Bolt

Vilken kille, är han lite grym han eller?!?! Jag skulle ge mycket för att vara så häftig som han. Hahaha, vilken sportnörd jag låter som;) Men det är ganska kul för det är tjejerna i det här huset som kollar på sport, inte killarna, det är inte intresserade för fem öre;)

För övrigt sitter jag och för över musiken från Spotify till datorn så jag kan ha den i bilen sen. Vettigt med lite såndär musik så man taggar inför helgen. Fast jag ska i tagga för mycket då brukar det bli en vinflaska för mycket;) Men lite får man, lite! Imorgon ska jag slita på jobbet ett tag och sen fika med M, blir underbart, vi har alltid så mycket att prata om:) Sen hem, iväg på rodd, sen kommer farmor och farfar och äter middag och sen pratas det om att vi ska fiska;) På lördag blir det två och en halv timmes jobb, sen hem till lunch med mormor och morfar, sen iväg på tennis, sen hem, dusch, på kräftskivan som jag för övrigt ska göra en sallad till och ja lite annat pyssel. En nice sak med att fylla år på lördag är att jag får ha fin bilen:) Yeah! Mamma har bra musik i den också, så kan jag glida till och från jobbet och på tennis, nice!!!

Oj, vilket inlägg, sport och bilar, tur min lilla notis om vin kom in där och jag inte skrev om öl flaskorna i påsen också. Jag menar sport, bilar och öl hade nog lätt kunna låta lite för manligt;)

Nej nu blir nog sängen snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0