt att komma tillbaka till barnen. Få läsa sagor, pyssla, sjunga och mysa. Underbart jobb jag valt:) Så det ser jag fram emot, sen att få komma hem till helgen en sväng, sen valborg och sen lillkusinens dop i maj! Hoppas på att det är varmt då så jag kan ha klänning och ballerinaskor! Sen hoppas jag att jag är frisk så jag äntligen kan få mysa med honom, lyckades vara förkyld sist jag träffade honom och innan dess har han varit liten och rädd för människor.

Idag ska jag plugga, som vanligt. Men bara ett häfte att läsa, tror jag ska försöka klara av det innan jag ska äta middag och träna. Sen ska jag försöka göra klart sammanfattningen och skicka in den också. Vore skönt att bli av med så mycket som möjligt. Sen är det väl dags att gå och sova;) Dagarna går så himla fort! Men kanske hinner jag blogga lite mer idag, vi får se!

Sammanfattning

Åh, den här sammanfattningen av boken går det inte alls bra med, blä! Jag förstår inte frågorna till texten det stämmer liksom inte ihop alls. Är inte så intresserad av massa krångliga forskningar och hur hon har gjort när hon forskat. Men ska försöka fortsätta i alla fall. Sen ska jag nog se på Wallander i sängen, var längesen jag låg ner bäddad och kollade på tv. Det är mys:)

Men nej, tänkte bara önska er en trevlig kväll och ni får sova så gott sen!

Plugg

Mitt senaste inlägg kanske lät lite väl tråkigt. Men ibland har man sådana dagar;) Jag har dock gjort en uppryckning och både tränat, pluggat allt jag ska, fixat cykeln och lagat god mat! Så jag har varit riktigt duktig den här veckan med både träning och plugg, bara hoppas att det håller i sig även denna vecka som kommer. Går fyra timmar eller mer varje dag från och med imorgon, sen ska jag hinna läsa litteratur och träna. Jag har en känsla av att ni inte kommer höra så mycket av mig nästa vecka förens jag kommer till Leksand och får vila på fredag, det ser jag fram emot:) Hem ljuva hem! Pappa fyller år på söndag också, vet inte vad jag ska köpa. Någon som har ett förslag?

Nej jag ska göra det sista sista plugget sen ska jag ta ledig till jag ska sova, skola från åtta imorgon. Föreläsning om didaktik, låter sjukt kul;) Eller inte!

Söndag

Idag kommer det bli lite skriver här jag har nämligen massor att plugga och skiva och fixa. Idag är jag också allmänt trött och på dåligt humör. Inte är det fint väder heller, nej idag hör ni lite av mig. Då jag verkligen inte orkar skriva något.

Hoppas ni andra har en bra dag!

En timme en minut

Sitter här och lyssnar på Kent och funderar över livet, som vanligt med Kent;) Fast jag känner mig lyckligare än på mycket länge när jag lyssnar på Kent! Idag när jag var på träningen så fick jag ett sånt där, jag är stark och bryr mig inte vad andra tycker om mig ryck. Det var skönt att känna så ett tag, annars kan jag lätte bli en mes;) Men jag tror jag måste ha den här inställningen för att orka vara kvar här! Jag har plötsligt också tagit ett beslut, jag ska vara kvar i Uppsala, vet inte alls hur det kommer gå, men jag ska verkligen pröva att stå på egna ben. Usch jag får lite av en klump i magen när jag tänker på det. Men jag kommer fixa det här! Jag är stolt över mig själv!

398582-36

Detta mötes jag av när jag vaknade i morse, en bra start på dagen:)

Peace and love

Jag kom på nu hur mycket jag vill ha biljett till peace and love i sommar! Aaaahhh, hur ska jag ha råd? Måste ta ett samtal med mamma tror jag;) Sitter här och längtar tillbaka till Kent konserten. Jag måste se dem på peace and love annars kommer jag nog att gå under! Så är det bara, nej nu måste antigen börja bli snål eller så får jag bara gå på fredagen. Fredagen är viktigast eftersom det är Kent då, och det är Takida också. Men på lördag är det Håkan och han vill jag också se. Nej detta dilemma måste jag lösa snart, nu ska jag gå och värma min köttfärs paj och se på tv;)


