Hope and glory

Dagen började hyfsat, fast tidigt. Har städat klart nästan hela nedervåningen, halva köket kvar ungefär! Men fick lov att ta en paus vart lite trött och frukost energin tog slut. Tur att man kan få tillbaka energin så snabbt med choklad;) Det är förresten lördag så det är okej!

Dagen var inte fullt lika kul sen när min älskade pojkvän ringde och pratade om Skottland och Norge en kvart, måste vara oerhört motiverande att prata om sånt med mig;) "Jag kanske ska på möte om Skottlands grejen i Stockholm på Tisdag". Brukar sluta med att jag suckar och säger: "Åk till Norge". Det känns i alla fall inte lika långt bort och jag kanske inte måste flyga, mamma påstår dock det, hon säger att det inte går att åka bil till Norge, eller det går med det är livsfarligt om man ska så långt norr ut. Vi fick se, var trotts allt inget som vart klart ännu. Och nej jag orkar inte riktigt bry mig heller. Man blir bara trött på alla idéer och jag har fullt upp med alla mina idéer och alla ställen jag ska åka till.

Men nu sitter jag och lyssnar på bra musik så nu är jag åter på bra humör igen. Hoppas bara på att jeansen på Gina finns kvar nu, då skulle dagen vara fulländad. Eller jag funderar på att faktiskt följa med Lunkan ut ikväll trotts allt också, det skulle kanske också vara kul, fast det skulle vara tredje helgen i rad;) Vilket börjar kännas som att jag är ut lite för ofta;) Dessutom tror jag det blir fest nästa helg också och det låter lite jobbigt;) Fast sen kommer man trotts allt inte vara tjugo för alltid heller!

Nu ska jag gå ner och plocka ur diskmaskinen och sen laga lunch och sen åker jag till Falun med mammsen och mormor:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0