För mycket snö!

Det snöar för mycket, jag ska åka till skolan om 45min och vill inte köra i det här egentligen, men antar att det bara är att bita ihop. Dessutom har jag en illamående dag, det kommer ibland, man bara mår illa en hel dag och man vet inte varför, eller oftast beror det nog på att det stressa lite för mycket eller jag ätit fel. Men förutom detta så är det helt okej faktiskt, har hunnit med en hel del under förmiddagen. Tvättat, diskat, lagat lunch, vattnat blommor och plockat i ordning lite. Önskar dock att jag hunnit handla och gått med soporna också, men kanske hinner soporna innan jag åker och att sopa och skotta av lite så vi kommer ut!

Annars så känns det konstigt att det är jul om en vecka och en dag, jag har ingen julstämning alls, fast jag bakat massor och gjort massa julgodis. Den infinner sig verkligen inte, får hoppas att det i alla fall känns dagen innan jul och på julafton. Den 23e ska vi till Hasse på kvällen, det är tradition, uppesittarkväll utan Bingolotto och lite glögg mys! Sen så har vi lyckats pyssla ihop julafton, blir i Borlänge hos Fredriks syster först och sen hos mamma och pappa eller om det nu blir i mormor och morfars lägenhet, tror det är oklart! Känns dock lite tråkigt att missa jullunchen hos farmor och farfar men så är det, man kan inte vara på alla platser samtidigt. Vi ska åka dit och fika någon annan dag istället! Träffade dem i tisdags också, farmor lärde mig lite knep om hur man bakar mjukbulla, det är en hel konst!:) Farfar stod dock för gräddningen det är nämligen också en konst. Men det känns bra att bära med sig så det inte dör ut! Och gott är det så nu har vi bröd fram till februari om Fredrik nu inte äter två halvor om dagen;) Juldagen känns annars lite oklar vet inte vad alla ska göra riktigt, kände mer bara less på hela dagen ett tag och lika så på nyår. Men jag tror vi blir här innan arenan på juldagen, med vilka vet jag inte riktigt. Och på nyår blir vi kvar i Insjön eller Leksand, känns som jag vill vara hemma och passa på att träffa de andra som är hemma! Så det blir nog bra!:)

Nej ska packa ihop mig nu och göra mig redo för att ge mig ut i det här kaoset!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Nyårsafton äre amatörernas afton! Inte riktat mot nån men hörde talas om en karl som söp 364 dagar om året förutom på den 365,e dagen, asså på självaste nyårsafton. För då va det ända dagen han höll sig nykter o sa att det är då amatörernas afton.

2010-12-16 @ 20:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0