Underbara väder

Jag hoppade nyss i mina skor och gick ner till ICA, man behöver ingen jacka för att gå ner till ICA idag! Underbart! Har varit inne på stan och faktiskt bara handlat det som stod på listan och en glass, men det var så vårit så glassen fick jag lov att köpa! Gjorde dock ett misstag och tog mina inte använda pumps;) Ni kan tänka er hur många skavsår jag har nu, usch! Men man lär gå in dem också;) Har fortfarande inga planer för kvällen, då Jon kommer hem först åtta trodde han. Kanske går över till hans korridor där skulle det äta middag och kan alltid sitta med och vara trevligt sällskap, själv ska jag nämligen äta en Felixs köttfärs paj;) Jag orkar inte laga mat till bara mig själv, det är tråkigt! Skulle i för sig kunnat laga typ linssoppa men nej, köttfärs paj blir bra:) Nu ska jag lägga lite bilder på datorn!

Sol!

Är så himla fint väder ut:) Måste skynda på med vår kläder och solglasögon och ge mig ut våren:) Har precis ätit lunch, linsgryta och knäckbröd, man tager vad man har i frysen;) Träningen gick skit bra också, fyra gånger den här veckan. Så med imorgon blir det fem då kommer jag vara så stolt över mig själv:) Måste bara se till att hålla i det nästa vecka, brukar alltid bli svårare när jag ska börja springa själv, gruppträning blir man lite mer motiverad av! Nej här kan jag inte sitta hel dagen, dags att byta från mjukisdressen och ge mig ut i våren:D

Hoppas ni har en lika fin dag som jag!

Godmorgon :)

Vaknade nyss av fågel kvitter och ute är det strålande sol:) Underbart! Hoppas hela dagen blir så fin, så skönt att gå ner på stan i det fina vädret! Fast det är bara sex grader ut än, jag vill ha lite varmare, men det hinner det nog blir! Ska och träna vid halv elva så kände att jag behöver gå upp i tid, vaknade dock av mig själv lite tidigare än klockan, men då hinner jag blogga;) Sen blir det lunch, ska se vad jag hittar i frysen, Jon ska som sagt på match, Djurgården - Malmö, och åker vi elva och kommer inte tillbaka förens åtta, så jag får försöka hitta på något att äta själv. Sen ska jag ner ´på stan och handla lite saker, present till pappa bland annat. Är jätte sugen på att springa in på Gina också, men jag tror verkligen inte jag har råd med det, shopping får bli till sommaren!

Nej nu ska jag äta lite frukost, hörs säkert vid lunch igen:)

Trött

Jag är helt sjukt trött, har suttit och läst hälften av det jag ska läsa idag och det går så segt. Senaste tiden har verkligen varit en trött tid, jag vill helst bara ligga i min säng och sova just nu, men känns som att jag måste ta vara på att det är fredag och göra något vettigt! Vet bara inte riktigt vad, slutar säkert med en godispåse framför Talang 2008;) Men förhoppningsvis kanske tröttheten försvinner till nästa vecka, har så mycket i skolan då så jag kommer inte ha tid att vara trött! Lektionen från åtta till fyra ser jag verkligen inte fram emot:/ Men det ska nog gå bra! Nej usch måste verkligen testa att köpa allergi medicin imorgon, just nu känns det som jag ska somna ståendes.

Men jag tror jag ska försöka ta mig igenom de åtta sista sidorna i häftet nu!

Fredag

Kom nyss hem från skolan har hunnit äta lunch också! Skönt med helg, jag behöver det. Är så himla trött just nu vill bara sova och är jag inte trött så ä jag hungrig, verkligen jätte roliga känslor;) Mamma ringde nyss och berättade att min lillkusin ska döpas tredje maj, så då ska jag hem:) Sen frågade hon om jag fortfarande var förkyld och om jag inte skulle gå och köpa allergi medicin, brukar känna av pollen lite lätt ibland. Så imorgon blir det en sväng ner till stan, handla en bok till kursen, allergi medicin, ett hänglås och kanske ett linne;) Sen skulle det vara trevligt att ta en fika också, men vi får se, Jon är Sthlm på Djurgården - Malmö, jag ville inte med;)

När jag var ute i köket nyss och diskade, lyckades jag slänga huvudet i luckan till mitt skåp så nu känner jag mig  vimsig och det gör ont i huvudet. Men, det blöder i alla fall inte och det är positivt, skulle inte orka sy i huvudet!

