Godmorgon världen

Idag blir en bra dag, det har jag bestämt! Vart grillning med tjejorna ikväll så det kan inte bli annat än toppen:) Och på onsdag kommer kusin Henry hit, så vi kan busa och köra med bilar! :) Skönt med lite påsk ledig, nog för att jag misstänker att jag kommer få lov att plugga nästan hela tiden, men i alla fall! Hoppas på att få jobba lite också! Behöver mer pengar;)

Förutom att träffa tjejorna idag så lära jag plugga lite nu, sen se på föreläsningen, ta en promenad, äta lunch, handla te, plugga lite till. Sen hinner jag säkert inte med hälften förens de kommer men då var det bra plan i alla fall! ;) Det gäller att i alla fall försöka ha en plan! Fast ibland ska man inte ha massa planer jag har jämt massa planer och sen blir det inge bra. Men det var precis det här jag inte skulle tänka på;)

Resultaten på hemtentan har börjat trilla in för de andra i min studiegrupp mitt har inte dykt upp ännu. Det har gått så bra för de andra att nu är jag lite nervös vill också att det ska gå bra! Borde göra det! Har hittills inte fått någon komplettering och vill gärna inte få det den här gången heller! Men kommer säkert under dagen hoppas jag!

Nu ska jag plugga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0