Mitt 2009

Här kommer mitt år, mitt 2009. Och den kortaste sammanfattningen av året är nog: ett kaos år med ett riktigt lyckligt slut!



Januari: Jag pluggade klart mitt första år på väg mot min förskollärarexamen. Jag vart även uppsagd från Hotell Dalecarlia, vilket innebar massa jobbsökande. Ny kurs påbörjades med språk som inriktning, hittade där min vapendragare genom allt mitt hårda pluggande, Anna heter hon och hon är underbar! Jag och Maria lämnade lägenheten i Falun helt, då det inte funkade att bo där. Min farbror försvann vid för ung ålder ut mitt liv.


Februari: Jag och Amanda spenderade några dagar i Sälen innan hon begav sig vidare till en ny stad, Stockholm. Jag fick nytt jobb på Siljansnäs Hotell, där jag ännu är kvar. Jag var med i min första krock, det gick bra men var riktigt obehagligt och bilen var skrot. Jag skaffade mig en vapendragare i mitt vardagliga liv i Leksand, Lunkan gjorde mina dagar bra mycket bättre! Melodifestivalen intog Leksand och det vart en del fest och annat tok.


Mars: Jag besökte Amanda i Stockholm och spenderade en helg med henne och Kalle. Förkylningar började bli ett återkommande moment i mitt liv. Min pappa hittade min pärla och fixade till den, en fin Ford Escort som är med överallt och klarar allt!


April: Var ett helt kaos och jag vart singel igen. Men det vart ett fantastiskt trevligt Valborgsfirande i Uppsala, en ny mobil och ett fantastiskt faktum om att Kents åttonde skiva var på väg.


Maj: Vart början till en galen sommar och det var fest minst en gång i veckan! Jag inledde min karriär som roddare för Brudpiga RK och hoppas ta mig igenom ett SM i singel sculler 2010. Plockade även fram min gitarr igen som stått och skrotat i sin väska säkert ett år, men om det gått framåt sen jag plockade fram den igen vet jag inte!


Juni: Avslutade min tredje termin vid högskolan men tyvärr med en uppgift som liksom aldrig blev klar. Fick klart att lägenheten på Torget 3 var min! Tog över rollen som husfru på hotellet för sommaren. Firade min underbara bror som tog studenten och insåg att åren går fort, två år sen jag själv stod där. Midsommar spenderades i Laknäs och vad som egentligen hände där minns jag knappt;) Sen kom P&L och avslutade månaden och det var en trevlig helg, trots att min fina vän får ont i benen, hon är ändå bäst att ha med! Upptäckte en kille som var söt, men det var inte mer med det;)


Juli: Jobbet tog upp vardagen istället för skolan och det vart en hel del jobb! Jag, Lotta och Stine gjorde Falsterbo osäkert några dagar och insåg att det fanns människor som var där för och festa och inte som vi som var där för att kolla på hästar;) Men vi bosatte oss på den lugnare delen som bestod av störda barn och spider pigs, vi var överens om att tält inte var våran grej! Vi kom hem intog lyckliga huset och en viss Stine och Patrik lyckades lämna mig själv på ett dansgolv med killen jag på P&L insett var söt, söndagen efter var jag inte lycklig över det när jag tänkt på vilket skick jag var i då de lämnade mig där, idag är jag lyckligare över det och de ligger högt upp på min plus lista!:) I slutet av månaden fick jag också huset för mig själv och min vapendragare Anna kom och förgyllde några dagar!


Augusti: Inledde månaden med ett tappert försök till att elda upp ett bord, men man kan inte alltid lyckas;) Pappa köpte en ny leksak och ja, Mercan var ett bra tidsfördriv! Jag och Johanna ställde som ensamma tjejer upp i en tuff Paintball match och jag förstod att jag där hade hittat ytterligare än vän att dela mina dagar med! Hälsade på Anna i Sandviken och insåg att jag var fruktansvärt höjdrädd! Hamnade på ett hotell i Insjön på självaste Insjödagen och spenderade kvällen med den fantastiskt söta killen! Jag blev ett år äldre och samma kväll var det kräftskiva i Åhlkilen som sen avslutades på efterfesten i Leksand i viss killes armar;) Började skolan igen med kursen som innehöll mest praktik och det fruktansvärda fördjupningsarbetet. Med skolstart innebar också att Patrik och Stine flyttade från Insjön och Lunkan begav sig till Stockholm för att bli reda för Afghanistan och det var tre förlusten men jag är glad det att det i alla fall bara är en man behöver ha flera hundra mil bort! Skaffade mig en ny kärlek, en Yamaha och då pratar vi om en gitarr, utvald med hjälp av den bästa gitarristen jag känner. 


September: Flyttade in i min lägenhet på Torget 3, ny renoverad och helt underbar. Perfekt för förfester så man inte behöver gå så långt! Var med och hejade på syster och de andra i Brudpiga som rodde SM! Bokade biljetter till världens bästa band som skulle till Sverige i november, som också släppte sitt tredje album, grymt! Den 18e september föddes min underbar kusin Isabel. Spenderade många sena kvällar i en soffa kollandes på film, i soffan som jag för övrigt ligger och skriver det här i!


Oktober: Var inne i min tio veckors praktik period och barnen förgyllde mina dagar! Spenderade så mycket tid som möjlig i Insjön, var något som lockade där… Besökte Lunkan i lumpen över en dag, vilket var riktigt intressant! Besökte Patrik och Stine i Norrköping och firade Halloween och var på konsert, underbart trevligt. Även en bra helg då 30 oktober faktiskt nog var den bästa dagen på hela månaden! Och ja, ni vet redan varför, han heter Fredrik och han vart min! Och som ni också ser har han funnits med på ett hörn sen juni;)


November: Var fortfarande förkyld och bokade tid hos läkare. Resultat: jag var förmodligen i en fas där jag byggde upp mitt immunförsvar. Och så var det kanske, för nu har jag varit frisk i två månader om man bortser från att influensa vaccinet gjorde mig sjuk två dagar. Snön kom för att stanna, trevligt ibland. Kent släppte sitt åttonde album och jag gillar det skarpt! Vi hade en avskedsfest för Lunkan som lämnade kalla Sverige för Afghanistan ett tag! 30 november förmodligen det bästa datumet den månaden, där stod vi jag och min bror i en evighets kö, sen kom vi in och när det sista bandet klev på scenen var jag ett rus och det är knappt så att jag än förstår att jag stått där. Paramore ni är bara helt underbara! 


December: Bestod mest av jobb, skola och fest. Men lyckades få in min uppsats och insåg att jag inte kommer orka jobba lika mycket längre och att det är dags att lära sig att säga nej. Skulle ha gjort min andra tatuering, men Mårten som skulle ha gjort den var sjuk, så blir nu 2010 istället! Jul kom, men det är bara att inse att man blir äldre, det är inte lika speciellt längre. Men jul innebar en trevlig frukost med tjejerna, uppesittarkväll, jul med släkten, bäst är helt klart min lilla prins och min lilla prinsessa. Fick massa bra julklappar av alla! Juldagen kom och var inte fult lika kul, men det kan inte vara bra jämt. Nyår innebar jobb mellan fem och halv elva, sen fest i Insjön och det viktigaste av allt den där nyårspussen och tankar om att det blir inte bättre än såhär och blir det de så tror jag definitivt att 2010 bjuder på det! Åren går, men blir äldre, men jag älskar det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0