Nu ska jag ta tag i lite plugg och sen kanske jag bakar en kaka det vore ett trevligt fredags nöje!:) Men, nu ska jag passa på och plugga!


Sov dags

Nu är det snart dags att sova, men Jon och Augustin sitter och spelar fotbolls spel, kanske borde jag gå över till mig?! Har varit och tränat 75min idag, bra gjort av mig! Tre träningspass redan, bara två kvar den här veckan för att jag ska bli nöjd. Sen har vi ätit lite cheescake här i Jons korridor, mycket trevligt. Speciellt leken gissa vad ordet i ordboken betyder och det är en fransman som läser;) Om vissa ord vara svåra redan innan, så kan jag tala om att det blir ännu svårare när det är en fransman med franskssvensk uttal som läser orden;) Imorgon börjar jag klockan åtta så borde verkligen gå och sova. Imorgon är det fredag igen, det ser jag fram emot:) Då blir det nog lövbiff och klyftpotatis till middag och sen mys framför tvn med en påse godis, en toppen fredag enligt mig!


398582-34

Idag har jag för övrigt haft en mjukis dag, inte alla dagar man är ledig! ;)

Nej, nu ska jag sova god natt:)

Vår igår


398582-32

398582-33

Sånt här ger mig vår känslor:)

Paus

Insåg precis i mitt schema att jag ligger en dag före med allt jag ska göra den här del kursen, så jag kanske kan ta det lite lugnt i alla fall! Sitter här och lyssnar lite på Håkan, måste lära mig låtarna lite innan den 19e:) Ska lägga in lite bilder nu också tänkte jag, har inte orkat ta tag i den än då bilderna från förra torsdagen ligger på kameran;) Den kvällen känns lite jobbig så här i efterhand, men man kan faktiskt inte lyckas med utgångar jämt. Det är det som är charmen, i alla fall om det är en Sandra som går ut;) Nu blir det faktiskt lugnt i alla fall den här helgen, tror Sarah vill gå ut när jag kommer hem helgen därpå, men att gå ut med dem är liksom inte samma sak, de känner en så pass bra och vi är så lika i vårat festande:) Sen är de tjejer;) VI ska i alla fall förhoppningsvis ut och åka i Sarahs bil, hennes Rättviksraggar bil;)

Nej, nu ska jg fixa bilderna, lägger upp någon senare:)

Mycket att göra

Har mycket att plugga idag så känner inte riktigt att jag har tid att skriva här så mycket idag. Men får förhoppningsvis mer tid imorgon att lägga in lite vår bilder och så:) Idag är jag ledig men har massor att läsa, sen ska jag träna och sen ska vi nog fika lite för Moa i Jons korridor fyller år. Till råga på allt måste jag tvätta idag också. Men kanske att jag till kvällen efter träning och fika hinner skriva lite mer.

Men nu ska jag plugga igen!



Angående förra inlägget; Min pappa är han till vänster;)

Pappa i tidningen

Fick nyss ett sms av mamma att kolla Falu kuriren och där vara pappa i deras nya lokal;) Tänkte bara inflika det lite stolt;) Nu ska jag borsta tänderna och bädda sängen!

TV kväll

Har suttit och kollat på tv hela kvällen, så trevligt :) Skönt att slippa fotboll och kunna ha sällskap ändå! Nu borde jag sova men jag har ingen lust, jag är så pigg på kvällarna ny och trött på morgonen. Imorse kom jag knappt upp ur sängen, Jon tvingade upp mig genom att spela musik. Det stämmer verkligen inte in på mig längre att sova länge på morgonen, men är man student så är man;) Hoppas dock att jag kan hitta lite rutiner igen om ett tag så jag kan börja mitt hälsosamma liv fullt ut. I det livet ingår inte två skivor rostatbröd klockan halv tio;) Men men, jag tar en vecka i taget den här veckan är komma igång med träningen vecka. Och hittills går det ganska bra tränat två dagar, har tre dagar kvar. Två tränings pass på Stallet och en löp runda och jag ska inte skylla på trötthet eller något annat den här gången!

