Måndag

Mitt liv går bra, jag är helt jätte nöjd. Första målet var en bil och vad stod i garaget när jag kom hem igår?! Jo en bil och fick jag köpa den, ja förmodligen! :) Och när jag kom hem hade pappa redan bytt växelspak och börjat ta bort rosten och börja fundera på att sätta i extra högtalare, nu ska jag bara själv investera i en CD-spelare och sen köpa den från pappa. Sen måste jag ställa på den och besiktiga den också, men sen så! Nya sommardäck var det med också! Så nu har vi fyra Fordar på våran gård! Min bror anser dock att den andra Ford escorten som är lite lyxigare men tillverkad samma år är hans, och det kan han drömma om. Den dagen han får en gratis bil, ska jag också ha det. Hm, nu var det möjligt att jag nästan har haft två stycken, men ja det hörde inte hit, de var inte mina på riktigt;) I alla fall var det fösta målet och jag har nästan klarat det, jag har inte betala den ännu!

Nu återstår några till, t ex den där utlandsresan jag ska spara till och lägenheten jag borde skaffa sen också. Men det är allt bra skönt att bo hemma;)

Frågan är om jag borde göra någon nytta nu, typ skriva vårat manus till gestaltningen eller fixa tvätten eller disken, men nej jag ska sitta här och känna mig nöjd först;)

Ikväll måste jag komma ihåg att ringa kära Mandis som fyller 21 idag:) Förhoppningsvis kommer hon hem till helgen också det blir trevligt:) Nog för att jag förmodligen jobbar halva helgen men i alla fall, jag hinner med allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0