Livrädd med stil

Hade en riktigt dålig kväll igår, kände att jag verkligen inte göra sådant i mitt liv som jag tycker är kul. Så nu måste jag ändra på det här, ska försöka börja idag. De enda som känns kul just nu är att jag snart börjar skolan, tänk att något sånt bara kan kännas så himla rätt. Det är tur man hittar rätt i livet ibland i alla fall;) Jag känne mig alltid lycklig bland min litteratur och tankarna om att jag gör något vettigt av mitt liv och har möjlighet att påverka i alla fall en liten del av framtiden genom dessa små människor. Nej, det känns bara mycket bättre än att bädda sängar åt överklass människor som ändå inte bli nöjda, klagar på flugor i lamporna och liknande, tror att man har all tid i världen. Nej, att vara städare är verkligen inte dröm jobbet. r

Så just nu sitter jag här med min målplanering, saker jag ska fixa inom en snar framtid allt för att göra livet lite lättare. Ett mål som inte känns så avlägset är att skaffa en egen bil, ska bara övertala pappa att ha tid att fixa den. Den jag har kollat på är nämligen inte körbar för tillfället;) En Ford Mondeo från 1993, alltså det är absolut inte min drömbil, men jag är 20år och kanske inte borde ha så himla höga krav, jag menar jag inte miljonär ännu så jag får nöja mig med det jag kan hitta, den såg i alla fall väldigt fin ut bilden. Drömbilen införskaffas när jag väl har mina miljoner att leka med.

En annan punkt som känns lite avlägsen i alla fall om man bor i Leksand är införskaffningen av lägenhet, jag är 20år snart och jag vill inte bo hemma så länge till faktiskt, då bor jag faktiskt hellre själv;) En annan plan är att bo i Falun, men det vill jag bara om jag hittar ett helgjobb där. Vi får se, den här punkten känns inte så säker alls ännu;) Jag är i alla fall i rätt del av Sverige för vart jag vill bo;)

Nej, vet ni vad ska ta och skriva det här i min bok istället, sen ska jag baka lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0