Nej borde verkligen borsta tänderna och fixa nu. Ska upp tidigt och ta hand om tvätten, jag saknar att bo hemma lite, då slapp man tvätt och mat lagning. Eller jag brukar hjälpa mamma, men då tycker jag att det är kul!

Men men, God natt!


Kopiatorer

Nu har jag stått i 40min och kopierat sidor ur böcker, om det gick bra? Nej verkligen inte. Jag förstår mig inte på dessa rackare hur man ska göra för att få allt rätt. Så 45kr gick åt för att försöka hitta på en smart lösning, nu vet jag i alla fall hur jag inte ska göra. Tänkte som sagt ta på mig vår kläder och ge mig av till skolan idag, men när jag väl skulle byta om fegade jag ur och trodde att det var kallt ut. När jag var yngre frös jag hellre än hade varma tröjor under vår jackan, det gör jag inte längre så jag tog på mig fleace tröjan under jackan och gav mig iväg. När jag äntligen kan skippa något varmt under vår jackan, så gör jag det inte! Så på mina cykelturer fram och tillbaka har jag blivit väldigt varm. Så nu sitter jag här med öppet fönster och linne och tänker att imorgon kanske jag vågar ta på mig vår kläder;) Men förmodligen inte;)

Ska nu ta med min kopp te och sätta mig i fåtöljen istället, jag måste nämligen plugga! Men skriver mer senare om vi inte ska någonstans, Jon vill kolla på fotboll;)

Lunch

Nu har jag fått på mig kläder och borstat tänderna och livet känns riktigt skönt:) Nu ska jag äta min lax, mums! Hoppas sen på att föreläsningen är trevlig! Sen är jag lite sugen på att äta pannkakor till middag:) Får se vad Jonen tycker, han får bestämma som spelar match idag. Själv har jag min vilodag!

Nej nu ska jag äta lunch, skriver mer efter skolan vid tre!:)

Onsdag morgon

Har nu varit vaken i en och en halv timme, det är bara det att min frukost och kolla lite bloggar tar ett tag, så har inte ens hunnit borsta tänderna ännu;) Just nu är det lite mulet och regnigt, men jag tror minsann att solen är på gång, idag tror jag dock inte att detta väder stoppar mig från vår kläder i alla fall. Vart så sugen igår på att har vår kläder så tror jag måste ha det idag! Jo nu ser jag solen lite genom molnen, det blir nog toppen.

Är för övrigt på riktigt bra humör idag! Fick nyss sms från Emelie som tyckte att det var trevligt cykel väder;) Hon har flyttat till Uppsala igår, skönt att ha någon i arbetslaget här, så kanske jag kan plugga med någon ibland:) Idag blir det föreläsning om fritidshemmet, plugg, middag och plugga eller fotboll, har den del att plugga så borde plugga! Men det ska nog gå vägen eftersom jag är en sån pluggis;)

Nej nu borde jag verkligen klä på mig lite seriösa kläder och borsta tänderna! Sen är jag sugen på att shoppa också, men nu är det så att jag ska klara mig med mat den här månaden så ja, shopping får väll bli i juli:P När jag får min första lön, som för övrigt borde sparas till pluggandet, men lite nöje måste man få ha! Eftersom jag nu har så lite pengar så ser det inte lovande ut för P&L, men det går alltid att fjäska för föräldrar;)

Nej nu ska jag borsta tänderna!



Bara en sak till, lyssnar på Jimmy Jansson, vilka minnen<3

Kvällsmackor

Jag har börjat träna igen nu och är upp i två dagar, fortfarande snuvig men det struntar jag i! Men med träning kommer mitt kvällsmacke behov, hur kan man vara så hungrig klockan tio på kvällen? Men nej nu är det så sent så nu ska jag inte äta något, får bli till att sova snart istället.

Just nu har lite av mitt jobbiga släppt, jag tycker mest allt är komiskt;) Skönt att man kan känna så ibland också, jag ska för övrigt börja läsa Mia Törnbloms första bok igen, lyckades inte läsa hela förra gången. Så jag ger det ett nytt försök behöver lite extra självkänsla;)

Men god natt!

