Flight suit

Hur ska jag lyckas hitta en, imorgon blir en letar dag tror jag bestämt. Annars måste jag hitta på något annat att ha på Halloween festen på lördag. Jag gillar verkligen inte det där med att klä ut sig, men jag får väl ställa upp;) Kan bli kul, dessutom ska jag nästa vara nykter så jag kan jobba på att min outfit ser bra ut hela kvällen också, jag som ska köra hem på söndag! Ja, det blir en bra helg, ska bli kul att komma iväg lite!

Annars så gick mormor, morfar och kusin Frida nyss hem, det har varit här och fikat lite och kollat på lägenheten! Så nu vet det vart jag bor, det var mer det visste också. Hahaha, min mamma har tydligen inte kunnat låta bli att skvallra om att jag inte skulle till Norrköping själv i helgen;) Hon är väl så nyfiken själv att hon måste berätta för mormor också så hon också blir jätte nyfiken och har något att diskutera på sitt jobb;) Hahaha, tänk att man som barnbarn kan vara ett samtals ämne på kafferasterna! Ja det är roliga de där;)

Nu ska jag snart börja laga middag tror jag bestämt, sen blir det lite plugg, pilates och sen är det kväll och dags att fastna i soffan igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0