Privat

Känner att jag och min ilska kanske varit lite för privat ett tag, borde nog gå över till att skriva lite mer generella saker om min var dag istället;)

Jag hade ett sånt där toppen ögonblick för typ en timme sen. Jag satt på min nya cykel från ett hårt träningspass hade solen i ögonen och Laakso i öronen:) Då fick jag vår känslor och kände mig lycklig! Så nu ska jag laga lite gröt och äta macka och sen ge mig ut i solen på en kvällspromenad och njuta av livet lite:) Jon tyckte vi skulle se på fotboll ikväll, jag vet inte om jag är så sugen;) Jag njuter hellre av livet framför med en bok eller en match Guitar Hero:)

Nej nu ska jag äta!

Vår

Känns som det äntligen kan bli lite vår, synd att jag inte har tid att vara ute i vårsolen just nu. Måste läsa färdigt det här, sen ska jag iväg och träna vid halv fyra. Men kanske är det lite lite sol kvar när jag ger mig upp på promenad vid sex halv sju, skulle vara bra. Just nu längtar jag hem till mina promenader med mamma och mitt liv i Leksand, riktigt tungt är det just nu. Så just nu tror jag att jag skiter i mitt liv här och startar ett i Falun istället, för nej mitt liv här vart verkligen inte som jag hade föreställt mig. Nu när Jon också inte tänker plugga mer känns det ännu mindre lockande att vara kvar, skulle bil ensamt.

Fast nu berättade han att han kanske inte ens kan hoppa av ännu, alltså den mannen! Så nu vet jag inget alls:/ Nej nu pluggar jag istället.


Mitt yrke är viktigt

Jag ska snart gå och laga lunch, innan Jon kommer. Men jag kom på en historia som min lärare berättade förra veckan, som jag bara måste berätta.

Det var en tjej som var ute på en nation och festad och så kommer det fram en kille till henne på dansgolvet. Efter att det har pratat en stund undrar han vad hon pluggar till. Hon svara då att hon pluggar till förskollärare. Killen börjar då skratta och frågar om hon skämtar. Hon svara att nej, hon pluggar till förskollärare. Killen undrar då hur hon kom in på nationen och hon svara att hon kom in med sitt kårleg. Han skattar då igen och säger att för att leka med barn behöver man minsann ingen universitets utbildning. Behöver jag nämna att han blev lämnad på dansgolvet?!

Alltså vad är det för fel på folk? Våga förstå att våra yrken också är viktigt och att inte bara är att stå och kolla på barnen när det leker. Det finns så många tankar bakom, det är så mycket man måste se till i barnens lek. Nej fy tusan för såna som inte kan förstår innebörden av förskollärar yrket!


Äntligen

Äntligen kan man blogga igen, det har varit lite smått irriterande att inte kunna skriva av sig. Men nu har jag äntligen chansen och då har jag inget att säga, typiskt. Kanske är det för att det är så mycket så får man inte ur sig något. Funderar för övrigt seriöst på att flytta till Dalarna igen, igår fick jag ett sånt där ryck och kände att jag inte orkar stanna här. För det är tydligen inte bättre än Leksand?! Hemskt att säga det men kraven är inte mindre här och inte skit snacket heller. Hmmm, jag borde som sagt inte bry mig om sånt här skit, för jag vet vem jag är själv och vad jag gör. Bara det att det värsta jag vet är skitsnack, just för att jag kommer från en ort där minsta lilla fel man göra kan få folk att prata om en i månader. Nej, som sagt borde verkligen inte bry mig alls, blir bara så jäkla irriterad på tjejer som inte har bättre saker för sig än att hitta på saker och tycka illa om människor. Det är så typiskt tjejer, men jag trodde kanske att man till slut växte ifrån det. Tydligt dock att man inte gör det!

Men nog om det, då det är en sak jag inte ska bry mig i;) Idag blir det plugg, lunch, mat handling, träning, och kanske en promenad på kvällningen nu när det är ljust ute! Underbart att det är ljust och plus grader idag har vi dock bara fem grader efter att ha haft tolv grader i två, nästan tre dagar. Hoppas att det blir varmare fram över, så man snart kan gå i ballerina skor och pumps:)

Nej nu ska jag vara duktig och plugga:)

RSS 2.0